Novi Pazar predstavio desnog beka

Novi Pazar predstavio je desnog beka Petra Pavlovića, koji će u superligašu provesti sledećih 12 meseci.

Izvor:

Petak, 03.07.2015.

18:57

Default images

"Vratio sam se posle godinu dana u srpski fudbal, drago mi je što će to biti u dresu Pazara. Posle poziva ljudi iz kluba, brzo je došlo do dogovora", rekao je Pavlović na zvaničnoj promociji na Gradskom stadionu.

Pavlović (28) je pre dolaska u Novi Pazar nosio dres grčkog drugoligaša Aiginiakosa. On je karijeru počeo u Banu iz Raške, a kasnije je igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca i kragujevački Radnički 1923.

"Stigao sam u zdravu sredinu, u grad koji voli fudbal. Koliko sam čuo od čelnika, klupske ambicije su visoke. To mi odgovora i zbog toga sam i došao", istakao je Pavlović.

Pre Pavlovića, Novi Pazar je angažovao ofanzivnog vezistu Irfana Vusljanina i levog beka Marka Đalovića, dok je za šefa stručnog štaba imenovan Petar Kurćubić.

Klub su napustili Marko Jevtović (Partizan), Bruno Oliveira de Matos (Crvena zvezda), Admir Kecap (Suduva, Litvanija), Miloš Mijić (Mladost Lučani), kao i trener Milorad Kosanović.

U Pazaru sledeće sezone neće igrati ni Dejan Rusmir, Željko Đokić, Vuk Sotirović, Ričard Amorim Falkao, Hose Luis Gutijeres Bastidas i Hose Džekson Mina Borha, verovatno ni Bojan Đorđević, Vladimir Radivojević i Filip Arsenijević.

Superliga Srbije startuje 18. jula, a Novopazarci će na startu dočekati ekipu ivanjičkog Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: