Matić: Nismo na potrebnom nivou

Kapiten Čukaričkog Igor Matić zadovoljan je pobedom nad Domžalama i pored toga što je njegova ekipa značajno pala u igri u drugom poluvremenu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 03.07.2015.

08:00

Default images
foto: StarSport

Brđani su slavili 1:0 u Sloveniji, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, golom Matića iz penala.

"Da nam je neko ponudio ovaj rezltat, oberučke bismo ga prihvatili. Iskreno sam zadovoljan. Sigurno je da ima mnogo toga da se popravi, ali to će sve iz dana u dan biti bolje. Najvažnije je da smo pobedili", rekao je Matić.

Klub sa Banovog brda je mogao i do ubedljivije pobede, ali Matić nije iskoristio drugi jedanaesterac u 47. minutu, kada je stekao i brojčanu prednost na terenu, zbog isključenja protivničkog fudbalera.

"60 minuta smo igrali baš kako treba, posle toga se uvukao strah od rezultata u nas, ali ne treba to tako gledati. Prva je utakmica, ne možemo 90 minuta da dominiramo, nismo na potrebnom fizičkom nivou", rekao je Matić.

Rajko Brežančić je rekao da je njegova ekipa pokazala karakter i kako se bori za svoj klub.

"Bilo je dobro dok nismo ostali sa igračem više. Tu situaciju nismo iskoristili, povukli smo se. Imali smo nekoliko zicera, ali čestitke momcima, pokazali smo karakter i kako se igra za klub", rekao je Brežančić.

Revanš će se igrati u četvrtak u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: