Partizan ne igra Evrokup!

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan doneo je odluku da ‘crno-beli’ neće igrati Evrokup naredne sezone.

Izvor: JT

Sreda, 24.06.2015.

19:09

Default images
Starsportphoto

Vicešampion Srbije je izborio mesto u drugom po jačini evropskom klupskom takmičenju kroz ABA ligu, ali je zbog finansijskih problema primoran da odustane od njega.

“Nećemo igrati Evrokup”, potvrdio je predsednik Partizana Predrag Saša Danilović.

Partizan već duže vreme ima problema sa finansijama, a vest o odustajanju od Evrokupa nije iznenađujuća. Igranje u tom takmičenju bi mnogo opteretilo budžet ‘crno-belih’, i to baš u trenutku kada je jasno da će klub naredne sezone biti poprilično oslabljen i moraće da se osloni na mlade snage.

Poslednjih dana pojavile su se informacije da će se Metalac odlučiti na identičan korak kao Partizan, ali potvrda za to još nije stigla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

308 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: