I mali košarkaši za pomoć Kruni Uni Mitrović

Proteklog vikenda na terenima Osnovne škole “Svetozar Marković” održan je humanitarni turnir za pomoć 12-godišnjoj Kruni Uni Mitrović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2015.

19:17

Default images
Kruna Una Mitrovic@Facebook

Učešće na turniru uzeli su mladi košarkaši i košarkašice klubova Konjarnik, Fleš, Čubura i Art.

Organizatori akcije bili su košarkaški trener Peđa Lukić i direktor osnovne škole Dragi Lukić.

Kruna boluje od non hočkins limfoma i za ozdravljenje joj je potrebna pomoć svih nas kako bi otputovala na lečenje u Pariz.

Ona je od februara suočena sa teškom bolešću – tada je otišla na operaciju krajnika, ali se problem vratio 20 dana kasnije. Posle dodatnih pregleda otkriveno je da ima maligno obolenje non hočkins limfom.
Trenutno je na hemoterapiji i primila je dve serije citostatika, a prema procenama lekara biće joj potrebno još deset. Takođe, neophodno je da ode na parisku kliniku Marija Kiri gde će joj biti urađena kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog zbog nedostatka tehničkih mogućnosti.

Pre malih košarkaša, Kruni je stigla pomoć od odbojkaškog kluba Radnički, koji je organizovao sličan humanitarni događaj.

Svako ko je u mogućnosti, Kruni može da pomogne i uplaćivanjem novca na žiro račun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: