Atletiko se interesuje za Rodića

Srpski fudbaler Vladimir Rodić, koji brani boje Rada, nalazi se na meti jednog od najvećih španskih klubova Atletiko Madrida.

Izvor: B92

Subota, 20.06.2015.

19:36

Default images
Starsportphoto

21-godišnji fudbaler imao je uspešnu sezonu u ekipi sa Banjice koja je takmičenje u Superligi završila na solidnom šestom mestu, ali je interesovanje tako velikog kluba kao što je Atletiko ipak došlo kao prijatno iznenađenje.

Rodić igra na poziciji desnog krila i ove sezone je odigrao svih 30 utakmica za 'Građevinare' u srpskom šampionatu, postigavši četiri gola uz dve asistencije.

Pregovori sa 'Jorgandžijama' se nalaze u početnoj fazi, a ukoliko budu uspešni, Rodić bi se u Madridu priključio još jednom srpskom fudbaleru koji igra u mlađim kategorijama 'crveno-belih' Matiji Špoljariću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: