Šveđanke i Kanađanke u finalu

Još uvek aktuelne olimpijske šampionke Šveđanke i Kanađanke izborile su plasman u finale karling turnira na Igrama u Vankuveru.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

21:54

Default images

Osvajačice zlatne medalje u Torinu su u polufinalu ubedljivo slavile protiv Kine sa 9:4, dok su Kanađanke, koje su pre četiri godine bile treće, imale težak posao protiv Švajcarske, ali su na kraju trijumfovale rezultatom 6:5. Finale je na programu u petak od 15 časova po lokalnom vremenu, odnosno u ponoć po srednjeevropskom vremenu.

U dosadašnjem delu Igara u Vankuveru Kanađanke su u deset duela pretrpele samo jedan poraz i to od Kine, svetskih šampionki, koje će se u petak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu boriti za bronzu sa Švajcarkinjama.

S druge strane Šveđanke su dva puta poražene u Vankuveru, od Rusije sa ubedljivih 10:1 i upravo od protivnica u finalu rezultatom 6:2, pre tri dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: