Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 15.02.2010.

05:26

Kinezi prvi posle kratkog programa

Kinezi Ksue Šen i Hongbo Žao zauzimaju prvo mesto posle kratkog programa u takmičenju parova u umetničkom klizanju na Igrama u Vankuveru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šen i Žao su u kratkom programu za svoju tačku osvojili 76.66 bodova, i tako postavili novi rekord, a iza sebe su ostavili nemački par Alonu Savčenko i Robina Solkovija, koji imaju 0,70 boda manje. Treće mesto zauzimaju evropski šampioni Juko Kavaguti i Aleksander Smirnov iz Rusije.

Vicešampioni sa prošlih Olimpijskih igara, koje su pre četiri godine održane u Torinu, Dan Žang i Hao Žang zauzimaju peto mesto. Zlatni par iz Torina, Tatjana Totmijanina i Maksim Marinin, povukao se posle tih Igara pa će takmičenje u Vankuveru proteći bez branilaca titule.

Borba za medalje, slobodni program, na programu je u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

22 d

U fokusu

Vidi sve