Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 24.02.2010.

21:26

Moar: „Tesa i ja nismo u vezi“

Jača polovina kanadskog para koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Vankuveru u plesnim parovima Skot Moar insistira da on i Tesa Virtu nisu u vezi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi olimpijski šampioni u plesnim parovima se zajedno takmiče već 14 godina, a Moar naglašava da je njihov odnos potpuno profesionalan. Uprkos tome domaći mediji su se već spremili da njega i Virtuovu proglase prvim parom Kanade, a i debata oko njihovog statusa još traje.

Razlog za to su Džejmi Sejl i Dejvid Pelerije, koji su Kanadi doneli zlato u Solt Lejk Sitiju pre osam godina u takmičenju parova u umetničkom klizanju. Njih dvoje su tvrdili isto što i Moar, a sada su u braku i imaju dvogodišnjeg sina.

Sviđao mi se Skot kada smo počeli zajedno da klizamo, ali je takav slučaj i sa ostalim devojcicama“, rekla je Virtuova, koja je imala sedam godina, a Moar devet kada su počeli da klizaju zajedno.

Upitan zašto je odustao od hokeja i prešao na umetničko klizanje, Moar je rekao:

Nešto se promenilo u mom životu kada sam je uhvatio za ruku. Potpuno je bilo logičnije da provodim vreme sa slatkom devojčicom, nego sa 19 drugih dečaka. U svakom slučaju, Tesa i ja nismo u vezi. Mi smo par tokom sedam minuta na ledu i to je sve“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve