Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 25.02.2010.

14:14

Jelena Lolović i Nevena Ignjatović: „Nije još gotovo“

Srpske skijašice Jelena Lolović i Nevena Ignjatović prvu rundu veleslaloma na Olimpijskim igrama u Vankuveru završile su na 39, odnosno 40. mestu. U razgovoru za B92 istakle su kako je bilo voziti kroz gustu maglu, koliko su zadovoljne plasmanom, ali da ujedno još uvek ništa nije gotovo jer je ih u četvrtak očekuje druga runda u kojoj se nadaju da će popraviti plasman.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lolovićeva, trenutno najiskusnija srpska takmičarka na Igrama u Vankuveru, naglašava da je i za četvrtak najavljeno loše vreme, ali da će se boriti do kraja.

Plasman možda i nije tako loš, ali moja vožnja nije bila baš sjajna. Od trenera sam dobila kritiku da nisam na pravila nijedan normalan zaokret. Uslovi su bili teški, proveli smo ceo dan u isčekivanju trke. Za četvrtak opet najavljuju opet jako loše vreme, ali pta je tu je, idemo dalje i borimo se. Nadam se da će i plasman biti bolji“, rekla je Jelena Lolović za B92.

S druge strane Ignjatovićeva, najmlađa članica srpskog olimpijskog tima u Vankuveru, kaže da vreme nije puno uticalo na nju, kao i da je zadovoljna svojom trkom.

Super se osećam. Bilo je ludo, vreme je bilo loše, padao je mokar sneg i bila je magla. Slabo se videlo, ali to nije puno uticalo na mene. Poslednji deo staze sam malo lošije vozila, ali mogu reći da sam zadovoljna, borila sam se. Odlaganje druge vožnje može da mi pomogne da ostvarim bolji rezultat u smislu da ću biti odmornija i spremnija da se fokusiram na samo jednu odličnu vožnju. Nije još gotovo“, izjavila je za B92 Nevena Ignjatović.

Posle druge vožnje veleslaloma, koja je zakazana za četvrtak od 18.30 časova po srednjeevropskom vremenu, Lolovićevu i Ignjatovićevu u petak očekuje trka u slalomu, na kojoj će učestvovati i treća srpska skijašica Marija Trmčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve