Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 27.02.2010.

12:49

Boris Rađenović: „Zadovoljan sam”

Srpski bob tim u petak je počeo svoje takmičenje na Olimpijskim igrama u Vankuveru i posle dve trke zauzima 17. mesto. Trener srpskog tima Boris Rađenović u razgovoru za B92 ističe kakav je osećaj sada kada je isčekivanje početka trka prošlo, kako mu se čini plasman na polovini takmičenja i šta očekuje od preostale dve trke koje su na programu u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najgora je faza isčekivanja, sada je krenulo takmičenje, ušli smo u kolo i više nema stajanja. Naravno da sam zadovoljan plasmanom, a da li sam očekivao više, pa i nisam. Treba biti realan, kada čovek sedne u nov autotomobil treba mu vremena da se navikle na njega, a kamoli na bob koji juri oko 150 km/h, gde treba reagovati u deliću sekunde”.

Rađenović naglašava da očekuje da se niko od ekipa koje učestvuju ne prevrne, a da od članova srpskog tima očekuje da poprave start i da zadrže poziciju koju trenutno zauzimaju.

Očekujem da se u subotu niko ne prevrne, pa i kad bi nam to donelo zlatnu medalju. Takođe, želim da momci poprave start jer znam da oni to mogu, i da, naravno, ostanemo na ovoj poziciji, a to znači da na kraju završimo između 16. i 18. mesta, tačnije da ostanemo na klizaljkama kada prođemo kroz cilj”, rekao je za B92 Boris Rađenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve