Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 27.02.2010.

12:30

Jelena Lolović: „Rezultati ispod mogućnosti“

Svoje učešće na Olimpijskim igrama u Vankuveru najiskusnija srpska skijašica Jelena Lolović završila je bez plasmana u slalomu, disciplini u kojoj je u poslednje vreme imala najbolje rezultate. Posle 30. mesta u superveleslalomu i 33. u veleslalomu Lolovićeva je odlično startovala u prvoj vožnji slaloma, ali je potom napravila grešku i izgubila mnogo vremena pa je odlučila da ne skija u drugoj rundi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jako mi je žao što nisam uspela da završim trku. Htela sam da idem što je moguće bolje i dala sam sve od sebe, ali je u sportu potrebna i sreća ponekad. Meni ona nije bila baš naklonjena poslednjih meseci, mislim na januar i Igre u Vankuveru“.

Lolovićeva ističe da su rezultati na njenom trećem učešću na Zimskim Olimpijskim igrama, verovatno i poslednjem, bili ispod njenih mogućnosti.

Mislim da sam ostvarila skroman rezultat, ispod mojih mogućnosti. Život ide dalje i treba se koncentrisati na nove izazove u životu. Već u subotu napuštam selo i radujem se povratku kući“, rekla je za B92 Jelena Lolović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve