Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 01.03.2010.

02:30

MOK hvali Vankuver kao domaćina

Olimpijske igre u Vankuveru protekle su u znaku velikih dostignuća takmičara, ali i dobrog organizatora koji je u hodu ispravljao greške.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To su reči čelnika Međunarodnog Olimpijskog komiteta (MOK) i predsednika Žaka Roga pred samo zatvaranje 21. Zimskih Olimpijskih igara. Rog je, takođe, pre nekoliko dana rekao da će smrt Nodara Kumaritašvilija zauvek bacati senku na Igre u Vankuveru.

Ne bi bilo fer prema sportistima i organizatorima ako ne bismo izrazili našu zahvalnost za fantastične nastupe tamičara. Takođe, Organizacioni komitet je odradio neverovatan posao”, rekao je Rog.

Toplo vreme i nekoliko organizacionih problema bili su uvod u Igre, ali je Rog rekao da, pored malih problema koji se pojavljuju na svakim Igrama, Olimpijske igre u Vankuveru će biti zapamćene po neverovatnoj domaćoj podršci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d