Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 01.03.2010.

12:56

Miler MVP hokejaškog turnira

Američki golman Rajan Miler proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) hokejaškog turnira u Vankuveru, iako je njegov tim poražen od Kanade sa 3:2 u finalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pogodak Sidnija Krozbija u produžetku sprečio je Milera da odvede svoj tim do pobedničkog postolja uz savršen učinak. Ovaj golman je imao 36 odbrana u finalu.

"Samo sam jako iznerviran. Došli smo u situaciju da pobedimo posle dva gola zaostatka. 'Iznenadna smrt' ("zlatni gol") boli, naročito u ovakvoj situaciji. Bio sam srećan i ponosan zbog toga kako sam se nosio tokom ove dve nedelje", rekao je Miler.

On je srebrnu medalju primio dostojanstveno, ali ipak nije mogao da sakrije razočarenje na licu.

"Ovo je bila klasična hokej utakmica, kao i ona od pre nedelju dana. Rajan nam je dao šansu da pobedimo, ali je, nažalost, nismo iskoristili", rekao je selektor SAD Ron Vilson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d