Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 13.02.2010.

14:24

Helena Jonson, da li je kucnuo čas?

Kažu da je vreme da pobedi, da na ovim Olimpijskim igrama pokaže da nije samo dovoljno dobra za pobede u trkama za Svetski kup i medalje na svetskim prvenstvima.

I tih medalja nema previše, iz 2007. i 2009. godine, dve u pojedinačnoj konkurenciji i dve u štafeti.

Helena Jonson, inače rođena 1984. godine, ove sezone dominira Svetskim kupom. Od ukupno devet pobeda u karijeri četiri su u poslednja tri meseca, od sedam drugih mesta tri su u 2010. godini.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ubedljivo vodi u Svetskom kupu, puca mirnije nego ikada, ostavlja utisak favoritkinje.

"Kada sam imala 13 godina želela sam da odustanem," pričala je pred put u Vankuver, "Bila sam toliko loša, nije bilo zabavno. Skoro na svakom takmičenju bila sam najgora."

Nije rano počela sa uspesima ali je sada na vrhuncu.

"Mislim da sam u nešto boljoj formi nego pred Novu godinu. To je bio cilj. Znam da imam četiri pobede ove zime i naravno da se nadam da ću ovde ostvariti petu," kaže Helena Jonson.

Dve individualne trke i dve štafete, čini se da je vreme da Helena Jonson osvoji zlato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve