Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 13.02.2010.

12:16

Odložen i muški spust

Muški spust koji je na Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru trebalo da bude održan u subotu odložen je zbog loših vremenskih uslova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iz istih razloga prethodno je odložena ženska superkombinacija, a tada su već organizatori rekli da je malo verovatno da će takmičenja u alpskom skijanju biti održana po planu. Trka je odložena za bar dva dana prvenstveno zbog snega, a potom i kiše koja je tokom noći padala u Vankuveru što je stazu učinilo potpuno neupotrebljivom.

"Na stazu je mnogo uticalo promenljivo vreme u poslednja dva dana, sa visokim temperaturama za ovo doba godine, a potom i jakim snegom i kišom", rekao je direktor trke Ganter Hajara.

Prema očekivanjima organizatorima vremenski uslovi bi trebalo značajno da se poprave u ponedeljak i trka bi trebalo da bude održana tada, ali da može da se desi da dođe do novog odlaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve