Nova vest
Tenis

Utorak, 30.08.2022.

07:00

"Verovatno bih mu rekao da je lud"

Američki teniser Brendon Holt prokomentarisao je pobedu nad Tejlorom Fricom.

Izvor: LN

Autor: LN

Holt sa majkom Trejsi Ostin (Foto: Profimedia/Matthew Stockman)

Holt, 303. teniser planete, savladao je Frica sa 3-1 u prvom kolu US opena.

Dvadesetčetvorogodišnji Amerikanac je godinu počeo jedva u Top 1.000, pa su ga novinari upitali šta uradio da mu je neko u januaru rekao da će na US openu izbaciti desetog nosioca.

* IGRAJTE VIRTUELNOG SELEKTORA

"Ne znam. Verovatno bih mu rekao da je lud. Ovo je stvarno bilo kao na roler-kosteru. Zabavno je bilo. Srećan sam, stvarno. Biti u drugom kolu US opena je stvarno neverovatno. Ogromna pobeda, najveća u mojoj karijer, ubedljivo. I to uraditi na US openu, sjajno je",
istakao je Holt.

Imao je samo reči hvale za Frica.

"Tejlor je bio baš dobar prema meni tokom povratka iz povrede. Trenirali smo dosta zajedno, savetovao me je. Kada bih pobeđivao on mi je uvek čestitao. Veoma sam srećan što mu dobro ide. Bilo je malo čudno igrati protiv njega, ali i lepo igrati protiv nekoga koga znam. On je definitivno neko na koga se ugledam. Naporno radi, dobro mu ide i ne stidi se da vas posavetuje i pomogne vam kada vama ne ide dobro", objasnio je Holt.

Holtov naredni protivnik je Pedro Kašin iz Argentine, 66. igrač sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve