Nedelja, 12.09.2021.

13:45

Vilander objasnio kako Medvedev može da pobedi Đokovića

Nekadašnji švedski teniser i stručni komentator Mats Vilander izjavio je pred finale US Opena da Danil Medvedev ima šta da traži u finalu sa Novakom Đokovićem.

Izvor: B92

Vilander objasnio kako Medvedev može da pobedi Ðokoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

Razumem frustraciju, ali negujmo bar malo pravopis

pre 2 godine

@Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan
(Janko, 12. septembar 2021 21:34)

Prijatelju: nerazvijeni, nedorasla, nepravična, nedostojna. Ubo si "nedodirljivog" da ne grešim dušu.

Kopenhagen

pre 2 godine

A Srbi NU se smejali.
Ja sam ugasio već u prvom, jer sam znao da će izgubiti.
Nole ne može da igra kad treba da se odvoji i za sva vremena cementira GOAT.
A publika mu je bila još veće opterećenje.
Nikako nije mogao da se skocentrise.

Janko

pre 2 godine

Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan

Aco

pre 2 godine

Koji zlobnik i ljubomornik ovaj Vilander.Nema jednog komentara da pohvali Novaka.Neznam odakle mu damo izvire tolika mrznja.Ostavi vose Novaka na miru..

sve je relativno

pre 2 godine

Sve cu uloziti na Medvedeva
(Stole, 12. septembar 2021 14:11)

Lako je tebi, ti si već prešao na on line nastavu pa se razbacuješ sa parama od užine.

jovan

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.
(Гиле, 12. septembar 2021 19:15)
I tako već godinama ima savet iaključivo za Novakove rivale.

Superstrucnjak

pre 2 godine

Vilander kao strucni komentator, koji retko kad pogadja ishode meceva.
Ako je on strucni komentator, onda sam ja profesor i doktor za njega!

Robert

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...
(Andjus, 12. septembar 2021 14:14)

Yup! A, sa druge strane, izjavljuju nešto i prognoziraju igrači bez i jednog GS u karijeri, znači ni 1% Noletovog uspeha, poput Barbare Šet, Danijele Hantuhove i slično, a ovde ih tapšu po ramenu i odobravaju izjave. Ispostavilo se da titule i uspesi u karijeri ne prave razliku, već sve zavisi od toga da li pričaju u korist Đokovića ili ne. Da uspeh ima veze sa kvalitetom mišljenja, ovde ne bi smela da se ospori skoro nijedna izjava Federera ili Nadala, koji su postigli čak 90% Novakovog uspeha, pa samim tim "znaju" šta pričaju. Ali, avaj...

Lik

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.
(Reimschtein, 12. septembar 2021 17:31)

A pri tome još i moraju da navijaju za Rusa! Kakvo poniženje ali ako, zaslužili su to debelo.

Čvorović

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.
(to i vrapci znaju, 12. septembar 2021 17:38)

Nole usrećuje sve ljude! Kad pobedi - usreći svoje poštene navijače. Kad izgubi, usrećuje nesrećne hejtere. Veliki čovek.

Гиле

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.

El Profe

pre 2 godine

Vilander:
"Niko ne pobeđuje u maratonu tako što non stop trči. Pobeđuje se tako što se trči sprint poslednja dva kilometra, tako je i u tenisu u petom setu." ?? U maratonu se pobeđuje totalno drugom tehnikom moj Vilanderu...

Razume se u atletiku ko marica u krivi, a bogme ni o tenisu pojma nema.

Баки

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.
(Miki, 12. septembar 2021 14:18)
Могу да разумем да матична земља и сународници желе да њихов буде увек први али овде видимо да је то и у другим западним земљама. Иначе, верујте да ме нимало не погађа, отприлике су онакви како их и замишљам.

Bardami

pre 2 godine

Hej vrabac, ako nemaš pametnija posla idi prošetaj i produvaj se malo, otidji do kafića popij nešto, nazovi prijatelja ako ga uopšte imaš, pogledaj na ulici lepu ženu, umesto što ovde bulazniš i provociraš? Ok.

ДрашкоРС

pre 2 godine

Сви се баве тиме како побиједити Ђоковића, умјесто да уживају у моменту стварања историје и подрже га... Па зар толико боли то што Федерер и Надал неће бити најбољи у историји тениса...

DEX

pre 2 godine

Vilander je objasnio Medvedevu da ako želi da pobedi, ne sme da izgubi. Ipak, izgubiće. Svi to znaju samo pumpaju atmosferu da što više uzmu novca od prenosa i publike.

srboljub

pre 2 godine

Svaki dan 4-5 vijesti o Đokoviću. Kad ne igra. Kad igra onda i pokoja više.
(Expert, 12. septembar 2021 17:50)

Pre dvadesetak godina kada je Sven Hanavald pobedio na prve tri skakonice novogodišnje turneje samo o tome se pisalo i pričalo. I kad je osvojio četvrtu kao prvi u istoriji skoro ceo svet se iskreno radovao i čestitao Nemcu.
Poenta, šta ti nije jasno ?

Reka Sava

pre 2 godine

Ajde Mats,ne lupaj vise.Ovaj Srbin te ubio u poslednjih par godina.Kad god si ti nesto bajao i prognozirao dobio si po guzi.Mani se vise analiza i pokloni se najboljem

Marko

pre 2 godine

Publika na stadionu je malo u dilemi koga više da mrzi, dal Srbina ili Rusa. Ali pošto Srbin ima mnogo više da izgubi, ipak će navijati za Rusa. A i nekako po inerciji, zna se ko je glavni predmet mržnje već dugo.

cia

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci
(zip, 12. septembar 2021 16:37)
Zahvaljujemo se na glasu.

Hmm, mislim da Nole neće stati na 21 već sigurno ide na 25 i više.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nolo nikada nije bio OI sampion
(Milos, 12. septembar 2021 16:43)




Nije ni Edson Arantes do Nascimento Pele a ni Maradona nisu bili olimpijski šampioni pa ima li koji fudbaler veći od njih dvojice?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koga god je savetovao Vilander protiv Novaka isti ga je otresao posle toga. Savetovao je pre toga i Zverava pa je isto prošao…

Miodrag Jovanovic

pre 2 godine

Poruka za sve nevernike: danas ćete biti svedoci kada Novak ispisuje stranice istorije, NAJVEĆI I NAJBOLJI ikada. Ništa ga ne može zaustaviti večeras. Pozdrav sa severa

Markobg

pre 2 godine

U stilu
Ako se kaniš pibijediti ne smeš izgubiti.
U danu kada ceo svet očekuje pisanje istorije ovaj tip se bavi kako pobediti Đokovića

Ljubo

pre 2 godine

Samo da nisu uradili da spreče Moniku Seleš da bude najbolja svih vremena ja garantujem da bi sada to uradili Đokoviću.To su ološi u kojima i dalje se krije njihov idejni vođa Adolf Hitler i njegove metode.

sye

pre 2 godine

Ubi se ovaj da objasni kako svaki sledeci Djokovicev protivnik moze da ga pobedi, a na kraju rezultat uvek isti.
(Ivan, 12. septembar 2021 14:22)

Iskreno ne gotivim Vilandera jer cesto laprda u prazno. Kazes da objasnjava kako svaki sledeci moze da ga dobije? E pa ne znam jesi gledao Vilandera pred mec Novaka i Zvereva, dakle bukvalno je 15 min objasnjavao kako Zverev po njemu nema nikakve sanse i da ne vidi nacin na koji bi mogao dobiti Noleta! Dakle ipak nelad i nesto pogodi :)

Дејан

pre 2 godine

Ljudi, Novak danas piše istoriju. 4GS u nizu.
(MT, 12. septembar 2021 16:53)

Novak je već osvojio 4 u nizu od Vimbldona 2015. do Rolan Garosa 2016. godine!!! Daće Bog da večeras osvoji 4GS u ovoj godini.

judd trump

pre 2 godine

Kakav genijalac ovaj Vilander! Spremi se zajedno sa Barbi (Schett) da pucate od muke veceras. Alex (Korecha) je mnogo objektivniji lik. Vidim da im se na ovogodisnjem USO prikljucioi Mischa Zverev!

sasa the king

pre 2 godine

Judd trump@ malo pazljivije slusaj sta pricaju, pa ces skapirati da Barbara podrzava Noleta. Nije realno da vi ovde svi ocekujete da svi navijaju za Noleta. Nije nista nenormalno da navijaci Federera i Nadala ne zele da Novak osvoji CGS, ali ne zato sto ga mrze, vec zato sto navijaju za svoje igrace.

to i vrapci znaju

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.

lol

pre 2 godine

Sve Wilander "zna".
Zna kako treba pobijediti Novaka pa daje savjete. A svi će reći da je objekrivan komentator I analitičar tenisa. Ma expert, to ti je.
A što Matse jednom ne pomenu kako Nole može pobijediti.
Što se otvoreno stavljaš na jednu stranu I to samo protiv Novaka, kuća ti sagorjela.
Baksuz si ti, cijelo vrijeme tvog komentatorskog posla nikad ne pogodi - to me tješi.
Ni ovog puta nećeš, nesrećo jedna.

Sa verom u boga

pre 2 godine

Koliko lupeta ovaj lik. Noletu ce veceras toliko jako da kuca srce da ce moci da preskoci planinu, a ne da izgura pet setova. Adrenalin ce ga gurati preko svih granica. Samo lagano do istorije.

Reimschtein

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.

sportski duh

pre 2 godine

Vilander kaže, da će Djokovica pobediti svaki igrač , koji osvoji više setova od Djokivica , a u istom meču!
Nikad ne bi ni pomislio. A tako je jednostavno.

gologuzov

pre 2 godine

Kod Maúara ima jedna poslovica " Ne pij unapred na medvedevu kožu".
Zato ostavimo komentare-hvalospeve i sačekajmo još ovih 8-9 sati pa onda napred.
Iskreno se nadam da ćemo imati prilike za slavlje i lepe komentare, ali medved oštri zube i kandže. Biće opasan i objektivno ima i šanse.

DRAGAN

pre 2 godine

Medo ne moze fizicki izdrzati ako se bude igralo
u 5 setova. Ali Novak to
nece dozvoliti sebi.Max sto
moze uzeti Medo to je jedan
set, kao i ovi do sada sto su
igrali sa Novakom.
Danas Vilander ce biti u
misijoj rupi, i treba da se
pokloni Novaku, najboljem
na svetu za sva vremena.
Bice i provokacija sa tribina,
Novak je spreman da im
odgovori svojim znanjem.
Srpski inat je u glavi Novaka, zato budimo uz
Novaka od prvog do
poslednjeg poena.
Samo cekam taj pehar u
Novakovim rukama.
IDEMO BRATE SRBINE...

Gaga

pre 2 godine

Lacosta neće dozvoliti Medvedevu da pobedi. Viši interes.
(Loki, 12. septembar 2021 16:03) # Link komentara


Nisam sigurna bas u to, mada mislim da Noletu ni ne treba pomoc. Ali daj Boze da Medvedev malo olabavi, ipak ceo svet to iscekuje 50 god.

outlet21

pre 2 godine

Po svemu prikazanom Zverev je u ovom trenutku najteži mogući protivnik za Novaka. Imao je samopouzdanje k'o planina posle OI i Sinsinatija. Sada je to prešlo na Novaka:).
Ne bi trebao Novak imati nekih većih problema da savlada Meda.

miso

pre 2 godine

Evo i to cemo docekati, da zapadni svet navija za Rusa pa makar i jedan dan
E sada navijaci mogu da prisustvuju istoriji koju smo cekali od 1968, ili mecu gde je pobedio Medvedev i kojega se niko nece secati iduce godine

deki

pre 2 godine

samo slab dan Novaka moze da pomogne Medvedevu...ali o kakvom se mecu radi,tesko da ce se to desiti...dugo NOLE ceka na ovo,i sam je rekao da ce igrati kao da mu je poslednji mec...SAMPIONE,SRECNO

mix

pre 2 godine

Zakljucak mu je odlican,tako ce i biti,kad osete da Novak na njihovom terenu ispisuje istoriju,pocece ceo stadion da navija za njega.Sve je to Holivud.

zip

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci

Danijel Riccardo

pre 2 godine

Posto Vilander zna kako Nole moze da izgubi savetujem ga da ode do kladionice I stavi sve pare sto ima u zivotu na Medvedeva jer kvota je preko 3 pa nek se dodatno obogati kad vec covek zna ......

dace bog

pre 2 godine

Medvedev je igrao sve turnire racunajuci i olimpijadu...Novak samo olimpijadu...pa ko je sad tu vise umoran...ovaj Vilander lupa ko makxim po diviziji

Dux

pre 2 godine

Kada ti beskičmenjak priča o “ostavljanju” srca na terenu, hahahahaha. Nemaš ti pojma Vilanderu, pokri se usima i sedi. Tišini misu!

Drenko

pre 2 godine

Jednom je tako neki strucnjak objasnjavao da ce njegov boxer pobjediti Taysona tako sto ce ga prvo izmoriti nekih 7-8 rundi. Tayson ga patosirao poslije minut i 10 sek.

Rafa30

pre 2 godine

Tako je..
Upravo sam to i rekao..
Jedini nacin da Medo dobije Noleta je, da ga umori..
Da igra konzervativne duge poene cijeli mec..
Eto.. To je sva mudrost..

Dali ce se to dogoditi?
Nece..

Ali, to je jedina sansa..

123

pre 2 godine

Ovaj umire da Novak izgubi. On zna da bi pobedom definitivno zgazio sva velika imena, bio usamljen sa 21. GS, i da se izjednacio sa Lejverom koji je osvojio kalendarski GS pre 52. godine. Nije njemu lako..

chica

pre 2 godine

Novak je bolji teniser od Medvedeva (nemojte molim vad to Medo, te za Medu ćemo navijati). Kada je Novak uspeo da pobedi Zvereva gde je objektivno imao najveći mentalni pritisak, ne vifim zašto ne bi pobedio Medvedeva.

dejan76

pre 2 godine

Novak vodi računa o tome da ne ubije u pojam protivnika od kojeg ne oseća da mu je pobeda ugrožena i/li prema kojem gaji prijateljska osećanja. I drugo, stalo mu je da meč gledaocima bude uzbudljiv i neizvestan. Znači 3-1 ili 3-2.
IDEEMOOOOO!

VASKEZ

pre 2 godine

Bas bih volio da se napravi emisija o svim prognozama Vilandera pred Novakova finala Grand slemova. Tek tada bi vidjeli koliko se covjek "nalupetao" ovih godina. I ludo me zanima koliki je procenat njegovih prognoza. NOVAK the G.O.A.T.

marshall

pre 2 godine

Ovaj covek samo kalkulise kako novak moze da ispadne. Mnogo antipatican i zloban lik
(Pedja, 12. septembar 2021 14:11)

Kada cete shvatiti da novinari njemu postavljaju pitanja cije odgovore citate ovde? Covek je u tenisu i logicno je da ce, ako ga pitaju za mec, pricati o tome ko i kako moze da pobedi. Kada je Djokovic u pitanju uvek ce se postavljati pitanje kako moze da izgubi a to ga cini vecim jer svi znaju da to nije lako.

Drugo mesto nije opcija

pre 2 godine

Da, bice tesko. Zato svim srcem, do kraja, za Novaka veceras.
Danilu zelim puno grand slemova, ali veceras je tu da bude deo Novakove istorije

Lavica

pre 2 godine

Da se ovaj svedjanin nije javio bila bi katastrofa, ali posto zdusno navija za Medvedeva neka mu nije prvi put da to radi, znamo da besni zato sto ce Federer ostati bez istoriskog uspeha kao i Nadal, znamo i to da mu je Novak nocna mora i ne moze ga izbaciti iz svoje glave pa na svakojake nacine pokusava da Novka omalovazi i svojim kritikama umanji sve ono sto Nole ostvaruje svojim radom, svedjanine gledaj ti Medvedeva i pricaj o njemu a Noleta ostavi da na miru odradi svoj posao!

Pauel

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.
(Seki, 12. septembar 2021 15:17)
Ako si primetio kod Novaka nista ne zavisi od prvog seta, tako da ta teorija pada u vodu. Ni oni najoptimisticniji verujem da ne ocekuju mat u 3 poteza, citaj seta.

Božidar

pre 2 godine

Samo se pitam zasto uvek Vilander naginje ka protivniku Novaka,ali uvek je naklonjen Novakovim protivnicima u komentarima.
Zasto ne govori navijacki za Novaka i da njemu bude naklonjen.

Goran

pre 2 godine

Ne slazem se sa Vilanderom da ce ogroman deo publike biti uz Medvedeva. To mi deluje vrlo malo verovatno. Takodje se ne slazem da je za Medvedeva kljuc da izmori Novaka. Novak ce biti spreman da igra koliko god dugo bude trebalo. To je kljuc njegove psiholoske pripreme za mec.

Seki

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.

XXX

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju
(mafijaš aco, 12. septembar 2021 14:28)

Zapravo mu Medvedov stil nikako ne odgovara. Pokušaće kako zna i ume da skrati razmene.

Вук Караџић

pre 2 godine

крајње је време да Виландер изађе на терен да рекетом у руци, и одржи Новаку лекцију.... у томе како велики шампиони не могу ни гем да освоје против Новака.

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

Mravojed

pre 2 godine

'Ajde ne lupetaj više. Pa pobednik se zna i pre meča....Novak Djoković. Pa on nikada neće prokockati ovakvu šansu. Welcome to the machine Danil!
.

Dragi Ivić

pre 2 godine

Уживам кад читам његова ''пророчанства''. Сваки пут избаксузира Новакове ривале. Шта ћеш лепше...

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

Kralj mača

pre 2 godine

Ево још једног у мору текстова о томе како зауставити Ђоковића! Њих плаћају да раде овакве ствари, што је ужасно и антиспортски. Наслови треба да буду неутрални, тениски стручњаци не треба да заузимају страну и да анализирају једнострано, али не вреди, толико их боле Новакови успеси да они то више и не крију. Ноле, ГАЗИ без милости!

BLuka

pre 2 godine

Hm...greši Vili drug, još se nije rodio ko će Novaka smoriti u jednom meču.
Gledao sam dosta dugačkih poena i nikada nisam video da je Novak konuo već je ili slavio ili galmio, nikada se nije desilo da kao Vavrinka sedne ili Delpo nasloni na mrežu. Na onaj dugački poen Zverko je bio toliko pao da nije uspio ni da se veseli, deformisane je face samo gledao oko sebe bez snage da proslavi a Novak vileni kao da je poen trajao dva poteza.

Lazar

pre 2 godine

Retko kada bi zapad i Amerikanci navijali za Ruse
Veceras ce ipak biti tako, ali posle meca ce se svi pokloniti najboljem teniseru svih vremena iako su uvek navijali protiv njega
Kao sto je rekao Dzon Mekinro, vremenom ce ga mozda i zavoleti
Jer Novak igra za trofeje, istoriju a ne za popularnost kakvu ima Federer

Stefke

pre 2 godine

Vilander objasnio i kako Zverev može do pobede pa nije pobedio. Isto je bilo i kad je igrao sa Beretinijem. Svi znaju kako pobediti Novaka a na terenu je to malo drugačije. Jedno je znati a drugo je to i uraditi.

Hesse

pre 2 godine

Vilander umesto trenera savetuje Medvedeva kako da igra protiv Đokovića. Zanimljivo. Samo toliko, treba naterati Đokovića da trči. Najbolje bi bilo da je rekao da će pobediti Medvedev, tad bi svi mi znali da Nole dobija meč sigurno.

Petar

pre 2 godine

Medvedev veceras ulazi u istoriju, jer igra protiv najboljeg svih vremena i moze samo da mu se na ceremoniji pokloni i da prizna titulu GOAT-a kao sto su to uradili i Beretini i Zverev

Tedy

pre 2 godine

I pobedice siguran sam
(Mile, 12. septembar 2021 14:09)
Ta činjenica da si siguran da će Medvedev dobiti te može učiniti na svim kladionicama tri puta bogatijim.... Kolika je kvota na pobedu rusa....

MileR

pre 2 godine

Zapadnjaci svojim instrukcijama pomažu navijačima, da se lakše odluče za koga da navijaju.
Znamo mi da će te se vi okrenuti kako vetar duva, ali i Medvedev je naš na vašu žalost.
Nole neka te čuva neko i ako ne uspeš ti si najbolje što smo imali u ovom veku, naravno u sportu.

Laravel 8

pre 2 godine

Bas ga ne vole i to ti je. Da je Zapadnjak, oprostili bi mu sve bube i bubice (ko ih nema?). A posto nije, ne ide...Za zaljenje je gosn Vilander, ipak je on bio veliki sampion.

Max

pre 2 godine

Iskreno najviše me i plaši Novakov umor. Proveo je 5,6 sati više na terenu od Medvedeva. Plus razlika 10ak godina...
Ako iko moze da to prebrodi onda je to Novak. Ajde srećno pa da nas sve obraduje večeras.
PS Skoro sve( ne računam ekipu dezurnih trolova).

Buva

pre 2 godine

Osećam da neće biti lako, ali da Novaka ništa ne može i neće da zaustavi večeras. Nekako ne mogu da verujem da je ceo ovaj niz od 27 uzastopno dobijenih mečeva na GS turnirima za džabe, samo da bi pao na poslednjoj prepreci. Osećam kao da se univerzum zatekao da ga nosi do pobede, u 2021. Gde je momenat gde prelazi u vođstvo istovremeno i momenat gde dostiže jedinstveni podvig u svetu tenisa. Mesto gde je prošle godine diskvalifikovan. Isto mesto, druga godina. I totalni kontrast.

Srećno Nole ???

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Исто је тако причао пред финале АО! Нека онда и резултат буде такав!

ShroomsMrka

pre 2 godine

Mets, nisam baš siguran da je dobar plan Novaka mentalno ili figički izmarati. Mateo je, pre samo 4 dana, nakon meča izjavio da je Nolo u fazonu "mogu ovako četiri dana, pa ti kako 'oćeš"...

Dragan RS

pre 2 godine

Da je preko puta ne znam ko veceras svaki zaljubljenik u tenis mimo Srba bi navijao za Novaka i istoriju.

Ovo ce se sad desit i vjerovatno vise nikad, masa je novih tenisera savremeno doba uslovi dosta bolji nego kad je Lejver osvojio. Obicno mladje generacije igraju dobro na betonu... neki se ne snalaze na sljaci, neki na travi a mnogi i na obje te podloge.

Novak je na sve 3 podjednako brutalan, to sto je zivio u eri vjecnog kralja prasine to je nesto drugo.

H2H

pre 2 godine

Umesto da su svi ovi bivši šampioni danas uz Novaka, oni nešto hejtuju, i izmišljaju toplu vodu.Čovek je na pragu osvajanja najvećeg dostignuća u tenisu, i svako ko voli tenis, danas je svim srcem uz njega.

Malo poznata strana istorije

pre 2 godine

Mislio sam da će Novak da dobije malo teže Medvedeva ali kad sam pročitao ovo što kaže Vilander uvjeren sam da će biti 3-0 za Đoksu!

Napo Leon

pre 2 godine

Super da si mu rekao,sad i on zna šta da radi
Ovako stvari stoje:Danil ionako ima male šanse ali svesno gubi od Noleta,a Novak zauzvrat uzima odmor do RolandGarosa i tako daje Medvedevu šansu da osvoji AO i masterse
Fer i bratski

Miki

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.

veliki strumf

pre 2 godine

Vilander je milion puta dokazao koliko pojma nema. Ali na zapadu, gde retko ko uključuje mozak, takvo trabunjanje izgleda prolazi. Novaka možda možeš da pobediš na neki način, ali tako sto ćeš ga izmoriti (fizički ili mentalno) - TO SIGURNO NIJE NAČIN! Pogotovo ne veceras kada adrenalin neće dati Noletu da se umori ni sekundu! Eventualno da nije imao dan odmora pa i da se razmisli, ovako sigurno je da taktika izmaranja sigurno neće proći.

Andjus

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...

Dosadnjaković

pre 2 godine

Organizatori bi mogli da pomognu Medi ako bi vratili nazad linijske sudije. Jedan nervozan potez Noleta i Danilo uzima titulu. Pošto je malo verovatno da će ovaj scenario da se desi, ostaje onaj stari način kako pobediti Novaka: ostati u igri što duže, rizikovati i gadjati linije, uzdati se u sportsku sreću, i nadati se da No1e ima loš dan. Ako Novak bude igrao 100% onda samo čudo može sprečiti #21. Danas je datum za istoriju! Idemoooooo!

mafijaš aco

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju

нс бој

pre 2 godine

Ал писања растуриће га Беретини,ако га прође почистиће га Зверев,ако неким чудом прође Зверева уништиће га Медведев.А да ми зовемо са Марса неког да га победи.

milan

pre 2 godine

Sta svi lupaju Novak igrao duuze umorni i bla bla, pa sta, može da igra još 10 setova ako hoce kakve ima veze.
Imao je dva dana odmora a ovaj drugi umao dva dana i dva sata jaka stvar.
Milsim da ako Nole udje glavom sigurno a hoće, ima da ga omlati I cao.

Ivan

pre 2 godine

pa najteze je umoriti novaka i kaze mats za mentalnu gromadu da nema dovoljno mentalne energije u rezervoaru.
sta reci a ne nasmejati se hahahahaha

NEDOĐIJA

pre 2 godine

Jedino visoka temperatura i velika vlažnost mogu biti Novakovi protivnici. Da je vreme kao u petak ne bi se postavljalo pitanje pobednika.

Ernesto ce

pre 2 godine

"Sve dok Novak ne bude blizu istorije " , znaci on zna da ce Novak dobiti ali da ce publika navijati za danila , dok ovaj ne dobije a kad dobije , sva slava ide njemu , najboljem svih vremena .

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Ako Novak uspe da se odupre pritisku, onda Medvedev neće imati nikakve šanse.Ukrotio je Zvereva koji je fizički mnogo jači od Medvedeva. Za ovaj trenutak se spremao ceo život.

Andjus

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...

Ernesto ce

pre 2 godine

"Sve dok Novak ne bude blizu istorije " , znaci on zna da ce Novak dobiti ali da ce publika navijati za danila , dok ovaj ne dobije a kad dobije , sva slava ide njemu , najboljem svih vremena .

Stefke

pre 2 godine

Vilander objasnio i kako Zverev može do pobede pa nije pobedio. Isto je bilo i kad je igrao sa Beretinijem. Svi znaju kako pobediti Novaka a na terenu je to malo drugačije. Jedno je znati a drugo je to i uraditi.

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Ako Novak uspe da se odupre pritisku, onda Medvedev neće imati nikakve šanse.Ukrotio je Zvereva koji je fizički mnogo jači od Medvedeva. Za ovaj trenutak se spremao ceo život.

Ivan

pre 2 godine

pa najteze je umoriti novaka i kaze mats za mentalnu gromadu da nema dovoljno mentalne energije u rezervoaru.
sta reci a ne nasmejati se hahahahaha

Miki

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.

mafijaš aco

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju

Max

pre 2 godine

Iskreno najviše me i plaši Novakov umor. Proveo je 5,6 sati više na terenu od Medvedeva. Plus razlika 10ak godina...
Ako iko moze da to prebrodi onda je to Novak. Ajde srećno pa da nas sve obraduje večeras.
PS Skoro sve( ne računam ekipu dezurnih trolova).

Petar

pre 2 godine

Medvedev veceras ulazi u istoriju, jer igra protiv najboljeg svih vremena i moze samo da mu se na ceremoniji pokloni i da prizna titulu GOAT-a kao sto su to uradili i Beretini i Zverev

ShroomsMrka

pre 2 godine

Mets, nisam baš siguran da je dobar plan Novaka mentalno ili figički izmarati. Mateo je, pre samo 4 dana, nakon meča izjavio da je Nolo u fazonu "mogu ovako četiri dana, pa ti kako 'oćeš"...

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

Drenko

pre 2 godine

Jednom je tako neki strucnjak objasnjavao da ce njegov boxer pobjediti Taysona tako sto ce ga prvo izmoriti nekih 7-8 rundi. Tayson ga patosirao poslije minut i 10 sek.

Kralj mača

pre 2 godine

Ево још једног у мору текстова о томе како зауставити Ђоковића! Њих плаћају да раде овакве ствари, што је ужасно и антиспортски. Наслови треба да буду неутрални, тениски стручњаци не треба да заузимају страну и да анализирају једнострано, али не вреди, толико их боле Новакови успеси да они то више и не крију. Ноле, ГАЗИ без милости!

outlet21

pre 2 godine

Po svemu prikazanom Zverev je u ovom trenutku najteži mogući protivnik za Novaka. Imao je samopouzdanje k'o planina posle OI i Sinsinatija. Sada je to prešlo na Novaka:).
Ne bi trebao Novak imati nekih većih problema da savlada Meda.

Dragi Ivić

pre 2 godine

Уживам кад читам његова ''пророчанства''. Сваки пут избаксузира Новакове ривале. Шта ћеш лепше...

Mravojed

pre 2 godine

'Ajde ne lupetaj više. Pa pobednik se zna i pre meča....Novak Djoković. Pa on nikada neće prokockati ovakvu šansu. Welcome to the machine Danil!
.

zip

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nolo nikada nije bio OI sampion
(Milos, 12. septembar 2021 16:43)




Nije ni Edson Arantes do Nascimento Pele a ni Maradona nisu bili olimpijski šampioni pa ima li koji fudbaler veći od njih dvojice?

нс бој

pre 2 godine

Ал писања растуриће га Беретини,ако га прође почистиће га Зверев,ако неким чудом прође Зверева уништиће га Медведев.А да ми зовемо са Марса неког да га победи.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Organizatori bi mogli da pomognu Medi ako bi vratili nazad linijske sudije. Jedan nervozan potez Noleta i Danilo uzima titulu. Pošto je malo verovatno da će ovaj scenario da se desi, ostaje onaj stari način kako pobediti Novaka: ostati u igri što duže, rizikovati i gadjati linije, uzdati se u sportsku sreću, i nadati se da No1e ima loš dan. Ako Novak bude igrao 100% onda samo čudo može sprečiti #21. Danas je datum za istoriju! Idemoooooo!

Goran

pre 2 godine

Ne slazem se sa Vilanderom da ce ogroman deo publike biti uz Medvedeva. To mi deluje vrlo malo verovatno. Takodje se ne slazem da je za Medvedeva kljuc da izmori Novaka. Novak ce biti spreman da igra koliko god dugo bude trebalo. To je kljuc njegove psiholoske pripreme za mec.

marshall

pre 2 godine

Ovaj covek samo kalkulise kako novak moze da ispadne. Mnogo antipatican i zloban lik
(Pedja, 12. septembar 2021 14:11)

Kada cete shvatiti da novinari njemu postavljaju pitanja cije odgovore citate ovde? Covek je u tenisu i logicno je da ce, ako ga pitaju za mec, pricati o tome ko i kako moze da pobedi. Kada je Djokovic u pitanju uvek ce se postavljati pitanje kako moze da izgubi a to ga cini vecim jer svi znaju da to nije lako.

Drugo mesto nije opcija

pre 2 godine

Da, bice tesko. Zato svim srcem, do kraja, za Novaka veceras.
Danilu zelim puno grand slemova, ali veceras je tu da bude deo Novakove istorije

miso

pre 2 godine

Evo i to cemo docekati, da zapadni svet navija za Rusa pa makar i jedan dan
E sada navijaci mogu da prisustvuju istoriji koju smo cekali od 1968, ili mecu gde je pobedio Medvedev i kojega se niko nece secati iduce godine

Sa verom u boga

pre 2 godine

Koliko lupeta ovaj lik. Noletu ce veceras toliko jako da kuca srce da ce moci da preskoci planinu, a ne da izgura pet setova. Adrenalin ce ga gurati preko svih granica. Samo lagano do istorije.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Исто је тако причао пред финале АО! Нека онда и резултат буде такав!

chica

pre 2 godine

Novak je bolji teniser od Medvedeva (nemojte molim vad to Medo, te za Medu ćemo navijati). Kada je Novak uspeo da pobedi Zvereva gde je objektivno imao najveći mentalni pritisak, ne vifim zašto ne bi pobedio Medvedeva.

Buva

pre 2 godine

Osećam da neće biti lako, ali da Novaka ništa ne može i neće da zaustavi večeras. Nekako ne mogu da verujem da je ceo ovaj niz od 27 uzastopno dobijenih mečeva na GS turnirima za džabe, samo da bi pao na poslednjoj prepreci. Osećam kao da se univerzum zatekao da ga nosi do pobede, u 2021. Gde je momenat gde prelazi u vođstvo istovremeno i momenat gde dostiže jedinstveni podvig u svetu tenisa. Mesto gde je prošle godine diskvalifikovan. Isto mesto, druga godina. I totalni kontrast.

Srećno Nole ???

BLuka

pre 2 godine

Hm...greši Vili drug, još se nije rodio ko će Novaka smoriti u jednom meču.
Gledao sam dosta dugačkih poena i nikada nisam video da je Novak konuo već je ili slavio ili galmio, nikada se nije desilo da kao Vavrinka sedne ili Delpo nasloni na mrežu. Na onaj dugački poen Zverko je bio toliko pao da nije uspio ni da se veseli, deformisane je face samo gledao oko sebe bez snage da proslavi a Novak vileni kao da je poen trajao dva poteza.

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

Pauel

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.
(Seki, 12. septembar 2021 15:17)
Ako si primetio kod Novaka nista ne zavisi od prvog seta, tako da ta teorija pada u vodu. Ni oni najoptimisticniji verujem da ne ocekuju mat u 3 poteza, citaj seta.

Вук Караџић

pre 2 godine

крајње је време да Виландер изађе на терен да рекетом у руци, и одржи Новаку лекцију.... у томе како велики шампиони не могу ни гем да освоје против Новака.

deki

pre 2 godine

samo slab dan Novaka moze da pomogne Medvedevu...ali o kakvom se mecu radi,tesko da ce se to desiti...dugo NOLE ceka na ovo,i sam je rekao da ce igrati kao da mu je poslednji mec...SAMPIONE,SRECNO

123

pre 2 godine

Ovaj umire da Novak izgubi. On zna da bi pobedom definitivno zgazio sva velika imena, bio usamljen sa 21. GS, i da se izjednacio sa Lejverom koji je osvojio kalendarski GS pre 52. godine. Nije njemu lako..

NEDOĐIJA

pre 2 godine

Jedino visoka temperatura i velika vlažnost mogu biti Novakovi protivnici. Da je vreme kao u petak ne bi se postavljalo pitanje pobednika.

milan

pre 2 godine

Sta svi lupaju Novak igrao duuze umorni i bla bla, pa sta, može da igra još 10 setova ako hoce kakve ima veze.
Imao je dva dana odmora a ovaj drugi umao dva dana i dva sata jaka stvar.
Milsim da ako Nole udje glavom sigurno a hoće, ima da ga omlati I cao.

DRAGAN

pre 2 godine

Medo ne moze fizicki izdrzati ako se bude igralo
u 5 setova. Ali Novak to
nece dozvoliti sebi.Max sto
moze uzeti Medo to je jedan
set, kao i ovi do sada sto su
igrali sa Novakom.
Danas Vilander ce biti u
misijoj rupi, i treba da se
pokloni Novaku, najboljem
na svetu za sva vremena.
Bice i provokacija sa tribina,
Novak je spreman da im
odgovori svojim znanjem.
Srpski inat je u glavi Novaka, zato budimo uz
Novaka od prvog do
poslednjeg poena.
Samo cekam taj pehar u
Novakovim rukama.
IDEMO BRATE SRBINE...

srboljub

pre 2 godine

Svaki dan 4-5 vijesti o Đokoviću. Kad ne igra. Kad igra onda i pokoja više.
(Expert, 12. septembar 2021 17:50)

Pre dvadesetak godina kada je Sven Hanavald pobedio na prve tri skakonice novogodišnje turneje samo o tome se pisalo i pričalo. I kad je osvojio četvrtu kao prvi u istoriji skoro ceo svet se iskreno radovao i čestitao Nemcu.
Poenta, šta ti nije jasno ?

veliki strumf

pre 2 godine

Vilander je milion puta dokazao koliko pojma nema. Ali na zapadu, gde retko ko uključuje mozak, takvo trabunjanje izgleda prolazi. Novaka možda možeš da pobediš na neki način, ali tako sto ćeš ga izmoriti (fizički ili mentalno) - TO SIGURNO NIJE NAČIN! Pogotovo ne veceras kada adrenalin neće dati Noletu da se umori ni sekundu! Eventualno da nije imao dan odmora pa i da se razmisli, ovako sigurno je da taktika izmaranja sigurno neće proći.

dace bog

pre 2 godine

Medvedev je igrao sve turnire racunajuci i olimpijadu...Novak samo olimpijadu...pa ko je sad tu vise umoran...ovaj Vilander lupa ko makxim po diviziji

Дејан

pre 2 godine

Ljudi, Novak danas piše istoriju. 4GS u nizu.
(MT, 12. septembar 2021 16:53)

Novak je već osvojio 4 u nizu od Vimbldona 2015. do Rolan Garosa 2016. godine!!! Daće Bog da večeras osvoji 4GS u ovoj godini.

Danijel Riccardo

pre 2 godine

Posto Vilander zna kako Nole moze da izgubi savetujem ga da ode do kladionice I stavi sve pare sto ima u zivotu na Medvedeva jer kvota je preko 3 pa nek se dodatno obogati kad vec covek zna ......

Tedy

pre 2 godine

I pobedice siguran sam
(Mile, 12. septembar 2021 14:09)
Ta činjenica da si siguran da će Medvedev dobiti te može učiniti na svim kladionicama tri puta bogatijim.... Kolika je kvota na pobedu rusa....

mix

pre 2 godine

Zakljucak mu je odlican,tako ce i biti,kad osete da Novak na njihovom terenu ispisuje istoriju,pocece ceo stadion da navija za njega.Sve je to Holivud.

Miodrag Jovanovic

pre 2 godine

Poruka za sve nevernike: danas ćete biti svedoci kada Novak ispisuje stranice istorije, NAJVEĆI I NAJBOLJI ikada. Ništa ga ne može zaustaviti večeras. Pozdrav sa severa

Napo Leon

pre 2 godine

Super da si mu rekao,sad i on zna šta da radi
Ovako stvari stoje:Danil ionako ima male šanse ali svesno gubi od Noleta,a Novak zauzvrat uzima odmor do RolandGarosa i tako daje Medvedevu šansu da osvoji AO i masterse
Fer i bratski

Lazar

pre 2 godine

Retko kada bi zapad i Amerikanci navijali za Ruse
Veceras ce ipak biti tako, ali posle meca ce se svi pokloniti najboljem teniseru svih vremena iako su uvek navijali protiv njega
Kao sto je rekao Dzon Mekinro, vremenom ce ga mozda i zavoleti
Jer Novak igra za trofeje, istoriju a ne za popularnost kakvu ima Federer

ДрашкоРС

pre 2 godine

Сви се баве тиме како побиједити Ђоковића, умјесто да уживају у моменту стварања историје и подрже га... Па зар толико боли то што Федерер и Надал неће бити најбољи у историји тениса...

Ljubo

pre 2 godine

Samo da nisu uradili da spreče Moniku Seleš da bude najbolja svih vremena ja garantujem da bi sada to uradili Đokoviću.To su ološi u kojima i dalje se krije njihov idejni vođa Adolf Hitler i njegove metode.

Čvorović

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.
(to i vrapci znaju, 12. septembar 2021 17:38)

Nole usrećuje sve ljude! Kad pobedi - usreći svoje poštene navijače. Kad izgubi, usrećuje nesrećne hejtere. Veliki čovek.

Malo poznata strana istorije

pre 2 godine

Mislio sam da će Novak da dobije malo teže Medvedeva ali kad sam pročitao ovo što kaže Vilander uvjeren sam da će biti 3-0 za Đoksu!

Dux

pre 2 godine

Kada ti beskičmenjak priča o “ostavljanju” srca na terenu, hahahahaha. Nemaš ti pojma Vilanderu, pokri se usima i sedi. Tišini misu!

Reka Sava

pre 2 godine

Ajde Mats,ne lupaj vise.Ovaj Srbin te ubio u poslednjih par godina.Kad god si ti nesto bajao i prognozirao dobio si po guzi.Mani se vise analiza i pokloni se najboljem

Dragan RS

pre 2 godine

Da je preko puta ne znam ko veceras svaki zaljubljenik u tenis mimo Srba bi navijao za Novaka i istoriju.

Ovo ce se sad desit i vjerovatno vise nikad, masa je novih tenisera savremeno doba uslovi dosta bolji nego kad je Lejver osvojio. Obicno mladje generacije igraju dobro na betonu... neki se ne snalaze na sljaci, neki na travi a mnogi i na obje te podloge.

Novak je na sve 3 podjednako brutalan, to sto je zivio u eri vjecnog kralja prasine to je nesto drugo.

Laravel 8

pre 2 godine

Bas ga ne vole i to ti je. Da je Zapadnjak, oprostili bi mu sve bube i bubice (ko ih nema?). A posto nije, ne ide...Za zaljenje je gosn Vilander, ipak je on bio veliki sampion.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koga god je savetovao Vilander protiv Novaka isti ga je otresao posle toga. Savetovao je pre toga i Zverava pa je isto prošao…

H2H

pre 2 godine

Umesto da su svi ovi bivši šampioni danas uz Novaka, oni nešto hejtuju, i izmišljaju toplu vodu.Čovek je na pragu osvajanja najvećeg dostignuća u tenisu, i svako ko voli tenis, danas je svim srcem uz njega.

MileR

pre 2 godine

Zapadnjaci svojim instrukcijama pomažu navijačima, da se lakše odluče za koga da navijaju.
Znamo mi da će te se vi okrenuti kako vetar duva, ali i Medvedev je naš na vašu žalost.
Nole neka te čuva neko i ako ne uspeš ti si najbolje što smo imali u ovom veku, naravno u sportu.

Gaga

pre 2 godine

Lacosta neće dozvoliti Medvedevu da pobedi. Viši interes.
(Loki, 12. septembar 2021 16:03) # Link komentara


Nisam sigurna bas u to, mada mislim da Noletu ni ne treba pomoc. Ali daj Boze da Medvedev malo olabavi, ipak ceo svet to iscekuje 50 god.

Marko

pre 2 godine

Publika na stadionu je malo u dilemi koga više da mrzi, dal Srbina ili Rusa. Ali pošto Srbin ima mnogo više da izgubi, ipak će navijati za Rusa. A i nekako po inerciji, zna se ko je glavni predmet mržnje već dugo.

Lik

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.
(Reimschtein, 12. septembar 2021 17:31)

A pri tome još i moraju da navijaju za Rusa! Kakvo poniženje ali ako, zaslužili su to debelo.

lol

pre 2 godine

Sve Wilander "zna".
Zna kako treba pobijediti Novaka pa daje savjete. A svi će reći da je objekrivan komentator I analitičar tenisa. Ma expert, to ti je.
A što Matse jednom ne pomenu kako Nole može pobijediti.
Što se otvoreno stavljaš na jednu stranu I to samo protiv Novaka, kuća ti sagorjela.
Baksuz si ti, cijelo vrijeme tvog komentatorskog posla nikad ne pogodi - to me tješi.
Ni ovog puta nećeš, nesrećo jedna.

Reimschtein

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.

sportski duh

pre 2 godine

Vilander kaže, da će Djokovica pobediti svaki igrač , koji osvoji više setova od Djokivica , a u istom meču!
Nikad ne bi ni pomislio. A tako je jednostavno.

Božidar

pre 2 godine

Samo se pitam zasto uvek Vilander naginje ka protivniku Novaka,ali uvek je naklonjen Novakovim protivnicima u komentarima.
Zasto ne govori navijacki za Novaka i da njemu bude naklonjen.

VASKEZ

pre 2 godine

Bas bih volio da se napravi emisija o svim prognozama Vilandera pred Novakova finala Grand slemova. Tek tada bi vidjeli koliko se covjek "nalupetao" ovih godina. I ludo me zanima koliki je procenat njegovih prognoza. NOVAK the G.O.A.T.

judd trump

pre 2 godine

Kakav genijalac ovaj Vilander! Spremi se zajedno sa Barbi (Schett) da pucate od muke veceras. Alex (Korecha) je mnogo objektivniji lik. Vidim da im se na ovogodisnjem USO prikljucioi Mischa Zverev!

gologuzov

pre 2 godine

Kod Maúara ima jedna poslovica " Ne pij unapred na medvedevu kožu".
Zato ostavimo komentare-hvalospeve i sačekajmo još ovih 8-9 sati pa onda napred.
Iskreno se nadam da ćemo imati prilike za slavlje i lepe komentare, ali medved oštri zube i kandže. Biće opasan i objektivno ima i šanse.

Hesse

pre 2 godine

Vilander umesto trenera savetuje Medvedeva kako da igra protiv Đokovića. Zanimljivo. Samo toliko, treba naterati Đokovića da trči. Najbolje bi bilo da je rekao da će pobediti Medvedev, tad bi svi mi znali da Nole dobija meč sigurno.

Rafa30

pre 2 godine

Tako je..
Upravo sam to i rekao..
Jedini nacin da Medo dobije Noleta je, da ga umori..
Da igra konzervativne duge poene cijeli mec..
Eto.. To je sva mudrost..

Dali ce se to dogoditi?
Nece..

Ali, to je jedina sansa..

cia

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci
(zip, 12. septembar 2021 16:37)
Zahvaljujemo se na glasu.

Hmm, mislim da Nole neće stati na 21 već sigurno ide na 25 i više.

Markobg

pre 2 godine

U stilu
Ako se kaniš pibijediti ne smeš izgubiti.
U danu kada ceo svet očekuje pisanje istorije ovaj tip se bavi kako pobediti Đokovića

Lavica

pre 2 godine

Da se ovaj svedjanin nije javio bila bi katastrofa, ali posto zdusno navija za Medvedeva neka mu nije prvi put da to radi, znamo da besni zato sto ce Federer ostati bez istoriskog uspeha kao i Nadal, znamo i to da mu je Novak nocna mora i ne moze ga izbaciti iz svoje glave pa na svakojake nacine pokusava da Novka omalovazi i svojim kritikama umanji sve ono sto Nole ostvaruje svojim radom, svedjanine gledaj ti Medvedeva i pricaj o njemu a Noleta ostavi da na miru odradi svoj posao!

sye

pre 2 godine

Ubi se ovaj da objasni kako svaki sledeci Djokovicev protivnik moze da ga pobedi, a na kraju rezultat uvek isti.
(Ivan, 12. septembar 2021 14:22)

Iskreno ne gotivim Vilandera jer cesto laprda u prazno. Kazes da objasnjava kako svaki sledeci moze da ga dobije? E pa ne znam jesi gledao Vilandera pred mec Novaka i Zvereva, dakle bukvalno je 15 min objasnjavao kako Zverev po njemu nema nikakve sanse i da ne vidi nacin na koji bi mogao dobiti Noleta! Dakle ipak nelad i nesto pogodi :)

El Profe

pre 2 godine

Vilander:
"Niko ne pobeđuje u maratonu tako što non stop trči. Pobeđuje se tako što se trči sprint poslednja dva kilometra, tako je i u tenisu u petom setu." ?? U maratonu se pobeđuje totalno drugom tehnikom moj Vilanderu...

Razume se u atletiku ko marica u krivi, a bogme ni o tenisu pojma nema.

DEX

pre 2 godine

Vilander je objasnio Medvedevu da ako želi da pobedi, ne sme da izgubi. Ipak, izgubiće. Svi to znaju samo pumpaju atmosferu da što više uzmu novca od prenosa i publike.

sve je relativno

pre 2 godine

Sve cu uloziti na Medvedeva
(Stole, 12. septembar 2021 14:11)

Lako je tebi, ti si već prešao na on line nastavu pa se razbacuješ sa parama od užine.

Seki

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.

Robert

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...
(Andjus, 12. septembar 2021 14:14)

Yup! A, sa druge strane, izjavljuju nešto i prognoziraju igrači bez i jednog GS u karijeri, znači ni 1% Noletovog uspeha, poput Barbare Šet, Danijele Hantuhove i slično, a ovde ih tapšu po ramenu i odobravaju izjave. Ispostavilo se da titule i uspesi u karijeri ne prave razliku, već sve zavisi od toga da li pričaju u korist Đokovića ili ne. Da uspeh ima veze sa kvalitetom mišljenja, ovde ne bi smela da se ospori skoro nijedna izjava Federera ili Nadala, koji su postigli čak 90% Novakovog uspeha, pa samim tim "znaju" šta pričaju. Ali, avaj...

sasa the king

pre 2 godine

Judd trump@ malo pazljivije slusaj sta pricaju, pa ces skapirati da Barbara podrzava Noleta. Nije realno da vi ovde svi ocekujete da svi navijaju za Noleta. Nije nista nenormalno da navijaci Federera i Nadala ne zele da Novak osvoji CGS, ali ne zato sto ga mrze, vec zato sto navijaju za svoje igrace.

dejan76

pre 2 godine

Novak vodi računa o tome da ne ubije u pojam protivnika od kojeg ne oseća da mu je pobeda ugrožena i/li prema kojem gaji prijateljska osećanja. I drugo, stalo mu je da meč gledaocima bude uzbudljiv i neizvestan. Znači 3-1 ili 3-2.
IDEEMOOOOO!

Гиле

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.

jovan

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.
(Гиле, 12. septembar 2021 19:15)
I tako već godinama ima savet iaključivo za Novakove rivale.

Bardami

pre 2 godine

Hej vrabac, ako nemaš pametnija posla idi prošetaj i produvaj se malo, otidji do kafića popij nešto, nazovi prijatelja ako ga uopšte imaš, pogledaj na ulici lepu ženu, umesto što ovde bulazniš i provociraš? Ok.

Баки

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.
(Miki, 12. septembar 2021 14:18)
Могу да разумем да матична земља и сународници желе да њихов буде увек први али овде видимо да је то и у другим западним земљама. Иначе, верујте да ме нимало не погађа, отприлике су онакви како их и замишљам.

XXX

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju
(mafijaš aco, 12. septembar 2021 14:28)

Zapravo mu Medvedov stil nikako ne odgovara. Pokušaće kako zna i ume da skrati razmene.

Superstrucnjak

pre 2 godine

Vilander kao strucni komentator, koji retko kad pogadja ishode meceva.
Ako je on strucni komentator, onda sam ja profesor i doktor za njega!

Aco

pre 2 godine

Koji zlobnik i ljubomornik ovaj Vilander.Nema jednog komentara da pohvali Novaka.Neznam odakle mu damo izvire tolika mrznja.Ostavi vose Novaka na miru..

Janko

pre 2 godine

Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan

to i vrapci znaju

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.

Kopenhagen

pre 2 godine

A Srbi NU se smejali.
Ja sam ugasio već u prvom, jer sam znao da će izgubiti.
Nole ne može da igra kad treba da se odvoji i za sva vremena cementira GOAT.
A publika mu je bila još veće opterećenje.
Nikako nije mogao da se skocentrise.

Razumem frustraciju, ali negujmo bar malo pravopis

pre 2 godine

@Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan
(Janko, 12. septembar 2021 21:34)

Prijatelju: nerazvijeni, nedorasla, nepravična, nedostojna. Ubo si "nedodirljivog" da ne grešim dušu.

to i vrapci znaju

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.

XXX

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju
(mafijaš aco, 12. septembar 2021 14:28)

Zapravo mu Medvedov stil nikako ne odgovara. Pokušaće kako zna i ume da skrati razmene.

Andjus

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...

Janko

pre 2 godine

Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan

Ljubo

pre 2 godine

Samo da nisu uradili da spreče Moniku Seleš da bude najbolja svih vremena ja garantujem da bi sada to uradili Đokoviću.To su ološi u kojima i dalje se krije njihov idejni vođa Adolf Hitler i njegove metode.

Ernesto ce

pre 2 godine

"Sve dok Novak ne bude blizu istorije " , znaci on zna da ce Novak dobiti ali da ce publika navijati za danila , dok ovaj ne dobije a kad dobije , sva slava ide njemu , najboljem svih vremena .

zip

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci

Napo Leon

pre 2 godine

Super da si mu rekao,sad i on zna šta da radi
Ovako stvari stoje:Danil ionako ima male šanse ali svesno gubi od Noleta,a Novak zauzvrat uzima odmor do RolandGarosa i tako daje Medvedevu šansu da osvoji AO i masterse
Fer i bratski

Mravojed

pre 2 godine

'Ajde ne lupetaj više. Pa pobednik se zna i pre meča....Novak Djoković. Pa on nikada neće prokockati ovakvu šansu. Welcome to the machine Danil!
.

mafijaš aco

pre 2 godine

Fino to Vilander zamišlja iz razloga sto je Nole proveo 2 sata duze na terenu ali netreba zaboraviti da i Medvedev istog dana igrao tako da ovaj put nije dan prednosti. Drugo, Djokoviću odgovara stil igre sto ga igra Medvedev jer gospodin rus nema ubitačan servis pa će Nole iz riterna moći bolje da se postavii natera protivnika da trči. Treće, Medvedev još na USO.nije imao čestitog protivnika tako da nije uspeo pdizati formu na maksimalan nivo. Jedinu pretnju za Noleta vidim psihički pritisak zbog kalendarskog grand slema i da Nole izgori u zelji ali nadam se da će nekako uspeti da isključi to kao što uspeva i sa publikom da se nosi kada ga provociraju

Гиле

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.

123

pre 2 godine

Ovaj umire da Novak izgubi. On zna da bi pobedom definitivno zgazio sva velika imena, bio usamljen sa 21. GS, i da se izjednacio sa Lejverom koji je osvojio kalendarski GS pre 52. godine. Nije njemu lako..

Miki

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.

Reka Sava

pre 2 godine

Ajde Mats,ne lupaj vise.Ovaj Srbin te ubio u poslednjih par godina.Kad god si ti nesto bajao i prognozirao dobio si po guzi.Mani se vise analiza i pokloni se najboljem

Božidar

pre 2 godine

Samo se pitam zasto uvek Vilander naginje ka protivniku Novaka,ali uvek je naklonjen Novakovim protivnicima u komentarima.
Zasto ne govori navijacki za Novaka i da njemu bude naklonjen.

DEX

pre 2 godine

Vilander je objasnio Medvedevu da ako želi da pobedi, ne sme da izgubi. Ipak, izgubiće. Svi to znaju samo pumpaju atmosferu da što više uzmu novca od prenosa i publike.

marshall

pre 2 godine

Ovaj covek samo kalkulise kako novak moze da ispadne. Mnogo antipatican i zloban lik
(Pedja, 12. septembar 2021 14:11)

Kada cete shvatiti da novinari njemu postavljaju pitanja cije odgovore citate ovde? Covek je u tenisu i logicno je da ce, ako ga pitaju za mec, pricati o tome ko i kako moze da pobedi. Kada je Djokovic u pitanju uvek ce se postavljati pitanje kako moze da izgubi a to ga cini vecim jer svi znaju da to nije lako.

El Profe

pre 2 godine

Vilander:
"Niko ne pobeđuje u maratonu tako što non stop trči. Pobeđuje se tako što se trči sprint poslednja dva kilometra, tako je i u tenisu u petom setu." ?? U maratonu se pobeđuje totalno drugom tehnikom moj Vilanderu...

Razume se u atletiku ko marica u krivi, a bogme ni o tenisu pojma nema.

Superstrucnjak

pre 2 godine

Vilander kao strucni komentator, koji retko kad pogadja ishode meceva.
Ako je on strucni komentator, onda sam ja profesor i doktor za njega!

Petar

pre 2 godine

Medvedev veceras ulazi u istoriju, jer igra protiv najboljeg svih vremena i moze samo da mu se na ceremoniji pokloni i da prizna titulu GOAT-a kao sto su to uradili i Beretini i Zverev

Kralj mača

pre 2 godine

Ево још једног у мору текстова о томе како зауставити Ђоковића! Њих плаћају да раде овакве ствари, што је ужасно и антиспортски. Наслови треба да буду неутрални, тениски стручњаци не треба да заузимају страну и да анализирају једнострано, али не вреди, толико их боле Новакови успеси да они то више и не крију. Ноле, ГАЗИ без милости!

Ivan

pre 2 godine

pa najteze je umoriti novaka i kaze mats za mentalnu gromadu da nema dovoljno mentalne energije u rezervoaru.
sta reci a ne nasmejati se hahahahaha

dejan76

pre 2 godine

Novak vodi računa o tome da ne ubije u pojam protivnika od kojeg ne oseća da mu je pobeda ugrožena i/li prema kojem gaji prijateljska osećanja. I drugo, stalo mu je da meč gledaocima bude uzbudljiv i neizvestan. Znači 3-1 ili 3-2.
IDEEMOOOOO!

Seki

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.

Rafa30

pre 2 godine

Tako je..
Upravo sam to i rekao..
Jedini nacin da Medo dobije Noleta je, da ga umori..
Da igra konzervativne duge poene cijeli mec..
Eto.. To je sva mudrost..

Dali ce se to dogoditi?
Nece..

Ali, to je jedina sansa..

jovan

pre 2 godine

Човек само изнео свој став како га може добити. Нити је пљунуо Новака нити је рекао ко ће добити. А треба узети да ради за Еуро спорт и да својим изјавама мора да ветар у леђа гледаности. А коментатор се залепили. Сви знају да је фаворит Новак.
(Гиле, 12. septembar 2021 19:15)
I tako već godinama ima savet iaključivo za Novakove rivale.

Robert

pre 2 godine

Koliko je dobar posao ovih "strucnih" konsultanata. Osvojis 80% manje turnira od Nadala, Noleta i Federera, ne dostignes 50 posto njihovih karijera, vecito nesto analiziras, uglavnom pogresno, dajes neke sugestije, predvidjas neke rezultate, i to uglavnom pogresno, a imas svoju emisiju i uzimas ogromne pare za to...
(Andjus, 12. septembar 2021 14:14)

Yup! A, sa druge strane, izjavljuju nešto i prognoziraju igrači bez i jednog GS u karijeri, znači ni 1% Noletovog uspeha, poput Barbare Šet, Danijele Hantuhove i slično, a ovde ih tapšu po ramenu i odobravaju izjave. Ispostavilo se da titule i uspesi u karijeri ne prave razliku, već sve zavisi od toga da li pričaju u korist Đokovića ili ne. Da uspeh ima veze sa kvalitetom mišljenja, ovde ne bi smela da se ospori skoro nijedna izjava Federera ili Nadala, koji su postigli čak 90% Novakovog uspeha, pa samim tim "znaju" šta pričaju. Ali, avaj...

MileR

pre 2 godine

Zapadnjaci svojim instrukcijama pomažu navijačima, da se lakše odluče za koga da navijaju.
Znamo mi da će te se vi okrenuti kako vetar duva, ali i Medvedev je naš na vašu žalost.
Nole neka te čuva neko i ako ne uspeš ti si najbolje što smo imali u ovom veku, naravno u sportu.

Hesse

pre 2 godine

Vilander umesto trenera savetuje Medvedeva kako da igra protiv Đokovića. Zanimljivo. Samo toliko, treba naterati Đokovića da trči. Najbolje bi bilo da je rekao da će pobediti Medvedev, tad bi svi mi znali da Nole dobija meč sigurno.

Malo poznata strana istorije

pre 2 godine

Mislio sam da će Novak da dobije malo teže Medvedeva ali kad sam pročitao ovo što kaže Vilander uvjeren sam da će biti 3-0 za Đoksu!

chica

pre 2 godine

Novak je bolji teniser od Medvedeva (nemojte molim vad to Medo, te za Medu ćemo navijati). Kada je Novak uspeo da pobedi Zvereva gde je objektivno imao najveći mentalni pritisak, ne vifim zašto ne bi pobedio Medvedeva.

Drenko

pre 2 godine

Jednom je tako neki strucnjak objasnjavao da ce njegov boxer pobjediti Taysona tako sto ce ga prvo izmoriti nekih 7-8 rundi. Tayson ga patosirao poslije minut i 10 sek.

miso

pre 2 godine

Evo i to cemo docekati, da zapadni svet navija za Rusa pa makar i jedan dan
E sada navijaci mogu da prisustvuju istoriji koju smo cekali od 1968, ili mecu gde je pobedio Medvedev i kojega se niko nece secati iduce godine

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koga god je savetovao Vilander protiv Novaka isti ga je otresao posle toga. Savetovao je pre toga i Zverava pa je isto prošao…

Miodrag Jovanovic

pre 2 godine

Poruka za sve nevernike: danas ćete biti svedoci kada Novak ispisuje stranice istorije, NAJVEĆI I NAJBOLJI ikada. Ništa ga ne može zaustaviti večeras. Pozdrav sa severa

Bardami

pre 2 godine

Hej vrabac, ako nemaš pametnija posla idi prošetaj i produvaj se malo, otidji do kafića popij nešto, nazovi prijatelja ako ga uopšte imaš, pogledaj na ulici lepu ženu, umesto što ovde bulazniš i provociraš? Ok.

Aco

pre 2 godine

Koji zlobnik i ljubomornik ovaj Vilander.Nema jednog komentara da pohvali Novaka.Neznam odakle mu damo izvire tolika mrznja.Ostavi vose Novaka na miru..

Max

pre 2 godine

Iskreno najviše me i plaši Novakov umor. Proveo je 5,6 sati više na terenu od Medvedeva. Plus razlika 10ak godina...
Ako iko moze da to prebrodi onda je to Novak. Ajde srećno pa da nas sve obraduje večeras.
PS Skoro sve( ne računam ekipu dezurnih trolova).

Laravel 8

pre 2 godine

Bas ga ne vole i to ti je. Da je Zapadnjak, oprostili bi mu sve bube i bubice (ko ih nema?). A posto nije, ne ide...Za zaljenje je gosn Vilander, ipak je on bio veliki sampion.

dace bog

pre 2 godine

Medvedev je igrao sve turnire racunajuci i olimpijadu...Novak samo olimpijadu...pa ko je sad tu vise umoran...ovaj Vilander lupa ko makxim po diviziji

Gaga

pre 2 godine

Lacosta neće dozvoliti Medvedevu da pobedi. Viši interes.
(Loki, 12. septembar 2021 16:03) # Link komentara


Nisam sigurna bas u to, mada mislim da Noletu ni ne treba pomoc. Ali daj Boze da Medvedev malo olabavi, ipak ceo svet to iscekuje 50 god.

Dux

pre 2 godine

Kada ti beskičmenjak priča o “ostavljanju” srca na terenu, hahahahaha. Nemaš ti pojma Vilanderu, pokri se usima i sedi. Tišini misu!

gologuzov

pre 2 godine

Kod Maúara ima jedna poslovica " Ne pij unapred na medvedevu kožu".
Zato ostavimo komentare-hvalospeve i sačekajmo još ovih 8-9 sati pa onda napred.
Iskreno se nadam da ćemo imati prilike za slavlje i lepe komentare, ali medved oštri zube i kandže. Biće opasan i objektivno ima i šanse.

Marko

pre 2 godine

Publika na stadionu je malo u dilemi koga više da mrzi, dal Srbina ili Rusa. Ali pošto Srbin ima mnogo više da izgubi, ipak će navijati za Rusa. A i nekako po inerciji, zna se ko je glavni predmet mržnje već dugo.

srboljub

pre 2 godine

Svaki dan 4-5 vijesti o Đokoviću. Kad ne igra. Kad igra onda i pokoja više.
(Expert, 12. septembar 2021 17:50)

Pre dvadesetak godina kada je Sven Hanavald pobedio na prve tri skakonice novogodišnje turneje samo o tome se pisalo i pričalo. I kad je osvojio četvrtu kao prvi u istoriji skoro ceo svet se iskreno radovao i čestitao Nemcu.
Poenta, šta ti nije jasno ?

Markobg

pre 2 godine

U stilu
Ako se kaniš pibijediti ne smeš izgubiti.
U danu kada ceo svet očekuje pisanje istorije ovaj tip se bavi kako pobediti Đokovića

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

нс бој

pre 2 godine

Ал писања растуриће га Беретини,ако га прође почистиће га Зверев,ако неким чудом прође Зверева уништиће га Медведев.А да ми зовемо са Марса неког да га победи.

Buva

pre 2 godine

Osećam da neće biti lako, ali da Novaka ništa ne može i neće da zaustavi večeras. Nekako ne mogu da verujem da je ceo ovaj niz od 27 uzastopno dobijenih mečeva na GS turnirima za džabe, samo da bi pao na poslednjoj prepreci. Osećam kao da se univerzum zatekao da ga nosi do pobede, u 2021. Gde je momenat gde prelazi u vođstvo istovremeno i momenat gde dostiže jedinstveni podvig u svetu tenisa. Mesto gde je prošle godine diskvalifikovan. Isto mesto, druga godina. I totalni kontrast.

Srećno Nole ???

milan

pre 2 godine

Sta svi lupaju Novak igrao duuze umorni i bla bla, pa sta, može da igra još 10 setova ako hoce kakve ima veze.
Imao je dva dana odmora a ovaj drugi umao dva dana i dva sata jaka stvar.
Milsim da ako Nole udje glavom sigurno a hoće, ima da ga omlati I cao.

H2H

pre 2 godine

Umesto da su svi ovi bivši šampioni danas uz Novaka, oni nešto hejtuju, i izmišljaju toplu vodu.Čovek je na pragu osvajanja najvećeg dostignuća u tenisu, i svako ko voli tenis, danas je svim srcem uz njega.

Lavica

pre 2 godine

Da se ovaj svedjanin nije javio bila bi katastrofa, ali posto zdusno navija za Medvedeva neka mu nije prvi put da to radi, znamo da besni zato sto ce Federer ostati bez istoriskog uspeha kao i Nadal, znamo i to da mu je Novak nocna mora i ne moze ga izbaciti iz svoje glave pa na svakojake nacine pokusava da Novka omalovazi i svojim kritikama umanji sve ono sto Nole ostvaruje svojim radom, svedjanine gledaj ti Medvedeva i pricaj o njemu a Noleta ostavi da na miru odradi svoj posao!

Goran

pre 2 godine

Ne slazem se sa Vilanderom da ce ogroman deo publike biti uz Medvedeva. To mi deluje vrlo malo verovatno. Takodje se ne slazem da je za Medvedeva kljuc da izmori Novaka. Novak ce biti spreman da igra koliko god dugo bude trebalo. To je kljuc njegove psiholoske pripreme za mec.

mix

pre 2 godine

Zakljucak mu je odlican,tako ce i biti,kad osete da Novak na njihovom terenu ispisuje istoriju,pocece ceo stadion da navija za njega.Sve je to Holivud.

outlet21

pre 2 godine

Po svemu prikazanom Zverev je u ovom trenutku najteži mogući protivnik za Novaka. Imao je samopouzdanje k'o planina posle OI i Sinsinatija. Sada je to prešlo na Novaka:).
Ne bi trebao Novak imati nekih većih problema da savlada Meda.

DRAGAN

pre 2 godine

Medo ne moze fizicki izdrzati ako se bude igralo
u 5 setova. Ali Novak to
nece dozvoliti sebi.Max sto
moze uzeti Medo to je jedan
set, kao i ovi do sada sto su
igrali sa Novakom.
Danas Vilander ce biti u
misijoj rupi, i treba da se
pokloni Novaku, najboljem
na svetu za sva vremena.
Bice i provokacija sa tribina,
Novak je spreman da im
odgovori svojim znanjem.
Srpski inat je u glavi Novaka, zato budimo uz
Novaka od prvog do
poslednjeg poena.
Samo cekam taj pehar u
Novakovim rukama.
IDEMO BRATE SRBINE...

lol

pre 2 godine

Sve Wilander "zna".
Zna kako treba pobijediti Novaka pa daje savjete. A svi će reći da je objekrivan komentator I analitičar tenisa. Ma expert, to ti je.
A što Matse jednom ne pomenu kako Nole može pobijediti.
Što se otvoreno stavljaš na jednu stranu I to samo protiv Novaka, kuća ti sagorjela.
Baksuz si ti, cijelo vrijeme tvog komentatorskog posla nikad ne pogodi - to me tješi.
Ni ovog puta nećeš, nesrećo jedna.

sye

pre 2 godine

Ubi se ovaj da objasni kako svaki sledeci Djokovicev protivnik moze da ga pobedi, a na kraju rezultat uvek isti.
(Ivan, 12. septembar 2021 14:22)

Iskreno ne gotivim Vilandera jer cesto laprda u prazno. Kazes da objasnjava kako svaki sledeci moze da ga dobije? E pa ne znam jesi gledao Vilandera pred mec Novaka i Zvereva, dakle bukvalno je 15 min objasnjavao kako Zverev po njemu nema nikakve sanse i da ne vidi nacin na koji bi mogao dobiti Noleta! Dakle ipak nelad i nesto pogodi :)

Дејан

pre 2 godine

Ljudi, Novak danas piše istoriju. 4GS u nizu.
(MT, 12. septembar 2021 16:53)

Novak je već osvojio 4 u nizu od Vimbldona 2015. do Rolan Garosa 2016. godine!!! Daće Bog da večeras osvoji 4GS u ovoj godini.

cia

pre 2 godine

Ja bih na mestu Medvedeva pustio Djokovica da pobedi i udje u legendu, samim tim mu se otvaraju svi buduci GS, jel ovaj nece biti toliko zainteresovan za njih.
Moze da bude ali ne mora da znaci
(zip, 12. septembar 2021 16:37)
Zahvaljujemo se na glasu.

Hmm, mislim da Nole neće stati na 21 već sigurno ide na 25 i više.

Čvorović

pre 2 godine

ispasce nolo kao kosarkasi od italijana u pioniru, kao odbojkasice u finalu, kao milenkovicev auto gol protiv iraca, kao zvezda od serifa. slusajte sta vam kazem. gotov je nulo.
(to i vrapci znaju, 12. septembar 2021 17:38)

Nole usrećuje sve ljude! Kad pobedi - usreći svoje poštene navijače. Kad izgubi, usrećuje nesrećne hejtere. Veliki čovek.

ДрашкоРС

pre 2 godine

Сви се баве тиме како побиједити Ђоковића, умјесто да уживају у моменту стварања историје и подрже га... Па зар толико боли то што Федерер и Надал неће бити најбољи у историји тениса...

Tedy

pre 2 godine

I pobedice siguran sam
(Mile, 12. septembar 2021 14:09)
Ta činjenica da si siguran da će Medvedev dobiti te može učiniti na svim kladionicama tri puta bogatijim.... Kolika je kvota na pobedu rusa....

ShroomsMrka

pre 2 godine

Mets, nisam baš siguran da je dobar plan Novaka mentalno ili figički izmarati. Mateo je, pre samo 4 dana, nakon meča izjavio da je Nolo u fazonu "mogu ovako četiri dana, pa ti kako 'oćeš"...

Symfony 5

pre 2 godine

Meda nema sanse ako Novak odigra kao protiv Zvereva. Tacno je da ce Medvedev pokusati da ga zamori, da igraju 5 setova, jer je Novak mnogo vise vremena proveo na terenu nego Meda, da ne pricamo o razlici o godinama. Ali pita se Novak pre svega. Ako bude igrao kako ume, resice Medu u 3 seta, kao na AO. Zverev mu je bio najtezi protivnik na turniru.

Stefke

pre 2 godine

Vilander objasnio i kako Zverev može do pobede pa nije pobedio. Isto je bilo i kad je igrao sa Beretinijem. Svi znaju kako pobediti Novaka a na terenu je to malo drugačije. Jedno je znati a drugo je to i uraditi.

veliki strumf

pre 2 godine

Vilander je milion puta dokazao koliko pojma nema. Ali na zapadu, gde retko ko uključuje mozak, takvo trabunjanje izgleda prolazi. Novaka možda možeš da pobediš na neki način, ali tako sto ćeš ga izmoriti (fizički ili mentalno) - TO SIGURNO NIJE NAČIN! Pogotovo ne veceras kada adrenalin neće dati Noletu da se umori ni sekundu! Eventualno da nije imao dan odmora pa i da se razmisli, ovako sigurno je da taktika izmaranja sigurno neće proći.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Organizatori bi mogli da pomognu Medi ako bi vratili nazad linijske sudije. Jedan nervozan potez Noleta i Danilo uzima titulu. Pošto je malo verovatno da će ovaj scenario da se desi, ostaje onaj stari način kako pobediti Novaka: ostati u igri što duže, rizikovati i gadjati linije, uzdati se u sportsku sreću, i nadati se da No1e ima loš dan. Ako Novak bude igrao 100% onda samo čudo može sprečiti #21. Danas je datum za istoriju! Idemoooooo!

Dragi Ivić

pre 2 godine

Уживам кад читам његова ''пророчанства''. Сваки пут избаксузира Новакове ривале. Шта ћеш лепше...

Lazar

pre 2 godine

Retko kada bi zapad i Amerikanci navijali za Ruse
Veceras ce ipak biti tako, ali posle meca ce se svi pokloniti najboljem teniseru svih vremena iako su uvek navijali protiv njega
Kao sto je rekao Dzon Mekinro, vremenom ce ga mozda i zavoleti
Jer Novak igra za trofeje, istoriju a ne za popularnost kakvu ima Federer

Вук Караџић

pre 2 godine

крајње је време да Виландер изађе на терен да рекетом у руци, и одржи Новаку лекцију.... у томе како велики шампиони не могу ни гем да освоје против Новака.

VASKEZ

pre 2 godine

Bas bih volio da se napravi emisija o svim prognozama Vilandera pred Novakova finala Grand slemova. Tek tada bi vidjeli koliko se covjek "nalupetao" ovih godina. I ludo me zanima koliki je procenat njegovih prognoza. NOVAK the G.O.A.T.

deki

pre 2 godine

samo slab dan Novaka moze da pomogne Medvedevu...ali o kakvom se mecu radi,tesko da ce se to desiti...dugo NOLE ceka na ovo,i sam je rekao da ce igrati kao da mu je poslednji mec...SAMPIONE,SRECNO

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nolo nikada nije bio OI sampion
(Milos, 12. septembar 2021 16:43)




Nije ni Edson Arantes do Nascimento Pele a ni Maradona nisu bili olimpijski šampioni pa ima li koji fudbaler veći od njih dvojice?

Lik

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.
(Reimschtein, 12. septembar 2021 17:31)

A pri tome još i moraju da navijaju za Rusa! Kakvo poniženje ali ako, zaslužili su to debelo.

Баки

pre 2 godine

Jutros nesto razmisljam. Novak je trenutno GOAT i nastavlja da obara rekorde. Ali za nrp 20 godina pojavi se neki npr indijac ili svedjanin ili argentinac svejedno i pocne da ga sustize,moje srce mi kaze da bih iz sve snage navijao da izgubi i ne obori novakov rekord. E u tom svetlu treba gledati na to sto svi zapadnjaci navijaju protiv njega. Necemo mi nista bolji biti jednog dana od sadasnjih RF navijaca. Samo da osetimo da nam je Novak ugrozen.
(Miki, 12. septembar 2021 14:18)
Могу да разумем да матична земља и сународници желе да њихов буде увек први али овде видимо да је то и у другим западним земљама. Иначе, верујте да ме нимало не погађа, отприлике су онакви како их и замишљам.

sve je relativno

pre 2 godine

Sve cu uloziti na Medvedeva
(Stole, 12. septembar 2021 14:11)

Lako je tebi, ti si već prešao na on line nastavu pa se razbacuješ sa parama od užine.

Slobodan Nenadović

pre 2 godine

Ako Novak uspe da se odupre pritisku, onda Medvedev neće imati nikakve šanse.Ukrotio je Zvereva koji je fizički mnogo jači od Medvedeva. Za ovaj trenutak se spremao ceo život.

BLuka

pre 2 godine

Hm...greši Vili drug, još se nije rodio ko će Novaka smoriti u jednom meču.
Gledao sam dosta dugačkih poena i nikada nisam video da je Novak konuo već je ili slavio ili galmio, nikada se nije desilo da kao Vavrinka sedne ili Delpo nasloni na mrežu. Na onaj dugački poen Zverko je bio toliko pao da nije uspio ni da se veseli, deformisane je face samo gledao oko sebe bez snage da proslavi a Novak vileni kao da je poen trajao dva poteza.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Исто је тако причао пред финале АО! Нека онда и резултат буде такав!

Pauel

pre 2 godine

Sve zavisi od prvog seta i uslova na terenu Medu odgovara savrseno americka klima zato Novak mora da krene silovito i dobije u tri seta.
(Seki, 12. septembar 2021 15:17)
Ako si primetio kod Novaka nista ne zavisi od prvog seta, tako da ta teorija pada u vodu. Ni oni najoptimisticniji verujem da ne ocekuju mat u 3 poteza, citaj seta.

Danijel Riccardo

pre 2 godine

Posto Vilander zna kako Nole moze da izgubi savetujem ga da ode do kladionice I stavi sve pare sto ima u zivotu na Medvedeva jer kvota je preko 3 pa nek se dodatno obogati kad vec covek zna ......

Reimschtein

pre 2 godine

Generalno Anglo-USA-EU komentatori, stručnjaci, analitičari ne stavljaju akcenat na Novakovo očekivano ispisivanje istorije tenisa, nakon 52 godine, nego gaje kolektivnu nadu da se to ipak neće desiti.
Boga mi, nije im lako.

sportski duh

pre 2 godine

Vilander kaže, da će Djokovica pobediti svaki igrač , koji osvoji više setova od Djokivica , a u istom meču!
Nikad ne bi ni pomislio. A tako je jednostavno.

Sa verom u boga

pre 2 godine

Koliko lupeta ovaj lik. Noletu ce veceras toliko jako da kuca srce da ce moci da preskoci planinu, a ne da izgura pet setova. Adrenalin ce ga gurati preko svih granica. Samo lagano do istorije.

Kopenhagen

pre 2 godine

A Srbi NU se smejali.
Ja sam ugasio već u prvom, jer sam znao da će izgubiti.
Nole ne može da igra kad treba da se odvoji i za sva vremena cementira GOAT.
A publika mu je bila još veće opterećenje.
Nikako nije mogao da se skocentrise.

NEDOĐIJA

pre 2 godine

Jedino visoka temperatura i velika vlažnost mogu biti Novakovi protivnici. Da je vreme kao u petak ne bi se postavljalo pitanje pobednika.

Dragan RS

pre 2 godine

Da je preko puta ne znam ko veceras svaki zaljubljenik u tenis mimo Srba bi navijao za Novaka i istoriju.

Ovo ce se sad desit i vjerovatno vise nikad, masa je novih tenisera savremeno doba uslovi dosta bolji nego kad je Lejver osvojio. Obicno mladje generacije igraju dobro na betonu... neki se ne snalaze na sljaci, neki na travi a mnogi i na obje te podloge.

Novak je na sve 3 podjednako brutalan, to sto je zivio u eri vjecnog kralja prasine to je nesto drugo.

Drugo mesto nije opcija

pre 2 godine

Da, bice tesko. Zato svim srcem, do kraja, za Novaka veceras.
Danilu zelim puno grand slemova, ali veceras je tu da bude deo Novakove istorije

judd trump

pre 2 godine

Kakav genijalac ovaj Vilander! Spremi se zajedno sa Barbi (Schett) da pucate od muke veceras. Alex (Korecha) je mnogo objektivniji lik. Vidim da im se na ovogodisnjem USO prikljucioi Mischa Zverev!

sasa the king

pre 2 godine

Judd trump@ malo pazljivije slusaj sta pricaju, pa ces skapirati da Barbara podrzava Noleta. Nije realno da vi ovde svi ocekujete da svi navijaju za Noleta. Nije nista nenormalno da navijaci Federera i Nadala ne zele da Novak osvoji CGS, ali ne zato sto ga mrze, vec zato sto navijaju za svoje igrace.

Razumem frustraciju, ali negujmo bar malo pravopis

pre 2 godine

@Wilander, ne razvijeni sportski umu, ne dorasla i siromašna duso. Ne pravicna i slijepa osobo, ne dostojna komentara o svetskoj veličini nedodirivog i najboljeg igraca svih vremena. Najvećeg Novaka Djokovica. Nisi Vrijedan bilo kakvog komentara o njemu alohočicaru jedan
(Janko, 12. septembar 2021 21:34)

Prijatelju: nerazvijeni, nedorasla, nepravična, nedostojna. Ubo si "nedodirljivog" da ne grešim dušu.