Petak, 10.09.2021.

12:30

Stena

Aleksander Zverev je možda u Tokiju slavodobitno ispio sake posle pobede nad Novakom Đokovićem, ali Njujork će, po mnogo čemu, biti druga priča.

Izvor: Zoran Kecman

Stena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Gde ste zlonamerni bolesnici??!!

pre 2 godine

GDE STE ZLONAMERNI NOLETOVI ZAVIDNICI??!! AJDE SAD DA VAS ČUJEM!!!! POBEDIO ILI IZGUBIO U NEDELJU ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA I VI TU NE MOŽETE NIŠTA KOLIKO GOD NALAZILI IZGOVORE, OPRAVDAVALI FEDERERA I NADALA I PONIŽAVAJUĆI NOVU GENERACIJU KOJA JE MLAĐA I JAČA OD NOLETA 10 I VIŠE GODINA, ALI NOLE I DALJE POBEĐUJE!!!
337 NEDELJA NA 1. MESTU, JEDINI!
6 GODINA NA PRVOM MESTU!
SVA 4 GREND-SLEMA ZA REDOM!
SVI MASTERSI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
SVI GREND-SLEMOVI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
ZAVRŠNI TURNIR SEZONE OSVOJEN 5 PUTA!
BOLJI MEĐUSOBNI ODNOS SA FEDEREROM, NADALOM, MAREJEM, VAVRINKOM I DEL POTROM!
NAJDOMINANTNIJI IGRAČ U POSLEDNJIH 11 GODINA!
SVE VELIKE TITULE, NJIH 14(GREND-SLEMOVI, ZAVRŠNI TURNIRI SEZONE I MASTERSI) OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
NAJBOLJA SEZONA U ISTORIJI TENISA - 2015(3 GREND SLEMA I JEDNO GREND-SLEM FINALE; ZAVRŠNI TURNIR SEZONE; 6 MASTERSA I 2 MASTERS FINALA I JEDAN ATP500, TJ. 10 VELIKIH TITULA I JEDNA MANJA!) I JEDINI KOJI JE OSVOJIO 10 VELIKIH TURNIRA U JEDNOJ TENISKOJ SEZONI, BIO U FINALIMA SVIH VELIKIH TURNIRA I U 15 UZASTOPNIH FINALA UKUPNO U TOJ TENISKOJ GODINI!
DRUGA NAJBOLJA SEZONA 2011. GODINE SA OSVOJENA 3 GREND-SLEMA, POLUFINALOM ČETVRTOG GREND-SLEMA I 5 MASTERSA, TAKOĐE MANJI TURNIR SERIJE 250 - BEOGRAD, SRBIJA I JOŠ NEKI MANJI TURNIR MISLIM DA JE BIO! ZNAČI 8 VELIKIH I 2, 3 MANJIH TITULA!
16980 POENA 2016. GODINE, NAJVIŠE U ISTORIJI TENISA, VIŠE I OD DRUGOG I TREĆEG ZAJEDNO!

PUKNITE GADOVI I SMRADOVI ZAVIDNIČKI!

Odgovaram kretenima

pre 2 godine

Vi gadovi koji ste protiv Noleta i koji nalazite izgovore, kao da ne znate da je Nole imao karijeru i pre "sledeće generacije".
Karijera gde je dominirao nad Federerom, Nadalom i Marejem, kao i Del Potrom i Vavrinkom kao i to da i dalje dominira.
Stari Federer je jedino star kad igra protiv Noleta, a majmuni jedni to što je on star ima prednosti jer je on taj koji je imao više iskustva i nije imao glutena za razliku od Noleta kad je počinjao. A povređeni Nadal... Pa nije mu Nole kriv što je povređen, vi to uvek napomenete kad treba da igra sa Noletom, a do tada skočan i oran, kao i Federer, pogotovo 2017. godine kad su mogli da kolo vode pošto Nole nije bio tu. Nole je protiv njih osvojio svoje najveće titule u karijeri i bio najduže prvak sveta i i dalje je, kao i ono najbitnije ima bolji međusobni odnos od svih njih, a u poslednjih 10 godina ima bolji međusobni odnos(mečeve između Nadala i Federera), prvo mesto i titule nego Nadal i federer zajedno! I pored toga što je Federer krenuo da igra skoro 6 godina ranije, a Nadal 2 godine ranije i pored toga što je Federer imao lakše protivnike, neiskusne i kao Nole problem sa glutenom, a Nadal imao samo Federera za ozbilnjog protivnika, Nole je opet više postigao što je dijametralna razlika između njih koja pokazuje da je Nole daleko bolji. A ova "sledeća generacija", zbog Noleta nije uspela skoro puno toga da osvoji, a ipak imaju velike titule i finala.

realnost

pre 2 godine

Retko nešto napišem, komentarišem. Nekad sam pisao komentar punim imenom i prezimenom u dnevnim novinama.
Ovo više moj mozak ne shvata, šta je bot, šta je trol, ko se sakriva iza tastature.
Igra bez granica. Na kraju Novinar sa pravom veliki N sa autorskim tekstom, napiše odličan tekst, lepršavog jezika, ne bitno slagao se ja sa time ili ne. Čovek je pisac, a bolje ne otvarati komentare…
Pa otvorio jednom u 10 dana ili jednom u godini, nikovi jedni i isti, pa ne znam da li plaćeni, na poslu, zafrustrirani, nemaju drugi život. I onda još po par njih drži lekcije o gramatici. A tema Novak. Takav čovek se ne rađa ni svake desete, možda u 100 godina…

Sretno vam bilo…

bradina

pre 2 godine

Dok polako Novak ostaje sam u muskom tenisu od velike trojke,u zenskom dobijamo dvojac tinejdjerki u liku Lejle i Eme sto ce nadam se podici interesovanje ka zenskom tenisu odlaskom Sestara Vilijams,Azarenke,Gerber,Kvitove,vec veteranki koje su se okitile GS titulama.
Licno ja zbog Novaka,a silaskom sa scene nasih sampionki Jelene i Ane nisam vise obracao paznju na zenski tenis.Ali ono sto su ove nove tinejdjerke prikazale na US Openu pomevsi sve te "bivse" je najava da cu odlaskom Novaka sa zadovoljstvom pratiti duel ovih devojaka.Nadam se da nece potonuti poput Osake i Pjontakove kojima ocigledno stoji ono "trajale su jedno leto"!

Deda Tripko

pre 2 godine

(Nenad, 10. septembar 2021 15:46)

Ako ne upali iz prve,prva nizbrdica,zovi Jumka i ostale da poguraju,ubaci u drugu i naglo kvačilo...

stručnajk iz DDR-a

pre 2 godine

@Nenad da je zdrav…. zdrav bi mozda bio da prethodnih 15ak godina nije preforsirao svoje telo svim i svacim, i tad bio prosecan teniser. Ali zdrav.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..
(Nenad, 10. septembar 2021 15:46) #


Postovani citaoci, samo da znate da se iza nika Nanad kruje covek koji se potpisivao kao Jumko.

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...

Anaerobni robovi

pre 2 godine

Da, jedna stvar koja se ističe sa OI je i ta da protiv Zvereva nema toliko lakih aseva, koji bi trebali smanjiti trošenje i produžiti karijeru. Kada se uđe u razmjenu sagledat ćemo koliko je izdržljiv veganikije i glutenohije

Govedo

pre 2 godine

@ oprcatisestru osoba pod tim nikom
I to loznicko, kada budes prestao da se pojavljujes nestace i trolovi. Valjda si za toliko pametan. Nisi valjda mazga?

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...

JeRemija

pre 2 godine

@Nenad

A da sam ja izmislio Google umesto Brina i Pejdža, sad bih ja imao 100 milijardi a ne oni...

Tako otprilike deluje tvoj komentar.

Mnogo potencijala si istakao u rečenicama koji ne znače ama baš ništa. Da je Nadal zdrav, da Djoković nije zdrav, da Federer ima večno 24 godine a da mu je najveća konkurencija Kafeljnikov i slično.
Zaista neverovatno kakve teze ljudi iznose.

mare

pre 2 godine

Nenad, 10. septembar 2021 15:46)


kme kme,



se sećaš đokovića i povrede lakta kada se niie hteo operiše nego godinu dana vukao povredu i igra sa njome. kada ih je stigao pa mu na kontu toga pobegli.


zamisli gde bi on bio sada da je tada bio zdrav.

Mix

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!
(dragan loncarevic, 10. septembar 2021 15:18)
Nece Novaku biti lako ni malo,odlucivace nijanse kao nikad do sada,a nisam siguran da ce Medvedev tako lako sa Aljasimom.Ja Kanadjaninu dajem cak i malu prednost,mnogo je sazreo.

taktička priprema

pre 2 godine

Realno, kad igraju Rus i Srbin, nema gubitnika. Sve ostaje "u kući" i sve su to dva oka iste glave. Nole će rado pridonijeti veličini Rusije, kao što bi kao Crnogorac Srbiji, ali kada bi Nole krenuo put EU onda bi Rus izveo desant kao Ioanniki

Mirko

pre 2 godine

Pustite coveka da igra i pobedjuje..
Pa valjda on vise voli od nas da pobedi..
On pise istoriju i jos je mlad i gladan trofeja..
Uz tebe smo No1e .???

oprcatisestru osoba pod tim nikom

pre 2 godine

Stena je Nina, folirant je pekmez, dokazao Delpo ljudina onomad hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. septembar 2021 13:39)po 10 put u danu. Jesam kapacitet. Šta misliš?

Nenad

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..

deaaa

pre 2 godine

mene samo zanima ko ce komentarisati Novakov mec ,ko ce ih slusato Boze dragi ...
em je strasno tesko,em treba imati nerve za njihove komentare u trenucima kad treba da cute!
Isto kao i na rts-u..i eurosport -u.. srpski novinari sportski su ocajni

manuginobili

pre 2 godine

"Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga".


Provjeri koliko Zverev ima pobjeda protiv top ten igraca na GS turnirima! ;)...da ti pomognem,kad se sve sabere ima ih ukupno...ooops...nema ni jednu ;)

dragan loncarevic

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!

fenomen

pre 2 godine

Znaci Nole je Stena. Nole je Blek Stena i ne samo to. Nole je i vuk tj Komandant Mark vodja vukova sa Ontaria. Necu preterati ako dodam da je Nole i Zagor gospodar Darkvuda i GS-ova. Ako neko hoce da mu uzme pobedu onda je odgovor Mister No a za sve njih je i Marti Misterija. Kad se raspišolji onda je Kit Teler a Goran Ivaniševic je Frenki Beleven a Jeca Ani 4 pištolja. Cepaj Nole, piši istoriju.

Svi ćemo biti zadrugari

pre 2 godine

Ima da ga ošuri Nole kao svinju. Dok se bude okrenuo biće pečen ko na ražnju...
(Japanski car, 10. septembar 2021 13:50)

Ti si pravi Srbin, to jest Srbski car.

Shigman

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ?
(Navijač, 10. septembar 2021 13:24)

Jesi li se nekad zapitao zasto npr organizator Vimbldona nije odlucio da se neki mec odigra u 23 h po lokalnom vremenu ne bi li se ispostovali "ljubitelji tenisa" u Americi?

kris

pre 2 godine

Čitajući ove komentare, Novak je već osvojio turnir. Zaboravlja se da je US najslabiji njegov GS, na kom ima najviše propušteni prilika.Da ne pričamo o potcjenjivanju Zvereva i ostale dvojice potencijalnih protivnika.Ne tako davno u Tokiju meni je Zverev mnogo više izgledao kao stijena,dok ovdje Novak ima malu prednost zbog tri seta i ogromnog iskustva, ali se radi o nijansama.

rampa

pre 2 godine

“Aleksander Zverev je možda u Tokiju slavodobitno ispio sake posle pobede nad Novakom Đokovićem, ali Njujork će, po mnogo čemu, biti druga priča.
U Srbiji se nadaju da će mu Novak ovog puta servirati jedan gorak tonik.”

Hahahaha! Bravo i za sake i za gorki tonik, vispreno receno!

Dule

pre 2 godine

A šta je to pa bacano? Potrošeni Federer šest godina igranja protiv pravih tenisera (velika cetvorka), povredama dobrano uništen Nadal, potpuno obogaljen Mari koji sada igra celendjere i gomila boranije koja ne zna šta je osvojen G.S. Baš jaka konkurencija.

Пера Детлић

pre 2 godine

Замислите кад ће Амери бити спремни свим силама навијати за Руса само да не освоји УС опен.Може Зверев да носи око врата три пасоша Немачке,име и презиме,стас и појава су му чисто from Russia with love.Медведев такође,који их је чак провоцирао чешањем по глави,а уствари им понудио средњака.Све то није довољно,јер чак ни архинепријатељ Америке у виду руског војника није довољан да се наклоне највећем тенисеру.Они заиста не навијају за Зверева или евентуално Медведева,већ да Новак изгуби.Неће да може.

Marko

pre 2 godine

Novaku je najveći neprijatelj velika vlažnost vazduha pa tek onda sunce. A onda i ono što se desilo na Olimpijskim igrama - vodio je Novak i dobio prvi set i imao brejk i onda je pao. Nekako ga je Zverev dobio na način koji on u poslednje vreme dobija protivnike. Videćemo, ali mi mi Nemac deluje najopasniji od svih ostalih tenisera, ne samo fizički nego i mentalno.

Ne treba uopstavati

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..
(Рајко Ђукановић, 10. septembar 2021 12:59)

Sticajem okolnosti sam Srbin i navijam uvek 100% za Novaka. Kao sto znam da ima mnogo nasih Roma, Madjara, Bosnjaka, Vlaha, Rusina, Slovaka... koji ga takodje podrzavaju svim srcem, kao sto ima mnogo Srba koji uvek navijaju protiv njega.

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

@Koleginica

pre 2 godine

Psihicka, fizicka i moralna stena. Kad vam ja kazem. Hvala mu za sve u Tokiju.
(Koleginica, 10. septembar 2021 13:29) 

Ne, ne... hvala tebi Koleginice Kolega. A i svima slicnima koji su mi pomogli da odem i ne tavorim vise medju zlobnim i zavidnim, a nesposobnim grebatorima. A mnozite se kao paramecijumi i vecina parazita, prostom deobom. Izgleda da vas je jos i vise nego pre koju godinu.

@Dare

pre 2 godine

Jel zna neko, zarasli pokidani misici steni? Pitam za druga.
(Dare, 10. septembar 2021 13:41) 

To "pitam za druga" vec je toliko ofucana fora, jedva za nijansu manje jadna od one dve "ko razume shvatice i pametnom dosta". Ajde malo inventivnosti, pokreni mozak Daaare.

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

rampa

pre 2 godine

“Zverev je popio more samopouzdanja, gotovo da je presučio Atlantik na prelazu ka američkom tlu”

Kako dobro receno, samo ipak je dosao iz Tokija, pa je verovatno popio pacificki okean.

1Đoković

pre 2 godine

Samo brate Novače onaj pogled i stav kao protiv Beretinija.Da ne brinemo,i da gledamo u miru kako ćeš ga rašolovati.Zgaziii ih sveeeeee.

Navijač

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ☹

S

pre 2 godine

... prelep tekst, surovo iskren, i da naša teniska stena Novak ostane još dugo nesalomiva ... od nadolazećih novim talasa svetskog tenisa ...

Fikus

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana
(dzej, 10. septembar 2021 13:28)

Ispoštuj vampira. Ovaj moj omatorio, a Nole još igra. Sad gledamo zajedno, s tim što ja nemam više živaca, a on kaže ajde, što si si kukavica...

Kralj mača

pre 2 godine

Ко је гледао меч Новака и Зверева у Токију све му је било јасно. Новак га је буквално појео у првих сет ипо игре, а онда је почео другачије да удара лоптицу, из само њему знаних разлога. Почео је да се напуцава с противником, форхенд на форхенд и такву игру је форсирао до краја меча, што је и условило велики број грешака с Новакове стране. А знајући да је Сашин форхенд снажнији, у таквој простој игри напуцавања, без варијација у игри и нападања из свих распложивих оружја, било је лако изгубити меч. То показује и 10 од последњих 11 изгубљених гемова. Искрено мислим да је Новак морао тај меч да пусти, јер су немачки медији пред Игре и сами написали - ако Новак буде играо у Токију, жртвује Календарски слем због тога. Порука између редова, али паметноме довољно јасна.

dzej

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana

Миле, молер из Батајнице.

pre 2 godine

Зашто сви пишу ако прође овај онај у финалу игра против Медведева. А шта је са Аужером Аљасимом, па и тај момак игра тенис, чему такво потцењивање? Чини ми се од целе ове нове генерације момак са најхладнијом главом од свих, плус је добар тенисер.

Sibirac

pre 2 godine

Jedna od najupečatljivijih scena iz Novakove karijere je bilo radovanje one žene na tribinama Vimbldona 2019. kada je na dve meč lopte Federera pokazivala da je ostao samo jedan poen do kraja. Da je tu Novak poklekao, a Federer osvojio titulu, vrlo moguće da bi bilans na kraju karijera velike trojke bio bitno drugačiji.

Ipak, ni tada, kao ni 2011. na US openu Novak nije poklekao kada je najteže. Siguran sam da će i sutra biti najbolji kada je najpotrebnije.

bla bla

pre 2 godine

Januar : Medvedev ,Medvedev ,Medvedev …Maj ,Jun: Nadal,Nadal,Cicipas Cicipas …Jul:Beretini,Beretini …Avgust ,Septembar :Zverev ,Zverev Zverev …i nikako da shvate više da se oni ništa ne pitaju …There can be only one..

Jovica Dukić

pre 2 godine

Gospodin Kecnam hvala za sve maestralne tekstove.
Retko koji da u zadnjih 3 godine nisam pročitao.
Velika bi bila strar ako se odlučite da ih publikujete u vidu knjige.
Sa zadovoljstvom bi tu knjigu imao u svojoj kolekciji.

Hvala još jednom.

Jovica Dukić,
10.9.2021, Ljubljana.

Bruder

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom", upravo tako Kefmane, bravo na ovome. I Nadal i Federer ali i Mari i pored sujete i rivalstva jednim delom su na Noletovoj strani upravo zbog ovoga :)

Mihael

pre 2 godine

Moja prognoza je da zverev nema nikakve šanse protiv Novaka iz prostog razloga zato što je Novak izgubio prošli meč i zna šta treba da radi da se ne bi ponovilo. To je prosto, isto je bilo sa Nadalom na RG. Prošle godine je Novak izgubio a ove godine smo videli šta je uradio kad se je spremio. Jednostavno Djoković ne ide dva put na led

Asteriks

pre 2 godine

Pitanje je samo,da li ce Novak pronaci svoj najbolji nivo,ako tako bude,nema sumnje da ide u finale.Kljuc je ritern,kao uvijek kada igra sa visokim igracima i vrhunskim serverima....Ako udje u onu njegovu cuvenu zonu riterna,Zverev nema nikakvu sansu.

hypatija

pre 2 godine

Pa Novače, tačno je da te ne gotivim nešto bog zna šta, ali je isto tako tačno da ti i ne znaš da postojim tako da te moje mišljenje generalno ne interesuje. Ono što hoću da kažem ustvari je da sam ovoga puta apsolutno svim svojim srcem uz tebe , zato što si takav kakav jesi, zato što si i obožavan i omalovažavan. Meni su bitni oni koji te omalovažavaju , jer predstavljaju esenciju neopravdane mržnje, predstavljaju svu ljudsku nesposobnost da prihvate golu istinu onakvu kakva jeste , da jednostavno prihvate poraz i da korektno i ljudski pruže ruku pobedniku i iskreno čestitaju na postignutom uspehu.
Neke ljude jednostavno moraš da nateraš da to shvate i prihvate. Ti si u poziciji za to, ja nisam, ali zato mogu i hoću da navijam za tebe. Do pobede !

Zg

pre 2 godine

Novak je ne samo najveci tenisac svih vremena on je ujedno i najveci sportas svih vremena...tko razmislja zna o cemu pricam!Sretno Novace legend!!;Zagreb te voli i ceka 21.!

SIN LOVCA NA MEVDEDE

pre 2 godine

Aposolutno je Zverev jači igrač od Beretinija a Medvedev još nešto jači od Zvereva. Ali na 3 seta protiv Novaka, posebno, relativno visokim (rastom preko 1,95 m) je jako teško. Igrati protiv Noleta, pre svega, zahteva izuzetno puno trčanja a kretanje je najbitnija stvar u tenisu. U tim uslovima, velikog trčanja, kad gem traje u proseku 5 i više minuta, ti igrači (koje imaju, zbog vsine,i probleme sa težištem) se brzo umaraju.

Kralj mača

pre 2 godine

Новак као АЛИ. Мухамед Али ;-) Или још сликовитије - тениски Роки Балбоа, улични борац, који преокреће борбе у своју корист након што исцрпи снажнијег и већег противника и на крају га баца на под онако грогираног!

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Novak je poslednji mohikanac. Vija svoje snove i rekorde dok ujedno brani "obraz" staroj gardi.
Ne kladim se i nisam neki prognozer ali 3:1 za onog ko osvoji prvi set.
Nadam se da OI nisu ostavile na Novaku trag, inace ovaj rezultat ce biti za mladjeg igraca.

ChakotayBL

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom."

Дивно речено. Свака част Кец.
Бања Лука је уз Новака и чека 21. слем.

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..

Mića

pre 2 godine

Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga.
Naravno želim da Novak pobedi i sigurno je da može, ali porediti Zvereva sa Beretinijem kao neki pokazatelj je besmisleno, pored toga što je svaki teniski meč priča za sebe i ima 1000 stvari koje utiču na ishod, uključujući trenutno raspoloženje, inspiraciju i sl. stvari koje nemaju nužno veze sa umećem.
Kao šro je Novak izgoreo na Rolan Garosu prošle godine u finalu

Mudrac

pre 2 godine

Covece davno nije bio veci hajp za neki teniski mec. Ocigledno se zapadnjaci nadaju da ce konacno neko njihovbstati na mesto 1, dzaba sinovi menjanje pravila, diskvalifijacije, dizanje samopouzdanja, dzaba.

Sto bi rekao djole balasevic:
"Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.
I pogledi čvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje.
E, pa da!" 😁😁😁

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..

Sibirac

pre 2 godine

Jedna od najupečatljivijih scena iz Novakove karijere je bilo radovanje one žene na tribinama Vimbldona 2019. kada je na dve meč lopte Federera pokazivala da je ostao samo jedan poen do kraja. Da je tu Novak poklekao, a Federer osvojio titulu, vrlo moguće da bi bilans na kraju karijera velike trojke bio bitno drugačiji.

Ipak, ni tada, kao ni 2011. na US openu Novak nije poklekao kada je najteže. Siguran sam da će i sutra biti najbolji kada je najpotrebnije.

bla bla

pre 2 godine

Januar : Medvedev ,Medvedev ,Medvedev …Maj ,Jun: Nadal,Nadal,Cicipas Cicipas …Jul:Beretini,Beretini …Avgust ,Septembar :Zverev ,Zverev Zverev …i nikako da shvate više da se oni ništa ne pitaju …There can be only one..

ChakotayBL

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom."

Дивно речено. Свака част Кец.
Бања Лука је уз Новака и чека 21. слем.

Zg

pre 2 godine

Novak je ne samo najveci tenisac svih vremena on je ujedno i najveci sportas svih vremena...tko razmislja zna o cemu pricam!Sretno Novace legend!!;Zagreb te voli i ceka 21.!

Asteriks

pre 2 godine

Pitanje je samo,da li ce Novak pronaci svoj najbolji nivo,ako tako bude,nema sumnje da ide u finale.Kljuc je ritern,kao uvijek kada igra sa visokim igracima i vrhunskim serverima....Ako udje u onu njegovu cuvenu zonu riterna,Zverev nema nikakvu sansu.

hypatija

pre 2 godine

Pa Novače, tačno je da te ne gotivim nešto bog zna šta, ali je isto tako tačno da ti i ne znaš da postojim tako da te moje mišljenje generalno ne interesuje. Ono što hoću da kažem ustvari je da sam ovoga puta apsolutno svim svojim srcem uz tebe , zato što si takav kakav jesi, zato što si i obožavan i omalovažavan. Meni su bitni oni koji te omalovažavaju , jer predstavljaju esenciju neopravdane mržnje, predstavljaju svu ljudsku nesposobnost da prihvate golu istinu onakvu kakva jeste , da jednostavno prihvate poraz i da korektno i ljudski pruže ruku pobedniku i iskreno čestitaju na postignutom uspehu.
Neke ljude jednostavno moraš da nateraš da to shvate i prihvate. Ti si u poziciji za to, ja nisam, ali zato mogu i hoću da navijam za tebe. Do pobede !

Mudrac

pre 2 godine

Covece davno nije bio veci hajp za neki teniski mec. Ocigledno se zapadnjaci nadaju da ce konacno neko njihovbstati na mesto 1, dzaba sinovi menjanje pravila, diskvalifijacije, dizanje samopouzdanja, dzaba.

Sto bi rekao djole balasevic:
"Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.
I pogledi čvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje.
E, pa da!" 😁😁😁

Ne treba uopstavati

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..
(Рајко Ђукановић, 10. septembar 2021 12:59)

Sticajem okolnosti sam Srbin i navijam uvek 100% za Novaka. Kao sto znam da ima mnogo nasih Roma, Madjara, Bosnjaka, Vlaha, Rusina, Slovaka... koji ga takodje podrzavaju svim srcem, kao sto ima mnogo Srba koji uvek navijaju protiv njega.

Jovica Dukić

pre 2 godine

Gospodin Kecnam hvala za sve maestralne tekstove.
Retko koji da u zadnjih 3 godine nisam pročitao.
Velika bi bila strar ako se odlučite da ih publikujete u vidu knjige.
Sa zadovoljstvom bi tu knjigu imao u svojoj kolekciji.

Hvala još jednom.

Jovica Dukić,
10.9.2021, Ljubljana.

Fikus

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana
(dzej, 10. septembar 2021 13:28)

Ispoštuj vampira. Ovaj moj omatorio, a Nole još igra. Sad gledamo zajedno, s tim što ja nemam više živaca, a on kaže ajde, što si si kukavica...

Mihael

pre 2 godine

Moja prognoza je da zverev nema nikakve šanse protiv Novaka iz prostog razloga zato što je Novak izgubio prošli meč i zna šta treba da radi da se ne bi ponovilo. To je prosto, isto je bilo sa Nadalom na RG. Prošle godine je Novak izgubio a ove godine smo videli šta je uradio kad se je spremio. Jednostavno Djoković ne ide dva put na led

Миле, молер из Батајнице.

pre 2 godine

Зашто сви пишу ако прође овај онај у финалу игра против Медведева. А шта је са Аужером Аљасимом, па и тај момак игра тенис, чему такво потцењивање? Чини ми се од целе ове нове генерације момак са најхладнијом главом од свих, плус је добар тенисер.

dzej

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana

SIN LOVCA NA MEVDEDE

pre 2 godine

Aposolutno je Zverev jači igrač od Beretinija a Medvedev još nešto jači od Zvereva. Ali na 3 seta protiv Novaka, posebno, relativno visokim (rastom preko 1,95 m) je jako teško. Igrati protiv Noleta, pre svega, zahteva izuzetno puno trčanja a kretanje je najbitnija stvar u tenisu. U tim uslovima, velikog trčanja, kad gem traje u proseku 5 i više minuta, ti igrači (koje imaju, zbog vsine,i probleme sa težištem) se brzo umaraju.

Mića

pre 2 godine

Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga.
Naravno želim da Novak pobedi i sigurno je da može, ali porediti Zvereva sa Beretinijem kao neki pokazatelj je besmisleno, pored toga što je svaki teniski meč priča za sebe i ima 1000 stvari koje utiču na ishod, uključujući trenutno raspoloženje, inspiraciju i sl. stvari koje nemaju nužno veze sa umećem.
Kao šro je Novak izgoreo na Rolan Garosu prošle godine u finalu

1Đoković

pre 2 godine

Samo brate Novače onaj pogled i stav kao protiv Beretinija.Da ne brinemo,i da gledamo u miru kako ćeš ga rašolovati.Zgaziii ih sveeeeee.

@Dare

pre 2 godine

Jel zna neko, zarasli pokidani misici steni? Pitam za druga.
(Dare, 10. septembar 2021 13:41) 

To "pitam za druga" vec je toliko ofucana fora, jedva za nijansu manje jadna od one dve "ko razume shvatice i pametnom dosta". Ajde malo inventivnosti, pokreni mozak Daaare.

Kralj mača

pre 2 godine

Новак као АЛИ. Мухамед Али ;-) Или још сликовитије - тениски Роки Балбоа, улични борац, који преокреће борбе у своју корист након што исцрпи снажнијег и већег противника и на крају га баца на под онако грогираног!

manuginobili

pre 2 godine

"Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga".


Provjeri koliko Zverev ima pobjeda protiv top ten igraca na GS turnirima! ;)...da ti pomognem,kad se sve sabere ima ih ukupno...ooops...nema ni jednu ;)

Bruder

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom", upravo tako Kefmane, bravo na ovome. I Nadal i Federer ali i Mari i pored sujete i rivalstva jednim delom su na Noletovoj strani upravo zbog ovoga :)

S

pre 2 godine

... prelep tekst, surovo iskren, i da naša teniska stena Novak ostane još dugo nesalomiva ... od nadolazećih novim talasa svetskog tenisa ...

dragan loncarevic

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!

rampa

pre 2 godine

“Aleksander Zverev je možda u Tokiju slavodobitno ispio sake posle pobede nad Novakom Đokovićem, ali Njujork će, po mnogo čemu, biti druga priča.
U Srbiji se nadaju da će mu Novak ovog puta servirati jedan gorak tonik.”

Hahahaha! Bravo i za sake i za gorki tonik, vispreno receno!

Svi ćemo biti zadrugari

pre 2 godine

Ima da ga ošuri Nole kao svinju. Dok se bude okrenuo biće pečen ko na ražnju...
(Japanski car, 10. septembar 2021 13:50)

Ti si pravi Srbin, to jest Srbski car.

Пера Детлић

pre 2 godine

Замислите кад ће Амери бити спремни свим силама навијати за Руса само да не освоји УС опен.Може Зверев да носи око врата три пасоша Немачке,име и презиме,стас и појава су му чисто from Russia with love.Медведев такође,који их је чак провоцирао чешањем по глави,а уствари им понудио средњака.Све то није довољно,јер чак ни архинепријатељ Америке у виду руског војника није довољан да се наклоне највећем тенисеру.Они заиста не навијају за Зверева или евентуално Медведева,већ да Новак изгуби.Неће да може.

Shigman

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ?
(Navijač, 10. septembar 2021 13:24)

Jesi li se nekad zapitao zasto npr organizator Vimbldona nije odlucio da se neki mec odigra u 23 h po lokalnom vremenu ne bi li se ispostovali "ljubitelji tenisa" u Americi?

@Koleginica

pre 2 godine

Psihicka, fizicka i moralna stena. Kad vam ja kazem. Hvala mu za sve u Tokiju.
(Koleginica, 10. septembar 2021 13:29) 

Ne, ne... hvala tebi Koleginice Kolega. A i svima slicnima koji su mi pomogli da odem i ne tavorim vise medju zlobnim i zavidnim, a nesposobnim grebatorima. A mnozite se kao paramecijumi i vecina parazita, prostom deobom. Izgleda da vas je jos i vise nego pre koju godinu.

Marko

pre 2 godine

Novaku je najveći neprijatelj velika vlažnost vazduha pa tek onda sunce. A onda i ono što se desilo na Olimpijskim igrama - vodio je Novak i dobio prvi set i imao brejk i onda je pao. Nekako ga je Zverev dobio na način koji on u poslednje vreme dobija protivnike. Videćemo, ali mi mi Nemac deluje najopasniji od svih ostalih tenisera, ne samo fizički nego i mentalno.

rampa

pre 2 godine

“Zverev je popio more samopouzdanja, gotovo da je presučio Atlantik na prelazu ka američkom tlu”

Kako dobro receno, samo ipak je dosao iz Tokija, pa je verovatno popio pacificki okean.

deaaa

pre 2 godine

mene samo zanima ko ce komentarisati Novakov mec ,ko ce ih slusato Boze dragi ...
em je strasno tesko,em treba imati nerve za njihove komentare u trenucima kad treba da cute!
Isto kao i na rts-u..i eurosport -u.. srpski novinari sportski su ocajni

Kralj mača

pre 2 godine

Ко је гледао меч Новака и Зверева у Токију све му је било јасно. Новак га је буквално појео у првих сет ипо игре, а онда је почео другачије да удара лоптицу, из само њему знаних разлога. Почео је да се напуцава с противником, форхенд на форхенд и такву игру је форсирао до краја меча, што је и условило велики број грешака с Новакове стране. А знајући да је Сашин форхенд снажнији, у таквој простој игри напуцавања, без варијација у игри и нападања из свих распложивих оружја, било је лако изгубити меч. То показује и 10 од последњих 11 изгубљених гемова. Искрено мислим да је Новак морао тај меч да пусти, јер су немачки медији пред Игре и сами написали - ако Новак буде играо у Токију, жртвује Календарски слем због тога. Порука између редова, али паметноме довољно јасна.

kris

pre 2 godine

Čitajući ove komentare, Novak je već osvojio turnir. Zaboravlja se da je US najslabiji njegov GS, na kom ima najviše propušteni prilika.Da ne pričamo o potcjenjivanju Zvereva i ostale dvojice potencijalnih protivnika.Ne tako davno u Tokiju meni je Zverev mnogo više izgledao kao stijena,dok ovdje Novak ima malu prednost zbog tri seta i ogromnog iskustva, ali se radi o nijansama.

Navijač

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ☹

oprcatisestru osoba pod tim nikom

pre 2 godine

Stena je Nina, folirant je pekmez, dokazao Delpo ljudina onomad hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. septembar 2021 13:39)po 10 put u danu. Jesam kapacitet. Šta misliš?

fenomen

pre 2 godine

Znaci Nole je Stena. Nole je Blek Stena i ne samo to. Nole je i vuk tj Komandant Mark vodja vukova sa Ontaria. Necu preterati ako dodam da je Nole i Zagor gospodar Darkvuda i GS-ova. Ako neko hoce da mu uzme pobedu onda je odgovor Mister No a za sve njih je i Marti Misterija. Kad se raspišolji onda je Kit Teler a Goran Ivaniševic je Frenki Beleven a Jeca Ani 4 pištolja. Cepaj Nole, piši istoriju.

JeRemija

pre 2 godine

@Nenad

A da sam ja izmislio Google umesto Brina i Pejdža, sad bih ja imao 100 milijardi a ne oni...

Tako otprilike deluje tvoj komentar.

Mnogo potencijala si istakao u rečenicama koji ne znače ama baš ništa. Da je Nadal zdrav, da Djoković nije zdrav, da Federer ima večno 24 godine a da mu je najveća konkurencija Kafeljnikov i slično.
Zaista neverovatno kakve teze ljudi iznose.

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Novak je poslednji mohikanac. Vija svoje snove i rekorde dok ujedno brani "obraz" staroj gardi.
Ne kladim se i nisam neki prognozer ali 3:1 za onog ko osvoji prvi set.
Nadam se da OI nisu ostavile na Novaku trag, inace ovaj rezultat ce biti za mladjeg igraca.

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...

mare

pre 2 godine

Nenad, 10. septembar 2021 15:46)


kme kme,



se sećaš đokovića i povrede lakta kada se niie hteo operiše nego godinu dana vukao povredu i igra sa njome. kada ih je stigao pa mu na kontu toga pobegli.


zamisli gde bi on bio sada da je tada bio zdrav.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..
(Nenad, 10. septembar 2021 15:46) #


Postovani citaoci, samo da znate da se iza nika Nanad kruje covek koji se potpisivao kao Jumko.

realnost

pre 2 godine

Retko nešto napišem, komentarišem. Nekad sam pisao komentar punim imenom i prezimenom u dnevnim novinama.
Ovo više moj mozak ne shvata, šta je bot, šta je trol, ko se sakriva iza tastature.
Igra bez granica. Na kraju Novinar sa pravom veliki N sa autorskim tekstom, napiše odličan tekst, lepršavog jezika, ne bitno slagao se ja sa time ili ne. Čovek je pisac, a bolje ne otvarati komentare…
Pa otvorio jednom u 10 dana ili jednom u godini, nikovi jedni i isti, pa ne znam da li plaćeni, na poslu, zafrustrirani, nemaju drugi život. I onda još po par njih drži lekcije o gramatici. A tema Novak. Takav čovek se ne rađa ni svake desete, možda u 100 godina…

Sretno vam bilo…

Mirko

pre 2 godine

Pustite coveka da igra i pobedjuje..
Pa valjda on vise voli od nas da pobedi..
On pise istoriju i jos je mlad i gladan trofeja..
Uz tebe smo No1e .???

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...

Deda Tripko

pre 2 godine

(Nenad, 10. septembar 2021 15:46)

Ako ne upali iz prve,prva nizbrdica,zovi Jumka i ostale da poguraju,ubaci u drugu i naglo kvačilo...

Nenad

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..

Gde ste zlonamerni bolesnici??!!

pre 2 godine

GDE STE ZLONAMERNI NOLETOVI ZAVIDNICI??!! AJDE SAD DA VAS ČUJEM!!!! POBEDIO ILI IZGUBIO U NEDELJU ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA I VI TU NE MOŽETE NIŠTA KOLIKO GOD NALAZILI IZGOVORE, OPRAVDAVALI FEDERERA I NADALA I PONIŽAVAJUĆI NOVU GENERACIJU KOJA JE MLAĐA I JAČA OD NOLETA 10 I VIŠE GODINA, ALI NOLE I DALJE POBEĐUJE!!!
337 NEDELJA NA 1. MESTU, JEDINI!
6 GODINA NA PRVOM MESTU!
SVA 4 GREND-SLEMA ZA REDOM!
SVI MASTERSI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
SVI GREND-SLEMOVI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
ZAVRŠNI TURNIR SEZONE OSVOJEN 5 PUTA!
BOLJI MEĐUSOBNI ODNOS SA FEDEREROM, NADALOM, MAREJEM, VAVRINKOM I DEL POTROM!
NAJDOMINANTNIJI IGRAČ U POSLEDNJIH 11 GODINA!
SVE VELIKE TITULE, NJIH 14(GREND-SLEMOVI, ZAVRŠNI TURNIRI SEZONE I MASTERSI) OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
NAJBOLJA SEZONA U ISTORIJI TENISA - 2015(3 GREND SLEMA I JEDNO GREND-SLEM FINALE; ZAVRŠNI TURNIR SEZONE; 6 MASTERSA I 2 MASTERS FINALA I JEDAN ATP500, TJ. 10 VELIKIH TITULA I JEDNA MANJA!) I JEDINI KOJI JE OSVOJIO 10 VELIKIH TURNIRA U JEDNOJ TENISKOJ SEZONI, BIO U FINALIMA SVIH VELIKIH TURNIRA I U 15 UZASTOPNIH FINALA UKUPNO U TOJ TENISKOJ GODINI!
DRUGA NAJBOLJA SEZONA 2011. GODINE SA OSVOJENA 3 GREND-SLEMA, POLUFINALOM ČETVRTOG GREND-SLEMA I 5 MASTERSA, TAKOĐE MANJI TURNIR SERIJE 250 - BEOGRAD, SRBIJA I JOŠ NEKI MANJI TURNIR MISLIM DA JE BIO! ZNAČI 8 VELIKIH I 2, 3 MANJIH TITULA!
16980 POENA 2016. GODINE, NAJVIŠE U ISTORIJI TENISA, VIŠE I OD DRUGOG I TREĆEG ZAJEDNO!

PUKNITE GADOVI I SMRADOVI ZAVIDNIČKI!

Dule

pre 2 godine

A šta je to pa bacano? Potrošeni Federer šest godina igranja protiv pravih tenisera (velika cetvorka), povredama dobrano uništen Nadal, potpuno obogaljen Mari koji sada igra celendjere i gomila boranije koja ne zna šta je osvojen G.S. Baš jaka konkurencija.

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

Mix

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!
(dragan loncarevic, 10. septembar 2021 15:18)
Nece Novaku biti lako ni malo,odlucivace nijanse kao nikad do sada,a nisam siguran da ce Medvedev tako lako sa Aljasimom.Ja Kanadjaninu dajem cak i malu prednost,mnogo je sazreo.

stručnajk iz DDR-a

pre 2 godine

@Nenad da je zdrav…. zdrav bi mozda bio da prethodnih 15ak godina nije preforsirao svoje telo svim i svacim, i tad bio prosecan teniser. Ali zdrav.

bradina

pre 2 godine

Dok polako Novak ostaje sam u muskom tenisu od velike trojke,u zenskom dobijamo dvojac tinejdjerki u liku Lejle i Eme sto ce nadam se podici interesovanje ka zenskom tenisu odlaskom Sestara Vilijams,Azarenke,Gerber,Kvitove,vec veteranki koje su se okitile GS titulama.
Licno ja zbog Novaka,a silaskom sa scene nasih sampionki Jelene i Ane nisam vise obracao paznju na zenski tenis.Ali ono sto su ove nove tinejdjerke prikazale na US Openu pomevsi sve te "bivse" je najava da cu odlaskom Novaka sa zadovoljstvom pratiti duel ovih devojaka.Nadam se da nece potonuti poput Osake i Pjontakove kojima ocigledno stoji ono "trajale su jedno leto"!

Odgovaram kretenima

pre 2 godine

Vi gadovi koji ste protiv Noleta i koji nalazite izgovore, kao da ne znate da je Nole imao karijeru i pre "sledeće generacije".
Karijera gde je dominirao nad Federerom, Nadalom i Marejem, kao i Del Potrom i Vavrinkom kao i to da i dalje dominira.
Stari Federer je jedino star kad igra protiv Noleta, a majmuni jedni to što je on star ima prednosti jer je on taj koji je imao više iskustva i nije imao glutena za razliku od Noleta kad je počinjao. A povređeni Nadal... Pa nije mu Nole kriv što je povređen, vi to uvek napomenete kad treba da igra sa Noletom, a do tada skočan i oran, kao i Federer, pogotovo 2017. godine kad su mogli da kolo vode pošto Nole nije bio tu. Nole je protiv njih osvojio svoje najveće titule u karijeri i bio najduže prvak sveta i i dalje je, kao i ono najbitnije ima bolji međusobni odnos od svih njih, a u poslednjih 10 godina ima bolji međusobni odnos(mečeve između Nadala i Federera), prvo mesto i titule nego Nadal i federer zajedno! I pored toga što je Federer krenuo da igra skoro 6 godina ranije, a Nadal 2 godine ranije i pored toga što je Federer imao lakše protivnike, neiskusne i kao Nole problem sa glutenom, a Nadal imao samo Federera za ozbilnjog protivnika, Nole je opet više postigao što je dijametralna razlika između njih koja pokazuje da je Nole daleko bolji. A ova "sledeća generacija", zbog Noleta nije uspela skoro puno toga da osvoji, a ipak imaju velike titule i finala.

Anaerobni robovi

pre 2 godine

Da, jedna stvar koja se ističe sa OI je i ta da protiv Zvereva nema toliko lakih aseva, koji bi trebali smanjiti trošenje i produžiti karijeru. Kada se uđe u razmjenu sagledat ćemo koliko je izdržljiv veganikije i glutenohije

taktička priprema

pre 2 godine

Realno, kad igraju Rus i Srbin, nema gubitnika. Sve ostaje "u kući" i sve su to dva oka iste glave. Nole će rado pridonijeti veličini Rusije, kao što bi kao Crnogorac Srbiji, ali kada bi Nole krenuo put EU onda bi Rus izveo desant kao Ioanniki

Govedo

pre 2 godine

@ oprcatisestru osoba pod tim nikom
I to loznicko, kada budes prestao da se pojavljujes nestace i trolovi. Valjda si za toliko pametan. Nisi valjda mazga?

Nenad

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

kris

pre 2 godine

Čitajući ove komentare, Novak je već osvojio turnir. Zaboravlja se da je US najslabiji njegov GS, na kom ima najviše propušteni prilika.Da ne pričamo o potcjenjivanju Zvereva i ostale dvojice potencijalnih protivnika.Ne tako davno u Tokiju meni je Zverev mnogo više izgledao kao stijena,dok ovdje Novak ima malu prednost zbog tri seta i ogromnog iskustva, ali se radi o nijansama.

kec

pre 2 godine

Volim Noleta najvise od svih nasih sportista i uvek sam navijao za njega kao sto cu i nocas. Samo nazalost mislim da ce ga rus veceras opet pobediti. Jednostavno je bolji ,jaci i razorniji od Noleta u ovom momentu.
Igrao sam na rusa kvota je odlicna čam 3,20. Ali opet bih vole da podedi Noksa ali treba biti realan

Dule

pre 2 godine

A šta je to pa bacano? Potrošeni Federer šest godina igranja protiv pravih tenisera (velika cetvorka), povredama dobrano uništen Nadal, potpuno obogaljen Mari koji sada igra celendjere i gomila boranije koja ne zna šta je osvojen G.S. Baš jaka konkurencija.

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Novak je poslednji mohikanac. Vija svoje snove i rekorde dok ujedno brani "obraz" staroj gardi.
Ne kladim se i nisam neki prognozer ali 3:1 za onog ko osvoji prvi set.
Nadam se da OI nisu ostavile na Novaku trag, inace ovaj rezultat ce biti za mladjeg igraca.

Anaerobni robovi

pre 2 godine

Da, jedna stvar koja se ističe sa OI je i ta da protiv Zvereva nema toliko lakih aseva, koji bi trebali smanjiti trošenje i produžiti karijeru. Kada se uđe u razmjenu sagledat ćemo koliko je izdržljiv veganikije i glutenohije

Mića

pre 2 godine

Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga.
Naravno želim da Novak pobedi i sigurno je da može, ali porediti Zvereva sa Beretinijem kao neki pokazatelj je besmisleno, pored toga što je svaki teniski meč priča za sebe i ima 1000 stvari koje utiču na ishod, uključujući trenutno raspoloženje, inspiraciju i sl. stvari koje nemaju nužno veze sa umećem.
Kao šro je Novak izgoreo na Rolan Garosu prošle godine u finalu

Navijač

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ☹

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..

Kralj mača

pre 2 godine

Ко је гледао меч Новака и Зверева у Токију све му је било јасно. Новак га је буквално појео у првих сет ипо игре, а онда је почео другачије да удара лоптицу, из само њему знаних разлога. Почео је да се напуцава с противником, форхенд на форхенд и такву игру је форсирао до краја меча, што је и условило велики број грешака с Новакове стране. А знајући да је Сашин форхенд снажнији, у таквој простој игри напуцавања, без варијација у игри и нападања из свих распложивих оружја, било је лако изгубити меч. То показује и 10 од последњих 11 изгубљених гемова. Искрено мислим да је Новак морао тај меч да пусти, јер су немачки медији пред Игре и сами написали - ако Новак буде играо у Токију, жртвује Календарски слем због тога. Порука између редова, али паметноме довољно јасна.

ChakotayBL

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom."

Дивно речено. Свака част Кец.
Бања Лука је уз Новака и чека 21. слем.

Mudrac

pre 2 godine

Covece davno nije bio veci hajp za neki teniski mec. Ocigledno se zapadnjaci nadaju da ce konacno neko njihovbstati na mesto 1, dzaba sinovi menjanje pravila, diskvalifijacije, dizanje samopouzdanja, dzaba.

Sto bi rekao djole balasevic:
"Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.
I pogledi čvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje.
E, pa da!" 😁😁😁

Jovica Dukić

pre 2 godine

Gospodin Kecnam hvala za sve maestralne tekstove.
Retko koji da u zadnjih 3 godine nisam pročitao.
Velika bi bila strar ako se odlučite da ih publikujete u vidu knjige.
Sa zadovoljstvom bi tu knjigu imao u svojoj kolekciji.

Hvala još jednom.

Jovica Dukić,
10.9.2021, Ljubljana.

taktička priprema

pre 2 godine

Realno, kad igraju Rus i Srbin, nema gubitnika. Sve ostaje "u kući" i sve su to dva oka iste glave. Nole će rado pridonijeti veličini Rusije, kao što bi kao Crnogorac Srbiji, ali kada bi Nole krenuo put EU onda bi Rus izveo desant kao Ioanniki

fenomen

pre 2 godine

Znaci Nole je Stena. Nole je Blek Stena i ne samo to. Nole je i vuk tj Komandant Mark vodja vukova sa Ontaria. Necu preterati ako dodam da je Nole i Zagor gospodar Darkvuda i GS-ova. Ako neko hoce da mu uzme pobedu onda je odgovor Mister No a za sve njih je i Marti Misterija. Kad se raspišolji onda je Kit Teler a Goran Ivaniševic je Frenki Beleven a Jeca Ani 4 pištolja. Cepaj Nole, piši istoriju.

Ne treba uopstavati

pre 2 godine

Вечерас је за Новака Ђоковића велики улог и сатисфакција, односно највеће достигнуће у спорт уоште..СВА ЧЕТИРИ ГС У НИЗУ или КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ.За то су му потребна још два степеника, вечерас против Зверева и у недељу против Медведева..СРБИ, будимо свим срцем уз нашег шампиона..
(Рајко Ђукановић, 10. septembar 2021 12:59)

Sticajem okolnosti sam Srbin i navijam uvek 100% za Novaka. Kao sto znam da ima mnogo nasih Roma, Madjara, Bosnjaka, Vlaha, Rusina, Slovaka... koji ga takodje podrzavaju svim srcem, kao sto ima mnogo Srba koji uvek navijaju protiv njega.

Marko

pre 2 godine

Novaku je najveći neprijatelj velika vlažnost vazduha pa tek onda sunce. A onda i ono što se desilo na Olimpijskim igrama - vodio je Novak i dobio prvi set i imao brejk i onda je pao. Nekako ga je Zverev dobio na način koji on u poslednje vreme dobija protivnike. Videćemo, ali mi mi Nemac deluje najopasniji od svih ostalih tenisera, ne samo fizički nego i mentalno.

Миле, молер из Батајнице.

pre 2 godine

Зашто сви пишу ако прође овај онај у финалу игра против Медведева. А шта је са Аужером Аљасимом, па и тај момак игра тенис, чему такво потцењивање? Чини ми се од целе ове нове генерације момак са најхладнијом главом од свих, плус је добар тенисер.

Bruder

pre 2 godine

"Čovek koji brani najveću eru svetskog tenisa pred jednom novom, nadolazećom", upravo tako Kefmane, bravo na ovome. I Nadal i Federer ali i Mari i pored sujete i rivalstva jednim delom su na Noletovoj strani upravo zbog ovoga :)

Пера Детлић

pre 2 godine

Замислите кад ће Амери бити спремни свим силама навијати за Руса само да не освоји УС опен.Може Зверев да носи око врата три пасоша Немачке,име и презиме,стас и појава су му чисто from Russia with love.Медведев такође,који их је чак провоцирао чешањем по глави,а уствари им понудио средњака.Све то није довољно,јер чак ни архинепријатељ Америке у виду руског војника није довољан да се наклоне највећем тенисеру.Они заиста не навијају за Зверева или евентуално Медведева,већ да Новак изгуби.Неће да може.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Sta se primate i hajpujete najmanje pracen GS u poslednjih 20 godina. Nema Nadala, Federera, Tima ( maltene prva 4 tenisera pre povreda) Vavrinke, Del potra..
Nadal ne igra 5 slemova u 2 godine i naravno da ga Djokovic sustize. Da je Nadal zdrav i da se ne vraca iz povrede u povredu (znate vi jako dobro da covek ima autoimunu bolest koja ga razara i vidno se krece sporije u poslednjih 6.7. godina.. ) pricali bi sada o 10,11 gs Djokovica i sa druge strane 30 gs Nadalovih. Objektivno je toliko bolji! Da ne pricamo 2 olimpijade odigrane i dva zlata i Djokovicevih 4 olimpijada i nista. A da sve bude gorce po Nolobote upravo je njega sravnio sa zemljom na Olimpijadi. Plus 6 salatari naspram jedne Djokoviceve... i tu je prica sva zavrsena o GOATU za sva vremena ! Djokovic koristi situaciju idealnu a na nasim portalima se odmah koristi ista za price o Goatu i drugim glupostima i velicaju mecevi protiv Beretinija i Zvereva koji nemaju ni jedan GS a igraju vec 5+ godina profesionalno. Nek osvaja Nole sve sto moze dok ovih nema.. bez konkurencije .. i nek bude statisticki najbolji ako na kraju uspe i to...bar za Gs ...a sve ostalo znamo jako dobro..
(Nenad, 10. septembar 2021 15:46) #


Postovani citaoci, samo da znate da se iza nika Nanad kruje covek koji se potpisivao kao Jumko.

bla bla

pre 2 godine

Januar : Medvedev ,Medvedev ,Medvedev …Maj ,Jun: Nadal,Nadal,Cicipas Cicipas …Jul:Beretini,Beretini …Avgust ,Septembar :Zverev ,Zverev Zverev …i nikako da shvate više da se oni ništa ne pitaju …There can be only one..

Zg

pre 2 godine

Novak je ne samo najveci tenisac svih vremena on je ujedno i najveci sportas svih vremena...tko razmislja zna o cemu pricam!Sretno Novace legend!!;Zagreb te voli i ceka 21.!

hypatija

pre 2 godine

Pa Novače, tačno je da te ne gotivim nešto bog zna šta, ali je isto tako tačno da ti i ne znaš da postojim tako da te moje mišljenje generalno ne interesuje. Ono što hoću da kažem ustvari je da sam ovoga puta apsolutno svim svojim srcem uz tebe , zato što si takav kakav jesi, zato što si i obožavan i omalovažavan. Meni su bitni oni koji te omalovažavaju , jer predstavljaju esenciju neopravdane mržnje, predstavljaju svu ljudsku nesposobnost da prihvate golu istinu onakvu kakva jeste , da jednostavno prihvate poraz i da korektno i ljudski pruže ruku pobedniku i iskreno čestitaju na postignutom uspehu.
Neke ljude jednostavno moraš da nateraš da to shvate i prihvate. Ti si u poziciji za to, ja nisam, ali zato mogu i hoću da navijam za tebe. Do pobede !

oprcatisestru osoba pod tim nikom

pre 2 godine

Stena je Nina, folirant je pekmez, dokazao Delpo ljudina onomad hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. septembar 2021 13:39)po 10 put u danu. Jesam kapacitet. Šta misliš?

Mihael

pre 2 godine

Moja prognoza je da zverev nema nikakve šanse protiv Novaka iz prostog razloga zato što je Novak izgubio prošli meč i zna šta treba da radi da se ne bi ponovilo. To je prosto, isto je bilo sa Nadalom na RG. Prošle godine je Novak izgubio a ove godine smo videli šta je uradio kad se je spremio. Jednostavno Djoković ne ide dva put na led

Svi ćemo biti zadrugari

pre 2 godine

Ima da ga ošuri Nole kao svinju. Dok se bude okrenuo biće pečen ko na ražnju...
(Japanski car, 10. septembar 2021 13:50)

Ti si pravi Srbin, to jest Srbski car.

rampa

pre 2 godine

“Zverev je popio more samopouzdanja, gotovo da je presučio Atlantik na prelazu ka američkom tlu”

Kako dobro receno, samo ipak je dosao iz Tokija, pa je verovatno popio pacificki okean.

Mix

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!
(dragan loncarevic, 10. septembar 2021 15:18)
Nece Novaku biti lako ni malo,odlucivace nijanse kao nikad do sada,a nisam siguran da ce Medvedev tako lako sa Aljasimom.Ja Kanadjaninu dajem cak i malu prednost,mnogo je sazreo.

S

pre 2 godine

... prelep tekst, surovo iskren, i da naša teniska stena Novak ostane još dugo nesalomiva ... od nadolazećih novim talasa svetskog tenisa ...

Kralj mača

pre 2 godine

Новак као АЛИ. Мухамед Али ;-) Или још сликовитије - тениски Роки Балбоа, улични борац, који преокреће борбе у своју корист након што исцрпи снажнијег и већег противника и на крају га баца на под онако грогираног!

rampa

pre 2 godine

“Aleksander Zverev je možda u Tokiju slavodobitno ispio sake posle pobede nad Novakom Đokovićem, ali Njujork će, po mnogo čemu, biti druga priča.
U Srbiji se nadaju da će mu Novak ovog puta servirati jedan gorak tonik.”

Hahahaha! Bravo i za sake i za gorki tonik, vispreno receno!

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...

mare

pre 2 godine

Nenad, 10. septembar 2021 15:46)


kme kme,



se sećaš đokovića i povrede lakta kada se niie hteo operiše nego godinu dana vukao povredu i igra sa njome. kada ih je stigao pa mu na kontu toga pobegli.


zamisli gde bi on bio sada da je tada bio zdrav.

Deda Tripko

pre 2 godine

(Nenad, 10. septembar 2021 15:46)

Ako ne upali iz prve,prva nizbrdica,zovi Jumka i ostale da poguraju,ubaci u drugu i naglo kvačilo...

Asteriks

pre 2 godine

Pitanje je samo,da li ce Novak pronaci svoj najbolji nivo,ako tako bude,nema sumnje da ide u finale.Kljuc je ritern,kao uvijek kada igra sa visokim igracima i vrhunskim serverima....Ako udje u onu njegovu cuvenu zonu riterna,Zverev nema nikakvu sansu.

dzej

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana

SIN LOVCA NA MEVDEDE

pre 2 godine

Aposolutno je Zverev jači igrač od Beretinija a Medvedev još nešto jači od Zvereva. Ali na 3 seta protiv Novaka, posebno, relativno visokim (rastom preko 1,95 m) je jako teško. Igrati protiv Noleta, pre svega, zahteva izuzetno puno trčanja a kretanje je najbitnija stvar u tenisu. U tim uslovima, velikog trčanja, kad gem traje u proseku 5 i više minuta, ti igrači (koje imaju, zbog vsine,i probleme sa težištem) se brzo umaraju.

Fikus

pre 2 godine

jaoj ljudi gledati veceras i raspadati se sutra sa malim detetom u kuci, ili "prespavati" tacnije buditi se celu noc i proveravati rezultate na telefonu????

napomena da imam malo dete koje ustaje ko vampir i nemam luksuz spavanja u toku dana
(dzej, 10. septembar 2021 13:28)

Ispoštuj vampira. Ovaj moj omatorio, a Nole još igra. Sad gledamo zajedno, s tim što ja nemam više živaca, a on kaže ajde, što si si kukavica...

1Đoković

pre 2 godine

Samo brate Novače onaj pogled i stav kao protiv Beretinija.Da ne brinemo,i da gledamo u miru kako ćeš ga rašolovati.Zgaziii ih sveeeeee.

dragan loncarevic

pre 2 godine

Ljudiiii,aman...pa ako pobedi `Zvereva ceka ga Medvedev!!! Nocas se tek pola posla zavrsava. Mnogo nezgodno,i fizicki i psihicki. Neka mu je srecno !!!

deaaa

pre 2 godine

mene samo zanima ko ce komentarisati Novakov mec ,ko ce ih slusato Boze dragi ...
em je strasno tesko,em treba imati nerve za njihove komentare u trenucima kad treba da cute!
Isto kao i na rts-u..i eurosport -u.. srpski novinari sportski su ocajni

Mirko

pre 2 godine

Pustite coveka da igra i pobedjuje..
Pa valjda on vise voli od nas da pobedi..
On pise istoriju i jos je mlad i gladan trofeja..
Uz tebe smo No1e .???

JeRemija

pre 2 godine

@Nenad

A da sam ja izmislio Google umesto Brina i Pejdža, sad bih ja imao 100 milijardi a ne oni...

Tako otprilike deluje tvoj komentar.

Mnogo potencijala si istakao u rečenicama koji ne znače ama baš ništa. Da je Nadal zdrav, da Djoković nije zdrav, da Federer ima večno 24 godine a da mu je najveća konkurencija Kafeljnikov i slično.
Zaista neverovatno kakve teze ljudi iznose.

bradina

pre 2 godine

Dok polako Novak ostaje sam u muskom tenisu od velike trojke,u zenskom dobijamo dvojac tinejdjerki u liku Lejle i Eme sto ce nadam se podici interesovanje ka zenskom tenisu odlaskom Sestara Vilijams,Azarenke,Gerber,Kvitove,vec veteranki koje su se okitile GS titulama.
Licno ja zbog Novaka,a silaskom sa scene nasih sampionki Jelene i Ane nisam vise obracao paznju na zenski tenis.Ali ono sto su ove nove tinejdjerke prikazale na US Openu pomevsi sve te "bivse" je najava da cu odlaskom Novaka sa zadovoljstvom pratiti duel ovih devojaka.Nadam se da nece potonuti poput Osake i Pjontakove kojima ocigledno stoji ono "trajale su jedno leto"!

Sibirac

pre 2 godine

Jedna od najupečatljivijih scena iz Novakove karijere je bilo radovanje one žene na tribinama Vimbldona 2019. kada je na dve meč lopte Federera pokazivala da je ostao samo jedan poen do kraja. Da je tu Novak poklekao, a Federer osvojio titulu, vrlo moguće da bi bilans na kraju karijera velike trojke bio bitno drugačiji.

Ipak, ni tada, kao ni 2011. na US openu Novak nije poklekao kada je najteže. Siguran sam da će i sutra biti najbolji kada je najpotrebnije.

Shigman

pre 2 godine

Zae organizatori nisu mogli da uvaže evropske ljubitelje tenisa i omoguće da se jedan meč prati od 17h a dugi od 20h, već i za polufinale moramo da bdijemo kao svih ovih dana. ?
(Navijač, 10. septembar 2021 13:24)

Jesi li se nekad zapitao zasto npr organizator Vimbldona nije odlucio da se neki mec odigra u 23 h po lokalnom vremenu ne bi li se ispostovali "ljubitelji tenisa" u Americi?

@Dare

pre 2 godine

Jel zna neko, zarasli pokidani misici steni? Pitam za druga.
(Dare, 10. septembar 2021 13:41) 

To "pitam za druga" vec je toliko ofucana fora, jedva za nijansu manje jadna od one dve "ko razume shvatice i pametnom dosta". Ajde malo inventivnosti, pokreni mozak Daaare.

@Koleginica

pre 2 godine

Psihicka, fizicka i moralna stena. Kad vam ja kazem. Hvala mu za sve u Tokiju.
(Koleginica, 10. septembar 2021 13:29) 

Ne, ne... hvala tebi Koleginice Kolega. A i svima slicnima koji su mi pomogli da odem i ne tavorim vise medju zlobnim i zavidnim, a nesposobnim grebatorima. A mnozite se kao paramecijumi i vecina parazita, prostom deobom. Izgleda da vas je jos i vise nego pre koju godinu.

Govedo

pre 2 godine

@ oprcatisestru osoba pod tim nikom
I to loznicko, kada budes prestao da se pojavljujes nestace i trolovi. Valjda si za toliko pametan. Nisi valjda mazga?

realnost

pre 2 godine

Retko nešto napišem, komentarišem. Nekad sam pisao komentar punim imenom i prezimenom u dnevnim novinama.
Ovo više moj mozak ne shvata, šta je bot, šta je trol, ko se sakriva iza tastature.
Igra bez granica. Na kraju Novinar sa pravom veliki N sa autorskim tekstom, napiše odličan tekst, lepršavog jezika, ne bitno slagao se ja sa time ili ne. Čovek je pisac, a bolje ne otvarati komentare…
Pa otvorio jednom u 10 dana ili jednom u godini, nikovi jedni i isti, pa ne znam da li plaćeni, na poslu, zafrustrirani, nemaju drugi život. I onda još po par njih drži lekcije o gramatici. A tema Novak. Takav čovek se ne rađa ni svake desete, možda u 100 godina…

Sretno vam bilo…

manuginobili

pre 2 godine

"Kakav Beretini, on je servebot. Zverev ima igru pored servisa. Beretini ima 0 (nula) pobeda protiv igrača iz Top 10. Njih dvojica nisu ista liga".


Provjeri koliko Zverev ima pobjeda protiv top ten igraca na GS turnirima! ;)...da ti pomognem,kad se sve sabere ima ih ukupno...ooops...nema ni jednu ;)

stručnajk iz DDR-a

pre 2 godine

@Nenad da je zdrav…. zdrav bi mozda bio da prethodnih 15ak godina nije preforsirao svoje telo svim i svacim, i tad bio prosecan teniser. Ali zdrav.

Odgovaram kretenima

pre 2 godine

Vi gadovi koji ste protiv Noleta i koji nalazite izgovore, kao da ne znate da je Nole imao karijeru i pre "sledeće generacije".
Karijera gde je dominirao nad Federerom, Nadalom i Marejem, kao i Del Potrom i Vavrinkom kao i to da i dalje dominira.
Stari Federer je jedino star kad igra protiv Noleta, a majmuni jedni to što je on star ima prednosti jer je on taj koji je imao više iskustva i nije imao glutena za razliku od Noleta kad je počinjao. A povređeni Nadal... Pa nije mu Nole kriv što je povređen, vi to uvek napomenete kad treba da igra sa Noletom, a do tada skočan i oran, kao i Federer, pogotovo 2017. godine kad su mogli da kolo vode pošto Nole nije bio tu. Nole je protiv njih osvojio svoje najveće titule u karijeri i bio najduže prvak sveta i i dalje je, kao i ono najbitnije ima bolji međusobni odnos od svih njih, a u poslednjih 10 godina ima bolji međusobni odnos(mečeve između Nadala i Federera), prvo mesto i titule nego Nadal i federer zajedno! I pored toga što je Federer krenuo da igra skoro 6 godina ranije, a Nadal 2 godine ranije i pored toga što je Federer imao lakše protivnike, neiskusne i kao Nole problem sa glutenom, a Nadal imao samo Federera za ozbilnjog protivnika, Nole je opet više postigao što je dijametralna razlika između njih koja pokazuje da je Nole daleko bolji. A ova "sledeća generacija", zbog Noleta nije uspela skoro puno toga da osvoji, a ipak imaju velike titule i finala.

Gde ste zlonamerni bolesnici??!!

pre 2 godine

GDE STE ZLONAMERNI NOLETOVI ZAVIDNICI??!! AJDE SAD DA VAS ČUJEM!!!! POBEDIO ILI IZGUBIO U NEDELJU ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA I VI TU NE MOŽETE NIŠTA KOLIKO GOD NALAZILI IZGOVORE, OPRAVDAVALI FEDERERA I NADALA I PONIŽAVAJUĆI NOVU GENERACIJU KOJA JE MLAĐA I JAČA OD NOLETA 10 I VIŠE GODINA, ALI NOLE I DALJE POBEĐUJE!!!
337 NEDELJA NA 1. MESTU, JEDINI!
6 GODINA NA PRVOM MESTU!
SVA 4 GREND-SLEMA ZA REDOM!
SVI MASTERSI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
SVI GREND-SLEMOVI OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
ZAVRŠNI TURNIR SEZONE OSVOJEN 5 PUTA!
BOLJI MEĐUSOBNI ODNOS SA FEDEREROM, NADALOM, MAREJEM, VAVRINKOM I DEL POTROM!
NAJDOMINANTNIJI IGRAČ U POSLEDNJIH 11 GODINA!
SVE VELIKE TITULE, NJIH 14(GREND-SLEMOVI, ZAVRŠNI TURNIRI SEZONE I MASTERSI) OSVOJENI PO 2 PUTA, JEDINI!
NAJBOLJA SEZONA U ISTORIJI TENISA - 2015(3 GREND SLEMA I JEDNO GREND-SLEM FINALE; ZAVRŠNI TURNIR SEZONE; 6 MASTERSA I 2 MASTERS FINALA I JEDAN ATP500, TJ. 10 VELIKIH TITULA I JEDNA MANJA!) I JEDINI KOJI JE OSVOJIO 10 VELIKIH TURNIRA U JEDNOJ TENISKOJ SEZONI, BIO U FINALIMA SVIH VELIKIH TURNIRA I U 15 UZASTOPNIH FINALA UKUPNO U TOJ TENISKOJ GODINI!
DRUGA NAJBOLJA SEZONA 2011. GODINE SA OSVOJENA 3 GREND-SLEMA, POLUFINALOM ČETVRTOG GREND-SLEMA I 5 MASTERSA, TAKOĐE MANJI TURNIR SERIJE 250 - BEOGRAD, SRBIJA I JOŠ NEKI MANJI TURNIR MISLIM DA JE BIO! ZNAČI 8 VELIKIH I 2, 3 MANJIH TITULA!
16980 POENA 2016. GODINE, NAJVIŠE U ISTORIJI TENISA, VIŠE I OD DRUGOG I TREĆEG ZAJEDNO!

PUKNITE GADOVI I SMRADOVI ZAVIDNIČKI!

Evo i od mene ružne, negativne enrgije sa b92

pre 2 godine

Sasvim je očekivano da muslimani, katolici i albanski teniski, grndiozni, stručnjaci navijaju za NEMCA (ovdi).
S druge strane, ja bre volem ovog Srbina, makar i izgubio. Nisu njega plaćali ni Nemci, ni Englezi, ni Jenkiji, Kanađani ili ostali švedski, švajcarski i ini Srbomrsci... tako da...