Emocije razorile Zvereva dok je pričao o svojim roditeljima VIDEO

Nemački teniser Aleksander Zverev nije mogao da sakrije emocije posle poraza u finalu US opena.

Izvor: LN

Ponedeljak, 14.09.2020.

02:29

Emocije razorile Zvereva dok je pričao o svojim roditeljima VIDEO
Photo by Al Bello/Getty Images

Dominik Tim je pobedio nemačkog tenisera sa 3-2 u setovima, posle preokreta i četiri sata borbe – 1:6, 4:6, 6:4, 6:3, 7:6.

Zverev je pre preuzimanja trofeja pohvalio Tima i zahvalio je svima kojima je hteo.

"Ne znam odakle da počnem. Čestitam Dominiku, ovo je samo prva u nizu GS titula koje će osvojiti. Bila je velika, teška borba. Želeo bih da si promašivao malo više kako bih ja podigao trofej, ali evo me, dajem gubitnički govor. Želim da se zahvalim svom timu, znam da nije bilo lako. Tu nisu moji roditelji, ali nadam se da ćemo uskoro biti svi zajedno. Zahvalio bih se i US openu i USTA jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. Mislim da smo svi više nego srećni što se sve ovo desilo i hvala vam što ste odradili ovakav posao u ovakvim okolnostima", izjavio je Zverev koji je sve vreme bio na ivici emocija, a onda pustio suze i prekinuo govor.

Kada se malo sabrao krenuo je da ponovo priča o svojim roditeljima.

"Oni su bili sa mnom kroz sve što sam prolazio, ali nažalost nisu mogli da dođu ovde sa mnom. Nedostaju mi... Siguran sam da su ponosni na mene iako sam izgubio, nadao sam se da ću doneti trofej kući", dodao je Saša koji je ponovo morao da prekine jer nije mogao da sakrije suze.

Iza Zvereva je nekoliko turbulentnih godina zbog silnih problema van terena kao što su sudska borba sa svojim bivšim agentom, raskid sa devojkom, borba sa depresijom...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: