Nova vest
Tenis

Subota, 12.09.2020.

09:30

Zverev naljutio navijače: U finalu će biti dva najbolja igrača na svetu

Nemac Aleksandar Zverev plasirao se u finale US opena, gde će u nedelju igrati protiv Austrijanca Dominika Tima.

Izvor: SS

Autor: SS

Zverev naljutio navijače: U finalu će biti dva najbolja igrača na svetu
Photo by Al Bello/Getty Images

Zverev je u polufinalu izbacio Pabla Karenja-Bustu i posle meča bio veoma euforičan, pa je dao izjavu koja se mnogima nije dopala.

To je njegov prvi plasman u neko finale Grend slema u dosadašnjoj karijeri.

"U nedelju će biti neverovatno teško, bez obzira protiv koga budem igrao", rekao je Zverev posle meča, pre nego što je odigrano drugo polufinale.

Ispostavilo se da će to biti Tim koji je izbacio Danila Medvedeva.

"Ali radujem se tom meču. Da, ja sam u finalu Grend slema. Dva najbolja tenisera na svetu će biti na terenu i igrati", poručio je Zverev.

Baš kao što je prvi put u karijeri u finalu Grend slema, Zverev je isto tako prvi put pobedio posle zaostatka od 0:2 u setovima.

"Pogledao sam na semafor posle dva seta. Pomislio sam - Igraš Gren slem polufinale i gubiš 2:0 u setovima i to u meču u kojem si favorit. Bio sam svestan da moram da budem bolji. Koncentrisao sam se samo na naredni set. Ispalo je dobro na kraju. Bilo je blizu, Pablo je zaslužio da bude u finalu koliko i ja. Nekoliko poena je presudilo",
istakao je Zverev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve