Četvrtak, 10.09.2020.

08:07

Novak se oglasio; Srđan Đoković: Pokušavaju da ga sputaju VIDEO

Prvi teniser sveta Novak Đoković oglasio se video porukom nekoliko dana posle diskvalifikacije sa US opena.

Izvor: MS

Novak se oglasio; Srðan Ðokoviæ: Pokušavaju da ga sputaju VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

steva

pre 3 godine

Istina , pokusavaju . Ali , on im se sam namesta i daje im povoda . Apsolutno nepotrebno trosenje energije na lajvove po drustvenim mrezama , na organzaciju
teniskog turnira u opasno vreme , u vreme corone ...onda dolazi ovaj puch u vidu pravljenja nove organizacije .
Druze , smiri se , culiraj , ne razbacuj energiju , koncentrisi se iskljucivo na sportske ciljeve , na GS-move .
Kako im se jos namesta ? Svojim ponasanjem na terenu .Naprosto bi morao da promeni svoje ponasanje na terenu ...bacanje reketra , udaranje po loptici iz besa , urlikanje i psovanje ...posvanje i publike i svog boksa .
Tek kad to izbaci onda moze da razmislja o slanju srca na sce 4 strane sveta...ovako deluje pateticno , psujes ima majku , pa im na kraju mecha saljes srca ?
Mora da postojiji neki autorite koji mu moze ukazati na greske .

Beobrad

pre 3 godine

Covek nije pominjao sputavanje u smislu zavere, nego u smislu preostre odluke i naravno da je u pravu!
Srdjane, pricaj sta mislis, stoli te bojko za tudje misljenje.
Deo Novakovog karaktera i uspeha lezi i u tome sto je od takvog oca, dakle, ne znam sta je problem u vezi Srdjana Djokovica?!

xman

pre 3 godine

@Oliver
Mani me tih prica o kamatarima,zelenasima,covek je drzao devedesetih ni manje ni vise nego palacinkarnicu na Kopaoniku,a zna se ko sebi moze da priusti Kop,dok su u Srbiji primali 2 marke platu,on prodavao palacinku 10 maraka,ista sirotinja kao i prijatelji Ristici,Jelena satro nije imala za patike a roditelji posedovali naftne akcije kod Gadafija.A jedino sto je uspeo jeste da napravi od sina poludebila koga tatica mora da brani kad napravi neku glupost,drugog oterao u narucje sektasu Imazu da ga leci od depre,zena mu kao robot,bez stava i prava glasa,e jadna nam majka ako su nam takvi uzori,nije ni cudo sto svaku nedelju na terenima sirom Srbije kada se igraju omladinske lige vidjamo bahate i frustrirane roditelje sto vredjaju,sto se tuku,resenje za sopstvene frustracije vide u sopstvenoj deci koje na silu guraju i prave im samo stete.Mozda ocevi Tipsarevica i Troickog nisu "napravili" toliko uspesne tenisere ali njihova prica je stoput zdravija,sportskija,njihovi sinovi zive normalno i ispunjeno bez potrebe da budu ono sto nisu,da izigravaju nekakve mesije i slicno,sa druge strane Djokovici su totalna antipropaganda svega sportskog,i zalosno je sto neki to ne vide vec su opsednuti trofejima,rekordima,jer to se danas jedino ceni,moc,novac i uspeh,nebitno ako do toga stizes necasno

Vladan R

pre 3 godine

Nado zar zaista mislis da ovi naši iz tabloida, ne bi iskopali neku izjavu Federera starijeg, o Novaku i naslovili je tako da maksimalno zapažene, ako ne i izokrenu celu priču. Odakle ti ideja da sam Federerov fan. Možda zato što Novaka ne posmatram kao bezgrešno božanstvo kao nolomani. Nema bezgrešni osobe. Sad treba da pokušavam da odbranim neodbranjivo, a to je činjenica, da je Novak zaslužio diskvalifikaciju. Malo je falilo da, tada reketom, pogodi sudiju, već na RG 2016 i to bi bio neslavan kraj, tog po prvi i jedini put, do kraja uspešnog pohoda. Sada nije imao tu sreću. Bilo je suviše blizu nepunih desetak metara, pauza, pa ni sudija nije bila u punom fokusu. Da li je dodatno dramatizovala, ne znam. Po meni nije, a i da jeste, nije ona pogodila Novaka, već Novak nju, i Novakova greška je neuporedivo veća.

Da da

pre 3 godine

A vi svi znate koliko je tu ženu zaboleo taj udarac i znate da je odglumila i tetralno pala? Ovom Djokoviću senioru bih rekao da je trebao sina da nauči i vaspita da se dobro i lepo ponaša, svi mi volimo ljude sa dobrim manirima i lepim ponašanjem, niko ne podnosi takve nadmene i bahate skotove kao vas Djokoviće.

goki

pre 3 godine

Voleo bih da mi neko kaže ako zna, ali stvarno zna, da li postoji fan klub Đokovića u Švajcarskoj i Španiji?
(Mile, 10. septembar 2020 18:26)

Ne pistoji NIGDE takav klub. Ko bi bio fan od ono?

caci

pre 3 godine

@Srbin iz Like
Znaci,svako ko uspe treba da bude bahati prostak jer mu se moze,e mozgu,uostalom to isto sto je prosao Srdjan su prosli i roditelji Ane,Viktora,Divca,Jokica,Spanoviceve...pa ne znamo ni kako ljudi izgledaju dok ovaj svaki dan kukumavci,pljuje i omalovazava druge da bi sebe i Novaka uzdigao,i nije ga on ucinio teniskim sampionom vec Gencicka,Pilic i Vajda,on je jedino uspeo da od njega napravi jednu nesigurnu licnost bolesno opeterecenu time da ga svi vole i da mu se dive,drugog sina doveo do ruba ambisa,ko zna kroz sta je Marko prolazio od Srdjana jer nije zadovoljio njegove prevelike ambicije.Ne,ni na koji nacin se ne moze razumeti,svako normalan bi na njegovom mestu digao cetiri u vis od zadovoljstva,svoju srecu delio sa drugima,pomagao ljudima,ziveo ugodan zivot,a iz njega non stop kuljaju neke frustracije,nezadovoljstva,bukvalno sirotinja ispred dragstora zivi ispunjenije jer cene ono malo sto imaju,oni sto mnogo imaju ocigledno nikada nece biti srecni do kraja jer ce uvek zeleti vise i vise,bilo da je u pitanju novac,status ili nesto trece.

Srki

pre 3 godine

@Vladan R

Sve je to tačno što si napisao. Samo bih još dodao da Rodžerov otac, za razliku od nekih, ne naručuje naslovne strane novina u Švajcarskoj sa naslovima preko cele strane: SUDIJA ALKOHOLIČARKA

NADA

pre 3 godine

Vladane,zar Federer nema "prljavog vesa"u porodici?Zar su oni blizu Bogova?Ako nema razloga da Federerovi vole Noleta onda nema razloga ni Noletovi da vole njega.Nalazis Noletu mane,setices se ti jos neceg loseg,ali vreme ce pokazati i sa mrljom i bez nje ko ima najvise titula.A ti cuvaj to lose kada za koju godinu velika trojka zavrsi karijeru,trebace im tvoj glas protiv Noleta.

Zemunski trafikant

pre 3 godine

Kako su mu samo smestili onaj turnir u sred pandemije, pa ovu teledirigovano navodjenu lopticu a sve to sto je ko i vucko nikad bolji srbin. sram vas bre bilo

NADA

pre 3 godine

Vladane,nisam ni ja procitala da se oglasava Rodzerov tata.Mozda negde u Svajcarskoj.Ovo je Srbija sve se cuje cesto izokrene.Nikada nisam velicala Srdjana a za sudiju sam rekla da je teatralno pala.To je sva strahota koju sam izrekla.Sta drugi pisu ja to ne znam i to se ne moze meni natovariti.Mozes me zvati nolomanom ili kako hoces nije ni vazno.Mene kritikujes jer ingnorisem Federera a ti jos vas nekolicina ga cenite najvise.I to je ok.Tvoja kritika ce me samo ojacati da budem jos vise na Noletov strani.Mene ne interesuje Srdjan sada ni sudija jer vidim da ponovo radi ni sve te sporedni likovi.Nole i njegov put bi trebalo da bude smernica za mlade ljude da se sve moze upornim radom.Okomili ste na mene ucite me kulturi i nekim visinama koje ne mogu da se dosegnu jer vi koji navijate za Federera ste nesto posebno.A niste.

Kvaziintelektualac Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. septembar 2020 15:08) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Jadna zena nije bas jadna radi teatralnog gesta koji izvede ispred miliona ljudi, kao da je zelela poruciti koliko voli Nejmara. Isto tako i ti ovde prosipas sopstvenu teatralnost glumeci intelektualca, iako si obicni isprdak. Nolo, Srdjo i ostale nebuloze od nadimaka. Kakav hodajuci galimatijas od coveka. 😄

Vladan R

pre 3 godine

@ nada

Verovatno da Federerova rodbina ne voli Noleta. Ne znam ni zašto bi ga voleli, ali nikad nisam čuo ili pročitao, da je Federer senior komentarisao i napadao Novaka, kao srdjan Federara. Pa Djokovici su upali u studio RTSa, jer im se nije dopalo kako Viskovac prenosi Novakove meč. Isto tako, ok možeš da ne voliš, ali nemoj da mrzis. Na žalost, nolomani zajedno sa Srđanom, koliko vole Novaka, toliko mrze Federera, i ne samo njega već svako, ko se po njima ogresio o Novaka. Tragično je i tužno šta su sve pisali ovoj sudiji, na društvenim mrežama, kao da je ona pogodila Novaka a ne Novak nju.

zoki

pre 3 godine

Nije mi jasno zašto je uopšte Srđan Đoković prisustvovao otvaranju teniskog centra u Banjaluci, a još manje zašto je govorio? Je li on nekakav teniski funkcioner, stručnjak, trener?

Isto pitanje postavlja se u vezi njegove uloge STRUČNOG komentatora na Eurosportu tokom mečeva njegovog sina na US Openu.

Usput, postoji i klip kako Srđan Đoković nedavno drži PREDAVANJE na Pravnom fakultatu u Beogradu (i žali se kako je amfiteatar poluprazan!).

Čovek se ne skida sa novina i TV.

Čak i da nije toliko nestručan, pristrasan i primitivan (a jeste), Srđana Đokovića prosto ima previše u javnosti.

A jedina kvalifikacija mu je činjenica da je nečiji otac i da je potrošio pare na sinovljevu karijeru u njegovom detinjstvu. Za to bi bilo dovoljno dati par intervjua pre mnogo godina, posle prvog sinovljevog uspeha, i dosta.

Ali, tako bi postupio neko ko je suzdržan, pristojan, lepo vaspitan otac.

Lajkovačka pruga

pre 3 godine

Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan?
(Mile, 10. septembar 2020 10:05)

Naravno da zna, kao i svi mi što znamo jer se to već desilo! Federer je kada je, ISTO kao i Novak što je, vraćao lopticu skupljačima, između poena, pogodio dečaka, skupljača loptica i naravno da nije bio diskvalifikovan.

aha

pre 3 godine

lajkovacka pruga
Nemas pojma o tenisu i ocigledno ne pratis, vec pises onako. Federer jeste dodao izmedju prvog i drugog servisa, zato sto je prvi pogresio. Dakle, gem je jos uvek trajao. Novak je dodao kada se gem zavrsio 6:5 i kada su krenuli na pauzu. Nisi bas dobro ispratio radnju.

Bizmark

pre 3 godine

U suštini mora da je jako lepo živeti kao odrastao čovek a imati percepciju i naivu deteta, koje veruje da su kuće od marmelade i prozori od čokolade. Veruje da se svetski poredak, odnosi u svetu, mediji i sport baziraju na poštenju i pravdi, veruje da svet ne funkcioniše po principu pravo jačeg, veruje da ne postoje zakulisne radnje i zlo rađenje, ne postoje agende, manipulacije, već samo suvo poštenje i mir i ljubav.

Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.

NADA

pre 3 godine

razumem te,jasno mi je.Ne moras da navijas za Noleta zaista.Niti je to za mene greh.Jednostavno osecam potrebu da "branim"Noleta u ovim teskim vremenima.Iskren sam Noletov fan kao i ti Federerov i ne bi bili takvi da ne stajemo na njihovu stranu.Ne biram reci kada su u pitanju npr.Rodikovi komentari prosto pola od toga ne stoji kao cinjenica.Ali dobro ne povlacim se samo razumi moje motive.Dok Nole igra tenis bicu njegov fan a kasnije cu mu se diviti kao coveku jer ce opet raditi nesto pametno.

Auh

pre 3 godine

NADA
Kada smo kod toga, pogledaj i ti ZAVRSNI MASTERS u Londonu, ista godina je u pitanju isti akteri, ulog je prvo mesto na ATP listi. Sto se ostalogod tice, ne mozem meni da zameris sto navijam, a da istovremeno ne zameris samoj sebi. To je bila poenta prethodnog komentara.

NADA

pre 3 godine

Auh,a ja skoro nisam procitala tako pristrasan komentar i toliko obozavanje Federera.Najbolji odgovor na moj"glupi"komentar je Vimdldon.To pogledaj i poslusaj bice ti jasnije.

Auh

pre 3 godine

NADA
I posle svih ovih negativnih komentara, na racun Federera, mnogo manje Rafe, neko ima smelosti da prica o nepravednoj publici koja ne voli Novaka. Mi smo zaista poseban narod. Svim srcem pljuju, omalovazavaju Federera, a sa druge strane smetaju im ljudi koji javno navijaju za Federera i tu publiku smatraju nepravednom. Svasta covek ovih dana moze da procita, pa je zaista tesko odluciti se za najgluplji komentar. Ovaj je svakako jedan od mnogih. Inace, Srdjan ne podnosi Federera.

Pivot

pre 3 godine

Naravno da ga mrze jer propagira sport, porodicu, zdrav način života plus poslao je poruku svako dobro i svi zajedno! Sad kad nagrnu pljuvaci...

Željko

pre 3 godine

Koliko ovaj čovek otvoreno mrzi Nadala i Federera, to je degutantno. Sa druge strane Federerov otac, taj fini gospodin, nikad nije ni spomenuo u negativnom kontekstu rivale svoga sina.

NADA

pre 3 godine

Zeljko nisi u pravu.Ne mrzi on Federera i Nadala u sustini nego kroz njih vidi nepravednu publiku.Samo nemoj da pricas o kulturi stranaca i nasoj nekulturi.U svakom zitu ima kukolja.Sta mislis Federerova loza voli Noleta?Ne ne vole ga,to je javna tajna.

Pa

pre 3 godine

Tati Srkiju ne pada na pamet da, ako neko već toliko mrzi Noloa i sputava ga, on ni pod razno ne bi bio prvi ovako dugo. Ili kako, u tom slučaju ne važi taj kriterijum?

Da se zaključiti sledeće na osnovu svih komentara nolobotova ikada: Nolo je prvi jer je najbolji, izbacili ga jer ga mrze (?!), da je neko drugi prvi to se ne važi i tog nekog xy nikad ne bi izbacili.

Shvatite da je Nolo deo te mašinerije i da nekome tamo odgovara da je on prvi i nijednom nije uhvaćen za doping, baš zato.

Tata Srki mrzi zapad i krivi neke tamo xy likove, a zaboravlja izgleda gde mu sin živi i odakle zarađuje novac. Sa istoka ne sigurno.

Andjela

pre 3 godine

ATP živi od Novaka, Rodje, Rafe oni (ATP) su od njih napravili "bogove" tenisa. A da oni realno nisu toliko bolji od bar još na desetine drugih tenisera pokazuju na primer, olimpiske igre, Dejvis kup i tsl.... na poslednje 3 OI bi njih trojica trebali da uzmu u tenisu tih 9 medalja:3 zlatnem, 3 srebrne, 3 bronze) ali se to nije desilo. ATP je izmislio NAMEŠTANJE na turnirima 1 i 2 nosilac....a to će reći da su oni POVLAŠĆENI....otuda oni imaju toliko prvih mesta. Da je ATP hteo da "spreči" Novaka imo je na stotinu prostijih načina....počev od "podmetanja" dopinga....ili na ovom turniru da mu "podmetnu" da je "pozitivan" na covid.... Eh, Srđane da je ATP radio proti Novaka ne bi on na bankovnom računi imao peko 100 miliona evra.

Milan

pre 3 godine

Njegov otac je i ovakov Persona Non Grata u teniskom svetu. Kad se on oglasava samo steti Novaku i ugledu generalno. Bolje mu mu je da cuti za samog Novaka.

Oho

pre 3 godine

kun fu' panda
Misljenja sam da Srdjan ne treba da brani Novaka, zato sto mu nanosi vise stete. Sto se tretmana stranih novinara tice, to je opet do Novaka. Kako se on ponasa prema njima, tako i oni prema njemu. Njegovo ponasanje na terenu nije uvek uzorno, ima on ispade. Jedini teniser za koga mogu reci da nije imao nikakvih ispada, bacanje reketa, loptica, psovanje, jeste Rafa i niko vise. O tone sta misle o Novaku, najvise je sam on kriv, a to je bilo onih godina kada ti nisi pratio tenis, od 2006. kada je usao u prvih 10. Sada se ponasa isto, mozda cak i gore, u situacijama kada gubi i kada se protivnik ne preda pre meca. Sada misli da to, sto je prvi, mu daje status nedodirljivog i da moze kako hoce. Pa kada ga stvarnost udari po sred lica, onda kuknjava zasto. Ide se cak toliko daleko, da nas ubedjuju da nije udario sudiju.

Miloš

pre 3 godine

Jel zna neko sta o sportu misle roditelji RF, Nadala (sem strica trenera) Tima, Medvedeva, Kirjosa, Tipsarevica, Ane Ivanovic... Ja sem Novakovih, tate onog Živkovića fudbalera, Vande Ikardi i Nives Celzijus ne znam nekog clana uze porodice da se oglasava. Ali svi zato znamo Srkija, Dijanu, strica Gorana, Pepea, bracu... Znam da se kuce zvalo Tesla, znam sta jedu, znam sta ne jedu... Ljudi pisite o teniseru Novaku i njegovim izjavama vezanim za tenis.

cenzurisani Gruzanin

pre 3 godine

Mili Novak, je rezultat ljubavi i gena oca i majke, i od svakoga je uzeo najbolje, i uz njihovu pomoc, vaspitanje, negu i ogroman licni trud postao najbolji na svetu. Ovi sto pljuju gospodina Srdjana, ne bi mogli dve koze da odrze, a kamoli da podrze da im dete bude barem vrlo dobar djak. Sva ljubav i podrska za najboljeg oca Srdjana, najbolju porodicu i naravno najveceg Srbina 21 veka, milog Novaka!

Mile

pre 3 godine

@Kun'- fu Panda... Prvo da te pozdravim pa da ti odgovorim. Niko Srdjanu Đokoviću ne zamera sto brani svoje dete ali mu zameram sta on to meni ima da objasnjava. Tebi to ne smeta mnogima smeta. Jel on meni objasnjava da Novak nije pogodio sudiju? Da je sudija glumac koji je znao sta ce Novak uraditi pa odigrala ulogu kaskadera. Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan? Prijatelju ne želim da ogovaram nikoga ali raspitaj se malo kakav odnos Srki ima prema osoblju Novakovog restorana pa ga onda brani. Novaku kapa dole a Srkiju daleko lepa kuca od mene...

miodrag

pre 3 godine

Bravo Srdjane! Znas ponekad da promasis temu , kao ono sa Dimitrovom, ali u sustini to si onaj deo Novaka koji osvaja turnire, ubija u pojam starca Focu, prkosi vrlom novom svetu, pise tenisku istoriju rezultatima na terenu. Nemoj da te previse brinu kritike tog istog pahuljastog sveta sa Zapada I onih nasih koji se trude da budu deo istog I da za rad malo "vise cikolade I bonbon" zaborave svoje korene , tradiciju, ponos , da zaborave nase pretke i postanu deo ikebane u vidu nove "gej populacija" koja je prava pretnja opstanku ljudskog roda. Ti nasi "zapadnjaci" ne shvataju da time sto se pretvaraju da su nesto drugo od onog sto su njihovi koreni , nece dobiti uvazanje sveta kome teze I kome se dodvoravaju , vec naprotiv.....pokusaj da tu malo vise utices I na Novaka jer on pravi istu gresku u svetu tenisa. On je Spartak u sustini I to treba da dokazuje svuda. Oni koji ga sada ne vole, ne podnose , nece ni tada ali ce ga negde duboko u sebi postovati I ….kada se ovo sve slegne i zavrsi era tri najveca teniser u istoriji belog sporta, on ce biti taj o kome ce se snimati filmovi i pisti knjige a ne mrgudni Foca I njegova marioneta.

Srki

pre 3 godine

"Na sve moguće načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspeti."

A ko su to "oni"? Huškaš svoje botove i novinare da spinuju, da pažnju sa tvog sina usmeriš na Rodžera. Da uvek predstaviš Rodžera kao lošeg čoveka. Misliš da ćeš kampanjom protiv Rodžera naterati ljude da više vole tvog sina? Oduvek si bio ljubomoran na Rodžera i zauvek ćeš ostati ljubomoran.

Hahahaha

pre 3 godine

Sudija je odglumila da je pogodjena snajperom, a ne blagom lopticom, a to dokazuje da je neko mnogo mocan smislio Novakovu eliminaciju. Da li onaj, ko je napisao ovo, shvata besmislenost teksta? Kako je taj neko znao da ce Novak udariti sudiju? Onda znaci da je i sam Novak deo te zavere. Sta, imali su cip ugradjen u loptice, pa su ga sami ukljucili i navodili lopticu na sudiju? Zasto ovo pisem ovde? Zato sto ovako nesto moze da smisli samo Srdjan i niko vise. O raskalasnom zivotu sudije, prica neko, ko se snima na prozoru kako peva i pusti to u etar. O slikama u Beogradu iz klubova da ne pricamo i one su pustene u etar i zabelezene. Ocigledno je nekima to dozvoljeno i normalno, a nekima se zamera. Ovo Srdjane samo ti mozes da uradis i niko vise.

Srbin iz Like

pre 3 godine

@Petar
Bas mi je drago da ima toliko ljudi koji su pratili Novakovo odrastanje, nacin na koji su ga roditelji vaspitavali, njegove treninge, hednom recju drzali svecu toj porodici. Samim tim znamo sa koliko su se muka, tereta, odbijanja,osporavanja, nipodastavajucih pogleda oni svi zajedno susreli da od Novaka naprave ono sto je postao 2007. Jasno je da su osporavanja prisutna i danas. Kapiram da bih posle toliko udaraca i sam bio poput Srdjana. Ja tom coveku nista ne zameram. Na kraju krajeva, ko smo mi da mu bilo sta kazemo - covek je realno, ako ne sam, ono makar znacajno uticao na stvaranje jednog od najvecih sportista svih vremena.

Oliver

pre 3 godine

Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan.
@Petar

Totalno gresis,upravo je obrnuto. Nema cale sjajnog sina,nego sin ima sjajnog caleta. Taj Srdjan se zaduzivao kod zelenasa s mesecnom kamatom od 15% da bi Novak mogao da nastupa na skupim turnirima. I tu me je kupio za ceo zivot. Moze da bude skorojevic koliki hoce,ali da takav strasan rizik preuzme za sina,je dokaz da je vrhunski otac. Ja ne znam nijednog jedinog oca koji je tako nesto uradio za sina. Da nije bilo Srdjana,Novak bi maksimalno bio u top 20,nesto kao bolja verzija Tipsarevica ili Troickog,ali nikada ovo sto je danas. Razmislite svi vi kako je bilo naci 40000 evra godisnje za akademiju Nikija Pilica u Minhenu,pa puta 4 godine. Svaka cast Srdjanu,on je za mene savrsen otac,koji se zrtvuje i rizikuje za svog sina! Kamo lepe srece da su svi ocevi takvi!

ocevi i oci

pre 3 godine

Sto kaze u Sv. Pismu:
Pazite se kad vas pocnu hvaliti.

Zato mi je gdin Srdjan sve drazi. Ne odgovara nam ovakvim, aljkavim, ljigavim, servilnim, poniznim i poslusnim. Ne odgovara nam jer nije jedan od nas- sa rajetinakim, orjentalnim mentalitetom.

On je takav kakav jeste. Ostali se savijaju i povijaju.

ime

pre 3 godine

(Srdjan, 10. septembar 2020 08:20)

Koji svi se slozili da je ona zalutala loptica razlog da se neko izbaci s turnira?
Po pravilima, ima jos 3 nivoa sankcionisanja, a on je dobio odmah crveni karton.
Za sta?

A o tome da li postoji zelja da se on srusi, koji su razlozi i ostalo, o tome se mozda i moze polemisati. Ali samo s onim ko nije osetio zivot, danasnje drustvo i njegove arsine.
Za prosecnog coveka to nije upitno.

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.
(Mile, 10. septembar 2020 09:02)

Sinoc sam bio na otvaranju teniskog centra u Banjaluci pa smatram da ti mogu napisati par stvari. Tacno je dosta toga sto si naveo, ali evo ovako: Srdjan je jeste obratio, ali ne tako dramaticno kako je preneseno, u par recenica i spomenuo je navedeno i dobio ovacije od gradjana. Ni ti ni niko ne moze osporiti da jedna ziva legenda svjetskog tenisa kao sto je Novak, nema isti kriterijum od strane zapadnih medija i mnogih teniskih "strucnjaka" kao neki teniseri od kojih je cak i bolji. Novak se obratio na nacin na koji se inace obraca, kulturno i sa emocijama. E sad ono kljucno, ni ti ni niko ne SMIJE zamjeriti roditeljima koji brane svoje dijete i prikazuju javnosti ono sto svi vidimo. I treba. Novak jeste pogrijesio na USO, ok, izbacen i gotovo. Ali zar je toliko strasno da svi mediji i neki kvazi strucnjaci pisu kako je to neka katastrofa, kako ne moze biti najveci zbog toga i slicno....razmisli malo....

Srdjan

pre 3 godine

Dobra stvar sto je Novak ispao od Us open-a je sto bar nisam morao da slusam tatu Srdjana kako komentarise meceve, neverovatno je iritantan.

Mile

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.

Petar

pre 3 godine

Novak se umetnuo na majku i njene, Srđan to svakim nastupom dokazuje. Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan. U životu mu krenulo zbog Novaka. Da je kao Novak, jasno bi mu bilo da Novak nije udaljen zato što ga Zapad mrzi ili sputava, već zbog retko tragičnog događaja u kojem je Novak glavni protagonista, a ne Zapad. Jasno da nije bilo namere ali pravila su takva: veći skandal bi bio da nije udaljen. Nije to sporno, moglo se desiti i nekom drugom...Sporno je što postoje dvostruki standardi jer se nekom progledava a nekome ne, pa je pitanje da li bi i Federer dobio istu zasluženu kaznu. To je sporno. Sam Novak se udaljio kao vitez i gospodin, časno i dostojanstveno. Celom svetu je primer. Kada je on sam podneo jak udarc dignute glave i stisnutih usana, zašto i mi ne možemo to podneti stoički kao i on. Srđanova reakcija je reakcija slabića koji mnogo lupeta a malo toga radi i samo šteti Novaku...i nije mu prvi put.

bavi se bre tenisom i umukni!!!!!

pre 3 godine

"Novak pokazuje da su Srbi deo evropske civilizacije", dodao je“

Kako pokazuje, ko od njega uopste trazi da bilo sta pokazuje/dokazuje??? Ne razumem, mislio sam da se covek bavi tenisom...
Zbog ovo srdjana mu zelim da ne osvoji ni jedan gs vise!!!

Beogradjanin

pre 3 godine

MAJSTORE, OVO SU NAJLEPSE STVARI KOJE MOZES DA RADIS ZA SVOJ NAROD!!! PUSTI NOVE TENISKE ORGANIZACIJE, KOVID VAKCINE, POLITIKU, SVETU SI NEPOZELJAN I NEPRIHVATLJI! STO BI REKAO NAS NAROD " NE MOLI SE U POGRESNOJ CRKVI " REZULTATIMA I NOVIM TROFEJIMA SE UPISI U BESMRTNE I POSTAVI NOVE GRANICE NEPOBEDIVOSTI. ZIVI I UZIVAJ U ZIVOTU KAO I SAV NORMALAN SVET I HVALA TI STO POMAZES LJUDIMA KOJI NISU U TAKVOJ SITUACIJI... OD SRCA SVE NAJBOLJE!!!

Djole NS

pre 3 godine

e Srki Srki, a igra šah? A svaki potez na terenu mu imao neki smisao? A fer plej nagradu zaslužuje? Baš si ga izbaksuzirao, bolje ćuti.

Miloš

pre 3 godine

Ma tako je Srki tvoj sin je mesija ni kriv ni dužan ."A ova zena je CIA BIA agent poslana od mocnika da namerno stane na putu između loptice i tribina da je lopta pokupi po sred face. Nakon ispunjenog zadatka ona dobija milione od američke vlade za izvrseno delo pod nazivom " nedati clanu nebeskog naroda koji jede čio semenke sa Anda da obori sve rekorde u tenisu.

Srdjan

pre 3 godine

Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji, da li najbolji tek ce se videti. Ali zasto je potrebno pricu okretati kao sputavanju, svetskoj zaveri protiv Srbije, o Srbiji koja nije priznata ili kojoj nije dopusteno da je deo svetske elite.
Mozda je sve to tako ali svakako nije i ne bi trebalo da je deo price o Djokovicu.

Uostalom svi su se manje vise slozili da je iskljucenje bilo po pravilima. Mozda su mogli da progledaju kroz prste, mozda je bilo slicnih incidenata ranije, mozda ovo, mozda ono. Potpuno neoprezan i slucajan potez koji niko nije mogao da predvidi sa manje-vise ocekivanim ishodom.

Eeeee

pre 3 godine

Srdjane, citamo tvoje misljenje ovih dana. Onaj napad na sudiju je u tvojoj reziji i samo tebi mozemo da zahvalimo sto nas pored svega, sada gledaju kao malicioznu naciju. Znas, to se zove zlostavljanje i budi srecan sto ta zena nije nikoga tuzila. Sada pokusavas da skrenes paznju na Federera, da na njega skoce tvoje hijene. Medjutim, to bas ne ide po planu. Druze, tvoj sin je udario sudiju, kako god da gledas, to se desilo kada su krenuli na pauzu. Koliko god tvoji botovi da tvrde kako udarca nije bilo, niko ne bi bas toliko rizikovao. Svi teniseri, bivsi i sadasnji su to videli i rekli isto. Sta su trebali da urade? Da ga puste da se i dalje bahato ponasa? Da nekoga jos jace opauci jer mu se moze? Evo da ti i ovde kazem, Federer je gospodin i ne spusta se na tvoj nivo. To si valjda do sada shvatio, posto te redovno kulira.

nikola

pre 3 godine

nemojte potpaljivati i ako je tako,samo navlacite gnev starih pokvarenjaka.Treba biti mudar,trenirati ,i na njihov cinican smesak,odgovoriti isto.

boki

pre 3 godine

Da Srdjan nije takav kakav je, pitanje je da li bi Novak bio to sto jeste.

Trebalo je biti takva muvara i tako sirov da bi se obezbedili svi ti uslovi.

MK

pre 3 godine

Veliki sam ljubitelj Novaka bezobzira što mi je skratio život za nekoliko godina gledajući njegove mečeve ali brate može li jedanput da se ne oglasi njegov otac, aman zaman.

Kanidja PG

pre 3 godine

Nezvanično Novak je rekao ljudima bliskim sebi uzece dva GS vise nego sto je planirao.
Ja mu vjerujem u potpunosti...kad oce i zeli svim bicem moze sve. Ovo na US je motiv i to sto mu treba a bice saplitanja, nezgodnih termina, ma svega. Trazice mu dlaku u jajetu, rat je poceo jos osnivanjem unije igraca i kritikama celnicima ATP tura.
Samo da ostane zdrav srusice sve iole vrijedne rekorde a mnogih je vec vlasnik za druge nedosanjani san.
Dolaze god raspleta, Federer za manje od mj dana ulazi u 40god zivota i on nije opasnost, Rafa na sljaci, Tim, Medvedov u top formi i to je to... U sustini od Novaka sve zavisi. Ispisace istoriju tenisa u naredne 2-3god.

Banja Luka

pre 3 godine

Draško Milinović predsjednik teniskog saveza. Ima li nam pomoći. Jedina njegova referensa je ...., ne znam koja mu je jedina referensa

MK

pre 3 godine

Veliki sam ljubitelj Novaka bezobzira što mi je skratio život za nekoliko godina gledajući njegove mečeve ali brate može li jedanput da se ne oglasi njegov otac, aman zaman.

Petar

pre 3 godine

Novak se umetnuo na majku i njene, Srđan to svakim nastupom dokazuje. Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan. U životu mu krenulo zbog Novaka. Da je kao Novak, jasno bi mu bilo da Novak nije udaljen zato što ga Zapad mrzi ili sputava, već zbog retko tragičnog događaja u kojem je Novak glavni protagonista, a ne Zapad. Jasno da nije bilo namere ali pravila su takva: veći skandal bi bio da nije udaljen. Nije to sporno, moglo se desiti i nekom drugom...Sporno je što postoje dvostruki standardi jer se nekom progledava a nekome ne, pa je pitanje da li bi i Federer dobio istu zasluženu kaznu. To je sporno. Sam Novak se udaljio kao vitez i gospodin, časno i dostojanstveno. Celom svetu je primer. Kada je on sam podneo jak udarc dignute glave i stisnutih usana, zašto i mi ne možemo to podneti stoički kao i on. Srđanova reakcija je reakcija slabića koji mnogo lupeta a malo toga radi i samo šteti Novaku...i nije mu prvi put.

Miloš

pre 3 godine

Ma tako je Srki tvoj sin je mesija ni kriv ni dužan ."A ova zena je CIA BIA agent poslana od mocnika da namerno stane na putu između loptice i tribina da je lopta pokupi po sred face. Nakon ispunjenog zadatka ona dobija milione od američke vlade za izvrseno delo pod nazivom " nedati clanu nebeskog naroda koji jede čio semenke sa Anda da obori sve rekorde u tenisu.

Banja Luka

pre 3 godine

Draško Milinović predsjednik teniskog saveza. Ima li nam pomoći. Jedina njegova referensa je ...., ne znam koja mu je jedina referensa

Srdjan

pre 3 godine

Dobra stvar sto je Novak ispao od Us open-a je sto bar nisam morao da slusam tatu Srdjana kako komentarise meceve, neverovatno je iritantan.

Srdjan

pre 3 godine

Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji, da li najbolji tek ce se videti. Ali zasto je potrebno pricu okretati kao sputavanju, svetskoj zaveri protiv Srbije, o Srbiji koja nije priznata ili kojoj nije dopusteno da je deo svetske elite.
Mozda je sve to tako ali svakako nije i ne bi trebalo da je deo price o Djokovicu.

Uostalom svi su se manje vise slozili da je iskljucenje bilo po pravilima. Mozda su mogli da progledaju kroz prste, mozda je bilo slicnih incidenata ranije, mozda ovo, mozda ono. Potpuno neoprezan i slucajan potez koji niko nije mogao da predvidi sa manje-vise ocekivanim ishodom.

Eeeee

pre 3 godine

Srdjane, citamo tvoje misljenje ovih dana. Onaj napad na sudiju je u tvojoj reziji i samo tebi mozemo da zahvalimo sto nas pored svega, sada gledaju kao malicioznu naciju. Znas, to se zove zlostavljanje i budi srecan sto ta zena nije nikoga tuzila. Sada pokusavas da skrenes paznju na Federera, da na njega skoce tvoje hijene. Medjutim, to bas ne ide po planu. Druze, tvoj sin je udario sudiju, kako god da gledas, to se desilo kada su krenuli na pauzu. Koliko god tvoji botovi da tvrde kako udarca nije bilo, niko ne bi bas toliko rizikovao. Svi teniseri, bivsi i sadasnji su to videli i rekli isto. Sta su trebali da urade? Da ga puste da se i dalje bahato ponasa? Da nekoga jos jace opauci jer mu se moze? Evo da ti i ovde kazem, Federer je gospodin i ne spusta se na tvoj nivo. To si valjda do sada shvatio, posto te redovno kulira.

Djole NS

pre 3 godine

e Srki Srki, a igra šah? A svaki potez na terenu mu imao neki smisao? A fer plej nagradu zaslužuje? Baš si ga izbaksuzirao, bolje ćuti.

Kanidja PG

pre 3 godine

Nezvanično Novak je rekao ljudima bliskim sebi uzece dva GS vise nego sto je planirao.
Ja mu vjerujem u potpunosti...kad oce i zeli svim bicem moze sve. Ovo na US je motiv i to sto mu treba a bice saplitanja, nezgodnih termina, ma svega. Trazice mu dlaku u jajetu, rat je poceo jos osnivanjem unije igraca i kritikama celnicima ATP tura.
Samo da ostane zdrav srusice sve iole vrijedne rekorde a mnogih je vec vlasnik za druge nedosanjani san.
Dolaze god raspleta, Federer za manje od mj dana ulazi u 40god zivota i on nije opasnost, Rafa na sljaci, Tim, Medvedov u top formi i to je to... U sustini od Novaka sve zavisi. Ispisace istoriju tenisa u naredne 2-3god.

bavi se bre tenisom i umukni!!!!!

pre 3 godine

"Novak pokazuje da su Srbi deo evropske civilizacije", dodao je“

Kako pokazuje, ko od njega uopste trazi da bilo sta pokazuje/dokazuje??? Ne razumem, mislio sam da se covek bavi tenisom...
Zbog ovo srdjana mu zelim da ne osvoji ni jedan gs vise!!!

boki

pre 3 godine

Da Srdjan nije takav kakav je, pitanje je da li bi Novak bio to sto jeste.

Trebalo je biti takva muvara i tako sirov da bi se obezbedili svi ti uslovi.

Mile

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.

Srki

pre 3 godine

"Na sve moguće načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspeti."

A ko su to "oni"? Huškaš svoje botove i novinare da spinuju, da pažnju sa tvog sina usmeriš na Rodžera. Da uvek predstaviš Rodžera kao lošeg čoveka. Misliš da ćeš kampanjom protiv Rodžera naterati ljude da više vole tvog sina? Oduvek si bio ljubomoran na Rodžera i zauvek ćeš ostati ljubomoran.

Mile

pre 3 godine

@Kun'- fu Panda... Prvo da te pozdravim pa da ti odgovorim. Niko Srdjanu Đokoviću ne zamera sto brani svoje dete ali mu zameram sta on to meni ima da objasnjava. Tebi to ne smeta mnogima smeta. Jel on meni objasnjava da Novak nije pogodio sudiju? Da je sudija glumac koji je znao sta ce Novak uraditi pa odigrala ulogu kaskadera. Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan? Prijatelju ne želim da ogovaram nikoga ali raspitaj se malo kakav odnos Srki ima prema osoblju Novakovog restorana pa ga onda brani. Novaku kapa dole a Srkiju daleko lepa kuca od mene...

zoki

pre 3 godine

Nije mi jasno zašto je uopšte Srđan Đoković prisustvovao otvaranju teniskog centra u Banjaluci, a još manje zašto je govorio? Je li on nekakav teniski funkcioner, stručnjak, trener?

Isto pitanje postavlja se u vezi njegove uloge STRUČNOG komentatora na Eurosportu tokom mečeva njegovog sina na US Openu.

Usput, postoji i klip kako Srđan Đoković nedavno drži PREDAVANJE na Pravnom fakultatu u Beogradu (i žali se kako je amfiteatar poluprazan!).

Čovek se ne skida sa novina i TV.

Čak i da nije toliko nestručan, pristrasan i primitivan (a jeste), Srđana Đokovića prosto ima previše u javnosti.

A jedina kvalifikacija mu je činjenica da je nečiji otac i da je potrošio pare na sinovljevu karijeru u njegovom detinjstvu. Za to bi bilo dovoljno dati par intervjua pre mnogo godina, posle prvog sinovljevog uspeha, i dosta.

Ali, tako bi postupio neko ko je suzdržan, pristojan, lepo vaspitan otac.

Miloš

pre 3 godine

Jel zna neko sta o sportu misle roditelji RF, Nadala (sem strica trenera) Tima, Medvedeva, Kirjosa, Tipsarevica, Ane Ivanovic... Ja sem Novakovih, tate onog Živkovića fudbalera, Vande Ikardi i Nives Celzijus ne znam nekog clana uze porodice da se oglasava. Ali svi zato znamo Srkija, Dijanu, strica Gorana, Pepea, bracu... Znam da se kuce zvalo Tesla, znam sta jedu, znam sta ne jedu... Ljudi pisite o teniseru Novaku i njegovim izjavama vezanim za tenis.

Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.

Željko

pre 3 godine

Koliko ovaj čovek otvoreno mrzi Nadala i Federera, to je degutantno. Sa druge strane Federerov otac, taj fini gospodin, nikad nije ni spomenuo u negativnom kontekstu rivale svoga sina.

Beogradjanin

pre 3 godine

MAJSTORE, OVO SU NAJLEPSE STVARI KOJE MOZES DA RADIS ZA SVOJ NAROD!!! PUSTI NOVE TENISKE ORGANIZACIJE, KOVID VAKCINE, POLITIKU, SVETU SI NEPOZELJAN I NEPRIHVATLJI! STO BI REKAO NAS NAROD " NE MOLI SE U POGRESNOJ CRKVI " REZULTATIMA I NOVIM TROFEJIMA SE UPISI U BESMRTNE I POSTAVI NOVE GRANICE NEPOBEDIVOSTI. ZIVI I UZIVAJ U ZIVOTU KAO I SAV NORMALAN SVET I HVALA TI STO POMAZES LJUDIMA KOJI NISU U TAKVOJ SITUACIJI... OD SRCA SVE NAJBOLJE!!!

Oliver

pre 3 godine

Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan.
@Petar

Totalno gresis,upravo je obrnuto. Nema cale sjajnog sina,nego sin ima sjajnog caleta. Taj Srdjan se zaduzivao kod zelenasa s mesecnom kamatom od 15% da bi Novak mogao da nastupa na skupim turnirima. I tu me je kupio za ceo zivot. Moze da bude skorojevic koliki hoce,ali da takav strasan rizik preuzme za sina,je dokaz da je vrhunski otac. Ja ne znam nijednog jedinog oca koji je tako nesto uradio za sina. Da nije bilo Srdjana,Novak bi maksimalno bio u top 20,nesto kao bolja verzija Tipsarevica ili Troickog,ali nikada ovo sto je danas. Razmislite svi vi kako je bilo naci 40000 evra godisnje za akademiju Nikija Pilica u Minhenu,pa puta 4 godine. Svaka cast Srdjanu,on je za mene savrsen otac,koji se zrtvuje i rizikuje za svog sina! Kamo lepe srece da su svi ocevi takvi!

nikola

pre 3 godine

nemojte potpaljivati i ako je tako,samo navlacite gnev starih pokvarenjaka.Treba biti mudar,trenirati ,i na njihov cinican smesak,odgovoriti isto.

Milan

pre 3 godine

Njegov otac je i ovakov Persona Non Grata u teniskom svetu. Kad se on oglasava samo steti Novaku i ugledu generalno. Bolje mu mu je da cuti za samog Novaka.

Pa

pre 3 godine

Tati Srkiju ne pada na pamet da, ako neko već toliko mrzi Noloa i sputava ga, on ni pod razno ne bi bio prvi ovako dugo. Ili kako, u tom slučaju ne važi taj kriterijum?

Da se zaključiti sledeće na osnovu svih komentara nolobotova ikada: Nolo je prvi jer je najbolji, izbacili ga jer ga mrze (?!), da je neko drugi prvi to se ne važi i tog nekog xy nikad ne bi izbacili.

Shvatite da je Nolo deo te mašinerije i da nekome tamo odgovara da je on prvi i nijednom nije uhvaćen za doping, baš zato.

Tata Srki mrzi zapad i krivi neke tamo xy likove, a zaboravlja izgleda gde mu sin živi i odakle zarađuje novac. Sa istoka ne sigurno.

Srbin iz Like

pre 3 godine

@Petar
Bas mi je drago da ima toliko ljudi koji su pratili Novakovo odrastanje, nacin na koji su ga roditelji vaspitavali, njegove treninge, hednom recju drzali svecu toj porodici. Samim tim znamo sa koliko su se muka, tereta, odbijanja,osporavanja, nipodastavajucih pogleda oni svi zajedno susreli da od Novaka naprave ono sto je postao 2007. Jasno je da su osporavanja prisutna i danas. Kapiram da bih posle toliko udaraca i sam bio poput Srdjana. Ja tom coveku nista ne zameram. Na kraju krajeva, ko smo mi da mu bilo sta kazemo - covek je realno, ako ne sam, ono makar znacajno uticao na stvaranje jednog od najvecih sportista svih vremena.

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.
(Mile, 10. septembar 2020 09:02)

Sinoc sam bio na otvaranju teniskog centra u Banjaluci pa smatram da ti mogu napisati par stvari. Tacno je dosta toga sto si naveo, ali evo ovako: Srdjan je jeste obratio, ali ne tako dramaticno kako je preneseno, u par recenica i spomenuo je navedeno i dobio ovacije od gradjana. Ni ti ni niko ne moze osporiti da jedna ziva legenda svjetskog tenisa kao sto je Novak, nema isti kriterijum od strane zapadnih medija i mnogih teniskih "strucnjaka" kao neki teniseri od kojih je cak i bolji. Novak se obratio na nacin na koji se inace obraca, kulturno i sa emocijama. E sad ono kljucno, ni ti ni niko ne SMIJE zamjeriti roditeljima koji brane svoje dijete i prikazuju javnosti ono sto svi vidimo. I treba. Novak jeste pogrijesio na USO, ok, izbacen i gotovo. Ali zar je toliko strasno da svi mediji i neki kvazi strucnjaci pisu kako je to neka katastrofa, kako ne moze biti najveci zbog toga i slicno....razmisli malo....

Hahahaha

pre 3 godine

Sudija je odglumila da je pogodjena snajperom, a ne blagom lopticom, a to dokazuje da je neko mnogo mocan smislio Novakovu eliminaciju. Da li onaj, ko je napisao ovo, shvata besmislenost teksta? Kako je taj neko znao da ce Novak udariti sudiju? Onda znaci da je i sam Novak deo te zavere. Sta, imali su cip ugradjen u loptice, pa su ga sami ukljucili i navodili lopticu na sudiju? Zasto ovo pisem ovde? Zato sto ovako nesto moze da smisli samo Srdjan i niko vise. O raskalasnom zivotu sudije, prica neko, ko se snima na prozoru kako peva i pusti to u etar. O slikama u Beogradu iz klubova da ne pricamo i one su pustene u etar i zabelezene. Ocigledno je nekima to dozvoljeno i normalno, a nekima se zamera. Ovo Srdjane samo ti mozes da uradis i niko vise.

Oho

pre 3 godine

kun fu' panda
Misljenja sam da Srdjan ne treba da brani Novaka, zato sto mu nanosi vise stete. Sto se tretmana stranih novinara tice, to je opet do Novaka. Kako se on ponasa prema njima, tako i oni prema njemu. Njegovo ponasanje na terenu nije uvek uzorno, ima on ispade. Jedini teniser za koga mogu reci da nije imao nikakvih ispada, bacanje reketa, loptica, psovanje, jeste Rafa i niko vise. O tone sta misle o Novaku, najvise je sam on kriv, a to je bilo onih godina kada ti nisi pratio tenis, od 2006. kada je usao u prvih 10. Sada se ponasa isto, mozda cak i gore, u situacijama kada gubi i kada se protivnik ne preda pre meca. Sada misli da to, sto je prvi, mu daje status nedodirljivog i da moze kako hoce. Pa kada ga stvarnost udari po sred lica, onda kuknjava zasto. Ide se cak toliko daleko, da nas ubedjuju da nije udario sudiju.

Auh

pre 3 godine

NADA
I posle svih ovih negativnih komentara, na racun Federera, mnogo manje Rafe, neko ima smelosti da prica o nepravednoj publici koja ne voli Novaka. Mi smo zaista poseban narod. Svim srcem pljuju, omalovazavaju Federera, a sa druge strane smetaju im ljudi koji javno navijaju za Federera i tu publiku smatraju nepravednom. Svasta covek ovih dana moze da procita, pa je zaista tesko odluciti se za najgluplji komentar. Ovaj je svakako jedan od mnogih. Inace, Srdjan ne podnosi Federera.

Andjela

pre 3 godine

ATP živi od Novaka, Rodje, Rafe oni (ATP) su od njih napravili "bogove" tenisa. A da oni realno nisu toliko bolji od bar još na desetine drugih tenisera pokazuju na primer, olimpiske igre, Dejvis kup i tsl.... na poslednje 3 OI bi njih trojica trebali da uzmu u tenisu tih 9 medalja:3 zlatnem, 3 srebrne, 3 bronze) ali se to nije desilo. ATP je izmislio NAMEŠTANJE na turnirima 1 i 2 nosilac....a to će reći da su oni POVLAŠĆENI....otuda oni imaju toliko prvih mesta. Da je ATP hteo da "spreči" Novaka imo je na stotinu prostijih načina....počev od "podmetanja" dopinga....ili na ovom turniru da mu "podmetnu" da je "pozitivan" na covid.... Eh, Srđane da je ATP radio proti Novaka ne bi on na bankovnom računi imao peko 100 miliona evra.

Vladan R

pre 3 godine

Nado zar zaista mislis da ovi naši iz tabloida, ne bi iskopali neku izjavu Federera starijeg, o Novaku i naslovili je tako da maksimalno zapažene, ako ne i izokrenu celu priču. Odakle ti ideja da sam Federerov fan. Možda zato što Novaka ne posmatram kao bezgrešno božanstvo kao nolomani. Nema bezgrešni osobe. Sad treba da pokušavam da odbranim neodbranjivo, a to je činjenica, da je Novak zaslužio diskvalifikaciju. Malo je falilo da, tada reketom, pogodi sudiju, već na RG 2016 i to bi bio neslavan kraj, tog po prvi i jedini put, do kraja uspešnog pohoda. Sada nije imao tu sreću. Bilo je suviše blizu nepunih desetak metara, pauza, pa ni sudija nije bila u punom fokusu. Da li je dodatno dramatizovala, ne znam. Po meni nije, a i da jeste, nije ona pogodila Novaka, već Novak nju, i Novakova greška je neuporedivo veća.

Vladan R

pre 3 godine

@ nada

Verovatno da Federerova rodbina ne voli Noleta. Ne znam ni zašto bi ga voleli, ali nikad nisam čuo ili pročitao, da je Federer senior komentarisao i napadao Novaka, kao srdjan Federara. Pa Djokovici su upali u studio RTSa, jer im se nije dopalo kako Viskovac prenosi Novakove meč. Isto tako, ok možeš da ne voliš, ali nemoj da mrzis. Na žalost, nolomani zajedno sa Srđanom, koliko vole Novaka, toliko mrze Federera, i ne samo njega već svako, ko se po njima ogresio o Novaka. Tragično je i tužno šta su sve pisali ovoj sudiji, na društvenim mrežama, kao da je ona pogodila Novaka a ne Novak nju.

steva

pre 3 godine

Istina , pokusavaju . Ali , on im se sam namesta i daje im povoda . Apsolutno nepotrebno trosenje energije na lajvove po drustvenim mrezama , na organzaciju
teniskog turnira u opasno vreme , u vreme corone ...onda dolazi ovaj puch u vidu pravljenja nove organizacije .
Druze , smiri se , culiraj , ne razbacuj energiju , koncentrisi se iskljucivo na sportske ciljeve , na GS-move .
Kako im se jos namesta ? Svojim ponasanjem na terenu .Naprosto bi morao da promeni svoje ponasanje na terenu ...bacanje reketra , udaranje po loptici iz besa , urlikanje i psovanje ...posvanje i publike i svog boksa .
Tek kad to izbaci onda moze da razmislja o slanju srca na sce 4 strane sveta...ovako deluje pateticno , psujes ima majku , pa im na kraju mecha saljes srca ?
Mora da postojiji neki autorite koji mu moze ukazati na greske .

Srki

pre 3 godine

@Vladan R

Sve je to tačno što si napisao. Samo bih još dodao da Rodžerov otac, za razliku od nekih, ne naručuje naslovne strane novina u Švajcarskoj sa naslovima preko cele strane: SUDIJA ALKOHOLIČARKA

ocevi i oci

pre 3 godine

Sto kaze u Sv. Pismu:
Pazite se kad vas pocnu hvaliti.

Zato mi je gdin Srdjan sve drazi. Ne odgovara nam ovakvim, aljkavim, ljigavim, servilnim, poniznim i poslusnim. Ne odgovara nam jer nije jedan od nas- sa rajetinakim, orjentalnim mentalitetom.

On je takav kakav jeste. Ostali se savijaju i povijaju.

xman

pre 3 godine

@Oliver
Mani me tih prica o kamatarima,zelenasima,covek je drzao devedesetih ni manje ni vise nego palacinkarnicu na Kopaoniku,a zna se ko sebi moze da priusti Kop,dok su u Srbiji primali 2 marke platu,on prodavao palacinku 10 maraka,ista sirotinja kao i prijatelji Ristici,Jelena satro nije imala za patike a roditelji posedovali naftne akcije kod Gadafija.A jedino sto je uspeo jeste da napravi od sina poludebila koga tatica mora da brani kad napravi neku glupost,drugog oterao u narucje sektasu Imazu da ga leci od depre,zena mu kao robot,bez stava i prava glasa,e jadna nam majka ako su nam takvi uzori,nije ni cudo sto svaku nedelju na terenima sirom Srbije kada se igraju omladinske lige vidjamo bahate i frustrirane roditelje sto vredjaju,sto se tuku,resenje za sopstvene frustracije vide u sopstvenoj deci koje na silu guraju i prave im samo stete.Mozda ocevi Tipsarevica i Troickog nisu "napravili" toliko uspesne tenisere ali njihova prica je stoput zdravija,sportskija,njihovi sinovi zive normalno i ispunjeno bez potrebe da budu ono sto nisu,da izigravaju nekakve mesije i slicno,sa druge strane Djokovici su totalna antipropaganda svega sportskog,i zalosno je sto neki to ne vide vec su opsednuti trofejima,rekordima,jer to se danas jedino ceni,moc,novac i uspeh,nebitno ako do toga stizes necasno

caci

pre 3 godine

@Srbin iz Like
Znaci,svako ko uspe treba da bude bahati prostak jer mu se moze,e mozgu,uostalom to isto sto je prosao Srdjan su prosli i roditelji Ane,Viktora,Divca,Jokica,Spanoviceve...pa ne znamo ni kako ljudi izgledaju dok ovaj svaki dan kukumavci,pljuje i omalovazava druge da bi sebe i Novaka uzdigao,i nije ga on ucinio teniskim sampionom vec Gencicka,Pilic i Vajda,on je jedino uspeo da od njega napravi jednu nesigurnu licnost bolesno opeterecenu time da ga svi vole i da mu se dive,drugog sina doveo do ruba ambisa,ko zna kroz sta je Marko prolazio od Srdjana jer nije zadovoljio njegove prevelike ambicije.Ne,ni na koji nacin se ne moze razumeti,svako normalan bi na njegovom mestu digao cetiri u vis od zadovoljstva,svoju srecu delio sa drugima,pomagao ljudima,ziveo ugodan zivot,a iz njega non stop kuljaju neke frustracije,nezadovoljstva,bukvalno sirotinja ispred dragstora zivi ispunjenije jer cene ono malo sto imaju,oni sto mnogo imaju ocigledno nikada nece biti srecni do kraja jer ce uvek zeleti vise i vise,bilo da je u pitanju novac,status ili nesto trece.

ime

pre 3 godine

(Srdjan, 10. septembar 2020 08:20)

Koji svi se slozili da je ona zalutala loptica razlog da se neko izbaci s turnira?
Po pravilima, ima jos 3 nivoa sankcionisanja, a on je dobio odmah crveni karton.
Za sta?

A o tome da li postoji zelja da se on srusi, koji su razlozi i ostalo, o tome se mozda i moze polemisati. Ali samo s onim ko nije osetio zivot, danasnje drustvo i njegove arsine.
Za prosecnog coveka to nije upitno.

Da da

pre 3 godine

A vi svi znate koliko je tu ženu zaboleo taj udarac i znate da je odglumila i tetralno pala? Ovom Djokoviću senioru bih rekao da je trebao sina da nauči i vaspita da se dobro i lepo ponaša, svi mi volimo ljude sa dobrim manirima i lepim ponašanjem, niko ne podnosi takve nadmene i bahate skotove kao vas Djokoviće.

aha

pre 3 godine

lajkovacka pruga
Nemas pojma o tenisu i ocigledno ne pratis, vec pises onako. Federer jeste dodao izmedju prvog i drugog servisa, zato sto je prvi pogresio. Dakle, gem je jos uvek trajao. Novak je dodao kada se gem zavrsio 6:5 i kada su krenuli na pauzu. Nisi bas dobro ispratio radnju.

Kvaziintelektualac Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. septembar 2020 15:08) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Jadna zena nije bas jadna radi teatralnog gesta koji izvede ispred miliona ljudi, kao da je zelela poruciti koliko voli Nejmara. Isto tako i ti ovde prosipas sopstvenu teatralnost glumeci intelektualca, iako si obicni isprdak. Nolo, Srdjo i ostale nebuloze od nadimaka. Kakav hodajuci galimatijas od coveka. 😄

cenzurisani Gruzanin

pre 3 godine

Mili Novak, je rezultat ljubavi i gena oca i majke, i od svakoga je uzeo najbolje, i uz njihovu pomoc, vaspitanje, negu i ogroman licni trud postao najbolji na svetu. Ovi sto pljuju gospodina Srdjana, ne bi mogli dve koze da odrze, a kamoli da podrze da im dete bude barem vrlo dobar djak. Sva ljubav i podrska za najboljeg oca Srdjana, najbolju porodicu i naravno najveceg Srbina 21 veka, milog Novaka!

Zemunski trafikant

pre 3 godine

Kako su mu samo smestili onaj turnir u sred pandemije, pa ovu teledirigovano navodjenu lopticu a sve to sto je ko i vucko nikad bolji srbin. sram vas bre bilo

goki

pre 3 godine

Voleo bih da mi neko kaže ako zna, ali stvarno zna, da li postoji fan klub Đokovića u Švajcarskoj i Španiji?
(Mile, 10. septembar 2020 18:26)

Ne pistoji NIGDE takav klub. Ko bi bio fan od ono?

miodrag

pre 3 godine

Bravo Srdjane! Znas ponekad da promasis temu , kao ono sa Dimitrovom, ali u sustini to si onaj deo Novaka koji osvaja turnire, ubija u pojam starca Focu, prkosi vrlom novom svetu, pise tenisku istoriju rezultatima na terenu. Nemoj da te previse brinu kritike tog istog pahuljastog sveta sa Zapada I onih nasih koji se trude da budu deo istog I da za rad malo "vise cikolade I bonbon" zaborave svoje korene , tradiciju, ponos , da zaborave nase pretke i postanu deo ikebane u vidu nove "gej populacija" koja je prava pretnja opstanku ljudskog roda. Ti nasi "zapadnjaci" ne shvataju da time sto se pretvaraju da su nesto drugo od onog sto su njihovi koreni , nece dobiti uvazanje sveta kome teze I kome se dodvoravaju , vec naprotiv.....pokusaj da tu malo vise utices I na Novaka jer on pravi istu gresku u svetu tenisa. On je Spartak u sustini I to treba da dokazuje svuda. Oni koji ga sada ne vole, ne podnose , nece ni tada ali ce ga negde duboko u sebi postovati I ….kada se ovo sve slegne i zavrsi era tri najveca teniser u istoriji belog sporta, on ce biti taj o kome ce se snimati filmovi i pisti knjige a ne mrgudni Foca I njegova marioneta.

Lajkovačka pruga

pre 3 godine

Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan?
(Mile, 10. septembar 2020 10:05)

Naravno da zna, kao i svi mi što znamo jer se to već desilo! Federer je kada je, ISTO kao i Novak što je, vraćao lopticu skupljačima, između poena, pogodio dečaka, skupljača loptica i naravno da nije bio diskvalifikovan.

NADA

pre 3 godine

Zeljko nisi u pravu.Ne mrzi on Federera i Nadala u sustini nego kroz njih vidi nepravednu publiku.Samo nemoj da pricas o kulturi stranaca i nasoj nekulturi.U svakom zitu ima kukolja.Sta mislis Federerova loza voli Noleta?Ne ne vole ga,to je javna tajna.

NADA

pre 3 godine

razumem te,jasno mi je.Ne moras da navijas za Noleta zaista.Niti je to za mene greh.Jednostavno osecam potrebu da "branim"Noleta u ovim teskim vremenima.Iskren sam Noletov fan kao i ti Federerov i ne bi bili takvi da ne stajemo na njihovu stranu.Ne biram reci kada su u pitanju npr.Rodikovi komentari prosto pola od toga ne stoji kao cinjenica.Ali dobro ne povlacim se samo razumi moje motive.Dok Nole igra tenis bicu njegov fan a kasnije cu mu se diviti kao coveku jer ce opet raditi nesto pametno.

Pivot

pre 3 godine

Naravno da ga mrze jer propagira sport, porodicu, zdrav način života plus poslao je poruku svako dobro i svi zajedno! Sad kad nagrnu pljuvaci...

Beobrad

pre 3 godine

Covek nije pominjao sputavanje u smislu zavere, nego u smislu preostre odluke i naravno da je u pravu!
Srdjane, pricaj sta mislis, stoli te bojko za tudje misljenje.
Deo Novakovog karaktera i uspeha lezi i u tome sto je od takvog oca, dakle, ne znam sta je problem u vezi Srdjana Djokovica?!

Bizmark

pre 3 godine

U suštini mora da je jako lepo živeti kao odrastao čovek a imati percepciju i naivu deteta, koje veruje da su kuće od marmelade i prozori od čokolade. Veruje da se svetski poredak, odnosi u svetu, mediji i sport baziraju na poštenju i pravdi, veruje da svet ne funkcioniše po principu pravo jačeg, veruje da ne postoje zakulisne radnje i zlo rađenje, ne postoje agende, manipulacije, već samo suvo poštenje i mir i ljubav.

NADA

pre 3 godine

Vladane,nisam ni ja procitala da se oglasava Rodzerov tata.Mozda negde u Svajcarskoj.Ovo je Srbija sve se cuje cesto izokrene.Nikada nisam velicala Srdjana a za sudiju sam rekla da je teatralno pala.To je sva strahota koju sam izrekla.Sta drugi pisu ja to ne znam i to se ne moze meni natovariti.Mozes me zvati nolomanom ili kako hoces nije ni vazno.Mene kritikujes jer ingnorisem Federera a ti jos vas nekolicina ga cenite najvise.I to je ok.Tvoja kritika ce me samo ojacati da budem jos vise na Noletov strani.Mene ne interesuje Srdjan sada ni sudija jer vidim da ponovo radi ni sve te sporedni likovi.Nole i njegov put bi trebalo da bude smernica za mlade ljude da se sve moze upornim radom.Okomili ste na mene ucite me kulturi i nekim visinama koje ne mogu da se dosegnu jer vi koji navijate za Federera ste nesto posebno.A niste.

NADA

pre 3 godine

Auh,a ja skoro nisam procitala tako pristrasan komentar i toliko obozavanje Federera.Najbolji odgovor na moj"glupi"komentar je Vimdldon.To pogledaj i poslusaj bice ti jasnije.

Auh

pre 3 godine

NADA
Kada smo kod toga, pogledaj i ti ZAVRSNI MASTERS u Londonu, ista godina je u pitanju isti akteri, ulog je prvo mesto na ATP listi. Sto se ostalogod tice, ne mozem meni da zameris sto navijam, a da istovremeno ne zameris samoj sebi. To je bila poenta prethodnog komentara.

NADA

pre 3 godine

Vladane,zar Federer nema "prljavog vesa"u porodici?Zar su oni blizu Bogova?Ako nema razloga da Federerovi vole Noleta onda nema razloga ni Noletovi da vole njega.Nalazis Noletu mane,setices se ti jos neceg loseg,ali vreme ce pokazati i sa mrljom i bez nje ko ima najvise titula.A ti cuvaj to lose kada za koju godinu velika trojka zavrsi karijeru,trebace im tvoj glas protiv Noleta.

Srbin iz Like

pre 3 godine

@Petar
Bas mi je drago da ima toliko ljudi koji su pratili Novakovo odrastanje, nacin na koji su ga roditelji vaspitavali, njegove treninge, hednom recju drzali svecu toj porodici. Samim tim znamo sa koliko su se muka, tereta, odbijanja,osporavanja, nipodastavajucih pogleda oni svi zajedno susreli da od Novaka naprave ono sto je postao 2007. Jasno je da su osporavanja prisutna i danas. Kapiram da bih posle toliko udaraca i sam bio poput Srdjana. Ja tom coveku nista ne zameram. Na kraju krajeva, ko smo mi da mu bilo sta kazemo - covek je realno, ako ne sam, ono makar znacajno uticao na stvaranje jednog od najvecih sportista svih vremena.

cenzurisani Gruzanin

pre 3 godine

Mili Novak, je rezultat ljubavi i gena oca i majke, i od svakoga je uzeo najbolje, i uz njihovu pomoc, vaspitanje, negu i ogroman licni trud postao najbolji na svetu. Ovi sto pljuju gospodina Srdjana, ne bi mogli dve koze da odrze, a kamoli da podrze da im dete bude barem vrlo dobar djak. Sva ljubav i podrska za najboljeg oca Srdjana, najbolju porodicu i naravno najveceg Srbina 21 veka, milog Novaka!

Kanidja PG

pre 3 godine

Nezvanično Novak je rekao ljudima bliskim sebi uzece dva GS vise nego sto je planirao.
Ja mu vjerujem u potpunosti...kad oce i zeli svim bicem moze sve. Ovo na US je motiv i to sto mu treba a bice saplitanja, nezgodnih termina, ma svega. Trazice mu dlaku u jajetu, rat je poceo jos osnivanjem unije igraca i kritikama celnicima ATP tura.
Samo da ostane zdrav srusice sve iole vrijedne rekorde a mnogih je vec vlasnik za druge nedosanjani san.
Dolaze god raspleta, Federer za manje od mj dana ulazi u 40god zivota i on nije opasnost, Rafa na sljaci, Tim, Medvedov u top formi i to je to... U sustini od Novaka sve zavisi. Ispisace istoriju tenisa u naredne 2-3god.

Miloš

pre 3 godine

Ma tako je Srki tvoj sin je mesija ni kriv ni dužan ."A ova zena je CIA BIA agent poslana od mocnika da namerno stane na putu između loptice i tribina da je lopta pokupi po sred face. Nakon ispunjenog zadatka ona dobija milione od američke vlade za izvrseno delo pod nazivom " nedati clanu nebeskog naroda koji jede čio semenke sa Anda da obori sve rekorde u tenisu.

ocevi i oci

pre 3 godine

Sto kaze u Sv. Pismu:
Pazite se kad vas pocnu hvaliti.

Zato mi je gdin Srdjan sve drazi. Ne odgovara nam ovakvim, aljkavim, ljigavim, servilnim, poniznim i poslusnim. Ne odgovara nam jer nije jedan od nas- sa rajetinakim, orjentalnim mentalitetom.

On je takav kakav jeste. Ostali se savijaju i povijaju.

Oliver

pre 3 godine

Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan.
@Petar

Totalno gresis,upravo je obrnuto. Nema cale sjajnog sina,nego sin ima sjajnog caleta. Taj Srdjan se zaduzivao kod zelenasa s mesecnom kamatom od 15% da bi Novak mogao da nastupa na skupim turnirima. I tu me je kupio za ceo zivot. Moze da bude skorojevic koliki hoce,ali da takav strasan rizik preuzme za sina,je dokaz da je vrhunski otac. Ja ne znam nijednog jedinog oca koji je tako nesto uradio za sina. Da nije bilo Srdjana,Novak bi maksimalno bio u top 20,nesto kao bolja verzija Tipsarevica ili Troickog,ali nikada ovo sto je danas. Razmislite svi vi kako je bilo naci 40000 evra godisnje za akademiju Nikija Pilica u Minhenu,pa puta 4 godine. Svaka cast Srdjanu,on je za mene savrsen otac,koji se zrtvuje i rizikuje za svog sina! Kamo lepe srece da su svi ocevi takvi!

bavi se bre tenisom i umukni!!!!!

pre 3 godine

"Novak pokazuje da su Srbi deo evropske civilizacije", dodao je“

Kako pokazuje, ko od njega uopste trazi da bilo sta pokazuje/dokazuje??? Ne razumem, mislio sam da se covek bavi tenisom...
Zbog ovo srdjana mu zelim da ne osvoji ni jedan gs vise!!!

miodrag

pre 3 godine

Bravo Srdjane! Znas ponekad da promasis temu , kao ono sa Dimitrovom, ali u sustini to si onaj deo Novaka koji osvaja turnire, ubija u pojam starca Focu, prkosi vrlom novom svetu, pise tenisku istoriju rezultatima na terenu. Nemoj da te previse brinu kritike tog istog pahuljastog sveta sa Zapada I onih nasih koji se trude da budu deo istog I da za rad malo "vise cikolade I bonbon" zaborave svoje korene , tradiciju, ponos , da zaborave nase pretke i postanu deo ikebane u vidu nove "gej populacija" koja je prava pretnja opstanku ljudskog roda. Ti nasi "zapadnjaci" ne shvataju da time sto se pretvaraju da su nesto drugo od onog sto su njihovi koreni , nece dobiti uvazanje sveta kome teze I kome se dodvoravaju , vec naprotiv.....pokusaj da tu malo vise utices I na Novaka jer on pravi istu gresku u svetu tenisa. On je Spartak u sustini I to treba da dokazuje svuda. Oni koji ga sada ne vole, ne podnose , nece ni tada ali ce ga negde duboko u sebi postovati I ….kada se ovo sve slegne i zavrsi era tri najveca teniser u istoriji belog sporta, on ce biti taj o kome ce se snimati filmovi i pisti knjige a ne mrgudni Foca I njegova marioneta.

Petar

pre 3 godine

Novak se umetnuo na majku i njene, Srđan to svakim nastupom dokazuje. Fenomenalno je kada imaš sjajnog ćaleta, ali ovde je obrnuto: ćale ima sjajnog sina - ni kriv ni dužan. U životu mu krenulo zbog Novaka. Da je kao Novak, jasno bi mu bilo da Novak nije udaljen zato što ga Zapad mrzi ili sputava, već zbog retko tragičnog događaja u kojem je Novak glavni protagonista, a ne Zapad. Jasno da nije bilo namere ali pravila su takva: veći skandal bi bio da nije udaljen. Nije to sporno, moglo se desiti i nekom drugom...Sporno je što postoje dvostruki standardi jer se nekom progledava a nekome ne, pa je pitanje da li bi i Federer dobio istu zasluženu kaznu. To je sporno. Sam Novak se udaljio kao vitez i gospodin, časno i dostojanstveno. Celom svetu je primer. Kada je on sam podneo jak udarc dignute glave i stisnutih usana, zašto i mi ne možemo to podneti stoički kao i on. Srđanova reakcija je reakcija slabića koji mnogo lupeta a malo toga radi i samo šteti Novaku...i nije mu prvi put.

Eeeee

pre 3 godine

Srdjane, citamo tvoje misljenje ovih dana. Onaj napad na sudiju je u tvojoj reziji i samo tebi mozemo da zahvalimo sto nas pored svega, sada gledaju kao malicioznu naciju. Znas, to se zove zlostavljanje i budi srecan sto ta zena nije nikoga tuzila. Sada pokusavas da skrenes paznju na Federera, da na njega skoce tvoje hijene. Medjutim, to bas ne ide po planu. Druze, tvoj sin je udario sudiju, kako god da gledas, to se desilo kada su krenuli na pauzu. Koliko god tvoji botovi da tvrde kako udarca nije bilo, niko ne bi bas toliko rizikovao. Svi teniseri, bivsi i sadasnji su to videli i rekli isto. Sta su trebali da urade? Da ga puste da se i dalje bahato ponasa? Da nekoga jos jace opauci jer mu se moze? Evo da ti i ovde kazem, Federer je gospodin i ne spusta se na tvoj nivo. To si valjda do sada shvatio, posto te redovno kulira.

Hahahaha

pre 3 godine

Sudija je odglumila da je pogodjena snajperom, a ne blagom lopticom, a to dokazuje da je neko mnogo mocan smislio Novakovu eliminaciju. Da li onaj, ko je napisao ovo, shvata besmislenost teksta? Kako je taj neko znao da ce Novak udariti sudiju? Onda znaci da je i sam Novak deo te zavere. Sta, imali su cip ugradjen u loptice, pa su ga sami ukljucili i navodili lopticu na sudiju? Zasto ovo pisem ovde? Zato sto ovako nesto moze da smisli samo Srdjan i niko vise. O raskalasnom zivotu sudije, prica neko, ko se snima na prozoru kako peva i pusti to u etar. O slikama u Beogradu iz klubova da ne pricamo i one su pustene u etar i zabelezene. Ocigledno je nekima to dozvoljeno i normalno, a nekima se zamera. Ovo Srdjane samo ti mozes da uradis i niko vise.

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.
(Mile, 10. septembar 2020 09:02)

Sinoc sam bio na otvaranju teniskog centra u Banjaluci pa smatram da ti mogu napisati par stvari. Tacno je dosta toga sto si naveo, ali evo ovako: Srdjan je jeste obratio, ali ne tako dramaticno kako je preneseno, u par recenica i spomenuo je navedeno i dobio ovacije od gradjana. Ni ti ni niko ne moze osporiti da jedna ziva legenda svjetskog tenisa kao sto je Novak, nema isti kriterijum od strane zapadnih medija i mnogih teniskih "strucnjaka" kao neki teniseri od kojih je cak i bolji. Novak se obratio na nacin na koji se inace obraca, kulturno i sa emocijama. E sad ono kljucno, ni ti ni niko ne SMIJE zamjeriti roditeljima koji brane svoje dijete i prikazuju javnosti ono sto svi vidimo. I treba. Novak jeste pogrijesio na USO, ok, izbacen i gotovo. Ali zar je toliko strasno da svi mediji i neki kvazi strucnjaci pisu kako je to neka katastrofa, kako ne moze biti najveci zbog toga i slicno....razmisli malo....

MK

pre 3 godine

Veliki sam ljubitelj Novaka bezobzira što mi je skratio život za nekoliko godina gledajući njegove mečeve ali brate može li jedanput da se ne oglasi njegov otac, aman zaman.

ime

pre 3 godine

(Srdjan, 10. septembar 2020 08:20)

Koji svi se slozili da je ona zalutala loptica razlog da se neko izbaci s turnira?
Po pravilima, ima jos 3 nivoa sankcionisanja, a on je dobio odmah crveni karton.
Za sta?

A o tome da li postoji zelja da se on srusi, koji su razlozi i ostalo, o tome se mozda i moze polemisati. Ali samo s onim ko nije osetio zivot, danasnje drustvo i njegove arsine.
Za prosecnog coveka to nije upitno.

Srki

pre 3 godine

"Na sve moguće načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspeti."

A ko su to "oni"? Huškaš svoje botove i novinare da spinuju, da pažnju sa tvog sina usmeriš na Rodžera. Da uvek predstaviš Rodžera kao lošeg čoveka. Misliš da ćeš kampanjom protiv Rodžera naterati ljude da više vole tvog sina? Oduvek si bio ljubomoran na Rodžera i zauvek ćeš ostati ljubomoran.

Lajkovačka pruga

pre 3 godine

Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan?
(Mile, 10. septembar 2020 10:05)

Naravno da zna, kao i svi mi što znamo jer se to već desilo! Federer je kada je, ISTO kao i Novak što je, vraćao lopticu skupljačima, između poena, pogodio dečaka, skupljača loptica i naravno da nije bio diskvalifikovan.

NADA

pre 3 godine

Zeljko nisi u pravu.Ne mrzi on Federera i Nadala u sustini nego kroz njih vidi nepravednu publiku.Samo nemoj da pricas o kulturi stranaca i nasoj nekulturi.U svakom zitu ima kukolja.Sta mislis Federerova loza voli Noleta?Ne ne vole ga,to je javna tajna.

Kvaziintelektualac Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 10. septembar 2020 15:08) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Jadna zena nije bas jadna radi teatralnog gesta koji izvede ispred miliona ljudi, kao da je zelela poruciti koliko voli Nejmara. Isto tako i ti ovde prosipas sopstvenu teatralnost glumeci intelektualca, iako si obicni isprdak. Nolo, Srdjo i ostale nebuloze od nadimaka. Kakav hodajuci galimatijas od coveka. 😄

Pivot

pre 3 godine

Naravno da ga mrze jer propagira sport, porodicu, zdrav način života plus poslao je poruku svako dobro i svi zajedno! Sad kad nagrnu pljuvaci...

Srdjan

pre 3 godine

Dobra stvar sto je Novak ispao od Us open-a je sto bar nisam morao da slusam tatu Srdjana kako komentarise meceve, neverovatno je iritantan.

Beobrad

pre 3 godine

Covek nije pominjao sputavanje u smislu zavere, nego u smislu preostre odluke i naravno da je u pravu!
Srdjane, pricaj sta mislis, stoli te bojko za tudje misljenje.
Deo Novakovog karaktera i uspeha lezi i u tome sto je od takvog oca, dakle, ne znam sta je problem u vezi Srdjana Djokovica?!

Beogradjanin

pre 3 godine

MAJSTORE, OVO SU NAJLEPSE STVARI KOJE MOZES DA RADIS ZA SVOJ NAROD!!! PUSTI NOVE TENISKE ORGANIZACIJE, KOVID VAKCINE, POLITIKU, SVETU SI NEPOZELJAN I NEPRIHVATLJI! STO BI REKAO NAS NAROD " NE MOLI SE U POGRESNOJ CRKVI " REZULTATIMA I NOVIM TROFEJIMA SE UPISI U BESMRTNE I POSTAVI NOVE GRANICE NEPOBEDIVOSTI. ZIVI I UZIVAJ U ZIVOTU KAO I SAV NORMALAN SVET I HVALA TI STO POMAZES LJUDIMA KOJI NISU U TAKVOJ SITUACIJI... OD SRCA SVE NAJBOLJE!!!

NADA

pre 3 godine

razumem te,jasno mi je.Ne moras da navijas za Noleta zaista.Niti je to za mene greh.Jednostavno osecam potrebu da "branim"Noleta u ovim teskim vremenima.Iskren sam Noletov fan kao i ti Federerov i ne bi bili takvi da ne stajemo na njihovu stranu.Ne biram reci kada su u pitanju npr.Rodikovi komentari prosto pola od toga ne stoji kao cinjenica.Ali dobro ne povlacim se samo razumi moje motive.Dok Nole igra tenis bicu njegov fan a kasnije cu mu se diviti kao coveku jer ce opet raditi nesto pametno.

Pa

pre 3 godine

Tati Srkiju ne pada na pamet da, ako neko već toliko mrzi Noloa i sputava ga, on ni pod razno ne bi bio prvi ovako dugo. Ili kako, u tom slučaju ne važi taj kriterijum?

Da se zaključiti sledeće na osnovu svih komentara nolobotova ikada: Nolo je prvi jer je najbolji, izbacili ga jer ga mrze (?!), da je neko drugi prvi to se ne važi i tog nekog xy nikad ne bi izbacili.

Shvatite da je Nolo deo te mašinerije i da nekome tamo odgovara da je on prvi i nijednom nije uhvaćen za doping, baš zato.

Tata Srki mrzi zapad i krivi neke tamo xy likove, a zaboravlja izgleda gde mu sin živi i odakle zarađuje novac. Sa istoka ne sigurno.

nikola

pre 3 godine

nemojte potpaljivati i ako je tako,samo navlacite gnev starih pokvarenjaka.Treba biti mudar,trenirati ,i na njihov cinican smesak,odgovoriti isto.

NADA

pre 3 godine

Vladane,zar Federer nema "prljavog vesa"u porodici?Zar su oni blizu Bogova?Ako nema razloga da Federerovi vole Noleta onda nema razloga ni Noletovi da vole njega.Nalazis Noletu mane,setices se ti jos neceg loseg,ali vreme ce pokazati i sa mrljom i bez nje ko ima najvise titula.A ti cuvaj to lose kada za koju godinu velika trojka zavrsi karijeru,trebace im tvoj glas protiv Noleta.

boki

pre 3 godine

Da Srdjan nije takav kakav je, pitanje je da li bi Novak bio to sto jeste.

Trebalo je biti takva muvara i tako sirov da bi se obezbedili svi ti uslovi.

NADA

pre 3 godine

Auh,a ja skoro nisam procitala tako pristrasan komentar i toliko obozavanje Federera.Najbolji odgovor na moj"glupi"komentar je Vimdldon.To pogledaj i poslusaj bice ti jasnije.

Mile

pre 3 godine

Novak se obratio ljudima i to je sasvim OK. Ali pobogu sta ima tata nama da objasnjavao? Sada će i mama ovih dana, polako pocinjem da shvatam ljude kojima se smucila ova porodica. Novak je broj jedan nisu to mama i tata. Ne interesuje me sta o tenisu oni misle.

NADA

pre 3 godine

Vladane,nisam ni ja procitala da se oglasava Rodzerov tata.Mozda negde u Svajcarskoj.Ovo je Srbija sve se cuje cesto izokrene.Nikada nisam velicala Srdjana a za sudiju sam rekla da je teatralno pala.To je sva strahota koju sam izrekla.Sta drugi pisu ja to ne znam i to se ne moze meni natovariti.Mozes me zvati nolomanom ili kako hoces nije ni vazno.Mene kritikujes jer ingnorisem Federera a ti jos vas nekolicina ga cenite najvise.I to je ok.Tvoja kritika ce me samo ojacati da budem jos vise na Noletov strani.Mene ne interesuje Srdjan sada ni sudija jer vidim da ponovo radi ni sve te sporedni likovi.Nole i njegov put bi trebalo da bude smernica za mlade ljude da se sve moze upornim radom.Okomili ste na mene ucite me kulturi i nekim visinama koje ne mogu da se dosegnu jer vi koji navijate za Federera ste nesto posebno.A niste.

Srdjan

pre 3 godine

Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji, da li najbolji tek ce se videti. Ali zasto je potrebno pricu okretati kao sputavanju, svetskoj zaveri protiv Srbije, o Srbiji koja nije priznata ili kojoj nije dopusteno da je deo svetske elite.
Mozda je sve to tako ali svakako nije i ne bi trebalo da je deo price o Djokovicu.

Uostalom svi su se manje vise slozili da je iskljucenje bilo po pravilima. Mozda su mogli da progledaju kroz prste, mozda je bilo slicnih incidenata ranije, mozda ovo, mozda ono. Potpuno neoprezan i slucajan potez koji niko nije mogao da predvidi sa manje-vise ocekivanim ishodom.

Djole NS

pre 3 godine

e Srki Srki, a igra šah? A svaki potez na terenu mu imao neki smisao? A fer plej nagradu zaslužuje? Baš si ga izbaksuzirao, bolje ćuti.

Auh

pre 3 godine

NADA
I posle svih ovih negativnih komentara, na racun Federera, mnogo manje Rafe, neko ima smelosti da prica o nepravednoj publici koja ne voli Novaka. Mi smo zaista poseban narod. Svim srcem pljuju, omalovazavaju Federera, a sa druge strane smetaju im ljudi koji javno navijaju za Federera i tu publiku smatraju nepravednom. Svasta covek ovih dana moze da procita, pa je zaista tesko odluciti se za najgluplji komentar. Ovaj je svakako jedan od mnogih. Inace, Srdjan ne podnosi Federera.

Željko

pre 3 godine

Koliko ovaj čovek otvoreno mrzi Nadala i Federera, to je degutantno. Sa druge strane Federerov otac, taj fini gospodin, nikad nije ni spomenuo u negativnom kontekstu rivale svoga sina.

Auh

pre 3 godine

NADA
Kada smo kod toga, pogledaj i ti ZAVRSNI MASTERS u Londonu, ista godina je u pitanju isti akteri, ulog je prvo mesto na ATP listi. Sto se ostalogod tice, ne mozem meni da zameris sto navijam, a da istovremeno ne zameris samoj sebi. To je bila poenta prethodnog komentara.

Oho

pre 3 godine

kun fu' panda
Misljenja sam da Srdjan ne treba da brani Novaka, zato sto mu nanosi vise stete. Sto se tretmana stranih novinara tice, to je opet do Novaka. Kako se on ponasa prema njima, tako i oni prema njemu. Njegovo ponasanje na terenu nije uvek uzorno, ima on ispade. Jedini teniser za koga mogu reci da nije imao nikakvih ispada, bacanje reketa, loptica, psovanje, jeste Rafa i niko vise. O tone sta misle o Novaku, najvise je sam on kriv, a to je bilo onih godina kada ti nisi pratio tenis, od 2006. kada je usao u prvih 10. Sada se ponasa isto, mozda cak i gore, u situacijama kada gubi i kada se protivnik ne preda pre meca. Sada misli da to, sto je prvi, mu daje status nedodirljivog i da moze kako hoce. Pa kada ga stvarnost udari po sred lica, onda kuknjava zasto. Ide se cak toliko daleko, da nas ubedjuju da nije udario sudiju.

Mikii

pre 3 godine

Srdjo Djokovic, izjava godine: "Novak nikad ne udara forhend i bekhend tek tako. Svaka njegova loptica ima oci". Pola sata kasnije, ta ista loptica umalo ne ubi onu jadnu zenu, hahahahaha. Molim Eurosport da zove Srdja da prenosi i na Roland Garosu, bice urnebes u najavi.

Da da

pre 3 godine

A vi svi znate koliko je tu ženu zaboleo taj udarac i znate da je odglumila i tetralno pala? Ovom Djokoviću senioru bih rekao da je trebao sina da nauči i vaspita da se dobro i lepo ponaša, svi mi volimo ljude sa dobrim manirima i lepim ponašanjem, niko ne podnosi takve nadmene i bahate skotove kao vas Djokoviće.

Mile

pre 3 godine

@Kun'- fu Panda... Prvo da te pozdravim pa da ti odgovorim. Niko Srdjanu Đokoviću ne zamera sto brani svoje dete ali mu zameram sta on to meni ima da objasnjava. Tebi to ne smeta mnogima smeta. Jel on meni objasnjava da Novak nije pogodio sudiju? Da je sudija glumac koji je znao sta ce Novak uraditi pa odigrala ulogu kaskadera. Jel Srki zna da Federer ne bi bio diskalifikovan? Prijatelju ne želim da ogovaram nikoga ali raspitaj se malo kakav odnos Srki ima prema osoblju Novakovog restorana pa ga onda brani. Novaku kapa dole a Srkiju daleko lepa kuca od mene...

Miloš

pre 3 godine

Jel zna neko sta o sportu misle roditelji RF, Nadala (sem strica trenera) Tima, Medvedeva, Kirjosa, Tipsarevica, Ane Ivanovic... Ja sem Novakovih, tate onog Živkovića fudbalera, Vande Ikardi i Nives Celzijus ne znam nekog clana uze porodice da se oglasava. Ali svi zato znamo Srkija, Dijanu, strica Gorana, Pepea, bracu... Znam da se kuce zvalo Tesla, znam sta jedu, znam sta ne jedu... Ljudi pisite o teniseru Novaku i njegovim izjavama vezanim za tenis.

Milan

pre 3 godine

Njegov otac je i ovakov Persona Non Grata u teniskom svetu. Kad se on oglasava samo steti Novaku i ugledu generalno. Bolje mu mu je da cuti za samog Novaka.

Bizmark

pre 3 godine

U suštini mora da je jako lepo živeti kao odrastao čovek a imati percepciju i naivu deteta, koje veruje da su kuće od marmelade i prozori od čokolade. Veruje da se svetski poredak, odnosi u svetu, mediji i sport baziraju na poštenju i pravdi, veruje da svet ne funkcioniše po principu pravo jačeg, veruje da ne postoje zakulisne radnje i zlo rađenje, ne postoje agende, manipulacije, već samo suvo poštenje i mir i ljubav.

Vladan R

pre 3 godine

@ nada

Verovatno da Federerova rodbina ne voli Noleta. Ne znam ni zašto bi ga voleli, ali nikad nisam čuo ili pročitao, da je Federer senior komentarisao i napadao Novaka, kao srdjan Federara. Pa Djokovici su upali u studio RTSa, jer im se nije dopalo kako Viskovac prenosi Novakove meč. Isto tako, ok možeš da ne voliš, ali nemoj da mrzis. Na žalost, nolomani zajedno sa Srđanom, koliko vole Novaka, toliko mrze Federera, i ne samo njega već svako, ko se po njima ogresio o Novaka. Tragično je i tužno šta su sve pisali ovoj sudiji, na društvenim mrežama, kao da je ona pogodila Novaka a ne Novak nju.

Andjela

pre 3 godine

ATP živi od Novaka, Rodje, Rafe oni (ATP) su od njih napravili "bogove" tenisa. A da oni realno nisu toliko bolji od bar još na desetine drugih tenisera pokazuju na primer, olimpiske igre, Dejvis kup i tsl.... na poslednje 3 OI bi njih trojica trebali da uzmu u tenisu tih 9 medalja:3 zlatnem, 3 srebrne, 3 bronze) ali se to nije desilo. ATP je izmislio NAMEŠTANJE na turnirima 1 i 2 nosilac....a to će reći da su oni POVLAŠĆENI....otuda oni imaju toliko prvih mesta. Da je ATP hteo da "spreči" Novaka imo je na stotinu prostijih načina....počev od "podmetanja" dopinga....ili na ovom turniru da mu "podmetnu" da je "pozitivan" na covid.... Eh, Srđane da je ATP radio proti Novaka ne bi on na bankovnom računi imao peko 100 miliona evra.

goki

pre 3 godine

Voleo bih da mi neko kaže ako zna, ali stvarno zna, da li postoji fan klub Đokovića u Švajcarskoj i Španiji?
(Mile, 10. septembar 2020 18:26)

Ne pistoji NIGDE takav klub. Ko bi bio fan od ono?

xman

pre 3 godine

@Oliver
Mani me tih prica o kamatarima,zelenasima,covek je drzao devedesetih ni manje ni vise nego palacinkarnicu na Kopaoniku,a zna se ko sebi moze da priusti Kop,dok su u Srbiji primali 2 marke platu,on prodavao palacinku 10 maraka,ista sirotinja kao i prijatelji Ristici,Jelena satro nije imala za patike a roditelji posedovali naftne akcije kod Gadafija.A jedino sto je uspeo jeste da napravi od sina poludebila koga tatica mora da brani kad napravi neku glupost,drugog oterao u narucje sektasu Imazu da ga leci od depre,zena mu kao robot,bez stava i prava glasa,e jadna nam majka ako su nam takvi uzori,nije ni cudo sto svaku nedelju na terenima sirom Srbije kada se igraju omladinske lige vidjamo bahate i frustrirane roditelje sto vredjaju,sto se tuku,resenje za sopstvene frustracije vide u sopstvenoj deci koje na silu guraju i prave im samo stete.Mozda ocevi Tipsarevica i Troickog nisu "napravili" toliko uspesne tenisere ali njihova prica je stoput zdravija,sportskija,njihovi sinovi zive normalno i ispunjeno bez potrebe da budu ono sto nisu,da izigravaju nekakve mesije i slicno,sa druge strane Djokovici su totalna antipropaganda svega sportskog,i zalosno je sto neki to ne vide vec su opsednuti trofejima,rekordima,jer to se danas jedino ceni,moc,novac i uspeh,nebitno ako do toga stizes necasno

aha

pre 3 godine

lajkovacka pruga
Nemas pojma o tenisu i ocigledno ne pratis, vec pises onako. Federer jeste dodao izmedju prvog i drugog servisa, zato sto je prvi pogresio. Dakle, gem je jos uvek trajao. Novak je dodao kada se gem zavrsio 6:5 i kada su krenuli na pauzu. Nisi bas dobro ispratio radnju.

Banja Luka

pre 3 godine

Draško Milinović predsjednik teniskog saveza. Ima li nam pomoći. Jedina njegova referensa je ...., ne znam koja mu je jedina referensa

Zemunski trafikant

pre 3 godine

Kako su mu samo smestili onaj turnir u sred pandemije, pa ovu teledirigovano navodjenu lopticu a sve to sto je ko i vucko nikad bolji srbin. sram vas bre bilo

zoki

pre 3 godine

Nije mi jasno zašto je uopšte Srđan Đoković prisustvovao otvaranju teniskog centra u Banjaluci, a još manje zašto je govorio? Je li on nekakav teniski funkcioner, stručnjak, trener?

Isto pitanje postavlja se u vezi njegove uloge STRUČNOG komentatora na Eurosportu tokom mečeva njegovog sina na US Openu.

Usput, postoji i klip kako Srđan Đoković nedavno drži PREDAVANJE na Pravnom fakultatu u Beogradu (i žali se kako je amfiteatar poluprazan!).

Čovek se ne skida sa novina i TV.

Čak i da nije toliko nestručan, pristrasan i primitivan (a jeste), Srđana Đokovića prosto ima previše u javnosti.

A jedina kvalifikacija mu je činjenica da je nečiji otac i da je potrošio pare na sinovljevu karijeru u njegovom detinjstvu. Za to bi bilo dovoljno dati par intervjua pre mnogo godina, posle prvog sinovljevog uspeha, i dosta.

Ali, tako bi postupio neko ko je suzdržan, pristojan, lepo vaspitan otac.

Srki

pre 3 godine

@Vladan R

Sve je to tačno što si napisao. Samo bih još dodao da Rodžerov otac, za razliku od nekih, ne naručuje naslovne strane novina u Švajcarskoj sa naslovima preko cele strane: SUDIJA ALKOHOLIČARKA

caci

pre 3 godine

@Srbin iz Like
Znaci,svako ko uspe treba da bude bahati prostak jer mu se moze,e mozgu,uostalom to isto sto je prosao Srdjan su prosli i roditelji Ane,Viktora,Divca,Jokica,Spanoviceve...pa ne znamo ni kako ljudi izgledaju dok ovaj svaki dan kukumavci,pljuje i omalovazava druge da bi sebe i Novaka uzdigao,i nije ga on ucinio teniskim sampionom vec Gencicka,Pilic i Vajda,on je jedino uspeo da od njega napravi jednu nesigurnu licnost bolesno opeterecenu time da ga svi vole i da mu se dive,drugog sina doveo do ruba ambisa,ko zna kroz sta je Marko prolazio od Srdjana jer nije zadovoljio njegove prevelike ambicije.Ne,ni na koji nacin se ne moze razumeti,svako normalan bi na njegovom mestu digao cetiri u vis od zadovoljstva,svoju srecu delio sa drugima,pomagao ljudima,ziveo ugodan zivot,a iz njega non stop kuljaju neke frustracije,nezadovoljstva,bukvalno sirotinja ispred dragstora zivi ispunjenije jer cene ono malo sto imaju,oni sto mnogo imaju ocigledno nikada nece biti srecni do kraja jer ce uvek zeleti vise i vise,bilo da je u pitanju novac,status ili nesto trece.

Vladan R

pre 3 godine

Nado zar zaista mislis da ovi naši iz tabloida, ne bi iskopali neku izjavu Federera starijeg, o Novaku i naslovili je tako da maksimalno zapažene, ako ne i izokrenu celu priču. Odakle ti ideja da sam Federerov fan. Možda zato što Novaka ne posmatram kao bezgrešno božanstvo kao nolomani. Nema bezgrešni osobe. Sad treba da pokušavam da odbranim neodbranjivo, a to je činjenica, da je Novak zaslužio diskvalifikaciju. Malo je falilo da, tada reketom, pogodi sudiju, već na RG 2016 i to bi bio neslavan kraj, tog po prvi i jedini put, do kraja uspešnog pohoda. Sada nije imao tu sreću. Bilo je suviše blizu nepunih desetak metara, pauza, pa ni sudija nije bila u punom fokusu. Da li je dodatno dramatizovala, ne znam. Po meni nije, a i da jeste, nije ona pogodila Novaka, već Novak nju, i Novakova greška je neuporedivo veća.

steva

pre 3 godine

Istina , pokusavaju . Ali , on im se sam namesta i daje im povoda . Apsolutno nepotrebno trosenje energije na lajvove po drustvenim mrezama , na organzaciju
teniskog turnira u opasno vreme , u vreme corone ...onda dolazi ovaj puch u vidu pravljenja nove organizacije .
Druze , smiri se , culiraj , ne razbacuj energiju , koncentrisi se iskljucivo na sportske ciljeve , na GS-move .
Kako im se jos namesta ? Svojim ponasanjem na terenu .Naprosto bi morao da promeni svoje ponasanje na terenu ...bacanje reketra , udaranje po loptici iz besa , urlikanje i psovanje ...posvanje i publike i svog boksa .
Tek kad to izbaci onda moze da razmislja o slanju srca na sce 4 strane sveta...ovako deluje pateticno , psujes ima majku , pa im na kraju mecha saljes srca ?
Mora da postojiji neki autorite koji mu moze ukazati na greske .