Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.08.2018.

20:27

Sereni "paklen" žreb, Krunićeva protiv Bačinski u prvom kolu

Najbolje rangirana srpska tenisera Aleksandra Krunić u prvom kolu US Opena sastaje se sa švajcarskom teniserkom Timeom Bačinski.

Izvor: LN

Autor: LN

Sereni
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Krunićeva je trenutno u katastrofalnoj formi i pokušaće na poslednjem Grend slemu sezone da prekine niz poraza, a rivalka će joj biti Timea Bačinski, teniserka koja trenutno takođe ne igra najbolji tenis.

Aleksandra je jedina srpska tenisera koja je u glavnom žrebu US Opena, barem za sada. Preko kvalifikacija plasman mogu da izbore i Olga Danilović, kao i povratnica Bojana Jovanovski.

Serena Vilijams, 16. nosilac, nije imala sreće, pa će već u trećem kolu moći da se sastane sa svojom sestrom Venus, dok bi u narednoj rundi igrala sa prvom teniserkom sveta Simonom Halep.

Šampionka Sinsinatija Kiki Bertens u prvoj rundi igraće protiv Kristine Pliškove, dok će sestra Čehinje Karolina odmeriti snage sa Zarinom Dijas.

Kao poslednji par žreba, Karolina Voznijaki igraće protiv veteranke Sem Stosur, a branilac titule Sloun Stivens igraće protiv Ruskinje Evgenije Rodine.

US Open počinje u ponedeljak, a igra se za celokupni nagradni fond od 53.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve