Kiz – Krunić 2-1

Aleksandra Krunić, najbolje plasirana srpska teniserka, nije uspela da se plasira u osminu finala US opena, pošto je od nje u tri seta bila bolja Medison Kiz.

 4:6, 6:1, 6:2
  Kiz   Krunić  
  2 : 1  
KRAJ! Krunićeva je poražena od Kiz
Aleksandra nije uspela da "slomI" Kiz u trećem setu, a imala je prilika u onoj seriji brejkova. Na kraju koštale su je te propuštene šanse i Amerikanka ide zasluženo dalje.
Novi brejk za Kiz, servira za pobedu
Iznervirana Aleksandra Krunić ispustila je ponovo gem na svoj servis. Vicešampionka US opena servira za pobedu na ovom duelu i plasman u osminu finala.
Krunićeva ispustila dve brejk lopte
4:6, 6:1, 4:2 – Mogli smo da vidimo i šesti brejk zaredom, ali je Medison Kiz spasla obe brejk lopte. Krunićeva se posle toga iznervirala i bacila reket o beton. Amerikanka ima dva gema prednosti i nalazi se blizu pobede.
Šta se ovo dešava?
4:6, 6:1, 3:2 – Peti brejk zaredom u trećem setu. Nije ovo ništa strano za ženski tenis, samo da je mnogo, mnogo je. Kiz je treći uzastopni put oduzela servis našoj teniserki, koja ponovo zaostaje za Amerikankom.
Ribrejk!
4:6, 6:1, 2:2 – Četiri brejka za četiri gema. Krunićeva ponovo oduzima servis Amerikanki i vraća se u duel. Svaka čast Krunićevoj na borbenosti.
Kiz ponovo dolazi do brejka
Bez izgubljenog poena Amerikanka dolazi do novog brejka. Aleksandra nije uspela da potvrdi oduzeti servis i sada ponovo zaostaje za vicešampionkom US opena.
Bravo! Krunićeva odmah do ribrejka
4:6, 6:1, 1:1 – Iako je delovalo da Aleksandra teško može da se vrati u duel, odmah nas je demantovala. Krunićeva je iskoristila greške Kiz, a pritom je igrala na sjajnom nivou i tako vratila brejk.
Kiz "teroriše" forhendima Krunićevu
4:6, 6:1, 1:0 –Medison Kiz prva dolazi do brejka u trećem setu. Srpska teniserka potpuno je potonula, dok sa druge strane vicešampionka igra kao u transu i sve pogađa. Biće teško vratiti se u ovaj meč.
Medison Kiz osvaja drugi set
4:6, 6:1 – Lako Kiz dolazi do izjednačenja. Treći set odlučiće pobednicu. Nadamo se da Aleksandra može da preokrene tok meča i napravi senzaciju.
Kiz ponovo oduzela servis Krunićevoj
4:6, 5:1 – Dupli brejk za Amerikanku. Aleksandra izgleda dosta nervozno na terenu i čini se da je odustala od drugog seta.
Amerikanka raspoložena u drugom setu
4:6, 4:1 – Medison Kiz igra odlično u drugom setu i nižu se njeni vineri. Za sada Aleksandra nije imala niti jednu šansu na servis vicešampionke turnira.
Krunićeva spasla dve brejk lopte
4:6, 3:1 – Očigledno je da se naša teniserka nalazi u krizi. Ipak, važno je što Kiz nije napravila dupli brejk, a imala je šansu. Krunićeva spasla je dve brejk lopte i potom dobila gem.
Brejk za Kiz
4:6, 2:0 –Prvu brejk loptu iskoristila je Amerikanka. Naša teniserka je popustila u ovom gemu i Kiz je zasluženo prva došla do brejka.
Krunićeva propustila dve brejk lopte
4:6, 1:0 – Odmah je Aleksandra zapretila u drugom setu, međutim Kiz je sjajnom igrom u polju uspela da spasi dve brejk lopte. Ovo je samo još jedan dokaz da srpska teniserka igra odličan tenis.
Bravo, bravo, bravo!
4:6 – Aleksandra Krunić osvojila je prvi set protiv vicešampionke US opena Medison Kiz. Imala je srpska teniserka tri set lopte, ali je na kraju tek treću uspela da iskoristi.

Odlično je naša teniserka igrala u polju i u više navrata neutralisala je "bombe" koje je slala igračica sa druge strane mreže.
Na gem do prvog seta
3:5 – Krunićeva nastavlja sa odličnom igrom u prvom setu. Izgubila je dva poena na svoj servis, ali je zato kod rezultata 30:30 odigrala sjajan pasing-šot i time došla do gem lopte. Potom ju je i realizovala i došla na gem od prvog seta.
Uz dosta muke do gema
2:4 – Zapretila je u ovom gemu vicešampionka US opena. Nije imala niti jednu brejk loptu, ali se zato igrao đus na servis naše teniserke. Aleksandra uspela je da reši ovaj problem i da dobije gem.
Aleksandra sjajna u polju, Kiz uz dosta muke do gema
2:3 – Činilo se da će Medison Kiz lako doći do gema, pošto je posle minut/dva imala tri gem lopte. Ipak, Aleksandra je pokazala koliko je uporna i dobila naredna dva poena. Na treću gem loptu viđena je sjajna razmena, naša teniserka se sve stizala, ali je poen na kraju ipak priprao Kiz.
Krunićeva ponovo s nulom
1:3 – Aleksandra je ušla maksimalno koncetrisano u ovaj meč. To se može videti kada servira, pošto do sada nije izgubila niti jedan poen na svoj servis.
Prvi gem za Amerikanku
1:2 – Medison Kiz ovoga puta nije dozvolila Krunićevoj da dođe do brejka. Amerikanka bez izguljenog poena dobija ovaj gem.
Bez izgubljenog poena
0:2 – Krunićeve sa nulom dolazi do potvrde brejka. Odlično crta srpska teniserka i zasluženo vodi na startu duela.
Brejk na startu meča!
0:1 – Aleksandra je odlično krenula duel i već u prvom gemu uspela je da oduzme servis favorizovanoj Amerikanki.
Meč je počeo, prva servisa Kiz

Možda vas zanima

Podeli: