Nova vest
Tenis

Petak, 02.09.2016.

10:30

Dan V: Rafa ubedljiv, jurimo malo iznenađenje

Stižemo polako do završnice prve nedelje US opena, pa će i ponuda biti sve slabija kako turnir odmiče.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan V: Rafa ubedljiv, jurimo malo iznenađenje
EPA/JOHN G. MABANGLO

U petak su na program mečevi trećeg kola u obe konkurencije, a na terenu će se naći i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je pauzirao jedan meč.

Ponovo nas očekuje bogat teniski dan, ali veoma težak za prognoziranje, zbog čega biramo dva zanimljiva para.

Džoana Kontra – Belinda Benčič

Prošle godine u ovo vreme niko ne bi rekao da je Britanka favoritkinja, ali se u ženskom tenisu stvari menjaju izuzetno brzo. Konta igra tenis karijere i svako bi tipovao na nju, da nije imala zdravstvenih problema pre dva dana. Džoana je u duelu sa Cvetanom Pironkovom dobila prvi set, ali je potom kolabirala i napustila teren. Vratila se posle više od pola sata i uspela da trijumfuje. Mnogi, među kojima i Bugarka, preispitivali su ispravnost tog poteza, ali jedino što ostaje jeste da Konta nastavlja takmičenje. Sada se susreće sa Švajcarkinjom koja gaji sličan stil igre i, ako joj je dan, može svakoga da pobedi. Potencijalno iznenađenje.

Predlog: Pobeda Belinde Benčič – kvota 2.40.

Rafael Nadal – Andrej Kuznjecov

Dvojica igrača do sada su se sastajala tri puta i Nadal je ostvario sve tri pobede – poslednji meč dobio je na Mastersu u Madridu ove godine. Rus je uspeo da namuči Rafu jedino u Dohi, ali je vrlo teško da može da ponovi sličnu partiju. Španski igrač polako diže formu posle silnih problema sa povredama i ovo bi mogao da bude Grend slem na kojem će stići do završnice.

Predlog: Pobeda Rafaela Nadala u tri seta – kvota 1.70 ili minus gemovi (u meču će biti odigrano manje od 33,5 gema) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve