Nova vest
Tenis

Utorak, 30.08.2016.

13:15

Dan II: Ponovo maratoni, može li Borna sa Felisijanom?

Drugi dan US opena ponovo nam donosi po 64 meča u obe konkurencije i šansu da nastavimo solidan uspeh od juče.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan II: Ponovo maratoni, može li Borna sa Felisijanom?
EPA/JOHN G. MABANGLO

U ponedeljak smo pogodili dva od tri para, jedino je Gael Monfis bio mnogo ubedljiviji od očekivanog protiv Žila Milera.

Sada pokušavamo da budemo još bolji, a vi nam u komentarima šaljite vaše prognoze za utorak.

Denis Kudla – Alesandro Đanezi

Prvi put u karijeri italijanski teniser igraće u glavnom žrebu Grend slem turnira, pošto nikada do sada nije uspevao da uđe ni u treće kolo kvalifikacija. Ipak, eliminisao je Ramanatana, Sugitu i Kamkea, a žreb mu je na startu dodelio Denisa Kudlu. Amerikanac je već pokazao da voli da igra pred domaćom publikom, jedino će mu problem biti slabija forma tokom leta. Međutim, i pored toga važi za favorita.

Predlog: Pobeda Denisa Kudle – kvota 1.60.

Ivo Karlović – Jen-Hsun Lu

’Doktor Ivo’ već mesecima pokazuje da igra tenis života, iako ima punih 37 gofdina. Tome svedoče dve titule iz tri finala ove sezone. Protivnik u prvoj rundi biće mu Lu sa Tajvana, kojeg će verovatno pobediti. Međutim, neće biti neobično ako budemo gledali veliku borbu i mnogo gemova. Granica je postavljena baš visoko, ali već u prvom setu možemo dobiti odgovor na pitanje u kom pravcu će teći duel.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti odigrano više od 10,5 gemova) – kvota 1.70.

Felisijano Lopes – Borna Ćorić

Mladi Hrvat je počeo da stagnira prethodnih meseci, ali je na američkoj turneji pokazao kakav je talenat. Drugi put u karijeri savladao je Rafaela Nadala, pa posle četvrtfinala u Sinsinatiju, u dobrom raspoloženju stiže u Njujork. Nije imao mnogo sreće prilikom izvlačenja parova – Felisijano Lopes je jedini Španac koji više voli brze podloge od šljake. Trebalo bi da vidimo meč sa mnogo gemova.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 39,5 gemova) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve