FOTO: Šampion u Central parku

Novak Đoković obavio je tradicionalno slikanje posle osvajanja titule na US Openu.

Izvor:

Utorak, 15.09.2015.

12:32

Default images
Getty Images

Srbin je pozirao fotografima sa šampionskim peharom u čuvenom njujorškom Central Parku.

Đoković je na poslednjem Gren slemu sezone osvojio svoju jubilarnu desetu titulu, a drugu na terenima Flašing Medouza.

Getty Images
"Ovo su turniri koje sanjate da osvojite, ujedno i turniri koje se najviše računaju u našem sportu. Upravo ovi trofeji nalaze se na vašim zidovima, kada odrastate i maštate o sebi kao teniskom šampionu", rekao je Novak.
Getty Images
"Želite da u rukama držite trofeje sa nekog od četiri najveća turnira – US Open, Vimbldon, Rolan Garos i Australijan Open. To je suština svega", ističe on.
Getty Images
Đoković je ove godine po prvi put igrao finala na sva četiri Gren slema, a Stan Vavrinka sprečio ga je u Parizu da kompletira kalendarski 'Slem'.
Getty Images
"Naravno da sam oduševljen, pun pozitivnih osećanja i emocija... Pokušaću da zadržim taj osećaj što je duže moguće", dodao je Đoković.
Getty Images
Takođe, Novak je i ovoga puta postavio nekoliko rekorda – postao je prvi igrač sa više od 16.000 poena na ATP listi, ostvario je najveću prednostu ikada u odnosu na drugoplasiranog, a već sada obezbedio je prvo mesto na kraju godine – četvrti put u svojoj karijeri.
Getty Images
Posle fotografisanja najbolji teniser i sportista planete gostovao je na televiziji NBC, u sklopu emisije 'Morning show'.
Getty Images
Novak se na putu do studija slikao i sa plejmejkerom Oklahoma Siti Tandera Raselom Vestbrukom.
Getty Images
Priliku da proćaska sa šampionom nije propustio ni doktor Fil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: