Dan IV: Viktor dobija, Hjuit i Tomić u plusu

Trećeg dana bili smo prilično uspešni, tri pogotka od četiri para, a nadamo se da ćemo i sada tako nastaviti uprkos nešto slabijoj ponudi.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.09.2015.

11:45

Default images
Getty Images

Kao i uvek, očekujemo vaše predloge u komentarima.

Viktor Troicki – Radživ Ram

Srpski teniser u prvom kolu je prekinuo niz od šest poraza, a put do osmine finala lepo mu se otvorio. Sledeći je specijalista za dubl Radživ Ram, a Viktor se u prošlosti dobro snalazio sa igračima tog tipa, koji mnogo izlaze na mrežu, često igraju i servis-volej. Ramov najviš plasman u singlu jeste 88. mesto, on je prevashodno specijalista za dubl.

Predlog: Viktor ne blista, ali će se plasirati u treće kolo. Možda i u hendikepu.

Tomaž Beluči – Jošihito Nišioka

Mladi Japanac u prvom kolu savladao je veterana Matjea, dok je Brazilac bio bolji od Vorda. Beluči ima snažnije udarce, a obojica vole da traže oštre uglove. Ipak, uprkos tome što Brazilac nije baš oličenje konstantnosti, kvalifikant iz Japana istrošio je mnogo energije jer je igrao već četiri meča.

Predlog: Pobeda Belučija, pokušajte i uz minus gemove.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Jiri Veseli – Ivo Karlović

Kada vidite da Ivo Karlović igra, znate odmah da će biti mnogo kratkih poena i snažnih servisa. Tako će verovatno biti i ovoga puta, i samo je pitanje da li Čeh može da odgovori. Veseli je visok 198 centimetara što znači da će i on imati dvocifren broj asova, nadamo se u prvom setu.

Predlog: 'Plus gemovi' prvi set (granica 11,5)

Bernard Tomić – Lejton Hjuit

Duel dvojice Australijanaca koji bi mogao da kraj karijere popularnog Rastija. Međutim, Hjuit, iako ne važi za favorita u ovom meču, učiniće sve da ostane što duže na poslednjem Gren slemu sezone. On je poznat kao igrač koji voli veliku scenu i zato prognoziramo veliku borbu.

Predlog: 'Plus gemovi' (granica 37,5)

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: