Nova vest
Tenis

Subota, 11.09.2010.

00:30

Najbolje i najgore obučeni na US Openu

Tokom sezone se igraju četiri Gren slem turnira i pored dobrog tenisa to je prava prilika da se vide dobre, ali i loše kreacije tenisera i teniserki. Već smo pisali o tome da je crna veoma popularna boja u Njujorku tokom ove dve nedelje, o stilu Rodžera Federera, kao i o haljini koja je zadavala velike probleme Venus Vilijams, ali kreacijama za Anu Ivanović, Mariju Šarapovu i Karolinu Voznijacki.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sada je red došao na najgore obučene, a tu neslavnu titulu ponela je Francuskinja Aravane Rezai, kojoj su modni kritičari poručili da bi u toj haljini mogla da ode na balet. Iza nje na listi se našla Ruskinja Nađa Petrova i njena štraftasta haljina, dok je treće mesto zauzeo naš Novak Đoković sa svojom crno-belom kombinacijom specijalno spremljenom za Njujork.

Pored njih troje na listi najgore obučenih na poslednjem Gren slem turniru sezone našli su se i Katerina Bondarenko, Jelena Dementijeva, Piter Polanski, Gael Monfis, Svetlana Kuznjecova i Ričard Berankis.

S druge strane našli su se oni koji su oduševili svojim kreacijama, a među njima se najviše istakla Karolina Voznijacki, koja je ponela titulu najbolje obučene na US Openu. Kod muškaraca ona je otišla u ruke Rafaela Nadala, a zanimljivo je da su prvi nosioci u obe konkurencije imali kreacije u istim bojama, crnoj i florescentno zelenoj.

Među najbolje obučene u Njujorku svrstani su i Arno Klemon, Đie Ženg, Rodžer Federer, za koga je rečeno da bi čak i Ana Vintur, glavna urednica Voga, odobrila njegov izgled, Marija Šarapova i naša Ana Ivanović. Za srpsku teniserku je čak rečeno i da se na US Openu pojavila obučena u Đokovićevu kombinaciju da bi našla svoje mesto na ‘pozitivnoj’ listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve