US Open, magnet za zvezde šou biznisa

Kao jedan od četiri Gren slem turnira US Open je poslednja prilika u sezoni za tenisere da se pokažu, ali i poznate iz sveta šou biznisa da pokažu koliki su teniski fanovi. Svake godine broj poznatih ljudi koji dolaze u Njujork samo da bi gledali teniske majstore, Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Kim Klajsters, Venus Vilijams i ostale sve je veći, a to se i pokazalo u poslednje dve nedelje.

Izvor: JT

Nedelja, 12.09.2010.

18:58

Default images

Ove godine poslednji Gren slem sezone je zbog povrede morala da propusti Serena Vilijams, ali je ona bila zvezda na tribinama i velika podrška svojoj starijoj sestri Venus, koja je takmičenje završila u polufinalu. Pored nje, od tenisera su u Njujorku viđeni i Boris Beker, Ameli Morezmo, Martina Hingis, Ana Kurnjikova i Monika Seleš, a tu se niz ne završava.

Od ostalih velikih sportskih zvezda US Open nisu propustili ni legendarni hokejaš Vejn Grecki, francuski fudbaler Tjeri Anri, bejzbol igrač Adam Rodrigez, skijaš Bodi Miler i zvezda Njujork Jenkisa Derek Džeter. Na tribinama „Flešing Medousa“ viđeni su i glumci Vil Farel, Bredli Kuper, Šarliz Teron, Dejvid Duhovni i Kameron Dijaz, supermodeli Selita Ibenks i Alesandra Amborzio, muzičari Džon Ledžend, Ašer, Rob Tomas, milijarder Donald Tramp i urednica Voga Ana Vintur. Sada ostaje samo da se vidi ko će se od njih pojaviti i u nedelju i pružiti podršku Novaku Đokoviću, odnosno Rafaelu Nadalu u finalu muškog singla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: