Novakove "Crne kose"...

Novak Đoković je poznat kao veliki šoumen. Njujork budi posebnu inspiraciju u njemu. Tu je imitirao svoje kolege tenisere, naljutio publiku na meču sa Endijem Rodikom, zabavljao se na manifestaciji posvećenoj deci... A kako se Novak Đoković opušta u pauzi između napornih mečeva, mogli su da vide posetioci zvaničnog sajta trećeg tenisera sveta.

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 02.09.2010.

00:59

Default images

Porodica, devojka Jelena Ristić, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović prave mu društvo, a zabava izgleda ovako...



„Snimak ispod pokazuje da se bez narodne muzike nikada ne može, pa čak ni ovde u dalekoj Americi. Boća se pokazao kao izvanredan muzičar sa akustičnom gitarom, a ja kao dobar "kafandžija". O vokalnim sposobnostima nećemo govoriti, sve se čuje. Više od glasa do izražaja dolazi zabava koju smo drugari i ja napravili! Eto, i ovako nešto se praktikuje u pauzi između treninga“, rekao je Đoković.

Osim muzike, opušta ga i pecanje pa je sa ocem Srđanom i rođakom Miljanom organizovao interno takmičenje. Zabavu je s vremena na vreme 'kvario' pas Pjer koji je lajanjem uplašio ribice, kaže najbolji srpski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: