Rafa, Rodžer, Serena - uvek ima vremena za provod

Da teniseri nisu samo prezauzete mašine za udaranje loptica pokazuje i podatak da mnogobrojna zvučna imena koriste svaku priliku da nastupaju na dobrotvornim turnirima, a pritom se i fino zabave. Pred sâm početak US Opena, Najki je organizovao dobrotvorni mini-turnir, na kome su među učesnicima bili Rafael Nadal, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, ali i Džon Mekinro, model Bar Rafaeli, glumac Bredli Kuper i defanzivac Njujork Džajansta Džastin Tak.

Izvor: AY

Petak, 27.08.2010.

11:27

Default images

Pošto Vilijamsova nije mogla da igra zbog povrede zadobijene kada je nagazila na staklo u julu (propustiće i US Open), Azarenka je ušla kao zamena. Bar Rafaeli je sa Nadalom u dublu igrala protiv Azarenke i Taka, dok su Federer i Mekinro izašli na megdan Šarapovoj i Bredliju Kuperu.

"Nemam pojma da igram tenis, učili su me samo pet minuta pred meč", rekao je kroz smeh Tak, koji je očajno udarao i praktično svaku lopticu slao u aut. Srećom po njega i Azarenku, ni Rafaeli se nije proslavila, pošto nije mogla da pogodi nijedan servis.

"Sve je u redu, važno je da si ti slatka", dobacivala joj je Serena sa strane.

Sa druge strane, Kuper, koji rekreativno igra tenis, pokazao je zavidno umeće, pošto je u paru sa Šarapovom savladao Federera i Mekinroa, da bi potom i skinuo majicu pred obožavateljkama. Možda je i Marija imala nekog uticaja na njegov dobar nastup.

Nova dobrotvorna zabava bila je i pravi trenutak da zvezde belog sporta pokažu i nove komplete odeće koje će nositi na poslednjem Slemu sezone. I dok će Marija nositi klasične haljinice raznih boja, Nadalove nove kombinacije tipično su "Najki atletske", uz mešavinu limun žute i crne. Federer će, logično, nositi polo u teget i beloj boji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: