Modni momenti US Opena

US open važi za najliberalniji Gren Slem turnir kada je u pitanju garderoba tenisera i teniserki. Još uvek se pamti uski šortsevi, majice i šortsevi Serene Vilijams, haljina sa kristalima Marije Šarapove, crna odevna kombinacija Rodžera Federera, limun žuta haljinica sa srebrnim pojasom Jelene Janković, tigrasti dezen opreme Betani Matek-Sends...

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 17.08.2010.

23:15

Default images

Oni koji zadovoljno trljaju ruke su sponzori, velike multinacionalne kompanije, koje lansiraju nove kolekcije pred svaki od četiri Gren Slem turnira, ali US Open je naročito inspirativan. Nike prednjači kada je reč o broju, ali i renkingu tenisera čiji su sponzori. Najviše pažnje svakako privlače Rodžer Federer, Rafael Nadal, Marija Šarapova i Serena Vilijams.

Federer je 2007. godine sve iznenadio dnevnom i noćnom kombinacijom. Tokom mečeva koji su se igrali danju oblačio je beli šorts i plavu majicu, a uveče je postajao 'mračan' tip odeven u potpunosti u crno.
Slično je bilo i sa Marijom Šarapovom i njenom haljinom sa kristalima. Danju je nosila belu, a u večernjim terminima crvenu. Takođe, Ruskinja, koja je poznata kao jedna od najelegantnijih u svetu tenisa, bila je u centru pažnje 2006. godine kada je i osvojila turnir u Njujorku. Ona je tokom dve nedelje trajanja Otvorenog prvenstva SAD mamila uzdahe u kratkoj crnoj haljini inspirasanoj Odri Hepbern u filmu “Doručak kog Tifanija”.

Tu je i uvek ekstravagantna Serena Vilijams. Amerikanka je kreirala sopstvenu garderobu za US Open 2002. i 2004. godine kada je nosila teksas suknjice i čizme do kolena, koje je morala da zameni tokom jednog meča jer nije mogla dobro da se kreće.

Betani Matek-Sends do sada nije toliko privlačila veliku pažnju svojim teniskim umećem, sportskom opremom sigurno jeste. Amerikanka je tako u Njujorku nosila šorts, majicu i kašket tigrastog dezena, ali i zlatnu haljinicu koja je jednako šokirala modnu javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: