Sestre Vilijams: Deo II

Nije tajna da su Venus i Serena oduvek bile bliske i da su danas najbolje prijateljice. Jaka sestrinska veza i podrška nikad nije manjkala. Isti slučaj je bio sa medijima kada su se pojavile. Javnost nije bila drastično podeljena što se tiče sestara V.

Izvor: Andrijana Žikiæ

Nedelja, 24.08.2008.

19:50

Default images

Uvek zajedno
Sestre V su prve sestre koje su posle 117 godina igrale finale i prve su sestre u istoriji tenisa koje su se u dve sezone Gren slemova sastale u finalima čak 4 puta.

Senzaciju su izazivale na svakom koraku, a ubrzo posle sjajnih rezultata na terenu počele su da ispoljavaju talente na drugim poljima.

Starosna razlika između Venus i Serene je deset meseci. Nije im zajedničko samo prezime i prvo mesto na WTA rang listi. Obe udaraju desnom rukom i obe najviše cene Pita Samprasa. Porodica je za obe na prvom mestu, a kada je reč o tenisu, obe su rešile da njihova imena ostanu dobro zapamćena. Zajedno su gostovale u jednoj epizodi popularne američke animirane serije “Simpsonovi”. Obe su bile “žrtve” u popularnoj emisiji “Pankd” koju vodi glumac Ešton Kučer.
Starosna razlika između Venus i Serene je deset meseci. Nije im zajedničko samo prezime i prvo mesto na WTA rang listi.

Obe udaraju desnom rukom i obe najviše cene Pita Samprasa.

Porodica je za obe na prvom mestu, a kada je reč o tenisu, obe su rešile da njihova imena ostanu dobro zapamćena. Zajedno su gostovale u jednoj epizodi popularne američke animirane serije “Simpsonovi”. Obe su bile “žrtve” u popularnoj emisiji “Pankd” koju vodi glumac Ešton Kučer.
Venus je visoka 185cm i teška 73kg. Liči na oca Ričarda. U horoskopu je blizanac. Omiljena boja joj je plava.

U vezi je sa profesionalnim igračem golfa Hank Kunom. Našla se i na listi 40 najmoćnijih Amerikanki. Voli modu.

Prošle godine je diplomirala na Institutu za dizajn i vlasnica je modne kuće za interijer “V Star Interiors”. Kreirala je liniju ženske odeće pod nazivom “EleVen” koja je plasirana 2007.godine. Član je reda Jehovinih svedoka. Ambasador je UNESCO-a.

Pre dva meseca obajvljena je knjiga njenih umetničkih fotografija pod nazivom “Venus Vilijams”, britanskog modnog fotografa Kotoa Bolofoa, koji je insistirao da fotografiše Venus pošto ju je slučajno sreo na ulici u Londonu i bio opčinjen njenom figurom.
Serena je visoka 175cm, a teška 68kg. Liči na majku Orasin.U horoskopu je vaga. Upisala je isti fakultet kao i Venus i privodi ga kraju. Omiljena boja joj je roza, a omiljeni pisac Maja Anđelou.

U vezi je sa američkim muzičarem, reperom Komonom. Na terenu najviše voli da nosi kratke haljine jarkih tonova. Na početku karijere često je nosila frizuru sa afro-kikicama.

Dizajnirala je kolekciju odeće za teniserke marki Puma i Nike. Njena autorska modna kolekcija iz 2004.godine zove se Aneres. (kako se njeno ime čita otpozadi).

Nuđeno joj je nekoliko angažmana u filmovima, ali je ona sve odbijala zbog tenisa. U nekoliko navrata je pozajmljivala glasove u Diznijevim crtaćima, a čak se i pojavila u jednoj epizodi krimi serije “Red i zakon” i serije “Urgentni centar”. Zajedno sa pevačima Ališijom Kiz i Kanje Vestom je učestvovala u muzičkom spotu sadašnjeg dečka. U junskom izdanju magazina Džejn pozirala je bez odeće.

Snimila je reklamu za poznatu kompjutersku firmu HP sa kojom srađuje na promociji svojih haljina “Aneres”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: