Nova vest
Tenis

Subota, 06.09.2008.

11:54

Poznati na US Openu

Svakodnevno na mečevima najboljih svetskih tenisera na US Openu mogu se videti poznate osobe iz sveta glume, muzike, sporta, mode... Svima je ostalo u sećanju prošlogodišnje finale Đokovića i Federera kada je glumac Robert de Niro bodrio srpskog tenisera u loži zajedno sa Novakovim roditeljima.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Šestostruka šampionka Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država Kris Evert u društvu supruga poznatog golf igrača Grega Normana redovno prati mečeve na terenima Flešing Medouza. Modni kreator Oskar de la Renta i urednica američkog Voga Ana Vintur ne propuštaju mečeve Švajcarca Rodžera Federera sa kojim se i privatno druže.

Osvajači zlatnih olimpijskih medalja plivači Amanda Berd i Džejson Lezak takođe su viđeni druge nedelje takmičenja na US Openu. Svetski rekorder na 100 metara leđno Aron Pirsol takođe je viđen u publici.

Još jedna učesnica Olimpijskih igara u Pekingu (doduše manje uspešna) viđena je na turniru u Njujorku. Bacačica koplja iz Paragvaja Lerin Franko redovno bodri Novaka Đokovića i tako dodatno podstiče priče o njihovoj ljubavnoj vezi. Novak je i prošle godine bio u centru pažnje s obzirom na to da ga je u finalu bodrila Ruskinja Marija Šarapova. Posle toga novinari su ih često viđali u istom društvu na različitim žurkama.

Glumica iz serije Seks i grad Kim Katral gledala je četvrtfinalni meč sestara Vilijams u društvu svog dečka. Kameron Dijaz i njen dečko model Pol Skalfor pratili su četvrtfinale u kome su se sastali domaći teniser Endi Rodik i Čileanac Fernando Gonzales.

Milijarder Donald Tramp i njegova supruga Melanija Knaus takođe su pratili mečeve Endija Rodika na stadionu Artur Eš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve