Nova vest
Tenis

Subota, 23.08.2008.

23:02

"US Open Store" na Menhetnu

Organizatori US Opena 2008. otvorili su prodavnicu na Menhentnu, Njujork pod nazivom “US Open Store”, koja će ljubiteljima ovog teniskog Gren slema nuditi brendiranu robu i suvenire. Prodavnica na Menhetnu otvorena je u saradnji sa vodećom trgovačko-menadžerskom kompanijom “Team Retail Solutions” u nameri da i oni koji ne mogu da prisustvuju teniskim mečevima osete duh US Opena 2008.

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Ovo je prva prodavnica ovakvog tipa od starta teniskog takmičenja u Njujorku.
”Ona će približiti tenis Njujorčanima više nego što je to ikada učinio”, oduševljeni su organizatori i menadžeri turnira.

“US Open Store” je otvorena 22.avgusta, s tim što je početak prodaja zakazan za prvi takmičarski dan turnira, 25.avgust. Ona će biti otvorena do 10.avgusta, tri dana pošto se turnir završi.

Nalazi se u trgovačkom distriktu, u ulici Prins broj 129, na uglu ulica Prins i Vuster, i radiće svakog dana u nedelji od 10 do 19 časova.

Od proizvoda koji će se naći u prodaji, najzanimljivije su igrice koje nude i prikaz najveličanstvenijih momenata u istoriji US Opena. Urađena je i specijalna linija odeće poznate marke teniske opreme T.A. Davis. Najveću pažnju, pretpostavlja se da će privući majice jednog od sponzora US Opena, firme Under Armour, ali i ograničenu kolekciju majica koje je kreirala poznata manekenka Hajdi Klum. (http://www.b92.net/sport/usopen2008/new_york.php?nav_id=315100)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve