Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.09.2007.

20:07

Nole i Marija?

Nakon finalnog meča US Open-a i kadrova „srpskog boxa“ u kome je, u taboru Novaka Đokovića, bila i ruska teniserka Marija Šarapova, mediji i javnost u Srbiji dobili su odličan povod za novu senzacionalnu priču – da li su Marija i Nole 'u šemi'?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nema sumnje da je do nedavno najbolja ruska teniserka od sveg srca navijala za Đokovića, bodreći ga tokom meča povicima: „Novak, Novak“! Prošlogodišnja šampionka US Opena je poštovala i dress code, i u tabor srpskog tenisera došla obučena u belo. Sedela je u trećem redu, odmah do prolaza, sa leve strane su joj bili Đokovićev stric, pa Boba Živojinović.

Novinari su jedva dočekali da Novaka Đokovića odmah posle finalnog meča, u kome je izgubio od Rožera Federera, ispitaju ima li nešto između njega i Marije. Đoković je uz osmeh prokomentarisao „Znao sam da neko mora to da pita“ i odgovorio:

Očekivao sam to pitanje, nemojmo preterivati sa Marijom. Mi smo samo prijatelji i jako je lepo od nje što je došla da me bodri. Kao i Robert De Niro, on je bio i u polufinalu i na finalnom meču. Zaista je neverovatan osećaj videti tako uspešne ljude u mom taboru kako su uz mene, kako navijaju i praktično igraju samnom. To je sjajno“, rekao je Đoković.

Time što je došla da bodri Đokovića, Marija Šarapova je pokazala da se nije naljutila zbog fenomenalne imitacije od pre nekoliko večeri na terenu Artur Eš. Đoković je, naime, nakon pobede u četvrtfinalu nad Špancem Davidom Fererom, na zahtev organizatora turnira imitirao Šarapovu, kako se koncentriše i servira. (Đoković je imitirao i drugog tenisera sveta Rafaela Nadala). Malo je reći da je publika u Njujorku bila oduševljena, a snimak imitacija je vrlo brzo postao neverovatno popularan na Youtube-u.

Novak Đoković ima devojku Jelenu, koja trenutno studira u Milanu. I pored toga što je na konferenciji za novinare u Njujorku rekao da su on i Šarapova samo prijatelji, nema sumnje da će se mediji u Srbiji rado prihvatiti dalje analize – postoji li tu nešto više od prijateljstva, makar bilo i objašnjeno kao još jedan dokaz 'dobrih odnosa Srbije i Rusije u osetljivom trentuku'.

Mediji su Đokovića ranije povezivali sa Anom Ivanović. Međutim, Novak i Ana su jako dobri prijatelji, a družeći se tokom ovogodišnjeg turnira u Njujorku upoznali su Roberta De Nira, pošto su zajedno otišli na večeru u njegov japanski restoran.

Đoković je uspeh na US Openu proslavio u društvu prijatelja i gore - pomenutog De Nira, u kineskom restoranu Wakiya, u sastavu luksuznog Gramersi Park Hotela na Menhetnu. Američke novine za sada nemaju podatak da li je tamo bila i Marija Šarapova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve