B92 Sport Turska 2010 Komentari

Broj komentara: 5

 1. @Loshmi

  Ko je ovde govorio o trofejima? A to shto mu fali samo EL, pa i nije bash tako. Ono jest, uzeo je EP i SP sa reprezentacijom, ali sa reprezentacijom koju su vodili klase kao shto je Bodiroga. Pa mogao sam i ja, kao i Rakochevic, da sedim na klupi, dok pravi asovi uzimaju prvenstva, a onda da kazem da imam te i te medalje.

  Moja poenta je upravo u sledecem: nasha reprezentacija nije osvojila nishta kad je Rakochevic bio nosilac igre u njoj. Naprotiv, ne samo da nije imala medalju, vec je pogubila sve utakmice koje su se reshavale u finishu, utakmice koje reshavaju veliki igrachi, shto Rakochevic nije (setiti se OI u Atini, pa EP u Beogradu). Klasichan primer je i gostovanje Efesa u Beogradu prethodne sezone. Igor je ubadao sve u toku utakmice, ali je promashio poslednji shut.

  Plus je prepotentan, shto se vidi na terenu. Asistira samo sebi i to o tablu. Da ne pominjem koliko unishtava atmosferu u ekipi, shto je uradio u paketu sa Jaricem 2005.

  Samo jedan prosechan igrach, kakvih u Evropi ima poprilichno.
  (Jabilondo, 10. septembar 2010 22:04)

  # Link komentara

 2. @jabl.

  Još mu fali EL... ali ni Divac nije osvojio prsten, ni Meloun.... Takvom igraču koji je osvojio skoro sve(dve najvažnije- svetsko i evropsko) tražiti dlaku u jajetu tipa sl. bacanja, je prosto smesno. Ne mogu komentari kojekakvih "eksperata" da mu uđu u takvu biografiju. da nije timski igrac ne bi bio u repr., on je godinama konstantno jedan od najboljih u EL
  (loshmi, 27. avgust 2010 19:58)

  # Link komentara

 3. @Losmi

  Kakvi grobari? To sot je KK CZ napravila jednog igraca u poslednjih 30 godina, ne znaci da je taj igrac najbolji igrac svih vremena, te da ne treba opljuvati njegovu ociglednu manu: nije timski igrac! Takodje, nije mec-viner i to je ono sto ga drasticno udaljava od velikih, kao sto su Djordjevic, Bodiroga i Danilovic.

  Svaka njemu cast za titule najboljeg strelca. Ali daleko je on od pravih klasa, daleko je on da se uopste nadje na spisku igraca o kojim treba ovde pisati. On je dobijao male utakmice, on je pogadjao male poene. Ali, kad se lomilo, tu su, ipak, bili oni veliki.
  (Jabilondo, 27. avgust 2010 14:57)

  # Link komentara

 4. "Kao mladić je imao određenih problema sa izvođenjem slobodnih bacanja, ali praktično je nepogrešiv otkad je usvojio novi način koncentracije."

  U Kraljevu je kao igrac Buducnosti negde u februaru vec davne 2002 promasio slobodno bacanje za produzetak i tako je Sloga srusila tada vazeceg sampiona Jugoslavije, sustigavsi 19 poena zaostatka.
  (g4, 27. avgust 2010 14:01)

  # Link komentara

 5. Dokle će grobari pisati o njemu.....?
  (lošmi, 27. avgust 2010 12:29)

  # Link komentara