B92 Sport Turska 2010 Virtuelni selektor
Igra: Virtuelni selektor

Kao što samo ime igre kaže u ulozi ste selektora košarkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u košarci, Turska 2010. Na početku igre raspolažete sa 350 poena koje možete da potrošite na pet igrača koji će činiti vašu ekipu. Svi vaši igrači moraju biti iz različitih reprezentacija i da igraju na različitim pozicijama. Igrači su vrednovani po njihovim individualnim karakteristikama, kao i po značaju koji imaju za reprezentaciju u kojoj igraju.

Kada sastavite i prijavite ekipu ostaje vam da pratite učinak igrača koje ste odabrali. Učinak igrača u realnoj utakmici će se kalkulisati po određenom algoritmu i dodavati vašem bodovnom saldu ukoliko se igrač nalazi u vašem virtuelnom timu.


VAŽNE NAPOMENE:

Svaki učesnik igre može da prijavi maksimalno tri ekipe. Proveru ćemo vršiti na osnovu IP adresa i ostalih podataka unetih prilikom prijave učešća.

Imena timova koja sadrže uvredljive nazive, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju biće obrisani.

• Jednom prijavljeni igrači u ekipi se ne mogu menjati do kraja takmičenja.

Tok igre direktno će zavisiti od učinka igrača koje ste izabrali. Poeni za svakog igrača ažuriraće se neposredno nakon svake utakmice na turniru. Bodovanje će biti izvedeno po sledećoj šemi:
postignuti poeni + skokovi + asistencije + ukradene lopte + blokade - promašaji - izgubljene lopte.
Ukupan učinak vase ekipe činiće suma učinaka svakog od vasih igrača.

Primer: Ako je učinak igrača: 25 poena, 4 asistencije, 5 skokova, 2 ukradene lopte, 2 blokade, 10 promašaja, 5 izgubljenih lopti, broj poena koji donosi vasoj ekipi je: 25 + 4 + 5 + 2 + 2 - 10 -5 = 23. Dakle, na ukupan broj poena dobijate još 23.

Vaši igrači dobijaju poene samo za one utakmice koje nisu ni počele u trenutku prijave. Za utakmice koje su počele ili su već odigrane dobijaju 0 poena, bez obzira na učinak na terenu.


Srećno!


Prijavite ekipu
Vaše ime i prezime *
Vaš e-mail *
Telefon *
Ime vašeg tima *
Napomena: Imena timova koja sadrže uvredljive nazive, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju biće obrisani.Polja označena zvezdicom (*) su obavezna za popunjavanje i služe za jedinstvenu identifikaciju vašeg tima i kontakt. Podaci uneseni u formular se čuvaju isključivo u našoj arhivi za vreme trajanja igre i ni u kom slučaju neće biti prosleđivani trećim licima.