Kolašinac: Puklo je gde sam mislio da sam jak, u glavi!

Asmir Kolašinac oglasio se posle kvalifikacija u kojima nije uspeo da se plasira u finale.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 05.08.2021.

11:51

Kolašinac: Puklo je gde sam mislio da sam jak, u glavi!
Foto: Profimedia

Kolašinac je u utorak prestupio u prvom i trećem pokušaju, a u drugom bacio samo 19,68 metara.

Oglasio se na svom Instagram profilu.

"Nije bio lak put do ovde...Mnogo sam uložio, i truda i vremena i svega. Bilo je i mnogo prepreka, ali znam da je vredelo sve. Znam takođe da sam došao maksimalno spreman, međutim puklo je tamo gde sam mislio da sam jak, u glavi! Da...u glavi...Sve savršeno do onog momenta kada su me prozvali za prvu seriju. I tada, valjda od prevelike želje, možda čak i treme, se sve raspalo.Tehničke greške i nema velike daljine", poručio je Asmir.

Svestan je propuštene prilike.

"Sport je to, Olimpijske igre ne praštaju greške, a nema popravnog. Koliko sam bio odsutan pokazuje i to da sam u trećoj, poslednjoj seriji, bacio 20+ i namerno prestupio...Nedovoljno za finale, ali bi makar malo popravilo utisak. Ali život ide dalje, karijera isto. Istom se itekako ponosim, bez ijedne mrlje i čista obraza. Želim da se zahvalim svima koji su mi na ovom putu pomagali a posebno mojoj porodici i mom treneru, koji nažalost nije bio stavljen na spisak za ove Olimpijske igre", zaključio je naš bacač kugle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: