"Znamo koliko je teško Srbiji"

Novak Đoković je zbog povrede ramena morao da se povuče iz borbe za 3. mesto u miks-dublu sa Ninom Stojanović i tako su bronzu osvojili Ešli Barti i Džon Pirs

Izvor: SS

Subota, 31.07.2021.

18:30

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Australijanci su veoma srećni zbog osvojenog olimpijskog odličja, ali je bivša šampionka Vimbldona Barti istakla da razume kako se osećaju navijači u Srbiji.

"Jasno je da je ovo veoma teško za Srbiju. Za Džona i mene je ovo ostvarenje sna. Činjenica da smo doprineli broju medalja za Australiju je neverovatna. Iskoristilo smo boravak u Tokiju, uživali smo u svakom trenutku. Vidi se direktna emocija sportista ovde, jasno je da je ovo vrhunac sporta i mnogih drugih stvari", izjavila je Barti.

Srećan zbog medalje bio je i njen dubl partner Džon Pirs.

"Jedan od naših ciljeva je bio da donesemo Australiji medalju, ovo je nešto zaista veliko za nas", rekao je Pirs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: