Novak glavna zvezda u Tokiju – svi bi sliku sa njim FOTO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, sudeći po "potražnji" za fotografiju sa njim, najveća je zvezda u Olimpijskom selu.

Izvor: MT

Četvrtak, 22.07.2021.

08:38

Default images

On je u Tokio stigao u sredu, odradio trening, pa se smestio u hotel, gde su i ostali naši olimpijci.

Svi ostali sportisti i sportistkinje iskoristili su priliku da sa Novakom porazgovaraju, ali i fotografišu se za uspomenu.

Sa Novakom su se slikali između ostalih brazilske odbojkašica Karol Gataz i Gabrijela Gimaraeš, turska plivačica Viktorija Zejnep Gunep, nemački hokejaš Kristofer Rir, indijski igrač badmintona Sai Pranit...

""Bukvalno sam izbezumljena. Život mi se resetovao, ne mogu da verujem. Pored toga što mi je idol, on je veoma fin. Obožavam te, Novače", napisala je Gimaraeš.

U međuvremenu, Novak je saznao ko ga čeka na putu do zlata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: