Nova vest
Olimpizam

Subota, 24.07.2021.

21:25

Drugi dan: Mnoštvo srpskih olimpijaca na borilištima

Drugog dana na olimpijskim borilištima u Tokiju ponovo će biti veliki broj naših sportista.

Izvor: B92

Autor:B92

Drugi dan: Mnoštvo srpskih olimpijaca na borilištima
Foto: Profimedia

Strelci, basketaši, vaterpolisti, odbojkašice, biće mnogo uzbuđenja.

Prvi dan je protekao sjajno, osvojene su dve medalje, srebro za Damira Mikeca i bronza za Tijanu Bogdanović, a nadamo se da će se uspešni rezultati nastaviti i drugog dana.

Sve počinje u dva sata iza ponoći u nedelju, kada će naše Zorana Arunović i Jasmina Milovanović izaći na strelište u disciplini vazdušnji pištolj 10 metara.

Nastavlja se i takmičenje u tenisu, pa će Ivana Jorović prvo kolo singla igrati od 04.00 protiv Belgijanke Alison van Ujtvank.

Očekujemo izlazak u ring bokserke Nine Radovanović u 4.48 u kategoriji do 48,51 kilogram, i ona ima velike ambicije, baš kao i basketaši koje od pet časova očekuje duel sa Poljacima.

Takmičenje u streljaštvu nastavlja se u šest časova i to u disciplini vazdušna puška 10 metara, a tu će nas predstavljati Milutin Stefanović i Milenko Sebić.

Ono što se takođe sa pažnjom očekuje jeste i nastup naših sjajnih odbojkašica, devojke od 7.20 igraju meč u svojoj grupi sa Dominikanskom republikom.

Novi meč za basketaše na programu je od 8.25 časova, Srbija će tada igrati sa Belgijom.

Konačno, vaterpolisti počinju takmičenje od 11.20 u derbi susretu sa Španijom.

Završetak dana za naše sportiste obeležiće plivači.

Od 12.21 u disciplini 200 metara slobodno, nastupiće Velimir Stjepanović, dok će od 13.30 dan zatvoriti naša štafeta 4x100 metara u sastavu Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Nikola Aćin i Uroš Nikolić.

Budite uz nas i naše sportiste i danas jer ćemo sve pratiti u LIVE BLOGU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve