Utorak, 03.08.2021.

06:21

Španovićeva: Najjeftinije zlato koje je moglo da se osvoji

Ivana Španović bila je vidno razočarana posle finala skoka udalj na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: SS

Španoviæeva: Najjeftinije zlato koje je moglo da se osvoji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

gkod

pre 2 godine

Svi vi koji kritikujete sportiste i smatrate da su oni iskljucivi krivci za neuspeh razmislite malo, ko je kriv. Vera Nikolic, Nenad Stekic, Ivana Spanovic, Novak Djokovic i svi ostali favoriti u svojim disciplinama na OI i neuspeh. Dokle ce to da se desava? Zasto ih rukovodstvo ekipe nije zastitilo od psiholoskih pritisaka sa strane?

Realno

pre 2 godine

Žena četvrta na Olimpijskim Igrama u skoku u dalj. Svaka čast. Šteta za medalju. Sledeći put će Srpkinja biti ovako visoko plasirana tamp negde od 2071 pa nadalje.

Trigger

pre 2 godine

Kad se basketaši nisu plasirali u finale, a bili su sigurni za zlato, posumnjao sam da nešto nije u redu.

Kada je Novak izgubio obe medalje, to je već bio ozbiljan nagoveštaj nečeg nerealnog.

A sada, kada je i Ivana ostala bez ijedne medalje, sve mi je jasno: neko nam je opasno uvračao.

Milan

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.
(Kralj mača, 3. avgust 2021 13:12) # Link komentara

Ne znas. Ima.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!
(navijac, 03. avgust 2021 08:21)


Za sada su nas nagrade za medalje na OI kostale 280.000 €. Ne brinite se, nije ulje poskupelo zbog toga.

Kralj mača

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.

idemo

pre 2 godine

Ivana je 4. među 3,5 milijardi devojaka i žena na planeti. Stvarno montsruozan neuspeh. Alo pljuvači, lezilebovići i mrzitelji - na kom ste vi mestu?

Mikloš Salamander

pre 2 godine

grunf@

Druže nije Olimpijada vec Olimpijske igre, Olimpijada ti je vreme od 4 godine izmedu Olimpijskih igara, jeste uspeh i to cetvrto mesto, ali vec koliko sutra svi ce zaboraviti ko je bio cetvrti, osmi ili 18-ti, samo osvajaci medalja se pamte i postaju besmrtni, slazem se da postoji ogroman broj pljuvaca, ali nemozes mi zabraniti i cenzurisati da objektivno kritikujem nekog i izrazim nezadovoljstvo sto nije ispunio ocekivanja, nemogu sada da kritikujem recimo Kolasinca ili Sinancevica sto nisu osvojili medalju jer to niko i ne ocekuje jer ce konkurencija da bude paklena i sam ulazak u finale bice pravi uspeh, pozdrav!

grunf

pre 2 godine

4 mesto na olimpijadi je ogroman uspeh. Ona je i fizicki i mentalno gromada za sve vas male bedne koji nista u zivotu niste uradili. Besni ste na sve oko sebe za svoj jadni status i napadate sve koji iole vrede u ovoj zemlji.Sedite u svojim mracnim sobicama i preko tastature lecite svoje komplekse. Do podne mrzite sve , a od podne sami sebe. A onda gasite svoj jadni komp i idete negde na splav da uz turbo folk blejite i docekate sledeci dan.

Joks

pre 2 godine

Imamo jednu atleticarku svetskog kalibra i kad ne osvoji ništa, to je sad kao tragedija. A kad imaš 10 strelaca, izvuces dve medalje i svi srećni! Ili pošalješ 15 ovih čamdžija i nadaš se da će nešto biti...
Naš problem je što nemamo dovoljno kvaliteta u atletici i plivanju. Nismo u tom smislu sportska nacija. Gledamo samo fudbal i košarku, ne kažem da se tamo ne radi teško, ali druga je to priča. Čak i prosečan fudbaler može da zaradi pristojan novac ako na vreme ode u inostranstvo!
Ko je lud da se bavi atletikom. Teško je to. S povlačenjem Ivane Španović vratićemo se među trećerazredne neosvajače medalja, gde realno pripadamo!

Nikola

pre 2 godine

Pogledajte snimke od ranije kakvu je brzinu imala i kako je izgledala prirodno.. Previse je nabildovana za zlatnu medalju ovako svaka cast ali moze ona mnogo vise… Kad vidim njenog decka kako treniraju zajedno sve mi je jasno on napumpao sebe i nju!!

ggghhb

pre 2 godine

Novak, Perkovic, Spanovic.. neka vrsta pritiska u njihovoj glavi ih je kostala zlata. To se kod nas kaze prvo skoci, pa reci hop. Jesu najbolji, ali kada je trebalo na ovim igrama, nisu uspeli to i da pokazu.

čekamo pariz

pre 2 godine

Sandra Perković (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.
Nole (r. 1987.) 4. u Tokiu na OI.
Ivana Španović (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.

Sandra vladarica svoje discipline skoro deceniju, 17 zlata, od koji 2 olimpijska zlata.
Nole vladar svoje discipline vise od decenije, 20 GS i olimpijska bronca.
Ivana Španović nije toliko trofejna, 4 zlata i olimpijska bronca.

Aleksandar Borić

pre 2 godine

Чудно, а можда и није. Да је награда била 1 милион долара можда би летела преко 7.30, за џабе се не исплати. О чијем трошку си путовала, кога си представљала? Шта је остало од поноса, хтења, срца на терену. Нађи Ђоковића, ухватите се за руке и скочите са панчевца, срам те било… лопато!!!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Jutros sam specijalno ustao da je gledam, bolje da nisam iskreno, jeste konkurencija bila zestoka, ali samo da je ponovila skok iz kvalifikacija bila bi to i vise nego dovoljno za medalju pa cak i zlatnu, iskreno sam ocekivao od nje i verovao da su ove OI njene, razocarenje mora da se kaze i zal za propustenom prilikom!

mija

pre 2 godine

Nadam se da cite komentare na forumima. Cisti da vidi sta narod misli o njoj i to samo zbog politike... To je nesto sto joj nije trebalo.

Zoran YNWA

pre 2 godine

E pa Ivana,Novace imali ste nikad laksi put do zlatne medalje,a vi ste cetvrti,ko li je kriv,verovatno kao i do sada mediji,CIA,ceo svet koji nas ne voli...

Ivan

pre 2 godine

Devojka je napravila svoje najbolje ovosezonske rezultate bas na OI. Koliko zluradih komentara, sramota. Da je uzela zlato svi vi bi ste se utrkivali ko ce vise da je pohvali.

Cisse 9

pre 2 godine

Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.
(Mali Hijavata,
Uvek volim da pročitam vaš komentar jer idete u srž stvari koje komentarišete i u mnogim stvarima stavovi nam se podudaraju , jedino malo niste objektivni sto se tiče Crvene Zvezde ali šta sad niko nije savršen, pozdrav za vas

MikiP

pre 2 godine

Kad bismo pre pocetka takmicenja znali sta je cilj mogli bismo govoriti o tome da li je nesto uspeh ili ne. Ovako se sve moze proizvoljno tumaciti. Nekom nije dosta ni 7.5m a neko bi se zadovoljio i sa 5m.

sasa

pre 2 godine

A sta tacno je devojka pogresno rekla?!
U Riu za zlato trebao je skok od 7.17, za srebro 7.15, bronzu 7.08 cetvrto mesto 6.95

Nocas za zlato dovoljan 7.00.

Popara

pre 2 godine

Najsmešniji su mi ovi koji pričaju, parafraziram...najsmešniji su mi ovi što komentarišu negativno a nisu u životu potrčali ili imaju bedan život...itd. Gospodo, suština sporta je upravo da bude zabava za široke narodne mase i da svako može to da gleda i da komentariše. Ja svakako ne opravdavam negativne komentare na račun bilo kog sportiste, ali prosto ljudi treba da prihvate da Đoković, Mesi, Durent, Španović nisu sami sebi svrha...već da su njihovi sportovi stavljeni u funkciju zabave širokih narodnih masa. Tako da svako ima pravo da komentariše i to ne treba da vas opterećuje. Mišljenje je kao zadnjica, svi ga imaju. Samo bez nervoze!!!

Kafa s ukusom slobode

pre 2 godine

Vrati Kamasija u tim…otkad si njega otpustila ovaj tvoj Goran samo je jak na izjavama.
Momka ne treba previse da slusas jer ishrana koju ti daje je pogresna za vrstu sporta kojim se bavis.Tvoj momak nema zavrsen master i fakultet da bi sa takvim samopouzdanjem davao ti ishranu bez licence nutricioniste ili zavrsenog fakulteta.
I momak i trener su ti instagram treneri,puno pompe a malo rezultata.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

katastrofa, daleko ispod 7 metara skakati u finalu na olimpijskim igrama, jos koji centimetar dole i eto rezultata za Juniorsko takmicenje.. medalja se ovde morala uzeti jer je bila prakticno poklon, al da budem iskren, nisam od nje nista ocekivao i nikada i ne ocekujem, kada god treba da zapne i da potvrdi klasu, ona ubedljivo najvise podbaci, harizma joj je jedna velika nula, sve sa onim slikama pomeranaca na instagramu, skoro pa ko starleta.. iz nekog razloga je ne gotivim, moguce da je totalno drugacija, al se nekako lose predstavlja..

Miki

pre 2 godine

Razmisljao sam da i ja vredjam ovaj narod nakon sto je nasa atleticatka osvojila cetvrtu pozicuju na takmicenju, ali sam se setio da nas zapravo smatraju jednom od najuspesnijih sportskih nacija spram velicine, pa sam odlucio da sacekam neku drugu priliku da pokazem koliko se stidim samog sebe i onoga sto sam postigao u zivotu.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ivana nije šampionskog kova. Svaki put kada podbaci, podbaci zbog nedostatka psihe i koncentracije, a onda se podsmeva takmičenju gde nije uspela i tako nipodaštava medalje drugih. A kada napravi uspeh, onda se hvali napornim radom i talentom. Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.

avala

pre 2 godine

Ivana je vrhunski atletičar i uvek je konkurisala za visok plasman. Žao mi je što nije osvojila medalju i na ovoj Olimpijadi.

Pravićemo mi Ivanu od blata. Daj Bože da se u skorije vreme, u Srbiji, pojavi atletičar koji će na svakom velikom atletskom takmičenju na kome se pojavi, ući u finale ili osvojiti medalju.

M

pre 2 godine

Steta jos jednom za Ivamu, nanizala je malere na OI. U svakom slucaju, impresivna karijera I ne bih da je zalim zbog 4. mesta.

Izjavu ipak ne razumem. Zlato nije jeftino I sve cestitke devojci koja je uspela da ga osvoji.

acalibero

pre 2 godine

Ljudi, malo objektivnosti nije na odmet. Ivana se dve godine nije takmicila. Imala je pokidanu ahilovu tetivu. Ko se bavio sportom zna da je to najteza povreda, a kamoli za skokove. Za mene je iznenadjenje sto je uspela i ovoliko da skoci. Pa njoj je najteze. Ja jedino zameram sto je preterala u teretani, vidno ima vise misica na butinama i zadnjici. Meni se cini da je izgubila brzinu zbog toga, a tehnika joj je ok, ali ne moze skok bez brzine.

patty

pre 2 godine

Verovala sam samo u Jovanu.Videcemo sutra sta ce da uradi !
Od Ivane sam ocekivala mozda bronzu,ali ona obicno u tim najbitnijim trenutcia popusti.

Aleksandar

pre 2 godine

Nas mentalitet...kad treba da se grize, nema nas nigde. Kad je nebitno, najbolji smo. Znaci, problem je u glavi. Postoji nesto sto se zove Psihologija u sportu. Nasi "strucnjaci" ocigledno nisu ni culi za to.

navijac

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!

zex

pre 2 godine

Jedina stvar u kojoj par centimetra nesto znace. Ivana je imala 7 m u kvalifikacijama ali sta je tu je.Nema tu sta da se zameri.to su nijanse, bas nijanse.

xxx7

pre 2 godine

I ona je bila u izjavama krajnje neumerena. U kvalifikacijama skocila 7m a izjave posle kao da je to laganica i idemo na 9m. Recimo da je 99%bila sigurna da uzima zlato, a te unapred dodeljene medalje uglavno se na kraju ne dese (osim ako nisi USA u kosarci).

got

pre 2 godine

Hajke Dreksler je pre 30 godina skakala 7 metara bez zaleta, iz kreveta do toaleta, usred noci. Pustite te price o dopingu, svi lopovi, samo mi posteni.
Ne kritikujem Ivanu, kritikujem kompletan zenski skok u dalj.
Jeste ovo bila najjeftinija zlatna medalja u ovoj disciplini u poslednje vreme.
Rezultati vredni juniorske Balkanijade u Dimitrovgradu.

Djokica

pre 2 godine

Ne treba je osudjivati zbog sprtskog rezultata, ali ova njena izjava iz naslova je skandalozna! Devojko, treba da te je sramota. Ne zbog neuspeha u takmicenju, to se svakom moze desiti, nego zbog oalovazavanja pobednice i njenog rezultata. Stid i sram ako ga imas!

Ivan

pre 2 godine

Očegledno je bitna i psiholoska priprema pored fizičke, to jeste odigrati najbolje kada je najpotrebnije. Kao da je ponovila skok iz kvalifikacija imala bi zlato. Pa zasto ga nije ponovila? Imala je 5 pokusaja. Znala je valjda da se skok iz kvalifikacija ne racuna u finalu.

Batman

pre 2 godine

Djokoviceve 2 zlatne medalje su bile najjeftinije... ali on se odlucio na fotkanje, promovisanje sebe i drzanje lekcija drugim sportistima... treba da mu se da zlato za najvise napravljenih selfija na olimpijadi

MMMMMMM

pre 2 godine

Na olimpijadi je uspešan svaki onaj sportista koji kada je bitno ostvari približno svom najboljem rezultatu. Ona ni ovaj put nije bila ni približna tome kao što to ranije nisu bili Stekic,Topić,V.Nilolic.....
Uvek im je nešto smetalo i nedostajalo, Zašto je to tako kod naših sportista.........?

simboliko

pre 2 godine

Zabrinjavajuća je količina sujete i ega kod našeg naroda. Kad pobeđujemo najbolji smo na Svetu, kad gubimo malodušnost i patetika. To se odnosi i na sportiste, jer su i oni deo istog , a posebno me iznenadio Novak sa izlivima besa i panikom kad je gubio, a pri čemu nije nijednom nije napravio brejk protiv Španca za treće mesto, tužno i žalosno. Frustracije treba ostaviti kući i igrati se kao dete što bi rekao jedan trener, opušteno i bez pritiska.(Budite kao deca, jer njihovo je....)

miki

pre 2 godine

ivana je profi sportista, dakle ona trenira da bi osvajala medalje, a to je isto kao sto svi mi idemo na posao svaki dan. I sta se desi kad ne osvojis medalju?

objektivan

pre 2 godine

Treba biti objektivan, i ne osuđivati je. Njoj je sigurno najteže. Imala je dve teške povrede, dobro je pa se i dalje takmiči. Istina je da je na ovom takmičenju mogla lako uzeti medalju jer ni protivnice nisu skakale kvalitetno, ali je takođe istina i da je skok iz kvalifikacija njen najbolji skok u poslednjih 5 godina na otvorenom. Znači ona u nogama jednostavno nema te skokove preko 7 m kao konstantne. Sledeće godine je evropsko prvenstvo, eto joj šansa za medalju.

Krik

pre 2 godine

U pitanju je taktika. Trebala je u kvalifikacijama da skače slabo i pokaže protivnicima kako nije u formi, jer to su radile sve ostale, a onda u finalu jedan skok preko 7m i kraj. Ali nema veze svaka čast i za učestvovanje na OI.

Goran

pre 2 godine

pa onako je prva ako se ne racunaju ove tri ispred, kako njen predsednik kaze:)
(sd, 3. avgust 2021 06:55)

I moj je predsednik, a i tvoj je. I ne mesaj sport i politiku. Vrati se na stranice za pljuvanje, prilagodjene tvom neobrazovanju i potkapacitiranom intelektualnom nivou. I jos nesto, ako ja glasam za predsednika i njegovu stranku, to je moje pravo. Nemam nista protiv da se ti boris za drugu opciju. To je demokratija. Medjutim, Jelena je toliko puta napravila lep rezultat da i poneki losiji moze da dodje. Koji je tvoj uspeh?

Dale

pre 2 godine

Svetsko prvenstvo u atletici Tokio, 1991, Hajke Dreksler, pobednik 7.29cm... šta ove treniraju. BEZ traktorskih guma, nogu u ledu posle svakog treninga, tela kiborga...

Neozbiljno

pre 2 godine

Daj tri, cetiri atletske dvorane i jos vise para za razbacivanje na sportiste kako bi za xy godina osvojili neku bronzicu. Dosta zaludjivanja sportom i bacanja drzavnog novca. Neophodno je razvijati rad i ucenje kod mladih sport je nebitan.

Markus 1975

pre 2 godine

Zvezda-Partizan Vučić-Opozicija Turisti-Penzije ... pitam se za čije babe zdravlje moja deca ustaju u cik zore da trče pored prazne plaže i odrade svoje vežbe da bi održali kondiciju dok su na moru. Sudeći po komentarima Srbija ne zaslužuje nijednog vrhunskog sportistu.

my way

pre 2 godine

Управо тако! Колико ову девојку неће, колико баксуза, па то је страшно! Штета, имала је 7 метара и више потребних за злато, скочила их у квалификацијама "лагано" у другој серији, водећи да рачуна да не преступи као у првој, али ето...притисак је уродио тиме да у 6 покушаја не успе. Знам да би њој било лакше и да је последња била данас у финалу, а да је скочила даљину коју је имала и да може себи да каже "урадила сам колико сам могла". Главу горе, Ивана! Честитке за Малаику Михамбо, драго ми је да је она узела злато у последњој серији кад већ Ивана није, јер девојка једноставно скаче најдаље на свету. Са 20 цм луфта у последњој серији скочити 7 метара, шта рећи?.

жалосни човече

pre 2 godine

Kakva sreca isijava iz mene sto nisi osvojila nisi ni svesna.
(Patriota, 03. avgust 2021 06:54)
Шта рећи,заиста жалосно...
Јел могуће да има толико људи који навијају против наших спортиста на једном оваквом такмичењу,осим ако нису из бивших нам република...

Dejan

pre 2 godine

Slabo je skakala a zašto treba samo sebe da pita i ne daje nikavo objašnjene. Koga sad to zanima. Brukanje se nastavlja jer mi smo zvezde, nabedjene.

TP-1

pre 2 godine

Kako smo jadni na ovoj Olimpijadi. Nema odbojkasa,kosarkasa,rukometasa...Djokovic razocarao,Spanovic takodje,vaterpolisti nikad losiji...osvajamo neke medelje u realno nebitnim sportovima pa se tesimo. Dizemo i mi a pogotovo mediji sportiste u nebesa. Naslovi tipa"Djokovic juri ka zlatu kao japanski voz" ili izjave "najbole ostavljam za kraj" pa kad tresnu onda ostaje zal.

Pavle I. Premovcić

pre 2 godine

Ивана: Ти си нас толико пута обрадовала до сада да један Твој неуспех не може да избрише све Твоје претходне успехе.

Vucko

pre 2 godine

Ajde izleticete svoje frustracije zbog promasenih zivota politikom i svalite na ovu divnu curu. Nikoga ona nije podrzala, ako je to uopste bitno, vec samo postuje institucije svoje drzave.

insta

pre 2 godine

Objavljuju se slike i poruke na društvenim mrežama, lepo ljudi kažu bolje da se pripremi nego da piše kao da je već uzela zlato... skočila još tada za zlato a verovatno osetila da ima još mesta pa isijala od sreće ali istrošila energiju, ne slavi se pre kraja ništa.

VUK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45) Ne troluj. Jokaru boli .upe za sve. I za politiku. Čovek je izgradio svoj mikro svet. Osvojio je u svom sportu neosvojivo. MVP NBA !!!!!!! I 250.000.000,00 $ . Ono cvile mu .aja dok timari konje i odmara sa svojom porodicom.

neshKO

pre 2 godine

Najbolji su ovi što kažu da su ih svi sportisti, a posebno Đoković i Španović razočarali! Koga? Tebe, što sediš u fotelji i jedeš čips? Što nisi u razredu u OŠ moga da budeš najbolji u bilo kojem sportu? Ti si bruka i sramota, što takvim gromadama, ljudskim i sportskim, daješ za pravo da nešto kažeš!

VOSAK

pre 2 godine

Iskrena je bila, nikad manje nije bilo potrebno za zlato i fejlovala je, neverovatno da 9cm bude kraća od kvalifikacija, ni približno...
Šteta velika

VOSAK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45)


Sport u Srbiji mrtav a imamo šampione Evrope u odbojci u oba pola, u košarci Evropske prvakinje naše, vaterpolisti smena generacija ali su i dalje tu, liga u fudbalu od raspada Jugoslavije nikad na višem plasmanu nije bila, trenutno čak 12 mesto i nikad bliži da imamo dva predstavnika u LŠ, stvarno bre ti dečko lupaš

tomica chicago

pre 2 godine

Gvitam iz dana u dan naslovr na B92, pa izjave nasih sporista… te moglo ke, pa za malo,… pa zasto ne osvoji’ zlato ako je moglo!?? Zato i imamo 4 medalje… zato i jesmo ta velika sportska nacija. Neverovatno koliko smo puni sebe i gledamo na sve druge kao na male, a u stvari smo mi ti koji su mali!

boki

pre 2 godine

Kaže komentator nedostajalo joj je 6 santimetara za bronzu i 10 za zlato. Malo li je u takmičenju gde svaki milimetar odlučuje. Prilično glupa izjava. i meni fali 2 metra. Nije uzela nije ali bar vodi računa šta pričaš ti si iskusna takmičarka. Ako si se već pripremala i fizički i psihički nešto od to dvoje nije valjalo. I niko drugi nije kriv. Možda si malo prestara za ovo.

šta mi građani finasiramo tuga

pre 2 godine

što se tice našeg sporta sve je jasno svi ovi koji idu na naš teret to jest nas građana njih I ne zanima da pruže neke kvalitete jer kome oni podnose racun nikom pare dobijaju gubili pobedili a miljenica režima ce vec biti sutra opravdana u kontrolisanim medijima da je kriv đilas

Gkg

pre 2 godine

Ako je nekome teško to je ona... Radila je 4 godine, spremala se za ove OI, uložila ko zna koliko sati treninga, znoja i na kraju se desi ovakvo razočaranje. Nema potrebe da devojci još dodatno stavljate so na ranu. Ne treba nikome otežavati poraz, već isključivo dati podršku!!! Isto to važi i za sve ostale naše sportiste, oni mogu lično za sebe da osvoje medalju, novac i nacionalnu penziju, ne za nas, i ukoliko dožive poraz ne treba se rugati i ismevati. Pozdrav

điu,liu i sadriu

pre 2 godine

Vidim osvojila si.Ti to ne možeš jer imaš gubitnički mentalitet a ako je istina ovo što ljudi pišu da si se prodala ovima onda protiv tebe treba navijati iz sve snage.

branimir

pre 2 godine

Ma pusti to Ivana, ušla si u finale, dala si sve od sebe i to je to... Sport je jednostavno takav (pored svega i lutrija i sreća)... (Inače svaka čast ženskom olimpijskom timu Srbije jer su se muškarci propisno naispadali u mnogim disciplinama!...)

Gradjanin

pre 2 godine

Ne uznesi se u dobru ne ponizi se u zlu. Uvek bilo i bice. Basketasi su najbolji na planeti, sve rasturaju, sigurno zlato...Nole rastura, sigurno jos 2 zlata....mi smo izmislili kosarku,vanzemaljci smo..... i posle tolikog nerealnog dizanja u nebesa u javnosti usledilo je buć.

Порцелан

pre 2 godine

Штета што скок из квалификација није успела да понови и у финалу и освоји златну медаљу. Међутим шта је ту је, чекамо злато 2022. године на СП у Београду!

V

pre 2 godine

Jako mi je žao zbog Ivane. Zaslužila je to zlato. Očigledno da imamo loše OI, najviše u smislu da svi naši favoriti nisu odradili posao kako se od njih očekivalo. I mi smo razočarani, ali ne mogu da zamislim koliko su oni koji su uložili toliko truda tek razočarani. Ali svako od nas treba da je svestan da često ne dobijemo ono što zaslužujemo i za što smo se borili. Da često ne odradimo nešto kao što smo planirali. Nije kraj sveta. Sport je divan, doneo nam je toliko radosti i doneće nam opet. Hvala Ivani i svim našim sportistima na trudu i želji. I razumem da je narod razočaran ali zaista nije okej pljuvati nekoga ko je pao. Moramo biti veliki i podržati naše ne samo kad su najbolji već i kada ne ispune očekivanja. Volimo te Ivana! I podrška našim preostalim olimpijcima do kraja!

rekreativac12000

pre 2 godine

Skok u dalj je atletska disciplina koja je najvise devalvirala u rezultatima i u muskoj i u zenskoj konkurenciji. Pre vise od pola veka Bob Bimon je skakao 8.90 m, a velika Hajke Dreksler je 1992. skocila 7.63 m!! Prema tim rezultatima ovi sa olimpijade u Tokiju su smesni. Sta oni treniraju?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…

rekreativac12000

pre 2 godine

Skok u dalj je atletska disciplina koja je najvise devalvirala u rezultatima i u muskoj i u zenskoj konkurenciji. Pre vise od pola veka Bob Bimon je skakao 8.90 m, a velika Hajke Dreksler je 1992. skocila 7.63 m!! Prema tim rezultatima ovi sa olimpijade u Tokiju su smesni. Sta oni treniraju?

điu,liu i sadriu

pre 2 godine

Vidim osvojila si.Ti to ne možeš jer imaš gubitnički mentalitet a ako je istina ovo što ljudi pišu da si se prodala ovima onda protiv tebe treba navijati iz sve snage.

TP-1

pre 2 godine

Kako smo jadni na ovoj Olimpijadi. Nema odbojkasa,kosarkasa,rukometasa...Djokovic razocarao,Spanovic takodje,vaterpolisti nikad losiji...osvajamo neke medelje u realno nebitnim sportovima pa se tesimo. Dizemo i mi a pogotovo mediji sportiste u nebesa. Naslovi tipa"Djokovic juri ka zlatu kao japanski voz" ili izjave "najbole ostavljam za kraj" pa kad tresnu onda ostaje zal.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ivana nije šampionskog kova. Svaki put kada podbaci, podbaci zbog nedostatka psihe i koncentracije, a onda se podsmeva takmičenju gde nije uspela i tako nipodaštava medalje drugih. A kada napravi uspeh, onda se hvali napornim radom i talentom. Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

katastrofa, daleko ispod 7 metara skakati u finalu na olimpijskim igrama, jos koji centimetar dole i eto rezultata za Juniorsko takmicenje.. medalja se ovde morala uzeti jer je bila prakticno poklon, al da budem iskren, nisam od nje nista ocekivao i nikada i ne ocekujem, kada god treba da zapne i da potvrdi klasu, ona ubedljivo najvise podbaci, harizma joj je jedna velika nula, sve sa onim slikama pomeranaca na instagramu, skoro pa ko starleta.. iz nekog razloga je ne gotivim, moguce da je totalno drugacija, al se nekako lose predstavlja..

Gradjanin

pre 2 godine

Ne uznesi se u dobru ne ponizi se u zlu. Uvek bilo i bice. Basketasi su najbolji na planeti, sve rasturaju, sigurno zlato...Nole rastura, sigurno jos 2 zlata....mi smo izmislili kosarku,vanzemaljci smo..... i posle tolikog nerealnog dizanja u nebesa u javnosti usledilo je buć.

Batman

pre 2 godine

Djokoviceve 2 zlatne medalje su bile najjeftinije... ali on se odlucio na fotkanje, promovisanje sebe i drzanje lekcija drugim sportistima... treba da mu se da zlato za najvise napravljenih selfija na olimpijadi

Kafa s ukusom slobode

pre 2 godine

Vrati Kamasija u tim…otkad si njega otpustila ovaj tvoj Goran samo je jak na izjavama.
Momka ne treba previse da slusas jer ishrana koju ti daje je pogresna za vrstu sporta kojim se bavis.Tvoj momak nema zavrsen master i fakultet da bi sa takvim samopouzdanjem davao ti ishranu bez licence nutricioniste ili zavrsenog fakulteta.
I momak i trener su ti instagram treneri,puno pompe a malo rezultata.

Aleksandar

pre 2 godine

Nas mentalitet...kad treba da se grize, nema nas nigde. Kad je nebitno, najbolji smo. Znaci, problem je u glavi. Postoji nesto sto se zove Psihologija u sportu. Nasi "strucnjaci" ocigledno nisu ni culi za to.

xxx7

pre 2 godine

I ona je bila u izjavama krajnje neumerena. U kvalifikacijama skocila 7m a izjave posle kao da je to laganica i idemo na 9m. Recimo da je 99%bila sigurna da uzima zlato, a te unapred dodeljene medalje uglavno se na kraju ne dese (osim ako nisi USA u kosarci).

navijac

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!

šta mi građani finasiramo tuga

pre 2 godine

što se tice našeg sporta sve je jasno svi ovi koji idu na naš teret to jest nas građana njih I ne zanima da pruže neke kvalitete jer kome oni podnose racun nikom pare dobijaju gubili pobedili a miljenica režima ce vec biti sutra opravdana u kontrolisanim medijima da je kriv đilas

Djokica

pre 2 godine

Ne treba je osudjivati zbog sprtskog rezultata, ali ova njena izjava iz naslova je skandalozna! Devojko, treba da te je sramota. Ne zbog neuspeha u takmicenju, to se svakom moze desiti, nego zbog oalovazavanja pobednice i njenog rezultata. Stid i sram ako ga imas!

Dale

pre 2 godine

Svetsko prvenstvo u atletici Tokio, 1991, Hajke Dreksler, pobednik 7.29cm... šta ove treniraju. BEZ traktorskih guma, nogu u ledu posle svakog treninga, tela kiborga...

Neozbiljno

pre 2 godine

Daj tri, cetiri atletske dvorane i jos vise para za razbacivanje na sportiste kako bi za xy godina osvojili neku bronzicu. Dosta zaludjivanja sportom i bacanja drzavnog novca. Neophodno je razvijati rad i ucenje kod mladih sport je nebitan.

acalibero

pre 2 godine

Ljudi, malo objektivnosti nije na odmet. Ivana se dve godine nije takmicila. Imala je pokidanu ahilovu tetivu. Ko se bavio sportom zna da je to najteza povreda, a kamoli za skokove. Za mene je iznenadjenje sto je uspela i ovoliko da skoci. Pa njoj je najteze. Ja jedino zameram sto je preterala u teretani, vidno ima vise misica na butinama i zadnjici. Meni se cini da je izgubila brzinu zbog toga, a tehnika joj je ok, ali ne moze skok bez brzine.

Dejan

pre 2 godine

Slabo je skakala a zašto treba samo sebe da pita i ne daje nikavo objašnjene. Koga sad to zanima. Brukanje se nastavlja jer mi smo zvezde, nabedjene.

got

pre 2 godine

Hajke Dreksler je pre 30 godina skakala 7 metara bez zaleta, iz kreveta do toaleta, usred noci. Pustite te price o dopingu, svi lopovi, samo mi posteni.
Ne kritikujem Ivanu, kritikujem kompletan zenski skok u dalj.
Jeste ovo bila najjeftinija zlatna medalja u ovoj disciplini u poslednje vreme.
Rezultati vredni juniorske Balkanijade u Dimitrovgradu.

tomica chicago

pre 2 godine

Gvitam iz dana u dan naslovr na B92, pa izjave nasih sporista… te moglo ke, pa za malo,… pa zasto ne osvoji’ zlato ako je moglo!?? Zato i imamo 4 medalje… zato i jesmo ta velika sportska nacija. Neverovatno koliko smo puni sebe i gledamo na sve druge kao na male, a u stvari smo mi ti koji su mali!

sasa

pre 2 godine

A sta tacno je devojka pogresno rekla?!
U Riu za zlato trebao je skok od 7.17, za srebro 7.15, bronzu 7.08 cetvrto mesto 6.95

Nocas za zlato dovoljan 7.00.

Порцелан

pre 2 godine

Штета што скок из квалификација није успела да понови и у финалу и освоји златну медаљу. Међутим шта је ту је, чекамо злато 2022. године на СП у Београду!

MMMMMMM

pre 2 godine

Na olimpijadi je uspešan svaki onaj sportista koji kada je bitno ostvari približno svom najboljem rezultatu. Ona ni ovaj put nije bila ni približna tome kao što to ranije nisu bili Stekic,Topić,V.Nilolic.....
Uvek im je nešto smetalo i nedostajalo, Zašto je to tako kod naših sportista.........?

M

pre 2 godine

Steta jos jednom za Ivamu, nanizala je malere na OI. U svakom slucaju, impresivna karijera I ne bih da je zalim zbog 4. mesta.

Izjavu ipak ne razumem. Zlato nije jeftino I sve cestitke devojci koja je uspela da ga osvoji.

neshKO

pre 2 godine

Najbolji su ovi što kažu da su ih svi sportisti, a posebno Đoković i Španović razočarali! Koga? Tebe, što sediš u fotelji i jedeš čips? Što nisi u razredu u OŠ moga da budeš najbolji u bilo kojem sportu? Ti si bruka i sramota, što takvim gromadama, ljudskim i sportskim, daješ za pravo da nešto kažeš!

Ivan

pre 2 godine

Očegledno je bitna i psiholoska priprema pored fizičke, to jeste odigrati najbolje kada je najpotrebnije. Kao da je ponovila skok iz kvalifikacija imala bi zlato. Pa zasto ga nije ponovila? Imala je 5 pokusaja. Znala je valjda da se skok iz kvalifikacija ne racuna u finalu.

Popara

pre 2 godine

Najsmešniji su mi ovi koji pričaju, parafraziram...najsmešniji su mi ovi što komentarišu negativno a nisu u životu potrčali ili imaju bedan život...itd. Gospodo, suština sporta je upravo da bude zabava za široke narodne mase i da svako može to da gleda i da komentariše. Ja svakako ne opravdavam negativne komentare na račun bilo kog sportiste, ali prosto ljudi treba da prihvate da Đoković, Mesi, Durent, Španović nisu sami sebi svrha...već da su njihovi sportovi stavljeni u funkciju zabave širokih narodnih masa. Tako da svako ima pravo da komentariše i to ne treba da vas opterećuje. Mišljenje je kao zadnjica, svi ga imaju. Samo bez nervoze!!!

branimir

pre 2 godine

Ma pusti to Ivana, ušla si u finale, dala si sve od sebe i to je to... Sport je jednostavno takav (pored svega i lutrija i sreća)... (Inače svaka čast ženskom olimpijskom timu Srbije jer su se muškarci propisno naispadali u mnogim disciplinama!...)

boki

pre 2 godine

Kaže komentator nedostajalo joj je 6 santimetara za bronzu i 10 za zlato. Malo li je u takmičenju gde svaki milimetar odlučuje. Prilično glupa izjava. i meni fali 2 metra. Nije uzela nije ali bar vodi računa šta pričaš ti si iskusna takmičarka. Ako si se već pripremala i fizički i psihički nešto od to dvoje nije valjalo. I niko drugi nije kriv. Možda si malo prestara za ovo.

avala

pre 2 godine

Ivana je vrhunski atletičar i uvek je konkurisala za visok plasman. Žao mi je što nije osvojila medalju i na ovoj Olimpijadi.

Pravićemo mi Ivanu od blata. Daj Bože da se u skorije vreme, u Srbiji, pojavi atletičar koji će na svakom velikom atletskom takmičenju na kome se pojavi, ući u finale ili osvojiti medalju.

жалосни човече

pre 2 godine

Kakva sreca isijava iz mene sto nisi osvojila nisi ni svesna.
(Patriota, 03. avgust 2021 06:54)
Шта рећи,заиста жалосно...
Јел могуће да има толико људи који навијају против наших спортиста на једном оваквом такмичењу,осим ако нису из бивших нам република...

insta

pre 2 godine

Objavljuju se slike i poruke na društvenim mrežama, lepo ljudi kažu bolje da se pripremi nego da piše kao da je već uzela zlato... skočila još tada za zlato a verovatno osetila da ima još mesta pa isijala od sreće ali istrošila energiju, ne slavi se pre kraja ništa.

my way

pre 2 godine

Управо тако! Колико ову девојку неће, колико баксуза, па то је страшно! Штета, имала је 7 метара и више потребних за злато, скочила их у квалификацијама "лагано" у другој серији, водећи да рачуна да не преступи као у првој, али ето...притисак је уродио тиме да у 6 покушаја не успе. Знам да би њој било лакше и да је последња била данас у финалу, а да је скочила даљину коју је имала и да може себи да каже "урадила сам колико сам могла". Главу горе, Ивана! Честитке за Малаику Михамбо, драго ми је да је она узела злато у последњој серији кад већ Ивана није, јер девојка једноставно скаче најдаље на свету. Са 20 цм луфта у последњој серији скочити 7 метара, шта рећи?.

VUK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45) Ne troluj. Jokaru boli .upe za sve. I za politiku. Čovek je izgradio svoj mikro svet. Osvojio je u svom sportu neosvojivo. MVP NBA !!!!!!! I 250.000.000,00 $ . Ono cvile mu .aja dok timari konje i odmara sa svojom porodicom.

Markus 1975

pre 2 godine

Zvezda-Partizan Vučić-Opozicija Turisti-Penzije ... pitam se za čije babe zdravlje moja deca ustaju u cik zore da trče pored prazne plaže i odrade svoje vežbe da bi održali kondiciju dok su na moru. Sudeći po komentarima Srbija ne zaslužuje nijednog vrhunskog sportistu.

simboliko

pre 2 godine

Zabrinjavajuća je količina sujete i ega kod našeg naroda. Kad pobeđujemo najbolji smo na Svetu, kad gubimo malodušnost i patetika. To se odnosi i na sportiste, jer su i oni deo istog , a posebno me iznenadio Novak sa izlivima besa i panikom kad je gubio, a pri čemu nije nijednom nije napravio brejk protiv Španca za treće mesto, tužno i žalosno. Frustracije treba ostaviti kući i igrati se kao dete što bi rekao jedan trener, opušteno i bez pritiska.(Budite kao deca, jer njihovo je....)

objektivan

pre 2 godine

Treba biti objektivan, i ne osuđivati je. Njoj je sigurno najteže. Imala je dve teške povrede, dobro je pa se i dalje takmiči. Istina je da je na ovom takmičenju mogla lako uzeti medalju jer ni protivnice nisu skakale kvalitetno, ali je takođe istina i da je skok iz kvalifikacija njen najbolji skok u poslednjih 5 godina na otvorenom. Znači ona u nogama jednostavno nema te skokove preko 7 m kao konstantne. Sledeće godine je evropsko prvenstvo, eto joj šansa za medalju.

Vucko

pre 2 godine

Ajde izleticete svoje frustracije zbog promasenih zivota politikom i svalite na ovu divnu curu. Nikoga ona nije podrzala, ako je to uopste bitno, vec samo postuje institucije svoje drzave.

Joks

pre 2 godine

Imamo jednu atleticarku svetskog kalibra i kad ne osvoji ništa, to je sad kao tragedija. A kad imaš 10 strelaca, izvuces dve medalje i svi srećni! Ili pošalješ 15 ovih čamdžija i nadaš se da će nešto biti...
Naš problem je što nemamo dovoljno kvaliteta u atletici i plivanju. Nismo u tom smislu sportska nacija. Gledamo samo fudbal i košarku, ne kažem da se tamo ne radi teško, ali druga je to priča. Čak i prosečan fudbaler može da zaradi pristojan novac ako na vreme ode u inostranstvo!
Ko je lud da se bavi atletikom. Teško je to. S povlačenjem Ivane Španović vratićemo se među trećerazredne neosvajače medalja, gde realno pripadamo!

Nikola

pre 2 godine

Pogledajte snimke od ranije kakvu je brzinu imala i kako je izgledala prirodno.. Previse je nabildovana za zlatnu medalju ovako svaka cast ali moze ona mnogo vise… Kad vidim njenog decka kako treniraju zajedno sve mi je jasno on napumpao sebe i nju!!

miki

pre 2 godine

ivana je profi sportista, dakle ona trenira da bi osvajala medalje, a to je isto kao sto svi mi idemo na posao svaki dan. I sta se desi kad ne osvojis medalju?

Miki

pre 2 godine

Razmisljao sam da i ja vredjam ovaj narod nakon sto je nasa atleticatka osvojila cetvrtu pozicuju na takmicenju, ali sam se setio da nas zapravo smatraju jednom od najuspesnijih sportskih nacija spram velicine, pa sam odlucio da sacekam neku drugu priliku da pokazem koliko se stidim samog sebe i onoga sto sam postigao u zivotu.

Zoran YNWA

pre 2 godine

E pa Ivana,Novace imali ste nikad laksi put do zlatne medalje,a vi ste cetvrti,ko li je kriv,verovatno kao i do sada mediji,CIA,ceo svet koji nas ne voli...

V

pre 2 godine

Jako mi je žao zbog Ivane. Zaslužila je to zlato. Očigledno da imamo loše OI, najviše u smislu da svi naši favoriti nisu odradili posao kako se od njih očekivalo. I mi smo razočarani, ali ne mogu da zamislim koliko su oni koji su uložili toliko truda tek razočarani. Ali svako od nas treba da je svestan da često ne dobijemo ono što zaslužujemo i za što smo se borili. Da često ne odradimo nešto kao što smo planirali. Nije kraj sveta. Sport je divan, doneo nam je toliko radosti i doneće nam opet. Hvala Ivani i svim našim sportistima na trudu i želji. I razumem da je narod razočaran ali zaista nije okej pljuvati nekoga ko je pao. Moramo biti veliki i podržati naše ne samo kad su najbolji već i kada ne ispune očekivanja. Volimo te Ivana! I podrška našim preostalim olimpijcima do kraja!

patty

pre 2 godine

Verovala sam samo u Jovanu.Videcemo sutra sta ce da uradi !
Od Ivane sam ocekivala mozda bronzu,ali ona obicno u tim najbitnijim trenutcia popusti.

VOSAK

pre 2 godine

Iskrena je bila, nikad manje nije bilo potrebno za zlato i fejlovala je, neverovatno da 9cm bude kraća od kvalifikacija, ni približno...
Šteta velika

ggghhb

pre 2 godine

Novak, Perkovic, Spanovic.. neka vrsta pritiska u njihovoj glavi ih je kostala zlata. To se kod nas kaze prvo skoci, pa reci hop. Jesu najbolji, ali kada je trebalo na ovim igrama, nisu uspeli to i da pokazu.

Gkg

pre 2 godine

Ako je nekome teško to je ona... Radila je 4 godine, spremala se za ove OI, uložila ko zna koliko sati treninga, znoja i na kraju se desi ovakvo razočaranje. Nema potrebe da devojci još dodatno stavljate so na ranu. Ne treba nikome otežavati poraz, već isključivo dati podršku!!! Isto to važi i za sve ostale naše sportiste, oni mogu lično za sebe da osvoje medalju, novac i nacionalnu penziju, ne za nas, i ukoliko dožive poraz ne treba se rugati i ismevati. Pozdrav

Ivan

pre 2 godine

Devojka je napravila svoje najbolje ovosezonske rezultate bas na OI. Koliko zluradih komentara, sramota. Da je uzela zlato svi vi bi ste se utrkivali ko ce vise da je pohvali.

grunf

pre 2 godine

4 mesto na olimpijadi je ogroman uspeh. Ona je i fizicki i mentalno gromada za sve vas male bedne koji nista u zivotu niste uradili. Besni ste na sve oko sebe za svoj jadni status i napadate sve koji iole vrede u ovoj zemlji.Sedite u svojim mracnim sobicama i preko tastature lecite svoje komplekse. Do podne mrzite sve , a od podne sami sebe. A onda gasite svoj jadni komp i idete negde na splav da uz turbo folk blejite i docekate sledeci dan.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Jutros sam specijalno ustao da je gledam, bolje da nisam iskreno, jeste konkurencija bila zestoka, ali samo da je ponovila skok iz kvalifikacija bila bi to i vise nego dovoljno za medalju pa cak i zlatnu, iskreno sam ocekivao od nje i verovao da su ove OI njene, razocarenje mora da se kaze i zal za propustenom prilikom!

Krik

pre 2 godine

U pitanju je taktika. Trebala je u kvalifikacijama da skače slabo i pokaže protivnicima kako nije u formi, jer to su radile sve ostale, a onda u finalu jedan skok preko 7m i kraj. Ali nema veze svaka čast i za učestvovanje na OI.

Pavle I. Premovcić

pre 2 godine

Ивана: Ти си нас толико пута обрадовала до сада да један Твој неуспех не може да избрише све Твоје претходне успехе.

Cisse 9

pre 2 godine

Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.
(Mali Hijavata,
Uvek volim da pročitam vaš komentar jer idete u srž stvari koje komentarišete i u mnogim stvarima stavovi nam se podudaraju , jedino malo niste objektivni sto se tiče Crvene Zvezde ali šta sad niko nije savršen, pozdrav za vas

mija

pre 2 godine

Nadam se da cite komentare na forumima. Cisti da vidi sta narod misli o njoj i to samo zbog politike... To je nesto sto joj nije trebalo.

VOSAK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45)


Sport u Srbiji mrtav a imamo šampione Evrope u odbojci u oba pola, u košarci Evropske prvakinje naše, vaterpolisti smena generacija ali su i dalje tu, liga u fudbalu od raspada Jugoslavije nikad na višem plasmanu nije bila, trenutno čak 12 mesto i nikad bliži da imamo dva predstavnika u LŠ, stvarno bre ti dečko lupaš

zex

pre 2 godine

Jedina stvar u kojoj par centimetra nesto znace. Ivana je imala 7 m u kvalifikacijama ali sta je tu je.Nema tu sta da se zameri.to su nijanse, bas nijanse.

čekamo pariz

pre 2 godine

Sandra Perković (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.
Nole (r. 1987.) 4. u Tokiu na OI.
Ivana Španović (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.

Sandra vladarica svoje discipline skoro deceniju, 17 zlata, od koji 2 olimpijska zlata.
Nole vladar svoje discipline vise od decenije, 20 GS i olimpijska bronca.
Ivana Španović nije toliko trofejna, 4 zlata i olimpijska bronca.

Goran

pre 2 godine

pa onako je prva ako se ne racunaju ove tri ispred, kako njen predsednik kaze:)
(sd, 3. avgust 2021 06:55)

I moj je predsednik, a i tvoj je. I ne mesaj sport i politiku. Vrati se na stranice za pljuvanje, prilagodjene tvom neobrazovanju i potkapacitiranom intelektualnom nivou. I jos nesto, ako ja glasam za predsednika i njegovu stranku, to je moje pravo. Nemam nista protiv da se ti boris za drugu opciju. To je demokratija. Medjutim, Jelena je toliko puta napravila lep rezultat da i poneki losiji moze da dodje. Koji je tvoj uspeh?

idemo

pre 2 godine

Ivana je 4. među 3,5 milijardi devojaka i žena na planeti. Stvarno montsruozan neuspeh. Alo pljuvači, lezilebovići i mrzitelji - na kom ste vi mestu?

Mikloš Salamander

pre 2 godine

grunf@

Druže nije Olimpijada vec Olimpijske igre, Olimpijada ti je vreme od 4 godine izmedu Olimpijskih igara, jeste uspeh i to cetvrto mesto, ali vec koliko sutra svi ce zaboraviti ko je bio cetvrti, osmi ili 18-ti, samo osvajaci medalja se pamte i postaju besmrtni, slazem se da postoji ogroman broj pljuvaca, ali nemozes mi zabraniti i cenzurisati da objektivno kritikujem nekog i izrazim nezadovoljstvo sto nije ispunio ocekivanja, nemogu sada da kritikujem recimo Kolasinca ili Sinancevica sto nisu osvojili medalju jer to niko i ne ocekuje jer ce konkurencija da bude paklena i sam ulazak u finale bice pravi uspeh, pozdrav!

MikiP

pre 2 godine

Kad bismo pre pocetka takmicenja znali sta je cilj mogli bismo govoriti o tome da li je nesto uspeh ili ne. Ovako se sve moze proizvoljno tumaciti. Nekom nije dosta ni 7.5m a neko bi se zadovoljio i sa 5m.

Aleksandar Borić

pre 2 godine

Чудно, а можда и није. Да је награда била 1 милион долара можда би летела преко 7.30, за џабе се не исплати. О чијем трошку си путовала, кога си представљала? Шта је остало од поноса, хтења, срца на терену. Нађи Ђоковића, ухватите се за руке и скочите са панчевца, срам те било… лопато!!!

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!
(navijac, 03. avgust 2021 08:21)


Za sada su nas nagrade za medalje na OI kostale 280.000 €. Ne brinite se, nije ulje poskupelo zbog toga.

Milan

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.
(Kralj mača, 3. avgust 2021 13:12) # Link komentara

Ne znas. Ima.

Realno

pre 2 godine

Žena četvrta na Olimpijskim Igrama u skoku u dalj. Svaka čast. Šteta za medalju. Sledeći put će Srpkinja biti ovako visoko plasirana tamp negde od 2071 pa nadalje.

Trigger

pre 2 godine

Kad se basketaši nisu plasirali u finale, a bili su sigurni za zlato, posumnjao sam da nešto nije u redu.

Kada je Novak izgubio obe medalje, to je već bio ozbiljan nagoveštaj nečeg nerealnog.

A sada, kada je i Ivana ostala bez ijedne medalje, sve mi je jasno: neko nam je opasno uvračao.

Kralj mača

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.

gkod

pre 2 godine

Svi vi koji kritikujete sportiste i smatrate da su oni iskljucivi krivci za neuspeh razmislite malo, ko je kriv. Vera Nikolic, Nenad Stekic, Ivana Spanovic, Novak Djokovic i svi ostali favoriti u svojim disciplinama na OI i neuspeh. Dokle ce to da se desava? Zasto ih rukovodstvo ekipe nije zastitilo od psiholoskih pritisaka sa strane?

Порцелан

pre 2 godine

Штета што скок из квалификација није успела да понови и у финалу и освоји златну медаљу. Међутим шта је ту је, чекамо злато 2022. године на СП у Београду!

Goran

pre 2 godine

pa onako je prva ako se ne racunaju ove tri ispred, kako njen predsednik kaze:)
(sd, 3. avgust 2021 06:55)

I moj je predsednik, a i tvoj je. I ne mesaj sport i politiku. Vrati se na stranice za pljuvanje, prilagodjene tvom neobrazovanju i potkapacitiranom intelektualnom nivou. I jos nesto, ako ja glasam za predsednika i njegovu stranku, to je moje pravo. Nemam nista protiv da se ti boris za drugu opciju. To je demokratija. Medjutim, Jelena je toliko puta napravila lep rezultat da i poneki losiji moze da dodje. Koji je tvoj uspeh?

branimir

pre 2 godine

Ma pusti to Ivana, ušla si u finale, dala si sve od sebe i to je to... Sport je jednostavno takav (pored svega i lutrija i sreća)... (Inače svaka čast ženskom olimpijskom timu Srbije jer su se muškarci propisno naispadali u mnogim disciplinama!...)

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…

Vucko

pre 2 godine

Ajde izleticete svoje frustracije zbog promasenih zivota politikom i svalite na ovu divnu curu. Nikoga ona nije podrzala, ako je to uopste bitno, vec samo postuje institucije svoje drzave.

neshKO

pre 2 godine

Najbolji su ovi što kažu da su ih svi sportisti, a posebno Đoković i Španović razočarali! Koga? Tebe, što sediš u fotelji i jedeš čips? Što nisi u razredu u OŠ moga da budeš najbolji u bilo kojem sportu? Ti si bruka i sramota, što takvim gromadama, ljudskim i sportskim, daješ za pravo da nešto kažeš!

VOSAK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45)


Sport u Srbiji mrtav a imamo šampione Evrope u odbojci u oba pola, u košarci Evropske prvakinje naše, vaterpolisti smena generacija ali su i dalje tu, liga u fudbalu od raspada Jugoslavije nikad na višem plasmanu nije bila, trenutno čak 12 mesto i nikad bliži da imamo dva predstavnika u LŠ, stvarno bre ti dečko lupaš

Batman

pre 2 godine

Djokoviceve 2 zlatne medalje su bile najjeftinije... ali on se odlucio na fotkanje, promovisanje sebe i drzanje lekcija drugim sportistima... treba da mu se da zlato za najvise napravljenih selfija na olimpijadi

điu,liu i sadriu

pre 2 godine

Vidim osvojila si.Ti to ne možeš jer imaš gubitnički mentalitet a ako je istina ovo što ljudi pišu da si se prodala ovima onda protiv tebe treba navijati iz sve snage.

Miki

pre 2 godine

Razmisljao sam da i ja vredjam ovaj narod nakon sto je nasa atleticatka osvojila cetvrtu pozicuju na takmicenju, ali sam se setio da nas zapravo smatraju jednom od najuspesnijih sportskih nacija spram velicine, pa sam odlucio da sacekam neku drugu priliku da pokazem koliko se stidim samog sebe i onoga sto sam postigao u zivotu.

Neozbiljno

pre 2 godine

Daj tri, cetiri atletske dvorane i jos vise para za razbacivanje na sportiste kako bi za xy godina osvojili neku bronzicu. Dosta zaludjivanja sportom i bacanja drzavnog novca. Neophodno je razvijati rad i ucenje kod mladih sport je nebitan.

grunf

pre 2 godine

4 mesto na olimpijadi je ogroman uspeh. Ona je i fizicki i mentalno gromada za sve vas male bedne koji nista u zivotu niste uradili. Besni ste na sve oko sebe za svoj jadni status i napadate sve koji iole vrede u ovoj zemlji.Sedite u svojim mracnim sobicama i preko tastature lecite svoje komplekse. Do podne mrzite sve , a od podne sami sebe. A onda gasite svoj jadni komp i idete negde na splav da uz turbo folk blejite i docekate sledeci dan.

Aleksandar Borić

pre 2 godine

Чудно, а можда и није. Да је награда била 1 милион долара можда би летела преко 7.30, за џабе се не исплати. О чијем трошку си путовала, кога си представљала? Шта је остало од поноса, хтења, срца на терену. Нађи Ђоковића, ухватите се за руке и скочите са панчевца, срам те било… лопато!!!

Pavle I. Premovcić

pre 2 godine

Ивана: Ти си нас толико пута обрадовала до сада да један Твој неуспех не може да избрише све Твоје претходне успехе.

VUK

pre 2 godine

Od kada je podržala SNS i ide na inaguracije ni jednu veliku medalju nije osvojila. Tako će i Jokara isto. Nikada ništa neće osvojiti. Inače po prvi put u istoriji Srbija nema u muškom kolektivnom sportu na jednim OI prestavnika u rukometu, odbojci, košarci i fudbalu. Sport je u Srbiji mrtav…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. avgust 2021 06:45) Ne troluj. Jokaru boli .upe za sve. I za politiku. Čovek je izgradio svoj mikro svet. Osvojio je u svom sportu neosvojivo. MVP NBA !!!!!!! I 250.000.000,00 $ . Ono cvile mu .aja dok timari konje i odmara sa svojom porodicom.

avala

pre 2 godine

Ivana je vrhunski atletičar i uvek je konkurisala za visok plasman. Žao mi je što nije osvojila medalju i na ovoj Olimpijadi.

Pravićemo mi Ivanu od blata. Daj Bože da se u skorije vreme, u Srbiji, pojavi atletičar koji će na svakom velikom atletskom takmičenju na kome se pojavi, ući u finale ili osvojiti medalju.

Markus 1975

pre 2 godine

Zvezda-Partizan Vučić-Opozicija Turisti-Penzije ... pitam se za čije babe zdravlje moja deca ustaju u cik zore da trče pored prazne plaže i odrade svoje vežbe da bi održali kondiciju dok su na moru. Sudeći po komentarima Srbija ne zaslužuje nijednog vrhunskog sportistu.

жалосни човече

pre 2 godine

Kakva sreca isijava iz mene sto nisi osvojila nisi ni svesna.
(Patriota, 03. avgust 2021 06:54)
Шта рећи,заиста жалосно...
Јел могуће да има толико људи који навијају против наших спортиста на једном оваквом такмичењу,осим ако нису из бивших нам република...

idemo

pre 2 godine

Ivana je 4. među 3,5 milijardi devojaka i žena na planeti. Stvarno montsruozan neuspeh. Alo pljuvači, lezilebovići i mrzitelji - na kom ste vi mestu?

rekreativac12000

pre 2 godine

Skok u dalj je atletska disciplina koja je najvise devalvirala u rezultatima i u muskoj i u zenskoj konkurenciji. Pre vise od pola veka Bob Bimon je skakao 8.90 m, a velika Hajke Dreksler je 1992. skocila 7.63 m!! Prema tim rezultatima ovi sa olimpijade u Tokiju su smesni. Sta oni treniraju?

Gkg

pre 2 godine

Ako je nekome teško to je ona... Radila je 4 godine, spremala se za ove OI, uložila ko zna koliko sati treninga, znoja i na kraju se desi ovakvo razočaranje. Nema potrebe da devojci još dodatno stavljate so na ranu. Ne treba nikome otežavati poraz, već isključivo dati podršku!!! Isto to važi i za sve ostale naše sportiste, oni mogu lično za sebe da osvoje medalju, novac i nacionalnu penziju, ne za nas, i ukoliko dožive poraz ne treba se rugati i ismevati. Pozdrav

Zoran YNWA

pre 2 godine

E pa Ivana,Novace imali ste nikad laksi put do zlatne medalje,a vi ste cetvrti,ko li je kriv,verovatno kao i do sada mediji,CIA,ceo svet koji nas ne voli...

V

pre 2 godine

Jako mi je žao zbog Ivane. Zaslužila je to zlato. Očigledno da imamo loše OI, najviše u smislu da svi naši favoriti nisu odradili posao kako se od njih očekivalo. I mi smo razočarani, ali ne mogu da zamislim koliko su oni koji su uložili toliko truda tek razočarani. Ali svako od nas treba da je svestan da često ne dobijemo ono što zaslužujemo i za što smo se borili. Da često ne odradimo nešto kao što smo planirali. Nije kraj sveta. Sport je divan, doneo nam je toliko radosti i doneće nam opet. Hvala Ivani i svim našim sportistima na trudu i želji. I razumem da je narod razočaran ali zaista nije okej pljuvati nekoga ko je pao. Moramo biti veliki i podržati naše ne samo kad su najbolji već i kada ne ispune očekivanja. Volimo te Ivana! I podrška našim preostalim olimpijcima do kraja!

TP-1

pre 2 godine

Kako smo jadni na ovoj Olimpijadi. Nema odbojkasa,kosarkasa,rukometasa...Djokovic razocarao,Spanovic takodje,vaterpolisti nikad losiji...osvajamo neke medelje u realno nebitnim sportovima pa se tesimo. Dizemo i mi a pogotovo mediji sportiste u nebesa. Naslovi tipa"Djokovic juri ka zlatu kao japanski voz" ili izjave "najbole ostavljam za kraj" pa kad tresnu onda ostaje zal.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

katastrofa, daleko ispod 7 metara skakati u finalu na olimpijskim igrama, jos koji centimetar dole i eto rezultata za Juniorsko takmicenje.. medalja se ovde morala uzeti jer je bila prakticno poklon, al da budem iskren, nisam od nje nista ocekivao i nikada i ne ocekujem, kada god treba da zapne i da potvrdi klasu, ona ubedljivo najvise podbaci, harizma joj je jedna velika nula, sve sa onim slikama pomeranaca na instagramu, skoro pa ko starleta.. iz nekog razloga je ne gotivim, moguce da je totalno drugacija, al se nekako lose predstavlja..

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ivana nije šampionskog kova. Svaki put kada podbaci, podbaci zbog nedostatka psihe i koncentracije, a onda se podsmeva takmičenju gde nije uspela i tako nipodaštava medalje drugih. A kada napravi uspeh, onda se hvali napornim radom i talentom. Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.

šta mi građani finasiramo tuga

pre 2 godine

što se tice našeg sporta sve je jasno svi ovi koji idu na naš teret to jest nas građana njih I ne zanima da pruže neke kvalitete jer kome oni podnose racun nikom pare dobijaju gubili pobedili a miljenica režima ce vec biti sutra opravdana u kontrolisanim medijima da je kriv đilas

Krik

pre 2 godine

U pitanju je taktika. Trebala je u kvalifikacijama da skače slabo i pokaže protivnicima kako nije u formi, jer to su radile sve ostale, a onda u finalu jedan skok preko 7m i kraj. Ali nema veze svaka čast i za učestvovanje na OI.

navijac

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!

Djokica

pre 2 godine

Ne treba je osudjivati zbog sprtskog rezultata, ali ova njena izjava iz naslova je skandalozna! Devojko, treba da te je sramota. Ne zbog neuspeha u takmicenju, to se svakom moze desiti, nego zbog oalovazavanja pobednice i njenog rezultata. Stid i sram ako ga imas!

acalibero

pre 2 godine

Ljudi, malo objektivnosti nije na odmet. Ivana se dve godine nije takmicila. Imala je pokidanu ahilovu tetivu. Ko se bavio sportom zna da je to najteza povreda, a kamoli za skokove. Za mene je iznenadjenje sto je uspela i ovoliko da skoci. Pa njoj je najteze. Ja jedino zameram sto je preterala u teretani, vidno ima vise misica na butinama i zadnjici. Meni se cini da je izgubila brzinu zbog toga, a tehnika joj je ok, ali ne moze skok bez brzine.

my way

pre 2 godine

Управо тако! Колико ову девојку неће, колико баксуза, па то је страшно! Штета, имала је 7 метара и више потребних за злато, скочила их у квалификацијама "лагано" у другој серији, водећи да рачуна да не преступи као у првој, али ето...притисак је уродио тиме да у 6 покушаја не успе. Знам да би њој било лакше и да је последња била данас у финалу, а да је скочила даљину коју је имала и да може себи да каже "урадила сам колико сам могла". Главу горе, Ивана! Честитке за Малаику Михамбо, драго ми је да је она узела злато у последњој серији кад већ Ивана није, јер девојка једноставно скаче најдаље на свету. Са 20 цм луфта у последњој серији скочити 7 метара, шта рећи?.

Kralj mača

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.

Dejan

pre 2 godine

Slabo je skakala a zašto treba samo sebe da pita i ne daje nikavo objašnjene. Koga sad to zanima. Brukanje se nastavlja jer mi smo zvezde, nabedjene.

objektivan

pre 2 godine

Treba biti objektivan, i ne osuđivati je. Njoj je sigurno najteže. Imala je dve teške povrede, dobro je pa se i dalje takmiči. Istina je da je na ovom takmičenju mogla lako uzeti medalju jer ni protivnice nisu skakale kvalitetno, ali je takođe istina i da je skok iz kvalifikacija njen najbolji skok u poslednjih 5 godina na otvorenom. Znači ona u nogama jednostavno nema te skokove preko 7 m kao konstantne. Sledeće godine je evropsko prvenstvo, eto joj šansa za medalju.

Popara

pre 2 godine

Najsmešniji su mi ovi koji pričaju, parafraziram...najsmešniji su mi ovi što komentarišu negativno a nisu u životu potrčali ili imaju bedan život...itd. Gospodo, suština sporta je upravo da bude zabava za široke narodne mase i da svako može to da gleda i da komentariše. Ja svakako ne opravdavam negativne komentare na račun bilo kog sportiste, ali prosto ljudi treba da prihvate da Đoković, Mesi, Durent, Španović nisu sami sebi svrha...već da su njihovi sportovi stavljeni u funkciju zabave širokih narodnih masa. Tako da svako ima pravo da komentariše i to ne treba da vas opterećuje. Mišljenje je kao zadnjica, svi ga imaju. Samo bez nervoze!!!

simboliko

pre 2 godine

Zabrinjavajuća je količina sujete i ega kod našeg naroda. Kad pobeđujemo najbolji smo na Svetu, kad gubimo malodušnost i patetika. To se odnosi i na sportiste, jer su i oni deo istog , a posebno me iznenadio Novak sa izlivima besa i panikom kad je gubio, a pri čemu nije nijednom nije napravio brejk protiv Španca za treće mesto, tužno i žalosno. Frustracije treba ostaviti kući i igrati se kao dete što bi rekao jedan trener, opušteno i bez pritiska.(Budite kao deca, jer njihovo je....)

sasa

pre 2 godine

A sta tacno je devojka pogresno rekla?!
U Riu za zlato trebao je skok od 7.17, za srebro 7.15, bronzu 7.08 cetvrto mesto 6.95

Nocas za zlato dovoljan 7.00.

got

pre 2 godine

Hajke Dreksler je pre 30 godina skakala 7 metara bez zaleta, iz kreveta do toaleta, usred noci. Pustite te price o dopingu, svi lopovi, samo mi posteni.
Ne kritikujem Ivanu, kritikujem kompletan zenski skok u dalj.
Jeste ovo bila najjeftinija zlatna medalja u ovoj disciplini u poslednje vreme.
Rezultati vredni juniorske Balkanijade u Dimitrovgradu.

Cisse 9

pre 2 godine

Tipičan srpski mentalitet, poštujemo samo sebe, druge prezrivo vredjamo i dajemo im nadimke, a to se zove - glupost.
(Mali Hijavata,
Uvek volim da pročitam vaš komentar jer idete u srž stvari koje komentarišete i u mnogim stvarima stavovi nam se podudaraju , jedino malo niste objektivni sto se tiče Crvene Zvezde ali šta sad niko nije savršen, pozdrav za vas

zex

pre 2 godine

Jedina stvar u kojoj par centimetra nesto znace. Ivana je imala 7 m u kvalifikacijama ali sta je tu je.Nema tu sta da se zameri.to su nijanse, bas nijanse.

Ivan

pre 2 godine

Devojka je napravila svoje najbolje ovosezonske rezultate bas na OI. Koliko zluradih komentara, sramota. Da je uzela zlato svi vi bi ste se utrkivali ko ce vise da je pohvali.

patty

pre 2 godine

Verovala sam samo u Jovanu.Videcemo sutra sta ce da uradi !
Od Ivane sam ocekivala mozda bronzu,ali ona obicno u tim najbitnijim trenutcia popusti.

tomica chicago

pre 2 godine

Gvitam iz dana u dan naslovr na B92, pa izjave nasih sporista… te moglo ke, pa za malo,… pa zasto ne osvoji’ zlato ako je moglo!?? Zato i imamo 4 medalje… zato i jesmo ta velika sportska nacija. Neverovatno koliko smo puni sebe i gledamo na sve druge kao na male, a u stvari smo mi ti koji su mali!

Aleksandar

pre 2 godine

Nas mentalitet...kad treba da se grize, nema nas nigde. Kad je nebitno, najbolji smo. Znaci, problem je u glavi. Postoji nesto sto se zove Psihologija u sportu. Nasi "strucnjaci" ocigledno nisu ni culi za to.

miki

pre 2 godine

ivana je profi sportista, dakle ona trenira da bi osvajala medalje, a to je isto kao sto svi mi idemo na posao svaki dan. I sta se desi kad ne osvojis medalju?

ggghhb

pre 2 godine

Novak, Perkovic, Spanovic.. neka vrsta pritiska u njihovoj glavi ih je kostala zlata. To se kod nas kaze prvo skoci, pa reci hop. Jesu najbolji, ali kada je trebalo na ovim igrama, nisu uspeli to i da pokazu.

VOSAK

pre 2 godine

Iskrena je bila, nikad manje nije bilo potrebno za zlato i fejlovala je, neverovatno da 9cm bude kraća od kvalifikacija, ni približno...
Šteta velika

Kafa s ukusom slobode

pre 2 godine

Vrati Kamasija u tim…otkad si njega otpustila ovaj tvoj Goran samo je jak na izjavama.
Momka ne treba previse da slusas jer ishrana koju ti daje je pogresna za vrstu sporta kojim se bavis.Tvoj momak nema zavrsen master i fakultet da bi sa takvim samopouzdanjem davao ti ishranu bez licence nutricioniste ili zavrsenog fakulteta.
I momak i trener su ti instagram treneri,puno pompe a malo rezultata.

boki

pre 2 godine

Kaže komentator nedostajalo joj je 6 santimetara za bronzu i 10 za zlato. Malo li je u takmičenju gde svaki milimetar odlučuje. Prilično glupa izjava. i meni fali 2 metra. Nije uzela nije ali bar vodi računa šta pričaš ti si iskusna takmičarka. Ako si se već pripremala i fizički i psihički nešto od to dvoje nije valjalo. I niko drugi nije kriv. Možda si malo prestara za ovo.

xxx7

pre 2 godine

I ona je bila u izjavama krajnje neumerena. U kvalifikacijama skocila 7m a izjave posle kao da je to laganica i idemo na 9m. Recimo da je 99%bila sigurna da uzima zlato, a te unapred dodeljene medalje uglavno se na kraju ne dese (osim ako nisi USA u kosarci).

Ivan

pre 2 godine

Očegledno je bitna i psiholoska priprema pored fizičke, to jeste odigrati najbolje kada je najpotrebnije. Kao da je ponovila skok iz kvalifikacija imala bi zlato. Pa zasto ga nije ponovila? Imala je 5 pokusaja. Znala je valjda da se skok iz kvalifikacija ne racuna u finalu.

Nikola

pre 2 godine

Pogledajte snimke od ranije kakvu je brzinu imala i kako je izgledala prirodno.. Previse je nabildovana za zlatnu medalju ovako svaka cast ali moze ona mnogo vise… Kad vidim njenog decka kako treniraju zajedno sve mi je jasno on napumpao sebe i nju!!

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Realno, u zemlji gde je prosecna tj medijalna zarada 400eura, davati 50-70 hiljada eura za medalju je ludost... I treba da ih osvojimo sto manje! I hvala svima koji nisu osvojili medalju, jer sve te pare bi mi obicni gradjani nadoknadili kroz neke nove namete!!
(navijac, 03. avgust 2021 08:21)


Za sada su nas nagrade za medalje na OI kostale 280.000 €. Ne brinite se, nije ulje poskupelo zbog toga.

Dale

pre 2 godine

Svetsko prvenstvo u atletici Tokio, 1991, Hajke Dreksler, pobednik 7.29cm... šta ove treniraju. BEZ traktorskih guma, nogu u ledu posle svakog treninga, tela kiborga...

Joks

pre 2 godine

Imamo jednu atleticarku svetskog kalibra i kad ne osvoji ništa, to je sad kao tragedija. A kad imaš 10 strelaca, izvuces dve medalje i svi srećni! Ili pošalješ 15 ovih čamdžija i nadaš se da će nešto biti...
Naš problem je što nemamo dovoljno kvaliteta u atletici i plivanju. Nismo u tom smislu sportska nacija. Gledamo samo fudbal i košarku, ne kažem da se tamo ne radi teško, ali druga je to priča. Čak i prosečan fudbaler može da zaradi pristojan novac ako na vreme ode u inostranstvo!
Ko je lud da se bavi atletikom. Teško je to. S povlačenjem Ivane Španović vratićemo se među trećerazredne neosvajače medalja, gde realno pripadamo!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

grunf@

Druže nije Olimpijada vec Olimpijske igre, Olimpijada ti je vreme od 4 godine izmedu Olimpijskih igara, jeste uspeh i to cetvrto mesto, ali vec koliko sutra svi ce zaboraviti ko je bio cetvrti, osmi ili 18-ti, samo osvajaci medalja se pamte i postaju besmrtni, slazem se da postoji ogroman broj pljuvaca, ali nemozes mi zabraniti i cenzurisati da objektivno kritikujem nekog i izrazim nezadovoljstvo sto nije ispunio ocekivanja, nemogu sada da kritikujem recimo Kolasinca ili Sinancevica sto nisu osvojili medalju jer to niko i ne ocekuje jer ce konkurencija da bude paklena i sam ulazak u finale bice pravi uspeh, pozdrav!

M

pre 2 godine

Steta jos jednom za Ivamu, nanizala je malere na OI. U svakom slucaju, impresivna karijera I ne bih da je zalim zbog 4. mesta.

Izjavu ipak ne razumem. Zlato nije jeftino I sve cestitke devojci koja je uspela da ga osvoji.

MMMMMMM

pre 2 godine

Na olimpijadi je uspešan svaki onaj sportista koji kada je bitno ostvari približno svom najboljem rezultatu. Ona ni ovaj put nije bila ni približna tome kao što to ranije nisu bili Stekic,Topić,V.Nilolic.....
Uvek im je nešto smetalo i nedostajalo, Zašto je to tako kod naših sportista.........?

mija

pre 2 godine

Nadam se da cite komentare na forumima. Cisti da vidi sta narod misli o njoj i to samo zbog politike... To je nesto sto joj nije trebalo.

Trigger

pre 2 godine

Kad se basketaši nisu plasirali u finale, a bili su sigurni za zlato, posumnjao sam da nešto nije u redu.

Kada je Novak izgubio obe medalje, to je već bio ozbiljan nagoveštaj nečeg nerealnog.

A sada, kada je i Ivana ostala bez ijedne medalje, sve mi je jasno: neko nam je opasno uvračao.

Realno

pre 2 godine

Žena četvrta na Olimpijskim Igrama u skoku u dalj. Svaka čast. Šteta za medalju. Sledeći put će Srpkinja biti ovako visoko plasirana tamp negde od 2071 pa nadalje.

Gradjanin

pre 2 godine

Ne uznesi se u dobru ne ponizi se u zlu. Uvek bilo i bice. Basketasi su najbolji na planeti, sve rasturaju, sigurno zlato...Nole rastura, sigurno jos 2 zlata....mi smo izmislili kosarku,vanzemaljci smo..... i posle tolikog nerealnog dizanja u nebesa u javnosti usledilo je buć.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Jutros sam specijalno ustao da je gledam, bolje da nisam iskreno, jeste konkurencija bila zestoka, ali samo da je ponovila skok iz kvalifikacija bila bi to i vise nego dovoljno za medalju pa cak i zlatnu, iskreno sam ocekivao od nje i verovao da su ove OI njene, razocarenje mora da se kaze i zal za propustenom prilikom!

insta

pre 2 godine

Objavljuju se slike i poruke na društvenim mrežama, lepo ljudi kažu bolje da se pripremi nego da piše kao da je već uzela zlato... skočila još tada za zlato a verovatno osetila da ima još mesta pa isijala od sreće ali istrošila energiju, ne slavi se pre kraja ništa.

MikiP

pre 2 godine

Kad bismo pre pocetka takmicenja znali sta je cilj mogli bismo govoriti o tome da li je nesto uspeh ili ne. Ovako se sve moze proizvoljno tumaciti. Nekom nije dosta ni 7.5m a neko bi se zadovoljio i sa 5m.

Milan

pre 2 godine

О каквом злату она прича. Колико знам, она нема олимпијску медаљу уопште, а на заласку је каријере. Све нека четврта места. Светска првенства исто... Само Европа и та Дијамантска лига јој иде, понеки митинг и то је то.
(Kralj mača, 3. avgust 2021 13:12) # Link komentara

Ne znas. Ima.

čekamo pariz

pre 2 godine

Sandra Perković (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.
Nole (r. 1987.) 4. u Tokiu na OI.
Ivana Španović (r. 1990.) 4. u Tokiu na OI.

Sandra vladarica svoje discipline skoro deceniju, 17 zlata, od koji 2 olimpijska zlata.
Nole vladar svoje discipline vise od decenije, 20 GS i olimpijska bronca.
Ivana Španović nije toliko trofejna, 4 zlata i olimpijska bronca.

gkod

pre 2 godine

Svi vi koji kritikujete sportiste i smatrate da su oni iskljucivi krivci za neuspeh razmislite malo, ko je kriv. Vera Nikolic, Nenad Stekic, Ivana Spanovic, Novak Djokovic i svi ostali favoriti u svojim disciplinama na OI i neuspeh. Dokle ce to da se desava? Zasto ih rukovodstvo ekipe nije zastitilo od psiholoskih pritisaka sa strane?