Subota, 31.07.2021.

12:14

Đoković o povredama i zlatu: Pokušaću u Parizu

Srpski teniser Novak Đoković izneo je utiske posle neuspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: MS

Ðokoviæ o povredama i zlatu: Pokušaæu u Parizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

292 Komentari

Sortiraj po:

Vuja neznalica

pre 2 godine

Ne znam šta da kažem... Šokirao me je odlukom da igra i mix dubl, ali do polufinala je ipak sve izgledalo idilično. Sam je doneo takvu odluku, sam će snositi posledice po dalji razvoj dogadjaja u ATP turu. Mislim da je realno precenio svoje mogućnosti ali sigurno će se vratiti na svoj nivo pre OI. Teško je bilo šta prognozirati, ipak je Novak u pitanju, da je bilo ko drugi u pitanju -prognozirao bih mu krah u daljoj karijeri.

sasa pg

pre 2 godine

Nisi razočarao! Borio si se, dao maksimum, i to je više nego dovoljno! Nisi olimpijski šampion, kako kaže Grbić Vladimir, ali jesi osvojio poštovanje navijača!

Just sayin'

pre 2 godine

A sta kaze Nina na sve to?!
(Hrundi Bakshi, 31. jul 2021 15:32)

Nina je verovatno presrecna jer da nije bilo ovog dubla i Djokovica, ona bi odavno bila kuci.

Mene vise interesuje sta li Nina misli o svim onim komentarima da Novak uopste nije trebalo da igra dubl jer je trebao da se koncentrise samo na singl.
A takvih komentara je ovde bilo na pretek.

Стрелац

pre 2 godine

Нажалост, ниси ти играо за своју земљу, већ си јурио рекорде и играо за себе. Да си играо за своју земљу и своју партнерку Нину, ти би изашао на терен и стиснуо зубе (ако си заиста повређен).

chox

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razocarao , samo nas cinis ponosnim , pozivam sve dobre ljude na docek u Surcinu kad sletis . U dobru je lako dobar biti , na muci se poznaju junaci

M.Cs

pre 2 godine

Novace, za 3 godina ces imati 37. Nema nista od zlata na Olimpijskim igrama za tebe. Sat kuca i tebi, na zalost.Osvoji jos par GS i to je to...

sasa

pre 2 godine

"Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš“, poručio je Grbić.

Pametnom dosta

shalk84

pre 2 godine

Velicanstvo je, kad ne trazis greske u drugim, nego jednostavno kazes da nije vise islo. To je nesto normalno, nesto sto svako razumje. Veliki respekt.

Nema zlata za "goata"

pre 2 godine

Ninu niko nije pitao ništa, čak nije ni dostojna da objavite neki komentar, mada ni tada ne bi smela da pisne.
On se pita za sve, on je odlučio da višetrukog šampiona Zimonjića, zameni onom dvorskom ludom na mestu selektora, on ima pravo da drugima menja sudbinu, ma bravo...

jaka struja

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.
(Davor, 31. jul 2021 14:47)

Da li bi bez njega došla do polufinala?
Ne vjerujem, tako da mislim da ne duguje nikome ništa.

Goci_1

pre 2 godine

Nole brate uz tebe smo. Zalimo za zlatnom medaljom koliko i ti ali mora i neko drugi nesto da osvoji. Osom OI sve ostalo je tvoje. Idemo na UO da pokupimo sto nam pripada. Nek taj bol u ramenu brzo prodje. Srecno Nole

Marija

pre 2 godine

Novak je najbolji tenisac svih vremena.FACT! Ponosan je cijeli Balkan na njega, naravno najvise njegova zemlja. Ako netko moze da za 3 godine uzme zlato bez obzira na godine, to je Novak Djokovic! Mnogo puta su sumnjali, bogu hvala to mu je bio jedan od vjetrova u leda! Zato, gledati cemo mi svi Noleta dugo dugo na najvisem nivou! Veselim se! Samo neka je zdravlja!

Vuk

pre 2 godine

Nole ti ne možeš da razoćaraš. Srbija nikada nije imala sportistu tako velićastvenu kao tebe. Hvala ti za sve pobede i svu radost. Nole kong of tenis

The_Dejan

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razočarao! Poraz, pa šta? Bez poraza ne bi bilo ni pobeda!
Tvoj pristup, borba, način na koji pristupaš za svoju zemlju, pobedio ili izgubio, sa takvim pristupom nikoga ne možeš razočarati!

Delije Jug

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.
(Muškarac40, 31. jul 2021 13:53)

Ti i još bar 12 njih (toliko imaš pluseva) nemate pojma. Toliko si gluposti nalupao da me mrzi sve da demantujem, osim toga da je svakom cilj osvajanje OI.

Vrg

pre 2 godine

"Pokusacu u Parizu".
Ovo sam zeleo da cujem! Hvala, kralju!
Dobro odmori, pa idemo dalje. Olimpijske su samo mrva u godini u kojoj imas 3 slema i cekas 4.!

drz se nole

pre 2 godine

Samo za tri godine drugi mlađi će da napreduju a Novak će da nazaduje. Ako nije na ovima osvojio još teže će u Parizu. Mada mislim da Novak može da igra vrhunski još tri godine pa je moguće da uzme i zlato na OI u Parizu. Ali u jurišu su neki novi momci pa treba da bude oprezan da ga ne blokira prejaka želja za medaljom.

Vladimir Vučković

pre 2 godine

Novače, zemlja Srbija ti se nikada neće moći odužiti za sve što i dalje postižeš za ovu malu omrženu zemlju. Hvala ti što postojiš, hvala ti u ime svih nas koji verujemo u svaki tvoj udarac, tvoju izgovorenu reč. Volimo te i odmori se sada! Hvala ti zaista! Voli te Srbija!

bruder

pre 2 godine

(SF, 31. jul 2021 14:16), onanija je samo tvoj nepristojni komentar pun sujetne zavisti. Nazalost tebe i takvih kao ti Novak je Srbin i volimo ga svim srcem a ti mrzi koliko mozes. Zalim te.

Kupac diplome

pre 2 godine

Teško da ćeš do zlata 2024. godine. Imaćeš 37 godina, a podloga će verovatno biti šljaka. To su teški uslovi za nekoga ko ima toliko godina. Najveća šansa za olimpijsko zlato je bila 2016. godine. Tu si podbacio. Bilo je nemoguće da osvojiš ovo jer si imao dva veoma teška GS-a. Ipak imaš 34 godine, a ne 22. Ako osvojiš još 5 GS-a, niko se Olimpijade neće ni sećati.

Davor

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

billy

pre 2 godine

Nevjerovatno koliko smo zaludjena nacija sa tim Olimpiskim igrama. Nek zlata na OI ganjaju Vaterpolisti, strelci, dzudisti, atleticari, plivaci, odbojkasice.. ostavite covjeka na miru, nek osvaja Gren Slemove, kakve crne OI i tenis, to nikad nije islo jedno s drugim. Sto je najgore i sam Novak je upao pod uticaj zaludjene nacije. On treba da juri Gren Slemove, tu postajes teniska legenda. Prosto mi nevjerovatno da covjek koji je objektivno najbolji teniser svih vremena i dalje zeli to zlato sa OI. Pa ja bi vala odustao nakon toliko pokusaja, jbg pokusao si, nije islo, stas sad. Borg, Sampras, Federer, Mekenro, niko od njih nema zlato u singlu, i niko im to ne nabada na nos, jedino ovaj nas zapeo ko sivonja. Za nadati se da ga ove OI nece kostati US Opena, daj boze da bude spreman za US Open. Ako na US Openu plati punu cjenu tih Olimpiskih igara, eto mu, nek onda kuka za tim zlatom.

Sarkazam

pre 2 godine

Za ono sto je on uradio za Srbiju i za tenis medalja jos nije napravljena. Hvala mu za sve do sada i idemooooo! Cekaju nove borbe i novi GS da se uzmu. No1e najbolji, prvo i jedini!

mile

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(Jovica Netković, 31. jul 2021 14:27)

Vidi ovoga! "Mnogaja", patio "sa suprugu"...ahahahhah

Jovica Netković

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

don

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.
(Dragana, 31. jul 2021 13:09

Jeste, u pravu si. Izgubili bi i taj meč za bronzu u miksu.
Trebalo je da odigra samo singl, pa šta bude a ne da ganja dva zlata da bi nacija bila zadovoljna. Precenio svoje sposobnosti.
Milica jedino zlato iz Tokija. Tijana, Mikec i basketaši medalje i ako se usreće odbojkašice i vaterpolisti za neku bronzu biće super. Toliko za ove OI.

gaVran

pre 2 godine

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...
(dare slovenac, 31. jul 2021 13:29)

Al on nije Roger.
(Kaiser Roger, 31. jul 2021 13:56)


Fala bogu!

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

Nikola SRB

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.
(Nikola MNE, 31. jul 2021 14:04)

Pa nije dao sve od sebe, predao je dubl mix bez borbe, a Nini nije dozvolio ni da se bori za medalju.

toma

pre 2 godine

Novace samo opusteno odmori sa porodicom nisi ti robot to sto cinis i koliko nas cinis ponosnima nema cenu ni jedna zlatna medalja nece promeniti moje misljenje o tebi kao sportskoj velicini sad se malo odmori pa ako mozes jos par godina da nas uveseljavas svojim uspesima ako ne daj boze i toga ne bude nikom nista volimo te i dalje.

Dragan

pre 2 godine

ajme pa ao planira da igra jos 3 godine,koliko li ce samo dusevne boli da nanese ustasama,balijama....
(Peca, 31. jul 2021 14:05)

Otkad Srbin kaže "ajme" ?

SF

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!
(giocatore, 31. jul 2021 13:23) # Link kome

Koja verbalna onanija! Jadan si i ti i tvoj isprazni zivot!,

Nikola MNE

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.

Wess

pre 2 godine

Legendo, ni jednog Srbina nisi razočarao, dao si sve od sebe i imao najbolju nameru. Razočarao bi, i to mnogo, jedino da nisi otišao na OI da igraš za Srbiju. Budi siguran da će te Srbi večno voleti i slaviti, a ovi drugi što šalju negativne komentare na tvoj račun su samo ,,dežurne picajzle"

Bane

pre 2 godine

Ova dva poraza koliko bole u ovom trenutku, toliko će nam radosti doneti u budućnosti. Čitam da je u ovom trenutku Nadal radostan zbog “Bustine pobede”, mada mislim da bi trebalo da bude više zabrinut nego radostan , jer se karijera NĐ, zbog gubitka zlata na OI, automatski produžila minimum do Pariza 2024, a ko zna možda i do LA 2028. Pametni i iz pobede i iz poraza uvek mogu da donesu kvalitetne zaključke.

ST

pre 2 godine

Mentalitet šampiona mu nije dao da preskoči OI. Nema kome i zašto da se izvinjava. Dao je sve od sebe u datim okolnostima i zaslužuje puno poštovanje. Brz oporavak i puno uspeha u nastavku karijere!

Milena Miletic

pre 2 godine

Dragi Novace, ti si i dalje najveci, i tu ti niko nista ne moze. Sto se Olimpijade tice, prvo ne znam ni zasto je tenis tamo, jer tenis nije takav sport iz mnogor azloga. Drugo, ne znam zasto si ti isao tamo, kad ti ta medalja uopste nije potrebna, i bez nje si najveci. Samo si s eumorio, i platio se danak umoru. Nista vise.

Kopenhagen

pre 2 godine

Dao si sve???
E hvala ti, em si Nini uzeo šansu, em ćeš izgubiti U.S open a klinici te odrase.
Priznaj da si sam kriv, a zemlji si dao veliko ništa sa ovim.

Florijan Matas

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37)

Zapamti to što si napisao, pa da vidimo za tih 10 godina hoće li to biti točno?

Djida Mova

pre 2 godine

Новаче царе, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

m

pre 2 godine

Meni je samo žao što si morao da prođeš sve ovo za ovih dva dana. Da li je bilo koja medalja vredna tolikog stresa?! I naravno, posle svega NOLE MI TE VOLIMO!!!!!

jole

pre 2 godine

Hvala za sve majstore.
Nema odustajanja, nađi sad fokus i mir i idemo dalje.
Nikad Novaka nisam video da plače sem na olimpijadama. To pokazuje koliko mu to znači i koja mu je to blokada.
U svakom slućaju ne sumnjam da će zbog ovoga Nole istrajati sa vrhunskom igrom još tri godine. Vidimo se u Parizu

Алас

pre 2 godine

Шампионе, све је то ок, држ' се, није то ништа за тебе! Живот је пун искушења, важно је брзо се подићи после пораза. Донт вори!

običan navijač partizana

pre 2 godine

glavu gore,i samo napred. za učinjeno na OI svaka čast.
ti si najveći predstavnik našeg naroda još od Nikole Tesle,ponosan sam što si Srbin! može da priča ko šta hoće,takvih ljudi je malo na svetu.
živ nam bio 100godina.

Obrad leskovac

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37) # Link komentara

Ma ne nego će tebe da spominju dok čekaš penziju.

drago

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.

Banja Luka

pre 2 godine

Sve se desava sa razlogom. Dobro je da nije osvojio zlato. Ovako ce ostati motivisan jos najmanje 3 godine do Pariza, a to znaci potencijalno dodatni broj GS. Da je osvojio sad zlato i onda US Open, mozda bi izgubio motivaciju ranije i ostao na 21 GS.

Gaga

pre 2 godine

Pa i najbolja gimnasticarka svih vremena Simon Bajls odustane posle prvog preskoka i tako `ostavi na cedilu` ceo tim. Samo zbog toga jer nije mentalno bila spremna. I sve je ok. Niko je ne ispljuje. Novak se bar trudio do krajnjih granica, dao je poslednji atom svoje snage. I to nam nije dovoljno. Dovoljno je sto ga pljuju po svim ostalim novinama, nego mi nije jasno ovo pljuvanje ovde. Dajte ljudi da malo vise podrzavamo nase sportiste. Ja ne znam sta je trebalo da uradi, da izadje pa da se skroz ispovredjuje. I ovo je pitanje sta ce biti pred USO. Meni je vise zao njega kad ga vidim ovako povredjenog nego sto je izgubio. Mi definitivno njega ne zasluzujemo.

Bardami

pre 2 godine

Ma boli me više uvo čoveče da li ćeš se vratiti. Pratim tvoju karijeru od početka. Ali da ovako izneveriš Ninu, ma sram te bre bilo! Neću više nijedan tvoj meč gledati, ali ću Ninin svaki put kad budem imao priliku. Veruj mi i ne interesuje me apsolutno ni da li ćeš uzeti i US Open.

pelegrini

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!

Danas

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.
(Djoda, 31. jul 2021 12:50)

Svi su skočili kada je ona rekla na konferenciji u Beogradu da će možda da igraju miks, svi su znali da neće izdržati, a tek ne po vrućini. Mislim tvoj komentar je maliciozan pa se na njega ne treba ni odgovarati ali svako se može vratiti i pročitati da su svi skoro pisali i ovde da to ne radi. Ej u 12 sati završavati mečeve pa sledeći dan igrati od 11 ili u 3. To supermen ne bi izdržao. Nije se dzaba Troicki ogradio dan pre da ga ne napadaju svi. Glupost najveća taj miks i Nina je to kao teniser trebala znati. Marej je tako igrao kada je jurio prvo mesto, znamo kako se završilo. Naravno, neće to biti sa Noletom, on ima drugačije telo ali u svakom slučaju bio je rizik. Ovo je ogromna fizička iscrpljenost, sav je izranjavan sa ranama i na rukama i nogama. Što neko napisa sinoć, kao da se vraća sa Solunskog fronta. Junak je u svakom slučaju i svaka mu čast i hvala ali ne ide nekad. Različite podloge, vrućina, kovid pravila, izlovanost u selu, testiranja, maske, čekanje na mečeve, ma sve je to uticalo i oduzimalo energiju.

bikkojileži

pre 2 godine

Nole,verujemo da ti je teško.Probao si da nas,po ko zna koji put obraduješ, nisi uspeo i nemoj da razmisljaš o tome.To je sport.To je i život.Čine ga usponi i padovi.Glavu gore.Sutra je novi dan.Idemooo

djido mova

pre 2 godine

Žao mi je čoveka baš. Doživeo je baš težak debakl, verovatno najteži slom u karijeri. Mogu da tražim razloge za to, mogu iz naknadne pameti da savetujem da je trebalo da postupi ovako ili onako, ali neću. Bezrezervno ga podržavam jer je trudom i odricanjem postigao više nego bilo koji teniser i kao malo koji sportista uopšte. Želim mu da se brzo oporavi od ovog sloma i da se vrati na velika vrata.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Ja ne razumem ovo branjenje.Jel ga neko silom terao da ide na OI?.Jel ga neko puskom terao da igra i singl i dubl?.Ne.Prema tome sam je kriv.To je najveca mana naseg narod sto ne prihvatamo gresku i krivicu svoju.Nema niko da me brani ako sam sam kriv.I nema potrebe.Kako nije iscrpljen bio na RG ili W nego sad?.Jednostavno su ga otresli Zverev i Pablo i kraj.

Bajo moj

pre 2 godine

Мајсторе, наклон и велико поштовање! Бориш си се за своју земљу, и представљаш Србију на најбољи могући начин, а злобници, нека горе у соственом једу и јаду!

ima dana

pre 2 godine

Za tri godine na sledećim OI celu godinu posveti tom turniru i neće biti problema. Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca

Dragan

pre 2 godine

Sram vas bilo, kako pojedinci komentarišu Đokovića. Pitao bi vas da ste samo igrali šah po ovom vremenu na suncu, nebi mogli da stojite na nogama. Sram vas bilo za ovakve komentare Čovek je naš najbolji sportista svih vremena. Plakaćete vi za njim

Guts

pre 2 godine

nikog niso razocarao veliki nas Novace. milioni srba sirom planete da mogu sad bi te zagrlili i zahvalili ti se ko rodu najrodjenijem. zvi nam bio Junace!

Ivan

pre 2 godine

Ljidi sta je vama? Ovakve se stvari desavaju u sportu. Nije ni Nole masina nego čovek od krvi i mesa. Glavu gore Nole, nadamo se da ces uspeti da se oporavis do US opena. Izgleda da ce ova olimpijada biti bas losa za nas. Nadamo se jos nekoj medalji. Nina u boksu moze do medelje, tu je Jovana Perkovic u kareteu, mozda i Ivana Spanović u strahovito jakoj konkurenciji. Tu su i odbojkasice, kosarkasice, vaterpolisti. Videcemo... Sve u svemu bodrimo nase sportiste do kraja.

kima

pre 2 godine

Jedino dobro, u celoj ovoj losoj nedelji za Noleta, je sto nece morati na poklonjenje ovoj losoj vlasti, i sto nece njegov licni uspeh koristiti za promociju sns... nece morati da se zahvaljuje predsedniku.

Kladovo

pre 2 godine

Đoković je psihološki zavistan od takmičenja sa Federerom i Nadalom. Drugim rečima : ne može bez njih da funkcioniše. Možda ni da postoji.
Problem je veoma težak, kao i svaki drugi psihološki/psihijatrijski problem. Ovo će biti sve gore.

Jodorovski

pre 2 godine

Novače nikog nisi razočarao, ponosni smo na tebe! Samo ostani svoj i dosledan sebi, već sada si naveći svih vremena, pa sve i da ni jedan meč više ne dobiješ u životu.

me myself and i

pre 2 godine

Novak je kralj ali jedino ne razumem zašto je poslije svakog (doduše retkog) poraza uvek nekakva povreda kriva. Zašto nikad nije kriv, taj dan bolji protivnik.

kosta

pre 2 godine

Stvarno si me razočarao , uzeo si samo AO, RG, Vimbldon ( za sad ) .
Pa da si sa Kriptona , malo li je ?
Istuširaj se dobro , odmori i osvježi , pa nastavi gdje si stao .
Nemoj slučajno da potonoš kao poslije prošlih OI .
A onda ponosu naš srpski , u Parizu 2024 . uberi i to zlato koje jedino nemaš .
Njega eto , ne moraš dva puta , dosta jedno .

Muškarac40

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

marinaa7

pre 2 godine

Upravo to. Porazi su ga cinili jos jacim. Setimo se Roland Garosa 2015. i Vavrinke. Posle toga Nole osvaja Vimbldon i Us Open. Takodje i Garos 2018. kada je posle ispadanja izjavio da ne zna hoce li igrati na Vimbldonu, pa ga osvojio. Tu je i diskvalifikacija sa Us opena, tezak poraz od Nadala na Garosu, a nakon toga osvaja 3 slema zaredom. Nadam se da ce se ponoviti tako nesto i ovog puta.

Loznica, Rio Tinto, Gučevo...

pre 2 godine

Mene nisi razočarao, presrećan sam zbog ovog odličnog plasmana.
Važno je učestvovati, a ne pobediti, mlad si ima vremena, u Parizu će biti još slabija konkurencija, Nadal i Federer u penziji, a ovi mlađi i onako nemaju pojma, dakle sigurno zlato, kao i ovde...

NebaCar

pre 2 godine

Tako je Nole! Glavu gore, ima dana za megdana! Pariz je nova šansa , a sad da se oporaviš i napadneš US open i daće Bog udješ u besmrtne!

znam da idu kritike ali to i ocekujem

pre 2 godine

Meni je sad žao što je Milica uzela zlato...ovakav narod treba da ostane bez ijedne medalje, samo izgovori, izgovori, samosažaljenje, opravdanja...Novak je podbacio, basketaši su podbacili, veslači su podbacili, strelci su podbacili (sem Mikeca), ne verujem ni da će vaterpolisti i odbojkašice uzeli medalju...loše OI za nas i tu nema šta da se priča više, opet gomila pogrešnih odluka...Kosovo dva zlata od 11 sportista, Hrvati već na 6 sa tri zlata, mi u ekstazi što je Novak uopšte otišao na OI, koji mentalni krah naroda.

Dragana

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.

drž se nole

pre 2 godine

Bolje da je odustao od mixa jer bi sigurno izgubili. Drugi par je mnogo jači od para koji ih je zaustavio u polufinalu. Ajd bar jedna ispravna odluka. Mix bi ga samo dodatno iscrpio i psihićki i fizićki. Nadam se da nije nikakva povreda u pitanju jer ako je povreda onda je šteta od nastupa na OI mnogo veća od neosvojenih medalja. Ali ako jeste neka povreda ili bar sumlja na povredu nadam se da nije igrao ni jedan gem sa povredom. Toliko je pametan da to ne bi uradio. Ako nije povreda onda će Novak da se vrati još jači. Samo kad se dobro odmori, najede, naspava, kad se prilagodi na vremensku zonu. Sad treba da ga svi puste na miru, i novinari i rođaci i narod u komentarima. Njemu treba tajm aut da se vrati u normalu. Sve će da bude o.k.

dobri čaj

pre 2 godine

Ali sve je to sport kad gubiš, kad dobivaš onda to nije sport nego dominacija. Dvoličnost je odraz sotonizma, "kako ispod tako i iznad" i dvospolosti. TO kriješ.
Kao i Dončić, kad je poraz onda je ekipa mlada.

Maki

pre 2 godine

I naravno da cu nastaviti da te gledam i pratim sve dok se ne penzionises. Pa makar i nedaj Boze ne uspes da ostvaris ono sto zelis. Ti si najveci sportista i legenda ovog sporta. Sad zbog jednog kiksa na OI, treba da prestanemo da te pratimo kao sto neki ovde kazu. A ja znam da ces ti naci snagu da se vratis. Kao sto si uvek nalazio. Sta si sve prosao prosle godine, kakvu torturu, i vratio se se nikad jaci. Ovo je realno nista za tebe. Glavu gore i idemo dalje.

dare slovenac

pre 2 godine

Tenis je na olimpijadi do juče bio amaterski sport, olimpijada znači Novaku jako puno zato što je srbin, a srbi smo uvek (nekada-u vreme Novakovog detinstva) gotivili naše sportiste u ekipnim sportovima... to nam je krvi, u genima...

Mikii

pre 2 godine

Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca
(ima dana, 31. jul 2021 13:32)

I kako to da bas u Tokiju zakaze, bas kad se za reprezentaciju igra?! Dolar vrti gde patriotizam nece, decko moj dobri. Sve ostalo su ciste zablude srpskog naroda.

Kolubarski

pre 2 godine

Ajde sad, odmori se, jedi da se popraviš, omršao si na toj vrućini, malo otrpi Jelenu, jer će da ti zvoca što si igrao dubl sa Ninom, i što si se onoliko fotkao sa devojkama, budi malo sa decom i spremi se za US open.Neće biti lako, Nadal je odmoran i spreman.

Djida Mova

pre 2 godine

Душо топла и лепа, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

Јабучило

pre 2 godine

Уз све дужно поштовање, како бре да је увек повређен кад га неко налупа? Аман, признај противнику да је био бољи...

Umereni pesimista

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!
(pelegrini, 31. jul 2021 13:29)

On će uvek imati dobre šanse u Njujorku, ali ovaj put se ne igra u oktobru nego u redovnom terminu, za manje od mesec dana.
Ako se ne oporavi i propusti Sinsinati 15 avgusta, neće imati ni jedan dan pravih priprema.

giocatore

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!

Džedaj

pre 2 godine

Brate, samo napred... Nisi ti nikoga razočarao..išao si, borio se, nije moglo ovog puta... Ti si ponos naš....skupi snagu, pa da probaš taj US-open da uzmeš..

dare slovenac

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.
(drago, 31. jul 2021 13:05) # Link komentara

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Meni nije Nine žao,neka igra singl da ne zavisi od partnera.Meni je zao Jelene sto je iskazala ljubomoru pa uticala na Novaka da izgubi zlato.

...

pre 2 godine

Glavu gore Novace!!! Borio si se, nema se sta zameriti!!! Mnogo puta si nas obradovao do sada i nema sta da ti se zameri!!! Samo napred u nove pobede!!!

Djoko

pre 2 godine

Podržavam te 1000 posto, ali nauci nesto iz ovoga. Nemoj ici preko svojih mogućnosti, jer srce rezultati izostati. Jako sam tužan, poeni su nas delili od toga da danas umesto 4 imamo šest medalja. Baš nas je poterao maler. Mora to neko da probije.

poz

pre 2 godine

nisi trebao da ides u tokijo. sada bi te gledali kao u boga. pricali bi da je nole u tokiju osvojili bi jos 100 medalja.

ovako, stigao si do DVA polufinala i to posle osvajanja tri sema, a mnogi nisu ni jedan jedini mec mogli da zavrse na olimpijadi iako su igrali tek po mec dva na svim tim slemovima na kojima si stizao do kraja.

sledeci put batali olimpijadu i budi gospodin covek. pusti dzudiste i ostale velike sportiste da nas "obraduju" kao i uvek sa 20 medalja.

Maki

pre 2 godine

Ja ne znam kako ljudi ne kontaju da je covek iscrpljen. Realno nije ni hteo da ide na OI. I na Vimbldonu se na kraju videlo da je iscrpljen. I takav dodje na OI sa najboljom namerom, i ovde ga masa ljudi ispljuje. Mnogo sam besna koliko smo jadni. A njemu zelim sve najbolje.

DarkoRaf

pre 2 godine

Tako je!Samo napred, i radi to zbog sebe a ne zbog drzave i naroda, nijedno ne zaslužuje, to smo mi.Mozda jednoga dana bude drukčije, ali sada nije, mi smo boleština.Realnost.

Uvek iz tebe

pre 2 godine

Glavu gore Novače,nikome ti ništa ne duguješ,kad pročitam komentare Srba,koji su od lošeg semena nastali,zgradi mi se Srbija.Srećom,ima nas normalnih Srba,koji nikad nećemo pljuvati po najboljima od našeg naroda u bilo kojoj oblasti života.Napred Nole u nove pobede.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

goblin

pre 2 godine

Treba da igra sa onim smaračem Bustom koji sve živo vraća i znamo svi da će se meč trajati kao "gladna godina" , pa zar nije logičnije da je Novak predao Busti singl i odigrao dubl gde verujem da bi imao više šansi da osvoji medalju,ne razumem...

andrej

pre 2 godine

Nisi razocarao kralju. I pored svog teskog rasporeda i rekorda koji juri, dosao je, dao je sve od sebe i to je ono sto je najvaznije. Respekt.

varburg limuzina

pre 2 godine

Dobro je Nole, bice bolje. Najvaznije je da se sad dobro resetujes i dodjes svez na US open. A onda u nove pobede s verom u Boga i podrskom svog naroda. Volimo te Noleeeeee....

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

Neo@

pre 2 godine

Tako je majstore... Iz svakog poraza izvučeš pouke, podignes se i budeš jači!
Sad će ostali da te grizu na US Openu još više, ali i ti ćeš, pošto ćeš nakon ovoga znati da si nepobediv... Pa ćeš biti mnogo, mnogo obazriviji no obično... Taman da uzmeš i taj Grand slam!
Sve se sa razlogom dešava!
Ne obaziri se na frustrirane gledaoce, koji samo vređaju. Leče svoje komplekse i ništa više!
Bog da te čuva majstore!

Nikola

pre 2 godine

Meni u celoj priči smeta što je odluka da igra u obe discipline bila samo njegova, a nije do toga došlo stručnom odlukom trenera, selektora i TSS.
Upravo sportista nije taj koji može uvek da dobru procenu.
Vidi se da je želja bila prevelika u odnosu na mogućnosti.
Više dana po dva teška meča, bez vremena za oporavak su štetni po zdravlje samog sportiste.
Ovo struka iz TSS nije smela da dozvoli.

no1e

pre 2 godine

Da je juče dobio Zvereva, miks dubl bi bila rutina. Nije problem u miks dublu, nego je jednostavno Zverev bio bolji u tom meču. I danas je miks dubl predao jer se istrošio u singlu.

Срђан Требиње

pre 2 godine

Ма кога си разочарао? Управо супротно, показао си ко си и шта си и како се даје све за своју земљу, а побједа и пораза ће увијек бити. Некада је пораз већи од побједе. Свака част шампионе, па таман никада више не добио меча до краја каријере, највећи си Србин који је ходао земљом.

HRvoje

pre 2 godine

Čovjek, a ne stroj, a ljudi imaju i loših dana. Nezgodno je kad ti loši dani dođu kad bi trebalo bit najbolji. Drži se, Novače!

heatovac

pre 2 godine

U sustini zlato u tenisu nije toliko vazno, Djokovic ga je predstavio previse vaznim cesto pominjujuci ga u javnosti i kao neki cilj u karijeri. Nije ni drugima toliko vazno, ali ce iskoristiti ovaj momenat da uniste Djokovica, pogotovo strani mediji i javnost znajuci da ga to boli.

Bossanac

pre 2 godine

Glavu gore Ljudino, ti si nama pokazao i ko si i šta si, ljudski je gubiti i nije to propast svijeta. Živ bio Nole i svako dobro tebi i tvojoj porodici.
Vole te Bosanci .

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

Tygranis

pre 2 godine

Ništa ti niko u Srbiji ne zamera Novače. I da si ispao u prvom kolu došao si i dao si sve od sebe.
Sve najlepše tebi i porodici i samo napred.

klisa.ns

pre 2 godine

Idemo majstore.
U Parizu da zlatom zavrsimo pricu, sa min 25 GS... ala bi to bila prica.
Uspon posle osvajanja salatare sa Srbijom i kraj karijere sa zlatom u Parizu.
Tako ce i biti!!!
Srecno

Dusan

pre 2 godine

Velika taktička greška Zvereva, danak neiskustvu u kombinaciji sa prevelikom željom. Bolje da su ga pustili da uzme zlato. Sada će ih mlatiti do Pariza, a i posle toga.

Marko

pre 2 godine

Upravo tako. Do Pariza osvoji još po koji Grend Slem i onda da se normalno spremi za Olimpijadu u Parizu sa velikim odmorom i dobrom pripremom. Ovo je bilo nehumano, sa ovoliko mečeva ne samo u ovoj nedelji već u ovih nekoliko meseci.. Ti si naš ponos!!

Mito

pre 2 godine

Novače čestitke od srca, OI su za tebe kao prokletstvo, ali kao da si osvojio dva zlata, jer želja koju si ti pokazao je nestvarna. Kada bi i ostali naši sportisti uneli toliko energije i srca, bilo bi još medalja. Neka si nam živ i zdrav, dobro se odmori i predahni pa tek onda kreni da se spremaš za US open. Sretno Novače

anica velickovic

pre 2 godine

Glavu gore Nole...ove budale sto te pljuju treba da postuju sto si uopste otisao, mogao si ti odavno da se odvojis od Srbije i da nas se ne setis nikad. Ne kapiraju ljudi nista jer su zadrti i gledaju sve kroz neku negativnu prizmu. Zao mi je sto se toliko dajes, mi ne zasluzujemo uopste i sto nosis taj Grb...umemo biti mnogo jadni i bedni!!!! Idi odmori, osvoji US open i ne dolazi u Srbiju posle jer isti ti ce da se nabiju u rupe ili da te hvale ko da nista nije bilo. Pih, povraca mi se.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

Novakfan

pre 2 godine

NOVAK majstore glavu gore, kao što su neki ljudi već rekli na ovim komentarima, dao si sve od sebe a ja mislim i više od toga. Ti si naš ponos! Napred NOVAK!!!!!

zyx

pre 2 godine

Tuzni jesmo, ali prave navijave definitivno nisi razocarao, niti ces. Nekad se mora izgubiti. Vrati se jaci na US open. Ono sto me cini srecnim je sto ovo znaci da cemo te mozda gledati bar do 2024. Da si sve uzeo gde bi bio motiv. Brz oporavak i hvala za sve sto cinis za Srbiju i sve svoje navijace.

Ponosna na tebe

pre 2 godine

Tvoja želja da osvojiš za Srbiju dve medalje na ovoj olimpijadi me je kupilo za vek vekova bravo momčino idemo dalje u nove pobede samo glavu gore

Djoda

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.

Slavica

pre 2 godine

Nole, naš dobri Nole! Ne treba da ti bude žao! Dao si Srbiji više nego svi mi zajedno! Veliki si čovek i sportista, najveći ! Odmori se do US opena i onda zapuši usta luzerima i pljuvačima koji ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu! Želim ti mnogo zdravlja, radosti, uspeha i neka te sreća prati na svakom koraku!

Milan

pre 2 godine

Samo napred Nole, ti si ponos Srbije!!! Da si robot, pa bi stao da napuniš baterije. A samo ljudi koji igraju tenis mogu shvatiti o kakvom se fizičkom i mentalnom naporu radi.

delboy

pre 2 godine

Zao mi je Nine, ovo joj je bila prilika da osvoji medalju a Novaku svaka cast sto se uopste pojavio i igrao na OI u ovo ludo vreme i u nehumanim uslovima...

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Budi jak, ti si najveci svih vremena. Dace Bog da ti je ovo najvece razocaranje ove godine!

Pozdrav iz tvog Zvečana!

Sundjer bob

pre 2 godine

E dragi sportisti što branite Jokića što nas je ispalio što mu je teško da odigra samo 5 utakmica za svoju zemlju bolje hvalite Novaka koji je izginuo za svoju zemlju koji voli toliko svoju zemlju da je svu svoju snagu dao da bi osvojio ne jednu čak 2 medalje.... On zaslužuje poštovanje on predstavlja zemlju našu u svetu a Jokić predstavlja samo sebe

Profesionalac

pre 2 godine

Sampione,ne treba tebi zlato sa Olimpiskih Igara da dokazes bilo sta!!! Ti si vec zlato Srbije, za SVA VREMENA! Do Tesle, Do Pupina, Do Milankovica, Do Stefanovica-Karadzica, Do Obradovica, Do Milunke Savic, Do Mileve, Do Stepe, Do Zivojina, Do Putnika, Do Jovana Jovanovica Zmaja, Do svih Jugovica, Do Lazara Hrebeljanovica... Oni koji ne shvataju koliko si zrtvovao da bi igrao za nas, sve Srbe na ovome svetu, Da osvojis to zlato za nas sve, ne za sebe, vec za nas, oni...nek malo glavom od nesto tvrdo! Par puta...A za tebe, samo Napred! IDEMOOOO!

Selfi Romeo

pre 2 godine

Podrska, zasluzio si je. Samim tim sto si resio da nas predstavljas (umesto da timaris konje), kao najveca zvezda na Olimpijadi, ti si skrenuo paznju i na svoju zemlju. Hvala ti!!

dajte maloj penziju

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..

Boromir

pre 2 godine

Trebalo je da odustane od meca sa Bustom i igra za bronzu sa Ninom. Cak bi imao i sat, dva duze da odmori. Ovako je ispao krajnje nekorektan prema Nini koja se borila svom snagom za medalju.

Sempervivum

pre 2 godine

Већ одавно размишљам да ће Новак каријеру завршити на Олимпијским играма 2024. Златна медаља би била круна каријере.
Е, сад да ли је могуће да судбина дозволи да један човек освоји све (а он је освојио све могуће титуле, осим ОИ) - стварно не знам.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

Neo@

pre 2 godine

Tako je majstore... Iz svakog poraza izvučeš pouke, podignes se i budeš jači!
Sad će ostali da te grizu na US Openu još više, ali i ti ćeš, pošto ćeš nakon ovoga znati da si nepobediv... Pa ćeš biti mnogo, mnogo obazriviji no obično... Taman da uzmeš i taj Grand slam!
Sve se sa razlogom dešava!
Ne obaziri se na frustrirane gledaoce, koji samo vređaju. Leče svoje komplekse i ništa više!
Bog da te čuva majstore!

andrej

pre 2 godine

Nisi razocarao kralju. I pored svog teskog rasporeda i rekorda koji juri, dosao je, dao je sve od sebe i to je ono sto je najvaznije. Respekt.

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

giocatore

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!

Sundjer bob

pre 2 godine

E dragi sportisti što branite Jokića što nas je ispalio što mu je teško da odigra samo 5 utakmica za svoju zemlju bolje hvalite Novaka koji je izginuo za svoju zemlju koji voli toliko svoju zemlju da je svu svoju snagu dao da bi osvojio ne jednu čak 2 medalje.... On zaslužuje poštovanje on predstavlja zemlju našu u svetu a Jokić predstavlja samo sebe

Maki

pre 2 godine

Ja ne znam kako ljudi ne kontaju da je covek iscrpljen. Realno nije ni hteo da ide na OI. I na Vimbldonu se na kraju videlo da je iscrpljen. I takav dodje na OI sa najboljom namerom, i ovde ga masa ljudi ispljuje. Mnogo sam besna koliko smo jadni. A njemu zelim sve najbolje.

djido mova

pre 2 godine

Žao mi je čoveka baš. Doživeo je baš težak debakl, verovatno najteži slom u karijeri. Mogu da tražim razloge za to, mogu iz naknadne pameti da savetujem da je trebalo da postupi ovako ili onako, ali neću. Bezrezervno ga podržavam jer je trudom i odricanjem postigao više nego bilo koji teniser i kao malo koji sportista uopšte. Želim mu da se brzo oporavi od ovog sloma i da se vrati na velika vrata.

Срђан Требиње

pre 2 godine

Ма кога си разочарао? Управо супротно, показао си ко си и шта си и како се даје све за своју земљу, а побједа и пораза ће увијек бити. Некада је пораз већи од побједе. Свака част шампионе, па таман никада више не добио меча до краја каријере, највећи си Србин који је ходао земљом.

Mito

pre 2 godine

Novače čestitke od srca, OI su za tebe kao prokletstvo, ali kao da si osvojio dva zlata, jer želja koju si ti pokazao je nestvarna. Kada bi i ostali naši sportisti uneli toliko energije i srca, bilo bi još medalja. Neka si nam živ i zdrav, dobro se odmori i predahni pa tek onda kreni da se spremaš za US open. Sretno Novače

Marija

pre 2 godine

Novak je najbolji tenisac svih vremena.FACT! Ponosan je cijeli Balkan na njega, naravno najvise njegova zemlja. Ako netko moze da za 3 godine uzme zlato bez obzira na godine, to je Novak Djokovic! Mnogo puta su sumnjali, bogu hvala to mu je bio jedan od vjetrova u leda! Zato, gledati cemo mi svi Noleta dugo dugo na najvisem nivou! Veselim se! Samo neka je zdravlja!

Djoda

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.

dajte maloj penziju

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..

Boromir

pre 2 godine

Trebalo je da odustane od meca sa Bustom i igra za bronzu sa Ninom. Cak bi imao i sat, dva duze da odmori. Ovako je ispao krajnje nekorektan prema Nini koja se borila svom snagom za medalju.

delboy

pre 2 godine

Zao mi je Nine, ovo joj je bila prilika da osvoji medalju a Novaku svaka cast sto se uopste pojavio i igrao na OI u ovo ludo vreme i u nehumanim uslovima...

Ivan

pre 2 godine

Ljidi sta je vama? Ovakve se stvari desavaju u sportu. Nije ni Nole masina nego čovek od krvi i mesa. Glavu gore Nole, nadamo se da ces uspeti da se oporavis do US opena. Izgleda da ce ova olimpijada biti bas losa za nas. Nadamo se jos nekoj medalji. Nina u boksu moze do medelje, tu je Jovana Perkovic u kareteu, mozda i Ivana Spanović u strahovito jakoj konkurenciji. Tu su i odbojkasice, kosarkasice, vaterpolisti. Videcemo... Sve u svemu bodrimo nase sportiste do kraja.

Nikola

pre 2 godine

Meni u celoj priči smeta što je odluka da igra u obe discipline bila samo njegova, a nije do toga došlo stručnom odlukom trenera, selektora i TSS.
Upravo sportista nije taj koji može uvek da dobru procenu.
Vidi se da je želja bila prevelika u odnosu na mogućnosti.
Više dana po dva teška meča, bez vremena za oporavak su štetni po zdravlje samog sportiste.
Ovo struka iz TSS nije smela da dozvoli.

Bossanac

pre 2 godine

Glavu gore Ljudino, ti si nama pokazao i ko si i šta si, ljudski je gubiti i nije to propast svijeta. Živ bio Nole i svako dobro tebi i tvojoj porodici.
Vole te Bosanci .

Bajo moj

pre 2 godine

Мајсторе, наклон и велико поштовање! Бориш си се за своју земљу, и представљаш Србију на најбољи могући начин, а злобници, нека горе у соственом једу и јаду!

m

pre 2 godine

Meni je samo žao što si morao da prođeš sve ovo za ovih dva dana. Da li je bilo koja medalja vredna tolikog stresa?! I naravno, posle svega NOLE MI TE VOLIMO!!!!!

Nikola MNE

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.

...

pre 2 godine

Glavu gore Novace!!! Borio si se, nema se sta zameriti!!! Mnogo puta si nas obradovao do sada i nema sta da ti se zameri!!! Samo napred u nove pobede!!!

Јабучило

pre 2 godine

Уз све дужно поштовање, како бре да је увек повређен кад га неко налупа? Аман, признај противнику да је био бољи...

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Budi jak, ti si najveci svih vremena. Dace Bog da ti je ovo najvece razocaranje ove godine!

Pozdrav iz tvog Zvečana!

anica velickovic

pre 2 godine

Glavu gore Nole...ove budale sto te pljuju treba da postuju sto si uopste otisao, mogao si ti odavno da se odvojis od Srbije i da nas se ne setis nikad. Ne kapiraju ljudi nista jer su zadrti i gledaju sve kroz neku negativnu prizmu. Zao mi je sto se toliko dajes, mi ne zasluzujemo uopste i sto nosis taj Grb...umemo biti mnogo jadni i bedni!!!! Idi odmori, osvoji US open i ne dolazi u Srbiju posle jer isti ti ce da se nabiju u rupe ili da te hvale ko da nista nije bilo. Pih, povraca mi se.

NebaCar

pre 2 godine

Tako je Nole! Glavu gore, ima dana za megdana! Pariz je nova šansa , a sad da se oporaviš i napadneš US open i daće Bog udješ u besmrtne!

Dragan

pre 2 godine

Sram vas bilo, kako pojedinci komentarišu Đokovića. Pitao bi vas da ste samo igrali šah po ovom vremenu na suncu, nebi mogli da stojite na nogama. Sram vas bilo za ovakve komentare Čovek je naš najbolji sportista svih vremena. Plakaćete vi za njim

Vladimir Vučković

pre 2 godine

Novače, zemlja Srbija ti se nikada neće moći odužiti za sve što i dalje postižeš za ovu malu omrženu zemlju. Hvala ti što postojiš, hvala ti u ime svih nas koji verujemo u svaki tvoj udarac, tvoju izgovorenu reč. Volimo te i odmori se sada! Hvala ti zaista! Voli te Srbija!

goblin

pre 2 godine

Treba da igra sa onim smaračem Bustom koji sve živo vraća i znamo svi da će se meč trajati kao "gladna godina" , pa zar nije logičnije da je Novak predao Busti singl i odigrao dubl gde verujem da bi imao više šansi da osvoji medalju,ne razumem...

znam da idu kritike ali to i ocekujem

pre 2 godine

Meni je sad žao što je Milica uzela zlato...ovakav narod treba da ostane bez ijedne medalje, samo izgovori, izgovori, samosažaljenje, opravdanja...Novak je podbacio, basketaši su podbacili, veslači su podbacili, strelci su podbacili (sem Mikeca), ne verujem ni da će vaterpolisti i odbojkašice uzeli medalju...loše OI za nas i tu nema šta da se priča više, opet gomila pogrešnih odluka...Kosovo dva zlata od 11 sportista, Hrvati već na 6 sa tri zlata, mi u ekstazi što je Novak uopšte otišao na OI, koji mentalni krah naroda.

The_Dejan

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razočarao! Poraz, pa šta? Bez poraza ne bi bilo ni pobeda!
Tvoj pristup, borba, način na koji pristupaš za svoju zemlju, pobedio ili izgubio, sa takvim pristupom nikoga ne možeš razočarati!

Jovica Netković

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

jaka struja

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.
(Davor, 31. jul 2021 14:47)

Da li bi bez njega došla do polufinala?
Ne vjerujem, tako da mislim da ne duguje nikome ništa.

Dusan

pre 2 godine

Velika taktička greška Zvereva, danak neiskustvu u kombinaciji sa prevelikom željom. Bolje da su ga pustili da uzme zlato. Sada će ih mlatiti do Pariza, a i posle toga.

Dragana

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.

Vuk

pre 2 godine

Nole ti ne možeš da razoćaraš. Srbija nikada nije imala sportistu tako velićastvenu kao tebe. Hvala ti za sve pobede i svu radost. Nole kong of tenis

Džedaj

pre 2 godine

Brate, samo napred... Nisi ti nikoga razočarao..išao si, borio se, nije moglo ovog puta... Ti si ponos naš....skupi snagu, pa da probaš taj US-open da uzmeš..

Vrg

pre 2 godine

"Pokusacu u Parizu".
Ovo sam zeleo da cujem! Hvala, kralju!
Dobro odmori, pa idemo dalje. Olimpijske su samo mrva u godini u kojoj imas 3 slema i cekas 4.!

varburg limuzina

pre 2 godine

Dobro je Nole, bice bolje. Najvaznije je da se sad dobro resetujes i dodjes svez na US open. A onda u nove pobede s verom u Boga i podrskom svog naroda. Volimo te Noleeeeee....

Nema zlata za "goata"

pre 2 godine

Ninu niko nije pitao ništa, čak nije ni dostojna da objavite neki komentar, mada ni tada ne bi smela da pisne.
On se pita za sve, on je odlučio da višetrukog šampiona Zimonjića, zameni onom dvorskom ludom na mestu selektora, on ima pravo da drugima menja sudbinu, ma bravo...

Maki

pre 2 godine

I naravno da cu nastaviti da te gledam i pratim sve dok se ne penzionises. Pa makar i nedaj Boze ne uspes da ostvaris ono sto zelis. Ti si najveci sportista i legenda ovog sporta. Sad zbog jednog kiksa na OI, treba da prestanemo da te pratimo kao sto neki ovde kazu. A ja znam da ces ti naci snagu da se vratis. Kao sto si uvek nalazio. Sta si sve prosao prosle godine, kakvu torturu, i vratio se se nikad jaci. Ovo je realno nista za tebe. Glavu gore i idemo dalje.

billy

pre 2 godine

Nevjerovatno koliko smo zaludjena nacija sa tim Olimpiskim igrama. Nek zlata na OI ganjaju Vaterpolisti, strelci, dzudisti, atleticari, plivaci, odbojkasice.. ostavite covjeka na miru, nek osvaja Gren Slemove, kakve crne OI i tenis, to nikad nije islo jedno s drugim. Sto je najgore i sam Novak je upao pod uticaj zaludjene nacije. On treba da juri Gren Slemove, tu postajes teniska legenda. Prosto mi nevjerovatno da covjek koji je objektivno najbolji teniser svih vremena i dalje zeli to zlato sa OI. Pa ja bi vala odustao nakon toliko pokusaja, jbg pokusao si, nije islo, stas sad. Borg, Sampras, Federer, Mekenro, niko od njih nema zlato u singlu, i niko im to ne nabada na nos, jedino ovaj nas zapeo ko sivonja. Za nadati se da ga ove OI nece kostati US Opena, daj boze da bude spreman za US Open. Ako na US Openu plati punu cjenu tih Olimpiskih igara, eto mu, nek onda kuka za tim zlatom.

Tygranis

pre 2 godine

Ništa ti niko u Srbiji ne zamera Novače. I da si ispao u prvom kolu došao si i dao si sve od sebe.
Sve najlepše tebi i porodici i samo napred.

Slavica

pre 2 godine

Nole, naš dobri Nole! Ne treba da ti bude žao! Dao si Srbiji više nego svi mi zajedno! Veliki si čovek i sportista, najveći ! Odmori se do US opena i onda zapuši usta luzerima i pljuvačima koji ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu! Želim ti mnogo zdravlja, radosti, uspeha i neka te sreća prati na svakom koraku!

ST

pre 2 godine

Mentalitet šampiona mu nije dao da preskoči OI. Nema kome i zašto da se izvinjava. Dao je sve od sebe u datim okolnostima i zaslužuje puno poštovanje. Brz oporavak i puno uspeha u nastavku karijere!

bikkojileži

pre 2 godine

Nole,verujemo da ti je teško.Probao si da nas,po ko zna koji put obraduješ, nisi uspeo i nemoj da razmisljaš o tome.To je sport.To je i život.Čine ga usponi i padovi.Glavu gore.Sutra je novi dan.Idemooo

Djida Mova

pre 2 godine

Душо топла и лепа, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Ja ne razumem ovo branjenje.Jel ga neko silom terao da ide na OI?.Jel ga neko puskom terao da igra i singl i dubl?.Ne.Prema tome sam je kriv.To je najveca mana naseg narod sto ne prihvatamo gresku i krivicu svoju.Nema niko da me brani ako sam sam kriv.I nema potrebe.Kako nije iscrpljen bio na RG ili W nego sad?.Jednostavno su ga otresli Zverev i Pablo i kraj.

Gaga

pre 2 godine

Pa i najbolja gimnasticarka svih vremena Simon Bajls odustane posle prvog preskoka i tako `ostavi na cedilu` ceo tim. Samo zbog toga jer nije mentalno bila spremna. I sve je ok. Niko je ne ispljuje. Novak se bar trudio do krajnjih granica, dao je poslednji atom svoje snage. I to nam nije dovoljno. Dovoljno je sto ga pljuju po svim ostalim novinama, nego mi nije jasno ovo pljuvanje ovde. Dajte ljudi da malo vise podrzavamo nase sportiste. Ja ne znam sta je trebalo da uradi, da izadje pa da se skroz ispovredjuje. I ovo je pitanje sta ce biti pred USO. Meni je vise zao njega kad ga vidim ovako povredjenog nego sto je izgubio. Mi definitivno njega ne zasluzujemo.

Sarkazam

pre 2 godine

Za ono sto je on uradio za Srbiju i za tenis medalja jos nije napravljena. Hvala mu za sve do sada i idemooooo! Cekaju nove borbe i novi GS da se uzmu. No1e najbolji, prvo i jedini!

Bardami

pre 2 godine

Ma boli me više uvo čoveče da li ćeš se vratiti. Pratim tvoju karijeru od početka. Ali da ovako izneveriš Ninu, ma sram te bre bilo! Neću više nijedan tvoj meč gledati, ali ću Ninin svaki put kad budem imao priliku. Veruj mi i ne interesuje me apsolutno ni da li ćeš uzeti i US Open.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

Selfi Romeo

pre 2 godine

Podrska, zasluzio si je. Samim tim sto si resio da nas predstavljas (umesto da timaris konje), kao najveca zvezda na Olimpijadi, ti si skrenuo paznju i na svoju zemlju. Hvala ti!!

kosta

pre 2 godine

Stvarno si me razočarao , uzeo si samo AO, RG, Vimbldon ( za sad ) .
Pa da si sa Kriptona , malo li je ?
Istuširaj se dobro , odmori i osvježi , pa nastavi gdje si stao .
Nemoj slučajno da potonoš kao poslije prošlih OI .
A onda ponosu naš srpski , u Parizu 2024 . uberi i to zlato koje jedino nemaš .
Njega eto , ne moraš dva puta , dosta jedno .

gaVran

pre 2 godine

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...
(dare slovenac, 31. jul 2021 13:29)

Al on nije Roger.
(Kaiser Roger, 31. jul 2021 13:56)


Fala bogu!

jole

pre 2 godine

Hvala za sve majstore.
Nema odustajanja, nađi sad fokus i mir i idemo dalje.
Nikad Novaka nisam video da plače sem na olimpijadama. To pokazuje koliko mu to znači i koja mu je to blokada.
U svakom slućaju ne sumnjam da će zbog ovoga Nole istrajati sa vrhunskom igrom još tri godine. Vidimo se u Parizu

Djida Mova

pre 2 godine

Новаче царе, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

Kolubarski

pre 2 godine

Ajde sad, odmori se, jedi da se popraviš, omršao si na toj vrućini, malo otrpi Jelenu, jer će da ti zvoca što si igrao dubl sa Ninom, i što si se onoliko fotkao sa devojkama, budi malo sa decom i spremi se za US open.Neće biti lako, Nadal je odmoran i spreman.

don

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.
(Dragana, 31. jul 2021 13:09

Jeste, u pravu si. Izgubili bi i taj meč za bronzu u miksu.
Trebalo je da odigra samo singl, pa šta bude a ne da ganja dva zlata da bi nacija bila zadovoljna. Precenio svoje sposobnosti.
Milica jedino zlato iz Tokija. Tijana, Mikec i basketaši medalje i ako se usreće odbojkašice i vaterpolisti za neku bronzu biće super. Toliko za ove OI.

Danas

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.
(Djoda, 31. jul 2021 12:50)

Svi su skočili kada je ona rekla na konferenciji u Beogradu da će možda da igraju miks, svi su znali da neće izdržati, a tek ne po vrućini. Mislim tvoj komentar je maliciozan pa se na njega ne treba ni odgovarati ali svako se može vratiti i pročitati da su svi skoro pisali i ovde da to ne radi. Ej u 12 sati završavati mečeve pa sledeći dan igrati od 11 ili u 3. To supermen ne bi izdržao. Nije se dzaba Troicki ogradio dan pre da ga ne napadaju svi. Glupost najveća taj miks i Nina je to kao teniser trebala znati. Marej je tako igrao kada je jurio prvo mesto, znamo kako se završilo. Naravno, neće to biti sa Noletom, on ima drugačije telo ali u svakom slučaju bio je rizik. Ovo je ogromna fizička iscrpljenost, sav je izranjavan sa ranama i na rukama i nogama. Što neko napisa sinoć, kao da se vraća sa Solunskog fronta. Junak je u svakom slučaju i svaka mu čast i hvala ali ne ide nekad. Različite podloge, vrućina, kovid pravila, izlovanost u selu, testiranja, maske, čekanje na mečeve, ma sve je to uticalo i oduzimalo energiju.

mile

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(Jovica Netković, 31. jul 2021 14:27)

Vidi ovoga! "Mnogaja", patio "sa suprugu"...ahahahhah

Nikola SRB

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.
(Nikola MNE, 31. jul 2021 14:04)

Pa nije dao sve od sebe, predao je dubl mix bez borbe, a Nini nije dozvolio ni da se bori za medalju.

Kupac diplome

pre 2 godine

Teško da ćeš do zlata 2024. godine. Imaćeš 37 godina, a podloga će verovatno biti šljaka. To su teški uslovi za nekoga ko ima toliko godina. Najveća šansa za olimpijsko zlato je bila 2016. godine. Tu si podbacio. Bilo je nemoguće da osvojiš ovo jer si imao dva veoma teška GS-a. Ipak imaš 34 godine, a ne 22. Ako osvojiš još 5 GS-a, niko se Olimpijade neće ni sećati.

Dragan

pre 2 godine

ajme pa ao planira da igra jos 3 godine,koliko li ce samo dusevne boli da nanese ustasama,balijama....
(Peca, 31. jul 2021 14:05)

Otkad Srbin kaže "ajme" ?

Delije Jug

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.
(Muškarac40, 31. jul 2021 13:53)

Ti i još bar 12 njih (toliko imaš pluseva) nemate pojma. Toliko si gluposti nalupao da me mrzi sve da demantujem, osim toga da je svakom cilj osvajanje OI.

shalk84

pre 2 godine

Velicanstvo je, kad ne trazis greske u drugim, nego jednostavno kazes da nije vise islo. To je nesto normalno, nesto sto svako razumje. Veliki respekt.

Florijan Matas

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37)

Zapamti to što si napisao, pa da vidimo za tih 10 godina hoće li to biti točno?

Mikii

pre 2 godine

Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca
(ima dana, 31. jul 2021 13:32)

I kako to da bas u Tokiju zakaze, bas kad se za reprezentaciju igra?! Dolar vrti gde patriotizam nece, decko moj dobri. Sve ostalo su ciste zablude srpskog naroda.

sasa

pre 2 godine

"Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš“, poručio je Grbić.

Pametnom dosta

heatovac

pre 2 godine

U sustini zlato u tenisu nije toliko vazno, Djokovic ga je predstavio previse vaznim cesto pominjujuci ga u javnosti i kao neki cilj u karijeri. Nije ni drugima toliko vazno, ali ce iskoristiti ovaj momenat da uniste Djokovica, pogotovo strani mediji i javnost znajuci da ga to boli.

kima

pre 2 godine

Jedino dobro, u celoj ovoj losoj nedelji za Noleta, je sto nece morati na poklonjenje ovoj losoj vlasti, i sto nece njegov licni uspeh koristiti za promociju sns... nece morati da se zahvaljuje predsedniku.

no1e

pre 2 godine

Da je juče dobio Zvereva, miks dubl bi bila rutina. Nije problem u miks dublu, nego je jednostavno Zverev bio bolji u tom meču. I danas je miks dubl predao jer se istrošio u singlu.

me myself and i

pre 2 godine

Novak je kralj ali jedino ne razumem zašto je poslije svakog (doduše retkog) poraza uvek nekakva povreda kriva. Zašto nikad nije kriv, taj dan bolji protivnik.

Goci_1

pre 2 godine

Nole brate uz tebe smo. Zalimo za zlatnom medaljom koliko i ti ali mora i neko drugi nesto da osvoji. Osom OI sve ostalo je tvoje. Idemo na UO da pokupimo sto nam pripada. Nek taj bol u ramenu brzo prodje. Srecno Nole

Milan

pre 2 godine

Samo napred Nole, ti si ponos Srbije!!! Da si robot, pa bi stao da napuniš baterije. A samo ljudi koji igraju tenis mogu shvatiti o kakvom se fizičkom i mentalnom naporu radi.

Milena Miletic

pre 2 godine

Dragi Novace, ti si i dalje najveci, i tu ti niko nista ne moze. Sto se Olimpijade tice, prvo ne znam ni zasto je tenis tamo, jer tenis nije takav sport iz mnogor azloga. Drugo, ne znam zasto si ti isao tamo, kad ti ta medalja uopste nije potrebna, i bez nje si najveci. Samo si s eumorio, i platio se danak umoru. Nista vise.

Bane

pre 2 godine

Ova dva poraza koliko bole u ovom trenutku, toliko će nam radosti doneti u budućnosti. Čitam da je u ovom trenutku Nadal radostan zbog “Bustine pobede”, mada mislim da bi trebalo da bude više zabrinut nego radostan , jer se karijera NĐ, zbog gubitka zlata na OI, automatski produžila minimum do Pariza 2024, a ko zna možda i do LA 2028. Pametni i iz pobede i iz poraza uvek mogu da donesu kvalitetne zaključke.

Djoko

pre 2 godine

Podržavam te 1000 posto, ali nauci nesto iz ovoga. Nemoj ici preko svojih mogućnosti, jer srce rezultati izostati. Jako sam tužan, poeni su nas delili od toga da danas umesto 4 imamo šest medalja. Baš nas je poterao maler. Mora to neko da probije.

Guts

pre 2 godine

nikog niso razocarao veliki nas Novace. milioni srba sirom planete da mogu sad bi te zagrlili i zahvalili ti se ko rodu najrodjenijem. zvi nam bio Junace!

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

drž se nole

pre 2 godine

Bolje da je odustao od mixa jer bi sigurno izgubili. Drugi par je mnogo jači od para koji ih je zaustavio u polufinalu. Ajd bar jedna ispravna odluka. Mix bi ga samo dodatno iscrpio i psihićki i fizićki. Nadam se da nije nikakva povreda u pitanju jer ako je povreda onda je šteta od nastupa na OI mnogo veća od neosvojenih medalja. Ali ako jeste neka povreda ili bar sumlja na povredu nadam se da nije igrao ni jedan gem sa povredom. Toliko je pametan da to ne bi uradio. Ako nije povreda onda će Novak da se vrati još jači. Samo kad se dobro odmori, najede, naspava, kad se prilagodi na vremensku zonu. Sad treba da ga svi puste na miru, i novinari i rođaci i narod u komentarima. Njemu treba tajm aut da se vrati u normalu. Sve će da bude o.k.

SF

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!
(giocatore, 31. jul 2021 13:23) # Link kome

Koja verbalna onanija! Jadan si i ti i tvoj isprazni zivot!,

Davor

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

Banja Luka

pre 2 godine

Sve se desava sa razlogom. Dobro je da nije osvojio zlato. Ovako ce ostati motivisan jos najmanje 3 godine do Pariza, a to znaci potencijalno dodatni broj GS. Da je osvojio sad zlato i onda US Open, mozda bi izgubio motivaciju ranije i ostao na 21 GS.

ima dana

pre 2 godine

Za tri godine na sledećim OI celu godinu posveti tom turniru i neće biti problema. Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

chox

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razocarao , samo nas cinis ponosnim , pozivam sve dobre ljude na docek u Surcinu kad sletis . U dobru je lako dobar biti , na muci se poznaju junaci

Jodorovski

pre 2 godine

Novače nikog nisi razočarao, ponosni smo na tebe! Samo ostani svoj i dosledan sebi, već sada si naveći svih vremena, pa sve i da ni jedan meč više ne dobiješ u životu.

Стрелац

pre 2 godine

Нажалост, ниси ти играо за своју земљу, већ си јурио рекорде и играо за себе. Да си играо за своју земљу и своју партнерку Нину, ти би изашао на терен и стиснуо зубе (ако си заиста повређен).

Obrad leskovac

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37) # Link komentara

Ma ne nego će tebe da spominju dok čekaš penziju.

pelegrini

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!

Loznica, Rio Tinto, Gučevo...

pre 2 godine

Mene nisi razočarao, presrećan sam zbog ovog odličnog plasmana.
Važno je učestvovati, a ne pobediti, mlad si ima vremena, u Parizu će biti još slabija konkurencija, Nadal i Federer u penziji, a ovi mlađi i onako nemaju pojma, dakle sigurno zlato, kao i ovde...

drz se nole

pre 2 godine

Samo za tri godine drugi mlađi će da napreduju a Novak će da nazaduje. Ako nije na ovima osvojio još teže će u Parizu. Mada mislim da Novak može da igra vrhunski još tri godine pa je moguće da uzme i zlato na OI u Parizu. Ali u jurišu su neki novi momci pa treba da bude oprezan da ga ne blokira prejaka želja za medaljom.

dare slovenac

pre 2 godine

Tenis je na olimpijadi do juče bio amaterski sport, olimpijada znači Novaku jako puno zato što je srbin, a srbi smo uvek (nekada-u vreme Novakovog detinstva) gotivili naše sportiste u ekipnim sportovima... to nam je krvi, u genima...

Kopenhagen

pre 2 godine

Dao si sve???
E hvala ti, em si Nini uzeo šansu, em ćeš izgubiti U.S open a klinici te odrase.
Priznaj da si sam kriv, a zemlji si dao veliko ništa sa ovim.

toma

pre 2 godine

Novace samo opusteno odmori sa porodicom nisi ti robot to sto cinis i koliko nas cinis ponosnima nema cenu ni jedna zlatna medalja nece promeniti moje misljenje o tebi kao sportskoj velicini sad se malo odmori pa ako mozes jos par godina da nas uveseljavas svojim uspesima ako ne daj boze i toga ne bude nikom nista volimo te i dalje.

Just sayin'

pre 2 godine

A sta kaze Nina na sve to?!
(Hrundi Bakshi, 31. jul 2021 15:32)

Nina je verovatno presrecna jer da nije bilo ovog dubla i Djokovica, ona bi odavno bila kuci.

Mene vise interesuje sta li Nina misli o svim onim komentarima da Novak uopste nije trebalo da igra dubl jer je trebao da se koncentrise samo na singl.
A takvih komentara je ovde bilo na pretek.

marinaa7

pre 2 godine

Upravo to. Porazi su ga cinili jos jacim. Setimo se Roland Garosa 2015. i Vavrinke. Posle toga Nole osvaja Vimbldon i Us Open. Takodje i Garos 2018. kada je posle ispadanja izjavio da ne zna hoce li igrati na Vimbldonu, pa ga osvojio. Tu je i diskvalifikacija sa Us opena, tezak poraz od Nadala na Garosu, a nakon toga osvaja 3 slema zaredom. Nadam se da ce se ponoviti tako nesto i ovog puta.

bruder

pre 2 godine

(SF, 31. jul 2021 14:16), onanija je samo tvoj nepristojni komentar pun sujetne zavisti. Nazalost tebe i takvih kao ti Novak je Srbin i volimo ga svim srcem a ti mrzi koliko mozes. Zalim te.

drago

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.

Kladovo

pre 2 godine

Đoković je psihološki zavistan od takmičenja sa Federerom i Nadalom. Drugim rečima : ne može bez njih da funkcioniše. Možda ni da postoji.
Problem je veoma težak, kao i svaki drugi psihološki/psihijatrijski problem. Ovo će biti sve gore.

dare slovenac

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.
(drago, 31. jul 2021 13:05) # Link komentara

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Meni nije Nine žao,neka igra singl da ne zavisi od partnera.Meni je zao Jelene sto je iskazala ljubomoru pa uticala na Novaka da izgubi zlato.

M.Cs

pre 2 godine

Novace, za 3 godina ces imati 37. Nema nista od zlata na Olimpijskim igrama za tebe. Sat kuca i tebi, na zalost.Osvoji jos par GS i to je to...

Muškarac40

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.

dobri čaj

pre 2 godine

Ali sve je to sport kad gubiš, kad dobivaš onda to nije sport nego dominacija. Dvoličnost je odraz sotonizma, "kako ispod tako i iznad" i dvospolosti. TO kriješ.
Kao i Dončić, kad je poraz onda je ekipa mlada.

sasa pg

pre 2 godine

Nisi razočarao! Borio si se, dao maksimum, i to je više nego dovoljno! Nisi olimpijski šampion, kako kaže Grbić Vladimir, ali jesi osvojio poštovanje navijača!

Алас

pre 2 godine

Шампионе, све је то ок, држ' се, није то ништа за тебе! Живот је пун искушења, важно је брзо се подићи после пораза. Донт вори!

Umereni pesimista

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!
(pelegrini, 31. jul 2021 13:29)

On će uvek imati dobre šanse u Njujorku, ali ovaj put se ne igra u oktobru nego u redovnom terminu, za manje od mesec dana.
Ako se ne oporavi i propusti Sinsinati 15 avgusta, neće imati ni jedan dan pravih priprema.

HRvoje

pre 2 godine

Čovjek, a ne stroj, a ljudi imaju i loših dana. Nezgodno je kad ti loši dani dođu kad bi trebalo bit najbolji. Drži se, Novače!

Wess

pre 2 godine

Legendo, ni jednog Srbina nisi razočarao, dao si sve od sebe i imao najbolju nameru. Razočarao bi, i to mnogo, jedino da nisi otišao na OI da igraš za Srbiju. Budi siguran da će te Srbi večno voleti i slaviti, a ovi drugi što šalju negativne komentare na tvoj račun su samo ,,dežurne picajzle"

Marko

pre 2 godine

Upravo tako. Do Pariza osvoji još po koji Grend Slem i onda da se normalno spremi za Olimpijadu u Parizu sa velikim odmorom i dobrom pripremom. Ovo je bilo nehumano, sa ovoliko mečeva ne samo u ovoj nedelji već u ovih nekoliko meseci.. Ti si naš ponos!!

Uvek iz tebe

pre 2 godine

Glavu gore Novače,nikome ti ništa ne duguješ,kad pročitam komentare Srba,koji su od lošeg semena nastali,zgradi mi se Srbija.Srećom,ima nas normalnih Srba,koji nikad nećemo pljuvati po najboljima od našeg naroda u bilo kojoj oblasti života.Napred Nole u nove pobede.

običan navijač partizana

pre 2 godine

glavu gore,i samo napred. za učinjeno na OI svaka čast.
ti si najveći predstavnik našeg naroda još od Nikole Tesle,ponosan sam što si Srbin! može da priča ko šta hoće,takvih ljudi je malo na svetu.
živ nam bio 100godina.

zyx

pre 2 godine

Tuzni jesmo, ali prave navijave definitivno nisi razocarao, niti ces. Nekad se mora izgubiti. Vrati se jaci na US open. Ono sto me cini srecnim je sto ovo znaci da cemo te mozda gledati bar do 2024. Da si sve uzeo gde bi bio motiv. Brz oporavak i hvala za sve sto cinis za Srbiju i sve svoje navijace.

Sempervivum

pre 2 godine

Већ одавно размишљам да ће Новак каријеру завршити на Олимпијским играма 2024. Златна медаља би била круна каријере.
Е, сад да ли је могуће да судбина дозволи да један човек освоји све (а он је освојио све могуће титуле, осим ОИ) - стварно не знам.

Profesionalac

pre 2 godine

Sampione,ne treba tebi zlato sa Olimpiskih Igara da dokazes bilo sta!!! Ti si vec zlato Srbije, za SVA VREMENA! Do Tesle, Do Pupina, Do Milankovica, Do Stefanovica-Karadzica, Do Obradovica, Do Milunke Savic, Do Mileve, Do Stepe, Do Zivojina, Do Putnika, Do Jovana Jovanovica Zmaja, Do svih Jugovica, Do Lazara Hrebeljanovica... Oni koji ne shvataju koliko si zrtvovao da bi igrao za nas, sve Srbe na ovome svetu, Da osvojis to zlato za nas sve, ne za sebe, vec za nas, oni...nek malo glavom od nesto tvrdo! Par puta...A za tebe, samo Napred! IDEMOOOO!

Novakfan

pre 2 godine

NOVAK majstore glavu gore, kao što su neki ljudi već rekli na ovim komentarima, dao si sve od sebe a ja mislim i više od toga. Ti si naš ponos! Napred NOVAK!!!!!

Ponosna na tebe

pre 2 godine

Tvoja želja da osvojiš za Srbiju dve medalje na ovoj olimpijadi me je kupilo za vek vekova bravo momčino idemo dalje u nove pobede samo glavu gore

klisa.ns

pre 2 godine

Idemo majstore.
U Parizu da zlatom zavrsimo pricu, sa min 25 GS... ala bi to bila prica.
Uspon posle osvajanja salatare sa Srbijom i kraj karijere sa zlatom u Parizu.
Tako ce i biti!!!
Srecno

DarkoRaf

pre 2 godine

Tako je!Samo napred, i radi to zbog sebe a ne zbog drzave i naroda, nijedno ne zaslužuje, to smo mi.Mozda jednoga dana bude drukčije, ali sada nije, mi smo boleština.Realnost.

poz

pre 2 godine

nisi trebao da ides u tokijo. sada bi te gledali kao u boga. pricali bi da je nole u tokiju osvojili bi jos 100 medalja.

ovako, stigao si do DVA polufinala i to posle osvajanja tri sema, a mnogi nisu ni jedan jedini mec mogli da zavrse na olimpijadi iako su igrali tek po mec dva na svim tim slemovima na kojima si stizao do kraja.

sledeci put batali olimpijadu i budi gospodin covek. pusti dzudiste i ostale velike sportiste da nas "obraduju" kao i uvek sa 20 medalja.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Ne znam šta da kažem... Šokirao me je odlukom da igra i mix dubl, ali do polufinala je ipak sve izgledalo idilično. Sam je doneo takvu odluku, sam će snositi posledice po dalji razvoj dogadjaja u ATP turu. Mislim da je realno precenio svoje mogućnosti ali sigurno će se vratiti na svoj nivo pre OI. Teško je bilo šta prognozirati, ipak je Novak u pitanju, da je bilo ko drugi u pitanju -prognozirao bih mu krah u daljoj karijeri.

dajte maloj penziju

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..

Djoda

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.

Mikii

pre 2 godine

Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca
(ima dana, 31. jul 2021 13:32)

I kako to da bas u Tokiju zakaze, bas kad se za reprezentaciju igra?! Dolar vrti gde patriotizam nece, decko moj dobri. Sve ostalo su ciste zablude srpskog naroda.

Bardami

pre 2 godine

Ma boli me više uvo čoveče da li ćeš se vratiti. Pratim tvoju karijeru od početka. Ali da ovako izneveriš Ninu, ma sram te bre bilo! Neću više nijedan tvoj meč gledati, ali ću Ninin svaki put kad budem imao priliku. Veruj mi i ne interesuje me apsolutno ni da li ćeš uzeti i US Open.

Јабучило

pre 2 godine

Уз све дужно поштовање, како бре да је увек повређен кад га неко налупа? Аман, признај противнику да је био бољи...

Dragana

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.

goblin

pre 2 godine

Treba da igra sa onim smaračem Bustom koji sve živo vraća i znamo svi da će se meč trajati kao "gladna godina" , pa zar nije logičnije da je Novak predao Busti singl i odigrao dubl gde verujem da bi imao više šansi da osvoji medalju,ne razumem...

mile

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(Jovica Netković, 31. jul 2021 14:27)

Vidi ovoga! "Mnogaja", patio "sa suprugu"...ahahahhah

Kaiser Roger

pre 2 godine

Ja ne razumem ovo branjenje.Jel ga neko silom terao da ide na OI?.Jel ga neko puskom terao da igra i singl i dubl?.Ne.Prema tome sam je kriv.To je najveca mana naseg narod sto ne prihvatamo gresku i krivicu svoju.Nema niko da me brani ako sam sam kriv.I nema potrebe.Kako nije iscrpljen bio na RG ili W nego sad?.Jednostavno su ga otresli Zverev i Pablo i kraj.

Davor

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

znam da idu kritike ali to i ocekujem

pre 2 godine

Meni je sad žao što je Milica uzela zlato...ovakav narod treba da ostane bez ijedne medalje, samo izgovori, izgovori, samosažaljenje, opravdanja...Novak je podbacio, basketaši su podbacili, veslači su podbacili, strelci su podbacili (sem Mikeca), ne verujem ni da će vaterpolisti i odbojkašice uzeli medalju...loše OI za nas i tu nema šta da se priča više, opet gomila pogrešnih odluka...Kosovo dva zlata od 11 sportista, Hrvati već na 6 sa tri zlata, mi u ekstazi što je Novak uopšte otišao na OI, koji mentalni krah naroda.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

giocatore

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!

Nikola SRB

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.
(Nikola MNE, 31. jul 2021 14:04)

Pa nije dao sve od sebe, predao je dubl mix bez borbe, a Nini nije dozvolio ni da se bori za medalju.

Boromir

pre 2 godine

Trebalo je da odustane od meca sa Bustom i igra za bronzu sa Ninom. Cak bi imao i sat, dva duze da odmori. Ovako je ispao krajnje nekorektan prema Nini koja se borila svom snagom za medalju.

drago

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

Muškarac40

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.

Kopenhagen

pre 2 godine

Dao si sve???
E hvala ti, em si Nini uzeo šansu, em ćeš izgubiti U.S open a klinici te odrase.
Priznaj da si sam kriv, a zemlji si dao veliko ništa sa ovim.

Loznica, Rio Tinto, Gučevo...

pre 2 godine

Mene nisi razočarao, presrećan sam zbog ovog odličnog plasmana.
Važno je učestvovati, a ne pobediti, mlad si ima vremena, u Parizu će biti još slabija konkurencija, Nadal i Federer u penziji, a ovi mlađi i onako nemaju pojma, dakle sigurno zlato, kao i ovde...

SF

pre 2 godine

Božeee, kakav smo mi narod. Koliko komentara punih sprdnje i omalovažavanja. Možeš da voliš ili ne voliš ovog čoveka ali svakako moraš da ga poštuješ. Ti si Nole za mene Bog i batina, najdominantniji sportista u istoriji. Pripadnik si mog naroda i činiš me ponosnim što sam srbin svaki put kada igraš. Naklon do poda šampione i grimado ljudska!!! Ovaj narod ne zaslužuje ovakve šampione. Svuda u svetu bi bio Bog koji hoda na zemlji ali u Srbiji druže svaka šuša jedva čeka da leči koplekse na tastaturi bednim momentarima. Živ bio KRALJINOOOO!!!!
(giocatore, 31. jul 2021 13:23) # Link kome

Koja verbalna onanija! Jadan si i ti i tvoj isprazni zivot!,

Neo@

pre 2 godine

Tako je majstore... Iz svakog poraza izvučeš pouke, podignes se i budeš jači!
Sad će ostali da te grizu na US Openu još više, ali i ti ćeš, pošto ćeš nakon ovoga znati da si nepobediv... Pa ćeš biti mnogo, mnogo obazriviji no obično... Taman da uzmeš i taj Grand slam!
Sve se sa razlogom dešava!
Ne obaziri se na frustrirane gledaoce, koji samo vređaju. Leče svoje komplekse i ništa više!
Bog da te čuva majstore!

andrej

pre 2 godine

Nisi razocarao kralju. I pored svog teskog rasporeda i rekorda koji juri, dosao je, dao je sve od sebe i to je ono sto je najvaznije. Respekt.

Стрелац

pre 2 godine

Нажалост, ниси ти играо за своју земљу, већ си јурио рекорде и играо за себе. Да си играо за своју земљу и своју партнерку Нину, ти би изашао на терен и стиснуо зубе (ако си заиста повређен).

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Meni nije Nine žao,neka igra singl da ne zavisi od partnera.Meni je zao Jelene sto je iskazala ljubomoru pa uticala na Novaka da izgubi zlato.

dobri čaj

pre 2 godine

Ali sve je to sport kad gubiš, kad dobivaš onda to nije sport nego dominacija. Dvoličnost je odraz sotonizma, "kako ispod tako i iznad" i dvospolosti. TO kriješ.
Kao i Dončić, kad je poraz onda je ekipa mlada.

jaka struja

pre 2 godine

Djokovic je najbolji svih vremena, svi ga volimo ali ne trebamo bezati od cinjenice da je unistio Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.
(Davor, 31. jul 2021 14:47)

Da li bi bez njega došla do polufinala?
Ne vjerujem, tako da mislim da ne duguje nikome ništa.

Dusan

pre 2 godine

Velika taktička greška Zvereva, danak neiskustvu u kombinaciji sa prevelikom željom. Bolje da su ga pustili da uzme zlato. Sada će ih mlatiti do Pariza, a i posle toga.

Kladovo

pre 2 godine

Đoković je psihološki zavistan od takmičenja sa Federerom i Nadalom. Drugim rečima : ne može bez njih da funkcioniše. Možda ni da postoji.
Problem je veoma težak, kao i svaki drugi psihološki/psihijatrijski problem. Ovo će biti sve gore.

Nema zlata za "goata"

pre 2 godine

Ninu niko nije pitao ništa, čak nije ni dostojna da objavite neki komentar, mada ni tada ne bi smela da pisne.
On se pita za sve, on je odlučio da višetrukog šampiona Zimonjića, zameni onom dvorskom ludom na mestu selektora, on ima pravo da drugima menja sudbinu, ma bravo...

Sundjer bob

pre 2 godine

E dragi sportisti što branite Jokića što nas je ispalio što mu je teško da odigra samo 5 utakmica za svoju zemlju bolje hvalite Novaka koji je izginuo za svoju zemlju koji voli toliko svoju zemlju da je svu svoju snagu dao da bi osvojio ne jednu čak 2 medalje.... On zaslužuje poštovanje on predstavlja zemlju našu u svetu a Jokić predstavlja samo sebe

Jovica Netković

pre 2 godine

Sinko, rođen sam kad i tvoj otac, pa mi dozvoli da ti se ovako obratim, nisi ti nikoga razočarao. Moja supruga i ja smo patili što si se mučio po ovom vremenu i posle i fizičkog i psihičkog pražnjenja, a sve da bi nama doneo radost. Sinko ti si nam doneo toliko radosti da od nje možemo živeti do kraja ovog veka( ako ne i duže). Živ i zdrav nam bio na mnogaja ljeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

billy

pre 2 godine

Nevjerovatno koliko smo zaludjena nacija sa tim Olimpiskim igrama. Nek zlata na OI ganjaju Vaterpolisti, strelci, dzudisti, atleticari, plivaci, odbojkasice.. ostavite covjeka na miru, nek osvaja Gren Slemove, kakve crne OI i tenis, to nikad nije islo jedno s drugim. Sto je najgore i sam Novak je upao pod uticaj zaludjene nacije. On treba da juri Gren Slemove, tu postajes teniska legenda. Prosto mi nevjerovatno da covjek koji je objektivno najbolji teniser svih vremena i dalje zeli to zlato sa OI. Pa ja bi vala odustao nakon toliko pokusaja, jbg pokusao si, nije islo, stas sad. Borg, Sampras, Federer, Mekenro, niko od njih nema zlato u singlu, i niko im to ne nabada na nos, jedino ovaj nas zapeo ko sivonja. Za nadati se da ga ove OI nece kostati US Opena, daj boze da bude spreman za US Open. Ako na US Openu plati punu cjenu tih Olimpiskih igara, eto mu, nek onda kuka za tim zlatom.

Срђан Требиње

pre 2 godine

Ма кога си разочарао? Управо супротно, показао си ко си и шта си и како се даје све за своју земљу, а побједа и пораза ће увијек бити. Некада је пораз већи од побједе. Свака част шампионе, па таман никада више не добио меча до краја каријере, највећи си Србин који је ходао земљом.

Vladimir Vučković

pre 2 godine

Novače, zemlja Srbija ti se nikada neće moći odužiti za sve što i dalje postižeš za ovu malu omrženu zemlju. Hvala ti što postojiš, hvala ti u ime svih nas koji verujemo u svaki tvoj udarac, tvoju izgovorenu reč. Volimo te i odmori se sada! Hvala ti zaista! Voli te Srbija!

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Budi jak, ti si najveci svih vremena. Dace Bog da ti je ovo najvece razocaranje ove godine!

Pozdrav iz tvog Zvečana!

Bane

pre 2 godine

Ova dva poraza koliko bole u ovom trenutku, toliko će nam radosti doneti u budućnosti. Čitam da je u ovom trenutku Nadal radostan zbog “Bustine pobede”, mada mislim da bi trebalo da bude više zabrinut nego radostan , jer se karijera NĐ, zbog gubitka zlata na OI, automatski produžila minimum do Pariza 2024, a ko zna možda i do LA 2028. Pametni i iz pobede i iz poraza uvek mogu da donesu kvalitetne zaključke.

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

anica velickovic

pre 2 godine

Glavu gore Nole...ove budale sto te pljuju treba da postuju sto si uopste otisao, mogao si ti odavno da se odvojis od Srbije i da nas se ne setis nikad. Ne kapiraju ljudi nista jer su zadrti i gledaju sve kroz neku negativnu prizmu. Zao mi je sto se toliko dajes, mi ne zasluzujemo uopste i sto nosis taj Grb...umemo biti mnogo jadni i bedni!!!! Idi odmori, osvoji US open i ne dolazi u Srbiju posle jer isti ti ce da se nabiju u rupe ili da te hvale ko da nista nije bilo. Pih, povraca mi se.

Kupac diplome

pre 2 godine

Teško da ćeš do zlata 2024. godine. Imaćeš 37 godina, a podloga će verovatno biti šljaka. To su teški uslovi za nekoga ko ima toliko godina. Najveća šansa za olimpijsko zlato je bila 2016. godine. Tu si podbacio. Bilo je nemoguće da osvojiš ovo jer si imao dva veoma teška GS-a. Ipak imaš 34 godine, a ne 22. Ako osvojiš još 5 GS-a, niko se Olimpijade neće ni sećati.

Mito

pre 2 godine

Novače čestitke od srca, OI su za tebe kao prokletstvo, ali kao da si osvojio dva zlata, jer želja koju si ti pokazao je nestvarna. Kada bi i ostali naši sportisti uneli toliko energije i srca, bilo bi još medalja. Neka si nam živ i zdrav, dobro se odmori i predahni pa tek onda kreni da se spremaš za US open. Sretno Novače

Bossanac

pre 2 godine

Glavu gore Ljudino, ti si nama pokazao i ko si i šta si, ljudski je gubiti i nije to propast svijeta. Živ bio Nole i svako dobro tebi i tvojoj porodici.
Vole te Bosanci .

Djida Mova

pre 2 godine

Душо топла и лепа, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

kosta

pre 2 godine

Stvarno si me razočarao , uzeo si samo AO, RG, Vimbldon ( za sad ) .
Pa da si sa Kriptona , malo li je ?
Istuširaj se dobro , odmori i osvježi , pa nastavi gdje si stao .
Nemoj slučajno da potonoš kao poslije prošlih OI .
A onda ponosu naš srpski , u Parizu 2024 . uberi i to zlato koje jedino nemaš .
Njega eto , ne moraš dva puta , dosta jedno .

Florijan Matas

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37)

Zapamti to što si napisao, pa da vidimo za tih 10 godina hoće li to biti točno?

Delije Jug

pre 2 godine

Ne razumem ovog Novaka uopšte! Pa, valjda je svakom sportisti cilj da za života uzme zlato na Olimpijskim igrama. I valjda sve tome podređuje. To je valjda plafon u sportu i što se tiče sportiste i što se tiče države koju reprezentuje. A, on se, koliko sam ja dobro shvatio, bavio nekim turnirima i došao nepripremljen na Olimpijske igre. Po meni, to je sramota za nekoga, ko želi da se bude smatran najboljim sportistom na svetu, najboljim spotistom svih vremena itd.
(Muškarac40, 31. jul 2021 13:53)

Ti i još bar 12 njih (toliko imaš pluseva) nemate pojma. Toliko si gluposti nalupao da me mrzi sve da demantujem, osim toga da je svakom cilj osvajanje OI.

Slavica

pre 2 godine

Nole, naš dobri Nole! Ne treba da ti bude žao! Dao si Srbiji više nego svi mi zajedno! Veliki si čovek i sportista, najveći ! Odmori se do US opena i onda zapuši usta luzerima i pljuvačima koji ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu! Želim ti mnogo zdravlja, radosti, uspeha i neka te sreća prati na svakom koraku!

Marija

pre 2 godine

Novak je najbolji tenisac svih vremena.FACT! Ponosan je cijeli Balkan na njega, naravno najvise njegova zemlja. Ako netko moze da za 3 godine uzme zlato bez obzira na godine, to je Novak Djokovic! Mnogo puta su sumnjali, bogu hvala to mu je bio jedan od vjetrova u leda! Zato, gledati cemo mi svi Noleta dugo dugo na najvisem nivou! Veselim se! Samo neka je zdravlja!

...

pre 2 godine

Glavu gore Novace!!! Borio si se, nema se sta zameriti!!! Mnogo puta si nas obradovao do sada i nema sta da ti se zameri!!! Samo napred u nove pobede!!!

Danas

pre 2 godine

Bajo, ja te vise gledati necu. Uvek sam te branio na svakom koraku, cak sam mislio i da ne treba da ides u Tokyo. Ali kada si vec otisao, igraj na maksimumu. Kako uvek nadjes vrhunac na GSovima a nikad na OI?
Kap koja je prelila casu je noz u ledja Nini.
(Djoda, 31. jul 2021 12:50)

Svi su skočili kada je ona rekla na konferenciji u Beogradu da će možda da igraju miks, svi su znali da neće izdržati, a tek ne po vrućini. Mislim tvoj komentar je maliciozan pa se na njega ne treba ni odgovarati ali svako se može vratiti i pročitati da su svi skoro pisali i ovde da to ne radi. Ej u 12 sati završavati mečeve pa sledeći dan igrati od 11 ili u 3. To supermen ne bi izdržao. Nije se dzaba Troicki ogradio dan pre da ga ne napadaju svi. Glupost najveća taj miks i Nina je to kao teniser trebala znati. Marej je tako igrao kada je jurio prvo mesto, znamo kako se završilo. Naravno, neće to biti sa Noletom, on ima drugačije telo ali u svakom slučaju bio je rizik. Ovo je ogromna fizička iscrpljenost, sav je izranjavan sa ranama i na rukama i nogama. Što neko napisa sinoć, kao da se vraća sa Solunskog fronta. Junak je u svakom slučaju i svaka mu čast i hvala ali ne ide nekad. Različite podloge, vrućina, kovid pravila, izlovanost u selu, testiranja, maske, čekanje na mečeve, ma sve je to uticalo i oduzimalo energiju.

varburg limuzina

pre 2 godine

Dobro je Nole, bice bolje. Najvaznije je da se sad dobro resetujes i dodjes svez na US open. A onda u nove pobede s verom u Boga i podrskom svog naroda. Volimo te Noleeeeee....

Maki

pre 2 godine

Ja ne znam kako ljudi ne kontaju da je covek iscrpljen. Realno nije ni hteo da ide na OI. I na Vimbldonu se na kraju videlo da je iscrpljen. I takav dodje na OI sa najboljom namerom, i ovde ga masa ljudi ispljuje. Mnogo sam besna koliko smo jadni. A njemu zelim sve najbolje.

m

pre 2 godine

Meni je samo žao što si morao da prođeš sve ovo za ovih dva dana. Da li je bilo koja medalja vredna tolikog stresa?! I naravno, posle svega NOLE MI TE VOLIMO!!!!!

Gaga

pre 2 godine

Pa i najbolja gimnasticarka svih vremena Simon Bajls odustane posle prvog preskoka i tako `ostavi na cedilu` ceo tim. Samo zbog toga jer nije mentalno bila spremna. I sve je ok. Niko je ne ispljuje. Novak se bar trudio do krajnjih granica, dao je poslednji atom svoje snage. I to nam nije dovoljno. Dovoljno je sto ga pljuju po svim ostalim novinama, nego mi nije jasno ovo pljuvanje ovde. Dajte ljudi da malo vise podrzavamo nase sportiste. Ja ne znam sta je trebalo da uradi, da izadje pa da se skroz ispovredjuje. I ovo je pitanje sta ce biti pred USO. Meni je vise zao njega kad ga vidim ovako povredjenog nego sto je izgubio. Mi definitivno njega ne zasluzujemo.

Dragan

pre 2 godine

Sram vas bilo, kako pojedinci komentarišu Đokovića. Pitao bi vas da ste samo igrali šah po ovom vremenu na suncu, nebi mogli da stojite na nogama. Sram vas bilo za ovakve komentare Čovek je naš najbolji sportista svih vremena. Plakaćete vi za njim

Vrg

pre 2 godine

"Pokusacu u Parizu".
Ovo sam zeleo da cujem! Hvala, kralju!
Dobro odmori, pa idemo dalje. Olimpijske su samo mrva u godini u kojoj imas 3 slema i cekas 4.!

Djida Mova

pre 2 godine

Новаче царе, идемо даље.
Запамти, ти си мојој деци оно што је Супермен нама био.
Хвала ти за све.

me myself and i

pre 2 godine

Novak je kralj ali jedino ne razumem zašto je poslije svakog (doduše retkog) poraza uvek nekakva povreda kriva. Zašto nikad nije kriv, taj dan bolji protivnik.

Maki

pre 2 godine

I naravno da cu nastaviti da te gledam i pratim sve dok se ne penzionises. Pa makar i nedaj Boze ne uspes da ostvaris ono sto zelis. Ti si najveci sportista i legenda ovog sporta. Sad zbog jednog kiksa na OI, treba da prestanemo da te pratimo kao sto neki ovde kazu. A ja znam da ces ti naci snagu da se vratis. Kao sto si uvek nalazio. Sta si sve prosao prosle godine, kakvu torturu, i vratio se se nikad jaci. Ovo je realno nista za tebe. Glavu gore i idemo dalje.

NebaCar

pre 2 godine

Tako je Nole! Glavu gore, ima dana za megdana! Pariz je nova šansa , a sad da se oporaviš i napadneš US open i daće Bog udješ u besmrtne!

Ivan

pre 2 godine

Ljidi sta je vama? Ovakve se stvari desavaju u sportu. Nije ni Nole masina nego čovek od krvi i mesa. Glavu gore Nole, nadamo se da ces uspeti da se oporavis do US opena. Izgleda da ce ova olimpijada biti bas losa za nas. Nadamo se jos nekoj medalji. Nina u boksu moze do medelje, tu je Jovana Perkovic u kareteu, mozda i Ivana Spanović u strahovito jakoj konkurenciji. Tu su i odbojkasice, kosarkasice, vaterpolisti. Videcemo... Sve u svemu bodrimo nase sportiste do kraja.

dare slovenac

pre 2 godine

Tenis je na olimpijadi do juče bio amaterski sport, olimpijada znači Novaku jako puno zato što je srbin, a srbi smo uvek (nekada-u vreme Novakovog detinstva) gotivili naše sportiste u ekipnim sportovima... to nam je krvi, u genima...

sasa

pre 2 godine

"Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš“, poručio je Grbić.

Pametnom dosta

heatovac

pre 2 godine

U sustini zlato u tenisu nije toliko vazno, Djokovic ga je predstavio previse vaznim cesto pominjujuci ga u javnosti i kao neki cilj u karijeri. Nije ni drugima toliko vazno, ali ce iskoristiti ovaj momenat da uniste Djokovica, pogotovo strani mediji i javnost znajuci da ga to boli.

no1e

pre 2 godine

Da je juče dobio Zvereva, miks dubl bi bila rutina. Nije problem u miks dublu, nego je jednostavno Zverev bio bolji u tom meču. I danas je miks dubl predao jer se istrošio u singlu.

djido mova

pre 2 godine

Žao mi je čoveka baš. Doživeo je baš težak debakl, verovatno najteži slom u karijeri. Mogu da tražim razloge za to, mogu iz naknadne pameti da savetujem da je trebalo da postupi ovako ili onako, ali neću. Bezrezervno ga podržavam jer je trudom i odricanjem postigao više nego bilo koji teniser i kao malo koji sportista uopšte. Želim mu da se brzo oporavi od ovog sloma i da se vrati na velika vrata.

gaVran

pre 2 godine

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...
(dare slovenac, 31. jul 2021 13:29)

Al on nije Roger.
(Kaiser Roger, 31. jul 2021 13:56)


Fala bogu!

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

delboy

pre 2 godine

Zao mi je Nine, ovo joj je bila prilika da osvoji medalju a Novaku svaka cast sto se uopste pojavio i igrao na OI u ovo ludo vreme i u nehumanim uslovima...

M.Cs

pre 2 godine

Novace, za 3 godina ces imati 37. Nema nista od zlata na Olimpijskim igrama za tebe. Sat kuca i tebi, na zalost.Osvoji jos par GS i to je to...

Tygranis

pre 2 godine

Ništa ti niko u Srbiji ne zamera Novače. I da si ispao u prvom kolu došao si i dao si sve od sebe.
Sve najlepše tebi i porodici i samo napred.

Banja Luka

pre 2 godine

Sve se desava sa razlogom. Dobro je da nije osvojio zlato. Ovako ce ostati motivisan jos najmanje 3 godine do Pariza, a to znaci potencijalno dodatni broj GS. Da je osvojio sad zlato i onda US Open, mozda bi izgubio motivaciju ranije i ostao na 21 GS.

Guts

pre 2 godine

nikog niso razocarao veliki nas Novace. milioni srba sirom planete da mogu sad bi te zagrlili i zahvalili ti se ko rodu najrodjenijem. zvi nam bio Junace!

Bajo moj

pre 2 godine

Мајсторе, наклон и велико поштовање! Бориш си се за своју земљу, и представљаш Србију на најбољи могући начин, а злобници, нека горе у соственом једу и јаду!

Milena Miletic

pre 2 godine

Dragi Novace, ti si i dalje najveci, i tu ti niko nista ne moze. Sto se Olimpijade tice, prvo ne znam ni zasto je tenis tamo, jer tenis nije takav sport iz mnogor azloga. Drugo, ne znam zasto si ti isao tamo, kad ti ta medalja uopste nije potrebna, i bez nje si najveci. Samo si s eumorio, i platio se danak umoru. Nista vise.

Obrad leskovac

pre 2 godine

GOAT? Ako se gleda statistika. Možda. Sportaš? Ne. Osim svega, tresnuo je reket u olimpijski znak! Tenis je plemenit sport, za 10 godina neće ga nitko spominjati u teniskim krugovima..
(dajte maloj penziju, 31. jul 2021 12:37) # Link komentara

Ma ne nego će tebe da spominju dok čekaš penziju.

Nikola MNE

pre 2 godine

Sjecam se kad je Pol Ins igrao za Inter i izgubili su finale kupa UEFA cini mi se. Svi njegovi saigraci popadali po travi, placu a jedino on ide i cestita protivnicima. Kaze ja sam danas dao sve od sebe i zato idem uzignute glave. E tako je i Novak dao sve od sebe pa cak mozda i vise ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Zasto je to tako neka vidi sam sa sobom i svojim strucnim stabom. Uglavnom srecno majstore jer boljeg sportistu Srbija i ovi prostori nisu imali a i tesko da ce vise ikad.

Nikola

pre 2 godine

Meni u celoj priči smeta što je odluka da igra u obe discipline bila samo njegova, a nije do toga došlo stručnom odlukom trenera, selektora i TSS.
Upravo sportista nije taj koji može uvek da dobru procenu.
Vidi se da je želja bila prevelika u odnosu na mogućnosti.
Više dana po dva teška meča, bez vremena za oporavak su štetni po zdravlje samog sportiste.
Ovo struka iz TSS nije smela da dozvoli.

Selfi Romeo

pre 2 godine

Podrska, zasluzio si je. Samim tim sto si resio da nas predstavljas (umesto da timaris konje), kao najveca zvezda na Olimpijadi, ti si skrenuo paznju i na svoju zemlju. Hvala ti!!

Džedaj

pre 2 godine

Brate, samo napred... Nisi ti nikoga razočarao..išao si, borio se, nije moglo ovog puta... Ti si ponos naš....skupi snagu, pa da probaš taj US-open da uzmeš..

Just sayin'

pre 2 godine

A sta kaze Nina na sve to?!
(Hrundi Bakshi, 31. jul 2021 15:32)

Nina je verovatno presrecna jer da nije bilo ovog dubla i Djokovica, ona bi odavno bila kuci.

Mene vise interesuje sta li Nina misli o svim onim komentarima da Novak uopste nije trebalo da igra dubl jer je trebao da se koncentrise samo na singl.
A takvih komentara je ovde bilo na pretek.

kima

pre 2 godine

Jedino dobro, u celoj ovoj losoj nedelji za Noleta, je sto nece morati na poklonjenje ovoj losoj vlasti, i sto nece njegov licni uspeh koristiti za promociju sns... nece morati da se zahvaljuje predsedniku.

Milan

pre 2 godine

Samo napred Nole, ti si ponos Srbije!!! Da si robot, pa bi stao da napuniš baterije. A samo ljudi koji igraju tenis mogu shvatiti o kakvom se fizičkom i mentalnom naporu radi.

jole

pre 2 godine

Hvala za sve majstore.
Nema odustajanja, nađi sad fokus i mir i idemo dalje.
Nikad Novaka nisam video da plače sem na olimpijadama. To pokazuje koliko mu to znači i koja mu je to blokada.
U svakom slućaju ne sumnjam da će zbog ovoga Nole istrajati sa vrhunskom igrom još tri godine. Vidimo se u Parizu

Sarkazam

pre 2 godine

Za ono sto je on uradio za Srbiju i za tenis medalja jos nije napravljena. Hvala mu za sve do sada i idemooooo! Cekaju nove borbe i novi GS da se uzmu. No1e najbolji, prvo i jedini!

bruder

pre 2 godine

(SF, 31. jul 2021 14:16), onanija je samo tvoj nepristojni komentar pun sujetne zavisti. Nazalost tebe i takvih kao ti Novak je Srbin i volimo ga svim srcem a ti mrzi koliko mozes. Zalim te.

Vuk

pre 2 godine

Nole ti ne možeš da razoćaraš. Srbija nikada nije imala sportistu tako velićastvenu kao tebe. Hvala ti za sve pobede i svu radost. Nole kong of tenis

Vidoviti Buca

pre 2 godine

Nole pogrešio si sa ovim dublom. Meni je vrućina i do radnje da odem. Prošetao bi se do zlata bez toga. Ali neka te drži pomisao kakva ćeš legenda u svetu postati ako osvojiš zlato u Parizu! Postojaće kao sinonim slave i veličine u sportu Pele, Muhamed Ali, Karl Luis Džordan i NOVAK DJOKOVIĆ!

Aleksej

pre 2 godine

Dao si sve od sebe kao da si uzeo tri zlata, podrska najvecem teniseru svih vremena nasem Novaku, Us Open( sto je bitno) je tvoj majstore! #nolegoat

pelegrini

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!

ima dana

pre 2 godine

Za tri godine na sledećim OI celu godinu posveti tom turniru i neće biti problema. Ovo je brate bilo mnogo teško Rolan Garos, Wimbledon i Tokio u dva meseca

ST

pre 2 godine

Mentalitet šampiona mu nije dao da preskoči OI. Nema kome i zašto da se izvinjava. Dao je sve od sebe u datim okolnostima i zaslužuje puno poštovanje. Brz oporavak i puno uspeha u nastavku karijere!

bikkojileži

pre 2 godine

Nole,verujemo da ti je teško.Probao si da nas,po ko zna koji put obraduješ, nisi uspeo i nemoj da razmisljaš o tome.To je sport.To je i život.Čine ga usponi i padovi.Glavu gore.Sutra je novi dan.Idemooo

Djoko

pre 2 godine

Podržavam te 1000 posto, ali nauci nesto iz ovoga. Nemoj ici preko svojih mogućnosti, jer srce rezultati izostati. Jako sam tužan, poeni su nas delili od toga da danas umesto 4 imamo šest medalja. Baš nas je poterao maler. Mora to neko da probije.

Dragan

pre 2 godine

ajme pa ao planira da igra jos 3 godine,koliko li ce samo dusevne boli da nanese ustasama,balijama....
(Peca, 31. jul 2021 14:05)

Otkad Srbin kaže "ajme" ?

dare slovenac

pre 2 godine

Možda samo u parovima. Tu se može i sa 37. Ali u singlu jako teško. Za 3 godine možda ispadne i iz prvih 100, 3 godine su jako dug period.
(drago, 31. jul 2021 13:05) # Link komentara

pa Roger je u 38 imao meč lopte za Wibledon, tako da...

drz se nole

pre 2 godine

Samo za tri godine drugi mlađi će da napreduju a Novak će da nazaduje. Ako nije na ovima osvojio još teže će u Parizu. Mada mislim da Novak može da igra vrhunski još tri godine pa je moguće da uzme i zlato na OI u Parizu. Ali u jurišu su neki novi momci pa treba da bude oprezan da ga ne blokira prejaka želja za medaljom.

drž se nole

pre 2 godine

Bolje da je odustao od mixa jer bi sigurno izgubili. Drugi par je mnogo jači od para koji ih je zaustavio u polufinalu. Ajd bar jedna ispravna odluka. Mix bi ga samo dodatno iscrpio i psihićki i fizićki. Nadam se da nije nikakva povreda u pitanju jer ako je povreda onda je šteta od nastupa na OI mnogo veća od neosvojenih medalja. Ali ako jeste neka povreda ili bar sumlja na povredu nadam se da nije igrao ni jedan gem sa povredom. Toliko je pametan da to ne bi uradio. Ako nije povreda onda će Novak da se vrati još jači. Samo kad se dobro odmori, najede, naspava, kad se prilagodi na vremensku zonu. Sad treba da ga svi puste na miru, i novinari i rođaci i narod u komentarima. Njemu treba tajm aut da se vrati u normalu. Sve će da bude o.k.

The_Dejan

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razočarao! Poraz, pa šta? Bez poraza ne bi bilo ni pobeda!
Tvoj pristup, borba, način na koji pristupaš za svoju zemlju, pobedio ili izgubio, sa takvim pristupom nikoga ne možeš razočarati!

marinaa7

pre 2 godine

Upravo to. Porazi su ga cinili jos jacim. Setimo se Roland Garosa 2015. i Vavrinke. Posle toga Nole osvaja Vimbldon i Us Open. Takodje i Garos 2018. kada je posle ispadanja izjavio da ne zna hoce li igrati na Vimbldonu, pa ga osvojio. Tu je i diskvalifikacija sa Us opena, tezak poraz od Nadala na Garosu, a nakon toga osvaja 3 slema zaredom. Nadam se da ce se ponoviti tako nesto i ovog puta.

Jodorovski

pre 2 godine

Novače nikog nisi razočarao, ponosni smo na tebe! Samo ostani svoj i dosledan sebi, već sada si naveći svih vremena, pa sve i da ni jedan meč više ne dobiješ u životu.

Kolubarski

pre 2 godine

Ajde sad, odmori se, jedi da se popraviš, omršao si na toj vrućini, malo otrpi Jelenu, jer će da ti zvoca što si igrao dubl sa Ninom, i što si se onoliko fotkao sa devojkama, budi malo sa decom i spremi se za US open.Neće biti lako, Nadal je odmoran i spreman.

chox

pre 2 godine

Nikoga ti nisi razocarao , samo nas cinis ponosnim , pozivam sve dobre ljude na docek u Surcinu kad sletis . U dobru je lako dobar biti , na muci se poznaju junaci

toma

pre 2 godine

Novace samo opusteno odmori sa porodicom nisi ti robot to sto cinis i koliko nas cinis ponosnima nema cenu ni jedna zlatna medalja nece promeniti moje misljenje o tebi kao sportskoj velicini sad se malo odmori pa ako mozes jos par godina da nas uveseljavas svojim uspesima ako ne daj boze i toga ne bude nikom nista volimo te i dalje.

don

pre 2 godine

Nesportski potez, dobro je znao da miks ide posle singla i trebalo je da sve karte baci na miks dubl meč, tamo bi imao pomoć od Nine na terenu a kao tim Srbije su mogli doći do medalje. Ovako ostaje utisak da ga nije briga da donese medalju Srbiji. Zar je to timski duh koji je do sada isticao? Zašto nije odustao od singl meča za bronzu? Pošteniji su oni koji nisu ni došli na OI nego ovi koji traže alibi u drugima i drugim stvarima. Ako mi je nekog žao na ovim OI, žao mi je Martina Mačkovića i Nine Stojanović jer su na kraju ispali kolateralne štete mada je Nina donekle sama sebi napravila tu situaciju što je uopšte ušla u tu priču a sada ispada da je ona kriva zbog njegovog neuspeha u singlu a to je daleko od istine. A šta će biti za tri godine i ko će uopšte ići tada na OI to je nešto što nećemo znati duže vreme.
(Dragana, 31. jul 2021 13:09

Jeste, u pravu si. Izgubili bi i taj meč za bronzu u miksu.
Trebalo je da odigra samo singl, pa šta bude a ne da ganja dva zlata da bi nacija bila zadovoljna. Precenio svoje sposobnosti.
Milica jedino zlato iz Tokija. Tijana, Mikec i basketaši medalje i ako se usreće odbojkašice i vaterpolisti za neku bronzu biće super. Toliko za ove OI.

Umereni pesimista

pre 2 godine

Tokio je već sad prošlost, samo je važno da se oporaviš do New Yorka legendo naša. Sve ostalo sad je nebitno u ovom trenutku
Treba da budemo sretni što smo te uopšte gledali na Olimpijadi i što si uopšte otišao tamo u sred naporne sezone i ovog korona ludila. volimo te do groba!!!!!!!!
(pelegrini, 31. jul 2021 13:29)

On će uvek imati dobre šanse u Njujorku, ali ovaj put se ne igra u oktobru nego u redovnom terminu, za manje od mesec dana.
Ako se ne oporavi i propusti Sinsinati 15 avgusta, neće imati ni jedan dan pravih priprema.

Profesionalac

pre 2 godine

Sampione,ne treba tebi zlato sa Olimpiskih Igara da dokazes bilo sta!!! Ti si vec zlato Srbije, za SVA VREMENA! Do Tesle, Do Pupina, Do Milankovica, Do Stefanovica-Karadzica, Do Obradovica, Do Milunke Savic, Do Mileve, Do Stepe, Do Zivojina, Do Putnika, Do Jovana Jovanovica Zmaja, Do svih Jugovica, Do Lazara Hrebeljanovica... Oni koji ne shvataju koliko si zrtvovao da bi igrao za nas, sve Srbe na ovome svetu, Da osvojis to zlato za nas sve, ne za sebe, vec za nas, oni...nek malo glavom od nesto tvrdo! Par puta...A za tebe, samo Napred! IDEMOOOO!

Алас

pre 2 godine

Шампионе, све је то ок, држ' се, није то ништа за тебе! Живот је пун искушења, важно је брзо се подићи после пораза. Донт вори!

Goci_1

pre 2 godine

Nole brate uz tebe smo. Zalimo za zlatnom medaljom koliko i ti ali mora i neko drugi nesto da osvoji. Osom OI sve ostalo je tvoje. Idemo na UO da pokupimo sto nam pripada. Nek taj bol u ramenu brzo prodje. Srecno Nole

Wess

pre 2 godine

Legendo, ni jednog Srbina nisi razočarao, dao si sve od sebe i imao najbolju nameru. Razočarao bi, i to mnogo, jedino da nisi otišao na OI da igraš za Srbiju. Budi siguran da će te Srbi večno voleti i slaviti, a ovi drugi što šalju negativne komentare na tvoj račun su samo ,,dežurne picajzle"

Novakfan

pre 2 godine

NOVAK majstore glavu gore, kao što su neki ljudi već rekli na ovim komentarima, dao si sve od sebe a ja mislim i više od toga. Ti si naš ponos! Napred NOVAK!!!!!

Marko

pre 2 godine

Upravo tako. Do Pariza osvoji još po koji Grend Slem i onda da se normalno spremi za Olimpijadu u Parizu sa velikim odmorom i dobrom pripremom. Ovo je bilo nehumano, sa ovoliko mečeva ne samo u ovoj nedelji već u ovih nekoliko meseci.. Ti si naš ponos!!

DarkoRaf

pre 2 godine

Tako je!Samo napred, i radi to zbog sebe a ne zbog drzave i naroda, nijedno ne zaslužuje, to smo mi.Mozda jednoga dana bude drukčije, ali sada nije, mi smo boleština.Realnost.

shalk84

pre 2 godine

Velicanstvo je, kad ne trazis greske u drugim, nego jednostavno kazes da nije vise islo. To je nesto normalno, nesto sto svako razumje. Veliki respekt.

Sempervivum

pre 2 godine

Већ одавно размишљам да ће Новак каријеру завршити на Олимпијским играма 2024. Златна медаља би била круна каријере.
Е, сад да ли је могуће да судбина дозволи да један човек освоји све (а он је освојио све могуће титуле, осим ОИ) - стварно не знам.

Uvek iz tebe

pre 2 godine

Glavu gore Novače,nikome ti ništa ne duguješ,kad pročitam komentare Srba,koji su od lošeg semena nastali,zgradi mi se Srbija.Srećom,ima nas normalnih Srba,koji nikad nećemo pljuvati po najboljima od našeg naroda u bilo kojoj oblasti života.Napred Nole u nove pobede.

Ponosna na tebe

pre 2 godine

Tvoja želja da osvojiš za Srbiju dve medalje na ovoj olimpijadi me je kupilo za vek vekova bravo momčino idemo dalje u nove pobede samo glavu gore

zyx

pre 2 godine

Tuzni jesmo, ali prave navijave definitivno nisi razocarao, niti ces. Nekad se mora izgubiti. Vrati se jaci na US open. Ono sto me cini srecnim je sto ovo znaci da cemo te mozda gledati bar do 2024. Da si sve uzeo gde bi bio motiv. Brz oporavak i hvala za sve sto cinis za Srbiju i sve svoje navijace.

HRvoje

pre 2 godine

Čovjek, a ne stroj, a ljudi imaju i loših dana. Nezgodno je kad ti loši dani dođu kad bi trebalo bit najbolji. Drži se, Novače!

običan navijač partizana

pre 2 godine

glavu gore,i samo napred. za učinjeno na OI svaka čast.
ti si najveći predstavnik našeg naroda još od Nikole Tesle,ponosan sam što si Srbin! može da priča ko šta hoće,takvih ljudi je malo na svetu.
živ nam bio 100godina.

klisa.ns

pre 2 godine

Idemo majstore.
U Parizu da zlatom zavrsimo pricu, sa min 25 GS... ala bi to bila prica.
Uspon posle osvajanja salatare sa Srbijom i kraj karijere sa zlatom u Parizu.
Tako ce i biti!!!
Srecno

poz

pre 2 godine

nisi trebao da ides u tokijo. sada bi te gledali kao u boga. pricali bi da je nole u tokiju osvojili bi jos 100 medalja.

ovako, stigao si do DVA polufinala i to posle osvajanja tri sema, a mnogi nisu ni jedan jedini mec mogli da zavrse na olimpijadi iako su igrali tek po mec dva na svim tim slemovima na kojima si stizao do kraja.

sledeci put batali olimpijadu i budi gospodin covek. pusti dzudiste i ostale velike sportiste da nas "obraduju" kao i uvek sa 20 medalja.

sasa pg

pre 2 godine

Nisi razočarao! Borio si se, dao maksimum, i to je više nego dovoljno! Nisi olimpijski šampion, kako kaže Grbić Vladimir, ali jesi osvojio poštovanje navijača!

Vuja neznalica

pre 2 godine

Ne znam šta da kažem... Šokirao me je odlukom da igra i mix dubl, ali do polufinala je ipak sve izgledalo idilično. Sam je doneo takvu odluku, sam će snositi posledice po dalji razvoj dogadjaja u ATP turu. Mislim da je realno precenio svoje mogućnosti ali sigurno će se vratiti na svoj nivo pre OI. Teško je bilo šta prognozirati, ipak je Novak u pitanju, da je bilo ko drugi u pitanju -prognozirao bih mu krah u daljoj karijeri.