Subota, 31.07.2021.

11:24

Đoković odustao od borbe za bronzu u miksu!

Novak Đoković i Nina Stojanović neće se boriti u miksu za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: MS

Ðokoviæ odustao od borbe za bronzu u miksu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

285 Komentari

Sortiraj po:

Gogi

pre 2 godine

Djokovic je šampion u davanju autogolova. Na zapadu ga sada peru samo tako. Onemogućiti svojoj partnerki meč za medalju je nadobudno i okrutno. Pa izadje makar izgubili sa nulom. Ovo ne rade veliki šampioni.

Milan2001

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka
(veljko, 31. jul 2021 12:55)

Ko si ti da daješ minuse Noletu. Ako je neko veliki u porazu i uvijek uz osmijeh čestita protivniku, onda je to Novak.

sasa

pre 2 godine

A pazi sad selektor nam je Viktor Troicki! Ciji je on selektor Novakov ili svih tenisera? Da je iko tamo malo ukljucio mozak Novak je trebao singl mec da preda a igra dubl. Njemu ta medalja nista ne vazi a Nini bi za karieru mnogo znacila. Ovako sve sto su mogli uprskati uprskali su.... a Zimonjica smenili na kvaran nacin. Uzas sta se sa nasim narodom desava...

BataJegulja

pre 2 godine

Za njega je Rodik rekao da je najveći glumac i da folira povrede...isto kao na AO uplašio se poraza pa mu "pukao" stomačni mišić i on takav igrao...svi koji se imalo razumu u medicinu kazu da sa tom povredom nema šanse da nastavi da igra ili da igra u jačem nivou... poznato je koliko je puta odustao ...to se Federeru i Rafi ne dešava ili vrlo retko...kod Noleta to normalno...jako mi je zao Nine...treniraš i spremaš se za OI i onda te dubl partner ispavi jer mu tako došlo...nemojte da ga branite ...mix dubl se uglavnom završava na servisu ili još jednim udarcem posle toga...nema ni trčanja puno...zato dubl igraju igrači u godinama jer ne iziskuje velike napore

Bruka ločete a meni je muka

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.
(idemo dalje za male pare, 31. jul 2021)

Slažem se jedino da nije trebao da igra dubl. A Ninr mi je žao. Tenis je skup sport. Ako Nina ne bude imala vrhunsku karijeru od 40 godine života će se kajati što nije osvojila veliku nagradu Srbije. Njeno visočanstvo nacionalnu penziju.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

rebro

pre 2 godine

@1001 košmar, da je odustao od svoje borbe za bronzu imalo bi smisla. Ovako izgubio je bronzu i više ga ništa ne interesuje.
Izbaciti ga iz reprezentacije jer sebe stavlja iznad drugih.

Ана

pre 2 godine

Наш Ноле је ЗЛАТО, које ми почесто не заслужујемо. Ноле, главу горе, јер те волимо са медаљама или без њих.

groeta

pre 2 godine

Naravno.......Pre turnira nigde ne pominje povredu, ali onda kad ne ide na terenu, pobegne i naravno da je kriva povreda. Ovo je od njega uobičajeno.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

miodrag

pre 2 godine

Novak je, po meni, imao cetiri prelomna trenutka u svojoj karijeri , koji su mogli da ga slome. Prvi- neprestani porazi od Starca Foce od 100 ljeta i njegove marionete sa Majorke. Drugi- druzenje sa Pepeom i dosegnute visine Svetlosti Univerzuma, ali i gubljenja tla pod nogama majcice Zemlje. Treci- nesretan ispad i diskvalifikacija sa US opena. Cetvrti- OI 2021. Iz prve tri situacije je izaso jos jaci mentalno bez ikakvih posledica, osim recidiva ostalog od spoznaje Svetlosti Univerzuma, u vidu slanja srca publici, ili praznim tribinama, u zavisnosti gde se igra. Ovaj trenutak sada je mozda i najtezi, jer popravni, ako ga uopste bude , je za tri godine. Mentalna snaga nije bezgranicna, ona je donela Novaku mnoge epske pobede, ali ima i drugu stranu, slabost mentalnu u situacijama kada je protivnik grogiran. Gubljenje , ili na jedvite jade dobijeni setovi gde je vodio sa 4:0 ili 5:2 , ili 4:1....izgubljeni taj brejkovi posle ubedljivog vodstva, ili izgubljeni mecevi kada je protivnik vec na konopcima- poslednji primer smo videli juce. Novak nema"instikt" ubice, kao na primer gore pomeenuta marioneta, da zada odlucujici udarac pritivniku koji je "gotov", ali to je jedna od stvari koja krasi velike sampione. Ali....dok ovo pisem, slusam pesmu "Trofej od papira" i sav se najezim....videci kroz sta je sve prosao nas Novak, i mi navijaci sa njim...i zato You ever never will walk alone. Glavu gore sampione

my way

pre 2 godine

Ништа, идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

Sasha

pre 2 godine

Nije trebao da igra i u singlu i u dublu, i to dva meca dnevno, da je igrao samo i singlu vjerovatno bi osvoji zlato, ovako se bespotrebno umorao...

Marko

pre 2 godine

Covek je otisao na drugi kraj sveta da igra za Srbiju. Mogao je da odmara sa zenom i decom i brcka se na nekoj plazi, kao sto je veliki broj sportista iz Srbije i uradilo. Izgubio je, slomio se, upravo zato sto mu je stalo. Poslednje sto mu sada treba jeste osudjivanje zato sto je uopste i pokusao zemlji da donese medalju, za razliku od nekih drugih koji su ocigledno bolje prosli kod vecine naroda a da nisu ni probali. Glava gore majstore!

bruder

pre 2 godine

Samo da mu ne ljosne samopouzdanje pred Us open, u kakvom je naletu bio. Dao je sve od sebe na OI, nazalost nije uspeo ali za tenis OI nisu bitne, bitan je taj US i 21GS! Dizi se Novace i u inat stakorima koji su se odmah ponadali!!!Ideeeemo!!!

Cicko

pre 2 godine

Viktor je selektor, i lepo mu je savetovao da ne igra miks dubl. Trebalo je da mu zabrani igranje miks dubla, ali se Viktor tu ne pita mnogo. I ponovno, po ko zna koji put, Novakovo nesportsko ponasanje na terenu.

plavi bechar

pre 2 godine

dzabe mu sve titule kad je ego do neba.na 5 setova za licni interes odradi bez problema,kad treba samo da stoji i reternira u miksu,onda odustaje...žao mi je Nine ,ali to je mogla i da ocekuje od ovog

nema nam pomoći

pre 2 godine

Još jedan dokaz da ga boli uvo za Srbiju
(Zoran, 31. jul 2021 12:07)

Zemljo trolova. Da je pametan odavno bi uzeo neko drugo drzavljanstvo, ovako ga samo brukate.

1001 košmar

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.
(rebro, 31. jul 2021 12:00)

Ne znam zašto ali sam siguran da ti nemaš puno prijatelja. Svi te ‘izbacili’ iz drustva jer kome treba ovako odvratna osoba

NebaCar

pre 2 godine

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.
(Mohikanac, 31. jul 2021 11:59)

Ne znam da li troluješ, ako ozbiljno misliš žalim tvoj život.

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Nisu za dž odustali Nadal i Federer. Žao mi je.
(Miloš Ilić, 31. jul 2021 11:37)
Poredis povrijedjenog 40-ogidsnjaka u Nadala koji se cijele godine ne moze sastavit, pride godinu stariji od Njoke... Ovaj nas osvojio sve ove godine jer je bio najspremniji.

Naprsline

pre 2 godine

Podrska za Noleta, veliko srce, velika zelja, nije uspeo, Boze moj, idemo dalje! Ginuo je za Srbiju, mogao se fokusirati samo na singl, ali eto, ima i on svoje limite. Neka se pokusa oporaviti za US Open!

ahila

pre 2 godine

Nole, hvala ti na svemu. Ti si sjajan kao sunce, briljantan si i čista duša. Ninu si učinio srećnom što je igrala sa tobom,ona će to zauvijek pamtiti.
Svojim kompletnim nastupom i borbom na prevrelom terenu na OI, zaslužio si najveće odličje, veće od zlatnih ili bilo kakvih medalja.
Imaš moje divljenje i moju istinsku ljubav od Boga.

giggs

pre 2 godine

Koliko smo mi jadan narod...
Ko je ovde od nas dostojan da uzme Noleta u recenicu,a kamoli da ga kritikuju!?
Najveći Srbin u ovom milenijumu.
Glavu gore majstore,steta za ovo.

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

Branko

pre 2 godine

Sramota je da ga pljujete i omalovazavate, covek je sportista, pa sta ako je izgubio, sutra ce pobediti, ko se bavio i rekreativnim zna koliko je tesko bilo koga u ne cemu pobediti. Covek je postigao kao niko pre njega.prokleta srpska posla.

veljko

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka

Absolute GOAT forever!

pre 2 godine

Best season in the history of tennis: Djokovic
Best decade (by far) in the history of tennis: Djokovic
Most ATP points won (16,950) in single season: Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in single season (6/9): Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in history (36) : Djokovic
Most BIG titles won in the history of tennis: Djokovic 61 / Nadal 57 / Federer 54
Highest winning percantage in the history of tennis: Djokovic (83.3%)

The only player in the history who won ALL GS titles TWO times (and on 3 different surfaces!): Djokovic
The only player in the history who won ALL the Masters tournaments (and he did it TWICE): Djokovic
The only player in the history who held ALL 4 GS titles + Final Masters in the SAME TIME: Djokovic
The only player in the history to win Grand Slam titles in three different decades: Djokovic

Most tournament money earned in history (+152M and still counting): Djokovic

ELO Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. Rafael Nadal, 3. RF.

GOAT Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. RF, 3.Rafael Nadal.

Year-end number one: Djokovic (6x), Sampras (6x), Federer (5x) etc. + Djokovic will very likely end up this year at No.1 too for the record 7th time.
Most consecutive ATP wins from 1990 to 2019: Djokovic (43) 2010-2011.

Most weeks at number one: Djokovic 331 and still counting (+ another 22 weeks stolen from him)

The game is over, haters!!!

maja

pre 2 godine

Novak nije poslušao selektora, Troicki je bio protiv mix dubla!
Kada je na svoju ruku rešio da igra - mogao je da odigra i meč za bronzu, ako ništa bar zbog Nine, ako ne Srbije.
Inače Nole je ovim oborio još jedan teniski rekord- nikada niko nije predao borbu za bronzu na OI!

zoki

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.
(Aj malo ukljucite mozak, koji nemate., 31. jul 2021 12:04)

Ti si svoj mozak uključio, a ovo iznad je prilično slab rezultat. :)

Milos

pre 2 godine

Po dva meca na dan u onim uslovima, mislim da je previse.
Preterao je sa naprezanjem. Da je imao dan odmora izmedju,
mozda bi cak i to uspeo (jer su mecevi na dva dobijena seta a
ne na tri). Trebalo je da ide samo na singl.

Podgorica

pre 2 godine

Ne osudjujem ga zbog poraza, desava se svakome i to je normalno, sve je to sastavnio dio sporta. Ali nemojte vise "Nole je mentalna gromada" nije. Ovakav potez napraviti i ne boriti se za medalje dokazuje mentalno posrnuce.

rebro

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.

Zvezda

pre 2 godine

Nole je veliki, bio i ostao. Tako ce biti sta god uradio do kraja karijere. Treba da smo ponosni na njega. Svi mi imamo privilegiju da gledamo najveceg tenisera svih vremena. A svi ljudi u zivotu imaju uspone i padove, tako je i sa njim i treba da smo sada uz njega i pruzimo mu najvecu podrsku kada je najteze.

N

pre 2 godine

Sramota! Zamislite Ninino razočarenje. Pritom, ona je odlicna dubl igračica, nije samo zahvaljujući njemu stigla do polufinala. Džentlmen bi odustao od singla i igrao sa njom do bronze. Ne za sebe, vec za nju i Srbiju!

Aj malo ukljucite mozak, koji nemate.

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.

Topnik

pre 2 godine

Mogao je bar skupit snage za taj par. Protiv Carrena je trčao na svaku loptu, igrao brutalne poene, i onda ne može odigrati taj zadnji meč? Ostavio jhe partnericu na cjedilu, sramota.

alex

pre 2 godine

sampion to ne radi katastrofalno izdanje igara djokovica kao dete se ponasao po selu obrukao se kao niko prijatno druze dalje u svojoj karijeri ja te vise ne pratim jbg pa osvoijo 30 slemova

Mohikanac

pre 2 godine

NebaCar

Zašto "žališ moj život"?

Ne razumem...jel može normalna osoba da zamisli Bolta, Rilova, Felpsa...gimnastičare, boksere, atletičare, NBA zvezde, najbolje odbojkaše... da imaju ovako luzersko i sramno izdanje za svoju zemlju ?

I to ne jednom nego 4 puta slovima ČETIRI.

Toliko izrazitih favorita u svim sportovima svi grizu...i da da ne slušam "njima je OI sve a u tenisu je...." šta?

Nemoj da ide, poštenije je. Uporedite slemove i ovo...nebo i zemlja. I tamo je sparina i tamo drugi igraju...

A istina boli, tako je...pojedinačno za Srbiju ima bronzu a dolazi sa giga mega nizovima tri puta...Dejvis Kup i ATP kup su ekipna izdanja.

Samopromocija je eto pobedila...ostali osvoje zlato pa se selfuju i dele savete...čovek dolazi na OI da bi se zezao jer ništa od ovoga ne radi kada igra slem.

markan

pre 2 godine

Totalno pogrešno što je otišao u Tokio , trebao je da se odmara i fokusira na UO. Ovako je veliko pitanje šta će uopšte biti i na UO. Šta znači neka medalja više za Srbiju na OI, ništa, on je toliko doprineo našem sportu i sportu uopšte da je sve ostalo suvišno

GoranRS

pre 2 godine

Ne razumijem da neko ko je Srbin ili Srbiju voli kao svoju državu, bez obzira na nacionalnu pripadnost, može napisati nešto protiv Novaka.
Htio je najbolje i za sebe i za Srbiju . Zna da je najbolji i htio je pomoći i mladoj djevojci da dodje do medalje i toliko malo je falilo ..
Da je juče pobijedio bilo bi hiljadu komentara da je najbolji i najveći a danas samo negativne stvari u većini komentara .
Prokleto vrijeme i sparina u Tokiju a organizatorima "hvala" što nisu zatvorili krov prvog dana , rashladili dvoranu i da cijeli svijet uživa gledajući sve tenisere i teniserke u najboljem izdanju a ne kao juče u finalu parova kad sam samo čekao kad će neki teniser se srušiti na pod. Toliko su bili mokri od znoja da je ono bilo mučno za gledanje . One mokre majice i ostalo , kao da su gladijatori koji su tu da uvesele vlasnike a ne vrhunski sportaši .

dux

pre 2 godine

aj oladite sa tom ninom, da nije noleta ne bi ni imala priliku za medalju.
a njegova teska greska sto se zaleteo u dubl, lik se frajerisao pred zenskom i popusio. desava se

vega

pre 2 godine

Hvala ti ljudino za sve divne trenutke, za prave ljubitelje sporta ti ćeš uvek biti GOAT pa makar gubio svaki meč do kraja karijere.
Glavu gore.

Popara

pre 2 godine

Nisam hejter. Volim Novaka i odluka je ok. Samo želim da kažem da je Ešli Barti čini mi se bila najbolja u dublu još pre nego što je postala najbolja u singlu. Tako da verujem da bi izgubili ovaj meč. Pa vi razmislite da li mu treba 4 izgubljena meča zaredom na kraju OI.

Stevan

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

GOAT je on odavno, po svim relevantnim pokazateljima, jos samo da uzme jedan GS pa da niko ne sme vise to da postavi kao dilemu. Sto se tice dubla, ona ne bi prosla prvo kolo bez njega.

NADA

pre 2 godine

najbolja moguca odluka.Nije normalno da jedva dise jedva se krece bas toliko zrtve ne treba.Pogotovo sto citam razne zlurade komentare.Na odmor pod hitno i naravno puno uspeha u nastavku sezone.

auu

pre 2 godine

Kakav potez! On je bukvalno izdao Ninu i Srbiju, toj devojci ne dozvoljava cak ni da se bori za medalju!
Kada igra za pare, moze i 5-6 sati da skace po terenu, a kada igra za Srbiju, umoran je posle 2 sata.
Nina je ovako izgubila i nagradu i priliku za medalju. Sram te bilo Novace!

Luljeta

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...

Lav

pre 2 godine

Ovo nije pravedno prema Nini. Pa Novače, ovde sad nisi ti bitan već reprezentacija. Razumemo svi da si umoran, razumeće i Nina u to ne sumnjam, ali biće joj krivo a neće smeti da ti prebaci to.

Goran

pre 2 godine

Pa normalno... nema veze... Nole, brate, da imaš 4 olimpijska zlata i 10GS-ova niko te ne bi konstatovao 2%, ovako... idemo GS-ove, olimpijade su samo iz hobija i zezanja.
Ideeemoooo !!!
Idemo dalje !!!
Idemo na 21 !!!

Paja

pre 2 godine

Nole, odmori se. Dao si sve sto si mogao. Nije nam se dalo. Odmori se i idemo na najvevi broj GS titula. Ti si ponos svih na Balkanu. Ponos Srbije, Cg, BiH. Hrvatske, ti si ono najbolje sto je ovo podnevlje ikad iznedrilo u sferi sporta. Glavu gore, par piva i gazi dalje. Idemo

delpjero

pre 2 godine

Kako je to simptomaticno-uvek kad igra za svoju zemlju prema.kojoj ljubav uvek potencira,bukvalno nikad ne uradi nista?....Srbin iz Majamija,tj.Monte Karla ili gde vec.

76er

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

Znao sam da cete krenuti sa preterivanjem. Zato se ja nisam zaletao da pisem hvalospeve u slucaju da se dogodi nesto ovako, sve je okej, i dalje je najveci, polako.

O boze

pre 2 godine

Dao je sve od sebe, u 35toj godini zivota... Toliko radosti nam je pricinio da ovim nista nije ucinio protiv nas... Lako je nama da kuckamo, ali ajde izadjite napolju i samo malo brze hodajte po ovoj vrucini 3 sata, pa nece vam biti dobro, a kamo li njemu gde su ulozi psiholoski i fizicki daleko veci...

Novak je mogao i da odustane od OI i da uradi najbolju stvar... Ali on je odlucio da pokusa da napadne 2 medelje i to samo zbog Srbije koja njemu nije nista dala, a cesto su ga na pocetku karijere sabotirali...

Bravo Novace!

Idemo na US Open!

SIMA

pre 2 godine

Ostavio je Ninu bez šanse da osvoji olimpijsku medalju, nagrade od 60.000 EUR i nacionalne penzije. Što nije odustao od meča sa Bustom i sačuvao snagu za miks?

Zlatko

pre 2 godine

Loša procena učešća na takmičenju. Nenadoknadiva šteta za partnerku u dublu. Na žalost, ovo je Novakova najveća mrlja u karijeri, upravo zbog Nine Stojanović.

Mimi

pre 2 godine

Dva meseca nije stao promenio tri podloge, osvojio 2 GS, demo dalje izgleda da mu samo to zlato nije suđeno. Osvojio je sve i sa Njujork om mu želim i zvaničnu titulu najboljeg. Što se našeg bilansa medalja tiče zadovoljna bi bila sa još dve ili tri. Odbojkašice i možda još neka u borilačkim sportovima.

Sale

pre 2 godine

Jadna Nina. Ni kriva ni dužna je ostala bez šanse da se bori za medalju za svoju zemlju. Možete da kažete šta hoćete, ali je ovo neverovatno egoistični od Novaka. Bolje da je tankovao singl i pomogne Nini da osvoji medalju. To je šansa jedinstvena za nju. Novaku je naravno svejedno za bronzu.

Kkkk

pre 2 godine

A samo pre 2 dana ste ismijavali Troickog zbog one izjave i govorili ste "sreca pa se ti ne pitas nista". Eto vam sad...

"Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra", izjavio je Troicki u intervjuu za AP.

"Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl rekao sam mu: ako ti toliko znači, OK", rekao je Troicki.

"On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone", dodao je Troicki.

Idemo GOAT-e!!!

pre 2 godine

Ne vidim u cemu je problem. Covek se premorio. Ne mora da ugrozava svoje zdravlje jos. Siguran sam i da Nina razume. A i organizatori su mogli da pomere mec dubl mixa za par sati, a ne da teraju potpuno iscrpljenog Djokovica da izlazi odmah nakon sat vremena na teren. Pa to nije dovoljno ni da se ohladi i udahne posteno. Ovo je na dusu organizatora. Djokovic ni niko drugi ovo ne bi mogao.

Makaveli

pre 2 godine

Vekiki fijasko, veliko razocarenje. Olimpijske igre ostaju proklete sto se Novaka tice.
Da li ce se pojaviti u Parizu 2024.? Cisto sumnjam.
Nazalost se zadnjih dana raspadamo u svim sportovima, ne samo u tenisu. Nece tu biti jos mnogo medalja za Srbiju u preostalim nadmetanjima. U vaterpoliste i odbojkasice jos najvise verujem. Od ostalih ne ocekujem mnogo.

Mohikanac

pre 2 godine

@slučajni prolaznik

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.

Ideemooo

pre 2 godine

Podrska Noletu!! I ti si čovek, imaš pravo na emocije i umor... Mene žao njega kao rođenog brata, zaslužio je! Ali to je život... Glavu gore, znaš ko si!!

ns

pre 2 godine

3 sata juce 3 sata danas po nerealnim uslovima, previse i za ovog coveka.
(andrej, 31. jul 2021 11:31)

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa učestvovanjem u 2 takmičenja. To se najbolje videlo juče protiv Zvereva. Dok je imao snage imao je 1:0 u setovima i 3:2 u drugom sa brejkom prednosti. Zaišta šteta. Navijao sam da osvoji zlato.

srdjan969

pre 2 godine

Novace,Nini si dao nadu za medalju.Nisi smeo da igras ovaj mec sa Spancem,vec si trebao dubl igrati.Od spanca si trebao odustati ne od mix dubla.

Morž

pre 2 godine

Jedva ste docekali da ga prozivate.Stidite se.Ne znate ni raspored boja na našoj trobojci,ali znate da pakete.Novace psi laju vetar nosi.Srecno brate.

Порцелан

pre 2 godine

А она флоскула срце на терен? Да су неке паре у питању, оставио би све на терену. Срамота!

trinitron 000077

pre 2 godine

Šteta što pojedini koji ovde komentarišu nisu imali tu mogućnost da izađu na taj isti teren i provere uslove za igru. Pri tom da odigraju nakon cele sezone ovoliko mečeva za redom... Bolje ćutite

Jakov

pre 2 godine

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".
(ns, 31. jul 2021 11:47)

Ja radim u banci idi ti u svoje selo pa radi, degeneriku.

Vladimir

pre 2 godine

Apsolutno ispravna odluka.
Nole nikome ništa ne duguje niti treba da dokazuje. Uradio je za ovu zemlju više od 99% ljudi koji su ikada živeli ovde.

Ivan

pre 2 godine

Zdravlje je bitnije od bilo kakve medalje! Podrska za Noleta! Nisu mu trebale ove OI posle napornih mesec dana rg i wimbldona! Premoren je i zelim mu brz oporavak i srecu na US Openu! Idemo Nole! ????

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Kada je Milica osvojila zlato 2012. u Londonu bila je to jedina zlatna medalja.
Izgleda da će i ove 2021. u Tokiju Milica biti jedina sa osvojenim zlatom.

2012.
2021.

Zanimljivo. U Riju 2016. nije uzela medalju.

SREĆNO MILICI. DIvno. Ogroman useph, neverovatan uspeh dvostruka gren slem šampionka !

NADAJMO SE DA ĆE 9 GODINA POSLE OLIMPIJSKI ŠAMPION BITI JOŠ NEKO osim Milice M.

robby

pre 2 godine

A kad sam napisao da su odlazak na olimpijske igre greška pljuštali su minisi.Sad ije i US open kritičan jer je izgubio puno snage i dao vetar u ledja protivnicima.

Stefan

pre 2 godine

Ljudi, šta ga vređate kažete da mu nije stalo do medalje. On je kidao živce, lomio rekete ukratko ludeo je jer je znao da nije realno da osvoji dve zlatne medalje da je osvojio vi bi ga voleli a sad što je izgubio vi ga mrzite čisto licemerje. Nole zauvek GOAT!

Al Kos

pre 2 godine

Bez skrivenih namera i bez hejta, samo postavljam pitanje, zašto je onda uopšte i igrao dubl-miks ?
Ko želi veće, izgubi iz vreće.
E moj Nole, ovog puta si stvarno taktički skroz podbacio.
Neverovatni amaterizam.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa 2 takmičenja. Zadnjih par dana je imao dupli program na 80% vlažnosti a ulazi u godine. Videlo se lepo juče protiv Zvereva nagli pad. Vodio je 1:0 u setovima i 3:2 sa brejkom u drugom setu. Naglo je pao sa gubitkom snage. Lagano bi osvojio zlato da nije bilo miksa. Šteta…

Obi

pre 2 godine

Hvala ti Nole, u godini kada imas sansu za kalendarski Grend slem ti si odabrao da igras za Srbiju i rizikujes sve, hvala ti, nekad je bitnije i samo pokusati i pokazati zelju od samog uspeha, veliki si!!!

Uki

pre 2 godine

Eto koliko mu je stalo da donese medalju za srbiju.
Jos je i jadnu Ninu ostavio na cedulji.
(dr. Roddick, 31. jul 2021 11:34

Kako se to neko ostavlja na CEDULJI??? molim te me prosvetli...

Aleksandar M.

pre 2 godine

(uhb, 31. jul 2021 11:34)

Za tvoju informaciju Nina Stojanović je samo od tenisa sa svojih 25 godina već zaradila oko 1.120.000$ što ti nećeš nikad... Njoj ne treba sportska penzija.. Šta si ti hteo svojim komentarom da kažeš?

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

Mrkva

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:34)

Nagledah se GOAT-ova Federera i Nadala na Olimplijadi, samo pršti svaki dan...

pp

pre 2 godine

Videlo se da je bio iscrpljen ceo turnir. Želja mu je bila veća od trenutnih mogućnosti. Nažalost, veliko razoracenje,prvo za njega a onda i za nas. Podrška!!

Tako

pre 2 godine

Bravo. Sve ili nista! Ne moze i 3 slema i olimpijada u 2 konkurencije po vrelini.

Cuvaj zdravlje i pusti kritičare. Neka se zale Tomasevicki sto nije osvojila medalju u bacanju diska.

sasa

pre 2 godine

Samo nek on uzme US open, ovaj prokleti narod je već zaduzen dovoljno i bez zlata na OI
(vazi bre brapo, 31. jul 2021 11:31)

Sve si u pravi sem za prokleti narod. Srpski narod ga obozava. Ovi sto imaju negativne komentare su oni drugi.

Pragmatik

pre 2 godine

(zoki, 31. jul 2021 11:42)

Ljudi jel vi znate koja je vlaga u Japanu?82% U Australiji je skoro i nema,suv vazduh i mnogo lakse za igru.Drugo sezona je pri kraju a AO je na pocetku nove.Svaka njemu cast .Dubl je bio greska.

iluminat

pre 2 godine

Po komentarima se može zaključiti da naši sportisti ne idu na olimpijadu da pedstavljaju zemlju i da se nadmeću nego idu da osvoje penziju. Na primer ako neko osvoji jedno zlato ne treba uopste da se više da se trudi da osvoji ponovo medalju jer se ne mogu se osvojiti dve penizije.

slucajni prolaznik

pre 2 godine

Ostavite coveka na miru - da moze, sigurno bi izasao na teren. Sam Bog zna kako se oseca trenutno, nikome ti ne moras da se dokazujes. Znamo da si dao sve za svoju Srbiju kao i uvek do sada, ti si nase najvece zlato i bio i ostao ! ! !

Su

pre 2 godine

I onda pljuvanje po Troickom. Pa nije ni on bas dzaba tamo. Jel mu rekao da ni ne pocinje mix. Eto a samo da je poslusao onog koji je vec zato i pistavljen tamo.

Jovanina tetka

pre 2 godine

Au, bre, Novace, sta se desava sa tobom... mnogo mi je zao. Mnogo. Veliki si sampion, samo otkaci sve negativno okp sebe, sve sto ti stvara taj skriveni pritisak, tenziju, sta god da je. Budi iskren prema sebi, uzmi dugi odmor, otkaci i zenu ako je do nje, budi srecan i zadovoljan covek, to pre svega. Sve najbolje jer ovo govori u kom si ti stanju i da imas ozbiljan problemmm

slabul8@Yahoo.de

pre 2 godine

Samo smo videli da je covek od krvi i mesa!!!
Ako je iko sumnjao u njegove dobre namere, veoma je zao!!!
Ko se razume u profesionalan sport, mora se naklonosti duboko pred svakim od njih!!! To su nadljudska odricanja!!!
Hvala im svima za svaki tren radosti koji su nam doneli!!!
Samo oni znaju koliko je tu odricanja!!!!

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zao mi je ovih sto cekaju ceo dan da se nesto lose desi Novaku, pa da ga brze bolje pljuju. To vam je najsvetlija tacka u danu. Mizerni ste i zasluzujete ovakvu vlast.

Драган

pre 2 godine

Не тако давно Јокић је рекао да не може.Ђоковић је имао у друкчији приступ.Нажалост резултат сличан.

Bocko

pre 2 godine

Do pre 24 sata sve je izgledalo sjajno i bajno, a sada totalni raspad sistema. Samo da se ne odrazi i na USA open ! Sto se miksa tice, da nije Novaka, Nina bi jos pre pet dana bila kuci.

Grobar

pre 2 godine

Nolo Srbine pa zasto?Zar to Nini da uradis da je sprecis da osvoji neku medalju ?

Ako vec ti ne mozes mislis onda i druge da povuces na dno?!

Nina izdrzi!!

Darkan

pre 2 godine

Cemu pljuvanje? Pa mozda je bas Nina bila ta koja mu je sugerisala da ne igraju jer vidi u kakvom je psihofizickom stanju!? Zasto odmah osudjujemo ljude bez da znamo ista o datoj situaciji u kojoj su se nasli?

Lik

pre 2 godine

Nije mi jasna jedna stvar. Djokovic rece da je stigao umoran na OI.
Ako je to istina, zasto je forsirao mix dubl??

Sto se mene licno tice, on nije ni trebao igrati OI is vise razloga,a najveci je taj da nema bukvalno nikakve koristi od Olimpijskog zlata.

Tenis jednostavno nije olimpijski sport, bas kao sto ni fudbal nije npr.

Da nije dosao na OI bukvalno niko ne bi ni spominjao teniski turnir, toliko bi bio nebitno.

TenKre

pre 2 godine

Ogromna mrlja u Djokovicevoj, inace blistavoj, karijeri. Amaterski ulece na OI, prijavlju je sa i za dubl, i na kraju upropasti svoje i njene sanse za medalju...

ZIKA

pre 2 godine

ČITAVA NACIJA JE UZ TEBE NOLE...VOLIMO TE !!! A ONU NEKOLICINU ISKOMPLEKSIRANIH, ZLURADIH, PAKOSNIH I NEOSTVARENIH NEKA JE SRAMOTA...ONI SU JEDVA DOČEKALI OVO DA BI NA OVOM MESTU MOGLI DA ISPOLJE SVOJU ZLOBU I LIČNE FRUSTRACIJE

Juhuu

pre 2 godine

Sve je krenulo od smenen Zimonjica kojoj je Novak debelo kumovao. Sjajna karijera, i ovi porazi su sastavni deo sporta ali takav ne fer potez ka saigracu i velikom Nejadu Zimonjicu nikada necu razumeti. Podrska Nole za dalje i igraj tenis i mani se svega ostalog.

Garfild

pre 2 godine

Ispravna odluka.
(pionir, 31. jul 2021 11:39)

Objasni nam po cemu je to ispravna odluka, ako si prihvatio da igras dubl, zasto ne zavrsis dostojanstveno, zasto nekome uskrstiti sansu da bar pokusa osvojiti medalju. Ne podrzavam ga u ovome ni malo.
Budi veliki i kad gubis!

Vojislav

pre 2 godine

Bravo Nole pravilan potez.Odmori dobro za US Open koga ces sad posle ovoga sigurno osvojiti.I bolje je tako nego da si osvojio Tokio a izgubio US Open

Myrthos

pre 2 godine

Znači jedan mali trenutak slabosti (kod 6:1; 3:2 uz svoj servis) i sve ode u katastrofu! Uključujući krajnje nesportski postupak povlačenja što je nesportski i nefer prema saigračici! Baš odvratno!

kezza

pre 2 godine

Novak je za mene GOAT i veliki sam njegov navijac. Ali, posto vec ima bronzu iz Pekinga, trebao je predati taj mec u singlu a igrati sa Ninom za bronzu u mixu. Tada ne bi morao po suncu i bio bi svjez. Sta je tu je, pogresna odluka sto se mene tice!

Kralj mača

pre 2 godine

Тужно шта је овај човек од себе урадио на овим Играма. Све је урадио да не дође до медаље. У прва четири дана такмичења одигра два меча, а у друга четири дана чак седам мечева. На крају, нормално, после три одлучујућа пораза заредом у два дана, није имао ни снаге, ни психе, ни нерава да одигра и четврти меч. Два четврта места, шта рећи, журио човек на море. Да је којим случајем освојио бронзу у дублу, морао би да сачека церемонију доделе медаља и морао би да се врати у Београд, ради свечаног пријема и доделе признања. Овако, сутра је већ у Боки Которској с породицом на мору, мало ће да одмара и да се брчка. То је и рекао пред полазак у Токио, да се одмах враћа у Боку након Игара. Ето, остварио је на крају зацртано, тачно онако како је и рекао пред пут.

srle

pre 2 godine

Glavu gore Nole. Ipak razumna odluka. Sada momentalno na odmor, da se ovo zaboravi što pre. Nema se šta zameriti, dao sve od sebe i hvala za sve majstore. Volimo te Nole!

Brat Srbin

pre 2 godine

Žao mi je ovog čoveka kao brata rodjenog, ako je iko ikad zaslužio da osvoji ne medalju, već zlato, ja stvarno ne znam. Plašim se samo da sopstveno zdravlje i psihičko i mentalno nije ugrozio, teško je nositi se sa ovim, pa čak i Novaku

Tačno

pre 2 godine

Šteta za Ninu. Bravo Nole. Idemo dalje. To je sport. Oporavi se, pa u nove pobede. Ovi što lupaju minuseve i pišu gluposti nisu osvojili medalju ni na seoskoj olimpijadi, a kamo li na OI.

Slavica

pre 2 godine

Alo,bre! Posle boja, svi ste Generali! Mnogo je tužno i ružno blatiti čoveka koji je naša najsvetlija sportska tačka. Dao je sportu i mimo njega ono što vi "pljuvači"svi zajedno nećete dati u svojim bednim životima. Zato psttt! Mnogi od vas su izgubljeni do te mere da ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu.

Edge

pre 2 godine

Ove OI su mu najgori potez u karijeri je gdje je celom svetu pokazao sve svoje slabosti a ispostavilo se i da nije bas najbistrija ovčica u stadu sa svojim odlukama... Bez Marina Vajde Novak je nista očigledno, kad god sam nešto mudruje to je osuđeno na propast

Grobar

pre 2 godine

Nolo Srbine pa zasto?Zar to Nini da uradis da je sprecis da osvoji neku medalju ?

Ako vec ti ne mozes mislis onda i druge da povuces na dno?!

Nina izdrzi!!

Ideemooo

pre 2 godine

Podrska Noletu!! I ti si čovek, imaš pravo na emocije i umor... Mene žao njega kao rođenog brata, zaslužio je! Ali to je život... Glavu gore, znaš ko si!!

NADA

pre 2 godine

najbolja moguca odluka.Nije normalno da jedva dise jedva se krece bas toliko zrtve ne treba.Pogotovo sto citam razne zlurade komentare.Na odmor pod hitno i naravno puno uspeha u nastavku sezone.

SIMA

pre 2 godine

Ostavio je Ninu bez šanse da osvoji olimpijsku medalju, nagrade od 60.000 EUR i nacionalne penzije. Što nije odustao od meča sa Bustom i sačuvao snagu za miks?

TenKre

pre 2 godine

Ogromna mrlja u Djokovicevoj, inace blistavoj, karijeri. Amaterski ulece na OI, prijavlju je sa i za dubl, i na kraju upropasti svoje i njene sanse za medalju...

N

pre 2 godine

Sramota! Zamislite Ninino razočarenje. Pritom, ona je odlicna dubl igračica, nije samo zahvaljujući njemu stigla do polufinala. Džentlmen bi odustao od singla i igrao sa njom do bronze. Ne za sebe, vec za nju i Srbiju!

Makaveli

pre 2 godine

Vekiki fijasko, veliko razocarenje. Olimpijske igre ostaju proklete sto se Novaka tice.
Da li ce se pojaviti u Parizu 2024.? Cisto sumnjam.
Nazalost se zadnjih dana raspadamo u svim sportovima, ne samo u tenisu. Nece tu biti jos mnogo medalja za Srbiju u preostalim nadmetanjima. U vaterpoliste i odbojkasice jos najvise verujem. Od ostalih ne ocekujem mnogo.

Sale

pre 2 godine

Jadna Nina. Ni kriva ni dužna je ostala bez šanse da se bori za medalju za svoju zemlju. Možete da kažete šta hoćete, ali je ovo neverovatno egoistični od Novaka. Bolje da je tankovao singl i pomogne Nini da osvoji medalju. To je šansa jedinstvena za nju. Novaku je naravno svejedno za bronzu.

Edge

pre 2 godine

Ove OI su mu najgori potez u karijeri je gdje je celom svetu pokazao sve svoje slabosti a ispostavilo se i da nije bas najbistrija ovčica u stadu sa svojim odlukama... Bez Marina Vajde Novak je nista očigledno, kad god sam nešto mudruje to je osuđeno na propast

rebro

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.

Al Kos

pre 2 godine

Bez skrivenih namera i bez hejta, samo postavljam pitanje, zašto je onda uopšte i igrao dubl-miks ?
Ko želi veće, izgubi iz vreće.
E moj Nole, ovog puta si stvarno taktički skroz podbacio.
Neverovatni amaterizam.

Topnik

pre 2 godine

Mogao je bar skupit snage za taj par. Protiv Carrena je trčao na svaku loptu, igrao brutalne poene, i onda ne može odigrati taj zadnji meč? Ostavio jhe partnericu na cjedilu, sramota.

Podgorica

pre 2 godine

Ne osudjujem ga zbog poraza, desava se svakome i to je normalno, sve je to sastavnio dio sporta. Ali nemojte vise "Nole je mentalna gromada" nije. Ovakav potez napraviti i ne boriti se za medalje dokazuje mentalno posrnuce.

vega

pre 2 godine

Hvala ti ljudino za sve divne trenutke, za prave ljubitelje sporta ti ćeš uvek biti GOAT pa makar gubio svaki meč do kraja karijere.
Glavu gore.

Zlatko

pre 2 godine

Loša procena učešća na takmičenju. Nenadoknadiva šteta za partnerku u dublu. Na žalost, ovo je Novakova najveća mrlja u karijeri, upravo zbog Nine Stojanović.

plavi bechar

pre 2 godine

dzabe mu sve titule kad je ego do neba.na 5 setova za licni interes odradi bez problema,kad treba samo da stoji i reternira u miksu,onda odustaje...žao mi je Nine ,ali to je mogla i da ocekuje od ovog

auu

pre 2 godine

Kakav potez! On je bukvalno izdao Ninu i Srbiju, toj devojci ne dozvoljava cak ni da se bori za medalju!
Kada igra za pare, moze i 5-6 sati da skace po terenu, a kada igra za Srbiju, umoran je posle 2 sata.
Nina je ovako izgubila i nagradu i priliku za medalju. Sram te bilo Novace!

Kkkk

pre 2 godine

A samo pre 2 dana ste ismijavali Troickog zbog one izjave i govorili ste "sreca pa se ti ne pitas nista". Eto vam sad...

"Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra", izjavio je Troicki u intervjuu za AP.

"Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl rekao sam mu: ako ti toliko znači, OK", rekao je Troicki.

"On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone", dodao je Troicki.

Cicko

pre 2 godine

Viktor je selektor, i lepo mu je savetovao da ne igra miks dubl. Trebalo je da mu zabrani igranje miks dubla, ali se Viktor tu ne pita mnogo. I ponovno, po ko zna koji put, Novakovo nesportsko ponasanje na terenu.

groeta

pre 2 godine

Naravno.......Pre turnira nigde ne pominje povredu, ali onda kad ne ide na terenu, pobegne i naravno da je kriva povreda. Ovo je od njega uobičajeno.

BataJegulja

pre 2 godine

Za njega je Rodik rekao da je najveći glumac i da folira povrede...isto kao na AO uplašio se poraza pa mu "pukao" stomačni mišić i on takav igrao...svi koji se imalo razumu u medicinu kazu da sa tom povredom nema šanse da nastavi da igra ili da igra u jačem nivou... poznato je koliko je puta odustao ...to se Federeru i Rafi ne dešava ili vrlo retko...kod Noleta to normalno...jako mi je zao Nine...treniraš i spremaš se za OI i onda te dubl partner ispavi jer mu tako došlo...nemojte da ga branite ...mix dubl se uglavnom završava na servisu ili još jednim udarcem posle toga...nema ni trčanja puno...zato dubl igraju igrači u godinama jer ne iziskuje velike napore

zoki

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.
(Aj malo ukljucite mozak, koji nemate., 31. jul 2021 12:04)

Ti si svoj mozak uključio, a ovo iznad je prilično slab rezultat. :)

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

rebro

pre 2 godine

@1001 košmar, da je odustao od svoje borbe za bronzu imalo bi smisla. Ovako izgubio je bronzu i više ga ništa ne interesuje.
Izbaciti ga iz reprezentacije jer sebe stavlja iznad drugih.

Myrthos

pre 2 godine

Znači jedan mali trenutak slabosti (kod 6:1; 3:2 uz svoj servis) i sve ode u katastrofu! Uključujući krajnje nesportski postupak povlačenja što je nesportski i nefer prema saigračici! Baš odvratno!

76er

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

Znao sam da cete krenuti sa preterivanjem. Zato se ja nisam zaletao da pisem hvalospeve u slucaju da se dogodi nesto ovako, sve je okej, i dalje je najveci, polako.

ns

pre 2 godine

3 sata juce 3 sata danas po nerealnim uslovima, previse i za ovog coveka.
(andrej, 31. jul 2021 11:31)

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".

sasa

pre 2 godine

A pazi sad selektor nam je Viktor Troicki! Ciji je on selektor Novakov ili svih tenisera? Da je iko tamo malo ukljucio mozak Novak je trebao singl mec da preda a igra dubl. Njemu ta medalja nista ne vazi a Nini bi za karieru mnogo znacila. Ovako sve sto su mogli uprskati uprskali su.... a Zimonjica smenili na kvaran nacin. Uzas sta se sa nasim narodom desava...

slucajni prolaznik

pre 2 godine

Ostavite coveka na miru - da moze, sigurno bi izasao na teren. Sam Bog zna kako se oseca trenutno, nikome ti ne moras da se dokazujes. Znamo da si dao sve za svoju Srbiju kao i uvek do sada, ti si nase najvece zlato i bio i ostao ! ! !

Su

pre 2 godine

I onda pljuvanje po Troickom. Pa nije ni on bas dzaba tamo. Jel mu rekao da ni ne pocinje mix. Eto a samo da je poslusao onog koji je vec zato i pistavljen tamo.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa 2 takmičenja. Zadnjih par dana je imao dupli program na 80% vlažnosti a ulazi u godine. Videlo se lepo juče protiv Zvereva nagli pad. Vodio je 1:0 u setovima i 3:2 sa brejkom u drugom setu. Naglo je pao sa gubitkom snage. Lagano bi osvojio zlato da nije bilo miksa. Šteta…

Luljeta

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...

veljko

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

pp

pre 2 godine

Videlo se da je bio iscrpljen ceo turnir. Želja mu je bila veća od trenutnih mogućnosti. Nažalost, veliko razoracenje,prvo za njega a onda i za nas. Podrška!!

delpjero

pre 2 godine

Kako je to simptomaticno-uvek kad igra za svoju zemlju prema.kojoj ljubav uvek potencira,bukvalno nikad ne uradi nista?....Srbin iz Majamija,tj.Monte Karla ili gde vec.

O boze

pre 2 godine

Dao je sve od sebe, u 35toj godini zivota... Toliko radosti nam je pricinio da ovim nista nije ucinio protiv nas... Lako je nama da kuckamo, ali ajde izadjite napolju i samo malo brze hodajte po ovoj vrucini 3 sata, pa nece vam biti dobro, a kamo li njemu gde su ulozi psiholoski i fizicki daleko veci...

Novak je mogao i da odustane od OI i da uradi najbolju stvar... Ali on je odlucio da pokusa da napadne 2 medelje i to samo zbog Srbije koja njemu nije nista dala, a cesto su ga na pocetku karijere sabotirali...

Bravo Novace!

Idemo na US Open!

Порцелан

pre 2 godine

А она флоскула срце на терен? Да су неке паре у питању, оставио би све на терену. Срамота!

Mohikanac

pre 2 godine

NebaCar

Zašto "žališ moj život"?

Ne razumem...jel može normalna osoba da zamisli Bolta, Rilova, Felpsa...gimnastičare, boksere, atletičare, NBA zvezde, najbolje odbojkaše... da imaju ovako luzersko i sramno izdanje za svoju zemlju ?

I to ne jednom nego 4 puta slovima ČETIRI.

Toliko izrazitih favorita u svim sportovima svi grizu...i da da ne slušam "njima je OI sve a u tenisu je...." šta?

Nemoj da ide, poštenije je. Uporedite slemove i ovo...nebo i zemlja. I tamo je sparina i tamo drugi igraju...

A istina boli, tako je...pojedinačno za Srbiju ima bronzu a dolazi sa giga mega nizovima tri puta...Dejvis Kup i ATP kup su ekipna izdanja.

Samopromocija je eto pobedila...ostali osvoje zlato pa se selfuju i dele savete...čovek dolazi na OI da bi se zezao jer ništa od ovoga ne radi kada igra slem.

iluminat

pre 2 godine

Po komentarima se može zaključiti da naši sportisti ne idu na olimpijadu da pedstavljaju zemlju i da se nadmeću nego idu da osvoje penziju. Na primer ako neko osvoji jedno zlato ne treba uopste da se više da se trudi da osvoji ponovo medalju jer se ne mogu se osvojiti dve penizije.

Kralj mača

pre 2 godine

Тужно шта је овај човек од себе урадио на овим Играма. Све је урадио да не дође до медаље. У прва четири дана такмичења одигра два меча, а у друга четири дана чак седам мечева. На крају, нормално, после три одлучујућа пораза заредом у два дана, није имао ни снаге, ни психе, ни нерава да одигра и четврти меч. Два четврта места, шта рећи, журио човек на море. Да је којим случајем освојио бронзу у дублу, морао би да сачека церемонију доделе медаља и морао би да се врати у Београд, ради свечаног пријема и доделе признања. Овако, сутра је већ у Боки Которској с породицом на мору, мало ће да одмара и да се брчка. То је и рекао пред полазак у Токио, да се одмах враћа у Боку након Игара. Ето, остварио је на крају зацртано, тачно онако како је и рекао пред пут.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

Bruka ločete a meni je muka

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.
(idemo dalje za male pare, 31. jul 2021)

Slažem se jedino da nije trebao da igra dubl. A Ninr mi je žao. Tenis je skup sport. Ako Nina ne bude imala vrhunsku karijeru od 40 godine života će se kajati što nije osvojila veliku nagradu Srbije. Njeno visočanstvo nacionalnu penziju.

Mohikanac

pre 2 godine

@slučajni prolaznik

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.

giggs

pre 2 godine

Koliko smo mi jadan narod...
Ko je ovde od nas dostojan da uzme Noleta u recenicu,a kamoli da ga kritikuju!?
Najveći Srbin u ovom milenijumu.
Glavu gore majstore,steta za ovo.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa učestvovanjem u 2 takmičenja. To se najbolje videlo juče protiv Zvereva. Dok je imao snage imao je 1:0 u setovima i 3:2 u drugom sa brejkom prednosti. Zaišta šteta. Navijao sam da osvoji zlato.

Uki

pre 2 godine

Eto koliko mu je stalo da donese medalju za srbiju.
Jos je i jadnu Ninu ostavio na cedulji.
(dr. Roddick, 31. jul 2021 11:34

Kako se to neko ostavlja na CEDULJI??? molim te me prosvetli...

Stefan

pre 2 godine

Ljudi, šta ga vređate kažete da mu nije stalo do medalje. On je kidao živce, lomio rekete ukratko ludeo je jer je znao da nije realno da osvoji dve zlatne medalje da je osvojio vi bi ga voleli a sad što je izgubio vi ga mrzite čisto licemerje. Nole zauvek GOAT!

Aj malo ukljucite mozak, koji nemate.

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.

miodrag

pre 2 godine

Novak je, po meni, imao cetiri prelomna trenutka u svojoj karijeri , koji su mogli da ga slome. Prvi- neprestani porazi od Starca Foce od 100 ljeta i njegove marionete sa Majorke. Drugi- druzenje sa Pepeom i dosegnute visine Svetlosti Univerzuma, ali i gubljenja tla pod nogama majcice Zemlje. Treci- nesretan ispad i diskvalifikacija sa US opena. Cetvrti- OI 2021. Iz prve tri situacije je izaso jos jaci mentalno bez ikakvih posledica, osim recidiva ostalog od spoznaje Svetlosti Univerzuma, u vidu slanja srca publici, ili praznim tribinama, u zavisnosti gde se igra. Ovaj trenutak sada je mozda i najtezi, jer popravni, ako ga uopste bude , je za tri godine. Mentalna snaga nije bezgranicna, ona je donela Novaku mnoge epske pobede, ali ima i drugu stranu, slabost mentalnu u situacijama kada je protivnik grogiran. Gubljenje , ili na jedvite jade dobijeni setovi gde je vodio sa 4:0 ili 5:2 , ili 4:1....izgubljeni taj brejkovi posle ubedljivog vodstva, ili izgubljeni mecevi kada je protivnik vec na konopcima- poslednji primer smo videli juce. Novak nema"instikt" ubice, kao na primer gore pomeenuta marioneta, da zada odlucujici udarac pritivniku koji je "gotov", ali to je jedna od stvari koja krasi velike sampione. Ali....dok ovo pisem, slusam pesmu "Trofej od papira" i sav se najezim....videci kroz sta je sve prosao nas Novak, i mi navijaci sa njim...i zato You ever never will walk alone. Glavu gore sampione

nema nam pomoći

pre 2 godine

Još jedan dokaz da ga boli uvo za Srbiju
(Zoran, 31. jul 2021 12:07)

Zemljo trolova. Da je pametan odavno bi uzeo neko drugo drzavljanstvo, ovako ga samo brukate.

Lav

pre 2 godine

Ovo nije pravedno prema Nini. Pa Novače, ovde sad nisi ti bitan već reprezentacija. Razumemo svi da si umoran, razumeće i Nina u to ne sumnjam, ali biće joj krivo a neće smeti da ti prebaci to.

dux

pre 2 godine

aj oladite sa tom ninom, da nije noleta ne bi ni imala priliku za medalju.
a njegova teska greska sto se zaleteo u dubl, lik se frajerisao pred zenskom i popusio. desava se

slabul8@Yahoo.de

pre 2 godine

Samo smo videli da je covek od krvi i mesa!!!
Ako je iko sumnjao u njegove dobre namere, veoma je zao!!!
Ko se razume u profesionalan sport, mora se naklonosti duboko pred svakim od njih!!! To su nadljudska odricanja!!!
Hvala im svima za svaki tren radosti koji su nam doneli!!!
Samo oni znaju koliko je tu odricanja!!!!

Paja

pre 2 godine

Nole, odmori se. Dao si sve sto si mogao. Nije nam se dalo. Odmori se i idemo na najvevi broj GS titula. Ti si ponos svih na Balkanu. Ponos Srbije, Cg, BiH. Hrvatske, ti si ono najbolje sto je ovo podnevlje ikad iznedrilo u sferi sporta. Glavu gore, par piva i gazi dalje. Idemo

Naprsline

pre 2 godine

Podrska za Noleta, veliko srce, velika zelja, nije uspeo, Boze moj, idemo dalje! Ginuo je za Srbiju, mogao se fokusirati samo na singl, ali eto, ima i on svoje limite. Neka se pokusa oporaviti za US Open!

Mrkva

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:34)

Nagledah se GOAT-ova Federera i Nadala na Olimplijadi, samo pršti svaki dan...

Vladimir

pre 2 godine

Apsolutno ispravna odluka.
Nole nikome ništa ne duguje niti treba da dokazuje. Uradio je za ovu zemlju više od 99% ljudi koji su ikada živeli ovde.

Slavica

pre 2 godine

Alo,bre! Posle boja, svi ste Generali! Mnogo je tužno i ružno blatiti čoveka koji je naša najsvetlija sportska tačka. Dao je sportu i mimo njega ono što vi "pljuvači"svi zajedno nećete dati u svojim bednim životima. Zato psttt! Mnogi od vas su izgubljeni do te mere da ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu.

Mimi

pre 2 godine

Dva meseca nije stao promenio tri podloge, osvojio 2 GS, demo dalje izgleda da mu samo to zlato nije suđeno. Osvojio je sve i sa Njujork om mu želim i zvaničnu titulu najboljeg. Što se našeg bilansa medalja tiče zadovoljna bi bila sa još dve ili tri. Odbojkašice i možda još neka u borilačkim sportovima.

maja

pre 2 godine

Novak nije poslušao selektora, Troicki je bio protiv mix dubla!
Kada je na svoju ruku rešio da igra - mogao je da odigra i meč za bronzu, ako ništa bar zbog Nine, ako ne Srbije.
Inače Nole je ovim oborio još jedan teniski rekord- nikada niko nije predao borbu za bronzu na OI!

Ана

pre 2 godine

Наш Ноле је ЗЛАТО, које ми почесто не заслужујемо. Ноле, главу горе, јер те волимо са медаљама или без њих.

sasa

pre 2 godine

Samo nek on uzme US open, ovaj prokleti narod je već zaduzen dovoljno i bez zlata na OI
(vazi bre brapo, 31. jul 2021 11:31)

Sve si u pravi sem za prokleti narod. Srpski narod ga obozava. Ovi sto imaju negativne komentare su oni drugi.

1001 košmar

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.
(rebro, 31. jul 2021 12:00)

Ne znam zašto ali sam siguran da ti nemaš puno prijatelja. Svi te ‘izbacili’ iz drustva jer kome treba ovako odvratna osoba

srdjan969

pre 2 godine

Novace,Nini si dao nadu za medalju.Nisi smeo da igras ovaj mec sa Spancem,vec si trebao dubl igrati.Od spanca si trebao odustati ne od mix dubla.

NebaCar

pre 2 godine

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.
(Mohikanac, 31. jul 2021 11:59)

Ne znam da li troluješ, ako ozbiljno misliš žalim tvoj život.

ahila

pre 2 godine

Nole, hvala ti na svemu. Ti si sjajan kao sunce, briljantan si i čista duša. Ninu si učinio srećnom što je igrala sa tobom,ona će to zauvijek pamtiti.
Svojim kompletnim nastupom i borbom na prevrelom terenu na OI, zaslužio si najveće odličje, veće od zlatnih ili bilo kakvih medalja.
Imaš moje divljenje i moju istinsku ljubav od Boga.

Tako

pre 2 godine

Bravo. Sve ili nista! Ne moze i 3 slema i olimpijada u 2 konkurencije po vrelini.

Cuvaj zdravlje i pusti kritičare. Neka se zale Tomasevicki sto nije osvojila medalju u bacanju diska.

Marko

pre 2 godine

Covek je otisao na drugi kraj sveta da igra za Srbiju. Mogao je da odmara sa zenom i decom i brcka se na nekoj plazi, kao sto je veliki broj sportista iz Srbije i uradilo. Izgubio je, slomio se, upravo zato sto mu je stalo. Poslednje sto mu sada treba jeste osudjivanje zato sto je uopste i pokusao zemlji da donese medalju, za razliku od nekih drugih koji su ocigledno bolje prosli kod vecine naroda a da nisu ni probali. Glava gore majstore!

Драган

pre 2 godine

Не тако давно Јокић је рекао да не може.Ђоковић је имао у друкчији приступ.Нажалост резултат сличан.

Lik

pre 2 godine

Nije mi jasna jedna stvar. Djokovic rece da je stigao umoran na OI.
Ako je to istina, zasto je forsirao mix dubl??

Sto se mene licno tice, on nije ni trebao igrati OI is vise razloga,a najveci je taj da nema bukvalno nikakve koristi od Olimpijskog zlata.

Tenis jednostavno nije olimpijski sport, bas kao sto ni fudbal nije npr.

Da nije dosao na OI bukvalno niko ne bi ni spominjao teniski turnir, toliko bi bio nebitno.

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

ZIKA

pre 2 godine

ČITAVA NACIJA JE UZ TEBE NOLE...VOLIMO TE !!! A ONU NEKOLICINU ISKOMPLEKSIRANIH, ZLURADIH, PAKOSNIH I NEOSTVARENIH NEKA JE SRAMOTA...ONI SU JEDVA DOČEKALI OVO DA BI NA OVOM MESTU MOGLI DA ISPOLJE SVOJU ZLOBU I LIČNE FRUSTRACIJE

Srba Patrijota

pre 2 godine

Nisu za dž odustali Nadal i Federer. Žao mi je.
(Miloš Ilić, 31. jul 2021 11:37)
Poredis povrijedjenog 40-ogidsnjaka u Nadala koji se cijele godine ne moze sastavit, pride godinu stariji od Njoke... Ovaj nas osvojio sve ove godine jer je bio najspremniji.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

Garfild

pre 2 godine

Ispravna odluka.
(pionir, 31. jul 2021 11:39)

Objasni nam po cemu je to ispravna odluka, ako si prihvatio da igras dubl, zasto ne zavrsis dostojanstveno, zasto nekome uskrstiti sansu da bar pokusa osvojiti medalju. Ne podrzavam ga u ovome ni malo.
Budi veliki i kad gubis!

alex

pre 2 godine

sampion to ne radi katastrofalno izdanje igara djokovica kao dete se ponasao po selu obrukao se kao niko prijatno druze dalje u svojoj karijeri ja te vise ne pratim jbg pa osvoijo 30 slemova

Pragmatik

pre 2 godine

(zoki, 31. jul 2021 11:42)

Ljudi jel vi znate koja je vlaga u Japanu?82% U Australiji je skoro i nema,suv vazduh i mnogo lakse za igru.Drugo sezona je pri kraju a AO je na pocetku nove.Svaka njemu cast .Dubl je bio greska.

my way

pre 2 godine

Ништа, идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

Jovanina tetka

pre 2 godine

Au, bre, Novace, sta se desava sa tobom... mnogo mi je zao. Mnogo. Veliki si sampion, samo otkaci sve negativno okp sebe, sve sto ti stvara taj skriveni pritisak, tenziju, sta god da je. Budi iskren prema sebi, uzmi dugi odmor, otkaci i zenu ako je do nje, budi srecan i zadovoljan covek, to pre svega. Sve najbolje jer ovo govori u kom si ti stanju i da imas ozbiljan problemmm

Stevan

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

GOAT je on odavno, po svim relevantnim pokazateljima, jos samo da uzme jedan GS pa da niko ne sme vise to da postavi kao dilemu. Sto se tice dubla, ona ne bi prosla prvo kolo bez njega.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zao mi je ovih sto cekaju ceo dan da se nesto lose desi Novaku, pa da ga brze bolje pljuju. To vam je najsvetlija tacka u danu. Mizerni ste i zasluzujete ovakvu vlast.

Milan2001

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka
(veljko, 31. jul 2021 12:55)

Ko si ti da daješ minuse Noletu. Ako je neko veliki u porazu i uvijek uz osmijeh čestita protivniku, onda je to Novak.

Gogi

pre 2 godine

Djokovic je šampion u davanju autogolova. Na zapadu ga sada peru samo tako. Onemogućiti svojoj partnerki meč za medalju je nadobudno i okrutno. Pa izadje makar izgubili sa nulom. Ovo ne rade veliki šampioni.

Jakov

pre 2 godine

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".
(ns, 31. jul 2021 11:47)

Ja radim u banci idi ti u svoje selo pa radi, degeneriku.

Absolute GOAT forever!

pre 2 godine

Best season in the history of tennis: Djokovic
Best decade (by far) in the history of tennis: Djokovic
Most ATP points won (16,950) in single season: Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in single season (6/9): Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in history (36) : Djokovic
Most BIG titles won in the history of tennis: Djokovic 61 / Nadal 57 / Federer 54
Highest winning percantage in the history of tennis: Djokovic (83.3%)

The only player in the history who won ALL GS titles TWO times (and on 3 different surfaces!): Djokovic
The only player in the history who won ALL the Masters tournaments (and he did it TWICE): Djokovic
The only player in the history who held ALL 4 GS titles + Final Masters in the SAME TIME: Djokovic
The only player in the history to win Grand Slam titles in three different decades: Djokovic

Most tournament money earned in history (+152M and still counting): Djokovic

ELO Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. Rafael Nadal, 3. RF.

GOAT Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. RF, 3.Rafael Nadal.

Year-end number one: Djokovic (6x), Sampras (6x), Federer (5x) etc. + Djokovic will very likely end up this year at No.1 too for the record 7th time.
Most consecutive ATP wins from 1990 to 2019: Djokovic (43) 2010-2011.

Most weeks at number one: Djokovic 331 and still counting (+ another 22 weeks stolen from him)

The game is over, haters!!!

Tačno

pre 2 godine

Šteta za Ninu. Bravo Nole. Idemo dalje. To je sport. Oporavi se, pa u nove pobede. Ovi što lupaju minuseve i pišu gluposti nisu osvojili medalju ni na seoskoj olimpijadi, a kamo li na OI.

srle

pre 2 godine

Glavu gore Nole. Ipak razumna odluka. Sada momentalno na odmor, da se ovo zaboravi što pre. Nema se šta zameriti, dao sve od sebe i hvala za sve majstore. Volimo te Nole!

kezza

pre 2 godine

Novak je za mene GOAT i veliki sam njegov navijac. Ali, posto vec ima bronzu iz Pekinga, trebao je predati taj mec u singlu a igrati sa Ninom za bronzu u mixu. Tada ne bi morao po suncu i bio bi svjez. Sta je tu je, pogresna odluka sto se mene tice!

Sasha

pre 2 godine

Nije trebao da igra i u singlu i u dublu, i to dva meca dnevno, da je igrao samo i singlu vjerovatno bi osvoji zlato, ovako se bespotrebno umorao...

Branko

pre 2 godine

Sramota je da ga pljujete i omalovazavate, covek je sportista, pa sta ako je izgubio, sutra ce pobediti, ko se bavio i rekreativnim zna koliko je tesko bilo koga u ne cemu pobediti. Covek je postigao kao niko pre njega.prokleta srpska posla.

GoranRS

pre 2 godine

Ne razumijem da neko ko je Srbin ili Srbiju voli kao svoju državu, bez obzira na nacionalnu pripadnost, može napisati nešto protiv Novaka.
Htio je najbolje i za sebe i za Srbiju . Zna da je najbolji i htio je pomoći i mladoj djevojci da dodje do medalje i toliko malo je falilo ..
Da je juče pobijedio bilo bi hiljadu komentara da je najbolji i najveći a danas samo negativne stvari u većini komentara .
Prokleto vrijeme i sparina u Tokiju a organizatorima "hvala" što nisu zatvorili krov prvog dana , rashladili dvoranu i da cijeli svijet uživa gledajući sve tenisere i teniserke u najboljem izdanju a ne kao juče u finalu parova kad sam samo čekao kad će neki teniser se srušiti na pod. Toliko su bili mokri od znoja da je ono bilo mučno za gledanje . One mokre majice i ostalo , kao da su gladijatori koji su tu da uvesele vlasnike a ne vrhunski sportaši .

Milos

pre 2 godine

Po dva meca na dan u onim uslovima, mislim da je previse.
Preterao je sa naprezanjem. Da je imao dan odmora izmedju,
mozda bi cak i to uspeo (jer su mecevi na dva dobijena seta a
ne na tri). Trebalo je da ide samo na singl.

bruder

pre 2 godine

Samo da mu ne ljosne samopouzdanje pred Us open, u kakvom je naletu bio. Dao je sve od sebe na OI, nazalost nije uspeo ali za tenis OI nisu bitne, bitan je taj US i 21GS! Dizi se Novace i u inat stakorima koji su se odmah ponadali!!!Ideeeemo!!!

Juhuu

pre 2 godine

Sve je krenulo od smenen Zimonjica kojoj je Novak debelo kumovao. Sjajna karijera, i ovi porazi su sastavni deo sporta ali takav ne fer potez ka saigracu i velikom Nejadu Zimonjicu nikada necu razumeti. Podrska Nole za dalje i igraj tenis i mani se svega ostalog.

markan

pre 2 godine

Totalno pogrešno što je otišao u Tokio , trebao je da se odmara i fokusira na UO. Ovako je veliko pitanje šta će uopšte biti i na UO. Šta znači neka medalja više za Srbiju na OI, ništa, on je toliko doprineo našem sportu i sportu uopšte da je sve ostalo suvišno

Aleksandar M.

pre 2 godine

(uhb, 31. jul 2021 11:34)

Za tvoju informaciju Nina Stojanović je samo od tenisa sa svojih 25 godina već zaradila oko 1.120.000$ što ti nećeš nikad... Njoj ne treba sportska penzija.. Šta si ti hteo svojim komentarom da kažeš?

Idemo GOAT-e!!!

pre 2 godine

Ne vidim u cemu je problem. Covek se premorio. Ne mora da ugrozava svoje zdravlje jos. Siguran sam i da Nina razume. A i organizatori su mogli da pomere mec dubl mixa za par sati, a ne da teraju potpuno iscrpljenog Djokovica da izlazi odmah nakon sat vremena na teren. Pa to nije dovoljno ni da se ohladi i udahne posteno. Ovo je na dusu organizatora. Djokovic ni niko drugi ovo ne bi mogao.

Zvezda

pre 2 godine

Nole je veliki, bio i ostao. Tako ce biti sta god uradio do kraja karijere. Treba da smo ponosni na njega. Svi mi imamo privilegiju da gledamo najveceg tenisera svih vremena. A svi ljudi u zivotu imaju uspone i padove, tako je i sa njim i treba da smo sada uz njega i pruzimo mu najvecu podrsku kada je najteze.

Brat Srbin

pre 2 godine

Žao mi je ovog čoveka kao brata rodjenog, ako je iko ikad zaslužio da osvoji ne medalju, već zlato, ja stvarno ne znam. Plašim se samo da sopstveno zdravlje i psihičko i mentalno nije ugrozio, teško je nositi se sa ovim, pa čak i Novaku

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Kada je Milica osvojila zlato 2012. u Londonu bila je to jedina zlatna medalja.
Izgleda da će i ove 2021. u Tokiju Milica biti jedina sa osvojenim zlatom.

2012.
2021.

Zanimljivo. U Riju 2016. nije uzela medalju.

SREĆNO MILICI. DIvno. Ogroman useph, neverovatan uspeh dvostruka gren slem šampionka !

NADAJMO SE DA ĆE 9 GODINA POSLE OLIMPIJSKI ŠAMPION BITI JOŠ NEKO osim Milice M.

Popara

pre 2 godine

Nisam hejter. Volim Novaka i odluka je ok. Samo želim da kažem da je Ešli Barti čini mi se bila najbolja u dublu još pre nego što je postala najbolja u singlu. Tako da verujem da bi izgubili ovaj meč. Pa vi razmislite da li mu treba 4 izgubljena meča zaredom na kraju OI.

Bocko

pre 2 godine

Do pre 24 sata sve je izgledalo sjajno i bajno, a sada totalni raspad sistema. Samo da se ne odrazi i na USA open ! Sto se miksa tice, da nije Novaka, Nina bi jos pre pet dana bila kuci.

Ivan

pre 2 godine

Zdravlje je bitnije od bilo kakve medalje! Podrska za Noleta! Nisu mu trebale ove OI posle napornih mesec dana rg i wimbldona! Premoren je i zelim mu brz oporavak i srecu na US Openu! Idemo Nole! ????

Darkan

pre 2 godine

Cemu pljuvanje? Pa mozda je bas Nina bila ta koja mu je sugerisala da ne igraju jer vidi u kakvom je psihofizickom stanju!? Zasto odmah osudjujemo ljude bez da znamo ista o datoj situaciji u kojoj su se nasli?

Morž

pre 2 godine

Jedva ste docekali da ga prozivate.Stidite se.Ne znate ni raspored boja na našoj trobojci,ali znate da pakete.Novace psi laju vetar nosi.Srecno brate.

Goran

pre 2 godine

Pa normalno... nema veze... Nole, brate, da imaš 4 olimpijska zlata i 10GS-ova niko te ne bi konstatovao 2%, ovako... idemo GS-ove, olimpijade su samo iz hobija i zezanja.
Ideeemoooo !!!
Idemo dalje !!!
Idemo na 21 !!!

trinitron 000077

pre 2 godine

Šteta što pojedini koji ovde komentarišu nisu imali tu mogućnost da izađu na taj isti teren i provere uslove za igru. Pri tom da odigraju nakon cele sezone ovoliko mečeva za redom... Bolje ćutite

robby

pre 2 godine

A kad sam napisao da su odlazak na olimpijske igre greška pljuštali su minisi.Sad ije i US open kritičan jer je izgubio puno snage i dao vetar u ledja protivnicima.

Vojislav

pre 2 godine

Bravo Nole pravilan potez.Odmori dobro za US Open koga ces sad posle ovoga sigurno osvojiti.I bolje je tako nego da si osvojio Tokio a izgubio US Open

Obi

pre 2 godine

Hvala ti Nole, u godini kada imas sansu za kalendarski Grend slem ti si odabrao da igras za Srbiju i rizikujes sve, hvala ti, nekad je bitnije i samo pokusati i pokazati zelju od samog uspeha, veliki si!!!

Grobar

pre 2 godine

Nolo Srbine pa zasto?Zar to Nini da uradis da je sprecis da osvoji neku medalju ?

Ako vec ti ne mozes mislis onda i druge da povuces na dno?!

Nina izdrzi!!

Ideemooo

pre 2 godine

Podrska Noletu!! I ti si čovek, imaš pravo na emocije i umor... Mene žao njega kao rođenog brata, zaslužio je! Ali to je život... Glavu gore, znaš ko si!!

NADA

pre 2 godine

najbolja moguca odluka.Nije normalno da jedva dise jedva se krece bas toliko zrtve ne treba.Pogotovo sto citam razne zlurade komentare.Na odmor pod hitno i naravno puno uspeha u nastavku sezone.

dux

pre 2 godine

aj oladite sa tom ninom, da nije noleta ne bi ni imala priliku za medalju.
a njegova teska greska sto se zaleteo u dubl, lik se frajerisao pred zenskom i popusio. desava se

vega

pre 2 godine

Hvala ti ljudino za sve divne trenutke, za prave ljubitelje sporta ti ćeš uvek biti GOAT pa makar gubio svaki meč do kraja karijere.
Glavu gore.

nema nam pomoći

pre 2 godine

Još jedan dokaz da ga boli uvo za Srbiju
(Zoran, 31. jul 2021 12:07)

Zemljo trolova. Da je pametan odavno bi uzeo neko drugo drzavljanstvo, ovako ga samo brukate.

SIMA

pre 2 godine

Ostavio je Ninu bez šanse da osvoji olimpijsku medalju, nagrade od 60.000 EUR i nacionalne penzije. Što nije odustao od meča sa Bustom i sačuvao snagu za miks?

Vladimir

pre 2 godine

Apsolutno ispravna odluka.
Nole nikome ništa ne duguje niti treba da dokazuje. Uradio je za ovu zemlju više od 99% ljudi koji su ikada živeli ovde.

1001 košmar

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.
(rebro, 31. jul 2021 12:00)

Ne znam zašto ali sam siguran da ti nemaš puno prijatelja. Svi te ‘izbacili’ iz drustva jer kome treba ovako odvratna osoba

delpjero

pre 2 godine

Kako je to simptomaticno-uvek kad igra za svoju zemlju prema.kojoj ljubav uvek potencira,bukvalno nikad ne uradi nista?....Srbin iz Majamija,tj.Monte Karla ili gde vec.

TenKre

pre 2 godine

Ogromna mrlja u Djokovicevoj, inace blistavoj, karijeri. Amaterski ulece na OI, prijavlju je sa i za dubl, i na kraju upropasti svoje i njene sanse za medalju...

Порцелан

pre 2 godine

А она флоскула срце на терен? Да су неке паре у питању, оставио би све на терену. Срамота!

ahila

pre 2 godine

Nole, hvala ti na svemu. Ti si sjajan kao sunce, briljantan si i čista duša. Ninu si učinio srećnom što je igrala sa tobom,ona će to zauvijek pamtiti.
Svojim kompletnim nastupom i borbom na prevrelom terenu na OI, zaslužio si najveće odličje, veće od zlatnih ili bilo kakvih medalja.
Imaš moje divljenje i moju istinsku ljubav od Boga.

Ана

pre 2 godine

Наш Ноле је ЗЛАТО, које ми почесто не заслужујемо. Ноле, главу горе, јер те волимо са медаљама или без њих.

giggs

pre 2 godine

Koliko smo mi jadan narod...
Ko je ovde od nas dostojan da uzme Noleta u recenicu,a kamoli da ga kritikuju!?
Najveći Srbin u ovom milenijumu.
Glavu gore majstore,steta za ovo.

NebaCar

pre 2 godine

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.
(Mohikanac, 31. jul 2021 11:59)

Ne znam da li troluješ, ako ozbiljno misliš žalim tvoj život.

Luljeta

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...

rebro

pre 2 godine

To nisi smeo da uradiš. Nina nije kriva što si ti izgubio zlato. Ti si kriv jer si sebe već video na postolju.
Treba te izbaciti uz reprezentacije.

O boze

pre 2 godine

Dao je sve od sebe, u 35toj godini zivota... Toliko radosti nam je pricinio da ovim nista nije ucinio protiv nas... Lako je nama da kuckamo, ali ajde izadjite napolju i samo malo brze hodajte po ovoj vrucini 3 sata, pa nece vam biti dobro, a kamo li njemu gde su ulozi psiholoski i fizicki daleko veci...

Novak je mogao i da odustane od OI i da uradi najbolju stvar... Ali on je odlucio da pokusa da napadne 2 medelje i to samo zbog Srbije koja njemu nije nista dala, a cesto su ga na pocetku karijere sabotirali...

Bravo Novace!

Idemo na US Open!

Edge

pre 2 godine

Ove OI su mu najgori potez u karijeri je gdje je celom svetu pokazao sve svoje slabosti a ispostavilo se i da nije bas najbistrija ovčica u stadu sa svojim odlukama... Bez Marina Vajde Novak je nista očigledno, kad god sam nešto mudruje to je osuđeno na propast

Milan2001

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka
(veljko, 31. jul 2021 12:55)

Ko si ti da daješ minuse Noletu. Ako je neko veliki u porazu i uvijek uz osmijeh čestita protivniku, onda je to Novak.

Kralj mača

pre 2 godine

Тужно шта је овај човек од себе урадио на овим Играма. Све је урадио да не дође до медаље. У прва четири дана такмичења одигра два меча, а у друга четири дана чак седам мечева. На крају, нормално, после три одлучујућа пораза заредом у два дана, није имао ни снаге, ни психе, ни нерава да одигра и четврти меч. Два четврта места, шта рећи, журио човек на море. Да је којим случајем освојио бронзу у дублу, морао би да сачека церемонију доделе медаља и морао би да се врати у Београд, ради свечаног пријема и доделе признања. Овако, сутра је већ у Боки Которској с породицом на мору, мало ће да одмара и да се брчка. То је и рекао пред полазак у Токио, да се одмах враћа у Боку након Игара. Ето, остварио је на крају зацртано, тачно онако како је и рекао пред пут.

Aj malo ukljucite mozak, koji nemate.

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.

sasa

pre 2 godine

Samo nek on uzme US open, ovaj prokleti narod je već zaduzen dovoljno i bez zlata na OI
(vazi bre brapo, 31. jul 2021 11:31)

Sve si u pravi sem za prokleti narod. Srpski narod ga obozava. Ovi sto imaju negativne komentare su oni drugi.

Naprsline

pre 2 godine

Podrska za Noleta, veliko srce, velika zelja, nije uspeo, Boze moj, idemo dalje! Ginuo je za Srbiju, mogao se fokusirati samo na singl, ali eto, ima i on svoje limite. Neka se pokusa oporaviti za US Open!

zoki

pre 2 godine

Covek se raspao fizicki, a i psihicki. Koga je bre ostavio na cedilu ? Kako su ljudi ovde glupi i jadni, nemam reci. Svi ste vi pametni iz svojih stolica i na internetu, a ustvari ograniceni kao balkon.
Novace, svaka tebi cast ! Nisi ni trebao ici na OI, trebao si se spremati za USO. Jer ova zemja tebe ne zasluzuje.
I da, ako niste znali, poraz je sastavni deo sporta. I tada se bodri onaj za koga navijas, to necemo nikad nauciti.
(Aj malo ukljucite mozak, koji nemate., 31. jul 2021 12:04)

Ti si svoj mozak uključio, a ovo iznad je prilično slab rezultat. :)

Mrkva

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:34)

Nagledah se GOAT-ova Federera i Nadala na Olimplijadi, samo pršti svaki dan...

Stefan

pre 2 godine

Ljudi, šta ga vređate kažete da mu nije stalo do medalje. On je kidao živce, lomio rekete ukratko ludeo je jer je znao da nije realno da osvoji dve zlatne medalje da je osvojio vi bi ga voleli a sad što je izgubio vi ga mrzite čisto licemerje. Nole zauvek GOAT!

76er

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

Znao sam da cete krenuti sa preterivanjem. Zato se ja nisam zaletao da pisem hvalospeve u slucaju da se dogodi nesto ovako, sve je okej, i dalje je najveci, polako.

Jakov

pre 2 godine

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".
(ns, 31. jul 2021 11:47)

Ja radim u banci idi ti u svoje selo pa radi, degeneriku.

miodrag

pre 2 godine

Novak je, po meni, imao cetiri prelomna trenutka u svojoj karijeri , koji su mogli da ga slome. Prvi- neprestani porazi od Starca Foce od 100 ljeta i njegove marionete sa Majorke. Drugi- druzenje sa Pepeom i dosegnute visine Svetlosti Univerzuma, ali i gubljenja tla pod nogama majcice Zemlje. Treci- nesretan ispad i diskvalifikacija sa US opena. Cetvrti- OI 2021. Iz prve tri situacije je izaso jos jaci mentalno bez ikakvih posledica, osim recidiva ostalog od spoznaje Svetlosti Univerzuma, u vidu slanja srca publici, ili praznim tribinama, u zavisnosti gde se igra. Ovaj trenutak sada je mozda i najtezi, jer popravni, ako ga uopste bude , je za tri godine. Mentalna snaga nije bezgranicna, ona je donela Novaku mnoge epske pobede, ali ima i drugu stranu, slabost mentalnu u situacijama kada je protivnik grogiran. Gubljenje , ili na jedvite jade dobijeni setovi gde je vodio sa 4:0 ili 5:2 , ili 4:1....izgubljeni taj brejkovi posle ubedljivog vodstva, ili izgubljeni mecevi kada je protivnik vec na konopcima- poslednji primer smo videli juce. Novak nema"instikt" ubice, kao na primer gore pomeenuta marioneta, da zada odlucujici udarac pritivniku koji je "gotov", ali to je jedna od stvari koja krasi velike sampione. Ali....dok ovo pisem, slusam pesmu "Trofej od papira" i sav se najezim....videci kroz sta je sve prosao nas Novak, i mi navijaci sa njim...i zato You ever never will walk alone. Glavu gore sampione

slucajni prolaznik

pre 2 godine

Ostavite coveka na miru - da moze, sigurno bi izasao na teren. Sam Bog zna kako se oseca trenutno, nikome ti ne moras da se dokazujes. Znamo da si dao sve za svoju Srbiju kao i uvek do sada, ti si nase najvece zlato i bio i ostao ! ! !

Slavica

pre 2 godine

Alo,bre! Posle boja, svi ste Generali! Mnogo je tužno i ružno blatiti čoveka koji je naša najsvetlija sportska tačka. Dao je sportu i mimo njega ono što vi "pljuvači"svi zajedno nećete dati u svojim bednim životima. Zato psttt! Mnogi od vas su izgubljeni do te mere da ne znaju da li da počešu sat, ili da naviju zadnjicu.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

plavi bechar

pre 2 godine

dzabe mu sve titule kad je ego do neba.na 5 setova za licni interes odradi bez problema,kad treba samo da stoji i reternira u miksu,onda odustaje...žao mi je Nine ,ali to je mogla i da ocekuje od ovog

auu

pre 2 godine

Kakav potez! On je bukvalno izdao Ninu i Srbiju, toj devojci ne dozvoljava cak ni da se bori za medalju!
Kada igra za pare, moze i 5-6 sati da skace po terenu, a kada igra za Srbiju, umoran je posle 2 sata.
Nina je ovako izgubila i nagradu i priliku za medalju. Sram te bilo Novace!

slabul8@Yahoo.de

pre 2 godine

Samo smo videli da je covek od krvi i mesa!!!
Ako je iko sumnjao u njegove dobre namere, veoma je zao!!!
Ko se razume u profesionalan sport, mora se naklonosti duboko pred svakim od njih!!! To su nadljudska odricanja!!!
Hvala im svima za svaki tren radosti koji su nam doneli!!!
Samo oni znaju koliko je tu odricanja!!!!

Paja

pre 2 godine

Nole, odmori se. Dao si sve sto si mogao. Nije nam se dalo. Odmori se i idemo na najvevi broj GS titula. Ti si ponos svih na Balkanu. Ponos Srbije, Cg, BiH. Hrvatske, ti si ono najbolje sto je ovo podnevlje ikad iznedrilo u sferi sporta. Glavu gore, par piva i gazi dalje. Idemo

Stevan

pre 2 godine

Ova odluka je dokaz da on nije nikakav GOAT. Zao mi je vase teniserke, ona je to najmanje zasluzila. Nije trebao uopste da igra dubl...
(Luljeta, 31. jul 2021 11:35)

GOAT je on odavno, po svim relevantnim pokazateljima, jos samo da uzme jedan GS pa da niko ne sme vise to da postavi kao dilemu. Sto se tice dubla, ona ne bi prosla prvo kolo bez njega.

N

pre 2 godine

Sramota! Zamislite Ninino razočarenje. Pritom, ona je odlicna dubl igračica, nije samo zahvaljujući njemu stigla do polufinala. Džentlmen bi odustao od singla i igrao sa njom do bronze. Ne za sebe, vec za nju i Srbiju!

Makaveli

pre 2 godine

Vekiki fijasko, veliko razocarenje. Olimpijske igre ostaju proklete sto se Novaka tice.
Da li ce se pojaviti u Parizu 2024.? Cisto sumnjam.
Nazalost se zadnjih dana raspadamo u svim sportovima, ne samo u tenisu. Nece tu biti jos mnogo medalja za Srbiju u preostalim nadmetanjima. U vaterpoliste i odbojkasice jos najvise verujem. Od ostalih ne ocekujem mnogo.

pp

pre 2 godine

Videlo se da je bio iscrpljen ceo turnir. Želja mu je bila veća od trenutnih mogućnosti. Nažalost, veliko razoracenje,prvo za njega a onda i za nas. Podrška!!

ZIKA

pre 2 godine

ČITAVA NACIJA JE UZ TEBE NOLE...VOLIMO TE !!! A ONU NEKOLICINU ISKOMPLEKSIRANIH, ZLURADIH, PAKOSNIH I NEOSTVARENIH NEKA JE SRAMOTA...ONI SU JEDVA DOČEKALI OVO DA BI NA OVOM MESTU MOGLI DA ISPOLJE SVOJU ZLOBU I LIČNE FRUSTRACIJE

Mohikanac

pre 2 godine

@slučajni prolaznik

Normalno da ništa nije dao Srbiji pojedinačno.
Sebi lično za 16 godina 1/3 slemova osvojena od odigranih...4 OI niti jedno zlato.

Tako stoje stvari što znači da nije baš dao "sve od sebe".

Na kraju ne slušam radio prenos nego imam TV i vidim svojim očima da li je igrao kao na slemovima nema potrebe da ubeđujete ili pravdate.

Njemu su igre egzibicija i reklama.

Branko

pre 2 godine

Sramota je da ga pljujete i omalovazavate, covek je sportista, pa sta ako je izgubio, sutra ce pobediti, ko se bavio i rekreativnim zna koliko je tesko bilo koga u ne cemu pobediti. Covek je postigao kao niko pre njega.prokleta srpska posla.

Tako

pre 2 godine

Bravo. Sve ili nista! Ne moze i 3 slema i olimpijada u 2 konkurencije po vrelini.

Cuvaj zdravlje i pusti kritičare. Neka se zale Tomasevicki sto nije osvojila medalju u bacanju diska.

Topnik

pre 2 godine

Mogao je bar skupit snage za taj par. Protiv Carrena je trčao na svaku loptu, igrao brutalne poene, i onda ne može odigrati taj zadnji meč? Ostavio jhe partnericu na cjedilu, sramota.

Mimi

pre 2 godine

Dva meseca nije stao promenio tri podloge, osvojio 2 GS, demo dalje izgleda da mu samo to zlato nije suđeno. Osvojio je sve i sa Njujork om mu želim i zvaničnu titulu najboljeg. Što se našeg bilansa medalja tiče zadovoljna bi bila sa još dve ili tri. Odbojkašice i možda još neka u borilačkim sportovima.

Мирјана

pre 2 godine

Djokovic je neponovljiv,to sto se desilo je velika zaguba,ali i on je samo covek.Jedina greska je sto je uopste isao na OI.Svi bi trebalo da ga razumemo i podrzimo upravo sada.Ja sam iz Makedonije i on je i nas sampion.Navijamo za njega svim srcem.

Sale

pre 2 godine

Jadna Nina. Ni kriva ni dužna je ostala bez šanse da se bori za medalju za svoju zemlju. Možete da kažete šta hoćete, ali je ovo neverovatno egoistični od Novaka. Bolje da je tankovao singl i pomogne Nini da osvoji medalju. To je šansa jedinstvena za nju. Novaku je naravno svejedno za bronzu.

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

groeta

pre 2 godine

Naravno.......Pre turnira nigde ne pominje povredu, ali onda kad ne ide na terenu, pobegne i naravno da je kriva povreda. Ovo je od njega uobičajeno.

BataJegulja

pre 2 godine

Za njega je Rodik rekao da je najveći glumac i da folira povrede...isto kao na AO uplašio se poraza pa mu "pukao" stomačni mišić i on takav igrao...svi koji se imalo razumu u medicinu kazu da sa tom povredom nema šanse da nastavi da igra ili da igra u jačem nivou... poznato je koliko je puta odustao ...to se Federeru i Rafi ne dešava ili vrlo retko...kod Noleta to normalno...jako mi je zao Nine...treniraš i spremaš se za OI i onda te dubl partner ispavi jer mu tako došlo...nemojte da ga branite ...mix dubl se uglavnom završava na servisu ili još jednim udarcem posle toga...nema ni trčanja puno...zato dubl igraju igrači u godinama jer ne iziskuje velike napore

Pragmatik

pre 2 godine

(zoki, 31. jul 2021 11:42)

Ljudi jel vi znate koja je vlaga u Japanu?82% U Australiji je skoro i nema,suv vazduh i mnogo lakse za igru.Drugo sezona je pri kraju a AO je na pocetku nove.Svaka njemu cast .Dubl je bio greska.

ns

pre 2 godine

3 sata juce 3 sata danas po nerealnim uslovima, previse i za ovog coveka.
(andrej, 31. jul 2021 11:31)

Jao bree,idi radi u njivi 3 sata da vidis sta je "nerealno".

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zao mi je ovih sto cekaju ceo dan da se nesto lose desi Novaku, pa da ga brze bolje pljuju. To vam je najsvetlija tacka u danu. Mizerni ste i zasluzujete ovakvu vlast.

Marko

pre 2 godine

Covek je otisao na drugi kraj sveta da igra za Srbiju. Mogao je da odmara sa zenom i decom i brcka se na nekoj plazi, kao sto je veliki broj sportista iz Srbije i uradilo. Izgubio je, slomio se, upravo zato sto mu je stalo. Poslednje sto mu sada treba jeste osudjivanje zato sto je uopste i pokusao zemlji da donese medalju, za razliku od nekih drugih koji su ocigledno bolje prosli kod vecine naroda a da nisu ni probali. Glava gore majstore!

Podgorica

pre 2 godine

Ne osudjujem ga zbog poraza, desava se svakome i to je normalno, sve je to sastavnio dio sporta. Ali nemojte vise "Nole je mentalna gromada" nije. Ovakav potez napraviti i ne boriti se za medalje dokazuje mentalno posrnuce.

Uki

pre 2 godine

Eto koliko mu je stalo da donese medalju za srbiju.
Jos je i jadnu Ninu ostavio na cedulji.
(dr. Roddick, 31. jul 2021 11:34

Kako se to neko ostavlja na CEDULJI??? molim te me prosvetli...

iluminat

pre 2 godine

Po komentarima se može zaključiti da naši sportisti ne idu na olimpijadu da pedstavljaju zemlju i da se nadmeću nego idu da osvoje penziju. Na primer ako neko osvoji jedno zlato ne treba uopste da se više da se trudi da osvoji ponovo medalju jer se ne mogu se osvojiti dve penizije.

Tačno

pre 2 godine

Šteta za Ninu. Bravo Nole. Idemo dalje. To je sport. Oporavi se, pa u nove pobede. Ovi što lupaju minuseve i pišu gluposti nisu osvojili medalju ni na seoskoj olimpijadi, a kamo li na OI.

Zlatko

pre 2 godine

Loša procena učešća na takmičenju. Nenadoknadiva šteta za partnerku u dublu. Na žalost, ovo je Novakova najveća mrlja u karijeri, upravo zbog Nine Stojanović.

Myrthos

pre 2 godine

Znači jedan mali trenutak slabosti (kod 6:1; 3:2 uz svoj servis) i sve ode u katastrofu! Uključujući krajnje nesportski postupak povlačenja što je nesportski i nefer prema saigračici! Baš odvratno!

GoranRS

pre 2 godine

Ne razumijem da neko ko je Srbin ili Srbiju voli kao svoju državu, bez obzira na nacionalnu pripadnost, može napisati nešto protiv Novaka.
Htio je najbolje i za sebe i za Srbiju . Zna da je najbolji i htio je pomoći i mladoj djevojci da dodje do medalje i toliko malo je falilo ..
Da je juče pobijedio bilo bi hiljadu komentara da je najbolji i najveći a danas samo negativne stvari u većini komentara .
Prokleto vrijeme i sparina u Tokiju a organizatorima "hvala" što nisu zatvorili krov prvog dana , rashladili dvoranu i da cijeli svijet uživa gledajući sve tenisere i teniserke u najboljem izdanju a ne kao juče u finalu parova kad sam samo čekao kad će neki teniser se srušiti na pod. Toliko su bili mokri od znoja da je ono bilo mučno za gledanje . One mokre majice i ostalo , kao da su gladijatori koji su tu da uvesele vlasnike a ne vrhunski sportaši .

rebro

pre 2 godine

@1001 košmar, da je odustao od svoje borbe za bronzu imalo bi smisla. Ovako izgubio je bronzu i više ga ništa ne interesuje.
Izbaciti ga iz reprezentacije jer sebe stavlja iznad drugih.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa 2 takmičenja. Zadnjih par dana je imao dupli program na 80% vlažnosti a ulazi u godine. Videlo se lepo juče protiv Zvereva nagli pad. Vodio je 1:0 u setovima i 3:2 sa brejkom u drugom setu. Naglo je pao sa gubitkom snage. Lagano bi osvojio zlato da nije bilo miksa. Šteta…

Su

pre 2 godine

I onda pljuvanje po Troickom. Pa nije ni on bas dzaba tamo. Jel mu rekao da ni ne pocinje mix. Eto a samo da je poslusao onog koji je vec zato i pistavljen tamo.

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

srle

pre 2 godine

Glavu gore Nole. Ipak razumna odluka. Sada momentalno na odmor, da se ovo zaboravi što pre. Nema se šta zameriti, dao sve od sebe i hvala za sve majstore. Volimo te Nole!

Dj DJoketa

pre 2 godine

TREBA BITI JAK I U PORAZIMA.TREBA MISLITI I NA DRUGE TAKMIČARE AKO SE IGRA U PARU.TOTALNO NESPORTSKI POTEZ.DŽABE TI TE SILNE PARE,NIKAKAV LJUDSKI, KARAKTER.SETI SE P.SAMPRES KAKO JE ZAVRŠIO TENISKU KARIJERU,ISPLAKAO SE NA KRAJU JER NIJE SHVATIO DA DOLAZE MLADJI IGRAČI.

Absolute GOAT forever!

pre 2 godine

Best season in the history of tennis: Djokovic
Best decade (by far) in the history of tennis: Djokovic
Most ATP points won (16,950) in single season: Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in single season (6/9): Djokovic
Most Masters 1000 tournaments won in history (36) : Djokovic
Most BIG titles won in the history of tennis: Djokovic 61 / Nadal 57 / Federer 54
Highest winning percantage in the history of tennis: Djokovic (83.3%)

The only player in the history who won ALL GS titles TWO times (and on 3 different surfaces!): Djokovic
The only player in the history who won ALL the Masters tournaments (and he did it TWICE): Djokovic
The only player in the history who held ALL 4 GS titles + Final Masters in the SAME TIME: Djokovic
The only player in the history to win Grand Slam titles in three different decades: Djokovic

Most tournament money earned in history (+152M and still counting): Djokovic

ELO Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. Rafael Nadal, 3. RF.

GOAT Ranking: 1. Novak Djokovic, 2. RF, 3.Rafael Nadal.

Year-end number one: Djokovic (6x), Sampras (6x), Federer (5x) etc. + Djokovic will very likely end up this year at No.1 too for the record 7th time.
Most consecutive ATP wins from 1990 to 2019: Djokovic (43) 2010-2011.

Most weeks at number one: Djokovic 331 and still counting (+ another 22 weeks stolen from him)

The game is over, haters!!!

Jovanina tetka

pre 2 godine

Au, bre, Novace, sta se desava sa tobom... mnogo mi je zao. Mnogo. Veliki si sampion, samo otkaci sve negativno okp sebe, sve sto ti stvara taj skriveni pritisak, tenziju, sta god da je. Budi iskren prema sebi, uzmi dugi odmor, otkaci i zenu ako je do nje, budi srecan i zadovoljan covek, to pre svega. Sve najbolje jer ovo govori u kom si ti stanju i da imas ozbiljan problemmm

my way

pre 2 godine

Ништа, идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

Al Kos

pre 2 godine

Bez skrivenih namera i bez hejta, samo postavljam pitanje, zašto je onda uopšte i igrao dubl-miks ?
Ko želi veće, izgubi iz vreće.
E moj Nole, ovog puta si stvarno taktički skroz podbacio.
Neverovatni amaterizam.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Nisu za dž odustali Nadal i Federer. Žao mi je.
(Miloš Ilić, 31. jul 2021 11:37)
Poredis povrijedjenog 40-ogidsnjaka u Nadala koji se cijele godine ne moze sastavit, pride godinu stariji od Njoke... Ovaj nas osvojio sve ove godine jer je bio najspremniji.

Bruka ločete a meni je muka

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.
(idemo dalje za male pare, 31. jul 2021)

Slažem se jedino da nije trebao da igra dubl. A Ninr mi je žao. Tenis je skup sport. Ako Nina ne bude imala vrhunsku karijeru od 40 godine života će se kajati što nije osvojila veliku nagradu Srbije. Njeno visočanstvo nacionalnu penziju.

Cicko

pre 2 godine

Viktor je selektor, i lepo mu je savetovao da ne igra miks dubl. Trebalo je da mu zabrani igranje miks dubla, ali se Viktor tu ne pita mnogo. I ponovno, po ko zna koji put, Novakovo nesportsko ponasanje na terenu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Preforsirao je sa učestvovanjem u 2 takmičenja. To se najbolje videlo juče protiv Zvereva. Dok je imao snage imao je 1:0 u setovima i 3:2 u drugom sa brejkom prednosti. Zaišta šteta. Navijao sam da osvoji zlato.

Mohikanac

pre 2 godine

NebaCar

Zašto "žališ moj život"?

Ne razumem...jel može normalna osoba da zamisli Bolta, Rilova, Felpsa...gimnastičare, boksere, atletičare, NBA zvezde, najbolje odbojkaše... da imaju ovako luzersko i sramno izdanje za svoju zemlju ?

I to ne jednom nego 4 puta slovima ČETIRI.

Toliko izrazitih favorita u svim sportovima svi grizu...i da da ne slušam "njima je OI sve a u tenisu je...." šta?

Nemoj da ide, poštenije je. Uporedite slemove i ovo...nebo i zemlja. I tamo je sparina i tamo drugi igraju...

A istina boli, tako je...pojedinačno za Srbiju ima bronzu a dolazi sa giga mega nizovima tri puta...Dejvis Kup i ATP kup su ekipna izdanja.

Samopromocija je eto pobedila...ostali osvoje zlato pa se selfuju i dele savete...čovek dolazi na OI da bi se zezao jer ništa od ovoga ne radi kada igra slem.

sasa

pre 2 godine

A pazi sad selektor nam je Viktor Troicki! Ciji je on selektor Novakov ili svih tenisera? Da je iko tamo malo ukljucio mozak Novak je trebao singl mec da preda a igra dubl. Njemu ta medalja nista ne vazi a Nini bi za karieru mnogo znacila. Ovako sve sto su mogli uprskati uprskali su.... a Zimonjica smenili na kvaran nacin. Uzas sta se sa nasim narodom desava...

Lav

pre 2 godine

Ovo nije pravedno prema Nini. Pa Novače, ovde sad nisi ti bitan već reprezentacija. Razumemo svi da si umoran, razumeće i Nina u to ne sumnjam, ali biće joj krivo a neće smeti da ti prebaci to.

Lik

pre 2 godine

Nije mi jasna jedna stvar. Djokovic rece da je stigao umoran na OI.
Ako je to istina, zasto je forsirao mix dubl??

Sto se mene licno tice, on nije ni trebao igrati OI is vise razloga,a najveci je taj da nema bukvalno nikakve koristi od Olimpijskog zlata.

Tenis jednostavno nije olimpijski sport, bas kao sto ni fudbal nije npr.

Da nije dosao na OI bukvalno niko ne bi ni spominjao teniski turnir, toliko bi bio nebitno.

Aleksandar M.

pre 2 godine

(uhb, 31. jul 2021 11:34)

Za tvoju informaciju Nina Stojanović je samo od tenisa sa svojih 25 godina već zaradila oko 1.120.000$ što ti nećeš nikad... Njoj ne treba sportska penzija.. Šta si ti hteo svojim komentarom da kažeš?

Idemo GOAT-e!!!

pre 2 godine

Ne vidim u cemu je problem. Covek se premorio. Ne mora da ugrozava svoje zdravlje jos. Siguran sam i da Nina razume. A i organizatori su mogli da pomere mec dubl mixa za par sati, a ne da teraju potpuno iscrpljenog Djokovica da izlazi odmah nakon sat vremena na teren. Pa to nije dovoljno ni da se ohladi i udahne posteno. Ovo je na dusu organizatora. Djokovic ni niko drugi ovo ne bi mogao.

Darkan

pre 2 godine

Cemu pljuvanje? Pa mozda je bas Nina bila ta koja mu je sugerisala da ne igraju jer vidi u kakvom je psihofizickom stanju!? Zasto odmah osudjujemo ljude bez da znamo ista o datoj situaciji u kojoj su se nasli?

Zvezda

pre 2 godine

Nole je veliki, bio i ostao. Tako ce biti sta god uradio do kraja karijere. Treba da smo ponosni na njega. Svi mi imamo privilegiju da gledamo najveceg tenisera svih vremena. A svi ljudi u zivotu imaju uspone i padove, tako je i sa njim i treba da smo sada uz njega i pruzimo mu najvecu podrsku kada je najteze.

srdjan969

pre 2 godine

Novace,Nini si dao nadu za medalju.Nisi smeo da igras ovaj mec sa Spancem,vec si trebao dubl igrati.Od spanca si trebao odustati ne od mix dubla.

alex

pre 2 godine

sampion to ne radi katastrofalno izdanje igara djokovica kao dete se ponasao po selu obrukao se kao niko prijatno druze dalje u svojoj karijeri ja te vise ne pratim jbg pa osvoijo 30 slemova

veljko

pre 2 godine

veliki sam fan djokovica ali ovo malo nije u redu, budi do kraja covek i kada ne ide sve kako treba, lepo je kada se pobedjuje, tada je svuda prisutan, mora bitia veliki i u porazu... mali minus za novaka

Morž

pre 2 godine

Jedva ste docekali da ga prozivate.Stidite se.Ne znate ni raspored boja na našoj trobojci,ali znate da pakete.Novace psi laju vetar nosi.Srecno brate.

Popara

pre 2 godine

Nisam hejter. Volim Novaka i odluka je ok. Samo želim da kažem da je Ešli Barti čini mi se bila najbolja u dublu još pre nego što je postala najbolja u singlu. Tako da verujem da bi izgubili ovaj meč. Pa vi razmislite da li mu treba 4 izgubljena meča zaredom na kraju OI.

Bocko

pre 2 godine

Do pre 24 sata sve je izgledalo sjajno i bajno, a sada totalni raspad sistema. Samo da se ne odrazi i na USA open ! Sto se miksa tice, da nije Novaka, Nina bi jos pre pet dana bila kuci.

markan

pre 2 godine

Totalno pogrešno što je otišao u Tokio , trebao je da se odmara i fokusira na UO. Ovako je veliko pitanje šta će uopšte biti i na UO. Šta znači neka medalja više za Srbiju na OI, ništa, on je toliko doprineo našem sportu i sportu uopšte da je sve ostalo suvišno

bruder

pre 2 godine

Samo da mu ne ljosne samopouzdanje pred Us open, u kakvom je naletu bio. Dao je sve od sebe na OI, nazalost nije uspeo ali za tenis OI nisu bitne, bitan je taj US i 21GS! Dizi se Novace i u inat stakorima koji su se odmah ponadali!!!Ideeeemo!!!

Obi

pre 2 godine

Hvala ti Nole, u godini kada imas sansu za kalendarski Grend slem ti si odabrao da igras za Srbiju i rizikujes sve, hvala ti, nekad je bitnije i samo pokusati i pokazati zelju od samog uspeha, veliki si!!!

trinitron 000077

pre 2 godine

Šteta što pojedini koji ovde komentarišu nisu imali tu mogućnost da izađu na taj isti teren i provere uslove za igru. Pri tom da odigraju nakon cele sezone ovoliko mečeva za redom... Bolje ćutite

Vojislav

pre 2 godine

Bravo Nole pravilan potez.Odmori dobro za US Open koga ces sad posle ovoga sigurno osvojiti.I bolje je tako nego da si osvojio Tokio a izgubio US Open

Драган

pre 2 godine

Не тако давно Јокић је рекао да не може.Ђоковић је имао у друкчији приступ.Нажалост резултат сличан.

Sasha

pre 2 godine

Nije trebao da igra i u singlu i u dublu, i to dva meca dnevno, da je igrao samo i singlu vjerovatno bi osvoji zlato, ovako se bespotrebno umorao...

Goran

pre 2 godine

Pa normalno... nema veze... Nole, brate, da imaš 4 olimpijska zlata i 10GS-ova niko te ne bi konstatovao 2%, ovako... idemo GS-ove, olimpijade su samo iz hobija i zezanja.
Ideeemoooo !!!
Idemo dalje !!!
Idemo na 21 !!!

Gogi

pre 2 godine

Djokovic je šampion u davanju autogolova. Na zapadu ga sada peru samo tako. Onemogućiti svojoj partnerki meč za medalju je nadobudno i okrutno. Pa izadje makar izgubili sa nulom. Ovo ne rade veliki šampioni.

Brat Srbin

pre 2 godine

Žao mi je ovog čoveka kao brata rodjenog, ako je iko ikad zaslužio da osvoji ne medalju, već zlato, ja stvarno ne znam. Plašim se samo da sopstveno zdravlje i psihičko i mentalno nije ugrozio, teško je nositi se sa ovim, pa čak i Novaku

robby

pre 2 godine

A kad sam napisao da su odlazak na olimpijske igre greška pljuštali su minisi.Sad ije i US open kritičan jer je izgubio puno snage i dao vetar u ledja protivnicima.

Milos

pre 2 godine

Po dva meca na dan u onim uslovima, mislim da je previse.
Preterao je sa naprezanjem. Da je imao dan odmora izmedju,
mozda bi cak i to uspeo (jer su mecevi na dva dobijena seta a
ne na tri). Trebalo je da ide samo na singl.

maja

pre 2 godine

Novak nije poslušao selektora, Troicki je bio protiv mix dubla!
Kada je na svoju ruku rešio da igra - mogao je da odigra i meč za bronzu, ako ništa bar zbog Nine, ako ne Srbije.
Inače Nole je ovim oborio još jedan teniski rekord- nikada niko nije predao borbu za bronzu na OI!

Ivan

pre 2 godine

Zdravlje je bitnije od bilo kakve medalje! Podrska za Noleta! Nisu mu trebale ove OI posle napornih mesec dana rg i wimbldona! Premoren je i zelim mu brz oporavak i srecu na US Openu! Idemo Nole! ????

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Kada je Milica osvojila zlato 2012. u Londonu bila je to jedina zlatna medalja.
Izgleda da će i ove 2021. u Tokiju Milica biti jedina sa osvojenim zlatom.

2012.
2021.

Zanimljivo. U Riju 2016. nije uzela medalju.

SREĆNO MILICI. DIvno. Ogroman useph, neverovatan uspeh dvostruka gren slem šampionka !

NADAJMO SE DA ĆE 9 GODINA POSLE OLIMPIJSKI ŠAMPION BITI JOŠ NEKO osim Milice M.

kezza

pre 2 godine

Novak je za mene GOAT i veliki sam njegov navijac. Ali, posto vec ima bronzu iz Pekinga, trebao je predati taj mec u singlu a igrati sa Ninom za bronzu u mixu. Tada ne bi morao po suncu i bio bi svjez. Sta je tu je, pogresna odluka sto se mene tice!

Kkkk

pre 2 godine

A samo pre 2 dana ste ismijavali Troickog zbog one izjave i govorili ste "sreca pa se ti ne pitas nista". Eto vam sad...

"Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra", izjavio je Troicki u intervjuu za AP.

"Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl rekao sam mu: ako ti toliko znači, OK", rekao je Troicki.

"On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone", dodao je Troicki.

Juhuu

pre 2 godine

Sve je krenulo od smenen Zimonjica kojoj je Novak debelo kumovao. Sjajna karijera, i ovi porazi su sastavni deo sporta ali takav ne fer potez ka saigracu i velikom Nejadu Zimonjicu nikada necu razumeti. Podrska Nole za dalje i igraj tenis i mani se svega ostalog.

Garfild

pre 2 godine

Ispravna odluka.
(pionir, 31. jul 2021 11:39)

Objasni nam po cemu je to ispravna odluka, ako si prihvatio da igras dubl, zasto ne zavrsis dostojanstveno, zasto nekome uskrstiti sansu da bar pokusa osvojiti medalju. Ne podrzavam ga u ovome ni malo.
Budi veliki i kad gubis!