Subota, 31.07.2021.

03:00

VIII dan: Đokovićev krah, poraz vaterpolista i odbojkašica, zlato za Benčić i rekord Jamajke

Osmi dan Olimpijskih igara u Tokiju pratili smo zajedno u LIVE BLOGU B92.net.

Izvor: B92

VIII dan: Ðokoviæev krah, poraz vaterpolista i odbojkašica, zlato za Benèiæ i rekord Jamajke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Čiča Miloje

pre 2 godine

Puniša, 31. jul 2021

Da li si ti čoveče pri zdravoj pameti.... Jbt. čitam i ne verujem šta čovek napisa!!!!!!
Da devojka kaže Novaku, znaš Novače nemoj da igramo dubl , da se ti ne bi umorio i tako umoran izgubio od Španca...
Pa stvarno...

Čiča Miloje

pre 2 godine

imate super nagrade za osvajače OI medalje + mirovina ...hm...što je tolika motivacija potrebna za igrati za svoju domovinu ??? čudno
(purger, 31. jul 2021

Ovde se ne igra za domovinu već za balkon Skupštine grada (čitaj: za vlast)

Ahab

pre 2 godine

Krah vaterpolista, a ne Đokovića.
Rezultat ni izbliza ne oslikava nemoć i očaj koji su pokazali protiv ekipe koja je daleko od savršenstva.
Iako su svi očajno odigrali, golman srpske ekipe je ipak najveća sramota. Na polovinu golova nije ni odregaovao, kao da nije video da mu šutiraju. Golove sa preko 10m da ni ne spominjem. Užas.
Odbrana je priča za sebe. Kao tegove da im je neko vezao na noge.
Odbojkašice su očekivano poražene.
Kada 80% napada ide preko jednog igrača, to protiv ekipe koja zna da broji do 25 jednostavno ne prolazi.
Bez prijema, bez bloka, bez srednjaka.
Uz ovakvu "formu" već Turska može da ih pošalje kući.
Ove OI su relanost i pokazatelj stanja u državi.
Mestimičan individualni kvalitet-i kolektivno posrnuće.

Puniša

pre 2 godine

Trebala je Nina, kada je završila dubl sa Aleksandrom i videla kakvi su uslovi za igru u Tokiju da kaže: "Dragi Novače, neću sa tobom da igram u miks dublu, jer time ti umnogome umanjujem šanse da osvojiš zlato. Tebi to mnogo znači jer time kompletiraš sve. Ako osvojiš, eto to je i moj doprinos".
Time bi ispala promišljena i fer.
Ovako se zaletela, da bi šta? Igrala sa njim?
Ajde što je on tvrdoglavo hteo da igra, ali ona je jedina u tome mogla da ga spreči i da kaže ne, neću da ti budem dodatani teret.
Epilog njenog i njegovog rezona je nažalost poznat.

sorry

pre 2 godine

Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.
(komnen barjaktar, 31. jul 2021

Monika Puig, Portoriko

komnen barjaktar

pre 2 godine

Belinda Bencic osvojila zlato u zenskom singlu. Tako to obicno ispadne. Napaljeni ljevati pravo niotkuda uzmu zlato. Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.

Kajverson

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.
(Vojkan, 31. jul 2021 13:12)

A jesi ga nalagao ...bas,bas,bas ..

odbojka

pre 2 godine

O kakvom žrebu za 1/4 finale u odbojci govore? Zar nema ukrštanja? Znači žreb garant spaja Japan sa Turskom
(Mimi, 31. jul 2021 16:55)

1. i 4. u grupama se ukrštaju, 2. i 3. u grupama se žrebaju. Tako bi trebalo da bude.
U grupi B je trenutno opšti haos, sam bog zna s kim ćemo u 1/4 da igramo. Baš zanimljiv ženski odbojkaški turnir, bar 6 reprezentacija cilja medalje.
Srećno našim devojkama !!

IzNos

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??

kimi

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??
(IzNos, 31. jul 2021 16:00)

Maljkovic kao pravi licanin nece odstupiti sa pozicije ni pedalj, bitna mu je samo fotelja.
Arogantan, bahat, osion, egoista, nikada gresku nece priznati, za srpsku kosarku nista nikada nije uradio. Nekoliko puta su ga zvali da bude seelektor i svaki put je odbijao.

Piksi sa centra

pre 2 godine

Posle svake pobede/poraza komentari klasično srpski - od euforije do defetizma. Gledajući OI od Atlante '96 nakon sankcija do danas, ne vidim šta je to specijalno loše do sada. Mi smo do ovih OI osvajali redom:
1996 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2000 - 3 medalje (zl, sr, br)
2004 - 2 medalje (2 srebra)
2008 - 3 medalje (srebro, 2 bronze)
2012 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2016 - 8 medalja (2 zlata, 4 srebra, 2 bronze)
2020 - TRENUTNO 4 medalje (zlato, srebro, 2 bronze)

Čak i da ostanemo na 4 medalje, biće to u okviru očekivanja za nas gledajući poslednjih 25 godina. Nama je bez Rija prosek medalja na OI 3-4, (po 1-2 u kolek. i indiv. sportovima)

U Riju prvih 11 dana nismo osvojili ništa, potom poslednjih dana čak 8 medalja. Imali smo 4 kolektivna sporta (m. i ž. košarka, ž. odbojka, vaterpolo) i u sva 4 uzeli smo medalje, što će se vrlo teško ponoviti, skoro nemoguće. Sada nemamo košarkaše, umesto njih basketaši su uzeli bronzu. Odbojkaši su propustili već druge uzastopne OI, od zlata 2000. nemamo medalju na OI.

I posle Rija je bilo nezadovoljnih, iako će se taj uspeh teško ponoviti. Ako hoćemo preko 10 medalja, pored kolektivnih sportova gde uvek može neko da kiksne mora da se kvalifikuje veći broj realnih kandidata za medalju u individualnim sportovima, a ne da većina ode turistički. Neko će i tada da kiksne, ali će od tolikog broja bar desetak da dođe do borbe za medalje. U ovakvom sastavu više od 6 medalja je nerealno.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.
(Gagi, 31. jul 2021 08:38)


Tako je druze, ali ti australijski sportisti ne brinu brigu da li ce imati za pripreme, da li ce biti dovoljno novca za pojacanu i kvalitetnu ishranu, kakvi su im uslovi treninga, itd. A nasi sportisti u velikoj vecini imaju ciklus priprema na nivou amatera, o subvencijama da ne govorimo. Setimo ih se samo kada donesu medalju.

Vojkan

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.

111

pre 2 godine

Treba smeniti Maljkovica isto kao Divca? Ili je Divac imao bolje rezultate kao predsednik OK u Riu a smenjen je?? To su nasi najbolji rezultati na OI kao samostalne drzave, Rio. Tesko ce biti smenjen covek ove vlasti..A rezultati su ocajni..

paziSad

pre 2 godine

Sta kukate zbog Nine ? Ona je profesionalac , razume sitaciju i zaradice dovoljno da joj ne treba srbjanska penzija. U krajnjem i Novak moze da je obesteti zbog odustajanja.Mozda ce joj samo nedostajati balkon. Novaku nece bio je tamo sto puta.

Иван

pre 2 godine

Спорт је донекле ствар телесних способности, али од одређене тачке је ствар главе, психе. А ми смо ту најслабији јер немамо никакву националну идеологију, све митове на којима смо могли да је градимо су нам систематски рушили. Кад је стани-пани, Енглез мисли о митском Шерлоку, митском Робину Худу, митском Џејмсу Бонду, митском краљу Артуру, митском Шекспиру, а ми? О пораженом и обезглављеном Лазару, о вазалу Марку, о Апису ког смо сами после убили, о Принципу који је завршио измрцварен и мршав као сарага у чешком затвору... То су слике које се намећу Србима сваки пут када помисли на своје митске фигуре. Зато сви наши спортисти имају велики проблем када треба да наступају за Србију: питају се за кога то ја играм? Мени је одвратно када она мала Хрватица каже да хоће да њен дочек за злато повежу са прославом Олује, али је чињеница да је њу тај мит који су Хрвати створили од те акције и избацивања Срба носио све време, надахњивао. Тим је већи успех Милице Мандић и ретким нашим спортистима који су нашли снагу и практично измислили мотив да у кључним тренуцима дају свој максмум. Свака част таквима! А остали су слика и прилика стања једне разједињене и у појам убијене нације.

milos

pre 2 godine

kako je ovo glupo organizovano zguzvali su sve u dva dana,sto kaze veliki bata zivojinovic u filmu "igmanski mars" ovo ni konj ne moze da izdrzi,ajde Djokovic je izgubio juce kako je izgubio,i napravila gospoda da se odma igra sutradan za bronzu,jos da odma igra mix,ej za manje od 24 sata da odigras 4 meca koja budalastina

Kupac diplome

pre 2 godine

Totalni fijasko na ovim OI. Da nam nije tekvondista, ne bismo dogurali ni do 5 medalja. I dalje verujem u našu karatistkinju, odbojkašice i odbojkaše. Tu je i ona Radovanovićka u boksu. To su nam realno jedine šanse za još neku medalju.

Mrav

pre 2 godine

Novac se ulaže u klubove da bi se dovodili skupi stranci. Ljudima su bitniji Zvezda i Partizan od reprezentacije. Košarka je sport koji će za 10 godina nestati u Srbiji. U rukometu ne postojimo već odavno, vaterpolo je na izdisaju. Fudbal je neka konstanta, tu smo oduvek loši. Jedino se pametno radi u odbojci. Na budućim OI se medalja jedino može osvojiti pojedinačno. Nema tu nikakve perspektive.

Mrki

pre 2 godine

Đoković se baš obrukao na Olimpijskim igrama. Ako nije bio 100% spreman, nije trebalo ni da igra. Za sada sve očekivano. Odbojkašice imaju šansu za medalju, a tu su i vaterpolisti.
Sve u svemu, veoma je ovo slabo. Posledica ulaganja u klubove koji dovode samo strance.

Ринсвинд

pre 2 godine

Данас смо изгубили у одбојци,ватерполу тенису .... али смо зато јуче тукли Куртија са 3:0.Не може се сваки дан победити тако убедљиво...

Sale 22

pre 2 godine

Sve su pare oprali u fudbal stotine milona eura propali nista, od individualnih sporova se ne razvija nista jer mafija upravlja drzavom,čekaju Djokovica nije ni on supermen..

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

branislav

pre 2 godine

Od bivsih jugoslovenskih republika samo smo ispred Makedonije koja je je 3 puta manja od nas cak je i tzv. Kosovo bolje od nas...sramota...ajde kuci i ne brukajte se vise...

Gagi

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.

Djuka

pre 2 godine

Uvek kada je na pocetku stav koji je laksi za takmicare, a posle toga idu tezi stavovi, prosek mora da opada vremenom. Zbog toga su takmicarke koje brze ispucaju prividno losije na listi. Arsovic je zavrsila sa 1175 krugova sto je prilicno dobar rezultat i u tom momentu je bila 12. mesto. Sada samo moze da napreduje kako se ostale budu priblizavale kraju i pretpostavljam da upada u finale.

Горан

pre 2 godine

Андреа је готово 100% у финалу, јер је 5-та, а скоро све главне конкуренткиње су завршиле гађање. Мислим да можемо да јој честитамо улазак у финале, што је већ успех, а тамо шта буде. Иначе, прво се гађа из става на колену, па онда лежећи и на крају стојећи став. Изузетно тешка дисциплина, где су битни мирни нерви. Ако Андреа поправи лежећи став, а остало испуца као у квалификацијама, могућа је и борба за медаље. Само напред и хладне главе!

Mile

pre 2 godine

Arsic ce pucati u finalu, trenutni rezultati zavaraju, ona je prva ispucala trecu seriju, koja je najteza, trenutno je peta, i tesko ce pasti ispod 8. mesta.

acacaca

pre 2 godine

1175 krugova je odlican rezultat, dovoljan bi bio i za musko finale na OI 2016 god. tako da plasirala se ili ne, Andrea je konacno odradila jednu dobru pucacku seriju...

nikola

pre 2 godine

Ttuzna vest za sve nas, Dragana Tomašević objavila da ne veruje da ce ucestvovati 2024 u Parizu hahahahahah

Andrea kao 5 u finalu, ajmooooo breeee, konacno od nje na oi dobro pucanje.... Moze to Arsovic

Srecno Novace, verujemo u dve bronze

Stefan

pre 2 godine

Kako stvari stoje ide Andrea sa oko 5. mesto u finale. Finale msm da kreće od 09h. Srećno Novače i Andrea, pa da nas oko pola 10 obradujte medaljama

Džoni

pre 2 godine

Niko da iznenadi, čak su i favoriti Nole i basketaši podbacili, podbacila je i Ona mala u tekvondou jer se od nje očekivalo zlato, ajde Mikec uzeo srebro, ali Arunovićka uprskala skroz, Mandićka je možda to iznenađenje jer su procene bile da nije favorit baš za zlato. Bojim se da su se košarkašice ispucale na EP i da neće daleko, a odbojkašice imaju popriličnu konkurenciju i tu bi svaka medalja bila uspeh jer realno igramo samo na Boškovićku i pitanje je koliko će ona moći da nosi ekipu? Vaterpolistima je definitivno prošao zenit, ali imaju šanse da iščupaju nešto na iskustvo. Španovićka je nepoznanica koliko može posle povrede a mislim da je i njen zenit prošao i da može da sanja skok od 7m.

Горан

pre 2 godine

Андреа Арсовић је тренутно 5-та и тренутно је у финалу. Иначе, иде последња серија из стојећег става, који је најтежи, а Андреа је своје завршила и чека шта ће остале да ураде. Андреа је прилично добро пуцала и ако се остале испромашују, она може у финале. Видећемо.

Marlon

pre 2 godine

Netačno. Sve je bliža finalu. Prva je završila stajanje sa 388 ali to je najteži stav, pa će mnoge ostati iza nje. Prognoziram 5. mesto u kvalifikacijama.

gregor

pre 2 godine

Arsovic je zavrsila sa pucanjem i uglavnom je bila oko 12.mesta. Tranutno je 6. jer je i konkurencija izgleda podbacila. Sve zavisi kako ostali budu pucali

toliko

pre 2 godine

Kao sto sam napisao prvpg dana olimpijade, na pocetku par medalja a zatim frustracuje, neuspesi i razocarenja.

Sta ocekivati kada nasi sportisti idu sa B i C normama xnajuci da nista nece da urade osim da vide jos jednu drzavu i kontinent.

Za Djokovica kazem da se potrudi da ne pobedi i da batali zauvek ucesce u nacionalnom dresu.

Covek je dao sve od sebe i pre olimpijade. Molili su ga da ne ide i sam je kriv sto je doveden u situaciju u kojoj je a to je da nema snage i potrosio je sve rezerve. Pokusavajuci da nadomesti neuspehe drugih a pre svega neozbiljnih takmicara.


Sve u svemu ocekivan ishod i otreznjenje za mnoge sportiste kao i na svim dosadasnjim olimpijadama. Za one koji haju. Za one koje bas briga, a najvise ih je, sta da se radi. Uzivacemo u pravom dzudou, bacanju diska, bmx, 3x3, kosarci i bez njih.

dr Saša

pre 2 godine

Ljudi ispred smo sa medaljama od Španija, Ukrajne... Da smo osvojili 2 planirana zlata još bili bi u top 10. Mala zemlja ali nije to tako loše. Arsovic ulazi u finale.

прле

pre 2 godine

Надам се неком изнанеђењу, у Рију је то био Штефанек! Веслачи и Максимовићева такође сребро узели.

Smehotresna olimpijada

pre 2 godine

Arsoviceva ima šanse za top 3-5. Odlično je pucala iz stojeceg položaja. Da je bila bolja iz lezeceg mogli bi se nadati i zlatu

Bubba Smith

pre 2 godine

@Uživo: Andrea Arsović sve dalje od finala, čekamo Novaka

Cekajte sta hocete. Spanac danas potvrdjuje zasluzenu pobedu na US OPENu. Ovde su ga razni kritikovali, a covek je vodio u momentu Novakovog incidenta. Mesto da kritikuju NDj sto je uprskao Pablovu pobedu, svi po Spancu. Danas je vreme da se rascisti bez dileme ko je bolji teniser. Olimpijska medalja je veca nego bilo kakav GS turnir. Ako NDj nadvlada, priznajem da je bolji od Pabla, ali licno sumnjam da on ima taj kvalitet. Mozda je treci teniset svih vremena, ali kako stoje stvari, trenutno se bori za to mesto danas

Јабучило

pre 2 godine

Do kraja turnira samo odbojkašice donose medalju
(Делија, 31. jul 2021 03:50)

Медаље могу да донесу Новак, Новак и Нина, кошаркашице, одбојкашице и ватерполисти. То је пет медаља у игри. А злато (као врло оптимистичка процена) могу да донесу два последњенаведена састава.

izgubljen u prevodu

pre 2 godine

totalni raspad nasih sportista..ja ne znam ko je ovakve pustio da idu u Tokio i da trose pare za putovanja, pripreme...bruka i sramota.. bice ovo najgore igre za Srbiju, medalje iz potpuno nebitnih sportova..a u ove bitne nigde nas nema..katastrofa za zemlju basketa, tekvondoa i pikada

pojma nemam

pre 2 godine

ne znam za druge,, ali meni su ovo ubedljivo najdosadnije olimpijske ihre ikada, a pratim ih vec... decenijama!
(abc, 31. jul 2021 03:36)

Iz jednog razloga, sto ne igraju kosarkasi, pa je nama dosadno. Ali, ako cemo iskreno OI su mozda i najbolje ikada jer se favoriti muce. Americki kosarkasi, gimnasticarke, nekako se fudbalerke probile, japanski mesoviti dubl u ping pongu dobio Kitajce posle 30 godina dominacije, NDj pao na 2 fronta, madjarski plivac Ceh ostao bez medalje, da ne nabrajam. Sampioni se smenjuju, moze li lepse biti, olimpijski duh

maki

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????
(Hello again, 31. jul 2021 03:57)
pa da se ulaze vise novca, vise bi i postigle, kada da to kazu a da ih neko slusa, ako ne sada.

igre

pre 2 godine

Dragana Tomašević ima 39 godina i baca potpuno bez veze, mlitavo, kao neka domaćica, bez ikakve psihičke pripreme to se vidi, bez vere, bez ikakvog plana.

Zašto je ona došla tu. Žena je potpuno van svega. Smešno. Ono je primer, školski primer kako ne treba ići na takmičenje, primer demoralisane žene takmičarke.

Ne može da prebaci 60 i to je to.

Hentreal

pre 2 godine

Tomasevicka nema kvalitet za Balkanijadu, a ne za Olimpijadu. To vazi i za te neke Topicke, ciji se tata takmicio i putovao dok ga nisu smestili u dom za stara lica. Pa dokle bre da saljemo ovu nejac?? Cemu aman! To vazi i za gomilu muskaraca tzv atleticara, koji idu da se hvale kako su usli u 20 najboljih, a posle da nam ispiraju mozgove sa teskim uslovima, vremenskim razlikama i malim ulaganjem u sport i bla bla bla. Nemamo atletiku i tu se sve zavrsava. Ove ljude saljite na turnire u Banja Luci i Nisu, a ne na ovakve dogadjaje. Pobogu. Daj malo realnosti i razuma. Ivana Spanovic je nas jedini ponos i vrsna atleticarka sa ozbiljnim rezultatima. Ovi drugi neka predstavljaju mesnu zajednicu na regionalnim skupovima. Dosta vise! Baci normu na nekoj livadi iza Kosmaja iz 6 pokusaja i pravac Tokijo. Uzas!

Hello again

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????

Asdf

pre 2 godine

xy učešća na oi, a nije sposoban bar jednom ući u finale, još ovog puta bilo milion otkaza učešća... Rezultati opet izostali a on izigravao dvorsku ludu oi. Sve normalno, prirodno i očekivano.

branislav

pre 2 godine

Od bivsih jugoslovenskih republika samo smo ispred Makedonije koja je je 3 puta manja od nas cak je i tzv. Kosovo bolje od nas...sramota...ajde kuci i ne brukajte se vise...

Ринсвинд

pre 2 godine

Данас смо изгубили у одбојци,ватерполу тенису .... али смо зато јуче тукли Куртија са 3:0.Не може се сваки дан победити тако убедљиво...

igre

pre 2 godine

Dragana Tomašević ima 39 godina i baca potpuno bez veze, mlitavo, kao neka domaćica, bez ikakve psihičke pripreme to se vidi, bez vere, bez ikakvog plana.

Zašto je ona došla tu. Žena je potpuno van svega. Smešno. Ono je primer, školski primer kako ne treba ići na takmičenje, primer demoralisane žene takmičarke.

Ne može da prebaci 60 i to je to.

Mrav

pre 2 godine

Novac se ulaže u klubove da bi se dovodili skupi stranci. Ljudima su bitniji Zvezda i Partizan od reprezentacije. Košarka je sport koji će za 10 godina nestati u Srbiji. U rukometu ne postojimo već odavno, vaterpolo je na izdisaju. Fudbal je neka konstanta, tu smo oduvek loši. Jedino se pametno radi u odbojci. Na budućim OI se medalja jedino može osvojiti pojedinačno. Nema tu nikakve perspektive.

Hentreal

pre 2 godine

Tomasevicka nema kvalitet za Balkanijadu, a ne za Olimpijadu. To vazi i za te neke Topicke, ciji se tata takmicio i putovao dok ga nisu smestili u dom za stara lica. Pa dokle bre da saljemo ovu nejac?? Cemu aman! To vazi i za gomilu muskaraca tzv atleticara, koji idu da se hvale kako su usli u 20 najboljih, a posle da nam ispiraju mozgove sa teskim uslovima, vremenskim razlikama i malim ulaganjem u sport i bla bla bla. Nemamo atletiku i tu se sve zavrsava. Ove ljude saljite na turnire u Banja Luci i Nisu, a ne na ovakve dogadjaje. Pobogu. Daj malo realnosti i razuma. Ivana Spanovic je nas jedini ponos i vrsna atleticarka sa ozbiljnim rezultatima. Ovi drugi neka predstavljaju mesnu zajednicu na regionalnim skupovima. Dosta vise! Baci normu na nekoj livadi iza Kosmaja iz 6 pokusaja i pravac Tokijo. Uzas!

Gagi

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.

Hello again

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

Sale 22

pre 2 godine

Sve su pare oprali u fudbal stotine milona eura propali nista, od individualnih sporova se ne razvija nista jer mafija upravlja drzavom,čekaju Djokovica nije ni on supermen..

111

pre 2 godine

Treba smeniti Maljkovica isto kao Divca? Ili je Divac imao bolje rezultate kao predsednik OK u Riu a smenjen je?? To su nasi najbolji rezultati na OI kao samostalne drzave, Rio. Tesko ce biti smenjen covek ove vlasti..A rezultati su ocajni..

Иван

pre 2 godine

Спорт је донекле ствар телесних способности, али од одређене тачке је ствар главе, психе. А ми смо ту најслабији јер немамо никакву националну идеологију, све митове на којима смо могли да је градимо су нам систематски рушили. Кад је стани-пани, Енглез мисли о митском Шерлоку, митском Робину Худу, митском Џејмсу Бонду, митском краљу Артуру, митском Шекспиру, а ми? О пораженом и обезглављеном Лазару, о вазалу Марку, о Апису ког смо сами после убили, о Принципу који је завршио измрцварен и мршав као сарага у чешком затвору... То су слике које се намећу Србима сваки пут када помисли на своје митске фигуре. Зато сви наши спортисти имају велики проблем када треба да наступају за Србију: питају се за кога то ја играм? Мени је одвратно када она мала Хрватица каже да хоће да њен дочек за злато повежу са прославом Олује, али је чињеница да је њу тај мит који су Хрвати створили од те акције и избацивања Срба носио све време, надахњивао. Тим је већи успех Милице Мандић и ретким нашим спортистима који су нашли снагу и практично измислили мотив да у кључним тренуцима дају свој максмум. Свака част таквима! А остали су слика и прилика стања једне разједињене и у појам убијене нације.

izgubljen u prevodu

pre 2 godine

totalni raspad nasih sportista..ja ne znam ko je ovakve pustio da idu u Tokio i da trose pare za putovanja, pripreme...bruka i sramota.. bice ovo najgore igre za Srbiju, medalje iz potpuno nebitnih sportova..a u ove bitne nigde nas nema..katastrofa za zemlju basketa, tekvondoa i pikada

Mrki

pre 2 godine

Đoković se baš obrukao na Olimpijskim igrama. Ako nije bio 100% spreman, nije trebalo ni da igra. Za sada sve očekivano. Odbojkašice imaju šansu za medalju, a tu su i vaterpolisti.
Sve u svemu, veoma je ovo slabo. Posledica ulaganja u klubove koji dovode samo strance.

pojma nemam

pre 2 godine

ne znam za druge,, ali meni su ovo ubedljivo najdosadnije olimpijske ihre ikada, a pratim ih vec... decenijama!
(abc, 31. jul 2021 03:36)

Iz jednog razloga, sto ne igraju kosarkasi, pa je nama dosadno. Ali, ako cemo iskreno OI su mozda i najbolje ikada jer se favoriti muce. Americki kosarkasi, gimnasticarke, nekako se fudbalerke probile, japanski mesoviti dubl u ping pongu dobio Kitajce posle 30 godina dominacije, NDj pao na 2 fronta, madjarski plivac Ceh ostao bez medalje, da ne nabrajam. Sampioni se smenjuju, moze li lepse biti, olimpijski duh

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.
(Gagi, 31. jul 2021 08:38)


Tako je druze, ali ti australijski sportisti ne brinu brigu da li ce imati za pripreme, da li ce biti dovoljno novca za pojacanu i kvalitetnu ishranu, kakvi su im uslovi treninga, itd. A nasi sportisti u velikoj vecini imaju ciklus priprema na nivou amatera, o subvencijama da ne govorimo. Setimo ih se samo kada donesu medalju.

Džoni

pre 2 godine

Niko da iznenadi, čak su i favoriti Nole i basketaši podbacili, podbacila je i Ona mala u tekvondou jer se od nje očekivalo zlato, ajde Mikec uzeo srebro, ali Arunovićka uprskala skroz, Mandićka je možda to iznenađenje jer su procene bile da nije favorit baš za zlato. Bojim se da su se košarkašice ispucale na EP i da neće daleko, a odbojkašice imaju popriličnu konkurenciju i tu bi svaka medalja bila uspeh jer realno igramo samo na Boškovićku i pitanje je koliko će ona moći da nosi ekipu? Vaterpolistima je definitivno prošao zenit, ali imaju šanse da iščupaju nešto na iskustvo. Španovićka je nepoznanica koliko može posle povrede a mislim da je i njen zenit prošao i da može da sanja skok od 7m.

IzNos

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??

Kupac diplome

pre 2 godine

Totalni fijasko na ovim OI. Da nam nije tekvondista, ne bismo dogurali ni do 5 medalja. I dalje verujem u našu karatistkinju, odbojkašice i odbojkaše. Tu je i ona Radovanovićka u boksu. To su nam realno jedine šanse za još neku medalju.

milos

pre 2 godine

kako je ovo glupo organizovano zguzvali su sve u dva dana,sto kaze veliki bata zivojinovic u filmu "igmanski mars" ovo ni konj ne moze da izdrzi,ajde Djokovic je izgubio juce kako je izgubio,i napravila gospoda da se odma igra sutradan za bronzu,jos da odma igra mix,ej za manje od 24 sata da odigras 4 meca koja budalastina

nikola

pre 2 godine

Ttuzna vest za sve nas, Dragana Tomašević objavila da ne veruje da ce ucestvovati 2024 u Parizu hahahahahah

Andrea kao 5 u finalu, ajmooooo breeee, konacno od nje na oi dobro pucanje.... Moze to Arsovic

Srecno Novace, verujemo u dve bronze

kimi

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??
(IzNos, 31. jul 2021 16:00)

Maljkovic kao pravi licanin nece odstupiti sa pozicije ni pedalj, bitna mu je samo fotelja.
Arogantan, bahat, osion, egoista, nikada gresku nece priznati, za srpsku kosarku nista nikada nije uradio. Nekoliko puta su ga zvali da bude seelektor i svaki put je odbijao.

Asdf

pre 2 godine

xy učešća na oi, a nije sposoban bar jednom ući u finale, još ovog puta bilo milion otkaza učešća... Rezultati opet izostali a on izigravao dvorsku ludu oi. Sve normalno, prirodno i očekivano.

Piksi sa centra

pre 2 godine

Posle svake pobede/poraza komentari klasično srpski - od euforije do defetizma. Gledajući OI od Atlante '96 nakon sankcija do danas, ne vidim šta je to specijalno loše do sada. Mi smo do ovih OI osvajali redom:
1996 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2000 - 3 medalje (zl, sr, br)
2004 - 2 medalje (2 srebra)
2008 - 3 medalje (srebro, 2 bronze)
2012 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2016 - 8 medalja (2 zlata, 4 srebra, 2 bronze)
2020 - TRENUTNO 4 medalje (zlato, srebro, 2 bronze)

Čak i da ostanemo na 4 medalje, biće to u okviru očekivanja za nas gledajući poslednjih 25 godina. Nama je bez Rija prosek medalja na OI 3-4, (po 1-2 u kolek. i indiv. sportovima)

U Riju prvih 11 dana nismo osvojili ništa, potom poslednjih dana čak 8 medalja. Imali smo 4 kolektivna sporta (m. i ž. košarka, ž. odbojka, vaterpolo) i u sva 4 uzeli smo medalje, što će se vrlo teško ponoviti, skoro nemoguće. Sada nemamo košarkaše, umesto njih basketaši su uzeli bronzu. Odbojkaši su propustili već druge uzastopne OI, od zlata 2000. nemamo medalju na OI.

I posle Rija je bilo nezadovoljnih, iako će se taj uspeh teško ponoviti. Ako hoćemo preko 10 medalja, pored kolektivnih sportova gde uvek može neko da kiksne mora da se kvalifikuje veći broj realnih kandidata za medalju u individualnim sportovima, a ne da većina ode turistički. Neko će i tada da kiksne, ali će od tolikog broja bar desetak da dođe do borbe za medalje. U ovakvom sastavu više od 6 medalja je nerealno.

acacaca

pre 2 godine

1175 krugova je odlican rezultat, dovoljan bi bio i za musko finale na OI 2016 god. tako da plasirala se ili ne, Andrea je konacno odradila jednu dobru pucacku seriju...

toliko

pre 2 godine

Kao sto sam napisao prvpg dana olimpijade, na pocetku par medalja a zatim frustracuje, neuspesi i razocarenja.

Sta ocekivati kada nasi sportisti idu sa B i C normama xnajuci da nista nece da urade osim da vide jos jednu drzavu i kontinent.

Za Djokovica kazem da se potrudi da ne pobedi i da batali zauvek ucesce u nacionalnom dresu.

Covek je dao sve od sebe i pre olimpijade. Molili su ga da ne ide i sam je kriv sto je doveden u situaciju u kojoj je a to je da nema snage i potrosio je sve rezerve. Pokusavajuci da nadomesti neuspehe drugih a pre svega neozbiljnih takmicara.


Sve u svemu ocekivan ishod i otreznjenje za mnoge sportiste kao i na svim dosadasnjim olimpijadama. Za one koji haju. Za one koje bas briga, a najvise ih je, sta da se radi. Uzivacemo u pravom dzudou, bacanju diska, bmx, 3x3, kosarci i bez njih.

Stefan

pre 2 godine

Kako stvari stoje ide Andrea sa oko 5. mesto u finale. Finale msm da kreće od 09h. Srećno Novače i Andrea, pa da nas oko pola 10 obradujte medaljama

Mile

pre 2 godine

Arsic ce pucati u finalu, trenutni rezultati zavaraju, ona je prva ispucala trecu seriju, koja je najteza, trenutno je peta, i tesko ce pasti ispod 8. mesta.

Горан

pre 2 godine

Андреа је готово 100% у финалу, јер је 5-та, а скоро све главне конкуренткиње су завршиле гађање. Мислим да можемо да јој честитамо улазак у финале, што је већ успех, а тамо шта буде. Иначе, прво се гађа из става на колену, па онда лежећи и на крају стојећи став. Изузетно тешка дисциплина, где су битни мирни нерви. Ако Андреа поправи лежећи став, а остало испуца као у квалификацијама, могућа је и борба за медаље. Само напред и хладне главе!

maki

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????
(Hello again, 31. jul 2021 03:57)
pa da se ulaze vise novca, vise bi i postigle, kada da to kazu a da ih neko slusa, ako ne sada.

Kajverson

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.
(Vojkan, 31. jul 2021 13:12)

A jesi ga nalagao ...bas,bas,bas ..

Marlon

pre 2 godine

Netačno. Sve je bliža finalu. Prva je završila stajanje sa 388 ali to je najteži stav, pa će mnoge ostati iza nje. Prognoziram 5. mesto u kvalifikacijama.

Vojkan

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.

Djuka

pre 2 godine

Uvek kada je na pocetku stav koji je laksi za takmicare, a posle toga idu tezi stavovi, prosek mora da opada vremenom. Zbog toga su takmicarke koje brze ispucaju prividno losije na listi. Arsovic je zavrsila sa 1175 krugova sto je prilicno dobar rezultat i u tom momentu je bila 12. mesto. Sada samo moze da napreduje kako se ostale budu priblizavale kraju i pretpostavljam da upada u finale.

Bubba Smith

pre 2 godine

@Uživo: Andrea Arsović sve dalje od finala, čekamo Novaka

Cekajte sta hocete. Spanac danas potvrdjuje zasluzenu pobedu na US OPENu. Ovde su ga razni kritikovali, a covek je vodio u momentu Novakovog incidenta. Mesto da kritikuju NDj sto je uprskao Pablovu pobedu, svi po Spancu. Danas je vreme da se rascisti bez dileme ko je bolji teniser. Olimpijska medalja je veca nego bilo kakav GS turnir. Ako NDj nadvlada, priznajem da je bolji od Pabla, ali licno sumnjam da on ima taj kvalitet. Mozda je treci teniset svih vremena, ali kako stoje stvari, trenutno se bori za to mesto danas

Горан

pre 2 godine

Андреа Арсовић је тренутно 5-та и тренутно је у финалу. Иначе, иде последња серија из стојећег става, који је најтежи, а Андреа је своје завршила и чека шта ће остале да ураде. Андреа је прилично добро пуцала и ако се остале испромашују, она може у финале. Видећемо.

Јабучило

pre 2 godine

Do kraja turnira samo odbojkašice donose medalju
(Делија, 31. jul 2021 03:50)

Медаље могу да донесу Новак, Новак и Нина, кошаркашице, одбојкашице и ватерполисти. То је пет медаља у игри. А злато (као врло оптимистичка процена) могу да донесу два последњенаведена састава.

dr Saša

pre 2 godine

Ljudi ispred smo sa medaljama od Španija, Ukrajne... Da smo osvojili 2 planirana zlata još bili bi u top 10. Mala zemlja ali nije to tako loše. Arsovic ulazi u finale.

paziSad

pre 2 godine

Sta kukate zbog Nine ? Ona je profesionalac , razume sitaciju i zaradice dovoljno da joj ne treba srbjanska penzija. U krajnjem i Novak moze da je obesteti zbog odustajanja.Mozda ce joj samo nedostajati balkon. Novaku nece bio je tamo sto puta.

sorry

pre 2 godine

Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.
(komnen barjaktar, 31. jul 2021

Monika Puig, Portoriko

Ahab

pre 2 godine

Krah vaterpolista, a ne Đokovića.
Rezultat ni izbliza ne oslikava nemoć i očaj koji su pokazali protiv ekipe koja je daleko od savršenstva.
Iako su svi očajno odigrali, golman srpske ekipe je ipak najveća sramota. Na polovinu golova nije ni odregaovao, kao da nije video da mu šutiraju. Golove sa preko 10m da ni ne spominjem. Užas.
Odbrana je priča za sebe. Kao tegove da im je neko vezao na noge.
Odbojkašice su očekivano poražene.
Kada 80% napada ide preko jednog igrača, to protiv ekipe koja zna da broji do 25 jednostavno ne prolazi.
Bez prijema, bez bloka, bez srednjaka.
Uz ovakvu "formu" već Turska može da ih pošalje kući.
Ove OI su relanost i pokazatelj stanja u državi.
Mestimičan individualni kvalitet-i kolektivno posrnuće.

прле

pre 2 godine

Надам се неком изнанеђењу, у Рију је то био Штефанек! Веслачи и Максимовићева такође сребро узели.

odbojka

pre 2 godine

O kakvom žrebu za 1/4 finale u odbojci govore? Zar nema ukrštanja? Znači žreb garant spaja Japan sa Turskom
(Mimi, 31. jul 2021 16:55)

1. i 4. u grupama se ukrštaju, 2. i 3. u grupama se žrebaju. Tako bi trebalo da bude.
U grupi B je trenutno opšti haos, sam bog zna s kim ćemo u 1/4 da igramo. Baš zanimljiv ženski odbojkaški turnir, bar 6 reprezentacija cilja medalje.
Srećno našim devojkama !!

Smehotresna olimpijada

pre 2 godine

Arsoviceva ima šanse za top 3-5. Odlično je pucala iz stojeceg položaja. Da je bila bolja iz lezeceg mogli bi se nadati i zlatu

Puniša

pre 2 godine

Trebala je Nina, kada je završila dubl sa Aleksandrom i videla kakvi su uslovi za igru u Tokiju da kaže: "Dragi Novače, neću sa tobom da igram u miks dublu, jer time ti umnogome umanjujem šanse da osvojiš zlato. Tebi to mnogo znači jer time kompletiraš sve. Ako osvojiš, eto to je i moj doprinos".
Time bi ispala promišljena i fer.
Ovako se zaletela, da bi šta? Igrala sa njim?
Ajde što je on tvrdoglavo hteo da igra, ali ona je jedina u tome mogla da ga spreči i da kaže ne, neću da ti budem dodatani teret.
Epilog njenog i njegovog rezona je nažalost poznat.

gregor

pre 2 godine

Arsovic je zavrsila sa pucanjem i uglavnom je bila oko 12.mesta. Tranutno je 6. jer je i konkurencija izgleda podbacila. Sve zavisi kako ostali budu pucali

komnen barjaktar

pre 2 godine

Belinda Bencic osvojila zlato u zenskom singlu. Tako to obicno ispadne. Napaljeni ljevati pravo niotkuda uzmu zlato. Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.

Čiča Miloje

pre 2 godine

imate super nagrade za osvajače OI medalje + mirovina ...hm...što je tolika motivacija potrebna za igrati za svoju domovinu ??? čudno
(purger, 31. jul 2021

Ovde se ne igra za domovinu već za balkon Skupštine grada (čitaj: za vlast)

Čiča Miloje

pre 2 godine

Puniša, 31. jul 2021

Da li si ti čoveče pri zdravoj pameti.... Jbt. čitam i ne verujem šta čovek napisa!!!!!!
Da devojka kaže Novaku, znaš Novače nemoj da igramo dubl , da se ti ne bi umorio i tako umoran izgubio od Španca...
Pa stvarno...

Иван

pre 2 godine

Спорт је донекле ствар телесних способности, али од одређене тачке је ствар главе, психе. А ми смо ту најслабији јер немамо никакву националну идеологију, све митове на којима смо могли да је градимо су нам систематски рушили. Кад је стани-пани, Енглез мисли о митском Шерлоку, митском Робину Худу, митском Џејмсу Бонду, митском краљу Артуру, митском Шекспиру, а ми? О пораженом и обезглављеном Лазару, о вазалу Марку, о Апису ког смо сами после убили, о Принципу који је завршио измрцварен и мршав као сарага у чешком затвору... То су слике које се намећу Србима сваки пут када помисли на своје митске фигуре. Зато сви наши спортисти имају велики проблем када треба да наступају за Србију: питају се за кога то ја играм? Мени је одвратно када она мала Хрватица каже да хоће да њен дочек за злато повежу са прославом Олује, али је чињеница да је њу тај мит који су Хрвати створили од те акције и избацивања Срба носио све време, надахњивао. Тим је већи успех Милице Мандић и ретким нашим спортистима који су нашли снагу и практично измислили мотив да у кључним тренуцима дају свој максмум. Свака част таквима! А остали су слика и прилика стања једне разједињене и у појам убијене нације.

Bubba Smith

pre 2 godine

@Uživo: Andrea Arsović sve dalje od finala, čekamo Novaka

Cekajte sta hocete. Spanac danas potvrdjuje zasluzenu pobedu na US OPENu. Ovde su ga razni kritikovali, a covek je vodio u momentu Novakovog incidenta. Mesto da kritikuju NDj sto je uprskao Pablovu pobedu, svi po Spancu. Danas je vreme da se rascisti bez dileme ko je bolji teniser. Olimpijska medalja je veca nego bilo kakav GS turnir. Ako NDj nadvlada, priznajem da je bolji od Pabla, ali licno sumnjam da on ima taj kvalitet. Mozda je treci teniset svih vremena, ali kako stoje stvari, trenutno se bori za to mesto danas

Vojkan

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.

paziSad

pre 2 godine

Sta kukate zbog Nine ? Ona je profesionalac , razume sitaciju i zaradice dovoljno da joj ne treba srbjanska penzija. U krajnjem i Novak moze da je obesteti zbog odustajanja.Mozda ce joj samo nedostajati balkon. Novaku nece bio je tamo sto puta.

branislav

pre 2 godine

Od bivsih jugoslovenskih republika samo smo ispred Makedonije koja je je 3 puta manja od nas cak je i tzv. Kosovo bolje od nas...sramota...ajde kuci i ne brukajte se vise...

milos

pre 2 godine

kako je ovo glupo organizovano zguzvali su sve u dva dana,sto kaze veliki bata zivojinovic u filmu "igmanski mars" ovo ni konj ne moze da izdrzi,ajde Djokovic je izgubio juce kako je izgubio,i napravila gospoda da se odma igra sutradan za bronzu,jos da odma igra mix,ej za manje od 24 sata da odigras 4 meca koja budalastina

izgubljen u prevodu

pre 2 godine

totalni raspad nasih sportista..ja ne znam ko je ovakve pustio da idu u Tokio i da trose pare za putovanja, pripreme...bruka i sramota.. bice ovo najgore igre za Srbiju, medalje iz potpuno nebitnih sportova..a u ove bitne nigde nas nema..katastrofa za zemlju basketa, tekvondoa i pikada

dr Saša

pre 2 godine

Ljudi ispred smo sa medaljama od Španija, Ukrajne... Da smo osvojili 2 planirana zlata još bili bi u top 10. Mala zemlja ali nije to tako loše. Arsovic ulazi u finale.

Јабучило

pre 2 godine

Do kraja turnira samo odbojkašice donose medalju
(Делија, 31. jul 2021 03:50)

Медаље могу да донесу Новак, Новак и Нина, кошаркашице, одбојкашице и ватерполисти. То је пет медаља у игри. А злато (као врло оптимистичка процена) могу да донесу два последњенаведена састава.

idemo dalje za male pare

pre 2 godine

To su samo izgovori. Pre će biti da je besan i razočaran. Kakvo rame, kakve povrede. Egoista, zao nam je Nine što je ostavio na cedilu. Što se uopšte prijavio za dubl kada ne ide do kraja.

Kupac diplome

pre 2 godine

Totalni fijasko na ovim OI. Da nam nije tekvondista, ne bismo dogurali ni do 5 medalja. I dalje verujem u našu karatistkinju, odbojkašice i odbojkaše. Tu je i ona Radovanovićka u boksu. To su nam realno jedine šanse za još neku medalju.

nikola

pre 2 godine

Ttuzna vest za sve nas, Dragana Tomašević objavila da ne veruje da ce ucestvovati 2024 u Parizu hahahahahah

Andrea kao 5 u finalu, ajmooooo breeee, konacno od nje na oi dobro pucanje.... Moze to Arsovic

Srecno Novace, verujemo u dve bronze

Hentreal

pre 2 godine

Tomasevicka nema kvalitet za Balkanijadu, a ne za Olimpijadu. To vazi i za te neke Topicke, ciji se tata takmicio i putovao dok ga nisu smestili u dom za stara lica. Pa dokle bre da saljemo ovu nejac?? Cemu aman! To vazi i za gomilu muskaraca tzv atleticara, koji idu da se hvale kako su usli u 20 najboljih, a posle da nam ispiraju mozgove sa teskim uslovima, vremenskim razlikama i malim ulaganjem u sport i bla bla bla. Nemamo atletiku i tu se sve zavrsava. Ove ljude saljite na turnire u Banja Luci i Nisu, a ne na ovakve dogadjaje. Pobogu. Daj malo realnosti i razuma. Ivana Spanovic je nas jedini ponos i vrsna atleticarka sa ozbiljnim rezultatima. Ovi drugi neka predstavljaju mesnu zajednicu na regionalnim skupovima. Dosta vise! Baci normu na nekoj livadi iza Kosmaja iz 6 pokusaja i pravac Tokijo. Uzas!

Puniša

pre 2 godine

Trebala je Nina, kada je završila dubl sa Aleksandrom i videla kakvi su uslovi za igru u Tokiju da kaže: "Dragi Novače, neću sa tobom da igram u miks dublu, jer time ti umnogome umanjujem šanse da osvojiš zlato. Tebi to mnogo znači jer time kompletiraš sve. Ako osvojiš, eto to je i moj doprinos".
Time bi ispala promišljena i fer.
Ovako se zaletela, da bi šta? Igrala sa njim?
Ajde što je on tvrdoglavo hteo da igra, ali ona je jedina u tome mogla da ga spreči i da kaže ne, neću da ti budem dodatani teret.
Epilog njenog i njegovog rezona je nažalost poznat.

Asdf

pre 2 godine

xy učešća na oi, a nije sposoban bar jednom ući u finale, još ovog puta bilo milion otkaza učešća... Rezultati opet izostali a on izigravao dvorsku ludu oi. Sve normalno, prirodno i očekivano.

Mrki

pre 2 godine

Đoković se baš obrukao na Olimpijskim igrama. Ako nije bio 100% spreman, nije trebalo ni da igra. Za sada sve očekivano. Odbojkašice imaju šansu za medalju, a tu su i vaterpolisti.
Sve u svemu, veoma je ovo slabo. Posledica ulaganja u klubove koji dovode samo strance.

Hello again

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????

pojma nemam

pre 2 godine

ne znam za druge,, ali meni su ovo ubedljivo najdosadnije olimpijske ihre ikada, a pratim ih vec... decenijama!
(abc, 31. jul 2021 03:36)

Iz jednog razloga, sto ne igraju kosarkasi, pa je nama dosadno. Ali, ako cemo iskreno OI su mozda i najbolje ikada jer se favoriti muce. Americki kosarkasi, gimnasticarke, nekako se fudbalerke probile, japanski mesoviti dubl u ping pongu dobio Kitajce posle 30 godina dominacije, NDj pao na 2 fronta, madjarski plivac Ceh ostao bez medalje, da ne nabrajam. Sampioni se smenjuju, moze li lepse biti, olimpijski duh

toliko

pre 2 godine

Kao sto sam napisao prvpg dana olimpijade, na pocetku par medalja a zatim frustracuje, neuspesi i razocarenja.

Sta ocekivati kada nasi sportisti idu sa B i C normama xnajuci da nista nece da urade osim da vide jos jednu drzavu i kontinent.

Za Djokovica kazem da se potrudi da ne pobedi i da batali zauvek ucesce u nacionalnom dresu.

Covek je dao sve od sebe i pre olimpijade. Molili su ga da ne ide i sam je kriv sto je doveden u situaciju u kojoj je a to je da nema snage i potrosio je sve rezerve. Pokusavajuci da nadomesti neuspehe drugih a pre svega neozbiljnih takmicara.


Sve u svemu ocekivan ishod i otreznjenje za mnoge sportiste kao i na svim dosadasnjim olimpijadama. Za one koji haju. Za one koje bas briga, a najvise ih je, sta da se radi. Uzivacemo u pravom dzudou, bacanju diska, bmx, 3x3, kosarci i bez njih.

komnen barjaktar

pre 2 godine

Belinda Bencic osvojila zlato u zenskom singlu. Tako to obicno ispadne. Napaljeni ljevati pravo niotkuda uzmu zlato. Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.

прле

pre 2 godine

Надам се неком изнанеђењу, у Рију је то био Штефанек! Веслачи и Максимовићева такође сребро узели.

Džoni

pre 2 godine

Niko da iznenadi, čak su i favoriti Nole i basketaši podbacili, podbacila je i Ona mala u tekvondou jer se od nje očekivalo zlato, ajde Mikec uzeo srebro, ali Arunovićka uprskala skroz, Mandićka je možda to iznenađenje jer su procene bile da nije favorit baš za zlato. Bojim se da su se košarkašice ispucale na EP i da neće daleko, a odbojkašice imaju popriličnu konkurenciju i tu bi svaka medalja bila uspeh jer realno igramo samo na Boškovićku i pitanje je koliko će ona moći da nosi ekipu? Vaterpolistima je definitivno prošao zenit, ali imaju šanse da iščupaju nešto na iskustvo. Španovićka je nepoznanica koliko može posle povrede a mislim da je i njen zenit prošao i da može da sanja skok od 7m.

igre

pre 2 godine

Dragana Tomašević ima 39 godina i baca potpuno bez veze, mlitavo, kao neka domaćica, bez ikakve psihičke pripreme to se vidi, bez vere, bez ikakvog plana.

Zašto je ona došla tu. Žena je potpuno van svega. Smešno. Ono je primer, školski primer kako ne treba ići na takmičenje, primer demoralisane žene takmičarke.

Ne može da prebaci 60 i to je to.

Gagi

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.

maki

pre 2 godine

Zanima me da li ce Tomasevicka i Topicka uci medju prvih 12.000 i posle nam pricati kako se u atletiku nista ne ulaze, kako su uslovi teski zbog manjka sredstava i da je sam odlazak u Tokio zapravo ogroman uspeh. Mi smo mala zemlja i bla bla bla. Tako vec 50 godina. Zasto ovi ljudi lete za Japan????
(Hello again, 31. jul 2021 03:57)
pa da se ulaze vise novca, vise bi i postigle, kada da to kazu a da ih neko slusa, ako ne sada.

Ono sto se desava na ovom svetu nije istina

pre 2 godine

Australija placa u eurima nesto manje od €15000 a zlata u plivanju su osvajali u konkurenciji USA, Kina, Rusija, Nemacka, Engleska. Male zemlje placaju puuuno vise i to iz drzavne kase. U Au se to placa od sponzora a ne poreskih obveznika.
(Gagi, 31. jul 2021 08:38)


Tako je druze, ali ti australijski sportisti ne brinu brigu da li ce imati za pripreme, da li ce biti dovoljno novca za pojacanu i kvalitetnu ishranu, kakvi su im uslovi treninga, itd. A nasi sportisti u velikoj vecini imaju ciklus priprema na nivou amatera, o subvencijama da ne govorimo. Setimo ih se samo kada donesu medalju.

Sale 22

pre 2 godine

Sve su pare oprali u fudbal stotine milona eura propali nista, od individualnih sporova se ne razvija nista jer mafija upravlja drzavom,čekaju Djokovica nije ni on supermen..

Mrav

pre 2 godine

Novac se ulaže u klubove da bi se dovodili skupi stranci. Ljudima su bitniji Zvezda i Partizan od reprezentacije. Košarka je sport koji će za 10 godina nestati u Srbiji. U rukometu ne postojimo već odavno, vaterpolo je na izdisaju. Fudbal je neka konstanta, tu smo oduvek loši. Jedino se pametno radi u odbojci. Na budućim OI se medalja jedino može osvojiti pojedinačno. Nema tu nikakve perspektive.

Stefan

pre 2 godine

Kako stvari stoje ide Andrea sa oko 5. mesto u finale. Finale msm da kreće od 09h. Srećno Novače i Andrea, pa da nas oko pola 10 obradujte medaljama

gregor

pre 2 godine

Arsovic je zavrsila sa pucanjem i uglavnom je bila oko 12.mesta. Tranutno je 6. jer je i konkurencija izgleda podbacila. Sve zavisi kako ostali budu pucali

Ринсвинд

pre 2 godine

Данас смо изгубили у одбојци,ватерполу тенису .... али смо зато јуче тукли Куртија са 3:0.Не може се сваки дан победити тако убедљиво...

Mile

pre 2 godine

Arsic ce pucati u finalu, trenutni rezultati zavaraju, ona je prva ispucala trecu seriju, koja je najteza, trenutno je peta, i tesko ce pasti ispod 8. mesta.

IzNos

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??

Piksi sa centra

pre 2 godine

Posle svake pobede/poraza komentari klasično srpski - od euforije do defetizma. Gledajući OI od Atlante '96 nakon sankcija do danas, ne vidim šta je to specijalno loše do sada. Mi smo do ovih OI osvajali redom:
1996 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2000 - 3 medalje (zl, sr, br)
2004 - 2 medalje (2 srebra)
2008 - 3 medalje (srebro, 2 bronze)
2012 - 4 medalje (zl, sr, 2 br)
2016 - 8 medalja (2 zlata, 4 srebra, 2 bronze)
2020 - TRENUTNO 4 medalje (zlato, srebro, 2 bronze)

Čak i da ostanemo na 4 medalje, biće to u okviru očekivanja za nas gledajući poslednjih 25 godina. Nama je bez Rija prosek medalja na OI 3-4, (po 1-2 u kolek. i indiv. sportovima)

U Riju prvih 11 dana nismo osvojili ništa, potom poslednjih dana čak 8 medalja. Imali smo 4 kolektivna sporta (m. i ž. košarka, ž. odbojka, vaterpolo) i u sva 4 uzeli smo medalje, što će se vrlo teško ponoviti, skoro nemoguće. Sada nemamo košarkaše, umesto njih basketaši su uzeli bronzu. Odbojkaši su propustili već druge uzastopne OI, od zlata 2000. nemamo medalju na OI.

I posle Rija je bilo nezadovoljnih, iako će se taj uspeh teško ponoviti. Ako hoćemo preko 10 medalja, pored kolektivnih sportova gde uvek može neko da kiksne mora da se kvalifikuje veći broj realnih kandidata za medalju u individualnim sportovima, a ne da većina ode turistički. Neko će i tada da kiksne, ali će od tolikog broja bar desetak da dođe do borbe za medalje. U ovakvom sastavu više od 6 medalja je nerealno.

Smehotresna olimpijada

pre 2 godine

Arsoviceva ima šanse za top 3-5. Odlično je pucala iz stojeceg položaja. Da je bila bolja iz lezeceg mogli bi se nadati i zlatu

Горан

pre 2 godine

Андреа је готово 100% у финалу, јер је 5-та, а скоро све главне конкуренткиње су завршиле гађање. Мислим да можемо да јој честитамо улазак у финале, што је већ успех, а тамо шта буде. Иначе, прво се гађа из става на колену, па онда лежећи и на крају стојећи став. Изузетно тешка дисциплина, где су битни мирни нерви. Ако Андреа поправи лежећи став, а остало испуца као у квалификацијама, могућа је и борба за медаље. Само напред и хладне главе!

Marlon

pre 2 godine

Netačno. Sve je bliža finalu. Prva je završila stajanje sa 388 ali to je najteži stav, pa će mnoge ostati iza nje. Prognoziram 5. mesto u kvalifikacijama.

Горан

pre 2 godine

Андреа Арсовић је тренутно 5-та и тренутно је у финалу. Иначе, иде последња серија из стојећег става, који је најтежи, а Андреа је своје завршила и чека шта ће остале да ураде. Андреа је прилично добро пуцала и ако се остале испромашују, она може у финале. Видећемо.

Djuka

pre 2 godine

Uvek kada je na pocetku stav koji je laksi za takmicare, a posle toga idu tezi stavovi, prosek mora da opada vremenom. Zbog toga su takmicarke koje brze ispucaju prividno losije na listi. Arsovic je zavrsila sa 1175 krugova sto je prilicno dobar rezultat i u tom momentu je bila 12. mesto. Sada samo moze da napreduje kako se ostale budu priblizavale kraju i pretpostavljam da upada u finale.

111

pre 2 godine

Treba smeniti Maljkovica isto kao Divca? Ili je Divac imao bolje rezultate kao predsednik OK u Riu a smenjen je?? To su nasi najbolji rezultati na OI kao samostalne drzave, Rio. Tesko ce biti smenjen covek ove vlasti..A rezultati su ocajni..

Kajverson

pre 2 godine

Juce protiv Zvereva,u drugom setu uzima brejk,sedim i gledam kvote uzivo,raste kvota na 60 na zvereva,tri minuta vremena za uplatu,covek ustaje i stavlja 100e na Zvereva i jos par likova po hiljadu,dve,kvota na servis pada na 15?????to je cinjenica koja daje osnov za razmisljanje,bas,bas,bas.U svakom slucaju,uz svo postovanje njegovih uspeha,ipak nemam lepo misljenje o olimpijadi.
(Vojkan, 31. jul 2021 13:12)

A jesi ga nalagao ...bas,bas,bas ..

acacaca

pre 2 godine

1175 krugova je odlican rezultat, dovoljan bi bio i za musko finale na OI 2016 god. tako da plasirala se ili ne, Andrea je konacno odradila jednu dobru pucacku seriju...

odbojka

pre 2 godine

O kakvom žrebu za 1/4 finale u odbojci govore? Zar nema ukrštanja? Znači žreb garant spaja Japan sa Turskom
(Mimi, 31. jul 2021 16:55)

1. i 4. u grupama se ukrštaju, 2. i 3. u grupama se žrebaju. Tako bi trebalo da bude.
U grupi B je trenutno opšti haos, sam bog zna s kim ćemo u 1/4 da igramo. Baš zanimljiv ženski odbojkaški turnir, bar 6 reprezentacija cilja medalje.
Srećno našim devojkama !!

kimi

pre 2 godine

Kakva lekcija iz SLO i CRO, a bogami i sa Kosova.
Neka.... mediji pumpali, političari palili... sad će i ove 4 medalje biti super.
Nego šta ćemo sa odgovornošću Maljkovića??
(IzNos, 31. jul 2021 16:00)

Maljkovic kao pravi licanin nece odstupiti sa pozicije ni pedalj, bitna mu je samo fotelja.
Arogantan, bahat, osion, egoista, nikada gresku nece priznati, za srpsku kosarku nista nikada nije uradio. Nekoliko puta su ga zvali da bude seelektor i svaki put je odbijao.

sorry

pre 2 godine

Da li se neko seca imena pobednice zenskog teniskog olimpijskog turnira u Riju?! Secam se da mi je bilo mnogo krivo zbog poraza Andjelik Kerber tada u finalu. A ta nebitna teniserka cini mi se da je bila iz Dominikanske Republike. Ali imena se ne secam a i kako bi kad nista do tada a i posle toga vredno nije napravila u karijeri.
(komnen barjaktar, 31. jul 2021

Monika Puig, Portoriko

Ahab

pre 2 godine

Krah vaterpolista, a ne Đokovića.
Rezultat ni izbliza ne oslikava nemoć i očaj koji su pokazali protiv ekipe koja je daleko od savršenstva.
Iako su svi očajno odigrali, golman srpske ekipe je ipak najveća sramota. Na polovinu golova nije ni odregaovao, kao da nije video da mu šutiraju. Golove sa preko 10m da ni ne spominjem. Užas.
Odbrana je priča za sebe. Kao tegove da im je neko vezao na noge.
Odbojkašice su očekivano poražene.
Kada 80% napada ide preko jednog igrača, to protiv ekipe koja zna da broji do 25 jednostavno ne prolazi.
Bez prijema, bez bloka, bez srednjaka.
Uz ovakvu "formu" već Turska može da ih pošalje kući.
Ove OI su relanost i pokazatelj stanja u državi.
Mestimičan individualni kvalitet-i kolektivno posrnuće.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Puniša, 31. jul 2021

Da li si ti čoveče pri zdravoj pameti.... Jbt. čitam i ne verujem šta čovek napisa!!!!!!
Da devojka kaže Novaku, znaš Novače nemoj da igramo dubl , da se ti ne bi umorio i tako umoran izgubio od Španca...
Pa stvarno...

Čiča Miloje

pre 2 godine

imate super nagrade za osvajače OI medalje + mirovina ...hm...što je tolika motivacija potrebna za igrati za svoju domovinu ??? čudno
(purger, 31. jul 2021

Ovde se ne igra za domovinu već za balkon Skupštine grada (čitaj: za vlast)