Petak, 30.07.2021.

12:08

Zverev Đokoviću: Izvini za ovo, ti si jedan od najvećih

Novak Đoković je izgubio polufinale singla od Aleksandra Zvereva i ostao je bez mogućnosti osvajanja Zlatnog slema.

Izvor: SS

Zverev Ðokoviæu: Izvini za ovo, ti si jedan od najveæih IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

mr

pre 2 godine

Nolomani, jeste li se poNadal zlatu, hahaha
(Muamer, 30. jul 2021 15:00)

Уф добро је, па ја мислио да ти уопште ниси преживео Ролан Гарос. Видиш да не треба губити наду, дође и срећа за тебе. Не бих да ти пожелим овакав наставак, али и сам си можда чуо како пролазе они који се туђем лошем радују.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(budite istrajni, 30. jul 2021 15:12)

MISLITE NA "alavost" Amerike po pitanju Felpsa koji mora da otme ukrade medalju očiglednu zlatnu Čaviću iz Srbije da bi sa tom jednom jedinom medaljom pretekao čuvenog sunarodnika Marka Špica ?!

Mislite na "alavost" Nadala koji ne može da se oporavi jer ima samo 13 Garosa??

Mislite na "alavost" Federera i Zapada koji forsira čoveka od 40.godina da osvoji još jedan slem na onih 20 koje već ima ??

Mislite na "alavost" svih onih koji jure svetske rekorde, broj osvojenih titula u skijanju recimo, u skokovima skijaškim, koji jure trofeje u Ligi šampiona, mislite na tu "alavost", kao i na "alavost" Štefi Graf zbog koje su uboli Srpkinju Moniku u leđa tokom meča ?? Na tu alavost bez navodnika verovatno mislite, zar ne ?!

NOVAK JURI SVOJU ZLATNU MEDALJU KOJU NEMA. Možda je nikada neće ni imati i u redu, dešava se, ni prvi ni poslednji, ALI LUPATI ETIKETA U STILU ZAPADA NEVASPITANO, DRSKO, BEZOBRAZNO, A TU REČ NEKO UZ NOVAKOVO IME MOŽE DA PRILEPI samo i samo i samo ako je sam po sebi naopak. A izgleda da ste ti, kao i svi ostali, NAOPAKI, ŠTO JE ZA LJUDE NAJGORE, NAOPAK BITI.

Neka nam je Bog u pomoći od naopakih ljudi.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Sladak je Zverev i lep. Lep je i zgodan i Karen. Rus neka dobije zbog Medvedeva koji je bio baš tužan kada je izgubio.

NOVAK - lepo što je želeo, očigledno da mu niko olakšati neće, tako da ne stoji mu finale za sada, ali ima i Pariz za tri godine.

Novaku nisu ni trebale ove Igre a ni miks dubl, ali zašto da ne, želeo je najbolje.

Na US Openu će mu sigurno staviti Zvereva u njegovu polovinu žreba, a ona je Novak pobednik.

OVO JE NOVAKU ODLIČNA OPOMENA ZA US OPEN.

SREĆNO NOVAKU I SREĆNO NINI I NOVAKU.

ps. Verovatno se Melo raduje, pa neka se zadovolji.

pop

pre 2 godine

Nestalo je gasa , mora se odmoriti malo pre US opena , UI šta uzmes na OI ako ništa ne uzmeš niko ti zameriti neće jer imaš srce za Srbiju veće nego kuća ,ne moraš se dokazivati ni sebi ni drugima više , guraj još svoje dok imaš volje , samo napred Nole kralju

budite istrajni

pre 2 godine

Zao mi je da je Nole izgubio meč, ali Zverev je bio dominantniji i bolji. Sve je to previše za Novaka bilo, malo je preterao, stalno neka jurnjava, prestiž, kada i za koliko je nadmašio RF ili Rafu - jezivo - to narušava lepotu sporta, to je već alavost.
Greota zbog medalje ?

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

el diablo

pre 2 godine

Glavu gore. Ovo jeste razocaranje, ali ako osvoji US Open ispisaće istoriju. Realno, OI u tenisu manje vrede od mastersa
(ja, 30. jul 2021 12:21)

AUUUU BRATE 40 MASTERSA SE IGRA ZA 4 GODINE, JEL SI STVARNO LUPIO OVO PRIJATELJU??? KRALJICA SVIH SPORTOVA AHAHAHAHAHA AUUUUU BRATE MASTERS VRIJEDAN O CEMU PRICAS TO BRATE AHAHAHAHAHAHA JA SAM U SOKU, KOJI SI TI LIMAR GLUPI!!!

Ljubica

pre 2 godine

@ Mile

Aleksandar Zverev je sportista, ne funkcioniše njegov mozak na tako bolestan način, kao Vaš. Zna i kakav je osećaj kad izgubiš i koliko se truda i napora ulaže njihovom sportu. On ne mlati praznu slamu i nije mu cilj samo da omalovažava, kao što to neki ovde rade.

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

Andjela

pre 2 godine

Zverev "preoteo Novakovu taktiku", taman kad pomisliš da si pobedio, eto ti preokreta. Novak je "naseo" na svoju taktiku, pomislio da je "pobedio".

NikolaBg

pre 2 godine

Nole ne brinem ja za tebe. Ti si naš Nole, ponos i uzor našim građanima i deci. Ovi što ne umeju ni dvajaja da isprže nek se ne javljaju.

Realista

pre 2 godine

Zao mi je Noleta, zeleo je olimpijsko zlato vise nego sto sam u mogucnosti da razumem, ali, porazi moraju povremeno da se dese.
Idemo po 21. GS.

Sa kraj sveta

pre 2 godine

Umor je ucinio svoje i pregoreo je.Ipak je trebalo da stedi organizam pogotovu u tim uslovima.Ali skolovanju nikada kraja.Idemo breeee

stevo

pre 2 godine

Svaka čast Novaku na svemu što je uradio do sada. Previše je on postigao u karijeri da bi dramili sada. Ako može bronza pa da slavimo na USO.
Svaka čast i Zverevu, mada se nadam da će brat Rus osvjiti zlato.

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

Kle

pre 2 godine

Hahahha al najjaci su ovi sto govore da je Nadal GOAT zato sto ima zlato, a Nadal nema osvojen zavrsni masters i Majami i Pariz. Nadal GOAT ahahahahahah

mich

pre 2 godine

Cuj, jedan, ovaj ga jos i vredja, e moj Nole seronjo, ti sa svima lepo to ti je najveca mana, siluj ih bre kad ih dobijes, udji km u glavu ko onom Cicipasu, a ne sve cile mile...

Zoran

pre 2 godine

Federer je najveći na svetu jer je sinonim i najveći uticaj ostavio. Ceo svet to zna samo Srbi će da gledaju to statistički.a kad Srbima kažeš da je Ronaldo Kristijano najbolji po statistici onda odmah skaču i kažu da je Ronaldo zuba bolji haha

mhm

pre 2 godine

Opet je "najveći srpski sportista svih vremena" kiksnuo kada igra za Srbiju, jer ne vredi da se znoji kad ne igra za sebe, novce, Monako i izbegavanje poreza.

w

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Što je luzer borba za treće mesto na smotri najboljih sportista?

Meni nije bio ni jasan medijski pritisak sve ovo vreme oko zlatnog slema već vidjeno olimpijsko zlato.
U profesionalnom sportu jako male nijanse odlučuju iako to možda ne izgleda tako na terenu uvek.
A u individualnom sportu i mali mentalni/fizički pad itekako dolazi do izražaja.

Zola

pre 2 godine

Hvala ti Novače što igraš za zemlju prepunu mrzitelja svog roda. Nesrećnika koji bi najviše voleli da pobegnu odavde ali ih niko neće jer nikom nisu potrebni blejači po internetu. Koju u 40tim nemaju dana radnog staža i keva im daje za džeparac.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Novak je već pobedio što je otišao na OI.
Ljudi on je sa 34 vezao RG i Vimbi u mesec dana. Niti se odmorio niti proslavio valjano.

Čovek je i dalje, ima pravo na loš dan. Faktor 2 dobijena seta, Zverev u transu, odvratna vlaga i uslovi i brzo odu kola nizbrdo. Teraj dalje šampiončino, vole te tvoji Srbi! Bog si!

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17)

Samo luzer može da nazove bilo kog učesnika OI luzerom...

kosta

pre 2 godine

Novak je bio na 70 % i manje svog nivoa . Ne zbog Zvereva i njegove odlične igre , ne zbog toga što igra i mix , nego zbog velike vrućine i vlažnosti vazduha . Poznato je da mo takvi uslovi uzimaju pola snage .

Tn

pre 2 godine

Ma jeste, a u sebi se misli tako je bre...
(stanke..., 30. jul 2021 12:18)
Da nece da place mozda? Ili da se javno izvini sto je pobedio i da preda pobedu.

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Jos jedan detalj koji govori o Noletovoj velicini, iako dolazi iz jedne male zemlje koja nije pretnja nikom dobronamernom. Suze Zvereva sve govore, svestan je da je pobedio najboljeg ikada, i da samom cinjenicom da ga je ostavio bez Zlatnog Slema ulazi u istoriju. Drugacije ne moze, jer sve istorijske kategorije Novak vec ima ili grabi ka njima. Neverovatna partija Zvereva, ne patim da je Noleta na betonu neko ovako nadigrao kao Sasa u poslednjih 10ak gemova.

Frozen Throne 123

pre 2 godine

Može da mu kaže šta hoće kada je srećan zbog pobede. I ja bih pričao sve najbolje o protivniku kada bih ga pobedio. Sa druge strane krivo mi je kada izgubim i teško mi je da me neko tako neiskreno 'teši' samo da bi ispalo sportski. A da li bi Zverev tako pričao Novaku i da je izgubio od njega? Sumnjam...

Loznica. Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pošteno ga je pobedio. Novak je na 3:2 u drugom setu i brejk prednosti jednostavno stao. Sa 0 je izgubio svoj servis. Psihički pao, a ovaj ojačao. Još vlažnost vazduha 80%, tu je i razlika u godinama, Novakova želja za duplim programom, 3 dana za redom…

Slobodan

pre 2 godine

Na ovakve uslove u Tokiju igrati na dva fronta je bila ludost. To sam rekao i prokomentarisao odmah po naznaci da bi moglo to da se desi.
Sam je sebe unistio. Bez obzira na njegovu zelju za igrom parova, mislim da mu to iz tima nisu smjeli dozvoliti.

Lakic

pre 2 godine

Novak je istinski patriota, al nije mogao da odbije i mix sto ga je kostalo zalta u singlu. Krivci su oni koji su mu napunili glavu da igra i mix. Maljkovic i Troicki da bi Vodja mogao da kaze da ima sto vise medalja... Steta za Novaka on je legenda. Al takvi smo mi Srbi i naj boljeg unistimo svojim bolesnim ambicijama.

Vrg

pre 2 godine

Olimpijske se na GOAT listi vrednuju manje od mastersa i ne racunaju se kada se sabiraju velike titule.
Steta je jedino jer ih je Novak zeleo, ali OK. Za tri godine jos jedna prilika, bice verovatno bolji uslovi i verovatno ce mu tada vise odgovarati sto su u dva seta.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Na koji način prebacivač loptice može biti veći ili čak najveći, u odnosu na jednog Kareljina ili gimnastičare/gimnastičarke koje rade čuda, nije mi jasno…

Idemo dalje

pre 2 godine

Ne jedan od najvecih,vec najveci sportista,Novak idemo dalje,glavu gore,uz tebe smo.Zverevu cestitka na pobedi,vidimo se ponovo u sledecoj sportskoj borbi.

nn

pre 2 godine

Noletu nema šta da se zameri. Problem je što mi unapred govorimo da ćemo u ovome i onome da osvojimo zlato ili neku drugu medalju, pa stvorimo pritisak na sportiste i na kraju krajeva izbaksuziramo. Ne treba se radovati nečemu unapred. Jedno je predviđati šta bi moglo biti, a drugo je govoriti kao da je to već definitivno. Polako, jedno po jedno.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Najveći je onaj koji ima zlato na olimpijskim igrama
(Аматер, 30. jul 2021 12:22)

Jeste , Marselo Rios je najveći . Hahahaha lupetas za sve pare.

stef

pre 2 godine

Nasi sportisti vrlo lako podlezu pritiscima. Stalno u bitnim mecevima se bukvalno raspadnu. Nije to sto je igrao i dubl, svi mecevi su kratko trajali i na Olimpisjkim igrama imate manje meceva. Sve je to zbog pritiska. Sta ako ne osvoji zlato, a Nadal ga ima, onda ce imati izgovor da kazu da Novak nije GOAT. Videcemo i na US openu, tada ce biti jos veceg pritiska, da li je izvukao neku pouku.
Kako je krenulo, ispasce da cemo imati duplo manje medalja nego na prethodnim Olimpijskim igrama

Miljenkus

pre 2 godine

Sretno majstore u finalu. Danas si bio fantastičan. Inače si prejak igrač, možda malo psihički da jaknes, i da metra ovu buraniju koja nadolazi. Za godinu, dvije ,ako zdravlje posluži Zvereva, biće dominantan na brzim podlogama, a možda i na šljaci, što da ne.

Nole legendi, jbg. Živio nam. Prebrodi ovo.

Aron

pre 2 godine

Pre bih rekao najbolji ikada ali dobro formalno još nije. Nema veze, ne može stalno da pobeđuje, samo ne znam čemu onakvo ponašanje? Djoković ima 34 godine u ne sme sebi da dozvoli da bude onako histeričan. Mora da sazri i prekine više da se ponaša razmaženo.

kultur

pre 2 godine

Novak uzima Njujork i cementira status najboljeg svih vremena. A onda se vraća u Pariz 2024 kao roki da uzme ono što mu izmiče cele karijere i povlači se.

sgdp

pre 2 godine

Lep gest, ali nema za šta da mu se izvinjava. Niko ništa ne duguje Novaku. Jeste, sprečio ga je Zverev u ostvarivanju cilja, ali to je sport, svako ide na to da da sve od sebe i da pobedi. Sad je bitno da Novak ne klone, da uzme bronzu u singlu, neku od medalja i u miksu, pa čekamo US Open da zacementira svoj status najboljeg u istoriji.

goblin

pre 2 godine

Jednom ili dva puta godišnje Zverev izgleda kao mašina, takav je sada u Japanu.I sve je do prvog servisa.Kada servira ovako(prvi servis oko 75 posto ubačaja, što je nestvarno),onda je teško pobediv. Dobar prvi servis mu daje mir,onda nema onih 10 i kusur duplih po meču koje ga uništavaju, pa dodajte TAJ bekend iz kojeg ništa ne promašuje kada ga krene.Da ima jaču psihu imao bi minimum 3 GS do sada,neverovatan talenat... Novak ne mora ništa, ne mora ni da donese medalja iz Japanu, on je već dovoljno uradio.Legendo glavu gore biće bolje u Njujorku.

purger

pre 2 godine

zanimljivo će biti kako će Nole odigrati sa španjolcem za 3 mjesto. Tu se treba pokazati kao pravi patriota. Malodušnosti nema mjesta, igra brojki + ponešto pritiska + višak vlage i poraz . Pa zvijer je odličan igrač. Dižeš tri prsta...a u sebi si jugos.

satelit

pre 2 godine

Sagoreo u zelji za zlatom!Ovo je mentalni slom,mislio sam da je davno prevazisao ovakve stvari...Ocigledno da to sto su na svake 4 godine je u njemu probudilo strah od poraza... Iskreno,ovak nesto je radila Jelena Jankovic

Biti čovek

pre 2 godine

Dobar i drag momak Aca Zverev. Ujedno samo pokazuje koliko poštuje i ceni bez obzira na Novakov poraz danas koji sastavni deo sporta. Želi im Aci da trijumfuje u finalu jer to zaslužuje i zato što je normalan momak pre svega koliko sam Nole.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17)

Samo luzer može da nazove bilo kog učesnika OI luzerom...

Hahahahahaha

pre 2 godine

Najveći je onaj koji ima zlato na olimpijskim igrama
(Аматер, 30. jul 2021 12:22)

Jeste , Marselo Rios je najveći . Hahahaha lupetas za sve pare.

sgdp

pre 2 godine

Lep gest, ali nema za šta da mu se izvinjava. Niko ništa ne duguje Novaku. Jeste, sprečio ga je Zverev u ostvarivanju cilja, ali to je sport, svako ide na to da da sve od sebe i da pobedi. Sad je bitno da Novak ne klone, da uzme bronzu u singlu, neku od medalja i u miksu, pa čekamo US Open da zacementira svoj status najboljeg u istoriji.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Novak je već pobedio što je otišao na OI.
Ljudi on je sa 34 vezao RG i Vimbi u mesec dana. Niti se odmorio niti proslavio valjano.

Čovek je i dalje, ima pravo na loš dan. Faktor 2 dobijena seta, Zverev u transu, odvratna vlaga i uslovi i brzo odu kola nizbrdo. Teraj dalje šampiončino, vole te tvoji Srbi! Bog si!

Miljenkus

pre 2 godine

Sretno majstore u finalu. Danas si bio fantastičan. Inače si prejak igrač, možda malo psihički da jaknes, i da metra ovu buraniju koja nadolazi. Za godinu, dvije ,ako zdravlje posluži Zvereva, biće dominantan na brzim podlogama, a možda i na šljaci, što da ne.

Nole legendi, jbg. Živio nam. Prebrodi ovo.

Loznica. Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pošteno ga je pobedio. Novak je na 3:2 u drugom setu i brejk prednosti jednostavno stao. Sa 0 je izgubio svoj servis. Psihički pao, a ovaj ojačao. Još vlažnost vazduha 80%, tu je i razlika u godinama, Novakova želja za duplim programom, 3 dana za redom…

kultur

pre 2 godine

Novak uzima Njujork i cementira status najboljeg svih vremena. A onda se vraća u Pariz 2024 kao roki da uzme ono što mu izmiče cele karijere i povlači se.

satelit

pre 2 godine

Sagoreo u zelji za zlatom!Ovo je mentalni slom,mislio sam da je davno prevazisao ovakve stvari...Ocigledno da to sto su na svake 4 godine je u njemu probudilo strah od poraza... Iskreno,ovak nesto je radila Jelena Jankovic

Idemo dalje

pre 2 godine

Ne jedan od najvecih,vec najveci sportista,Novak idemo dalje,glavu gore,uz tebe smo.Zverevu cestitka na pobedi,vidimo se ponovo u sledecoj sportskoj borbi.

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Jos jedan detalj koji govori o Noletovoj velicini, iako dolazi iz jedne male zemlje koja nije pretnja nikom dobronamernom. Suze Zvereva sve govore, svestan je da je pobedio najboljeg ikada, i da samom cinjenicom da ga je ostavio bez Zlatnog Slema ulazi u istoriju. Drugacije ne moze, jer sve istorijske kategorije Novak vec ima ili grabi ka njima. Neverovatna partija Zvereva, ne patim da je Noleta na betonu neko ovako nadigrao kao Sasa u poslednjih 10ak gemova.

Realista

pre 2 godine

Zao mi je Noleta, zeleo je olimpijsko zlato vise nego sto sam u mogucnosti da razumem, ali, porazi moraju povremeno da se dese.
Idemo po 21. GS.

Lakic

pre 2 godine

Novak je istinski patriota, al nije mogao da odbije i mix sto ga je kostalo zalta u singlu. Krivci su oni koji su mu napunili glavu da igra i mix. Maljkovic i Troicki da bi Vodja mogao da kaze da ima sto vise medalja... Steta za Novaka on je legenda. Al takvi smo mi Srbi i naj boljeg unistimo svojim bolesnim ambicijama.

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

nn

pre 2 godine

Noletu nema šta da se zameri. Problem je što mi unapred govorimo da ćemo u ovome i onome da osvojimo zlato ili neku drugu medalju, pa stvorimo pritisak na sportiste i na kraju krajeva izbaksuziramo. Ne treba se radovati nečemu unapred. Jedno je predviđati šta bi moglo biti, a drugo je govoriti kao da je to već definitivno. Polako, jedno po jedno.

NikolaBg

pre 2 godine

Nole ne brinem ja za tebe. Ti si naš Nole, ponos i uzor našim građanima i deci. Ovi što ne umeju ni dvajaja da isprže nek se ne javljaju.

w

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Što je luzer borba za treće mesto na smotri najboljih sportista?

Meni nije bio ni jasan medijski pritisak sve ovo vreme oko zlatnog slema već vidjeno olimpijsko zlato.
U profesionalnom sportu jako male nijanse odlučuju iako to možda ne izgleda tako na terenu uvek.
A u individualnom sportu i mali mentalni/fizički pad itekako dolazi do izražaja.

Ljubica

pre 2 godine

@ Mile

Aleksandar Zverev je sportista, ne funkcioniše njegov mozak na tako bolestan način, kao Vaš. Zna i kakav je osećaj kad izgubiš i koliko se truda i napora ulaže njihovom sportu. On ne mlati praznu slamu i nije mu cilj samo da omalovažava, kao što to neki ovde rade.

Kle

pre 2 godine

Hahahha al najjaci su ovi sto govore da je Nadal GOAT zato sto ima zlato, a Nadal nema osvojen zavrsni masters i Majami i Pariz. Nadal GOAT ahahahahahah

Slobodan

pre 2 godine

Na ovakve uslove u Tokiju igrati na dva fronta je bila ludost. To sam rekao i prokomentarisao odmah po naznaci da bi moglo to da se desi.
Sam je sebe unistio. Bez obzira na njegovu zelju za igrom parova, mislim da mu to iz tima nisu smjeli dozvoliti.

Sa kraj sveta

pre 2 godine

Umor je ucinio svoje i pregoreo je.Ipak je trebalo da stedi organizam pogotovu u tim uslovima.Ali skolovanju nikada kraja.Idemo breeee

Tn

pre 2 godine

Ma jeste, a u sebi se misli tako je bre...
(stanke..., 30. jul 2021 12:18)
Da nece da place mozda? Ili da se javno izvini sto je pobedio i da preda pobedu.

stef

pre 2 godine

Nasi sportisti vrlo lako podlezu pritiscima. Stalno u bitnim mecevima se bukvalno raspadnu. Nije to sto je igrao i dubl, svi mecevi su kratko trajali i na Olimpisjkim igrama imate manje meceva. Sve je to zbog pritiska. Sta ako ne osvoji zlato, a Nadal ga ima, onda ce imati izgovor da kazu da Novak nije GOAT. Videcemo i na US openu, tada ce biti jos veceg pritiska, da li je izvukao neku pouku.
Kako je krenulo, ispasce da cemo imati duplo manje medalja nego na prethodnim Olimpijskim igrama

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(budite istrajni, 30. jul 2021 15:12)

MISLITE NA "alavost" Amerike po pitanju Felpsa koji mora da otme ukrade medalju očiglednu zlatnu Čaviću iz Srbije da bi sa tom jednom jedinom medaljom pretekao čuvenog sunarodnika Marka Špica ?!

Mislite na "alavost" Nadala koji ne može da se oporavi jer ima samo 13 Garosa??

Mislite na "alavost" Federera i Zapada koji forsira čoveka od 40.godina da osvoji još jedan slem na onih 20 koje već ima ??

Mislite na "alavost" svih onih koji jure svetske rekorde, broj osvojenih titula u skijanju recimo, u skokovima skijaškim, koji jure trofeje u Ligi šampiona, mislite na tu "alavost", kao i na "alavost" Štefi Graf zbog koje su uboli Srpkinju Moniku u leđa tokom meča ?? Na tu alavost bez navodnika verovatno mislite, zar ne ?!

NOVAK JURI SVOJU ZLATNU MEDALJU KOJU NEMA. Možda je nikada neće ni imati i u redu, dešava se, ni prvi ni poslednji, ALI LUPATI ETIKETA U STILU ZAPADA NEVASPITANO, DRSKO, BEZOBRAZNO, A TU REČ NEKO UZ NOVAKOVO IME MOŽE DA PRILEPI samo i samo i samo ako je sam po sebi naopak. A izgleda da ste ti, kao i svi ostali, NAOPAKI, ŠTO JE ZA LJUDE NAJGORE, NAOPAK BITI.

Neka nam je Bog u pomoći od naopakih ljudi.

goblin

pre 2 godine

Jednom ili dva puta godišnje Zverev izgleda kao mašina, takav je sada u Japanu.I sve je do prvog servisa.Kada servira ovako(prvi servis oko 75 posto ubačaja, što je nestvarno),onda je teško pobediv. Dobar prvi servis mu daje mir,onda nema onih 10 i kusur duplih po meču koje ga uništavaju, pa dodajte TAJ bekend iz kojeg ništa ne promašuje kada ga krene.Da ima jaču psihu imao bi minimum 3 GS do sada,neverovatan talenat... Novak ne mora ništa, ne mora ni da donese medalja iz Japanu, on je već dovoljno uradio.Legendo glavu gore biće bolje u Njujorku.

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

mhm

pre 2 godine

Opet je "najveći srpski sportista svih vremena" kiksnuo kada igra za Srbiju, jer ne vredi da se znoji kad ne igra za sebe, novce, Monako i izbegavanje poreza.

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

stevo

pre 2 godine

Svaka čast Novaku na svemu što je uradio do sada. Previše je on postigao u karijeri da bi dramili sada. Ako može bronza pa da slavimo na USO.
Svaka čast i Zverevu, mada se nadam da će brat Rus osvjiti zlato.

Aron

pre 2 godine

Pre bih rekao najbolji ikada ali dobro formalno još nije. Nema veze, ne može stalno da pobeđuje, samo ne znam čemu onakvo ponašanje? Djoković ima 34 godine u ne sme sebi da dozvoli da bude onako histeričan. Mora da sazri i prekine više da se ponaša razmaženo.

Zola

pre 2 godine

Hvala ti Novače što igraš za zemlju prepunu mrzitelja svog roda. Nesrećnika koji bi najviše voleli da pobegnu odavde ali ih niko neće jer nikom nisu potrebni blejači po internetu. Koju u 40tim nemaju dana radnog staža i keva im daje za džeparac.

pop

pre 2 godine

Nestalo je gasa , mora se odmoriti malo pre US opena , UI šta uzmes na OI ako ništa ne uzmeš niko ti zameriti neće jer imaš srce za Srbiju veće nego kuća ,ne moraš se dokazivati ni sebi ni drugima više , guraj još svoje dok imaš volje , samo napred Nole kralju

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Sladak je Zverev i lep. Lep je i zgodan i Karen. Rus neka dobije zbog Medvedeva koji je bio baš tužan kada je izgubio.

NOVAK - lepo što je želeo, očigledno da mu niko olakšati neće, tako da ne stoji mu finale za sada, ali ima i Pariz za tri godine.

Novaku nisu ni trebale ove Igre a ni miks dubl, ali zašto da ne, želeo je najbolje.

Na US Openu će mu sigurno staviti Zvereva u njegovu polovinu žreba, a ona je Novak pobednik.

OVO JE NOVAKU ODLIČNA OPOMENA ZA US OPEN.

SREĆNO NOVAKU I SREĆNO NINI I NOVAKU.

ps. Verovatno se Melo raduje, pa neka se zadovolji.

mr

pre 2 godine

Nolomani, jeste li se poNadal zlatu, hahaha
(Muamer, 30. jul 2021 15:00)

Уф добро је, па ја мислио да ти уопште ниси преживео Ролан Гарос. Видиш да не треба губити наду, дође и срећа за тебе. Не бих да ти пожелим овакав наставак, али и сам си можда чуо како пролазе они који се туђем лошем радују.

Andjela

pre 2 godine

Zverev "preoteo Novakovu taktiku", taman kad pomisliš da si pobedio, eto ti preokreta. Novak je "naseo" na svoju taktiku, pomislio da je "pobedio".

Vrg

pre 2 godine

Olimpijske se na GOAT listi vrednuju manje od mastersa i ne racunaju se kada se sabiraju velike titule.
Steta je jedino jer ih je Novak zeleo, ali OK. Za tri godine jos jedna prilika, bice verovatno bolji uslovi i verovatno ce mu tada vise odgovarati sto su u dva seta.

el diablo

pre 2 godine

Glavu gore. Ovo jeste razocaranje, ali ako osvoji US Open ispisaće istoriju. Realno, OI u tenisu manje vrede od mastersa
(ja, 30. jul 2021 12:21)

AUUUU BRATE 40 MASTERSA SE IGRA ZA 4 GODINE, JEL SI STVARNO LUPIO OVO PRIJATELJU??? KRALJICA SVIH SPORTOVA AHAHAHAHAHA AUUUUU BRATE MASTERS VRIJEDAN O CEMU PRICAS TO BRATE AHAHAHAHAHAHA JA SAM U SOKU, KOJI SI TI LIMAR GLUPI!!!

Biti čovek

pre 2 godine

Dobar i drag momak Aca Zverev. Ujedno samo pokazuje koliko poštuje i ceni bez obzira na Novakov poraz danas koji sastavni deo sporta. Želi im Aci da trijumfuje u finalu jer to zaslužuje i zato što je normalan momak pre svega koliko sam Nole.

kosta

pre 2 godine

Novak je bio na 70 % i manje svog nivoa . Ne zbog Zvereva i njegove odlične igre , ne zbog toga što igra i mix , nego zbog velike vrućine i vlažnosti vazduha . Poznato je da mo takvi uslovi uzimaju pola snage .

purger

pre 2 godine

zanimljivo će biti kako će Nole odigrati sa španjolcem za 3 mjesto. Tu se treba pokazati kao pravi patriota. Malodušnosti nema mjesta, igra brojki + ponešto pritiska + višak vlage i poraz . Pa zvijer je odličan igrač. Dižeš tri prsta...a u sebi si jugos.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Na koji način prebacivač loptice može biti veći ili čak najveći, u odnosu na jednog Kareljina ili gimnastičare/gimnastičarke koje rade čuda, nije mi jasno…

budite istrajni

pre 2 godine

Zao mi je da je Nole izgubio meč, ali Zverev je bio dominantniji i bolji. Sve je to previše za Novaka bilo, malo je preterao, stalno neka jurnjava, prestiž, kada i za koliko je nadmašio RF ili Rafu - jezivo - to narušava lepotu sporta, to je već alavost.
Greota zbog medalje ?

Zoran

pre 2 godine

Federer je najveći na svetu jer je sinonim i najveći uticaj ostavio. Ceo svet to zna samo Srbi će da gledaju to statistički.a kad Srbima kažeš da je Ronaldo Kristijano najbolji po statistici onda odmah skaču i kažu da je Ronaldo zuba bolji haha

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

mich

pre 2 godine

Cuj, jedan, ovaj ga jos i vredja, e moj Nole seronjo, ti sa svima lepo to ti je najveca mana, siluj ih bre kad ih dobijes, udji km u glavu ko onom Cicipasu, a ne sve cile mile...

Frozen Throne 123

pre 2 godine

Može da mu kaže šta hoće kada je srećan zbog pobede. I ja bih pričao sve najbolje o protivniku kada bih ga pobedio. Sa druge strane krivo mi je kada izgubim i teško mi je da me neko tako neiskreno 'teši' samo da bi ispalo sportski. A da li bi Zverev tako pričao Novaku i da je izgubio od njega? Sumnjam...

mhm

pre 2 godine

Opet je "najveći srpski sportista svih vremena" kiksnuo kada igra za Srbiju, jer ne vredi da se znoji kad ne igra za sebe, novce, Monako i izbegavanje poreza.

el diablo

pre 2 godine

Glavu gore. Ovo jeste razocaranje, ali ako osvoji US Open ispisaće istoriju. Realno, OI u tenisu manje vrede od mastersa
(ja, 30. jul 2021 12:21)

AUUUU BRATE 40 MASTERSA SE IGRA ZA 4 GODINE, JEL SI STVARNO LUPIO OVO PRIJATELJU??? KRALJICA SVIH SPORTOVA AHAHAHAHAHA AUUUUU BRATE MASTERS VRIJEDAN O CEMU PRICAS TO BRATE AHAHAHAHAHAHA JA SAM U SOKU, KOJI SI TI LIMAR GLUPI!!!

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Na koji način prebacivač loptice može biti veći ili čak najveći, u odnosu na jednog Kareljina ili gimnastičare/gimnastičarke koje rade čuda, nije mi jasno…

Zoran

pre 2 godine

Federer je najveći na svetu jer je sinonim i najveći uticaj ostavio. Ceo svet to zna samo Srbi će da gledaju to statistički.a kad Srbima kažeš da je Ronaldo Kristijano najbolji po statistici onda odmah skaču i kažu da je Ronaldo zuba bolji haha

purger

pre 2 godine

zanimljivo će biti kako će Nole odigrati sa španjolcem za 3 mjesto. Tu se treba pokazati kao pravi patriota. Malodušnosti nema mjesta, igra brojki + ponešto pritiska + višak vlage i poraz . Pa zvijer je odličan igrač. Dižeš tri prsta...a u sebi si jugos.

Aron

pre 2 godine

Pre bih rekao najbolji ikada ali dobro formalno još nije. Nema veze, ne može stalno da pobeđuje, samo ne znam čemu onakvo ponašanje? Djoković ima 34 godine u ne sme sebi da dozvoli da bude onako histeričan. Mora da sazri i prekine više da se ponaša razmaženo.

Lakic

pre 2 godine

Novak je istinski patriota, al nije mogao da odbije i mix sto ga je kostalo zalta u singlu. Krivci su oni koji su mu napunili glavu da igra i mix. Maljkovic i Troicki da bi Vodja mogao da kaze da ima sto vise medalja... Steta za Novaka on je legenda. Al takvi smo mi Srbi i naj boljeg unistimo svojim bolesnim ambicijama.

mich

pre 2 godine

Cuj, jedan, ovaj ga jos i vredja, e moj Nole seronjo, ti sa svima lepo to ti je najveca mana, siluj ih bre kad ih dobijes, udji km u glavu ko onom Cicipasu, a ne sve cile mile...

Kle

pre 2 godine

Hahahha al najjaci su ovi sto govore da je Nadal GOAT zato sto ima zlato, a Nadal nema osvojen zavrsni masters i Majami i Pariz. Nadal GOAT ahahahahahah

Hahahahahaha

pre 2 godine

Najveći je onaj koji ima zlato na olimpijskim igrama
(Аматер, 30. jul 2021 12:22)

Jeste , Marselo Rios je najveći . Hahahaha lupetas za sve pare.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17)

Samo luzer može da nazove bilo kog učesnika OI luzerom...

stef

pre 2 godine

Nasi sportisti vrlo lako podlezu pritiscima. Stalno u bitnim mecevima se bukvalno raspadnu. Nije to sto je igrao i dubl, svi mecevi su kratko trajali i na Olimpisjkim igrama imate manje meceva. Sve je to zbog pritiska. Sta ako ne osvoji zlato, a Nadal ga ima, onda ce imati izgovor da kazu da Novak nije GOAT. Videcemo i na US openu, tada ce biti jos veceg pritiska, da li je izvukao neku pouku.
Kako je krenulo, ispasce da cemo imati duplo manje medalja nego na prethodnim Olimpijskim igrama

Slobodan

pre 2 godine

Na ovakve uslove u Tokiju igrati na dva fronta je bila ludost. To sam rekao i prokomentarisao odmah po naznaci da bi moglo to da se desi.
Sam je sebe unistio. Bez obzira na njegovu zelju za igrom parova, mislim da mu to iz tima nisu smjeli dozvoliti.

satelit

pre 2 godine

Sagoreo u zelji za zlatom!Ovo je mentalni slom,mislio sam da je davno prevazisao ovakve stvari...Ocigledno da to sto su na svake 4 godine je u njemu probudilo strah od poraza... Iskreno,ovak nesto je radila Jelena Jankovic

Frozen Throne 123

pre 2 godine

Može da mu kaže šta hoće kada je srećan zbog pobede. I ja bih pričao sve najbolje o protivniku kada bih ga pobedio. Sa druge strane krivo mi je kada izgubim i teško mi je da me neko tako neiskreno 'teši' samo da bi ispalo sportski. A da li bi Zverev tako pričao Novaku i da je izgubio od njega? Sumnjam...

budite istrajni

pre 2 godine

Zao mi je da je Nole izgubio meč, ali Zverev je bio dominantniji i bolji. Sve je to previše za Novaka bilo, malo je preterao, stalno neka jurnjava, prestiž, kada i za koliko je nadmašio RF ili Rafu - jezivo - to narušava lepotu sporta, to je već alavost.
Greota zbog medalje ?

NikolaBg

pre 2 godine

Nole ne brinem ja za tebe. Ti si naš Nole, ponos i uzor našim građanima i deci. Ovi što ne umeju ni dvajaja da isprže nek se ne javljaju.

Miljenkus

pre 2 godine

Sretno majstore u finalu. Danas si bio fantastičan. Inače si prejak igrač, možda malo psihički da jaknes, i da metra ovu buraniju koja nadolazi. Za godinu, dvije ,ako zdravlje posluži Zvereva, biće dominantan na brzim podlogama, a možda i na šljaci, što da ne.

Nole legendi, jbg. Živio nam. Prebrodi ovo.

Idemo dalje

pre 2 godine

Ne jedan od najvecih,vec najveci sportista,Novak idemo dalje,glavu gore,uz tebe smo.Zverevu cestitka na pobedi,vidimo se ponovo u sledecoj sportskoj borbi.

kultur

pre 2 godine

Novak uzima Njujork i cementira status najboljeg svih vremena. A onda se vraća u Pariz 2024 kao roki da uzme ono što mu izmiče cele karijere i povlači se.

sgdp

pre 2 godine

Lep gest, ali nema za šta da mu se izvinjava. Niko ništa ne duguje Novaku. Jeste, sprečio ga je Zverev u ostvarivanju cilja, ali to je sport, svako ide na to da da sve od sebe i da pobedi. Sad je bitno da Novak ne klone, da uzme bronzu u singlu, neku od medalja i u miksu, pa čekamo US Open da zacementira svoj status najboljeg u istoriji.

kosta

pre 2 godine

Novak je bio na 70 % i manje svog nivoa . Ne zbog Zvereva i njegove odlične igre , ne zbog toga što igra i mix , nego zbog velike vrućine i vlažnosti vazduha . Poznato je da mo takvi uslovi uzimaju pola snage .

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Novak je već pobedio što je otišao na OI.
Ljudi on je sa 34 vezao RG i Vimbi u mesec dana. Niti se odmorio niti proslavio valjano.

Čovek je i dalje, ima pravo na loš dan. Faktor 2 dobijena seta, Zverev u transu, odvratna vlaga i uslovi i brzo odu kola nizbrdo. Teraj dalje šampiončino, vole te tvoji Srbi! Bog si!

Zola

pre 2 godine

Hvala ti Novače što igraš za zemlju prepunu mrzitelja svog roda. Nesrećnika koji bi najviše voleli da pobegnu odavde ali ih niko neće jer nikom nisu potrebni blejači po internetu. Koju u 40tim nemaju dana radnog staža i keva im daje za džeparac.

Vrg

pre 2 godine

Olimpijske se na GOAT listi vrednuju manje od mastersa i ne racunaju se kada se sabiraju velike titule.
Steta je jedino jer ih je Novak zeleo, ali OK. Za tri godine jos jedna prilika, bice verovatno bolji uslovi i verovatno ce mu tada vise odgovarati sto su u dva seta.

Realista

pre 2 godine

Zao mi je Noleta, zeleo je olimpijsko zlato vise nego sto sam u mogucnosti da razumem, ali, porazi moraju povremeno da se dese.
Idemo po 21. GS.

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

Loznica. Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pošteno ga je pobedio. Novak je na 3:2 u drugom setu i brejk prednosti jednostavno stao. Sa 0 je izgubio svoj servis. Psihički pao, a ovaj ojačao. Još vlažnost vazduha 80%, tu je i razlika u godinama, Novakova želja za duplim programom, 3 dana za redom…

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Jos jedan detalj koji govori o Noletovoj velicini, iako dolazi iz jedne male zemlje koja nije pretnja nikom dobronamernom. Suze Zvereva sve govore, svestan je da je pobedio najboljeg ikada, i da samom cinjenicom da ga je ostavio bez Zlatnog Slema ulazi u istoriju. Drugacije ne moze, jer sve istorijske kategorije Novak vec ima ili grabi ka njima. Neverovatna partija Zvereva, ne patim da je Noleta na betonu neko ovako nadigrao kao Sasa u poslednjih 10ak gemova.

Zgb

pre 2 godine

Nole je psihička gromada a svejedno je u glavi izgubio meč, svaka čast Zverevu ali on nema nijedan osvojen GS, Nole je overthinkao i izgubio..dokaz da i najveći mogu podleći psihi.

Srboljub

pre 2 godine

Главу горе НОВАЧЕ, КРАЉУ.
КРАЉ СИ БИО КРАЉ ЋЕШ И ОСТАТИ.
Покушај са бронзом, ако и не успеш опет си наш КРАЉ.
ВОЛИ ТЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА, и дођи нам, обрадуј нас.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

Sladak je Zverev i lep. Lep je i zgodan i Karen. Rus neka dobije zbog Medvedeva koji je bio baš tužan kada je izgubio.

NOVAK - lepo što je želeo, očigledno da mu niko olakšati neće, tako da ne stoji mu finale za sada, ali ima i Pariz za tri godine.

Novaku nisu ni trebale ove Igre a ni miks dubl, ali zašto da ne, želeo je najbolje.

Na US Openu će mu sigurno staviti Zvereva u njegovu polovinu žreba, a ona je Novak pobednik.

OVO JE NOVAKU ODLIČNA OPOMENA ZA US OPEN.

SREĆNO NOVAKU I SREĆNO NINI I NOVAKU.

ps. Verovatno se Melo raduje, pa neka se zadovolji.

Tn

pre 2 godine

Ma jeste, a u sebi se misli tako je bre...
(stanke..., 30. jul 2021 12:18)
Da nece da place mozda? Ili da se javno izvini sto je pobedio i da preda pobedu.

nn

pre 2 godine

Noletu nema šta da se zameri. Problem je što mi unapred govorimo da ćemo u ovome i onome da osvojimo zlato ili neku drugu medalju, pa stvorimo pritisak na sportiste i na kraju krajeva izbaksuziramo. Ne treba se radovati nečemu unapred. Jedno je predviđati šta bi moglo biti, a drugo je govoriti kao da je to već definitivno. Polako, jedno po jedno.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

(budite istrajni, 30. jul 2021 15:12)

MISLITE NA "alavost" Amerike po pitanju Felpsa koji mora da otme ukrade medalju očiglednu zlatnu Čaviću iz Srbije da bi sa tom jednom jedinom medaljom pretekao čuvenog sunarodnika Marka Špica ?!

Mislite na "alavost" Nadala koji ne može da se oporavi jer ima samo 13 Garosa??

Mislite na "alavost" Federera i Zapada koji forsira čoveka od 40.godina da osvoji još jedan slem na onih 20 koje već ima ??

Mislite na "alavost" svih onih koji jure svetske rekorde, broj osvojenih titula u skijanju recimo, u skokovima skijaškim, koji jure trofeje u Ligi šampiona, mislite na tu "alavost", kao i na "alavost" Štefi Graf zbog koje su uboli Srpkinju Moniku u leđa tokom meča ?? Na tu alavost bez navodnika verovatno mislite, zar ne ?!

NOVAK JURI SVOJU ZLATNU MEDALJU KOJU NEMA. Možda je nikada neće ni imati i u redu, dešava se, ni prvi ni poslednji, ALI LUPATI ETIKETA U STILU ZAPADA NEVASPITANO, DRSKO, BEZOBRAZNO, A TU REČ NEKO UZ NOVAKOVO IME MOŽE DA PRILEPI samo i samo i samo ako je sam po sebi naopak. A izgleda da ste ti, kao i svi ostali, NAOPAKI, ŠTO JE ZA LJUDE NAJGORE, NAOPAK BITI.

Neka nam je Bog u pomoći od naopakih ljudi.

Biti čovek

pre 2 godine

Dobar i drag momak Aca Zverev. Ujedno samo pokazuje koliko poštuje i ceni bez obzira na Novakov poraz danas koji sastavni deo sporta. Želi im Aci da trijumfuje u finalu jer to zaslužuje i zato što je normalan momak pre svega koliko sam Nole.

Sa kraj sveta

pre 2 godine

Umor je ucinio svoje i pregoreo je.Ipak je trebalo da stedi organizam pogotovu u tim uslovima.Ali skolovanju nikada kraja.Idemo breeee

mr

pre 2 godine

Nolomani, jeste li se poNadal zlatu, hahaha
(Muamer, 30. jul 2021 15:00)

Уф добро је, па ја мислио да ти уопште ниси преживео Ролан Гарос. Видиш да не треба губити наду, дође и срећа за тебе. Не бих да ти пожелим овакав наставак, али и сам си можда чуо како пролазе они који се туђем лошем радују.

w

pre 2 godine

Sto se tice OI najveci luzer posle Zorane Arunovic je Djokovic od nasih...
(NOLAN SMITH, 30. jul 2021 12:17) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Što je luzer borba za treće mesto na smotri najboljih sportista?

Meni nije bio ni jasan medijski pritisak sve ovo vreme oko zlatnog slema već vidjeno olimpijsko zlato.
U profesionalnom sportu jako male nijanse odlučuju iako to možda ne izgleda tako na terenu uvek.
A u individualnom sportu i mali mentalni/fizički pad itekako dolazi do izražaja.

Andjela

pre 2 godine

Zverev "preoteo Novakovu taktiku", taman kad pomisliš da si pobedio, eto ti preokreta. Novak je "naseo" na svoju taktiku, pomislio da je "pobedio".

stevo

pre 2 godine

Svaka čast Novaku na svemu što je uradio do sada. Previše je on postigao u karijeri da bi dramili sada. Ako može bronza pa da slavimo na USO.
Svaka čast i Zverevu, mada se nadam da će brat Rus osvjiti zlato.

Ljubica

pre 2 godine

@ Mile

Aleksandar Zverev je sportista, ne funkcioniše njegov mozak na tako bolestan način, kao Vaš. Zna i kakav je osećaj kad izgubiš i koliko se truda i napora ulaže njihovom sportu. On ne mlati praznu slamu i nije mu cilj samo da omalovažava, kao što to neki ovde rade.

pop

pre 2 godine

Nestalo je gasa , mora se odmoriti malo pre US opena , UI šta uzmes na OI ako ništa ne uzmeš niko ti zameriti neće jer imaš srce za Srbiju veće nego kuća ,ne moraš se dokazivati ni sebi ni drugima više , guraj još svoje dok imaš volje , samo napred Nole kralju

goblin

pre 2 godine

Jednom ili dva puta godišnje Zverev izgleda kao mašina, takav je sada u Japanu.I sve je do prvog servisa.Kada servira ovako(prvi servis oko 75 posto ubačaja, što je nestvarno),onda je teško pobediv. Dobar prvi servis mu daje mir,onda nema onih 10 i kusur duplih po meču koje ga uništavaju, pa dodajte TAJ bekend iz kojeg ništa ne promašuje kada ga krene.Da ima jaču psihu imao bi minimum 3 GS do sada,neverovatan talenat... Novak ne mora ništa, ne mora ni da donese medalja iz Japanu, on je već dovoljno uradio.Legendo glavu gore biće bolje u Njujorku.