Četvrtak, 29.07.2021.

10:15

Srbija bez rešenja za španske šutere

Košarkašice Srbije poražene su protiv Španije rezultatom 70:85 (20:19, 24:22, 14:18, 12:26) u drugom meču košarkaškog turnira u Tokiju.

Izvor: B92

Srbija bez rešenja za španske šutere IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

секретар

pre 2 godine

Ал један блок да направе за Соњу!Да ли Маљковић има икакву акцију да се направи блок и Соња има отворен шут?У мору сивила Црвендакић направи најбољи потез на утакмици и да кош а тренер је онда изведе!Као и после промашене тројке.Тина да ли зна или не, није битно, али данас јој није ишло.Па изведи је!

palop

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)

Uvek je imao po koji lapsus, ali u poslednje vreme ih ima non stop

Demar Derozan

pre 2 godine

Na EP Spanija nije bila kompletna jer su OI dobile prioritet. Dobre su nase devojke, neka se bore pa sta bude. Kad nema naske muske repke, nekako je sve prazno i neobicno za pracenje OI, barem meni.

А. Петров

pre 2 godine

@“Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.
(Lud, zbunjen, normalan, 29. jul 2021 13:10)”

Та “црнкиња” има своје име.

Lud, zbunjen, normalan

pre 2 godine

Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.

koshke

pre 2 godine

ma sta ste se sad okacili za Jokica.Da su naši prošli na olimpijske igre možda bi i igrao za repku. Djordjevic bi onu utakmicu sa Italijom dobio i bez Jokica i bez Bogdanovića ali ne nama nije valjao tražili smo Kokoskova. Jokic i jeste bio umoran za kvalifikacije nije to košarka koja se igra za vikend nego se u nedelju dana igraju 3 do 4 utakmice a on igrao po 30+ minuta svaku.

BBS

pre 2 godine

Sacekajte do kraja takmicenja pa onda komentarisite....bolje sad da izgubimo nego kad bude bitno...neki nisu naucili da marina nikad nije izneverila...sa svih takmicenja medalja...malo li je...ja im verujem da ce biti najbolje kad bude najbitnije a to se racuna...

milan

pre 2 godine

Suma sumarum. Sve je bilo dobro do zadnje cetvrtine. U zadnjoj cetvrtini je sve odlucio dobar sut protivnica. Nekoliko trojki i dvojki je napravio razliku od desetak poena koji nisu bili dostizni. Nase su se usled pritiska za dostizanje razlike unervozile i gresile.

iskusan

pre 2 godine

Realno, Spanija je dve klase iznad nas, ono na EP je bio samo jedan njihov los dan i nasa jedina pobeda nad njima ikada!
Jos sad kad nam odu Sonja Vasic, Jelena Bruks i Ana Dabovic, pa ostanemo na Butuliji, Crvendakic i Krajisnik, necemo moci ni kvalifikacije za EP da prođemo, a ne da budemo prvaci!
Sto smo u zenskoj kosarci osvojili, osvojili smo, ove kosarkasice koje sad odlaze nema ko da zameni!

Bocko

pre 2 godine

Pre olimpijade sam napisao da je konkurencija na OI prejaka i da ce nase kosarkasice tesko do medalje. Daj Boze da gresim, ali treba ce nam mnogo srece.

cvcm

pre 2 godine

Pljuvacina po Tini Krajisnik sada, a da nije bilo njene igre u odbrani na EP na svim utakmicama ne bi dosli ni do polufinala...

Mi smo samo jedanput pobedili Spaniju u zadnjih 10-tak godina (i vrlo cesto je to bilo i po 20-tak i vise koseva razlike) tako da rezultat i nije neko iznenadjenje.

Treba nam pobeda protiv Koreje da obezbedimo prolaz a to nece biti laka utakmica to je sigurno...

Laki

pre 2 godine

Kakav sam ja baksuz, nisam mogao da gledam polufinale basketaša i sad drugo poluvreme košarkašica i..oba puta sam bio šokiran rezultatom, pa kako bre?

koshke

pre 2 godine

ma to naše kosarkasice kalkulisu što bi rekli vrsni i taktički poznavaoci svih vrsta sportova na ovom portalu.Razumeju se u sve vrste sportova od bocanja do svemirskog basketa

bojan

pre 2 godine

Zašto ne bi bili najbolje drugoplasirani. Dobijemo Koreju 30 razlike.
U grupi gde je francuska Japan, niko ne može pored SAD imati dobru koš razliku. U onoj grupi je Australija koje će verovatno biti druga već izgubila 15 razlika i sumnjam da će Kineskinje razbiti. Možda portoriko. Neće valjda 50 razlike

Back in Black

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)
Šta ce on vodi svake prestupne godine neku utakmicu i tu kada nisi konstantan polako ispadaš iz forme.

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatna gomila gluposti od 52-43. Promašile su beskonačan broj zicera i otvorenih trojki, prodale gomilu lopti. Odbrana daleko od onog nivoa na koji su nas navikle. Španija u najjačem sastavu za nas je očigledno nepremostiva prepreka. Šteta, imale smo ih a onda je igra jednostavno nestala. Još su ušle u seriju trojku a mi ništa pogodili nismo. Na kraju težak poraz.

Ljubisa

pre 2 godine

Jeste da je lako biti general nakon bitke,ali mogu da probam malo:), mislim da imamo jako dobro petorku-sestorku,ali ne vidim zasto ih se tako cesto mora menjati,skoro pa kao u hokeju,to strasno steti u dosta slucajeva,ranije su petorke igarli 80% utakmica i nisu padali od umora,ovako ispada da sve moraju igrati i dovoljno je da dve igracice nemaju svoj dan i ode sve nizbrdo.

jasik

pre 2 godine

Kraisnik upropastila mec. Dosta izgubljenih lopti, dok kretnja i pozicija ispod prosečnog basketasa, a dobija toliko prostora za igru. Valjda ce popraviti svoju igru.

hip hop

pre 2 godine

nisu španjolke šutirale bolje za 3p nego smo mi bili loši za 2p. naš šut za 3p je bio odličan. čudno da naš trener ne zna da to primeti.

hip hop

pre 2 godine

opet pljuvanje?? pa basketaše smo pljuvali sto nisu pustili Ruse u grupi. kako sad pljujemo košarkašice zato sto su "pustile" Španjolke u grupi?

wersj

pre 2 godine

drugo poluvreme bez kosarke katastrofa od igre nase dame uzasno sa gledanje amaterksko ponasanje!spankinje su bile kompletne i vidise da su mnogo bolje od nasih dama evropsko je bilo slucajno sto spankinje nisu bile kompletne

tresa

pre 2 godine

spanija nas oduvala drugo poluvreme kao nista katastrofa izdanje od ovih zena drugo poluvreme bez idejno bez suta odbrana nula skok nula brzina sta reci kad ti ana sa gromadom zadnjice mora da prebaci loptu nad drugu polovini terena

O boze

pre 2 godine

Trebali smo da forsiramo trojke po svaku cenu... Umesto sto smo forsirali suteve ispod kosa koje smo krenuli lose da realizujemo kad smo imali plus 9 razlike... onda smo dozvolili spanjolkama da sutiraju trojke po svaku cenu i tako smo protracili toliku razliku... Previse zgrceno smo igrali kad smo trebali da rizikujemo i to nas je kostalo...

realista

pre 2 godine

Наравно да не треба пљувати наше кошаркашице, али играле су очајно. Као прво морају да играју организовану одбрану, а као друго да осмисле једноставне акције у нападу, без бесконачних додавања.

igor

pre 2 godine

@Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke

Ne siri dezinformacije. Ne zna se ni za koga na koga ce ici, kad se zavrse grupe, bice zreb i u muskoj i u zenskoj kosarci, takav je sistem.

pojma nemam

pre 2 godine

Ako Kanada dobije Spaniju i napravi se krug od 3 ekipe kako se racuna prednost? Ukupna kos tazlika ili samo iz medjusobnih meceva?

Djoksa

pre 2 godine

Ne treba praviti paniku. Nemoguće je dva puta istog protivnika dobiti na istom turniru. Osetili su to i naši basketaši protiv Rusije. Važno je zbiti redove i proći u sledeću rundu.

Johnny Cage

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista

Sempervivum

pre 2 godine

Пребиле су нас под кошем, а судије жмуре на оба ока. А Марина је била упорна да се лопта гура под кош. То је дало резултат 25 минута, али даље не.
На крају -15, што може бити проблем.

Aleks

pre 2 godine

Glavu gore devojke. Bez obzira na sudijski kriterijum i foliranje protivnica, mora da se uzvrati jako i cvrsto. Ipak danas je protivnik bio bolji.

Idemo dalje, malo vise koncentracije i morate da se naviknete na tucu.

I dalje ste najbolje najlepse i volimo Vas.

Petar

pre 2 godine

Srbija je nasa , nista jos nije izgubljeno. Ja licno uvek cu navijati za Srbiju, danas su izgubile , pa sta. Cestitam Spaniji na zasluzenoj pobedi, mi smo odigrali bez nase poslovicne borbenosti...Devojke , samo napred sutra je novi dan....Srecno u nastavku takmicenja

objektivan

pre 2 godine

Iskreno, nisam ni očekivao pobedu. Teško je dve utakmice uzastopno pobediti Španiju. Naravno još teže je održati vrh fome na dva uzastopna takmičenja u razmaku od 20-tak dana. Sada pobediti Koreju sa što većom razlikom i da pokušaju da budu najbolja drugoplasirana reprezentacija i time budu povlašćene u žrebu za četvrtfinale.

a

pre 2 godine

Koliko samo negativnih komentara u svakom sportu. Umislili da smo svetska velesila. Nama je forma tempirana za EP. Pa šta ako smo izgubili? Svaka medalja je uspeh

Lakic

pre 2 godine

Kapa dole za kosarkasice za sve medalje. Tesko do medalje al ne treba ih kriviti, ima 4 ekipe koje su u principu ispred nas, forsira se kosarka al realno odbojkasice su blize medalja...

andjus

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista
(Johnny Cage, 29. jul 2021 12:18)

Kako ljudi vole tako da lupe neku glupost samo da bi napisali komentar reda radi, a pojma nemaju o zivotu a kamoli o sistemu takmicenja. Nakon zavrsene grupne faze ide zreb za cetvrtfinale, u jednoj polovini zreba ce biti tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa, a u drugoj polovini preostale cetiri (losije plasirane) reprezentacije koje su prosle grupnu fazu

ok, ok

pre 2 godine

Dobro je, malo više koncentracije pod košem da se ne dozvole ovi ofanzivni skokovi i to je sve što treba popraviti. Španija će da izleti furiozno na početku drugog poluvremena, to ako naše izdrže i uzvrate na isti način, naša utakmica.

Cugcvang

pre 2 godine

Tina Kraišnik je upropastila šta god je mogla.
Po meni ispod prosječna igračica.
Kada dobije loptu ponaša se ko da ima vruć krompir u rukama.

Lublana_je_bulana

pre 2 godine

Španjolke su veći foliranti od kolega iz muške reprezentacije. Kad krenu da se bacakaju i da iniciraju kontakte muka mi postane. Ajmo devojke!

nr93

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah

nr93

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah

Lublana_je_bulana

pre 2 godine

Španjolke su veći foliranti od kolega iz muške reprezentacije. Kad krenu da se bacakaju i da iniciraju kontakte muka mi postane. Ajmo devojke!

Cugcvang

pre 2 godine

Tina Kraišnik je upropastila šta god je mogla.
Po meni ispod prosječna igračica.
Kada dobije loptu ponaša se ko da ima vruć krompir u rukama.

a

pre 2 godine

Koliko samo negativnih komentara u svakom sportu. Umislili da smo svetska velesila. Nama je forma tempirana za EP. Pa šta ako smo izgubili? Svaka medalja je uspeh

objektivan

pre 2 godine

Iskreno, nisam ni očekivao pobedu. Teško je dve utakmice uzastopno pobediti Španiju. Naravno još teže je održati vrh fome na dva uzastopna takmičenja u razmaku od 20-tak dana. Sada pobediti Koreju sa što većom razlikom i da pokušaju da budu najbolja drugoplasirana reprezentacija i time budu povlašćene u žrebu za četvrtfinale.

Aleks

pre 2 godine

Glavu gore devojke. Bez obzira na sudijski kriterijum i foliranje protivnica, mora da se uzvrati jako i cvrsto. Ipak danas je protivnik bio bolji.

Idemo dalje, malo vise koncentracije i morate da se naviknete na tucu.

I dalje ste najbolje najlepse i volimo Vas.

Lakic

pre 2 godine

Kapa dole za kosarkasice za sve medalje. Tesko do medalje al ne treba ih kriviti, ima 4 ekipe koje su u principu ispred nas, forsira se kosarka al realno odbojkasice su blize medalja...

Sempervivum

pre 2 godine

Пребиле су нас под кошем, а судије жмуре на оба ока. А Марина је била упорна да се лопта гура под кош. То је дало резултат 25 минута, али даље не.
На крају -15, што може бити проблем.

igor

pre 2 godine

@Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke

Ne siri dezinformacije. Ne zna se ni za koga na koga ce ici, kad se zavrse grupe, bice zreb i u muskoj i u zenskoj kosarci, takav je sistem.

jasik

pre 2 godine

Kraisnik upropastila mec. Dosta izgubljenih lopti, dok kretnja i pozicija ispod prosečnog basketasa, a dobija toliko prostora za igru. Valjda ce popraviti svoju igru.

cvcm

pre 2 godine

Pljuvacina po Tini Krajisnik sada, a da nije bilo njene igre u odbrani na EP na svim utakmicama ne bi dosli ni do polufinala...

Mi smo samo jedanput pobedili Spaniju u zadnjih 10-tak godina (i vrlo cesto je to bilo i po 20-tak i vise koseva razlike) tako da rezultat i nije neko iznenadjenje.

Treba nam pobeda protiv Koreje da obezbedimo prolaz a to nece biti laka utakmica to je sigurno...

hip hop

pre 2 godine

opet pljuvanje?? pa basketaše smo pljuvali sto nisu pustili Ruse u grupi. kako sad pljujemo košarkašice zato sto su "pustile" Španjolke u grupi?

Petar

pre 2 godine

Srbija je nasa , nista jos nije izgubljeno. Ja licno uvek cu navijati za Srbiju, danas su izgubile , pa sta. Cestitam Spaniji na zasluzenoj pobedi, mi smo odigrali bez nase poslovicne borbenosti...Devojke , samo napred sutra je novi dan....Srecno u nastavku takmicenja

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatna gomila gluposti od 52-43. Promašile su beskonačan broj zicera i otvorenih trojki, prodale gomilu lopti. Odbrana daleko od onog nivoa na koji su nas navikle. Španija u najjačem sastavu za nas je očigledno nepremostiva prepreka. Šteta, imale smo ih a onda je igra jednostavno nestala. Još su ušle u seriju trojku a mi ništa pogodili nismo. Na kraju težak poraz.

Djoksa

pre 2 godine

Ne treba praviti paniku. Nemoguće je dva puta istog protivnika dobiti na istom turniru. Osetili su to i naši basketaši protiv Rusije. Važno je zbiti redove i proći u sledeću rundu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Na EP Spanija nije bila kompletna jer su OI dobile prioritet. Dobre su nase devojke, neka se bore pa sta bude. Kad nema naske muske repke, nekako je sve prazno i neobicno za pracenje OI, barem meni.

Johnny Cage

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista

andjus

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista
(Johnny Cage, 29. jul 2021 12:18)

Kako ljudi vole tako da lupe neku glupost samo da bi napisali komentar reda radi, a pojma nemaju o zivotu a kamoli o sistemu takmicenja. Nakon zavrsene grupne faze ide zreb za cetvrtfinale, u jednoj polovini zreba ce biti tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa, a u drugoj polovini preostale cetiri (losije plasirane) reprezentacije koje su prosle grupnu fazu

milan

pre 2 godine

Suma sumarum. Sve je bilo dobro do zadnje cetvrtine. U zadnjoj cetvrtini je sve odlucio dobar sut protivnica. Nekoliko trojki i dvojki je napravio razliku od desetak poena koji nisu bili dostizni. Nase su se usled pritiska za dostizanje razlike unervozile i gresile.

tresa

pre 2 godine

spanija nas oduvala drugo poluvreme kao nista katastrofa izdanje od ovih zena drugo poluvreme bez idejno bez suta odbrana nula skok nula brzina sta reci kad ti ana sa gromadom zadnjice mora da prebaci loptu nad drugu polovini terena

iskusan

pre 2 godine

Realno, Spanija je dve klase iznad nas, ono na EP je bio samo jedan njihov los dan i nasa jedina pobeda nad njima ikada!
Jos sad kad nam odu Sonja Vasic, Jelena Bruks i Ana Dabovic, pa ostanemo na Butuliji, Crvendakic i Krajisnik, necemo moci ni kvalifikacije za EP da prođemo, a ne da budemo prvaci!
Sto smo u zenskoj kosarci osvojili, osvojili smo, ove kosarkasice koje sad odlaze nema ko da zameni!

А. Петров

pre 2 godine

@“Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.
(Lud, zbunjen, normalan, 29. jul 2021 13:10)”

Та “црнкиња” има своје име.

BBS

pre 2 godine

Sacekajte do kraja takmicenja pa onda komentarisite....bolje sad da izgubimo nego kad bude bitno...neki nisu naucili da marina nikad nije izneverila...sa svih takmicenja medalja...malo li je...ja im verujem da ce biti najbolje kad bude najbitnije a to se racuna...

hip hop

pre 2 godine

nisu španjolke šutirale bolje za 3p nego smo mi bili loši za 2p. naš šut za 3p je bio odličan. čudno da naš trener ne zna da to primeti.

palop

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)

Uvek je imao po koji lapsus, ali u poslednje vreme ih ima non stop

Lud, zbunjen, normalan

pre 2 godine

Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.

realista

pre 2 godine

Наравно да не треба пљувати наше кошаркашице, али играле су очајно. Као прво морају да играју организовану одбрану, а као друго да осмисле једноставне акције у нападу, без бесконачних додавања.

Bocko

pre 2 godine

Pre olimpijade sam napisao da je konkurencija na OI prejaka i da ce nase kosarkasice tesko do medalje. Daj Boze da gresim, ali treba ce nam mnogo srece.

ok, ok

pre 2 godine

Dobro je, malo više koncentracije pod košem da se ne dozvole ovi ofanzivni skokovi i to je sve što treba popraviti. Španija će da izleti furiozno na početku drugog poluvremena, to ako naše izdrže i uzvrate na isti način, naša utakmica.

bojan

pre 2 godine

Zašto ne bi bili najbolje drugoplasirani. Dobijemo Koreju 30 razlike.
U grupi gde je francuska Japan, niko ne može pored SAD imati dobru koš razliku. U onoj grupi je Australija koje će verovatno biti druga već izgubila 15 razlika i sumnjam da će Kineskinje razbiti. Možda portoriko. Neće valjda 50 razlike

Back in Black

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)
Šta ce on vodi svake prestupne godine neku utakmicu i tu kada nisi konstantan polako ispadaš iz forme.

O boze

pre 2 godine

Trebali smo da forsiramo trojke po svaku cenu... Umesto sto smo forsirali suteve ispod kosa koje smo krenuli lose da realizujemo kad smo imali plus 9 razlike... onda smo dozvolili spanjolkama da sutiraju trojke po svaku cenu i tako smo protracili toliku razliku... Previse zgrceno smo igrali kad smo trebali da rizikujemo i to nas je kostalo...

koshke

pre 2 godine

ma sta ste se sad okacili za Jokica.Da su naši prošli na olimpijske igre možda bi i igrao za repku. Djordjevic bi onu utakmicu sa Italijom dobio i bez Jokica i bez Bogdanovića ali ne nama nije valjao tražili smo Kokoskova. Jokic i jeste bio umoran za kvalifikacije nije to košarka koja se igra za vikend nego se u nedelju dana igraju 3 do 4 utakmice a on igrao po 30+ minuta svaku.

Laki

pre 2 godine

Kakav sam ja baksuz, nisam mogao da gledam polufinale basketaša i sad drugo poluvreme košarkašica i..oba puta sam bio šokiran rezultatom, pa kako bre?

pojma nemam

pre 2 godine

Ako Kanada dobije Spaniju i napravi se krug od 3 ekipe kako se racuna prednost? Ukupna kos tazlika ili samo iz medjusobnih meceva?

секретар

pre 2 godine

Ал један блок да направе за Соњу!Да ли Маљковић има икакву акцију да се направи блок и Соња има отворен шут?У мору сивила Црвендакић направи најбољи потез на утакмици и да кош а тренер је онда изведе!Као и после промашене тројке.Тина да ли зна или не, није битно, али данас јој није ишло.Па изведи је!

wersj

pre 2 godine

drugo poluvreme bez kosarke katastrofa od igre nase dame uzasno sa gledanje amaterksko ponasanje!spankinje su bile kompletne i vidise da su mnogo bolje od nasih dama evropsko je bilo slucajno sto spankinje nisu bile kompletne

Ljubisa

pre 2 godine

Jeste da je lako biti general nakon bitke,ali mogu da probam malo:), mislim da imamo jako dobro petorku-sestorku,ali ne vidim zasto ih se tako cesto mora menjati,skoro pa kao u hokeju,to strasno steti u dosta slucajeva,ranije su petorke igarli 80% utakmica i nisu padali od umora,ovako ispada da sve moraju igrati i dovoljno je da dve igracice nemaju svoj dan i ode sve nizbrdo.

koshke

pre 2 godine

ma to naše kosarkasice kalkulisu što bi rekli vrsni i taktički poznavaoci svih vrsta sportova na ovom portalu.Razumeju se u sve vrste sportova od bocanja do svemirskog basketa

Johnny Cage

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista

Cugcvang

pre 2 godine

Tina Kraišnik je upropastila šta god je mogla.
Po meni ispod prosječna igračica.
Kada dobije loptu ponaša se ko da ima vruć krompir u rukama.

iskusan

pre 2 godine

Realno, Spanija je dve klase iznad nas, ono na EP je bio samo jedan njihov los dan i nasa jedina pobeda nad njima ikada!
Jos sad kad nam odu Sonja Vasic, Jelena Bruks i Ana Dabovic, pa ostanemo na Butuliji, Crvendakic i Krajisnik, necemo moci ni kvalifikacije za EP da prođemo, a ne da budemo prvaci!
Sto smo u zenskoj kosarci osvojili, osvojili smo, ove kosarkasice koje sad odlaze nema ko da zameni!

jasik

pre 2 godine

Kraisnik upropastila mec. Dosta izgubljenih lopti, dok kretnja i pozicija ispod prosečnog basketasa, a dobija toliko prostora za igru. Valjda ce popraviti svoju igru.

nr93

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah

tresa

pre 2 godine

spanija nas oduvala drugo poluvreme kao nista katastrofa izdanje od ovih zena drugo poluvreme bez idejno bez suta odbrana nula skok nula brzina sta reci kad ti ana sa gromadom zadnjice mora da prebaci loptu nad drugu polovini terena

wersj

pre 2 godine

drugo poluvreme bez kosarke katastrofa od igre nase dame uzasno sa gledanje amaterksko ponasanje!spankinje su bile kompletne i vidise da su mnogo bolje od nasih dama evropsko je bilo slucajno sto spankinje nisu bile kompletne

koshke

pre 2 godine

ma sta ste se sad okacili za Jokica.Da su naši prošli na olimpijske igre možda bi i igrao za repku. Djordjevic bi onu utakmicu sa Italijom dobio i bez Jokica i bez Bogdanovića ali ne nama nije valjao tražili smo Kokoskova. Jokic i jeste bio umoran za kvalifikacije nije to košarka koja se igra za vikend nego se u nedelju dana igraju 3 do 4 utakmice a on igrao po 30+ minuta svaku.

a

pre 2 godine

Koliko samo negativnih komentara u svakom sportu. Umislili da smo svetska velesila. Nama je forma tempirana za EP. Pa šta ako smo izgubili? Svaka medalja je uspeh

Lud, zbunjen, normalan

pre 2 godine

Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.

BBS

pre 2 godine

Sacekajte do kraja takmicenja pa onda komentarisite....bolje sad da izgubimo nego kad bude bitno...neki nisu naucili da marina nikad nije izneverila...sa svih takmicenja medalja...malo li je...ja im verujem da ce biti najbolje kad bude najbitnije a to se racuna...

А. Петров

pre 2 godine

@“Čim su povele 10 razlike naše su pomislile da je meč gotov i oborile ritam... stvar je mentaliteta. Naš plej (crnkinja) je bezopasna u napadu.
(Lud, zbunjen, normalan, 29. jul 2021 13:10)”

Та “црнкиња” има своје име.

Demar Derozan

pre 2 godine

Na EP Spanija nije bila kompletna jer su OI dobile prioritet. Dobre su nase devojke, neka se bore pa sta bude. Kad nema naske muske repke, nekako je sve prazno i neobicno za pracenje OI, barem meni.

Lublana_je_bulana

pre 2 godine

Španjolke su veći foliranti od kolega iz muške reprezentacije. Kad krenu da se bacakaju i da iniciraju kontakte muka mi postane. Ajmo devojke!

Djoksa

pre 2 godine

Ne treba praviti paniku. Nemoguće je dva puta istog protivnika dobiti na istom turniru. Osetili su to i naši basketaši protiv Rusije. Važno je zbiti redove i proći u sledeću rundu.

hip hop

pre 2 godine

opet pljuvanje?? pa basketaše smo pljuvali sto nisu pustili Ruse u grupi. kako sad pljujemo košarkašice zato sto su "pustile" Španjolke u grupi?

koshke

pre 2 godine

ma to naše kosarkasice kalkulisu što bi rekli vrsni i taktički poznavaoci svih vrsta sportova na ovom portalu.Razumeju se u sve vrste sportova od bocanja do svemirskog basketa

Aleks

pre 2 godine

Glavu gore devojke. Bez obzira na sudijski kriterijum i foliranje protivnica, mora da se uzvrati jako i cvrsto. Ipak danas je protivnik bio bolji.

Idemo dalje, malo vise koncentracije i morate da se naviknete na tucu.

I dalje ste najbolje najlepse i volimo Vas.

Sempervivum

pre 2 godine

Пребиле су нас под кошем, а судије жмуре на оба ока. А Марина је била упорна да се лопта гура под кош. То је дало резултат 25 минута, али даље не.
На крају -15, што може бити проблем.

hip hop

pre 2 godine

nisu španjolke šutirale bolje za 3p nego smo mi bili loši za 2p. naš šut za 3p je bio odličan. čudno da naš trener ne zna da to primeti.

ok, ok

pre 2 godine

Dobro je, malo više koncentracije pod košem da se ne dozvole ovi ofanzivni skokovi i to je sve što treba popraviti. Španija će da izleti furiozno na početku drugog poluvremena, to ako naše izdrže i uzvrate na isti način, naša utakmica.

pojma nemam

pre 2 godine

Ako Kanada dobije Spaniju i napravi se krug od 3 ekipe kako se racuna prednost? Ukupna kos tazlika ili samo iz medjusobnih meceva?

Petar

pre 2 godine

Srbija je nasa , nista jos nije izgubljeno. Ja licno uvek cu navijati za Srbiju, danas su izgubile , pa sta. Cestitam Spaniji na zasluzenoj pobedi, mi smo odigrali bez nase poslovicne borbenosti...Devojke , samo napred sutra je novi dan....Srecno u nastavku takmicenja

O boze

pre 2 godine

Trebali smo da forsiramo trojke po svaku cenu... Umesto sto smo forsirali suteve ispod kosa koje smo krenuli lose da realizujemo kad smo imali plus 9 razlike... onda smo dozvolili spanjolkama da sutiraju trojke po svaku cenu i tako smo protracili toliku razliku... Previse zgrceno smo igrali kad smo trebali da rizikujemo i to nas je kostalo...

bojan

pre 2 godine

Zašto ne bi bili najbolje drugoplasirani. Dobijemo Koreju 30 razlike.
U grupi gde je francuska Japan, niko ne može pored SAD imati dobru koš razliku. U onoj grupi je Australija koje će verovatno biti druga već izgubila 15 razlika i sumnjam da će Kineskinje razbiti. Možda portoriko. Neće valjda 50 razlike

Back in Black

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)
Šta ce on vodi svake prestupne godine neku utakmicu i tu kada nisi konstantan polako ispadaš iz forme.

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatna gomila gluposti od 52-43. Promašile su beskonačan broj zicera i otvorenih trojki, prodale gomilu lopti. Odbrana daleko od onog nivoa na koji su nas navikle. Španija u najjačem sastavu za nas je očigledno nepremostiva prepreka. Šteta, imale smo ih a onda je igra jednostavno nestala. Još su ušle u seriju trojku a mi ništa pogodili nismo. Na kraju težak poraz.

Bocko

pre 2 godine

Pre olimpijade sam napisao da je konkurencija na OI prejaka i da ce nase kosarkasice tesko do medalje. Daj Boze da gresim, ali treba ce nam mnogo srece.

cvcm

pre 2 godine

Pljuvacina po Tini Krajisnik sada, a da nije bilo njene igre u odbrani na EP na svim utakmicama ne bi dosli ni do polufinala...

Mi smo samo jedanput pobedili Spaniju u zadnjih 10-tak godina (i vrlo cesto je to bilo i po 20-tak i vise koseva razlike) tako da rezultat i nije neko iznenadjenje.

Treba nam pobeda protiv Koreje da obezbedimo prolaz a to nece biti laka utakmica to je sigurno...

milan

pre 2 godine

Suma sumarum. Sve je bilo dobro do zadnje cetvrtine. U zadnjoj cetvrtini je sve odlucio dobar sut protivnica. Nekoliko trojki i dvojki je napravio razliku od desetak poena koji nisu bili dostizni. Nase su se usled pritiska za dostizanje razlike unervozile i gresile.

Laki

pre 2 godine

Kakav sam ja baksuz, nisam mogao da gledam polufinale basketaša i sad drugo poluvreme košarkašica i..oba puta sam bio šokiran rezultatom, pa kako bre?

objektivan

pre 2 godine

Iskreno, nisam ni očekivao pobedu. Teško je dve utakmice uzastopno pobediti Španiju. Naravno još teže je održati vrh fome na dva uzastopna takmičenja u razmaku od 20-tak dana. Sada pobediti Koreju sa što većom razlikom i da pokušaju da budu najbolja drugoplasirana reprezentacija i time budu povlašćene u žrebu za četvrtfinale.

realista

pre 2 godine

Наравно да не треба пљувати наше кошаркашице, али играле су очајно. Као прво морају да играју организовану одбрану, а као друго да осмисле једноставне акције у нападу, без бесконачних додавања.

palop

pre 2 godine

Cak se i Šarenac koji je nekada sjajno prenosio uklopio u drustvo ovih strucnih komentatora. Malopre kaze Ivon Bruks, a posle toga Santi Kazorla hahahah
(nr93, 29. jul 2021 11:54)

Uvek je imao po koji lapsus, ali u poslednje vreme ih ima non stop

Ljubisa

pre 2 godine

Jeste da je lako biti general nakon bitke,ali mogu da probam malo:), mislim da imamo jako dobro petorku-sestorku,ali ne vidim zasto ih se tako cesto mora menjati,skoro pa kao u hokeju,to strasno steti u dosta slucajeva,ranije su petorke igarli 80% utakmica i nisu padali od umora,ovako ispada da sve moraju igrati i dovoljno je da dve igracice nemaju svoj dan i ode sve nizbrdo.

Lakic

pre 2 godine

Kapa dole za kosarkasice za sve medalje. Tesko do medalje al ne treba ih kriviti, ima 4 ekipe koje su u principu ispred nas, forsira se kosarka al realno odbojkasice su blize medalja...

igor

pre 2 godine

@Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke

Ne siri dezinformacije. Ne zna se ni za koga na koga ce ici, kad se zavrse grupe, bice zreb i u muskoj i u zenskoj kosarci, takav je sistem.

andjus

pre 2 godine

Sa ovim porazom u cetvrtfinalu idemo na Amerikanke sto znaci da od borbe za medalju nema nista, velika steta. Obaj mec je bukvalno bio nase sve ili nista
(Johnny Cage, 29. jul 2021 12:18)

Kako ljudi vole tako da lupe neku glupost samo da bi napisali komentar reda radi, a pojma nemaju o zivotu a kamoli o sistemu takmicenja. Nakon zavrsene grupne faze ide zreb za cetvrtfinale, u jednoj polovini zreba ce biti tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa, a u drugoj polovini preostale cetiri (losije plasirane) reprezentacije koje su prosle grupnu fazu

секретар

pre 2 godine

Ал један блок да направе за Соњу!Да ли Маљковић има икакву акцију да се направи блок и Соња има отворен шут?У мору сивила Црвендакић направи најбољи потез на утакмици и да кош а тренер је онда изведе!Као и после промашене тројке.Тина да ли зна или не, није битно, али данас јој није ишло.Па изведи је!