Četvrtak, 29.07.2021.

01:00

VI dan OI: Đoković u dva polufinala, Benčićevoj dve medalje!

Završen je šesti dan na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: B92

VI dan OI: Ðokoviæ u dva polufinala, Benèiæevoj dve medalje! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

x

pre 2 godine

I meni su nacionalne penzije i nagrade delovale mnogo, al onda čovek shvati koliko se kod nas ulaže u sport (koji je jako skup), a to je malo, a koliko se ulaže u bogatijim zemljama, a ulažu se milioni i milioni, pa ne osvoje medalje. Tako da ta nagrada i penzija, koju će na kraju dobiti koliko njih godišnje, 20, 30, 50? na kraju je mali novac koliko medalja košta. A sportista će sa tom penzijom biti obezbeđen da trenira neku drugu decu (opet u bednim uslovima, al bolje išta nego ništa), a ovako bi uložio svoje pare, trud i život za medalju, a onda otišao da bude nastavnik fizičkog u nekoj školi ili piskaralo u opštini. A možda država ne bi trebalo da daje nagrade, već da uloži u hale, staze, opremu, takmičenja...a to verujte više košta, mnogo više.

Goran

pre 2 godine

Pak Slovencov i Hrvatov opet več medala od Srbija.
Hihi.
(janez, 29. jul 2021 15:17)

Ah vi odvratni Janezi i Hrvatovi!
Mi smo bolji ljudi od vas.
Medalje su nebitne.
Bitno je kakav si človek.

blic

pre 2 godine

Valjda zna sta radi, do meca sa Zverevom mu je ostalo manje od 18 sati. Ok razumijem zelju da se napadne medalja i u miksu, al pod uslovom da uzme zlato u singlu. Sreca njegova sto danas u ta dva meca nije proveo vise od dva ipo sata, ponavljam, za nadati se da zna sta radi.

V

pre 2 godine

Evo, odgledah vaterpoliste i pobedili su!
Ipak nisam bakzus...

P.S. Koga uopšte zanima šta Ljubica misli o tome šta ja komentarišem. :)

Žarko

pre 2 godine

Narod očigledno želi referendum o nacionalnim penzijama od 40 godine života.
(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Sram vas bilo! To su naši heroji. Ajde zakuni se da nisi gledao kad je onaj naš pre 15 godina osvojio bronzu na evropskom prvenstvu u karateu? Treba da si srećan što možeš da mu obezbediš bolji životni standard od tvog.

А. Петров

pre 2 godine

@“
Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.
(Mirko, 29. jul 2021 12:54)”

Браво за коментар!

Jole

pre 2 godine

(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Da li shvataš koliko je bitno u ovo današnje vreme pogurati sport i prave vrednosti naspram rijalitija, “pevača” koji pevaju o lakim ženama i drogiranju i ostalog. Sve što je u službi promocije sporta i zdravog života treba maksimalno finansirati.

Sikter političari

pre 2 godine

Banana države daju nacionalne penzije ali mi smo ih sve prevazišli. Mi ih dajemo od 40 godine života. Ajde narode poturi leđa nisu to male pare. A u Švajcarskoj muk! Kod njih to nema. Nisu dovoljno bogati.

Šubert

pre 2 godine

Ako osvoje medalju ko će se zbog toga osećati super nedelju dana nakon zatvaranja OI? A ogromne nacionalne penzije od 40 godine života ćemo morati decenijama da im plaćamo. Ovo ima samo u zemljama trećeg sveta poput Somalije, Srbije, Etiopije. Tito je najviše i najskuplje poklone dobio upravo iz gladne Etiopije ali im vladari nisu bili gladni. Ajde nek vlasti u Švajcarskoj pokušaju da nametnu narodu obavezu da plaćaju 2-3 prosečne plate osvajači ma medalja. Ha ha ha nikad a ni tad. Mislite da su oni ludi da bogatijima od sebe plaćaju doživotno njihov sportski uspeh?

Lakic

pre 2 godine

Nole svaka cast, covek nastupa patriotski i pomaze drugima al mix je mac sa dve ostrice, cini se da su iz saveza napravili pritisak na njega a on nije takav da odbija, traze se medalje al uslovi su iscrpljujuci kao i satnica, rizikuje mnogo a zlato je bitnije u singlu... Ako ne uspe direktni krivci su celnici saveza i Ol kom. Srbije. Sretno Nole.

Mirko

pre 2 godine

Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.

Pollo

pre 2 godine

Cuje neko kako pricaju Milica Mandic i Maja Ognjenovic?! Kako igraju znamo nego kujete sta i kako pricaju?! Koje zlato imamo nismo ni svesni a fudbaleri ni jezika, ni igre a milione zaradjuju!!!! i zasto svi nasi sportisti nemaju dresove kao veslaci?!

Ljubica

pre 2 godine

@V

Vi nemojte više nikog gledati, jer ste baksuzni, jer eto ni košarkašicama niste sreću doneli. Kog’ je briga koga Vi gledate ili ne gledate ? Toliko arogancije bez osnova. Svako nek’ gleda šta ga zanima, ali čemu ovakav komentar, e to mi nije jasno.

Rumba

pre 2 godine

Svim srcem uz Zoranu! Devojku bez razloga pljuju danima u komentarima, a u svom sportu je ziva legenda. Ima gomilu medalja i samo joj Olimpijska fali u kolekciji. Sad ce da je uzme u inat svima!! Napred Zorana, cela Srbija je uz tebe!!

V

pre 2 godine

Gledam košarkašice, Đokovića inače nikada ne gledam jer me tenis nikada nije zanimao, plus što je izgubio to jednom kada pokušah da gledam i tad ukapiram da treba da nastavim da ne gledam. Toliko od mene kao doprinos.

sladjan

pre 2 godine

Nini sve najbolje. Koliko strucnjaka komentarise. Ova takmicarka iz burundija ni gard nije imala nemojte biti smesni. Teska amaterka.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Mene plasi taj Kinez protiv Djoka
(Bubba Smith, 29. jul 2021 06:05)



Nije Kinez nego Japanac, i ti to jako dobro znaš. Ne sikiraj se. Novak je bio nepobediv na tvrdoj podlozi i protiv Federera u životnoj formi a ne proziv anonimusa…

Krle

pre 2 godine

i mi se busamo da smo toboz neka sportska nacija,a u pravim sportovima ni nemamo predstavnike,a i ovu sacicu medalja smo osvojili u marginalnim sportovima,hrvati duplo manji od nas pa ce uzeti duplo vise medalja,slovenci ce biti bolji,cak i kosovo uze dve zlatne,70 posto njih sto su otisli amateri obicni.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

А. Петров@

Kada si spomenuo druze komentatore rts-a, u pravu si, totalni amateri, diletanti, razumem lapsus, ali oni sta rade to vec prelazi svaku granicu, naravno cast izuzecima, tipa Ace Stojanovica pa i Andrijasevica koji btw vise nije na rts-u, medjutim oni samo fudbal prenose, ostali, KATASTROFA!

Idemo

pre 2 godine

Šteta za veslače, imaju kvalitet za medalju ali uz sve što se dešavalo, i ovo je uspeh, čestitke!

Na svakim OI bude neki sport gde imamo favorite pa ne bude medalje, ove godine to je džudo. Ništa, idemo dalje, momci!

Ajde, Zorana, do medalje! Mislim da bi mi njena najdraža bila od svih individualnih, stalno je u svetskom vrhu, a olimpijska medalja izmiče, pa eto i ono 4. mesto neki dan.

Odbojkašice danas bez opuštanja ne bi trebalo da imaju problema, a košarkašice s druge strane, sa teške na težu utakmicu, ali verujem i u njih. A verujem i da će vaterpolisti da pokažu šta znaju danas i obezbede prolaz dalje.


Boks inače ne pratim, pa ne znam mnogo, ali navijam, koliko vidim šta se piše, Nina nije favorit, ali ima šanse.

Nole je Nole. Možda je njemu pritisak privilegija, ali meni se ne sviđa što se baš toliko nameće, da mi njega pustimo da igra.

Srećno svima!

kussta

pre 2 godine

Nina kao Simplon Ekspres ! Toliko tempa, izdržlivosti, borbenosti, tehnike...u jednom malom ženskom telu ! Čekao sam celo jutro da je ponovo gledam ! I opet me je oduševila (ž.boks gledam prvi put). Napred NINA... želim ti ako je moguće ZLATO !

А. Петров

pre 2 godine

Браво Нина!
Победа ни једном није дошла у питање. Примила је само један озбиљан ударац, а задала их је баш доста.
Једино што није ваљало је - коментатор РТС-а. Дуго нисам гледао бокс и као просечном гледаоцу била ми је потребна помоћ око начина бодовања, кретања меча, тренутног стања и слично. Све то нисам добио. Коментатор је био бескористан.

nikola

pre 2 godine

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.
(Kikujiro, 29. jul 2021 04:18)

Kada si tako pametan sto ne pogledas rezultat iz Londona, kada je u brzom imala 290 i bila u finalu.
Sve je moguce, ovo je potpuno novo takmicenje, tako da, navijamo i samo hrabro Zoko, za Bobanu da uzmes medalju...

Kikujiro

pre 2 godine

Rio 2016 - Zorana je imala 293 kruga u preciznom gadjanju, u brzom je imala 283, sa 576 završila je na 19 mestu.

Takmičarka koja je kao osma ušla u finale imala je 582 kruga.

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.

verni gledalac

pre 2 godine

I Grkinja je ubola jednu 100-ku, ali evo popušta u 3. seriji pa Zoza ostaje prva. Posle ove grupe ima još 12 takmičara. Milenkovićka ostaje u donjoj trećini tabele.

Kikujiro

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.

Kg

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.
(Kikujiro, 29. jul 2021 03:04)

Sve si lepo rekao. Zorana je zavrsila za danas. Ocekivano sjajno za preciznost. Sutra ce biti problema sa brzim pucanjem. Finale bi bilo premija jer uvek podbaci u brzom pucanju. Zato je kladionice nisu stavila ni medju prvih 10 kandidata za zlato u ovoj disciplini.

?

pre 2 godine

Hrvati ga ne vade iz usta.
(blic, 29. jul 2021 03:01)

Ma mozete da izmiljate razloge zasto i kako, ali Hrvati su decenijama jaca sportska sila od nas u pusenju kurca hahahahahahahahahahahahahahah
(realnost, 29. jul 2021 02:45)

Jesam li ja na index.hr?

LN

pre 2 godine

Milovanovic je odlicno pucala (99 u trecem krugu) ali je već u prvom krugu pogodila dve osmice zaredom i pala psihički. Cini mi se da za ovaj sport treba preciznost - živci 50-50

objektivan

pre 2 godine

Šteta za nas dvojac, veslali su 5 sekundi sporije nego juče, da su ponovili taj rezultat bili bi treći bez problema. Stvarno šteta, ali 10 dana bez treninga je stvarno mnogo, tako da je ovo trenutni maksimum.
Zorana je izgleda rešila da najzad uzme olimpijsku medalju, prvih 10 hitaca-sve desetke, trenutno je prva u kvalifikacijama, sa ogromna 4 kruga više od Ukrajinke. Verujem u nju.
Napred Srbija!!

Mare

pre 2 godine

Aman ljudi ne radujte se unared Zoraninim dobrim rezultatom jer sledi brzinsko pucanje a u tome je lošija. Samo realno kažem naravno da joj želim sve najbolje i medalju

qw

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale.
(JJ&Sharapova fan, 29. jul 2021 02:29)

Ne računa se to tako, jer brzinu odlučuje smjer i jačina vjetra.

ghh

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

Žreb, prvoplasirani i najbolja drugoplasirana ekipa su povlašćeni, ostali nisu.

GogiTim

pre 2 godine

Sad kad Zoka upuca medalju! Kako je krenula, da ne ureknem, valjda joj prekipelo vec da bude cetvrta. Ljuuudi, 10 avg u prvoj seriji!

nebulozator

pre 2 godine

može li neko da objasni ovo što Zorana puca, 25m pištolj, kada je finale, vidim neke kvalifikacije za preciznost i za Rapid, pa mi ništa nije jasno haha. :D hvala unapred!

76er

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Polako, tako nije promasivala i prosli put, pa bio krompir.

JJ&Sharapova fan

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale, plus bez dana odmora, sto im je mozda uzelo vise danka nego ostalima zbog manjka adekvatnih treninga pred same Igre. Glavu gore momci, svakako veliki uspeh!

mat

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

Komentar

pre 2 godine

Sjajan učinak Arunovićke ali moram vas razočarati, verovatno ništa neće biti od finala. Zorana je na takmičenjima MK pištolja uvek među prve tri nakon faze preciznosti, ali je zaista loša na brzom pucanju i uvek padne negde oko 15. mesta. Tako je bilo na prošlom Evropskom prvenstvu i u Riu (gde je čak sa 283 ostvarila i neki svoj maksimum). Na nama je da se nadamo da će nekim čudom da pronađe nastup života i prođe u finale.

Звездин весник

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Пренос?

:D

pre 2 godine

Ima nas budnih, a radimo sutra od 08h ujutru!
Bodrimo svoje!
(učio mnogo, izlazio malo, 29. jul 2021 01:12)

Zar ne vidiš, ima nas i iz susjedstva ko Kineza.

:D

pre 2 godine

Treću veslačku olimpijsku medalju u Londonu, a drugu srebrnu za Hrvatsku u četvercu osvojili su braća Martin i Valent Sinković, Damir Martin, i David Šain. 

Četvrtu u dvojac na pariće, a zlatnu osvojili su u Rio braća Sinković. A sada napadaju treću medalju po mogučnosti zlatnu. Deset godina dominacije braće Sinković, a promjenili su tri discipline četverac na pariće, dvojac na pariće i dvojac bez kormilara. Šta reći, nego skinuti kapu i naklonost se. Bravo braćo.

A tu nam je i Damir Martin u Skifu koji je u Rio u onom dramatičnom finalu osvojio drugu srebrnu, a petu veslačku medalju za Hrvatsku. Danas vesla za ulazak u polufinalu, nadam se da može i u Tokio do medalje.

Sretno našima i vašima pa neka pobjedi bolji.

Suncokret

pre 2 godine

Na zlato u našem najuspešnijem sportu na Olimpijskim igrama čekamo od Atlante '96. Na velikim takmičenjima, svetskom i evropskom prvenstvu, uvek imamo takmičare u samom vrhu koji upucaju zlato, srebro ili bronzu, ali već 25 godina na OI nikako ne uspevamo doći do najsjajnije medalje...

Gledamo naše strelce i nadamo se da su baš ove igre te koje će prekinuti taj dugi niz bez zlatne medalje. A možda nekog od strelaca uhvati seta za Bobanom Veličković pa se trgne i samouvereno upuca zlato! Srećno!!!

Što se tiče ostalih sportista danas, imam neki jako, jako lud osećaj da naši mogu do zlata u veslanju :). Uspešan dan želimo svima, a posebno onima koji se danas bore za medalju ili finale. I pozdrav za noćnu smenu :)

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Срећно, момци, у финалу. Очекујемо лијепе вијести ујутру да прочитамо уз прву кафу.

Kikujiro

pre 2 godine

Mislim da će naši biti četvrti ili peti u veslanju, ako se kojim čudom uzme bronza bilo bi to sjajno. Vidi se da nisu 100% spremni, lepo je što suuopšte ušli i u finale.

Kikujiro

pre 2 godine

Mislim da će naši biti četvrti ili peti u veslanju, ako se kojim čudom uzme bronza bilo bi to sjajno. Vidi se da nisu 100% spremni, lepo je što suuopšte ušli i u finale.

А. Петров

pre 2 godine

Браво Нина!
Победа ни једном није дошла у питање. Примила је само један озбиљан ударац, а задала их је баш доста.
Једино што није ваљало је - коментатор РТС-а. Дуго нисам гледао бокс и као просечном гледаоцу била ми је потребна помоћ око начина бодовања, кретања меча, тренутног стања и слично. Све то нисам добио. Коментатор је био бескористан.

Suncokret

pre 2 godine

Na zlato u našem najuspešnijem sportu na Olimpijskim igrama čekamo od Atlante '96. Na velikim takmičenjima, svetskom i evropskom prvenstvu, uvek imamo takmičare u samom vrhu koji upucaju zlato, srebro ili bronzu, ali već 25 godina na OI nikako ne uspevamo doći do najsjajnije medalje...

Gledamo naše strelce i nadamo se da su baš ove igre te koje će prekinuti taj dugi niz bez zlatne medalje. A možda nekog od strelaca uhvati seta za Bobanom Veličković pa se trgne i samouvereno upuca zlato! Srećno!!!

Što se tiče ostalih sportista danas, imam neki jako, jako lud osećaj da naši mogu do zlata u veslanju :). Uspešan dan želimo svima, a posebno onima koji se danas bore za medalju ili finale. I pozdrav za noćnu smenu :)

Rumba

pre 2 godine

Svim srcem uz Zoranu! Devojku bez razloga pljuju danima u komentarima, a u svom sportu je ziva legenda. Ima gomilu medalja i samo joj Olimpijska fali u kolekciji. Sad ce da je uzme u inat svima!! Napred Zorana, cela Srbija je uz tebe!!

kussta

pre 2 godine

Nina kao Simplon Ekspres ! Toliko tempa, izdržlivosti, borbenosti, tehnike...u jednom malom ženskom telu ! Čekao sam celo jutro da je ponovo gledam ! I opet me je oduševila (ž.boks gledam prvi put). Napred NINA... želim ti ako je moguće ZLATO !

nikola

pre 2 godine

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.
(Kikujiro, 29. jul 2021 04:18)

Kada si tako pametan sto ne pogledas rezultat iz Londona, kada je u brzom imala 290 i bila u finalu.
Sve je moguce, ovo je potpuno novo takmicenje, tako da, navijamo i samo hrabro Zoko, za Bobanu da uzmes medalju...

Mare

pre 2 godine

Aman ljudi ne radujte se unared Zoraninim dobrim rezultatom jer sledi brzinsko pucanje a u tome je lošija. Samo realno kažem naravno da joj želim sve najbolje i medalju

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Срећно, момци, у финалу. Очекујемо лијепе вијести ујутру да прочитамо уз прву кафу.

Mirko

pre 2 godine

Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.

А. Петров

pre 2 godine

@“
Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.
(Mirko, 29. jul 2021 12:54)”

Браво за коментар!

:D

pre 2 godine

Treću veslačku olimpijsku medalju u Londonu, a drugu srebrnu za Hrvatsku u četvercu osvojili su braća Martin i Valent Sinković, Damir Martin, i David Šain. 

Četvrtu u dvojac na pariće, a zlatnu osvojili su u Rio braća Sinković. A sada napadaju treću medalju po mogučnosti zlatnu. Deset godina dominacije braće Sinković, a promjenili su tri discipline četverac na pariće, dvojac na pariće i dvojac bez kormilara. Šta reći, nego skinuti kapu i naklonost se. Bravo braćo.

A tu nam je i Damir Martin u Skifu koji je u Rio u onom dramatičnom finalu osvojio drugu srebrnu, a petu veslačku medalju za Hrvatsku. Danas vesla za ulazak u polufinalu, nadam se da može i u Tokio do medalje.

Sretno našima i vašima pa neka pobjedi bolji.

Idemo

pre 2 godine

Šteta za veslače, imaju kvalitet za medalju ali uz sve što se dešavalo, i ovo je uspeh, čestitke!

Na svakim OI bude neki sport gde imamo favorite pa ne bude medalje, ove godine to je džudo. Ništa, idemo dalje, momci!

Ajde, Zorana, do medalje! Mislim da bi mi njena najdraža bila od svih individualnih, stalno je u svetskom vrhu, a olimpijska medalja izmiče, pa eto i ono 4. mesto neki dan.

Odbojkašice danas bez opuštanja ne bi trebalo da imaju problema, a košarkašice s druge strane, sa teške na težu utakmicu, ali verujem i u njih. A verujem i da će vaterpolisti da pokažu šta znaju danas i obezbede prolaz dalje.


Boks inače ne pratim, pa ne znam mnogo, ali navijam, koliko vidim šta se piše, Nina nije favorit, ali ima šanse.

Nole je Nole. Možda je njemu pritisak privilegija, ali meni se ne sviđa što se baš toliko nameće, da mi njega pustimo da igra.

Srećno svima!

?

pre 2 godine

Hrvati ga ne vade iz usta.
(blic, 29. jul 2021 03:01)

Ma mozete da izmiljate razloge zasto i kako, ali Hrvati su decenijama jaca sportska sila od nas u pusenju kurca hahahahahahahahahahahahahahah
(realnost, 29. jul 2021 02:45)

Jesam li ja na index.hr?

Jole

pre 2 godine

(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Da li shvataš koliko je bitno u ovo današnje vreme pogurati sport i prave vrednosti naspram rijalitija, “pevača” koji pevaju o lakim ženama i drogiranju i ostalog. Sve što je u službi promocije sporta i zdravog života treba maksimalno finansirati.

:D

pre 2 godine

Ima nas budnih, a radimo sutra od 08h ujutru!
Bodrimo svoje!
(učio mnogo, izlazio malo, 29. jul 2021 01:12)

Zar ne vidiš, ima nas i iz susjedstva ko Kineza.

Komentar

pre 2 godine

Sjajan učinak Arunovićke ali moram vas razočarati, verovatno ništa neće biti od finala. Zorana je na takmičenjima MK pištolja uvek među prve tri nakon faze preciznosti, ali je zaista loša na brzom pucanju i uvek padne negde oko 15. mesta. Tako je bilo na prošlom Evropskom prvenstvu i u Riu (gde je čak sa 283 ostvarila i neki svoj maksimum). Na nama je da se nadamo da će nekim čudom da pronađe nastup života i prođe u finale.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

А. Петров@

Kada si spomenuo druze komentatore rts-a, u pravu si, totalni amateri, diletanti, razumem lapsus, ali oni sta rade to vec prelazi svaku granicu, naravno cast izuzecima, tipa Ace Stojanovica pa i Andrijasevica koji btw vise nije na rts-u, medjutim oni samo fudbal prenose, ostali, KATASTROFA!

qw

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale.
(JJ&Sharapova fan, 29. jul 2021 02:29)

Ne računa se to tako, jer brzinu odlučuje smjer i jačina vjetra.

Kg

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.
(Kikujiro, 29. jul 2021 03:04)

Sve si lepo rekao. Zorana je zavrsila za danas. Ocekivano sjajno za preciznost. Sutra ce biti problema sa brzim pucanjem. Finale bi bilo premija jer uvek podbaci u brzom pucanju. Zato je kladionice nisu stavila ni medju prvih 10 kandidata za zlato u ovoj disciplini.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Mene plasi taj Kinez protiv Djoka
(Bubba Smith, 29. jul 2021 06:05)



Nije Kinez nego Japanac, i ti to jako dobro znaš. Ne sikiraj se. Novak je bio nepobediv na tvrdoj podlozi i protiv Federera u životnoj formi a ne proziv anonimusa…

objektivan

pre 2 godine

Šteta za nas dvojac, veslali su 5 sekundi sporije nego juče, da su ponovili taj rezultat bili bi treći bez problema. Stvarno šteta, ali 10 dana bez treninga je stvarno mnogo, tako da je ovo trenutni maksimum.
Zorana je izgleda rešila da najzad uzme olimpijsku medalju, prvih 10 hitaca-sve desetke, trenutno je prva u kvalifikacijama, sa ogromna 4 kruga više od Ukrajinke. Verujem u nju.
Napred Srbija!!

LN

pre 2 godine

Milovanovic je odlicno pucala (99 u trecem krugu) ali je već u prvom krugu pogodila dve osmice zaredom i pala psihički. Cini mi se da za ovaj sport treba preciznost - živci 50-50

Kikujiro

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.

Krle

pre 2 godine

i mi se busamo da smo toboz neka sportska nacija,a u pravim sportovima ni nemamo predstavnike,a i ovu sacicu medalja smo osvojili u marginalnim sportovima,hrvati duplo manji od nas pa ce uzeti duplo vise medalja,slovenci ce biti bolji,cak i kosovo uze dve zlatne,70 posto njih sto su otisli amateri obicni.

Pollo

pre 2 godine

Cuje neko kako pricaju Milica Mandic i Maja Ognjenovic?! Kako igraju znamo nego kujete sta i kako pricaju?! Koje zlato imamo nismo ni svesni a fudbaleri ni jezika, ni igre a milione zaradjuju!!!! i zasto svi nasi sportisti nemaju dresove kao veslaci?!

JJ&Sharapova fan

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale, plus bez dana odmora, sto im je mozda uzelo vise danka nego ostalima zbog manjka adekvatnih treninga pred same Igre. Glavu gore momci, svakako veliki uspeh!

verni gledalac

pre 2 godine

I Grkinja je ubola jednu 100-ku, ali evo popušta u 3. seriji pa Zoza ostaje prva. Posle ove grupe ima još 12 takmičara. Milenkovićka ostaje u donjoj trećini tabele.

ghh

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

Žreb, prvoplasirani i najbolja drugoplasirana ekipa su povlašćeni, ostali nisu.

76er

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Polako, tako nije promasivala i prosli put, pa bio krompir.

sladjan

pre 2 godine

Nini sve najbolje. Koliko strucnjaka komentarise. Ova takmicarka iz burundija ni gard nije imala nemojte biti smesni. Teska amaterka.

Ljubica

pre 2 godine

@V

Vi nemojte više nikog gledati, jer ste baksuzni, jer eto ni košarkašicama niste sreću doneli. Kog’ je briga koga Vi gledate ili ne gledate ? Toliko arogancije bez osnova. Svako nek’ gleda šta ga zanima, ali čemu ovakav komentar, e to mi nije jasno.

Šubert

pre 2 godine

Ako osvoje medalju ko će se zbog toga osećati super nedelju dana nakon zatvaranja OI? A ogromne nacionalne penzije od 40 godine života ćemo morati decenijama da im plaćamo. Ovo ima samo u zemljama trećeg sveta poput Somalije, Srbije, Etiopije. Tito je najviše i najskuplje poklone dobio upravo iz gladne Etiopije ali im vladari nisu bili gladni. Ajde nek vlasti u Švajcarskoj pokušaju da nametnu narodu obavezu da plaćaju 2-3 prosečne plate osvajači ma medalja. Ha ha ha nikad a ni tad. Mislite da su oni ludi da bogatijima od sebe plaćaju doživotno njihov sportski uspeh?

V

pre 2 godine

Evo, odgledah vaterpoliste i pobedili su!
Ipak nisam bakzus...

P.S. Koga uopšte zanima šta Ljubica misli o tome šta ja komentarišem. :)

Sikter političari

pre 2 godine

Banana države daju nacionalne penzije ali mi smo ih sve prevazišli. Mi ih dajemo od 40 godine života. Ajde narode poturi leđa nisu to male pare. A u Švajcarskoj muk! Kod njih to nema. Nisu dovoljno bogati.

Žarko

pre 2 godine

Narod očigledno želi referendum o nacionalnim penzijama od 40 godine života.
(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Sram vas bilo! To su naši heroji. Ajde zakuni se da nisi gledao kad je onaj naš pre 15 godina osvojio bronzu na evropskom prvenstvu u karateu? Treba da si srećan što možeš da mu obezbediš bolji životni standard od tvog.

nebulozator

pre 2 godine

može li neko da objasni ovo što Zorana puca, 25m pištolj, kada je finale, vidim neke kvalifikacije za preciznost i za Rapid, pa mi ništa nije jasno haha. :D hvala unapred!

GogiTim

pre 2 godine

Sad kad Zoka upuca medalju! Kako je krenula, da ne ureknem, valjda joj prekipelo vec da bude cetvrta. Ljuuudi, 10 avg u prvoj seriji!

Kikujiro

pre 2 godine

Rio 2016 - Zorana je imala 293 kruga u preciznom gadjanju, u brzom je imala 283, sa 576 završila je na 19 mestu.

Takmičarka koja je kao osma ušla u finale imala je 582 kruga.

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.

V

pre 2 godine

Gledam košarkašice, Đokovića inače nikada ne gledam jer me tenis nikada nije zanimao, plus što je izgubio to jednom kada pokušah da gledam i tad ukapiram da treba da nastavim da ne gledam. Toliko od mene kao doprinos.

blic

pre 2 godine

Valjda zna sta radi, do meca sa Zverevom mu je ostalo manje od 18 sati. Ok razumijem zelju da se napadne medalja i u miksu, al pod uslovom da uzme zlato u singlu. Sreca njegova sto danas u ta dva meca nije proveo vise od dva ipo sata, ponavljam, za nadati se da zna sta radi.

Звездин весник

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Пренос?

mat

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

Goran

pre 2 godine

Pak Slovencov i Hrvatov opet več medala od Srbija.
Hihi.
(janez, 29. jul 2021 15:17)

Ah vi odvratni Janezi i Hrvatovi!
Mi smo bolji ljudi od vas.
Medalje su nebitne.
Bitno je kakav si človek.

Lakic

pre 2 godine

Nole svaka cast, covek nastupa patriotski i pomaze drugima al mix je mac sa dve ostrice, cini se da su iz saveza napravili pritisak na njega a on nije takav da odbija, traze se medalje al uslovi su iscrpljujuci kao i satnica, rizikuje mnogo a zlato je bitnije u singlu... Ako ne uspe direktni krivci su celnici saveza i Ol kom. Srbije. Sretno Nole.

x

pre 2 godine

I meni su nacionalne penzije i nagrade delovale mnogo, al onda čovek shvati koliko se kod nas ulaže u sport (koji je jako skup), a to je malo, a koliko se ulaže u bogatijim zemljama, a ulažu se milioni i milioni, pa ne osvoje medalje. Tako da ta nagrada i penzija, koju će na kraju dobiti koliko njih godišnje, 20, 30, 50? na kraju je mali novac koliko medalja košta. A sportista će sa tom penzijom biti obezbeđen da trenira neku drugu decu (opet u bednim uslovima, al bolje išta nego ništa), a ovako bi uložio svoje pare, trud i život za medalju, a onda otišao da bude nastavnik fizičkog u nekoj školi ili piskaralo u opštini. A možda država ne bi trebalo da daje nagrade, već da uloži u hale, staze, opremu, takmičenja...a to verujte više košta, mnogo više.

Krle

pre 2 godine

i mi se busamo da smo toboz neka sportska nacija,a u pravim sportovima ni nemamo predstavnike,a i ovu sacicu medalja smo osvojili u marginalnim sportovima,hrvati duplo manji od nas pa ce uzeti duplo vise medalja,slovenci ce biti bolji,cak i kosovo uze dve zlatne,70 posto njih sto su otisli amateri obicni.

V

pre 2 godine

Gledam košarkašice, Đokovića inače nikada ne gledam jer me tenis nikada nije zanimao, plus što je izgubio to jednom kada pokušah da gledam i tad ukapiram da treba da nastavim da ne gledam. Toliko od mene kao doprinos.

Kikujiro

pre 2 godine

Rio 2016 - Zorana je imala 293 kruga u preciznom gadjanju, u brzom je imala 283, sa 576 završila je na 19 mestu.

Takmičarka koja je kao osma ušla u finale imala je 582 kruga.

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.

Šubert

pre 2 godine

Ako osvoje medalju ko će se zbog toga osećati super nedelju dana nakon zatvaranja OI? A ogromne nacionalne penzije od 40 godine života ćemo morati decenijama da im plaćamo. Ovo ima samo u zemljama trećeg sveta poput Somalije, Srbije, Etiopije. Tito je najviše i najskuplje poklone dobio upravo iz gladne Etiopije ali im vladari nisu bili gladni. Ajde nek vlasti u Švajcarskoj pokušaju da nametnu narodu obavezu da plaćaju 2-3 prosečne plate osvajači ma medalja. Ha ha ha nikad a ni tad. Mislite da su oni ludi da bogatijima od sebe plaćaju doživotno njihov sportski uspeh?

Sikter političari

pre 2 godine

Banana države daju nacionalne penzije ali mi smo ih sve prevazišli. Mi ih dajemo od 40 godine života. Ajde narode poturi leđa nisu to male pare. A u Švajcarskoj muk! Kod njih to nema. Nisu dovoljno bogati.

:D

pre 2 godine

Treću veslačku olimpijsku medalju u Londonu, a drugu srebrnu za Hrvatsku u četvercu osvojili su braća Martin i Valent Sinković, Damir Martin, i David Šain. 

Četvrtu u dvojac na pariće, a zlatnu osvojili su u Rio braća Sinković. A sada napadaju treću medalju po mogučnosti zlatnu. Deset godina dominacije braće Sinković, a promjenili su tri discipline četverac na pariće, dvojac na pariće i dvojac bez kormilara. Šta reći, nego skinuti kapu i naklonost se. Bravo braćo.

A tu nam je i Damir Martin u Skifu koji je u Rio u onom dramatičnom finalu osvojio drugu srebrnu, a petu veslačku medalju za Hrvatsku. Danas vesla za ulazak u polufinalu, nadam se da može i u Tokio do medalje.

Sretno našima i vašima pa neka pobjedi bolji.

Suncokret

pre 2 godine

Na zlato u našem najuspešnijem sportu na Olimpijskim igrama čekamo od Atlante '96. Na velikim takmičenjima, svetskom i evropskom prvenstvu, uvek imamo takmičare u samom vrhu koji upucaju zlato, srebro ili bronzu, ali već 25 godina na OI nikako ne uspevamo doći do najsjajnije medalje...

Gledamo naše strelce i nadamo se da su baš ove igre te koje će prekinuti taj dugi niz bez zlatne medalje. A možda nekog od strelaca uhvati seta za Bobanom Veličković pa se trgne i samouvereno upuca zlato! Srećno!!!

Što se tiče ostalih sportista danas, imam neki jako, jako lud osećaj da naši mogu do zlata u veslanju :). Uspešan dan želimo svima, a posebno onima koji se danas bore za medalju ili finale. I pozdrav za noćnu smenu :)

Lakic

pre 2 godine

Nole svaka cast, covek nastupa patriotski i pomaze drugima al mix je mac sa dve ostrice, cini se da su iz saveza napravili pritisak na njega a on nije takav da odbija, traze se medalje al uslovi su iscrpljujuci kao i satnica, rizikuje mnogo a zlato je bitnije u singlu... Ako ne uspe direktni krivci su celnici saveza i Ol kom. Srbije. Sretno Nole.

blic

pre 2 godine

Valjda zna sta radi, do meca sa Zverevom mu je ostalo manje od 18 sati. Ok razumijem zelju da se napadne medalja i u miksu, al pod uslovom da uzme zlato u singlu. Sreca njegova sto danas u ta dva meca nije proveo vise od dva ipo sata, ponavljam, za nadati se da zna sta radi.

Žarko

pre 2 godine

Narod očigledno želi referendum o nacionalnim penzijama od 40 godine života.
(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Sram vas bilo! To su naši heroji. Ajde zakuni se da nisi gledao kad je onaj naš pre 15 godina osvojio bronzu na evropskom prvenstvu u karateu? Treba da si srećan što možeš da mu obezbediš bolji životni standard od tvog.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Mene plasi taj Kinez protiv Djoka
(Bubba Smith, 29. jul 2021 06:05)



Nije Kinez nego Japanac, i ti to jako dobro znaš. Ne sikiraj se. Novak je bio nepobediv na tvrdoj podlozi i protiv Federera u životnoj formi a ne proziv anonimusa…

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Срећно, момци, у финалу. Очекујемо лијепе вијести ујутру да прочитамо уз прву кафу.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

А. Петров@

Kada si spomenuo druze komentatore rts-a, u pravu si, totalni amateri, diletanti, razumem lapsus, ali oni sta rade to vec prelazi svaku granicu, naravno cast izuzecima, tipa Ace Stojanovica pa i Andrijasevica koji btw vise nije na rts-u, medjutim oni samo fudbal prenose, ostali, KATASTROFA!

Mare

pre 2 godine

Aman ljudi ne radujte se unared Zoraninim dobrim rezultatom jer sledi brzinsko pucanje a u tome je lošija. Samo realno kažem naravno da joj želim sve najbolje i medalju

Rumba

pre 2 godine

Svim srcem uz Zoranu! Devojku bez razloga pljuju danima u komentarima, a u svom sportu je ziva legenda. Ima gomilu medalja i samo joj Olimpijska fali u kolekciji. Sad ce da je uzme u inat svima!! Napred Zorana, cela Srbija je uz tebe!!

Jole

pre 2 godine

(Švajcarska nema para za ovu glupost a mi imamo, 29. jul 2021 13:12)

Da li shvataš koliko je bitno u ovo današnje vreme pogurati sport i prave vrednosti naspram rijalitija, “pevača” koji pevaju o lakim ženama i drogiranju i ostalog. Sve što je u službi promocije sporta i zdravog života treba maksimalno finansirati.

Kikujiro

pre 2 godine

Mislim da će naši biti četvrti ili peti u veslanju, ako se kojim čudom uzme bronza bilo bi to sjajno. Vidi se da nisu 100% spremni, lepo je što suuopšte ušli i u finale.

Komentar

pre 2 godine

Sjajan učinak Arunovićke ali moram vas razočarati, verovatno ništa neće biti od finala. Zorana je na takmičenjima MK pištolja uvek među prve tri nakon faze preciznosti, ali je zaista loša na brzom pucanju i uvek padne negde oko 15. mesta. Tako je bilo na prošlom Evropskom prvenstvu i u Riu (gde je čak sa 283 ostvarila i neki svoj maksimum). Na nama je da se nadamo da će nekim čudom da pronađe nastup života i prođe u finale.

?

pre 2 godine

Hrvati ga ne vade iz usta.
(blic, 29. jul 2021 03:01)

Ma mozete da izmiljate razloge zasto i kako, ali Hrvati su decenijama jaca sportska sila od nas u pusenju kurca hahahahahahahahahahahahahahah
(realnost, 29. jul 2021 02:45)

Jesam li ja na index.hr?

:D

pre 2 godine

Ima nas budnih, a radimo sutra od 08h ujutru!
Bodrimo svoje!
(učio mnogo, izlazio malo, 29. jul 2021 01:12)

Zar ne vidiš, ima nas i iz susjedstva ko Kineza.

objektivan

pre 2 godine

Šteta za nas dvojac, veslali su 5 sekundi sporije nego juče, da su ponovili taj rezultat bili bi treći bez problema. Stvarno šteta, ali 10 dana bez treninga je stvarno mnogo, tako da je ovo trenutni maksimum.
Zorana je izgleda rešila da najzad uzme olimpijsku medalju, prvih 10 hitaca-sve desetke, trenutno je prva u kvalifikacijama, sa ogromna 4 kruga više od Ukrajinke. Verujem u nju.
Napred Srbija!!

Kg

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.
(Kikujiro, 29. jul 2021 03:04)

Sve si lepo rekao. Zorana je zavrsila za danas. Ocekivano sjajno za preciznost. Sutra ce biti problema sa brzim pucanjem. Finale bi bilo premija jer uvek podbaci u brzom pucanju. Zato je kladionice nisu stavila ni medju prvih 10 kandidata za zlato u ovoj disciplini.

А. Петров

pre 2 godine

Браво Нина!
Победа ни једном није дошла у питање. Примила је само један озбиљан ударац, а задала их је баш доста.
Једино што није ваљало је - коментатор РТС-а. Дуго нисам гледао бокс и као просечном гледаоцу била ми је потребна помоћ око начина бодовања, кретања меча, тренутног стања и слично. Све то нисам добио. Коментатор је био бескористан.

Ljubica

pre 2 godine

@V

Vi nemojte više nikog gledati, jer ste baksuzni, jer eto ni košarkašicama niste sreću doneli. Kog’ je briga koga Vi gledate ili ne gledate ? Toliko arogancije bez osnova. Svako nek’ gleda šta ga zanima, ali čemu ovakav komentar, e to mi nije jasno.

JJ&Sharapova fan

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale, plus bez dana odmora, sto im je mozda uzelo vise danka nego ostalima zbog manjka adekvatnih treninga pred same Igre. Glavu gore momci, svakako veliki uspeh!

Mirko

pre 2 godine

Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.

qw

pre 2 godine

Peti na svetu, malo li je, jos imajuci sve okolnosti u vidu. Jedino ostaje zal jer su mnogo bolju trku odveslali u polufinalu, i sa tim vremenom bi uzeli bronzu, ali finale je ipak finale.
(JJ&Sharapova fan, 29. jul 2021 02:29)

Ne računa se to tako, jer brzinu odlučuje smjer i jačina vjetra.

LN

pre 2 godine

Milovanovic je odlicno pucala (99 u trecem krugu) ali je već u prvom krugu pogodila dve osmice zaredom i pala psihički. Cini mi se da za ovaj sport treba preciznost - živci 50-50

Idemo

pre 2 godine

Šteta za veslače, imaju kvalitet za medalju ali uz sve što se dešavalo, i ovo je uspeh, čestitke!

Na svakim OI bude neki sport gde imamo favorite pa ne bude medalje, ove godine to je džudo. Ništa, idemo dalje, momci!

Ajde, Zorana, do medalje! Mislim da bi mi njena najdraža bila od svih individualnih, stalno je u svetskom vrhu, a olimpijska medalja izmiče, pa eto i ono 4. mesto neki dan.

Odbojkašice danas bez opuštanja ne bi trebalo da imaju problema, a košarkašice s druge strane, sa teške na težu utakmicu, ali verujem i u njih. A verujem i da će vaterpolisti da pokažu šta znaju danas i obezbede prolaz dalje.


Boks inače ne pratim, pa ne znam mnogo, ali navijam, koliko vidim šta se piše, Nina nije favorit, ali ima šanse.

Nole je Nole. Možda je njemu pritisak privilegija, ali meni se ne sviđa što se baš toliko nameće, da mi njega pustimo da igra.

Srećno svima!

Goran

pre 2 godine

Pak Slovencov i Hrvatov opet več medala od Srbija.
Hihi.
(janez, 29. jul 2021 15:17)

Ah vi odvratni Janezi i Hrvatovi!
Mi smo bolji ljudi od vas.
Medalje su nebitne.
Bitno je kakav si človek.

nebulozator

pre 2 godine

može li neko da objasni ovo što Zorana puca, 25m pištolj, kada je finale, vidim neke kvalifikacije za preciznost i za Rapid, pa mi ništa nije jasno haha. :D hvala unapred!

Kikujiro

pre 2 godine

Znači i sutra u 2.00 je drugi krig kvalifikacija, brzinsko pucanje, i tada najboljih osam idu u finale koje je sutra u 7.00 po našem vremenu.

Ako neko zna sigurno neka ispravi ako sam pogrešio.

ghh

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

Žreb, prvoplasirani i najbolja drugoplasirana ekipa su povlašćeni, ostali nisu.

Звездин весник

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Пренос?

nikola

pre 2 godine

Zorana sada ima tri kruga više 296, kada bi sada bilo isto pucanje kao i tada Zorana mora da ima 286 kruga u brzom gadjanju, tri kruga više nego na prošlim OI. nemoguća misija, tako izgleda.
(Kikujiro, 29. jul 2021 04:18)

Kada si tako pametan sto ne pogledas rezultat iz Londona, kada je u brzom imala 290 i bila u finalu.
Sve je moguce, ovo je potpuno novo takmicenje, tako da, navijamo i samo hrabro Zoko, za Bobanu da uzmes medalju...

kussta

pre 2 godine

Nina kao Simplon Ekspres ! Toliko tempa, izdržlivosti, borbenosti, tehnike...u jednom malom ženskom telu ! Čekao sam celo jutro da je ponovo gledam ! I opet me je oduševila (ž.boks gledam prvi put). Napred NINA... želim ti ako je moguće ZLATO !

Pollo

pre 2 godine

Cuje neko kako pricaju Milica Mandic i Maja Ognjenovic?! Kako igraju znamo nego kujete sta i kako pricaju?! Koje zlato imamo nismo ni svesni a fudbaleri ni jezika, ni igre a milione zaradjuju!!!! i zasto svi nasi sportisti nemaju dresove kao veslaci?!

GogiTim

pre 2 godine

Sad kad Zoka upuca medalju! Kako je krenula, da ne ureknem, valjda joj prekipelo vec da bude cetvrta. Ljuuudi, 10 avg u prvoj seriji!

76er

pre 2 godine

Zorana rešila da ne promašuje.
Svaka čast!
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 29. jul 2021 02:11)

Polako, tako nije promasivala i prosli put, pa bio krompir.

verni gledalac

pre 2 godine

I Grkinja je ubola jednu 100-ku, ali evo popušta u 3. seriji pa Zoza ostaje prva. Posle ove grupe ima još 12 takmičara. Milenkovićka ostaje u donjoj trećini tabele.

mat

pre 2 godine

Da li moze neko ko se razume da napise kako se ukrstaju timovi u cetvrtfinalu kosarke kod zena, jasno je da prelaze prve dve ekipe iz 3 grupe i dve najbolje plasirane trece ekipe. Da li se zna na koji sve nacin mozemo da izbegnemo Ameriku osim da budemo najbolji u grupi? Hvala na odgovoru i sportski pozdrav!

V

pre 2 godine

Evo, odgledah vaterpoliste i pobedili su!
Ipak nisam bakzus...

P.S. Koga uopšte zanima šta Ljubica misli o tome šta ja komentarišem. :)

А. Петров

pre 2 godine

@“
Zasto je debakl kosarkasica? Spanija je vrhunska reprezentacija, ima jos da se igra i nadam se da cemo im se revansirati negde u polufinalu.
(Mirko, 29. jul 2021 12:54)”

Браво за коментар!

sladjan

pre 2 godine

Nini sve najbolje. Koliko strucnjaka komentarise. Ova takmicarka iz burundija ni gard nije imala nemojte biti smesni. Teska amaterka.

x

pre 2 godine

I meni su nacionalne penzije i nagrade delovale mnogo, al onda čovek shvati koliko se kod nas ulaže u sport (koji je jako skup), a to je malo, a koliko se ulaže u bogatijim zemljama, a ulažu se milioni i milioni, pa ne osvoje medalje. Tako da ta nagrada i penzija, koju će na kraju dobiti koliko njih godišnje, 20, 30, 50? na kraju je mali novac koliko medalja košta. A sportista će sa tom penzijom biti obezbeđen da trenira neku drugu decu (opet u bednim uslovima, al bolje išta nego ništa), a ovako bi uložio svoje pare, trud i život za medalju, a onda otišao da bude nastavnik fizičkog u nekoj školi ili piskaralo u opštini. A možda država ne bi trebalo da daje nagrade, već da uloži u hale, staze, opremu, takmičenja...a to verujte više košta, mnogo više.