Nedelja, 25.07.2021.

13:25

Spektakl – Francuska pobedila Ameriku!

Košarkaši Francuske su rezultatom 83:76 pobedili Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama.

Izvor: SN

Spektakl – Francuska pobedila Ameriku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 2 godine

MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.
(Serbin, 25. jul 2021 17:47)

Verovatno zato što je sport ipak malo jednostavnija stvar od leta u svemir, kao i od većine drugih stvari u životu. A kad smo kod petljanja u stvari u koje se ne razumeš, eto tebe na temi srpskog sporta - u tvojoj zemlji nema košarke ili šta?

Vaše ime

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA
(Kalevra, 25. jul 2021 23:16)

I vi ovo ladno onhavite??? Antisrpski medij 100%

Gledalac

pre 2 godine

Jos pre mesec dana sam ovde napisao da je Popovic los trener za Evropska pravila kosarke. On je navikao na NBA igru, i nije dobar za takmicenja gde se igra Evropski. Inace USA tim nije nista narocito, niski su, lagani, i slabi na pozicijama 3, 4, 5. Protiv Francuske se osetilo da ne mogu da se odlepe, i da je samo pitanje trenutka da puknu.

matan

pre 2 godine

(venus, 25. jul 2021 22:28)

Nešto si ti pogrešno skontao. Ja nisam ni rekao da Jokić treba da igra za reprezentaciju. Što se mene tiče, on uopšte ne treba da igra za reprezentaciju. Slobodno neka nastavi da odmara, timari konje i čuva ženininu trudnoću ili šta veće hoće....Ja se nadam da taj lik nikad više neće doboti poziv za reprezentaciju Srbije, da će ga novi selektor i KSS precrtati za sva vremena. Jokić donosi puno više štete reprezentaciji nego koristi, praktično je kancer tima. Srbija na poziciji "5" ima dovoljno kvalitetnih i talentovanih igrača koji možda mogu i više da donesu reprezentaciji od izrazito precenjenog Jokića. Tako da on uopšte nije toliko bitan za našu reprezentaciju koliko se u medijima diže kalabuka oko njega.

Jednostavno mu treba jasno i glasno poručiti, putuj igumane i ne brini za manastir. To bi bilo najbolje i za njega, a i za našu reprezentaciju. Imamli bi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji, a ni kvalitativno se to ne bi nešto posebno osetilo. Uostalom, ko još ozbiljan u današnjoj košarci bazira igru na "peticama".

Kalevra

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA

venus

pre 2 godine

@matan
Bolje da je Jokic umesto svog tela slusao internet sveznaoce,mozda bi se poput Porginzisa povredio pre 4 godine,jeste da bi danas bio nivo Ognjena Kuzmica ali nema veze,koliko vi ljudi ne shvatate uloge bekova i centra,koliko se Jokic vise trosi od Holideja ili Doncica,koliko ga vise biju usput nema ko da ga odmeni,ili je bolje da je zaigrao ovako uzmoren nakon duple sezone,dok mu misli uz trudnu zenu,da u najboljem slucaju ponovi srebro od proslih OI,koje nikog ne bi zadovoljilo(zato je i otiso Sale)i da na kraju mu niko ne kaze ni hvala,naprotiv,da bude na udaru javnosti jer nema statuistiku kao u Denveru.Dok sa druge strane pritisak na Holideju ravan nuli,amerima je najbolji na svetu sampion NBA,i nikoga briga da i svaki put odbijes da igras za drzavni tim,pa koliko njih nikad nije ni zaigralo,who cares,dok kod nas zivot i smrt.

Lav Lazo

pre 2 godine

Možda su im još 'teške noge od priprema'. Ili još 'nisu ušli u takmičarski ritam'. Možda nisu 'ispoštovali dogovor iz svlačionice'. Ili 'protivnik znatno duže igra u istom sastavu'. Nisu 'ostavili srce na terenu'? Ako ovo nije dovoljno, vazda mogu reći da je bilo 'neobično vruće, zagušljivo, vlažno i klizavo'... Zvuči poznato?

matan

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.

Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise

A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.
(Kostarikanac, 25. jul 2021 19:53)

S obzirom da Jokić ne miče ni malim prostom u odbrani, a igranje odbrane jedino i stvarno umara košarkaša, odmah mu možemo taj broj odigranih utakmica podeliti sa 2.

U zadnjih 12 godina Holidej ima odigrano više od 450 utakmica od Jokića. Ove sezone su odigrali isti broj utakmica 82, jedino što se Jokiću sezona završila 14.06., a Holideju 22.07., znači skoro mesec i po dana kasnije.

Jokić je od kraja sezone do početka OI ima oko 40 dana za odmor a Holidej ni 4 dana. Jokiću bi tih 40 dana bilo i više nego dovoljno da se odmori i da je od kraja decembra pa do 14.06. kopao svaki dan po 10 sati u nekom rudniku, a ne igrao košarku tih 5-6 meseci.

Zašto bi konjušar ili konjovodac bila uvreda. To je časno zanimanje i sigurno da ni Joka, posebno, kada znamo njegove afinitete, to ne bi shvatio kao uvredu, već kao čast.

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Ti igraci koje sam naveo realno nisu nista dali nasem timu,i upravo su na zadnjem Svetskom igrali po epitetima kojim sam ih castio,kilavo ,plasljivo,zato smo i lose prosli jer je falio treci igrac ali niko nije njima rec rekao vec su svu krivicu pokupili selektor i Jokic,cak i Bogdana su krivili,dakle udaramo po onom najboljem sto imamo,i zato smo i dosli dovde.A svako normalan ce da brani Jokica jer se na njegovom primeru upravo vidi sta je problem nas kao nacije,od toga da nam emocije savladavaju razum,da smo u velikoj kolektivnoj dubiozi pa utehu trazimo u uspehu sportista i da se palimo na glasni patriotizam,ne shvatajuci da je to najcesce poza.Uz naravno prihvatanje drustvenih mreza kao jedinog znaka postojanja.Zato se tebi i cini da on nece da igra za reprezentaciju jer nema drustvene mreze i kloni se medija i samim tim se ne razmece patritoskim izjavaama i dodvoravanjima,veruj mi da javno srbuje sve bi bilo drukcije,pa eto ti klasican primer nas najveci sportista,za naciju patriota par ekselans zbog busanja u grudi cime se zaboravilo njegovo konstantno preskakanje DK,i Olimpijski krahovi.Drugo,i prosli i ovaj put su razlozi za Jokicev izostanak takvi da bi verovatno svako na njegovom mestu se odlucio na isto,pogotovo ove godine.A to da ga ne treba zvati vise,pa Djordjevicu su hteli glavu da skinu jer nije onomad zvao,pazi sad,Luku Mitrovica,e sad zamisli kako bi tek prosao onaj ko ne bi zvao najboljeg na svetu,ili ti bas volis da idemo protiv sebe?

Zuja

pre 2 godine

Jokić nikada ne treba da igra za Srbiju i ovakve navijače. Daće Bog Svaka mu čast samo neka gazi u NBA a ne da igra u ovom amaterskom takmičenju.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

ovi igrali finale i nisu umorni za Olimpijadu, dok naše debelo Somborče timari konjice... obećao gazda Denvera celu argelu, samo da ne ide nidje

ja

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

I još je bio najbolji kod Amera ...

manuginobili

pre 2 godine

@ ivan grozni

inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce.

I sta kazes-mi pljujemo Jokica i ne cijenimo ga kao ti-a ovakvim imenima nazivas ljude koji su se odazvali da igraju za svoju zemlju??!!..."kilav,plassljiv,gerijatrija,maskota"...svaka cast na trudu ali Jokica ne mozes odbraniti jer ovo mu nije prvi put, covjek ocito nema zelju da igra za svoju zemlju i to je njegovo pravo kao sto je i moje pravo da ga vise uopste ne pratim u NBA kao do sada i da ga ne smatram reprezentativcem Srbije...2016 u Riu je naravno igrao jer je bio mlad i bila mu je potrebna afirmacija,onda je preskocio evropsko i prevrtao gume,na sp u Kini je bilo hoce-nece hoce-nece...i onda kada se smilovao dosao sa 20 kg viska i potpuno nezainteresovan...a ovo sada je previse,ne treba ga vise zvati jer ovo je veliki uzorak na kome se moze vidjeti da njemu igranje za Srbiju ne predstavlja ni zadovoljstvo ni cast i to je ok,samo ne mogu slusati ove koji ga brane da je umoran jer nije mu ovo prvi put da ne govorim o tome da se nije udostojio ni da se javi selektoru i objasni mu svoje razloge neigranja

don

pre 2 godine

svi američki usponi i padovi……

OI-2000 (plasman 1.mesto)
Gary Payton, Jason Kidd, Tim Hardaway, Ray Allen, Vince Carter, Kevin Garnett, Alonzo Mourning, Allan Houston, Steve Smith, Vin Baker…….
pobeda 8 : Kina +47, Italija +32, Litvanija +9, Novi Zeland +46, Francuska +12…….1/4 fin Rusija +15, ½ finale Litvanija +2, finale Francuska +10…
poraza: 0

SP 2002 (plasman 6.mesto)
Reggie Miller, Paul Pierce, Baron Davis, Shawn Marion, Andre Miller, Michael Finley, Elton Brand, Antonio Davis, Jermaine O'Neal, Ben Wallace……
poraza: 3 (grupa Argentina -7, ¼ finale Srbija -3, za 5.mesto Španija -6……

O.I.-2004 (plasman 3.mesto)
Tim Duncan, Allen Iverson, LeBron James, Stephon Marbury, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Shawn Marion, Carlos Boozer, Richard Jefferson, Lamar Odom…..
poraza: 3 /grupa Portoriko -19, Litvanija – 4; ½ finale Argentina -8

Sve pobede ostvarene jednocifrenom razlikom, osim nad Angolom.

SP 2006 (plasman 3.mesto)
LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Chris Bosh, Elton Brand, Chris Paul, Dwight Howard, Antawn Jamison, Joe Johnson, Brad Miller, Shane Battier…..

poraza: 1 (1/2 finale Grčka -6)

OI-2008, SP-2010, OI-2012, SP-2014, OI-2016………..bez poraza.

SP 2019 - 7.MESTO
poraza: 2 (1/4 finale Francuska -10…za 5-8. mesta Srbija -5)…

U poslednjih 20 godina....10 poraza u takmičarskim utakmicama, bez pripremnih/prijateljskih......

GOAT

pre 2 godine

Kada je Michael Jordan izgubio kada je igrao za svoju zemlju na velikim takmicanjima? A posle onaj Steven Ej Smith i ostali govore kako je Durant najjaci ofanzivni igrac svih vremena, covek jedino uzeo prsten jer je ugurao pod pazduh Kuriju i ekipi.

ElHombre

pre 2 godine

zamislite kad je MVP NBA lige konjusar, sta onda da očekujete od takve reprezentacije.
(Air jordan, 25. jul 2021 18:56)
Mozete samo pod prozor da mu pljunete, Nikola ima Srebro na Olimpijskim igrama gde je samo sa mozgom unistio Hrvatsku za 1.5 minut igre, cao cao...

Imenijebitno

pre 2 godine

Razumem na nekom nivou frustraciju nasih ljudi dan, dva, al da nakon toliko vremena na vest koja nema veze sa nasom reprezentacijom vredjas Jokica koji nije razlog sto se nismo ni plasirali na igre, je razlog za brigu. Teska patologija.

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.


Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise


A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.

dodo

pre 2 godine

Kšiševski je za ovog Popoviča Žoc lično!
(ja, 25. jul 2021 15:54)

Majk Kzizevski je najbolje vodio USA.
(MikiP, 25. jul 2021 16:40)

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.

Ronaldinjo

pre 2 godine

Shaq nije igrao za dream team 92....Pošto vidim da ga neko spominje u komentarima....A ovo što su izgubili Ameri prvu,ništa ne mora da znaci..

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

Није Уморан

pre 2 godine

Холидеј после освојене титуле и позива слеће у Токио у један ујутро на дан утакмице са Французима.

Ekipa iz Kraja

pre 2 godine

Da vidimo malo sta ima ovde u komentarima... Gde Djura, Pera, Mika i naravno njihova dva dobra druga, Mile i Zika, koji ih vec cekaju zajedno u kafani ili kladionici, ce nam svima nama neukima i neiskusnima objasniti natenane gde mi to gresimo dok pratimo sport i kako da mi, kao i oni, postanemo vrhunski strucnjaci. A kafane i kladionice su mesta gde svi znamo da svaka druga osoba zna o fudbalu, basketu, tenisu i svim drugim sportovima vise od bilo kod Selektora ili Trenera na planeti.

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

Džoni

pre 2 godine

Ajde..... pa i nasi vaterpolisti su izgubili prvu utakmicu i jos uvek su favoriti za zlato
(dace bog, 25. jul 2021 18:06)

Ako si pratio vaterpolo u poslednje vreme onda bi morao da znaš da naši vaterpolisti nisu favoriti za zlato. Naravno da mogu da osvoje, ali da su favoriti na ovim OI. Nisu.

milan

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.
(zemunski kej, 25. jul 2021 18:24)
jeste NBA je druga dimenzija , Francuski igraci igraju tamo

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

zemunski kej

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.

milan

pre 2 godine

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.
(dodo, 25. jul 2021 18:20
umro covek ,nije mog'o da ih vodi

Ratko

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?
(Sasha, 25. jul 2021 16:58)

To Jokic potpisuje na kraju sledeće sezone a ne ove. Napisao si sve i svašta veze sa vezon nema. Umor je jedan jedini faktor.

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Od koga Jokica da bude stid?Naroda koji za sve ono sto radi u kosarci proteklih godina,sto nikad niko nije sa ovih prostora,za sve donacije za bolnice,respiratore,mu vraca,sada vec otvorenim lincom,koji polako prelazi u mrznju,pritom ne vidim da ga iko brani,prosto nevidjen konsenzus vlada u narodu ko ce vise da opljune Jokica,sto dovoljno govori koliko se on zapravo ceni,e Ameri svoje cene cak i one koje nikad nisu zaigrali za reprezentaciju,sto njih ne pomene,gde su Kari,Lebron,Lavaj,Irving,Harden,Dejvis,Vestbruk...inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce...zapravo ovo neplasiranje je mozda i najbolje sto je moglo nam se desiti,da se napravi smena generacija,samim tim sanse dogodine na Evropskom su nam kudikamo vece,ali izgleda da je bolje kukati i oterati zauvek najboljeg igraca zbog nekog glupog ponosa,kao da to vec nismo doziveli sa Stojakovicem onomad i kolike smo stete imali nakon toga,dakle ili zrnce pameti ili pisi propalo

koala voice

pre 2 godine

@Keynes
Pa da,kako da ne,sve sa Bjelicom,Raduljicom,Bobijem,ko da se ne secate da smo prosli put imali produzetak u grupi pa nas u finalu raskantali kao pocetnike,tako ce i ovog puta oni da se malo zezaju u grupi,i posle polagani gas i zlato bez problema,pa Jokic u klubu sam nije mogao nista protiv 3 vrhunska(Finiks),i sad ocekujes da on i nesto malo Bogdan budu bolji od desetak vrhunskih reprezentativnih Amera,pritom on u reprezentaciji sasvim drugu ulogu dobija nego u klubu

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

Kikujiro

pre 2 godine

Poštovanje i ljubav za Jokića, MVP najbolji igrač na svetu, nadam se da više nikada neće igrati za licemernu pećinsku Srbiju, jedva čekam novu sezonu, ne postoji veće uživanje i atrakcija u košarci nego gledati Genija Jokića kako igra svoju igru, samo zdravlje da ga posluži, legenda.

Paja

pre 2 godine

Mi smo najgori navijaci u svemiru. Ta kolicina pljuvanja i vredjanja SVOJIH ne postoji ni u jednoj zemlji na svetu. "Matori Skola oducio Jokica od kosaranje" milion i jedan put.
Sad nek vam Skola igra za reprezentciju!
Jel neko poznaje jednog Slovenca koji je pljuje Doncica? Ili jednog Francuza koji pljuje Gobera? Itd, itd. Ja da sam na njihovom mestu znate kad bih znate kad bih vam igrao za reprezencaciju? Na sveti nikad!

Goran

pre 2 godine

Durant je po mnogima jedan d najboljih igrača u istoriji a koštali igrači u SAD tim7 su mega zvijezde pa ipak zagube od Fancuske. Znaci da bi ekipa Stare Juge 1992 godine imala i te kako veliku sansu pobijediti takozvan8 Drim Tim jer je bila mnogo bolja ekipa od danasnje Francuska.

Jb

pre 2 godine

Srbi i njihovi zivoti u iluzijama, sve bi mi pobedili a realnost je da se nismo plasirali, i to zato sto smo izgubili od boljeg. U sastavu u kom smo bili i bolje sto nismo jer bi mozda dobili neku u borbi za plasman od petog do osmog, ako postoji. A tek nam dolaze kvalifikacije gde cemo protiv svih igrati na jednu loptu, a ne znamo ni sa kojim selektorom. Danasnja utakmica nikakvo veliko iznenadjenje, sa obe strane igraci ozbiljnih uloga ili u NBA ili u EL tako da ovo i jeste bilo 50-50, imena ne igraju kosarku osim u srbiji

Serbin

pre 2 godine

Kad ih vodi lazni trener. Pojmas kriv za dvije titule SAS-a. Sreca i Tim Dankan ga nosili dok su mogli.
Zamislite koliko ovi danasnji sendvicari vrijedjaju jednog Tima Dankana kada pricaju da je Jokic najbolji centar ikad. Vrijedjaju igraca koji je prakticno sam osvojio 5 prstena.

Serbin

pre 2 godine

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.
(Durantula burner acc, 25. jul 2021 17:10)
Durantula ima 33. Prva sezona nakon kidanja ahilove. I bio povrijedjen pola sezone.
I ti dodjes do zakljucka da Durantula nije umoran koliko 26-godisnjak koji se nikad nije povrijedio, koji odigra mec da ne skoci, ne pokusa blokadu da napravi... ?

sale

pre 2 godine

Tadasnja Jugoslavija ih je omlatila u sred Amerike, sto su mediji u Americi ZATRPALI i ignorisali… isto tako ce i ovo zatrpati i ignorisati u medijima…

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Džoni

pre 2 godine

Francuzi odlični, svi se odazvali, dobro izbalansirana ekipa, dugo zajedno i nije ovo neko veliko iznenađenje. Mi smo na SP imali previše centara, a premalo bekova i to smo platili lošom odbranom. Sada u kvalifikacijama solidno popunjeni od niskih igrača, ali na centru prilično tanko i uz neku bezvoljnost da se igra odbrana (čast izuzecima) sada ćemo da gledamo Italijane! Najbitnije je napraviti dobro izbalansiranu ekipu i uz veliku želju i zalaganje možeš da se nadaš nečemu.

primorska

pre 2 godine

Amerikanci poslali najjaci tim u ovom trenutku. Pogledajte sastav, po imenima jaci od bilo kog NBA tima. Smucilo mi se da se brane Ameri da uvek neko fali. Eto nama falio Jokic, znaci da se ponisti nasa eleminacija od Italije, mi to ne priznajemo jer smo igrali sa B timom.

gbdgbd

pre 2 godine

Popović prevara od trenera.
(smradija, 25. jul 2021 17:02)

Ih prevara, pa svi NBA treneri su prevara, tamo se skoro ne igraju akcije, sve je solo improvizacija..

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

Serbin

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?
(ni murinjo nije igr'o fudbal, 25. jul 2021 16:11)
Ej. Ne bih da tebe i te sto su te lajkovali obeshrabrim, ali nisam vidio da se komentarisu potezi astronauta, kvaliteti, potrebne osobine... Pa kad neko objavi neku naucnu teoriju, tipa matematicku, pa se javi manje ljudi i stidljivo prokomentarise... Znas li zasto? Jer ljudi JE.ENO nemaju pojma o tome i jer nisu se s tim stvarima bavili.
MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.

gile pecinci

pre 2 godine

@marko
Od koga?Pa covek nakon svega ima svo pravo da se nikad vise ne odazove drzavnom timu i da se odrekne pasosa.Isto kao i Sasa Djordjevic,dva coveka koja najvise vrede u ovoj zemlji ne samo u kosarci smo gurnuli u mulj,fekalije,zaboravili preko noci sve,pritom cutimo protiv saveza koji je nesposoban(ispao Djilas stvarno olicenje top menadzera koliko god se gnusam politicara),a uzdizemo igrace koji nas sahranise na Svetskom,i manje vise ti isti nas kostali neplansmana na OI,i nakon svega nam kriv Jokic kome smo cak sugerisali da i ne igra baraz.Ali mi smo najpametniji,tako i u fudbalu,po nasoj zelji smenise onomad Antica,Mihu,na koncu Muslina,svi znamo sta je bilo posle.Gospodo pogledajmo se mi prvo u ogledalo,za Jokica ne brinimo,da nista vise u zivotu ne uradi ne mozemo ga dostici,i otrovne strelice usmeravajmo prema onom ko to zasluzuje,e pa onda mozemo ovekivati da nam se nesto i vrati

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

Durantula burner acc

pre 2 godine

Durantula nije umoran
(kvasac, 25. jul 2021 15:30)

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.

Džoni

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!
(Beogradjanka, 25. jul 2021 16:50)

Da zlo bude veće, to u opšte ni nisu bile emisije o Jokiću, Bobiju i Miciću, nego serijal baš o ZALIZANOM (kako kažeš).

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

nista o nicemu

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07) # Link komentara

Pa pitaj Bogdana Bogdanovica zasto je jos u aprilu odlucio da nece igrati za Srbiju ovog leta jer mu je veliki napor.

ni murinjo nije igr'o fudbal

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?

Pištoljević

pre 2 godine

Gubili ameri 2004 i sa legendama ajversonom i dankanom na njihovom vrhuncu a ne ovi sad gde jedino Durent može da se poredi sa pomenutom dvojicom.

manuginobili

pre 2 godine

Kakvu sansu je propustila Srbija,da je sve kako treba,da su bili u najjacem sastavu imali bi sansu da se upuste u borbu za zlato kakvu dugo nece imati...Jokica ne mogu razumjeti nikako,smijesni su mi ovi sto ga brane,ja bih na njegovom mjestu propao u zemlju od stida kada vidim Middletona,Bookera i Holidaya koji su do juce igrali iscrpljujuce finale NBA a sada igraju za svoju zemlju...svaka cast Francuzima-vecina NBA igraci i niko nije umoran, tesko je ovo gledati i biti navijac Srbije.

marko

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"
(Dare, 25. jul 2021 15:52)

Srbija je vec pobedila SAD 2019 u Kini, za tvoju informaciju

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

milan

pre 2 godine

Ovi što kuju u zvezde Bukera, Midltona, Holideja su se malo zeznuli. Nijhovo razmišljanje je da se neće baš ubiti do zlata jer je tim strašan, malo basketa bez prevelikih obaveza do zlata sa olimpijade u CV-ju. Ipak će morati malo da potegnu, našteluju snajpere i igraju timsku košarku. BTW, Dru je bio extra. Još uvek favoriti.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kako bi se sastav Jugoslavije iz 1996 godine sprdao sa ovom 2 postavom tik-tok košarkaša iz USA.20 razlike lagano. Pa mi smo protiv njihovog dream team iz 1996 godine u čijem sastavu je bio O’ Nil, Hakim, Robinson, Karl Meloun i ostale zveri igrali 3/4 egal utakmicu…

Brooklyn

pre 2 godine

Samar drim timu!
Secam se pre 100 godina kada smo pobedili Francuze kako je Batum sipao trojke, izbacili bi nas jos onda da su imali jos 2 minuta meca jer mi nismo imali ni snage ni ideje protiv njih. Evo Lilard ne moze 15 poena da ubode a Durant kao da je povredjen.

Jokica bi Gobert spustio taman dovoljno i ako Bogdana ne bi isao sut to bi bila lagana pobeda Francuza.

Mohikanac

pre 2 godine

@Ja

Sale je direktni krivac što dva puta igramo kvalifikacione turnire za OI...pored 3-4 miliona bačenih po turniru imaš i hladan tuš ovaj put.

SP je neoprostivo loše selektovao, vodio i završio.
Uvalio je Kokoškovu kosku i turnir od 21 dan da spremi i osvoji...mada i on je kriv takođe.

Tako je kako je...da se ne zaboravi da nismo ni trebali da igramo turnir nego da se spremamo za OI i to možda u mnogo jačem sastavu.
Pa se zahvaljujte Saletu sada.

Gde ja živim

pre 2 godine

Nisu se još navikli na loptu :) Dobro, ok utakmica, malo traljava na momente, ali uzbudljiva.

Kao što uvek kažem, Amerikanci jesu favoriti na svakom takmičenju, ali ako ne shvate ozbiljno, batalite priče o gaženju sa 30 razlike u pola snage. Ima ozbiljnih ekipa, sa ozbiljnim trenerima koji znaju da naprave taktiku i ako dođe do malog opuštanja kazne nonšalantnost.

Previše soliranja Amerikanaca i treniranja šuta sa 8,9 metara. Treba još videti ko zaista vodi glavnu reč i ko će biti glavni baja. Nije lako iznivelisati toliki ego (iako su sjajni igrači i momci) čak ni Gregu. Imaju širinu i dubinu, svako može da iskoči i zatrpa koš, u odbrani su svi fizički jaki da mogu da zaključaju svakog, ali treba biti timski orijentisan i maksimalno požrtvovan.

Francuzi jako disciplinovani, igraju svoju igru, imaju i snagu i iskustvo. Furnije doktorski odigrao drugo poluvreme. Zaslužena pobeda i čestitke.

Ostaje da se vidi da li wannabe Dream Team malo drema ili je ozbiljno zaspao. Biće zanimljiv turnir. Tužan za nas, ali zanimljiv.

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sastav Jugoslavije iz 1996 bi ove tik-tok Amere sa 2 njihovom postavom razvalio 20 razlike. Kakav Adebajo, Grin? Pa sastav iz 1996 USA SA O’ Nil, Hakeem Olajuwon, Robinsonom i ostalim zverima je ovo smejurija…

Globtroter

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.

basketas

pre 2 godine

nakon jokica, adetokumba i doncica koji su jednaki ili dominantniji u odnosu na najbolje nba igrace...i definitivno posle ove francuske pobede (iako su postojale i ranije ali ne bas jednako ovoj) mozemo reci da apsolutna usa dominacija u kosarci vise ne postoji. morace da strepe i da se bore svaki sledeci put.

Sasha

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?

milan

pre 2 godine

Fournier bolje da izadje i pojača ekipu
(Obrad, 25. jul 2021 15:32)

Koji ti utakmicu gledaš? Gledaj ovu Tokyo 2020 od prošle godine, tu igra extra :-)

drago

pre 2 godine

Sramotno suđenje u zadnjoj četvrtini za SAD.
Amer ramenom "odvali" glavu Francuzu (Francuzu se nakon toga zatvorilo oko kao da je boksao 12 rundi) a suci puštaju napad da Ameri zabiju tricu.
Cim su poceli postenije suditi Francuzi su okrenuli.

$$$

pre 2 godine

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

Curry
Klay
Leonard
LBJ
Davis

Off Columbus

pre 2 godine

Da je igrao Jokić, Srbija bi osvojila ovo.
(ja, 25. jul 2021 15:45)
Srbija više nikad neće osvojiti ni Evropsko prvenstvo a ne nešto više, loša smena generacija, u zadnjih 10 godina nismo ni jednog igrača izbacili, tu smo gde jesmo, sasvim zasluženo. Sportski pozdrav....

lukhsa

pre 2 godine

Po meni ovaj tim Francuske je jaci od nas sve sa Jokicem, Bogdanovicem i Micicem. Skromo misljenje ali pokidali bi nas.
(LOL, 25. jul 2021 15:12)

Ako bi imali ovakvu hemiju kao sada na kvalifikacionom turniru onda da, ali da su momci uskladjeni i da je u ekipi dobra atmposfera mi smo jace i to dobro.

Ameri ispadaju na jednu istu akciju citavo drugo poluvrijeme, a i dosli su sa 10 sutera, jednim polucentrom i poluplejem, katastrofalno sastavljena ekipa... Od svih superstarova, njima je ovde najbitniji Jrue Holiday jer jedini ima malo plejmejkinga u rukama i odbrane, zato je dana si igrao najvise iako je tek sletio.

Ameri su i dalje prvi favoriti, ali daleko od toga da su nezaustavljivi....

Stvarno steta sto se nismo plasirali i sto nismo boli u punom sastavu pa da se i mi stresiramo i nerviramo, ovako nema neke posebne cari ni gledati...

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

NBA se fokusira na kreaciji individualaca, idola. Nema timske igre, igrači nisu naučeni da igraju timske akcije. Sve se svodi na igru 1 na 1. Malopre neko pisao za basket 3x3 da su neki NBA igrači pričali da su bili najgori na terenu kada su igrali sa profesionalcima. E pa ovo je isto, ako ne igraš timski, ne znaš akcije, onda si za 50% slabiji.

smeh

pre 2 godine

Amerikanci postali taoci sopstvenog mutanta od košarke. Nekada su dominirali igrom, odbranom, brzim dodavanjima i prodorima. Sada se samo oslanjaju na šut i zato ovoliko poraza u poslednje vreme. Jesu i dalje glavni favoriti za zlato ali ako se ponovi ovakvo veče proći će kao i na poslednjem SP. Nikada manja granica izmedju ostatka Sveta i SAD-a a Ameri su sami krivi zbog toga.

filip

pre 2 godine

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.
(CJC, 25. jul 2021 14:20)

Nemoj tako važno je ćerati konje u krug!

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

Posro Ljubišin

pre 2 godine

Ovaj Amer osvojio prekjuce titulu i evo ga ovde u sastavu.
(vidim sve, 25. jul 2021 15:35)

Nema on konje pa mu bilo dosadno da sedi kod kuće;)

Beogradjanka

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!

Višekruna

pre 2 godine

Ovo više nije zezanje. Odmakli su NBA ligu mnogo od prave, fundamentalne košarke zarad neke predstave publici i to im pravi problem kada se igra po normalnim pravilima i tempu. Vidi se. Čestitke Francuzima i evo super poruke ostalima da su Ameri itekako pobedivi. Sada baš peče naš kiks.

Podgorica

pre 2 godine

Dje su oni strucnjaci "sad ce Amerika doda gas". I ovi sto pricaju da je Jokic igrao mi bi osvojili ovo. Ljudi, igrao je Jokic proslo Svetsko pa smo od Argentine ispali. Tako da bi nas napunili i Francuzi i Amerikanci. Cus, Jokic. Kad je on igrao za Srbiju kao za Denver.

antiDebil

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je krib zato sto je previse podsecao na Partizan a to nije u duhu ovog naprednog garavog vremema

Bata

pre 2 godine

A koja je fora to sto svet velica Americku kos.reprezantaciju ? Kad su oni zadnje 40 godine bili ista posebniji od drugih ? Sa ili bez tih nekih "zvezda " ... TRT

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je otišao zato što je mufljuz.

a sad OI

pre 2 godine

He-e-he-he. Au meraka. Bravo za Francuze. Spašavajte ljudi evropsku košarku od cirkuskog trčanja stiglog preko bare.
Kukavni Greg Popović. Takav trener, a dali mu 12 iatovarivača uglja sa zadatkom da osvoji zlato. Pa ovog Durenta ne bi primio u moj Radnički sa Crvenog krsta ni da uplati 10 milki.
Španci sa Francuzima i uz pomoć Australije da spašavaju čast košarke, naročito posle one odvratne utakmice Nemačka-Italija.

Ivan

pre 2 godine

Vrlo nekvalitetna utakmica u globalu. Francuzi koji su pobedili su takodje igrali lose. Ove olimpijske igre moze da osvoji nekoliko reprezentacija. Ameri sa ovakvim ponasanjem, i sastavom ne odskacu ni od koga.

Back in Black

pre 2 godine

Neuigrani Ameri totalno,baš deluju loše ali to ne mora ništa da znaci.Gube dve razlike 26 sekundi do kraja i tri puta za redom rokaju trojke umesto da idu na sigurne poene.

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

Bik

pre 2 godine

Pop kao i Zelimir su veliki treneri kad imaju vrhunske igrace. I jedan i drugi se osramotili sa reprezentacijom. Gde je sada taj Pop? Gde je prthodnih par sezona? Od kad je Dankan otisao u penziju ne moze vola da ubode, propustio plejof vec nekoliko sezona.

najjaci

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)

razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)

Antusa

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.

Saxon

pre 2 godine

Amerikanci sad za sad ništa specijalno, pišem pri rezultatu 49:45. Durant 4 faula. Ovaj tim ako nastavi ovako loše da igra ima da ispadnu pre finala.

Milisav Vokri

pre 2 godine

Svako prvenstvo me ponovo odusevi ovaj Evan Furnije!!!
Kako covek igra za reprezentaciju pa to je nivo iznad uvek. Bez problema 20+poena svaki put. Proslo svetsko u Kini isto, najbolje igra uvek za Francusku reprezentaciju. Mogli bi neki nashi da se ugledaju malo na njega.

Mika

pre 2 godine

Nije Jokić odustao zbog toga što mu je potreban odmor, nego zbog situacije unutar reprezentacije. Mada naravno da mu jeste potreban odmor, samo kažem da nije to razlog, potreban je i Durantu itd. Nije ni ravnodušnist prema Srbiji, nego loša atmosfera u reprezentaciji po pitanju ko će da igra i koliko odgovorno na terenu. Gde glavnu reč nije imao Kokoškov nego savez.
Ipak mislim da je trebalo da se žrtvuje i istrpi svu trulež, a sledeća sezona mu ne bi zato propala kao što neće ni ostalim NBA igračima na Olimpijadi (sem povreda, ali povreda vreba na bukvalno svakoj utakmici, možda se povredi na prvoj sledećoj).

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.

..

pre 2 godine

Prekinite s tom pricom da je bilo konflikta u nasoj ekipi. Kad god nesto ne valja u kosarci, igraci se toboze posvadjali. Valjda je to ostalo od onda kad je Obradovic odrzao onu famoznu konferenciju za novinare posle poraza u osmini finala. Ne znaci da je to slucaj svaki put, otkacite se od te price vise.

roten

pre 2 godine

"Superstarovi" Lavin, Adebajo,Tejtum i drugi ostali zatečeni da se neko usudio da igra odbranu na njima pa ušli u stanje šoka, i ne mogu da se sastave.Holidej će biti desna ruka Durantu na ovim OI koji neće izlaziti sa terena kada krenu eliminacije.Očajni olimpijski turnir.Ekipe kojima je zenit prošao odavno(Argentina,Španija, Australija...), "Euro kup" timovi Nemačka i Češka,limitirana Amerika... Niko od ovih timova ne bi bio favorit protiv kompletne Srbije, Grčke, Letonija, Litvanije... Sramotna Fiba je zbog svog kalendara i inata doprinela tome najviše, što nas ne opravdava što nismo u Japanu.Uopšte me ne bi iznenadilo ako bi Dončić odveo Sloveniju do finala.

Dare

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"

navijac

pre 2 godine

@razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)
(najjaci, 25. jul 2021 15:42)

Sine vidi se si bas mlad.. Nekada bi treci tim amera lagano tukao sve redom 15tak razlike, a prvi dream tim lagano od 30-40 razlike sve redom. Uostalom nekada evroljani nisu mogli da budu ni medju 20 najboljih u NBA, a sad ti dva glavna igraca Jokic i Doncic. Nisi ti gledao Dzordana, Pipena, Hardveja, Barklija, da vidis sta je kosarka, ovi danas su indijanci u odnosu na njih..

Hakeem

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP

Ne bi dobili ni dva puta. Dzabe sastav kad je hemija u timu ocajna shvatite to jednom vec. Momci nisu ispunili svoj potencijal ni priblizno i to je to. Mi smo jedva i dosli do Italije. Ne znam odakle vise ta nabedjenost kao da smo Amerika kosarkaski gledano.
Nadam se da ce da se srede stvari i da napadnemo zlato na evropskom i tako se vratimo na pravi put.

NEP

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.

geda

pre 2 godine

Sad kad nismo otisli na OI zaboravite Jokica. I da je hteo da igra na OI, kolege kosarkasi nisu uspeli Italiju B da pobede. Tako da dzabe. Bolje da se pitamo zasto nemamo igrace i igru. Kad to nabavimo Jokic ce lako doci da nas povede ka zlatu. Do tada, ne bi ni on mogao da povuce ono sto je izubilo od Italije B. Prosto ne bi imao s kim da igra, kao sto nije imao ni prosli put, pa ste se zezali na svakom komentaru kako je Skola bolji od njega.

Av

pre 2 godine

Ljudi I dalje ne kapiraju da je Jokic jedini igrac koji je odigrao sve utakmice za svoj tim, jos ga vukao na ledjima do play offa. Svi ovi americki igraci su bitni u svojim timovima ali ni priblizno koliko Jokic u limitiranom timu Denvera. Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu. Jokicu nema ko sta da zameri.

CJC

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.

Back in Black

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)
Buker,Midlton brate mili pa oni se pre par dana klali u finalu i evo ih sada zajedno na Olimpijskim igrama.

pojma nemam

pre 2 godine

@...Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP, 25. jul 2021 14:01)

I tad ce nam svi igraci imati sezone u EL, NBA, EC i vuci ce povrede. To je vec postala redovna pojava, mislim da mi vise nemamo dovoljno veliku bazu igraca za medalje, zapravo igraca uopste. Najbolji dodju fizicki i mentalno zamoreni, a prave alternative nemamo, domaca liga nam je na niskom nivou da bi se tamo trazile zamene, realno je da ce uvek biti jedan broj povredjenih igraca iz te neke elitne grupe. Bez bar solidne domace lige, tesko je ocekivati neki povratak reprezentacije u vrh

Ppz

pre 2 godine

McGee sada, plumlee nekada. Pop je sastavio dobar tim. Steta sto nema mekkoluma da je u formi i rotira se sa bukerom. A i proigravao bi lilarda za čisto zlato. Zasluzili su ga. Ipak su momci velesila.svako hoce skalp da im uzme, ali nba je ipak 10 meseci discipline truda znoja i povreda godisnje.

Rokabili

pre 2 godine

Ništa Ameri nisu spektakularni, verovatno nisu ni u nekoj formi, ako naiđu na raspoloženu, organizovanu ekipu sa dobrom odbranom, skokom i solidnim šutem za tri, mogu da izgube, ali treba sve to da se poklopi...
Meni u mislima i dalje izgleda da smo to mogli mi da budemo, ali realnost me je demantovala...

Back in Black

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)
Buker,Midlton brate mili pa oni se pre par dana klali u finalu i evo ih sada zajedno na Olimpijskim igrama.

CJC

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.

NEP

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.

Antusa

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.

Hakeem

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP

Ne bi dobili ni dva puta. Dzabe sastav kad je hemija u timu ocajna shvatite to jednom vec. Momci nisu ispunili svoj potencijal ni priblizno i to je to. Mi smo jedva i dosli do Italije. Ne znam odakle vise ta nabedjenost kao da smo Amerika kosarkaski gledano.
Nadam se da ce da se srede stvari i da napadnemo zlato na evropskom i tako se vratimo na pravi put.

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

Milisav Vokri

pre 2 godine

Svako prvenstvo me ponovo odusevi ovaj Evan Furnije!!!
Kako covek igra za reprezentaciju pa to je nivo iznad uvek. Bez problema 20+poena svaki put. Proslo svetsko u Kini isto, najbolje igra uvek za Francusku reprezentaciju. Mogli bi neki nashi da se ugledaju malo na njega.

..

pre 2 godine

Prekinite s tom pricom da je bilo konflikta u nasoj ekipi. Kad god nesto ne valja u kosarci, igraci se toboze posvadjali. Valjda je to ostalo od onda kad je Obradovic odrzao onu famoznu konferenciju za novinare posle poraza u osmini finala. Ne znaci da je to slucaj svaki put, otkacite se od te price vise.

milan

pre 2 godine

Ovi što kuju u zvezde Bukera, Midltona, Holideja su se malo zeznuli. Nijhovo razmišljanje je da se neće baš ubiti do zlata jer je tim strašan, malo basketa bez prevelikih obaveza do zlata sa olimpijade u CV-ju. Ipak će morati malo da potegnu, našteluju snajpere i igraju timsku košarku. BTW, Dru je bio extra. Još uvek favoriti.

manuginobili

pre 2 godine

Kakvu sansu je propustila Srbija,da je sve kako treba,da su bili u najjacem sastavu imali bi sansu da se upuste u borbu za zlato kakvu dugo nece imati...Jokica ne mogu razumjeti nikako,smijesni su mi ovi sto ga brane,ja bih na njegovom mjestu propao u zemlju od stida kada vidim Middletona,Bookera i Holidaya koji su do juce igrali iscrpljujuce finale NBA a sada igraju za svoju zemlju...svaka cast Francuzima-vecina NBA igraci i niko nije umoran, tesko je ovo gledati i biti navijac Srbije.

smeh

pre 2 godine

Amerikanci postali taoci sopstvenog mutanta od košarke. Nekada su dominirali igrom, odbranom, brzim dodavanjima i prodorima. Sada se samo oslanjaju na šut i zato ovoliko poraza u poslednje vreme. Jesu i dalje glavni favoriti za zlato ali ako se ponovi ovakvo veče proći će kao i na poslednjem SP. Nikada manja granica izmedju ostatka Sveta i SAD-a a Ameri su sami krivi zbog toga.

Saxon

pre 2 godine

Amerikanci sad za sad ništa specijalno, pišem pri rezultatu 49:45. Durant 4 faula. Ovaj tim ako nastavi ovako loše da igra ima da ispadnu pre finala.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kako bi se sastav Jugoslavije iz 1996 godine sprdao sa ovom 2 postavom tik-tok košarkaša iz USA.20 razlike lagano. Pa mi smo protiv njihovog dream team iz 1996 godine u čijem sastavu je bio O’ Nil, Hakim, Robinson, Karl Meloun i ostale zveri igrali 3/4 egal utakmicu…

marko

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"
(Dare, 25. jul 2021 15:52)

Srbija je vec pobedila SAD 2019 u Kini, za tvoju informaciju

Av

pre 2 godine

Ljudi I dalje ne kapiraju da je Jokic jedini igrac koji je odigrao sve utakmice za svoj tim, jos ga vukao na ledjima do play offa. Svi ovi americki igraci su bitni u svojim timovima ali ni priblizno koliko Jokic u limitiranom timu Denvera. Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu. Jokicu nema ko sta da zameri.

basketas

pre 2 godine

nakon jokica, adetokumba i doncica koji su jednaki ili dominantniji u odnosu na najbolje nba igrace...i definitivno posle ove francuske pobede (iako su postojale i ranije ali ne bas jednako ovoj) mozemo reci da apsolutna usa dominacija u kosarci vise ne postoji. morace da strepe i da se bore svaki sledeci put.

Gde ja živim

pre 2 godine

Nisu se još navikli na loptu :) Dobro, ok utakmica, malo traljava na momente, ali uzbudljiva.

Kao što uvek kažem, Amerikanci jesu favoriti na svakom takmičenju, ali ako ne shvate ozbiljno, batalite priče o gaženju sa 30 razlike u pola snage. Ima ozbiljnih ekipa, sa ozbiljnim trenerima koji znaju da naprave taktiku i ako dođe do malog opuštanja kazne nonšalantnost.

Previše soliranja Amerikanaca i treniranja šuta sa 8,9 metara. Treba još videti ko zaista vodi glavnu reč i ko će biti glavni baja. Nije lako iznivelisati toliki ego (iako su sjajni igrači i momci) čak ni Gregu. Imaju širinu i dubinu, svako može da iskoči i zatrpa koš, u odbrani su svi fizički jaki da mogu da zaključaju svakog, ali treba biti timski orijentisan i maksimalno požrtvovan.

Francuzi jako disciplinovani, igraju svoju igru, imaju i snagu i iskustvo. Furnije doktorski odigrao drugo poluvreme. Zaslužena pobeda i čestitke.

Ostaje da se vidi da li wannabe Dream Team malo drema ili je ozbiljno zaspao. Biće zanimljiv turnir. Tužan za nas, ali zanimljiv.

Posro Ljubišin

pre 2 godine

Ovaj Amer osvojio prekjuce titulu i evo ga ovde u sastavu.
(vidim sve, 25. jul 2021 15:35)

Nema on konje pa mu bilo dosadno da sedi kod kuće;)

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.

Višekruna

pre 2 godine

Ovo više nije zezanje. Odmakli su NBA ligu mnogo od prave, fundamentalne košarke zarad neke predstave publici i to im pravi problem kada se igra po normalnim pravilima i tempu. Vidi se. Čestitke Francuzima i evo super poruke ostalima da su Ameri itekako pobedivi. Sada baš peče naš kiks.

pojma nemam

pre 2 godine

@...Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP, 25. jul 2021 14:01)

I tad ce nam svi igraci imati sezone u EL, NBA, EC i vuci ce povrede. To je vec postala redovna pojava, mislim da mi vise nemamo dovoljno veliku bazu igraca za medalje, zapravo igraca uopste. Najbolji dodju fizicki i mentalno zamoreni, a prave alternative nemamo, domaca liga nam je na niskom nivou da bi se tamo trazile zamene, realno je da ce uvek biti jedan broj povredjenih igraca iz te neke elitne grupe. Bez bar solidne domace lige, tesko je ocekivati neki povratak reprezentacije u vrh

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

Sasha

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?

Džoni

pre 2 godine

Ajde..... pa i nasi vaterpolisti su izgubili prvu utakmicu i jos uvek su favoriti za zlato
(dace bog, 25. jul 2021 18:06)

Ako si pratio vaterpolo u poslednje vreme onda bi morao da znaš da naši vaterpolisti nisu favoriti za zlato. Naravno da mogu da osvoje, ali da su favoriti na ovim OI. Nisu.

Mika

pre 2 godine

Nije Jokić odustao zbog toga što mu je potreban odmor, nego zbog situacije unutar reprezentacije. Mada naravno da mu jeste potreban odmor, samo kažem da nije to razlog, potreban je i Durantu itd. Nije ni ravnodušnist prema Srbiji, nego loša atmosfera u reprezentaciji po pitanju ko će da igra i koliko odgovorno na terenu. Gde glavnu reč nije imao Kokoškov nego savez.
Ipak mislim da je trebalo da se žrtvuje i istrpi svu trulež, a sledeća sezona mu ne bi zato propala kao što neće ni ostalim NBA igračima na Olimpijadi (sem povreda, ali povreda vreba na bukvalno svakoj utakmici, možda se povredi na prvoj sledećoj).

Није Уморан

pre 2 godine

Холидеј после освојене титуле и позива слеће у Токио у један ујутро на дан утакмице са Французима.

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

Globtroter

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.

Rokabili

pre 2 godine

Ništa Ameri nisu spektakularni, verovatno nisu ni u nekoj formi, ako naiđu na raspoloženu, organizovanu ekipu sa dobrom odbranom, skokom i solidnim šutem za tri, mogu da izgube, ali treba sve to da se poklopi...
Meni u mislima i dalje izgleda da smo to mogli mi da budemo, ali realnost me je demantovala...

antiDebil

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je krib zato sto je previse podsecao na Partizan a to nije u duhu ovog naprednog garavog vremema

Off Columbus

pre 2 godine

Da je igrao Jokić, Srbija bi osvojila ovo.
(ja, 25. jul 2021 15:45)
Srbija više nikad neće osvojiti ni Evropsko prvenstvo a ne nešto više, loša smena generacija, u zadnjih 10 godina nismo ni jednog igrača izbacili, tu smo gde jesmo, sasvim zasluženo. Sportski pozdrav....

navijac

pre 2 godine

@razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)
(najjaci, 25. jul 2021 15:42)

Sine vidi se si bas mlad.. Nekada bi treci tim amera lagano tukao sve redom 15tak razlike, a prvi dream tim lagano od 30-40 razlike sve redom. Uostalom nekada evroljani nisu mogli da budu ni medju 20 najboljih u NBA, a sad ti dva glavna igraca Jokic i Doncic. Nisi ti gledao Dzordana, Pipena, Hardveja, Barklija, da vidis sta je kosarka, ovi danas su indijanci u odnosu na njih..

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je otišao zato što je mufljuz.

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

Džoni

pre 2 godine

Francuzi odlični, svi se odazvali, dobro izbalansirana ekipa, dugo zajedno i nije ovo neko veliko iznenađenje. Mi smo na SP imali previše centara, a premalo bekova i to smo platili lošom odbranom. Sada u kvalifikacijama solidno popunjeni od niskih igrača, ali na centru prilično tanko i uz neku bezvoljnost da se igra odbrana (čast izuzecima) sada ćemo da gledamo Italijane! Najbitnije je napraviti dobro izbalansiranu ekipu i uz veliku želju i zalaganje možeš da se nadaš nečemu.

sale

pre 2 godine

Tadasnja Jugoslavija ih je omlatila u sred Amerike, sto su mediji u Americi ZATRPALI i ignorisali… isto tako ce i ovo zatrpati i ignorisati u medijima…

Paja

pre 2 godine

Mi smo najgori navijaci u svemiru. Ta kolicina pljuvanja i vredjanja SVOJIH ne postoji ni u jednoj zemlji na svetu. "Matori Skola oducio Jokica od kosaranje" milion i jedan put.
Sad nek vam Skola igra za reprezentciju!
Jel neko poznaje jednog Slovenca koji je pljuje Doncica? Ili jednog Francuza koji pljuje Gobera? Itd, itd. Ja da sam na njihovom mestu znate kad bih znate kad bih vam igrao za reprezencaciju? Na sveti nikad!

Džoni

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!
(Beogradjanka, 25. jul 2021 16:50)

Da zlo bude veće, to u opšte ni nisu bile emisije o Jokiću, Bobiju i Miciću, nego serijal baš o ZALIZANOM (kako kažeš).

ni murinjo nije igr'o fudbal

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?

milan

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.
(zemunski kej, 25. jul 2021 18:24)
jeste NBA je druga dimenzija , Francuski igraci igraju tamo

roten

pre 2 godine

"Superstarovi" Lavin, Adebajo,Tejtum i drugi ostali zatečeni da se neko usudio da igra odbranu na njima pa ušli u stanje šoka, i ne mogu da se sastave.Holidej će biti desna ruka Durantu na ovim OI koji neće izlaziti sa terena kada krenu eliminacije.Očajni olimpijski turnir.Ekipe kojima je zenit prošao odavno(Argentina,Španija, Australija...), "Euro kup" timovi Nemačka i Češka,limitirana Amerika... Niko od ovih timova ne bi bio favorit protiv kompletne Srbije, Grčke, Letonija, Litvanije... Sramotna Fiba je zbog svog kalendara i inata doprinela tome najviše, što nas ne opravdava što nismo u Japanu.Uopšte me ne bi iznenadilo ako bi Dončić odveo Sloveniju do finala.

Beogradjanka

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!

primorska

pre 2 godine

Amerikanci poslali najjaci tim u ovom trenutku. Pogledajte sastav, po imenima jaci od bilo kog NBA tima. Smucilo mi se da se brane Ameri da uvek neko fali. Eto nama falio Jokic, znaci da se ponisti nasa eleminacija od Italije, mi to ne priznajemo jer smo igrali sa B timom.

ElHombre

pre 2 godine

zamislite kad je MVP NBA lige konjusar, sta onda da očekujete od takve reprezentacije.
(Air jordan, 25. jul 2021 18:56)
Mozete samo pod prozor da mu pljunete, Nikola ima Srebro na Olimpijskim igrama gde je samo sa mozgom unistio Hrvatsku za 1.5 minut igre, cao cao...

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

NBA se fokusira na kreaciji individualaca, idola. Nema timske igre, igrači nisu naučeni da igraju timske akcije. Sve se svodi na igru 1 na 1. Malopre neko pisao za basket 3x3 da su neki NBA igrači pričali da su bili najgori na terenu kada su igrali sa profesionalcima. E pa ovo je isto, ako ne igraš timski, ne znaš akcije, onda si za 50% slabiji.

geda

pre 2 godine

Sad kad nismo otisli na OI zaboravite Jokica. I da je hteo da igra na OI, kolege kosarkasi nisu uspeli Italiju B da pobede. Tako da dzabe. Bolje da se pitamo zasto nemamo igrace i igru. Kad to nabavimo Jokic ce lako doci da nas povede ka zlatu. Do tada, ne bi ni on mogao da povuce ono sto je izubilo od Italije B. Prosto ne bi imao s kim da igra, kao sto nije imao ni prosli put, pa ste se zezali na svakom komentaru kako je Skola bolji od njega.

Pištoljević

pre 2 godine

Gubili ameri 2004 i sa legendama ajversonom i dankanom na njihovom vrhuncu a ne ovi sad gde jedino Durent može da se poredi sa pomenutom dvojicom.

filip

pre 2 godine

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.
(CJC, 25. jul 2021 14:20)

Nemoj tako važno je ćerati konje u krug!

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Od koga Jokica da bude stid?Naroda koji za sve ono sto radi u kosarci proteklih godina,sto nikad niko nije sa ovih prostora,za sve donacije za bolnice,respiratore,mu vraca,sada vec otvorenim lincom,koji polako prelazi u mrznju,pritom ne vidim da ga iko brani,prosto nevidjen konsenzus vlada u narodu ko ce vise da opljune Jokica,sto dovoljno govori koliko se on zapravo ceni,e Ameri svoje cene cak i one koje nikad nisu zaigrali za reprezentaciju,sto njih ne pomene,gde su Kari,Lebron,Lavaj,Irving,Harden,Dejvis,Vestbruk...inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce...zapravo ovo neplasiranje je mozda i najbolje sto je moglo nam se desiti,da se napravi smena generacija,samim tim sanse dogodine na Evropskom su nam kudikamo vece,ali izgleda da je bolje kukati i oterati zauvek najboljeg igraca zbog nekog glupog ponosa,kao da to vec nismo doziveli sa Stojakovicem onomad i kolike smo stete imali nakon toga,dakle ili zrnce pameti ili pisi propalo

Dare

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"

gile pecinci

pre 2 godine

@marko
Od koga?Pa covek nakon svega ima svo pravo da se nikad vise ne odazove drzavnom timu i da se odrekne pasosa.Isto kao i Sasa Djordjevic,dva coveka koja najvise vrede u ovoj zemlji ne samo u kosarci smo gurnuli u mulj,fekalije,zaboravili preko noci sve,pritom cutimo protiv saveza koji je nesposoban(ispao Djilas stvarno olicenje top menadzera koliko god se gnusam politicara),a uzdizemo igrace koji nas sahranise na Svetskom,i manje vise ti isti nas kostali neplansmana na OI,i nakon svega nam kriv Jokic kome smo cak sugerisali da i ne igra baraz.Ali mi smo najpametniji,tako i u fudbalu,po nasoj zelji smenise onomad Antica,Mihu,na koncu Muslina,svi znamo sta je bilo posle.Gospodo pogledajmo se mi prvo u ogledalo,za Jokica ne brinimo,da nista vise u zivotu ne uradi ne mozemo ga dostici,i otrovne strelice usmeravajmo prema onom ko to zasluzuje,e pa onda mozemo ovekivati da nam se nesto i vrati

milan

pre 2 godine

Fournier bolje da izadje i pojača ekipu
(Obrad, 25. jul 2021 15:32)

Koji ti utakmicu gledaš? Gledaj ovu Tokyo 2020 od prošle godine, tu igra extra :-)

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

dodo

pre 2 godine

Kšiševski je za ovog Popoviča Žoc lično!
(ja, 25. jul 2021 15:54)

Majk Kzizevski je najbolje vodio USA.
(MikiP, 25. jul 2021 16:40)

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.

gbdgbd

pre 2 godine

Popović prevara od trenera.
(smradija, 25. jul 2021 17:02)

Ih prevara, pa svi NBA treneri su prevara, tamo se skoro ne igraju akcije, sve je solo improvizacija..

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

Imenijebitno

pre 2 godine

Razumem na nekom nivou frustraciju nasih ljudi dan, dva, al da nakon toliko vremena na vest koja nema veze sa nasom reprezentacijom vredjas Jokica koji nije razlog sto se nismo ni plasirali na igre, je razlog za brigu. Teska patologija.

Podgorica

pre 2 godine

Dje su oni strucnjaci "sad ce Amerika doda gas". I ovi sto pricaju da je Jokic igrao mi bi osvojili ovo. Ljudi, igrao je Jokic proslo Svetsko pa smo od Argentine ispali. Tako da bi nas napunili i Francuzi i Amerikanci. Cus, Jokic. Kad je on igrao za Srbiju kao za Denver.

Ivan

pre 2 godine

Vrlo nekvalitetna utakmica u globalu. Francuzi koji su pobedili su takodje igrali lose. Ove olimpijske igre moze da osvoji nekoliko reprezentacija. Ameri sa ovakvim ponasanjem, i sastavom ne odskacu ni od koga.

Ronaldinjo

pre 2 godine

Shaq nije igrao za dream team 92....Pošto vidim da ga neko spominje u komentarima....A ovo što su izgubili Ameri prvu,ništa ne mora da znaci..

a sad OI

pre 2 godine

He-e-he-he. Au meraka. Bravo za Francuze. Spašavajte ljudi evropsku košarku od cirkuskog trčanja stiglog preko bare.
Kukavni Greg Popović. Takav trener, a dali mu 12 iatovarivača uglja sa zadatkom da osvoji zlato. Pa ovog Durenta ne bi primio u moj Radnički sa Crvenog krsta ni da uplati 10 milki.
Španci sa Francuzima i uz pomoć Australije da spašavaju čast košarke, naročito posle one odvratne utakmice Nemačka-Italija.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

ovi igrali finale i nisu umorni za Olimpijadu, dok naše debelo Somborče timari konjice... obećao gazda Denvera celu argelu, samo da ne ide nidje

Jb

pre 2 godine

Srbi i njihovi zivoti u iluzijama, sve bi mi pobedili a realnost je da se nismo plasirali, i to zato sto smo izgubili od boljeg. U sastavu u kom smo bili i bolje sto nismo jer bi mozda dobili neku u borbi za plasman od petog do osmog, ako postoji. A tek nam dolaze kvalifikacije gde cemo protiv svih igrati na jednu loptu, a ne znamo ni sa kojim selektorom. Danasnja utakmica nikakvo veliko iznenadjenje, sa obe strane igraci ozbiljnih uloga ili u NBA ili u EL tako da ovo i jeste bilo 50-50, imena ne igraju kosarku osim u srbiji

Serbin

pre 2 godine

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.
(Durantula burner acc, 25. jul 2021 17:10)
Durantula ima 33. Prva sezona nakon kidanja ahilove. I bio povrijedjen pola sezone.
I ti dodjes do zakljucka da Durantula nije umoran koliko 26-godisnjak koji se nikad nije povrijedio, koji odigra mec da ne skoci, ne pokusa blokadu da napravi... ?

matan

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.

Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise

A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.
(Kostarikanac, 25. jul 2021 19:53)

S obzirom da Jokić ne miče ni malim prostom u odbrani, a igranje odbrane jedino i stvarno umara košarkaša, odmah mu možemo taj broj odigranih utakmica podeliti sa 2.

U zadnjih 12 godina Holidej ima odigrano više od 450 utakmica od Jokića. Ove sezone su odigrali isti broj utakmica 82, jedino što se Jokiću sezona završila 14.06., a Holideju 22.07., znači skoro mesec i po dana kasnije.

Jokić je od kraja sezone do početka OI ima oko 40 dana za odmor a Holidej ni 4 dana. Jokiću bi tih 40 dana bilo i više nego dovoljno da se odmori i da je od kraja decembra pa do 14.06. kopao svaki dan po 10 sati u nekom rudniku, a ne igrao košarku tih 5-6 meseci.

Zašto bi konjušar ili konjovodac bila uvreda. To je časno zanimanje i sigurno da ni Joka, posebno, kada znamo njegove afinitete, to ne bi shvatio kao uvredu, već kao čast.

drago

pre 2 godine

Sramotno suđenje u zadnjoj četvrtini za SAD.
Amer ramenom "odvali" glavu Francuzu (Francuzu se nakon toga zatvorilo oko kao da je boksao 12 rundi) a suci puštaju napad da Ameri zabiju tricu.
Cim su poceli postenije suditi Francuzi su okrenuli.

Ekipa iz Kraja

pre 2 godine

Da vidimo malo sta ima ovde u komentarima... Gde Djura, Pera, Mika i naravno njihova dva dobra druga, Mile i Zika, koji ih vec cekaju zajedno u kafani ili kladionici, ce nam svima nama neukima i neiskusnima objasniti natenane gde mi to gresimo dok pratimo sport i kako da mi, kao i oni, postanemo vrhunski strucnjaci. A kafane i kladionice su mesta gde svi znamo da svaka druga osoba zna o fudbalu, basketu, tenisu i svim drugim sportovima vise od bilo kod Selektora ili Trenera na planeti.

Durantula burner acc

pre 2 godine

Durantula nije umoran
(kvasac, 25. jul 2021 15:30)

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.

Serbin

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?
(ni murinjo nije igr'o fudbal, 25. jul 2021 16:11)
Ej. Ne bih da tebe i te sto su te lajkovali obeshrabrim, ali nisam vidio da se komentarisu potezi astronauta, kvaliteti, potrebne osobine... Pa kad neko objavi neku naucnu teoriju, tipa matematicku, pa se javi manje ljudi i stidljivo prokomentarise... Znas li zasto? Jer ljudi JE.ENO nemaju pojma o tome i jer nisu se s tim stvarima bavili.
MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.

ja

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

I još je bio najbolji kod Amera ...

lukhsa

pre 2 godine

Po meni ovaj tim Francuske je jaci od nas sve sa Jokicem, Bogdanovicem i Micicem. Skromo misljenje ali pokidali bi nas.
(LOL, 25. jul 2021 15:12)

Ako bi imali ovakvu hemiju kao sada na kvalifikacionom turniru onda da, ali da su momci uskladjeni i da je u ekipi dobra atmposfera mi smo jace i to dobro.

Ameri ispadaju na jednu istu akciju citavo drugo poluvrijeme, a i dosli su sa 10 sutera, jednim polucentrom i poluplejem, katastrofalno sastavljena ekipa... Od svih superstarova, njima je ovde najbitniji Jrue Holiday jer jedini ima malo plejmejkinga u rukama i odbrane, zato je dana si igrao najvise iako je tek sletio.

Ameri su i dalje prvi favoriti, ali daleko od toga da su nezaustavljivi....

Stvarno steta sto se nismo plasirali i sto nismo boli u punom sastavu pa da se i mi stresiramo i nerviramo, ovako nema neke posebne cari ni gledati...

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.


Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise


A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.

Kikujiro

pre 2 godine

Poštovanje i ljubav za Jokića, MVP najbolji igrač na svetu, nadam se da više nikada neće igrati za licemernu pećinsku Srbiju, jedva čekam novu sezonu, ne postoji veće uživanje i atrakcija u košarci nego gledati Genija Jokića kako igra svoju igru, samo zdravlje da ga posluži, legenda.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Mohikanac

pre 2 godine

@Ja

Sale je direktni krivac što dva puta igramo kvalifikacione turnire za OI...pored 3-4 miliona bačenih po turniru imaš i hladan tuš ovaj put.

SP je neoprostivo loše selektovao, vodio i završio.
Uvalio je Kokoškovu kosku i turnir od 21 dan da spremi i osvoji...mada i on je kriv takođe.

Tako je kako je...da se ne zaboravi da nismo ni trebali da igramo turnir nego da se spremamo za OI i to možda u mnogo jačem sastavu.
Pa se zahvaljujte Saletu sada.

Serbin

pre 2 godine

Kad ih vodi lazni trener. Pojmas kriv za dvije titule SAS-a. Sreca i Tim Dankan ga nosili dok su mogli.
Zamislite koliko ovi danasnji sendvicari vrijedjaju jednog Tima Dankana kada pricaju da je Jokic najbolji centar ikad. Vrijedjaju igraca koji je prakticno sam osvojio 5 prstena.

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

don

pre 2 godine

svi američki usponi i padovi……

OI-2000 (plasman 1.mesto)
Gary Payton, Jason Kidd, Tim Hardaway, Ray Allen, Vince Carter, Kevin Garnett, Alonzo Mourning, Allan Houston, Steve Smith, Vin Baker…….
pobeda 8 : Kina +47, Italija +32, Litvanija +9, Novi Zeland +46, Francuska +12…….1/4 fin Rusija +15, ½ finale Litvanija +2, finale Francuska +10…
poraza: 0

SP 2002 (plasman 6.mesto)
Reggie Miller, Paul Pierce, Baron Davis, Shawn Marion, Andre Miller, Michael Finley, Elton Brand, Antonio Davis, Jermaine O'Neal, Ben Wallace……
poraza: 3 (grupa Argentina -7, ¼ finale Srbija -3, za 5.mesto Španija -6……

O.I.-2004 (plasman 3.mesto)
Tim Duncan, Allen Iverson, LeBron James, Stephon Marbury, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Shawn Marion, Carlos Boozer, Richard Jefferson, Lamar Odom…..
poraza: 3 /grupa Portoriko -19, Litvanija – 4; ½ finale Argentina -8

Sve pobede ostvarene jednocifrenom razlikom, osim nad Angolom.

SP 2006 (plasman 3.mesto)
LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Chris Bosh, Elton Brand, Chris Paul, Dwight Howard, Antawn Jamison, Joe Johnson, Brad Miller, Shane Battier…..

poraza: 1 (1/2 finale Grčka -6)

OI-2008, SP-2010, OI-2012, SP-2014, OI-2016………..bez poraza.

SP 2019 - 7.MESTO
poraza: 2 (1/4 finale Francuska -10…za 5-8. mesta Srbija -5)…

U poslednjih 20 godina....10 poraza u takmičarskim utakmicama, bez pripremnih/prijateljskih......

Ratko

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?
(Sasha, 25. jul 2021 16:58)

To Jokic potpisuje na kraju sledeće sezone a ne ove. Napisao si sve i svašta veze sa vezon nema. Umor je jedan jedini faktor.

koala voice

pre 2 godine

@Keynes
Pa da,kako da ne,sve sa Bjelicom,Raduljicom,Bobijem,ko da se ne secate da smo prosli put imali produzetak u grupi pa nas u finalu raskantali kao pocetnike,tako ce i ovog puta oni da se malo zezaju u grupi,i posle polagani gas i zlato bez problema,pa Jokic u klubu sam nije mogao nista protiv 3 vrhunska(Finiks),i sad ocekujes da on i nesto malo Bogdan budu bolji od desetak vrhunskih reprezentativnih Amera,pritom on u reprezentaciji sasvim drugu ulogu dobija nego u klubu

manuginobili

pre 2 godine

@ ivan grozni

inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce.

I sta kazes-mi pljujemo Jokica i ne cijenimo ga kao ti-a ovakvim imenima nazivas ljude koji su se odazvali da igraju za svoju zemlju??!!..."kilav,plassljiv,gerijatrija,maskota"...svaka cast na trudu ali Jokica ne mozes odbraniti jer ovo mu nije prvi put, covjek ocito nema zelju da igra za svoju zemlju i to je njegovo pravo kao sto je i moje pravo da ga vise uopste ne pratim u NBA kao do sada i da ga ne smatram reprezentativcem Srbije...2016 u Riu je naravno igrao jer je bio mlad i bila mu je potrebna afirmacija,onda je preskocio evropsko i prevrtao gume,na sp u Kini je bilo hoce-nece hoce-nece...i onda kada se smilovao dosao sa 20 kg viska i potpuno nezainteresovan...a ovo sada je previse,ne treba ga vise zvati jer ovo je veliki uzorak na kome se moze vidjeti da njemu igranje za Srbiju ne predstavlja ni zadovoljstvo ni cast i to je ok,samo ne mogu slusati ove koji ga brane da je umoran jer nije mu ovo prvi put da ne govorim o tome da se nije udostojio ni da se javi selektoru i objasni mu svoje razloge neigranja

najjaci

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)

razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

nista o nicemu

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07) # Link komentara

Pa pitaj Bogdana Bogdanovica zasto je jos u aprilu odlucio da nece igrati za Srbiju ovog leta jer mu je veliki napor.

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

$$$

pre 2 godine

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

Curry
Klay
Leonard
LBJ
Davis

Bik

pre 2 godine

Pop kao i Zelimir su veliki treneri kad imaju vrhunske igrace. I jedan i drugi se osramotili sa reprezentacijom. Gde je sada taj Pop? Gde je prthodnih par sezona? Od kad je Dankan otisao u penziju ne moze vola da ubode, propustio plejof vec nekoliko sezona.

Back in Black

pre 2 godine

Neuigrani Ameri totalno,baš deluju loše ali to ne mora ništa da znaci.Gube dve razlike 26 sekundi do kraja i tri puta za redom rokaju trojke umesto da idu na sigurne poene.

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

Lav Lazo

pre 2 godine

Možda su im još 'teške noge od priprema'. Ili još 'nisu ušli u takmičarski ritam'. Možda nisu 'ispoštovali dogovor iz svlačionice'. Ili 'protivnik znatno duže igra u istom sastavu'. Nisu 'ostavili srce na terenu'? Ako ovo nije dovoljno, vazda mogu reći da je bilo 'neobično vruće, zagušljivo, vlažno i klizavo'... Zvuči poznato?

zemunski kej

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sastav Jugoslavije iz 1996 bi ove tik-tok Amere sa 2 njihovom postavom razvalio 20 razlike. Kakav Adebajo, Grin? Pa sastav iz 1996 USA SA O’ Nil, Hakeem Olajuwon, Robinsonom i ostalim zverima je ovo smejurija…

Bata

pre 2 godine

A koja je fora to sto svet velica Americku kos.reprezantaciju ? Kad su oni zadnje 40 godine bili ista posebniji od drugih ? Sa ili bez tih nekih "zvezda " ... TRT

Brooklyn

pre 2 godine

Samar drim timu!
Secam se pre 100 godina kada smo pobedili Francuze kako je Batum sipao trojke, izbacili bi nas jos onda da su imali jos 2 minuta meca jer mi nismo imali ni snage ni ideje protiv njih. Evo Lilard ne moze 15 poena da ubode a Durant kao da je povredjen.

Jokica bi Gobert spustio taman dovoljno i ako Bogdana ne bi isao sut to bi bila lagana pobeda Francuza.

milan

pre 2 godine

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.
(dodo, 25. jul 2021 18:20
umro covek ,nije mog'o da ih vodi

GOAT

pre 2 godine

Kada je Michael Jordan izgubio kada je igrao za svoju zemlju na velikim takmicanjima? A posle onaj Steven Ej Smith i ostali govore kako je Durant najjaci ofanzivni igrac svih vremena, covek jedino uzeo prsten jer je ugurao pod pazduh Kuriju i ekipi.

venus

pre 2 godine

@matan
Bolje da je Jokic umesto svog tela slusao internet sveznaoce,mozda bi se poput Porginzisa povredio pre 4 godine,jeste da bi danas bio nivo Ognjena Kuzmica ali nema veze,koliko vi ljudi ne shvatate uloge bekova i centra,koliko se Jokic vise trosi od Holideja ili Doncica,koliko ga vise biju usput nema ko da ga odmeni,ili je bolje da je zaigrao ovako uzmoren nakon duple sezone,dok mu misli uz trudnu zenu,da u najboljem slucaju ponovi srebro od proslih OI,koje nikog ne bi zadovoljilo(zato je i otiso Sale)i da na kraju mu niko ne kaze ni hvala,naprotiv,da bude na udaru javnosti jer nema statuistiku kao u Denveru.Dok sa druge strane pritisak na Holideju ravan nuli,amerima je najbolji na svetu sampion NBA,i nikoga briga da i svaki put odbijes da igras za drzavni tim,pa koliko njih nikad nije ni zaigralo,who cares,dok kod nas zivot i smrt.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Zuja

pre 2 godine

Jokić nikada ne treba da igra za Srbiju i ovakve navijače. Daće Bog Svaka mu čast samo neka gazi u NBA a ne da igra u ovom amaterskom takmičenju.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

matan

pre 2 godine

(venus, 25. jul 2021 22:28)

Nešto si ti pogrešno skontao. Ja nisam ni rekao da Jokić treba da igra za reprezentaciju. Što se mene tiče, on uopšte ne treba da igra za reprezentaciju. Slobodno neka nastavi da odmara, timari konje i čuva ženininu trudnoću ili šta veće hoće....Ja se nadam da taj lik nikad više neće doboti poziv za reprezentaciju Srbije, da će ga novi selektor i KSS precrtati za sva vremena. Jokić donosi puno više štete reprezentaciji nego koristi, praktično je kancer tima. Srbija na poziciji "5" ima dovoljno kvalitetnih i talentovanih igrača koji možda mogu i više da donesu reprezentaciji od izrazito precenjenog Jokića. Tako da on uopšte nije toliko bitan za našu reprezentaciju koliko se u medijima diže kalabuka oko njega.

Jednostavno mu treba jasno i glasno poručiti, putuj igumane i ne brini za manastir. To bi bilo najbolje i za njega, a i za našu reprezentaciju. Imamli bi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji, a ni kvalitativno se to ne bi nešto posebno osetilo. Uostalom, ko još ozbiljan u današnjoj košarci bazira igru na "peticama".

Vaše ime

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA
(Kalevra, 25. jul 2021 23:16)

I vi ovo ladno onhavite??? Antisrpski medij 100%

Ppz

pre 2 godine

McGee sada, plumlee nekada. Pop je sastavio dobar tim. Steta sto nema mekkoluma da je u formi i rotira se sa bukerom. A i proigravao bi lilarda za čisto zlato. Zasluzili su ga. Ipak su momci velesila.svako hoce skalp da im uzme, ali nba je ipak 10 meseci discipline truda znoja i povreda godisnje.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Goran

pre 2 godine

Durant je po mnogima jedan d najboljih igrača u istoriji a koštali igrači u SAD tim7 su mega zvijezde pa ipak zagube od Fancuske. Znaci da bi ekipa Stare Juge 1992 godine imala i te kako veliku sansu pobijediti takozvan8 Drim Tim jer je bila mnogo bolja ekipa od danasnje Francuska.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Ti igraci koje sam naveo realno nisu nista dali nasem timu,i upravo su na zadnjem Svetskom igrali po epitetima kojim sam ih castio,kilavo ,plasljivo,zato smo i lose prosli jer je falio treci igrac ali niko nije njima rec rekao vec su svu krivicu pokupili selektor i Jokic,cak i Bogdana su krivili,dakle udaramo po onom najboljem sto imamo,i zato smo i dosli dovde.A svako normalan ce da brani Jokica jer se na njegovom primeru upravo vidi sta je problem nas kao nacije,od toga da nam emocije savladavaju razum,da smo u velikoj kolektivnoj dubiozi pa utehu trazimo u uspehu sportista i da se palimo na glasni patriotizam,ne shvatajuci da je to najcesce poza.Uz naravno prihvatanje drustvenih mreza kao jedinog znaka postojanja.Zato se tebi i cini da on nece da igra za reprezentaciju jer nema drustvene mreze i kloni se medija i samim tim se ne razmece patritoskim izjavaama i dodvoravanjima,veruj mi da javno srbuje sve bi bilo drukcije,pa eto ti klasican primer nas najveci sportista,za naciju patriota par ekselans zbog busanja u grudi cime se zaboravilo njegovo konstantno preskakanje DK,i Olimpijski krahovi.Drugo,i prosli i ovaj put su razlozi za Jokicev izostanak takvi da bi verovatno svako na njegovom mestu se odlucio na isto,pogotovo ove godine.A to da ga ne treba zvati vise,pa Djordjevicu su hteli glavu da skinu jer nije onomad zvao,pazi sad,Luku Mitrovica,e sad zamisli kako bi tek prosao onaj ko ne bi zvao najboljeg na svetu,ili ti bas volis da idemo protiv sebe?

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Kalevra

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA

Gledalac

pre 2 godine

Jos pre mesec dana sam ovde napisao da je Popovic los trener za Evropska pravila kosarke. On je navikao na NBA igru, i nije dobar za takmicenja gde se igra Evropski. Inace USA tim nije nista narocito, niski su, lagani, i slabi na pozicijama 3, 4, 5. Protiv Francuske se osetilo da ne mogu da se odlepe, i da je samo pitanje trenutka da puknu.

Bojan

pre 2 godine

MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.
(Serbin, 25. jul 2021 17:47)

Verovatno zato što je sport ipak malo jednostavnija stvar od leta u svemir, kao i od većine drugih stvari u životu. A kad smo kod petljanja u stvari u koje se ne razumeš, eto tebe na temi srpskog sporta - u tvojoj zemlji nema košarke ili šta?

Av

pre 2 godine

Ljudi I dalje ne kapiraju da je Jokic jedini igrac koji je odigrao sve utakmice za svoj tim, jos ga vukao na ledjima do play offa. Svi ovi americki igraci su bitni u svojim timovima ali ni priblizno koliko Jokic u limitiranom timu Denvera. Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu. Jokicu nema ko sta da zameri.

najjaci

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)

razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je otišao zato što je mufljuz.

a sad OI

pre 2 godine

He-e-he-he. Au meraka. Bravo za Francuze. Spašavajte ljudi evropsku košarku od cirkuskog trčanja stiglog preko bare.
Kukavni Greg Popović. Takav trener, a dali mu 12 iatovarivača uglja sa zadatkom da osvoji zlato. Pa ovog Durenta ne bi primio u moj Radnički sa Crvenog krsta ni da uplati 10 milki.
Španci sa Francuzima i uz pomoć Australije da spašavaju čast košarke, naročito posle one odvratne utakmice Nemačka-Italija.

Kalevra

pre 2 godine

Srbija je prevara od države....Ruska gubernija....
Kosovo i Ekvador imaju zlato,Srbija nema....ali zato Srbija na 7 miliona stanovnika ima 11-12 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga (dijaspora)....😂😂😂😂

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.

Kikujiro

pre 2 godine

Poštovanje i ljubav za Jokića, MVP najbolji igrač na svetu, nadam se da više nikada neće igrati za licemernu pećinsku Srbiju, jedva čekam novu sezonu, ne postoji veće uživanje i atrakcija u košarci nego gledati Genija Jokića kako igra svoju igru, samo zdravlje da ga posluži, legenda.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

Mika

pre 2 godine

Nije Jokić odustao zbog toga što mu je potreban odmor, nego zbog situacije unutar reprezentacije. Mada naravno da mu jeste potreban odmor, samo kažem da nije to razlog, potreban je i Durantu itd. Nije ni ravnodušnist prema Srbiji, nego loša atmosfera u reprezentaciji po pitanju ko će da igra i koliko odgovorno na terenu. Gde glavnu reč nije imao Kokoškov nego savez.
Ipak mislim da je trebalo da se žrtvuje i istrpi svu trulež, a sledeća sezona mu ne bi zato propala kao što neće ni ostalim NBA igračima na Olimpijadi (sem povreda, ali povreda vreba na bukvalno svakoj utakmici, možda se povredi na prvoj sledećoj).

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

Kalevra

pre 2 godine

@ Bata

Amerikanci imaju 15 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 4.....u zadnjih 40 godina Amerikanci imaju 7 Olimpijskih zlata a ostatak svijeta 2....na prošlim Olimpijskim igrama u finalu odučili od košarke Srbiju sa 30 razlike.....nema ni jednog kolektivnog sporta u kome je neki toliko dominantniji od ostalih kao što su Amerikanci u košarci.....eeee sad što je to teško prihvatiti 7 miliona zatucanih budaletina ispranog mozga to je već druga stvar

Kikujiro

pre 2 godine

Jokić doneo pravu odluku, pametan i hrabar dečko, nadam se da je shvatio da je najveća glupost igrati za Srbiju, samo NBA. Drago mi je da vidim da pećinski narod ispranog mozga pati u ništavilu svoje smrdljive svesnosti. Plakaćete još deset godina, a mi istinski zaljubljenici i poznavaoci košarke ima da uživamo kao nikada do sada.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

NEP

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.

nista o nicemu

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07) # Link komentara

Pa pitaj Bogdana Bogdanovica zasto je jos u aprilu odlucio da nece igrati za Srbiju ovog leta jer mu je veliki napor.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill...???
Ako ne računamo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim....Amerikanci nisu kompletni ali ti jesi....ti su kompletna balkanska budaletina ispranog mozga....😂😂😂😂

antiDebil

pre 2 godine

Kako Francuzi mogu da drže ovog istog selektora 12 godina, a mi nismo mogli Saleta da zadržimo? Ko je kriv što je Sale otišao?
(ja, 25. jul 2021 15:35)

Sale je krib zato sto je previse podsecao na Partizan a to nije u duhu ovog naprednog garavog vremema

geda

pre 2 godine

Sad kad nismo otisli na OI zaboravite Jokica. I da je hteo da igra na OI, kolege kosarkasi nisu uspeli Italiju B da pobede. Tako da dzabe. Bolje da se pitamo zasto nemamo igrace i igru. Kad to nabavimo Jokic ce lako doci da nas povede ka zlatu. Do tada, ne bi ni on mogao da povuce ono sto je izubilo od Italije B. Prosto ne bi imao s kim da igra, kao sto nije imao ni prosli put, pa ste se zezali na svakom komentaru kako je Skola bolji od njega.

antiDebil

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.
(Antusa, 25. jul 2021 15:37)

Ne sprecavaju nas razne Italije i Argentine vec razni Jokici i njihov odnos prema reprezentaciji uz naravno nezaobilaznu cigansku propagandu tj zvezdasku javnost koju je Djordjevic previse podsecao na Partizan pa se nisu smirili dok on nije otisao sa mesta selektora!

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kako bi se sastav Jugoslavije iz 1996 godine sprdao sa ovom 2 postavom tik-tok košarkaša iz USA.20 razlike lagano. Pa mi smo protiv njihovog dream team iz 1996 godine u čijem sastavu je bio O’ Nil, Hakim, Robinson, Karl Meloun i ostale zveri igrali 3/4 egal utakmicu…

Mohikanac

pre 2 godine

@Ja

Sale je direktni krivac što dva puta igramo kvalifikacione turnire za OI...pored 3-4 miliona bačenih po turniru imaš i hladan tuš ovaj put.

SP je neoprostivo loše selektovao, vodio i završio.
Uvalio je Kokoškovu kosku i turnir od 21 dan da spremi i osvoji...mada i on je kriv takođe.

Tako je kako je...da se ne zaboravi da nismo ni trebali da igramo turnir nego da se spremamo za OI i to možda u mnogo jačem sastavu.
Pa se zahvaljujte Saletu sada.

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Kalevra

pre 2 godine

@ Globtroter

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga

Goran

pre 2 godine

Durant je po mnogima jedan d najboljih igrača u istoriji a koštali igrači u SAD tim7 su mega zvijezde pa ipak zagube od Fancuske. Znaci da bi ekipa Stare Juge 1992 godine imala i te kako veliku sansu pobijediti takozvan8 Drim Tim jer je bila mnogo bolja ekipa od danasnje Francuska.

CJC

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.

$$$

pre 2 godine

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

Curry
Klay
Leonard
LBJ
Davis

Zuja

pre 2 godine

Jokić nikada ne treba da igra za Srbiju i ovakve navijače. Daće Bog Svaka mu čast samo neka gazi u NBA a ne da igra u ovom amaterskom takmičenju.

Bata

pre 2 godine

A koja je fora to sto svet velica Americku kos.reprezantaciju ? Kad su oni zadnje 40 godine bili ista posebniji od drugih ? Sa ili bez tih nekih "zvezda " ... TRT

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.


Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise


A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Od koga Jokica da bude stid?Naroda koji za sve ono sto radi u kosarci proteklih godina,sto nikad niko nije sa ovih prostora,za sve donacije za bolnice,respiratore,mu vraca,sada vec otvorenim lincom,koji polako prelazi u mrznju,pritom ne vidim da ga iko brani,prosto nevidjen konsenzus vlada u narodu ko ce vise da opljune Jokica,sto dovoljno govori koliko se on zapravo ceni,e Ameri svoje cene cak i one koje nikad nisu zaigrali za reprezentaciju,sto njih ne pomene,gde su Kari,Lebron,Lavaj,Irving,Harden,Dejvis,Vestbruk...inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce...zapravo ovo neplasiranje je mozda i najbolje sto je moglo nam se desiti,da se napravi smena generacija,samim tim sanse dogodine na Evropskom su nam kudikamo vece,ali izgleda da je bolje kukati i oterati zauvek najboljeg igraca zbog nekog glupog ponosa,kao da to vec nismo doziveli sa Stojakovicem onomad i kolike smo stete imali nakon toga,dakle ili zrnce pameti ili pisi propalo

Bik

pre 2 godine

Pop kao i Zelimir su veliki treneri kad imaju vrhunske igrace. I jedan i drugi se osramotili sa reprezentacijom. Gde je sada taj Pop? Gde je prthodnih par sezona? Od kad je Dankan otisao u penziju ne moze vola da ubode, propustio plejof vec nekoliko sezona.

zemunski kej

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.

Ppz

pre 2 godine

McGee sada, plumlee nekada. Pop je sastavio dobar tim. Steta sto nema mekkoluma da je u formi i rotira se sa bukerom. A i proigravao bi lilarda za čisto zlato. Zasluzili su ga. Ipak su momci velesila.svako hoce skalp da im uzme, ali nba je ipak 10 meseci discipline truda znoja i povreda godisnje.

Paja

pre 2 godine

Mi smo najgori navijaci u svemiru. Ta kolicina pljuvanja i vredjanja SVOJIH ne postoji ni u jednoj zemlji na svetu. "Matori Skola oducio Jokica od kosaranje" milion i jedan put.
Sad nek vam Skola igra za reprezentciju!
Jel neko poznaje jednog Slovenca koji je pljuje Doncica? Ili jednog Francuza koji pljuje Gobera? Itd, itd. Ja da sam na njihovom mestu znate kad bih znate kad bih vam igrao za reprezencaciju? Na sveti nikad!

Hakeem

pre 2 godine

I dalje pece poraz od Italije. Steta da ova genracija propusti OI, a imali smo malera sa povredama Lucica, Gudurica, Milutinova, Nedovic korona, Bogdan ko za inat u finalu konferencije plus povredjeni igraci koji su bili u sastavi, Micic i Kalinic npr. O Jokicu da ne pricam. Medalja bi bila realna. Da igramo jos 10 puta protiv Italije u istom sastavu dobili bi 8-9 puta, ali sta sada vredi. Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP

Ne bi dobili ni dva puta. Dzabe sastav kad je hemija u timu ocajna shvatite to jednom vec. Momci nisu ispunili svoj potencijal ni priblizno i to je to. Mi smo jedva i dosli do Italije. Ne znam odakle vise ta nabedjenost kao da smo Amerika kosarkaski gledano.
Nadam se da ce da se srede stvari i da napadnemo zlato na evropskom i tako se vratimo na pravi put.

Globtroter

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.

..

pre 2 godine

Prekinite s tom pricom da je bilo konflikta u nasoj ekipi. Kad god nesto ne valja u kosarci, igraci se toboze posvadjali. Valjda je to ostalo od onda kad je Obradovic odrzao onu famoznu konferenciju za novinare posle poraza u osmini finala. Ne znaci da je to slucaj svaki put, otkacite se od te price vise.

roten

pre 2 godine

"Superstarovi" Lavin, Adebajo,Tejtum i drugi ostali zatečeni da se neko usudio da igra odbranu na njima pa ušli u stanje šoka, i ne mogu da se sastave.Holidej će biti desna ruka Durantu na ovim OI koji neće izlaziti sa terena kada krenu eliminacije.Očajni olimpijski turnir.Ekipe kojima je zenit prošao odavno(Argentina,Španija, Australija...), "Euro kup" timovi Nemačka i Češka,limitirana Amerika... Niko od ovih timova ne bi bio favorit protiv kompletne Srbije, Grčke, Letonija, Litvanije... Sramotna Fiba je zbog svog kalendara i inata doprinela tome najviše, što nas ne opravdava što nismo u Japanu.Uopšte me ne bi iznenadilo ako bi Dončić odveo Sloveniju do finala.

Serbin

pre 2 godine

Kad ih vodi lazni trener. Pojmas kriv za dvije titule SAS-a. Sreca i Tim Dankan ga nosili dok su mogli.
Zamislite koliko ovi danasnji sendvicari vrijedjaju jednog Tima Dankana kada pricaju da je Jokic najbolji centar ikad. Vrijedjaju igraca koji je prakticno sam osvojio 5 prstena.

Brooklyn

pre 2 godine

Samar drim timu!
Secam se pre 100 godina kada smo pobedili Francuze kako je Batum sipao trojke, izbacili bi nas jos onda da su imali jos 2 minuta meca jer mi nismo imali ni snage ni ideje protiv njih. Evo Lilard ne moze 15 poena da ubode a Durant kao da je povredjen.

Jokica bi Gobert spustio taman dovoljno i ako Bogdana ne bi isao sut to bi bila lagana pobeda Francuza.

Off Columbus

pre 2 godine

Da je igrao Jokić, Srbija bi osvojila ovo.
(ja, 25. jul 2021 15:45)
Srbija više nikad neće osvojiti ni Evropsko prvenstvo a ne nešto više, loša smena generacija, u zadnjih 10 godina nismo ni jednog igrača izbacili, tu smo gde jesmo, sasvim zasluženo. Sportski pozdrav....

Back in Black

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)
Buker,Midlton brate mili pa oni se pre par dana klali u finalu i evo ih sada zajedno na Olimpijskim igrama.

milan

pre 2 godine

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.
(dodo, 25. jul 2021 18:20
umro covek ,nije mog'o da ih vodi

Kalevra

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA

Antusa

pre 2 godine

Neverovatno kakve smo srece. Kada smo imali jak tim nailazili smo na jaku Ameriku koja nas je dobijala sa +30 razlike u finalima. Kada je Amerika postala pobediva kao na poslednjem SP u Kini i sada na OI, nas sprečavaju razne Italije i Argentine na putu ka zlatu.

marko

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"
(Dare, 25. jul 2021 15:52)

Srbija je vec pobedila SAD 2019 u Kini, za tvoju informaciju

Pera Nastavnik

pre 2 godine

ovi igrali finale i nisu umorni za Olimpijadu, dok naše debelo Somborče timari konjice... obećao gazda Denvera celu argelu, samo da ne ide nidje

matan

pre 2 godine

Ovi sto spominju Holideja kako moze da igra a Jokic ne moze.

Zadnje 3 godine Jokic ima cak 70 vise utakmica odigranih od Holideja u svim takmicenjima. Sitnica, sta je to 70 utakmica vise

A ovi sto nazivaju Jokica uvredama da je konjusar su najvece ZLO koje je Srbija ikada imala. I nikada vise nece doci na vlast ta bolesna autosovinisticka grana srpskog naroda.
(Kostarikanac, 25. jul 2021 19:53)

S obzirom da Jokić ne miče ni malim prostom u odbrani, a igranje odbrane jedino i stvarno umara košarkaša, odmah mu možemo taj broj odigranih utakmica podeliti sa 2.

U zadnjih 12 godina Holidej ima odigrano više od 450 utakmica od Jokića. Ove sezone su odigrali isti broj utakmica 82, jedino što se Jokiću sezona završila 14.06., a Holideju 22.07., znači skoro mesec i po dana kasnije.

Jokić je od kraja sezone do početka OI ima oko 40 dana za odmor a Holidej ni 4 dana. Jokiću bi tih 40 dana bilo i više nego dovoljno da se odmori i da je od kraja decembra pa do 14.06. kopao svaki dan po 10 sati u nekom rudniku, a ne igrao košarku tih 5-6 meseci.

Zašto bi konjušar ili konjovodac bila uvreda. To je časno zanimanje i sigurno da ni Joka, posebno, kada znamo njegove afinitete, to ne bi shvatio kao uvredu, već kao čast.

Dare

pre 2 godine

@Antusa
Pa sta bi nam onda tek Amerika uradila? Ali ne brinem ja. Da nismo otisli i tih nabrojanih puta opet bi pricali da bi dobili Amere kao i pred svako finale a onda 30 razlike sa pola gasa. Tako da se manite tih prica. da "sad bi ih sigurno dobili"

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sastav Jugoslavije iz 1996 bi ove tik-tok Amere sa 2 njihovom postavom razvalio 20 razlike. Kakav Adebajo, Grin? Pa sastav iz 1996 USA SA O’ Nil, Hakeem Olajuwon, Robinsonom i ostalim zverima je ovo smejurija…

milan

pre 2 godine

Ovi što kuju u zvezde Bukera, Midltona, Holideja su se malo zeznuli. Nijhovo razmišljanje je da se neće baš ubiti do zlata jer je tim strašan, malo basketa bez prevelikih obaveza do zlata sa olimpijade u CV-ju. Ipak će morati malo da potegnu, našteluju snajpere i igraju timsku košarku. BTW, Dru je bio extra. Još uvek favoriti.

Sasha

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

manuginobili

pre 2 godine

Kakvu sansu je propustila Srbija,da je sve kako treba,da su bili u najjacem sastavu imali bi sansu da se upuste u borbu za zlato kakvu dugo nece imati...Jokica ne mogu razumjeti nikako,smijesni su mi ovi sto ga brane,ja bih na njegovom mjestu propao u zemlju od stida kada vidim Middletona,Bookera i Holidaya koji su do juce igrali iscrpljujuce finale NBA a sada igraju za svoju zemlju...svaka cast Francuzima-vecina NBA igraci i niko nije umoran, tesko je ovo gledati i biti navijac Srbije.

Beogradjanka

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!

Serbin

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?
(ni murinjo nije igr'o fudbal, 25. jul 2021 16:11)
Ej. Ne bih da tebe i te sto su te lajkovali obeshrabrim, ali nisam vidio da se komentarisu potezi astronauta, kvaliteti, potrebne osobine... Pa kad neko objavi neku naucnu teoriju, tipa matematicku, pa se javi manje ljudi i stidljivo prokomentarise... Znas li zasto? Jer ljudi JE.ENO nemaju pojma o tome i jer nisu se s tim stvarima bavili.
MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.

Durantula burner acc

pre 2 godine

Durantula nije umoran
(kvasac, 25. jul 2021 15:30)

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.

GOAT

pre 2 godine

Kada je Michael Jordan izgubio kada je igrao za svoju zemlju na velikim takmicanjima? A posle onaj Steven Ej Smith i ostali govore kako je Durant najjaci ofanzivni igrac svih vremena, covek jedino uzeo prsten jer je ugurao pod pazduh Kuriju i ekipi.

matan

pre 2 godine

(venus, 25. jul 2021 22:28)

Nešto si ti pogrešno skontao. Ja nisam ni rekao da Jokić treba da igra za reprezentaciju. Što se mene tiče, on uopšte ne treba da igra za reprezentaciju. Slobodno neka nastavi da odmara, timari konje i čuva ženininu trudnoću ili šta veće hoće....Ja se nadam da taj lik nikad više neće doboti poziv za reprezentaciju Srbije, da će ga novi selektor i KSS precrtati za sva vremena. Jokić donosi puno više štete reprezentaciji nego koristi, praktično je kancer tima. Srbija na poziciji "5" ima dovoljno kvalitetnih i talentovanih igrača koji možda mogu i više da donesu reprezentaciji od izrazito precenjenog Jokića. Tako da on uopšte nije toliko bitan za našu reprezentaciju koliko se u medijima diže kalabuka oko njega.

Jednostavno mu treba jasno i glasno poručiti, putuj igumane i ne brini za manastir. To bi bilo najbolje i za njega, a i za našu reprezentaciju. Imamli bi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji, a ni kvalitativno se to ne bi nešto posebno osetilo. Uostalom, ko još ozbiljan u današnjoj košarci bazira igru na "peticama".

basketas

pre 2 godine

nakon jokica, adetokumba i doncica koji su jednaki ili dominantniji u odnosu na najbolje nba igrace...i definitivno posle ove francuske pobede (iako su postojale i ranije ali ne bas jednako ovoj) mozemo reci da apsolutna usa dominacija u kosarci vise ne postoji. morace da strepe i da se bore svaki sledeci put.

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

filip

pre 2 godine

Holidej, Midlton i Buker. Odrade ovo 2 nedelje i onda ih 2 meseca boli uvce... Al nekom je izgleda i 2 meseca odmora malo.
(CJC, 25. jul 2021 14:20)

Nemoj tako važno je ćerati konje u krug!

venus

pre 2 godine

@matan
Bolje da je Jokic umesto svog tela slusao internet sveznaoce,mozda bi se poput Porginzisa povredio pre 4 godine,jeste da bi danas bio nivo Ognjena Kuzmica ali nema veze,koliko vi ljudi ne shvatate uloge bekova i centra,koliko se Jokic vise trosi od Holideja ili Doncica,koliko ga vise biju usput nema ko da ga odmeni,ili je bolje da je zaigrao ovako uzmoren nakon duple sezone,dok mu misli uz trudnu zenu,da u najboljem slucaju ponovi srebro od proslih OI,koje nikog ne bi zadovoljilo(zato je i otiso Sale)i da na kraju mu niko ne kaze ni hvala,naprotiv,da bude na udaru javnosti jer nema statuistiku kao u Denveru.Dok sa druge strane pritisak na Holideju ravan nuli,amerima je najbolji na svetu sampion NBA,i nikoga briga da i svaki put odbijes da igras za drzavni tim,pa koliko njih nikad nije ni zaigralo,who cares,dok kod nas zivot i smrt.

kvisko

pre 2 godine

Ko je stariji Greg Popovic ili Metuzalem ?
Selektor najbolje kosarkaske nacije covek od 70 & kusur godina, ne ide brate da bog kaze. Deda poveo unuke na Olimpijadu da se malo zabave, vrlo neozbiljno od strane Amerikanaca.

gbdgbd

pre 2 godine

Popović prevara od trenera.
(smradija, 25. jul 2021 17:02)

Ih prevara, pa svi NBA treneri su prevara, tamo se skoro ne igraju akcije, sve je solo improvizacija..

manuginobili

pre 2 godine

@ ivan grozni

inace ovigledno ne pratis kosarku,uvek Ameri zabaguju na pocetku,kasnije kada se uhodaju lome sve redom,cak je najrealnije da ovo bude na kraju i finale,i Francuzi ce proci kao i mi na prosloj Olimpijadi,ne sekiraj se,plus su i ovi Francuzi za nas drim tim,6-7 vrhunskih naspram Jokica i Bogdana,ili ti mislis da bi stvarno mi mogli do zlata sa kilavim Bjelicom,plasljivim Vasom,gerijatrijom Teodosicem,NBA maskotom Bobijem,Gudurom sto masi cele obruce.

I sta kazes-mi pljujemo Jokica i ne cijenimo ga kao ti-a ovakvim imenima nazivas ljude koji su se odazvali da igraju za svoju zemlju??!!..."kilav,plassljiv,gerijatrija,maskota"...svaka cast na trudu ali Jokica ne mozes odbraniti jer ovo mu nije prvi put, covjek ocito nema zelju da igra za svoju zemlju i to je njegovo pravo kao sto je i moje pravo da ga vise uopste ne pratim u NBA kao do sada i da ga ne smatram reprezentativcem Srbije...2016 u Riu je naravno igrao jer je bio mlad i bila mu je potrebna afirmacija,onda je preskocio evropsko i prevrtao gume,na sp u Kini je bilo hoce-nece hoce-nece...i onda kada se smilovao dosao sa 20 kg viska i potpuno nezainteresovan...a ovo sada je previse,ne treba ga vise zvati jer ovo je veliki uzorak na kome se moze vidjeti da njemu igranje za Srbiju ne predstavlja ni zadovoljstvo ni cast i to je ok,samo ne mogu slusati ove koji ga brane da je umoran jer nije mu ovo prvi put da ne govorim o tome da se nije udostojio ni da se javi selektoru i objasni mu svoje razloge neigranja

Podgorica

pre 2 godine

Dje su oni strucnjaci "sad ce Amerika doda gas". I ovi sto pricaju da je Jokic igrao mi bi osvojili ovo. Ljudi, igrao je Jokic proslo Svetsko pa smo od Argentine ispali. Tako da bi nas napunili i Francuzi i Amerikanci. Cus, Jokic. Kad je on igrao za Srbiju kao za Denver.

Ratko

pre 2 godine

Ljudi, postali ste prenaporni pisanjem o Jokicu, nije ni prvi ni posljednji igrac koji je izostao, i ranije su igraci Miska Raznatovica odbijali da igraju za reprezentaciju iz raznoraznih razloga. U ovom slucaju mu je Misko sugerisao da ne igra i ne rizikuje povredu, koja bi mu rizikoval apotpisivanje najveceg ugovora u istoriji NBA (5 godina, 241 milion dolara) a kad se zna da Misko uzima 10%, ne pada mu na pamet da se zbog Olimpijade nesto desi njegovoj zlatnoj koki i on izgubi 24 milke. Zasto se ne pise o odsustvu Pokusevskog i Smailagica, kojima je takodje Misko menadzer?
(Sasha, 25. jul 2021 16:58)

To Jokic potpisuje na kraju sledeće sezone a ne ove. Napisao si sve i svašta veze sa vezon nema. Umor je jedan jedini faktor.

sale

pre 2 godine

Tadasnja Jugoslavija ih je omlatila u sred Amerike, sto su mediji u Americi ZATRPALI i ignorisali… isto tako ce i ovo zatrpati i ignorisati u medijima…

Rokabili

pre 2 godine

Ništa Ameri nisu spektakularni, verovatno nisu ni u nekoj formi, ako naiđu na raspoloženu, organizovanu ekipu sa dobrom odbranom, skokom i solidnim šutem za tri, mogu da izgube, ali treba sve to da se poklopi...
Meni u mislima i dalje izgleda da smo to mogli mi da budemo, ali realnost me je demantovala...

Pištoljević

pre 2 godine

Gubili ameri 2004 i sa legendama ajversonom i dankanom na njihovom vrhuncu a ne ovi sad gde jedino Durent može da se poredi sa pomenutom dvojicom.

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

Gledalac

pre 2 godine

Jos pre mesec dana sam ovde napisao da je Popovic los trener za Evropska pravila kosarke. On je navikao na NBA igru, i nije dobar za takmicenja gde se igra Evropski. Inace USA tim nije nista narocito, niski su, lagani, i slabi na pozicijama 3, 4, 5. Protiv Francuske se osetilo da ne mogu da se odlepe, i da je samo pitanje trenutka da puknu.

Milisav Vokri

pre 2 godine

Svako prvenstvo me ponovo odusevi ovaj Evan Furnije!!!
Kako covek igra za reprezentaciju pa to je nivo iznad uvek. Bez problema 20+poena svaki put. Proslo svetsko u Kini isto, najbolje igra uvek za Francusku reprezentaciju. Mogli bi neki nashi da se ugledaju malo na njega.

navijac

pre 2 godine

@razbili bi 3. tim amera? wow to je sigurno uspeh haha ovde jedino durent moze u prvi tim i to MOZDA jer pored lebrona i kavajia malo teze a ovi svi ostali nisu ni za 2. tim ;)
(najjaci, 25. jul 2021 15:42)

Sine vidi se si bas mlad.. Nekada bi treci tim amera lagano tukao sve redom 15tak razlike, a prvi dream tim lagano od 30-40 razlike sve redom. Uostalom nekada evroljani nisu mogli da budu ni medju 20 najboljih u NBA, a sad ti dva glavna igraca Jokic i Doncic. Nisi ti gledao Dzordana, Pipena, Hardveja, Barklija, da vidis sta je kosarka, ovi danas su indijanci u odnosu na njih..

Višekruna

pre 2 godine

Ovo više nije zezanje. Odmakli su NBA ligu mnogo od prave, fundamentalne košarke zarad neke predstave publici i to im pravi problem kada se igra po normalnim pravilima i tempu. Vidi se. Čestitke Francuzima i evo super poruke ostalima da su Ameri itekako pobedivi. Sada baš peče naš kiks.

gile pecinci

pre 2 godine

@marko
Od koga?Pa covek nakon svega ima svo pravo da se nikad vise ne odazove drzavnom timu i da se odrekne pasosa.Isto kao i Sasa Djordjevic,dva coveka koja najvise vrede u ovoj zemlji ne samo u kosarci smo gurnuli u mulj,fekalije,zaboravili preko noci sve,pritom cutimo protiv saveza koji je nesposoban(ispao Djilas stvarno olicenje top menadzera koliko god se gnusam politicara),a uzdizemo igrace koji nas sahranise na Svetskom,i manje vise ti isti nas kostali neplansmana na OI,i nakon svega nam kriv Jokic kome smo cak sugerisali da i ne igra baraz.Ali mi smo najpametniji,tako i u fudbalu,po nasoj zelji smenise onomad Antica,Mihu,na koncu Muslina,svi znamo sta je bilo posle.Gospodo pogledajmo se mi prvo u ogledalo,za Jokica ne brinimo,da nista vise u zivotu ne uradi ne mozemo ga dostici,i otrovne strelice usmeravajmo prema onom ko to zasluzuje,e pa onda mozemo ovekivati da nam se nesto i vrati

antiDebil

pre 2 godine

Kažeš Amerikanci kompletni....
A gdje su LeBron Davis Harden Irving Curry Thompson Leonard Georg Poll Butler Mitchell Bill....???
Ako izuzmemo Duranta i Lilarda ovo je Američki B tim a Grant,McGee i Keldon Johnson nisu ni i 50 Američkih košarkaša....
Amerikanci nisu ni blizu kompletni ali ti jesi....ti si kompletna balkanska budaletina ispranog mozga
(Kalevra, 25. jul 2021 17:37)

LeBron ima 37 godina, Pol takodje I nesavno je zavrsio sezonu, Dejvis, Garden, Irving I Lenard su povredjeni, Thomson nije igrao 2 godine, Micel je bio na SP kad su bili 6.,dakle i on je prevara, ne znam sto njega ubrajas!?! Bill ima koronu, Batler kako je igrao bolje je sto nije tu...
Ako izuzmemo Duranta, Lilarda, Adebaja, Holideja, Bukera, Lavina I Tejtuma plus dvojicu najtrofejnijih trenera ovo je americki slj tim, bili bi mnogo bolji da im igraju Brajant, O Nil, Dzordan I Medzik!
Ti si decko ozbiljno bolestan, na tvoju zalost!!

Serbin

pre 2 godine

Durantula u regularnom delu odigrao 35 mečeva... Više je bio van terena nego na njemu.
(Durantula burner acc, 25. jul 2021 17:10)
Durantula ima 33. Prva sezona nakon kidanja ahilove. I bio povrijedjen pola sezone.
I ti dodjes do zakljucka da Durantula nije umoran koliko 26-godisnjak koji se nikad nije povrijedio, koji odigra mec da ne skoci, ne pokusa blokadu da napravi... ?

Imenijebitno

pre 2 godine

Razumem na nekom nivou frustraciju nasih ljudi dan, dva, al da nakon toliko vremena na vest koja nema veze sa nasom reprezentacijom vredjas Jokica koji nije razlog sto se nismo ni plasirali na igre, je razlog za brigu. Teska patologija.

ivan grozni

pre 2 godine

@manuginobili
Ti igraci koje sam naveo realno nisu nista dali nasem timu,i upravo su na zadnjem Svetskom igrali po epitetima kojim sam ih castio,kilavo ,plasljivo,zato smo i lose prosli jer je falio treci igrac ali niko nije njima rec rekao vec su svu krivicu pokupili selektor i Jokic,cak i Bogdana su krivili,dakle udaramo po onom najboljem sto imamo,i zato smo i dosli dovde.A svako normalan ce da brani Jokica jer se na njegovom primeru upravo vidi sta je problem nas kao nacije,od toga da nam emocije savladavaju razum,da smo u velikoj kolektivnoj dubiozi pa utehu trazimo u uspehu sportista i da se palimo na glasni patriotizam,ne shvatajuci da je to najcesce poza.Uz naravno prihvatanje drustvenih mreza kao jedinog znaka postojanja.Zato se tebi i cini da on nece da igra za reprezentaciju jer nema drustvene mreze i kloni se medija i samim tim se ne razmece patritoskim izjavaama i dodvoravanjima,veruj mi da javno srbuje sve bi bilo drukcije,pa eto ti klasican primer nas najveci sportista,za naciju patriota par ekselans zbog busanja u grudi cime se zaboravilo njegovo konstantno preskakanje DK,i Olimpijski krahovi.Drugo,i prosli i ovaj put su razlozi za Jokicev izostanak takvi da bi verovatno svako na njegovom mestu se odlucio na isto,pogotovo ove godine.A to da ga ne treba zvati vise,pa Djordjevicu su hteli glavu da skinu jer nije onomad zvao,pazi sad,Luku Mitrovica,e sad zamisli kako bi tek prosao onaj ko ne bi zvao najboljeg na svetu,ili ti bas volis da idemo protiv sebe?

pojma nemam

pre 2 godine

@...Cekamo EP i nadam se da cemo konacno igrati u punom sastavu sa najboljim i najmotivisanijim igracima.
(NEP, 25. jul 2021 14:01)

I tad ce nam svi igraci imati sezone u EL, NBA, EC i vuci ce povrede. To je vec postala redovna pojava, mislim da mi vise nemamo dovoljno veliku bazu igraca za medalje, zapravo igraca uopste. Najbolji dodju fizicki i mentalno zamoreni, a prave alternative nemamo, domaca liga nam je na niskom nivou da bi se tamo trazile zamene, realno je da ce uvek biti jedan broj povredjenih igraca iz te neke elitne grupe. Bez bar solidne domace lige, tesko je ocekivati neki povratak reprezentacije u vrh

drago

pre 2 godine

Sramotno suđenje u zadnjoj četvrtini za SAD.
Amer ramenom "odvali" glavu Francuzu (Francuzu se nakon toga zatvorilo oko kao da je boksao 12 rundi) a suci puštaju napad da Ameri zabiju tricu.
Cim su poceli postenije suditi Francuzi su okrenuli.

smeh

pre 2 godine

Amerikanci postali taoci sopstvenog mutanta od košarke. Nekada su dominirali igrom, odbranom, brzim dodavanjima i prodorima. Sada se samo oslanjaju na šut i zato ovoliko poraza u poslednje vreme. Jesu i dalje glavni favoriti za zlato ali ako se ponovi ovakvo veče proći će kao i na poslednjem SP. Nikada manja granica izmedju ostatka Sveta i SAD-a a Ameri su sami krivi zbog toga.

koala voice

pre 2 godine

@Keynes
Pa da,kako da ne,sve sa Bjelicom,Raduljicom,Bobijem,ko da se ne secate da smo prosli put imali produzetak u grupi pa nas u finalu raskantali kao pocetnike,tako ce i ovog puta oni da se malo zezaju u grupi,i posle polagani gas i zlato bez problema,pa Jokic u klubu sam nije mogao nista protiv 3 vrhunska(Finiks),i sad ocekujes da on i nesto malo Bogdan budu bolji od desetak vrhunskih reprezentativnih Amera,pritom on u reprezentaciji sasvim drugu ulogu dobija nego u klubu

Jb

pre 2 godine

Srbi i njihovi zivoti u iluzijama, sve bi mi pobedili a realnost je da se nismo plasirali, i to zato sto smo izgubili od boljeg. U sastavu u kom smo bili i bolje sto nismo jer bi mozda dobili neku u borbi za plasman od petog do osmog, ako postoji. A tek nam dolaze kvalifikacije gde cemo protiv svih igrati na jednu loptu, a ne znamo ni sa kojim selektorom. Danasnja utakmica nikakvo veliko iznenadjenje, sa obe strane igraci ozbiljnih uloga ili u NBA ili u EL tako da ovo i jeste bilo 50-50, imena ne igraju kosarku osim u srbiji

ElHombre

pre 2 godine

zamislite kad je MVP NBA lige konjusar, sta onda da očekujete od takve reprezentacije.
(Air jordan, 25. jul 2021 18:56)
Mozete samo pod prozor da mu pljunete, Nikola ima Srebro na Olimpijskim igrama gde je samo sa mozgom unistio Hrvatsku za 1.5 minut igre, cao cao...

ni murinjo nije igr'o fudbal

pre 2 godine

"Ocigledno se gomila komentatora nije nikada bavila profesionalnim sportom u zivotu."

Ovo je najgluplja recenica koju sam ikada procitao u ovim komentarima... Ejs, nemoj zezat, ocigledno i vecina ljudi nije astronaut pa sta sa tim?

ja

pre 2 godine

Au kako je opao kvalitet košarke poslednjih godina. Sada se vidi zašto je Jokić bio MVP. Španci sa braćom Gasol u najboljim godinama bi razbili ove Amere. Naravno i Jugoslavija sa Bodirogom i društvom.
(ja, 25. jul 2021 15:32)


Komentar na mestu, a duplo više minusa od pluseva. Videli smo i Jokića i Janisa na delu na Svetskom. Svaki put kada napišem da Ameri nisu toliko dominantni, autošovinistička klinčarija kreće da ih brani. NBA se igra bez odbrane i sve se svodi na napad. Finale nije dobio Janis nego odbrana, mada je istina da i Janis doprinosi toj odbrani uglavnom fizikalijama. Da sakupiš najbolji evropski tim, siguran sam da bio bez problema pobeđivao te vanzemaljce Amere. Imaju skoro 400 miliona stanovnika tako da nije fer da se priča o nekakvoj dominaciji kad igraju protiv nacija koje imaju 40 puta manje stanovnika.

Evo već tri poraza u mesec dana, ali nemojte da neko kaže da nisu kompletni jer to sada nije slučaj.
(Globtroter, 25. jul 2021 16:14)

NBA se fokusira na kreaciji individualaca, idola. Nema timske igre, igrači nisu naučeni da igraju timske akcije. Sve se svodi na igru 1 na 1. Malopre neko pisao za basket 3x3 da su neki NBA igrači pričali da su bili najgori na terenu kada su igrali sa profesionalcima. E pa ovo je isto, ako ne igraš timski, ne znaš akcije, onda si za 50% slabiji.

Ivan

pre 2 godine

Vrlo nekvalitetna utakmica u globalu. Francuzi koji su pobedili su takodje igrali lose. Ove olimpijske igre moze da osvoji nekoliko reprezentacija. Ameri sa ovakvim ponasanjem, i sastavom ne odskacu ni od koga.

Gde ja živim

pre 2 godine

Nisu se još navikli na loptu :) Dobro, ok utakmica, malo traljava na momente, ali uzbudljiva.

Kao što uvek kažem, Amerikanci jesu favoriti na svakom takmičenju, ali ako ne shvate ozbiljno, batalite priče o gaženju sa 30 razlike u pola snage. Ima ozbiljnih ekipa, sa ozbiljnim trenerima koji znaju da naprave taktiku i ako dođe do malog opuštanja kazne nonšalantnost.

Previše soliranja Amerikanaca i treniranja šuta sa 8,9 metara. Treba još videti ko zaista vodi glavnu reč i ko će biti glavni baja. Nije lako iznivelisati toliki ego (iako su sjajni igrači i momci) čak ni Gregu. Imaju širinu i dubinu, svako može da iskoči i zatrpa koš, u odbrani su svi fizički jaki da mogu da zaključaju svakog, ali treba biti timski orijentisan i maksimalno požrtvovan.

Francuzi jako disciplinovani, igraju svoju igru, imaju i snagu i iskustvo. Furnije doktorski odigrao drugo poluvreme. Zaslužena pobeda i čestitke.

Ostaje da se vidi da li wannabe Dream Team malo drema ili je ozbiljno zaspao. Biće zanimljiv turnir. Tužan za nas, ali zanimljiv.

primorska

pre 2 godine

Amerikanci poslali najjaci tim u ovom trenutku. Pogledajte sastav, po imenima jaci od bilo kog NBA tima. Smucilo mi se da se brane Ameri da uvek neko fali. Eto nama falio Jokic, znaci da se ponisti nasa eleminacija od Italije, mi to ne priznajemo jer smo igrali sa B timom.

milan

pre 2 godine

Super Francuzi! Ipak Ameri ce uzeti zlato ,sledecu ce da odvale nekog sa 50 razlike. NBA je druga dimenzija,maloi razlicita kosarka. Malo da se adaptiraju,provereni su to igraci.
(zemunski kej, 25. jul 2021 18:24)
jeste NBA je druga dimenzija , Francuski igraci igraju tamo

Saxon

pre 2 godine

Amerikanci sad za sad ništa specijalno, pišem pri rezultatu 49:45. Durant 4 faula. Ovaj tim ako nastavi ovako loše da igra ima da ispadnu pre finala.

lukhsa

pre 2 godine

Po meni ovaj tim Francuske je jaci od nas sve sa Jokicem, Bogdanovicem i Micicem. Skromo misljenje ali pokidali bi nas.
(LOL, 25. jul 2021 15:12)

Ako bi imali ovakvu hemiju kao sada na kvalifikacionom turniru onda da, ali da su momci uskladjeni i da je u ekipi dobra atmposfera mi smo jace i to dobro.

Ameri ispadaju na jednu istu akciju citavo drugo poluvrijeme, a i dosli su sa 10 sutera, jednim polucentrom i poluplejem, katastrofalno sastavljena ekipa... Od svih superstarova, njima je ovde najbitniji Jrue Holiday jer jedini ima malo plejmejkinga u rukama i odbrane, zato je dana si igrao najvise iako je tek sletio.

Ameri su i dalje prvi favoriti, ali daleko od toga da su nezaustavljivi....

Stvarno steta sto se nismo plasirali i sto nismo boli u punom sastavu pa da se i mi stresiramo i nerviramo, ovako nema neke posebne cari ni gledati...

Džoni

pre 2 godine

Francuzi odlični, svi se odazvali, dobro izbalansirana ekipa, dugo zajedno i nije ovo neko veliko iznenađenje. Mi smo na SP imali previše centara, a premalo bekova i to smo platili lošom odbranom. Sada u kvalifikacijama solidno popunjeni od niskih igrača, ali na centru prilično tanko i uz neku bezvoljnost da se igra odbrana (čast izuzecima) sada ćemo da gledamo Italijane! Najbitnije je napraviti dobro izbalansiranu ekipu i uz veliku želju i zalaganje možeš da se nadaš nečemu.

Džoni

pre 2 godine

Ajde..... pa i nasi vaterpolisti su izgubili prvu utakmicu i jos uvek su favoriti za zlato
(dace bog, 25. jul 2021 18:06)

Ako si pratio vaterpolo u poslednje vreme onda bi morao da znaš da naši vaterpolisti nisu favoriti za zlato. Naravno da mogu da osvoje, ali da su favoriti na ovim OI. Nisu.

Posro Ljubišin

pre 2 godine

Ovaj Amer osvojio prekjuce titulu i evo ga ovde u sastavu.
(vidim sve, 25. jul 2021 15:35)

Nema on konje pa mu bilo dosadno da sedi kod kuće;)

Back in Black

pre 2 godine

Neuigrani Ameri totalno,baš deluju loše ali to ne mora ništa da znaci.Gube dve razlike 26 sekundi do kraja i tri puta za redom rokaju trojke umesto da idu na sigurne poene.

satelit

pre 2 godine

Uopste nisam inenadjen,Francuska uigrana s dosta NBA igraca,Ameri grupa gradjana gde se ne zna jos uvek hjerarhija... Oni ce kao i nasi vateroplisti na proslim OI ,uhvatiti ritam od cetvrtfinala

Ekipa iz Kraja

pre 2 godine

Da vidimo malo sta ima ovde u komentarima... Gde Djura, Pera, Mika i naravno njihova dva dobra druga, Mile i Zika, koji ih vec cekaju zajedno u kafani ili kladionici, ce nam svima nama neukima i neiskusnima objasniti natenane gde mi to gresimo dok pratimo sport i kako da mi, kao i oni, postanemo vrhunski strucnjaci. A kafane i kladionice su mesta gde svi znamo da svaka druga osoba zna o fudbalu, basketu, tenisu i svim drugim sportovima vise od bilo kod Selektora ili Trenera na planeti.

ja

pre 2 godine

Dru Holidej igra, čovek koji je pre par dana završio finale NBA lige.O cemu mi pricamo o umoru?
(Back in Black, 25. jul 2021 14:07)

I još je bio najbolji kod Amera ...

Lav Lazo

pre 2 godine

Možda su im još 'teške noge od priprema'. Ili još 'nisu ušli u takmičarski ritam'. Možda nisu 'ispoštovali dogovor iz svlačionice'. Ili 'protivnik znatno duže igra u istom sastavu'. Nisu 'ostavili srce na terenu'? Ako ovo nije dovoljno, vazda mogu reći da je bilo 'neobično vruće, zagušljivo, vlažno i klizavo'... Zvuči poznato?

Vaše ime

pre 2 godine

@ antidebil

Po tom principu Srbija je protiv Italije bila kompletna.,...
Jokić nije htjeo da igra,Bogdan nije mogao,Micić,Jović,Lučić,Milutinov,Nedović povrijeđeni....Srbijanski majmune nisi ti antidebil nego pravi debil...što i nije čudo kad živiš u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj SRBIJA
(Kalevra, 25. jul 2021 23:16)

I vi ovo ladno onhavite??? Antisrpski medij 100%

milan

pre 2 godine

Fournier bolje da izadje i pojača ekipu
(Obrad, 25. jul 2021 15:32)

Koji ti utakmicu gledaš? Gledaj ovu Tokyo 2020 od prošle godine, tu igra extra :-)

Džoni

pre 2 godine

ZALIZANI MISKO MENADZER unistio srpsku reprezentaciju. Samo mu je bitno da ubacuje svoje ljude i igrace u reprezentaciji.
Kad sam gledao emisiju na rts-u o Marjanovicu smucila mi se emisija jel se kompleksas promovisao preko emisije o Bobiju. Sramota!
(Beogradjanka, 25. jul 2021 16:50)

Da zlo bude veće, to u opšte ni nisu bile emisije o Jokiću, Bobiju i Miciću, nego serijal baš o ZALIZANOM (kako kažeš).

don

pre 2 godine

svi američki usponi i padovi……

OI-2000 (plasman 1.mesto)
Gary Payton, Jason Kidd, Tim Hardaway, Ray Allen, Vince Carter, Kevin Garnett, Alonzo Mourning, Allan Houston, Steve Smith, Vin Baker…….
pobeda 8 : Kina +47, Italija +32, Litvanija +9, Novi Zeland +46, Francuska +12…….1/4 fin Rusija +15, ½ finale Litvanija +2, finale Francuska +10…
poraza: 0

SP 2002 (plasman 6.mesto)
Reggie Miller, Paul Pierce, Baron Davis, Shawn Marion, Andre Miller, Michael Finley, Elton Brand, Antonio Davis, Jermaine O'Neal, Ben Wallace……
poraza: 3 (grupa Argentina -7, ¼ finale Srbija -3, za 5.mesto Španija -6……

O.I.-2004 (plasman 3.mesto)
Tim Duncan, Allen Iverson, LeBron James, Stephon Marbury, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Shawn Marion, Carlos Boozer, Richard Jefferson, Lamar Odom…..
poraza: 3 /grupa Portoriko -19, Litvanija – 4; ½ finale Argentina -8

Sve pobede ostvarene jednocifrenom razlikom, osim nad Angolom.

SP 2006 (plasman 3.mesto)
LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Chris Bosh, Elton Brand, Chris Paul, Dwight Howard, Antawn Jamison, Joe Johnson, Brad Miller, Shane Battier…..

poraza: 1 (1/2 finale Grčka -6)

OI-2008, SP-2010, OI-2012, SP-2014, OI-2016………..bez poraza.

SP 2019 - 7.MESTO
poraza: 2 (1/4 finale Francuska -10…za 5-8. mesta Srbija -5)…

U poslednjih 20 godina....10 poraza u takmičarskim utakmicama, bez pripremnih/prijateljskih......

dodo

pre 2 godine

Kšiševski je za ovog Popoviča Žoc lično!
(ja, 25. jul 2021 15:54)

Majk Kzizevski je najbolje vodio USA.
(MikiP, 25. jul 2021 16:40)

Upravo tako. To sam pisao i pred/oko SP 2019. Najveći nedostatak Amerikanaca je odlazak Kzizevskog (ili kako se već izgovara).
Kzizevski je godinama bio u reprezentativnom sistemu. Znao je da uklopi igrače za taj kratak period priprema, da napravi hemiju, da ih prilagodi drugačijim pravilima i dosta drugih stvari. Ali ušao je u godine i odlučio je da se povuče.
Svi su se lozili kada je došao Greg, kao tek će sada da kidaju i te priče, ne shvatajući da je drugačije voditi NBA tim i reprezentaciju. Pritom, Greg je odavno za penziju. Nije to to više.

Није Уморан

pre 2 godine

Холидеј после освојене титуле и позива слеће у Токио у један ујутро на дан утакмице са Французима.

Ronaldinjo

pre 2 godine

Shaq nije igrao za dream team 92....Pošto vidim da ga neko spominje u komentarima....A ovo što su izgubili Ameri prvu,ništa ne mora da znaci..

Bojan

pre 2 godine

MEDJUTIM, u sportu se desava da degeneracija koja je sport igrala jedino na igricama misli da zna i da ima sta da kaze.
Nisu svi intelektualci i analiticni, pa kao djeca igrali neki sport, pa osjetili, razumiju se... Radi se o veoma glupim ljudima pripadnicima degeneracije i ostavljaju komentare.
(Serbin, 25. jul 2021 17:47)

Verovatno zato što je sport ipak malo jednostavnija stvar od leta u svemir, kao i od većine drugih stvari u životu. A kad smo kod petljanja u stvari u koje se ne razumeš, eto tebe na temi srpskog sporta - u tvojoj zemlji nema košarke ili šta?